Kvitová porazila Šafářovou i na Turnaji mistryň. Šanci na semifinále mají obě

28. 10. 2015, 08:23
Aktuality 722
TURNAJ MISTRYŇ - Petra Kvitová porazila Lucii Šafářovou i v osmém vzájemném duelu a neporazitelnost s českými tenistkami prodloužila už na sedmnáct zápasů. Po dnešní výhře na Turnaji mistryň se vrátila do hry o semifinále, na které navzdory dvěma porážkám může stále pomýšlet teoreticky i Šafářová. Naději jí dala dvousetová výhra Španělky Muguruzaové nad Němkou Kerberovou.
Petra Kvitová

Petra Kvitová a Lucie Šafářová své první zápasy na Turnaji mistryň prohrály 0-2 na sety, o to důležitější byl jejich dnešní vzájemný souboj. Souboj dvou kamarádek o přežití, neboť poražená po dnešku může přijít i o teoretickou šanci na semifinále.

Mírnou favoritkou byla vzhledem ke skvělé bilanci s českými tenistkami i samotnou Šafářovou mladší z dvojice Kvitová. České hráčky vypadaly na dvorci jako dvojčata. Obě hrají levou rukou a měly na sobě stejné oblečení - fialové sukně, čelenky a bílá trička.

Statistiky zápasu
Kvitová - Šafářová
5 esa 4
3 dvojchyby 0
67 % 1. podání 'in' 59 %
75 % úsp. 1. podání 55 %
25 winnery 16
23 nevyn. chyby 21
4/7 brejkboly 2/5
čas: 1:47

I hra dlouho vypadala podobně, zpočátku opatrně. Ve ztichlé hale zaplněné jen z třetiny si tenistky držely servis. První povzbuzující "Pojď!" vykřikla Šafářová. Kvitová za stavu 5-4 mávla dvakrát raketou do vzduchu, že chce trenéra na poradu. Rady Davida Kotyzy jí ale nepomohly a při dalším podání Šafářové neuhrála ani fiftýn.

K úvodnímu brejkbolu se dostala až za stavu 5-5 Šafářová, které pomohla první dvojchyba Kvitové. Ta ale hrozbu odvrátila agresivní hrou v dosavadní nejlepší výměně a vzápětí sama zaútočila. V prvních pěti gamech na returnu uhrála jen čtyři míčky, za stavu 6-5 však ve výměnách více riskovala a po proměnění druhého setbolu se ujala vedení.

Zatímco úvodní sadu rozhodl jediný brejk, v druhém dějství tenistky se svými servisy bojovaly. Šafářová se maximální silou opírala do returnů a po dvou brejcích dostala se do vedení 3-0. Ovšem nadějný náskok neudržela. Za stavu 3-4 a 15-40 sice na poslední chvíli zastavila rozjetou Kvitovou, ale dobře rozehraný set nakonec stejně ztratila. Finalistka Roland Garros Šafářová prohrála dvakrát 5-7 a svou šňůru bez výhry prodloužila i vinou nedávné nemoci už na šest utkání.



Pětadvacetiletá Kvitová tak svou o tři roky starší krajanku, s níž bude za dva týdny usilovat o vítězství ve Fed Cupu, porazila i poosmé. S českou soupeřkou vyhrála 17. zápas po sobě.

Lucie Šafářová a Petra Kvitová"Zápas to byl těžký. Musím říct, že Lucka hrála opravdu dobře.

Jsem ráda, že jsem to po porážce v prvním zápasu nějak zvládla," řekla Kvitová, která si po pondělní prohře s Kerberovou v úterý na tréninku vyslechla od kouče proslov. "Vím, že Lucie byla před pár týdny nemocná a neměla to lehké. Jsem ráda, že jsme tady dvě Češky, ale radši ji mám na své straně," doplnila Kvitová.

"Měla jsem šance. Hlavně na začátku druhého setu jsem měla dva brejky a tam se to hodně otevíralo. Peťa se pak zvedla, začala hrát o hodně líp. Ke konci setu to byl boj a celkově to zvládla opět ona lépe," řekla Šafářová.

"Zápas rozhodlo jen pár míčů a Kvitové pomohla i historie. Šafářová měla ze soupeřky možná trochu respekt, i když nehrála špatně. Kvitová si výhru zasloužila," řekla při komentování v televizi Martina Navrátilová.

Šafářová má stále malou naději
Na Turnaji mistryň si tak šampionka z roku 2011 Kvitová připsala první bod do Bílé skupiny a je zpět ve hře o semifinále. V pátek o něj bude hrát v prvním vzájemném duelu proti Španělce Muguruzaové.
Postupové varianty z Bílé skupiny před závěrečnými zápasy
Kvitová - Muguruzaová a Šafářová - Kerberová:

Šafářová 2-0 Šafářová 2-1 Kerber 2-0 Kerber 2-1
Kvitová 2-0 1. Kvitová
2. Muguruza
1. Kvitová
2. Muguruza
1. Mug/Kvi/Ker*
2. Mug/Kvi/Ker*
1. Kvitová
2. Muguruza
Kvitová 2-1 1. Kvitová
2. Muguruza
1. Kvitová
2. Muguruza
1. Muguruza
2. Kerber
1. Muguruza
2. Kerber
Muguruza 2-0 1. Muguruza
2. Kvi/Šaf/Ker*
1. Muguruza
2. Kerber
1. Muguruza
2. Kerber
1. Muguruza
2. Kerber
Muguruza 2-1 1. Muguruza
2. Kvitová
1. Muguruza
2. Kerber
1. Muguruza
2. Kerber
1. Muguruza
2. Kerber

* o pořadí rozhodne poměr vyhraných/prohraných gamů

Postupová matematika je ale zamotaná. Žádná hráčka totiž nemá před závěrečnými pátečními duely ve skupině jisté semifinále, ale ani není definitivně vyřazená. Postoupit můžou obě Češky, ale jen jedna z nich.

Muguruzaovou o semifinále připraví už jen málo pravděpodobná shoda výsledků.

Zcela opačně je na tom Šafářová. Češka, která bude ve čtvrtek bojovat s Američankou Bethanií Mattekovou-Sandsovou o semifinále na turnaji ve čtyřhře, k posunu na druhé místo ve skupině potřebuje vyhrát 2-0 nad Kerberovou a zároveň prohru Kvitové 0-2 s Muguruzaovou. A pak doufat, že bude mít lepší poměr vyhraných a prohraných gamů než Kerberová i Kvitová.

Kvitová bude potřebovat vyhrát 2-0 na sety, jinak musí doufat v pomoc od Šafářové.

Postupovými kartami zamíchal druhý dnešní zápas, v němž Garbiñe Muguruzaová porazila 6-4 6-4 Angelique Kerberovou. Dvaadvacetiletá Španělka, jež na Turnaji mistryň debutuje, vyhrála čtvrtý vzájemný duel v řadě a celkovou bilanci otočila na 4-3.

"Pokaždé, když nastoupím na kurt proti Angelique, tak vím, že to bude náročně. Takžese vždy snažít předvádět to nejlepší, abych měla šanci vyhrát," komentovala Muguruzaová. "Mám tady opravdu velkou motivaci, protože dvouhru v Singapuru hraju poprvé! Chci vyhrát všechny zápasy a doufám, že se mi to podaří," dodala nová světová trojka.

• TURNAJ MISTRYŇ 2015 •
Singapur, tv. povrch, 7.000.000 dolarů
středeční výsledky (28. 10. 2015)
• Bílá skupina •
Kvitová (4-ČR) - Šafářová (8-ČR) 7-5 7-5
Muguruzaová (2-Šp.) - Kerberová (6-Něm.) 6-4 6-4
Tabulka:
# JMÉNO Z V P S G B
1. Muguruzaová 2 2 0 4-0 25-19 2
2. Kerberová 2 1 1 2-2 23-20 1
3. Kvitová 2 1 1 2-2 22-23 1
4. Šafářová 2 0 2 0-4 19-27 0
Poslední zápasy: Kvitová - Muguruzaová, Šafářová - Kerberová.
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

722
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
Fandina
OT ... kdo má SuperTennis, tak právě opakují Petra Šafi.
Reagovat
Fandina
A chci říci, že bez napětí a očekávání výsledku jsem při zpětném sledování musela uznat, že to byl super mač od obou. Petra měla výpadek na začátku druhého setu, ale jinak super pro obě hráčky. A držím palce Šafi proti Kerber. Pořád je šance. A Petře proti Mugu. Pojďte holky!!!
Reagovat
Frick
V březnu má hrát v NY v MSG s Caroline srandamač :o)
Reagovat
EllNino
https://instagram.com/p/9ZcWMhv1ZL/

:D tak to je masakr
Reagovat
Frick
V roce 1998 dostala Novotná medaili za zásluhy. Trochu prekérní, když GS vyhráli ten rok dva Češi.

Petra, Hana, Jan nebo Ivan stále čekají.....
Reagovat
smazaný uživatel
Moc hezkej článek o Kotyzovi a Petře... :)

http://www.wtatennis.com/news/article/5102234/title/kotyza-enjoying-journey-with-kvitova
Reagovat
LukasH
Moc pekny. Diky.:-)
Reagovat
freeteepek
PRávě jsem to dočetl. Je fakt výbornej. Podobný článek o jiné tenistce jsem na stránkách WTA nikdy neviděl. Má někdo jinou zkušenost? Je fakt, že zatímco jiný tenistky mění trenéry jako ponožky, Petra zůstává 7 let věrná. A díky tomu takovýto článek mohl vzniknout:-)
Reagovat
gedzitka
Má to v hlavě srovnaný. Za článek velký palec nahoru.
Reagovat
Fandina
Moc pěkné, děkuji. To, jak trénoval Ivet a Petru a hrály spolu finále v Hobartu mě dostalo, že ani nemohl být ani na kurtu, jak to bylo složité, že trénoval obě. A od té doby trénuje jen Petru. Je to opravdu pěkný článek.
Reagovat
Fandina
A článek jsem si uložila. To stojí za to.
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle by si měl povinně přečíst každý, kdo se tady do Kotyzy naváží.
Reagovat
FulnekUltras
"Nejsem na ni hrdý pro její vítězství a tituly, ale proto, jak se dokáže vypořádat se svými porážkami, nedostatky a slabinami. Právě to je pro mě známkou skutečného charakteru. Být po výhře šťastný a hrdý umí kdekdo. Já to ale takhle nemám. To by bylo příliš jednoduché..."
Reagovat
Frick
http://isport.blesk.cz/clanek/blesk-sport/250613/to-jsou-cibulky-slovenska-tenisova-kraska-ukazala-vic-nez-chtela.html

No, petra by si asi dovolit nemohla :o)
Reagovat
Frick
Jinak kterou porážku s Petrou lze vyčítat Lucce nejvíce? Já myslím, že Madrid. Lucka se dokonce před zápasem dostala do pozice kurzové favoritky, Petra nehrála v Madridu nic moc. Třeba málem prohrála v prvním kole s tehdy již pohasínající Soranou.... Lucka vedla v 1. setu 4:0, ale pak se z toho nějak zes...
Reagovat
EllNino
spíš Eastbourne ...:) tam měla 4:2 v TB
Reagovat
Frick
4:2 zas neni tak ohromnej náskok. Navíc to bylo na Petřiný trávě.
Reagovat
smazaný uživatel
http://sport.aktualne.cz/kondicni-trener-kvitove-stale-to-neni-ono-petra-ma-rezervy/r~13b521667d9b11e58f1e002590604f2e/?utm_source=centrumHP&utm_medium=dynamicleadbox&utm_content=A&utm_term=position-4
Reagovat
Fandina
Díky za odkaz. Je docela dobře, že Vydra takhle s Petrou pořád jezdí, teď má kolem sebe Petra dva, dřív býval s ní na turnajích jen jeden a je vidět, že Vydra do toho dost dává, i s Berďou a aa Krupou byl pořád k vidění. A pořád není v pořádku, cítí se unavená, tak doufám, že to pomalu bude odeznívat, až to bude po té mononukleoze úplně v pořádku.
Reagovat
LukasH
Odjakziva tvrdim, ze Petru omezuje zdravi. Byl ji nadelen obri tenisovej talent, ale ne k tomu odpovidajici telo. A to se asi nezmeni. Muze mit lepsi obdobi, ale vzdy se bude potykat s tim, ze se nebude citit dobre, kdyz to zrovna bude potrebovat nejvic. I to vnimam jako pricinu tech vykyvu, protoze ta kondicni priprava postrada soustavnost. Petra vzdycky na neco najede a do pul roku ji neco pribrzdi. Takze pak zacina jako by od zacatku. Muzou se snazit, aby to bylo lepsi, ale obavam se, ze tenhle faktor tam stale bude...
Reagovat
EllNino
přesně tak, moc dobrý názor
Reagovat
Fandina
souhlas, u Petry je to především o zdraví, jinak je to bojovnice a ničeho se nebojí, žádná labilka
Reagovat
FulnekUltras
přesně tak
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlasím.
Reagovat
smazaný uživatel
Jiste, somaticke prekazky jsou u ni divocejsi, ale trebas takova Betka je na tom asi 10x hur nez Petra a jde to nejak (pri tech problemech by si clovek myslel, ze to neni ani profi drahu)...zalezi jak ji nastavi pro hru...a moznosti.

Ja bych trebas Petru vic Isnerizoval. Coz je pochopitelne dost narocny proces, ale nerikam, ze to ma byt uplna Isnerizace.

Hraje na riziko, ale to neznamena, ze tohle je jediny utocny zpusob hry. Nebo jedina moznost jak hrat. S jeji kvalitou by klidne mohla vic na sit...bez tzv. vynuceni, ktere byplyva z natlakove hry...proste si myslim, ze to jde.
Souhlasim s tim, ze to bude spis vzdycky takova stylova hracka...co vyplyva prave z tech somatickych omezeni, ale na druhou stranu ma zase jakesi predispozice...z kterych muze lepe cerpat nez Betka...ktera by nevim, co dala za to, aby byla vyssi...;)
Reagovat
smazaný uživatel
Chci tim take rict, ze nejhorsi jak si stvoris mentalni formu, ze jinak to nejde...to je podle mne konec...
Reagovat
LukasH
Jenze kolkata je Petra a kolikata Betka? Proc je kolikrat mnohem zajimavejsi zapas hracek mimo absolutn) spicku nez tech z ty spicky? Ty holky niz so muzo dovolit experimenty. Jsou zvykly, ze jedno prohrajou, jednou vyhrajou a ruzne tak zkousi... Pri dnesnim tenisovym vybaveni je hra na siti zkratka tak nejista, ze se neda soustavne pouzivat jako za Navratilovy. A pri tech peckach se stavaj situace typu "proc ja na tu sit lezla". Ten zaklad je proste dneska hra od BL. U Petry je to " citit se dobre" alfa a omega. Pak je schopna produkovat neuveritelnej tenis. Jenze jak casto se ona citi dobre. Tim myslim nejaky delsi obdobi. A to je to, o cem jsem mluvil.
Reagovat
smazaný uživatel
Ja tady nemluvim o totalnim tenisu Martiny. promin ale zensky tenis je velice chudy v porovnani s muzskym, jde o to, ze je moda na agresivni hru od BL, nebo zkraceni vymen na minimum (uz delsi dobu)...v muzskem to je jaka si alfa a omega, ale zapomen, zeby se tenis hral jak monolit v porovnani s WTA..to tedy zapomen...WTA je zajimava hlavne nekonzistenci, ktera vyplyva prave z toho jednosmerneho agresivniho pojeti hry.

Jestli jde o Betku, tak mne jde o to, ze ta holka z hlediska logiky by nemela ani hrat profi tenis...to se o Petre rozhodne neda rict i prez ten handicap. Tady nejde o to kolikata je...Betka, ale vubec o to, ze ta Betka tam je;)

To, co podle mne vzdycky neni dobre...hlavne v tenisu, si myslet, ze jinak neco nejde a dal se neco neda posunout, nebo obohatit...podle mne to znamena konec...
je videt, ze mlade holky zacinaji predvadet, ze pohyb i dopredu dozadu je dobrou zbrani, a nejen doleva doprava...(kdyz to zjednodusim) Obecne si myslim, ze do 5 let, to co ted adorujete bude prekonany....je to videt uz castecne u Garbiny, ktera si prave na tu sit spis nabehne...a zaroven ovlada BL. Pokud ovladne celodvorcove pojeti, muze byt na nejakou dobu nedostizna...a muze se prave stat, ze ji budou dalsi vic nasledovat...ale ta tendence je videt uz u nekterych 18nactek take...
Reagovat
janek_da
Já bych se nebál ani té totální útočnice. Za pár let budou zase fanoušci vysvětlovat, že nic jiného než útok nelze hrát.

Ono je opravdu celkem škoda, že Petra nehraje servis volej nebo chip&charge. S její postavou ideální.
Reagovat
LukasH
Nehadam se. Mozna mas pravdu, ale to ukaze cas. S muzskym tenisem bych to vubec nesrovnaval. To je fakt uplne neco jinyho. Petra ake s Angelikou chodit na sit zkousela a nevychazelo to a pokud uz neni sebevedomi, tak to zrovna tam proste nejde. A co se tyka Garbiny, u ty si pockkam, jak to bude. Zatim vystoupala nahoru, ale porad jeste hraje bez tech nervu...
Reagovat
Frick
Docela mne štve ta mizerná účast našich holek tam. Třeba Bára se mohla zastavit cestou na Elite Trophy na tý 100k v Nanjingu. i když u ní je fakt, že by pak hrála 7 týdnů v řadě nějaký turnaj. Byť mezi Pekingem a Linzem bylo 9 dní pauzy (čili na úrovni týdne bez turnaje).

Terka Martincová zase skrečovala. Ach jo.

Jediná ucházející zpráva je ta, že Vondroušice na 10k v Německu prolétla do druhého kola. Je nasazenou jedničkou. Jinou otázkou je to, zda jí 10k ještě něco "dá"....
Reagovat
Frick
Karolína Muchová si vyjela do Thajska na dvě 15k. Minulý týden ČF a tento týden v pondělí prohrála s hráčkou proti níž byla favorizována s kurzem 1,03 :-/. Nějaká 24-letá Američanka, co byla nejhůř v 8. stovce a teď ani nemá ranking...

Takže asi taky jen "vyhozený peníze"......
Reagovat
George_Renel
prohrála výborně rozehraný zápas. Dívat se na ni je opravdu utrpení. Na první pohled vše jak sestra, pohyby, gesta, ale po delší době - rybí krev z Antarktidy.
Reagovat
smazaný uživatel
To je šílenost, ty její zápasy. Zase 1. set OK a pak prohra, ta už musí být na zápis do Guinnessovky. Předpokládám, že při tomhle vývoji zápasu už na live sázkách bude na soupeřky před 3. setem tak 1,2...
Reagovat
Frick
Pro.jebala 4:2 30:15* ve třetim a prohrála 4:6 :-(

Šílený s ní.
Reagovat
Frick
A to tam naházela 23 ES!!!

Omg, já může to někdo proje.bat s tolika esema. Taková pomoc.
Reagovat
smazaný uživatel
Prohrát se dá i se 103 esy.
Reagovat
Frick
Nejhorší dosavadní serie porážek (vč. WTA, ITF, FC, HC, Extraliga, Bundesliga) byly 4-zápasový. :-///
Reagovat
smazaný uživatel
pro dnešek opouštím nezdravé modré záření.... Zítra budu přát pochopitelně Lucce s Betkou a pátek - dem pravdy. Mohou postoupit obě při zvláštní kombinaci výsledků.... Ale pokud nepostoupí, nevadí. I účast na TM je veliký úspěch. U háček to snad klapne.
Reagovat
VlS
Bohužel, obě postoupit nemůžou
Reagovat
EllNino
obě ? :) jak by asi mohly postoupit obě ? ...může postoupit jedna nebo druhá, ale obě najednou určitě ne
Reagovat
tommr
v singlu můžou postoupit ještě obě naše hráčky, ale ne současně ...
V deblu je dokonce pravděpodobnost postupu jak Lucky tak Háček dost vysoká ...
Reagovat
Frick
Petra může proti Kukuruze totálně selhat a Lucka se k tomu jednomu skutečně dobrému výkonu vybláznit může. Náznaky tam jsou a nehraje proti Kvitovce. Překonala těžkou bakteriálná infekce, co je proti tomu nějaká vobyčejná angína. Navíc nagínu překonala už 2x a to bez ztráty kytičky. No i što.
Reagovat
smazaný uživatel
Kukuruze:D bože muj..
Kuhani kukuruz!
Reagovat
blixa
Kukuruze. Já toho zmetka stejně jednou přetrhnu. Von si myslí že ne, ale já mu dám Kukuruze, až z toho bude kukukuňkat !
Reagovat
misa
Doufám, že tenhle zápas už nikdy nebude, klidně ať zůstane u bilance 0-8 navždy.
Reagovat
misa
tedy 8-0 z pohledu nadpisu.
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě to zakulatíme na desítku ;)
Reagovat
misa
Raději se starej o páteční výhru Lucky :)
Reagovat
Lunej..
Neprožíváš to nějak moc, možná hůř, než Lucka :D A odkdy ses vlastně přenastavil z Petrušky na Lucinku? :)
Reagovat
misa
Samozřejmě, že to prožívám hůř než Lucka, ona je taková klidná a milá, tak to musím nějak kompenzovat :) Lucku sleduju pořádně od září 2013 a moje nejmilejší začala být na začátku letošního roku. Nějak se mi to přes zimní přestávku pomotalo v hlavě...
Reagovat
Lunej..
Proč pomotalo, hlavně, že ty v tom máš jasno :D Já na jejich duely nekoukám a hlavně, že holky se z toho nehroutí :)
Reagovat
Pedronegro
pokud žádná z nich nejde do důchodu, tak je to divné přání :)
Reagovat
smazaný uživatel
A ja doufam, ze bude, a ne jeden,,, a do konce kariery se to stahne na 8:8 ;D)
Reagovat
misa
Pokud jí budeš dělat psychologa, tak určitě.
Reagovat
tommr
pokud by mělo jít o finále tak at je takových zápasů co nejvíc - bez ohledu na výsledek ... :)
Naopak pevně doufám, že se už nikdy na nějakým turnaji nepotkají v prvním kole ...
Reagovat
smazaný uživatel
"Just read a post on tennis forum re Petra/Garbine practice in S'pore earlier. Petra won it 6-3 with two breaks of serve. #goodnews hopefully"
Reagovat
Michaelus
Tak snad, no :D
Reagovat
tommr
Petra hraje v tréninku většinou dobře a v zápase je to pak často naopak. Na takový zprávy už nedám ... :)
Reagovat
Frick
Škoda, že jsem tam nebyl. Na Vencu Klausů jsem chodíval.

http://www.blesk.cz/galerie/zpravy-udalosti/456977/?video=1
Reagovat
smazaný uživatel
Chlape, ty už jsi tak domotany, pleteš si stránky a stále sem taháš politiku. Pokud máš politické ambice, začni přispívat na jiné stránky. Nebo si dej pár dní pohov a uvidíš jak to prospěje tvému zdraví. V tvém případě je nejvyšší čas.
Reagovat
petrulinka
V Opavě je dobrá psychiatrická léčebna
Reagovat
Pedronegro
to jako fakt? už to snad nehul ..
Reagovat
VlS
co Petra, co Lucka, aby to dopadlo jsou trochu k smíchu. Prostě holky bastoupí a budou hrát, co budou schopné a ono to pak nějak dopadne. Ze stejný situace jako je teď Lucka myslím Venus vyhrála TM :-) ( to není tip)
Reagovat
EllNino
jj 2009 to bylo ? :)
Reagovat
VlS
Myslím, ale jistej si nejsem
Reagovat
smazaný uživatel
"Just read a post on tennis forum re Petra/Garbine practice in S'pore earlier. Petra won it 6-3 with two breaks of serve. #goodnews hopefully"
Reagovat
smazaný uživatel
To nebylo sem, pardon :)
Reagovat
janek_da
ale to Petřino "aaarrr" mě už celkem dere. Celkem stydím při vysvětlování cizincům, že to je Come on česky. Dneska jsem měl pěkné srovnáni s dinousauřím řevem z Cesty do pravěku :-/
Reagovat
smazaný uživatel
Chudáci malí, ti cizinci. Co si asi pomyslí, viď ? Teda promiň, to jsou ke....
Reagovat
George_Renel
A jak si cizinci vysvětlují řvaní Rusky a houkání Bělorusky?
Reagovat
janek_da
za to se stydí zas oni
Reagovat
George_Renel
Tak to máš dobrý. Ty se stydíš tak 10% a oni 90%.... :-)
Reagovat
Pedronegro
jj, to řičení a houkání přece vůbec nelze srovnávat ...
Reagovat
smazaný uživatel
Mě holky nezklamaly, hlavně první set si krásně držely podání. Nevím, proč se tu remcá. Petře gratulace , Lucky mi bylo trochu líto. Ale takové kecy, že Petra namotivovaná jen proti Češkám jsou mi fakt k smíchu. Je třeba vyzdvihnout, jak se k sobě holky chovají při a po vzájemných utkáních. Máme obrovské štěstí, že máme takové hráčky. Takže Petra musí vyhrát ve dvou setech. Má to ve svých rukách. Dle mého názoru má šanci na výhru v SF, i když tomnr tvrdí, že šance je nulová.
Reagovat
George_Renel
Nesmíš brát za bernou minci výkřiky jednoho nočního slídila.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak bude to divoký zápas. Z tvého pohledu, to bude něco jako osedlat divokého koně. Jezdec taky drží opratě, ale může se stát, že se na tom sedle nemusí udržet :)
Reagovat
d@ve
Petra to ale nemá jen ve svých rukách. Musí spoléhat i na úspěch Lucky. ;)
Já tu šanci vidím tak.. ..na 1%? :)
Reagovat
tommr
Petra to má plně ve svých rukách. K postupu jí stačí porazit Muguruzu ve dvou setech rozdílem aspoň 5 her (např. 6:3 6:4) ... :)
Reagovat
d@ve
Tak třeba Petra přepne do módu robocop...a když se k tomu i Garbi špatně vyspí.. :)
Pak je to tutovka. :D
Reagovat
VlS
To máš nechat na tommra, pak to funguje, u tebe se bojím, že můžeš mít pravdu :-()
Reagovat
smazaný uživatel
No tak má ve svých rukách zápas s Mugu. Uvidíme. V každém případě jí musí chodit podání. 1 % ? To je trochu přehnaný.
Reagovat
smazaný uživatel
No, ale papírově favoritkou není. Takže musí překvapit :)
Reagovat
smazaný uživatel
https://twitter.com/WTA/status/659393690201411584
Reagovat
adalv87
takže jestli to dobře chápu tak když H+H prohrajou a Hingis s Mirsa vyhrajou postoupí H+M a H+H?
Reagovat
HayashiM
Ano, ale H+H musí v tomhle případě uhrát alespoň set.
Reagovat
d@ve
Maj tam chybu ve spodním řádku vlevo.
Reagovat
janek_da
Osobně jsem s Luckou spokojen. 3x na konci setu sedmička. Čekal jsem sety jako 6:3, 6:2.

Jediné, co mě na hře Lucky mrzí, jsou takticky mizerně hrané returny. To je její dlouhodobá slabina. Ostatní po nemoci vyladit nestačila, nevadí.

Petra mě naopak zklamala. S Luckou mohla dýl držet balon ve hře a spoléhat se na Lucčiny UE, ale s Mugu bude muset riskovat. Ostatně i kurz 3 s Mugu hovoří za vše. A Petra tedy hraje zase proti papírově nejtěžší hráčce :-o

Angie ne že by vybouchla, ale měla hrát odvážněji. Jak ji teklo do bot, tak hrála. Mugu parádní taktika, riskované údery, výborný pohyb.

Škoda, že si Angie nedala HE hned v prvním gemu, kdy hrála aut od Mugu. Ten první gem se mi zdálo dost udál tón v zápasu.
Reagovat
misa
V returnu bych problém dnes neviděl, spíš se jí od stavu 3-0 ve druhém sypal servis a dvakrát nezvládla dopodávat k tiebreaku.
Reagovat
janek_da
Dneska ne, protože ani moc šancí na returnu neměla. Ale s Muguruzou to bylo fatální.
Reagovat
misa
v pondělí to bylo na returnu opravdu špatné
Reagovat
misa
Petra nikdy zbytečně míč ve hře nedrží.
Reagovat
janek_da
Dneska si s Luckou ke konci ostřeji pinkala na bejzlajnu, až to Lucka zkazila.
Reagovat
VlS
Lucka mě výkony příjemně překvapila, po tom martiriu jsem čekal daleko horší výsledky. Na returnu je to fakt bída, když ho zahraje k di vání, tak to padne do autu, nebo do saka, ty do kurtu jsou nahrávkou na winner. 2 servis je taky docela bída. No nic, chce to vydržet a bude líp.
Petra mě nezklamala, já od ní nic nečekám a když to sedne, tak jsem příjemně překvapenej.
Reagovat
lars
kurz 3 s Mugu je spis prehanka, nez aby hovoril za vse
Reagovat
LukasH
Nepochopil jsem, cim te Petra zklamala...
Reagovat
janek_da
Vyhrála, to se počítá. Její hra se mi teď ale moc nelíbí, snad proti Muguruze bude hrát o 100% lépe. Bojim se, že to ale dopadne jako vloni.
Reagovat
Kozoroh
Já si nedělám iluze, Petra v pátek prohraje s Gabrine ve dvou setech. Hraje výborně a Petra v dnešní formě není tou, která by ji porazila nebo ji vzala set.
Reagovat
lars
A proc si Mugu zkomplikovala zapas TB s Luckou?
Reagovat
misa
Měl bych si přát dvousetovou výhru Španělky, nebo ne? Ještě uvidím, jak se vyspím....
Reagovat
Cico93
Čo ťa od Petry tak odradilo? Boli časy, kedy si bol ňou priam posadnutý.
Reagovat
lars
zdegeneroval :)
Reagovat
misa
Naopak, evoluce :)
Reagovat
misa
Petra nic špatného neudělala, akorát nejsem jako monty, který má rád všechny stejně.
Reagovat
Mayo
Nádhera oveľa sympatickejšia hráčka opäť vyhrala (: , hádam postúpi z druhého miesta, každopádne TM nech vyhrá hocikto okrem Mariky
Reagovat
janek_da
Gombitovej?
Reagovat
Kozoroh
S postupem Kvitové už moc nepočítám, na Gabrine nemá (výkonnostní rozdíl, který ve svých duelech předvedly je značný) a Lucka proti Anděle taky nemá moc šancí. Trumfy teď drží Muguruzaová s Kerberovou a vyrazit si je nenechají.
Reagovat
smazaný uživatel
Značný výkonnostní rozdíl vypadá jinak.
Reagovat
smazaný uživatel
https://twitter.com/WTA_insider/status/659369653928484864

Lucinko, budu ti fandit! :DD
Reagovat
d@ve
wow :D
Reagovat
smazaný uživatel
;D))) no te pic...;)
Aby to Lucy neprineslo jeste smulu;)
Reagovat
EllNino
no to ne :D :D :D
Reagovat
misa
Je to od tebe moc hezké, že přeješ Lucince :)
Reagovat
milik254
Taky, taky

joo, Lucko! poraž ju :D
Reagovat
tommr
našim v poslední hře nestačilo k re-brejku ani vedení 40:0. Takhle zbabranej závěr utkání se jen tak nevidí ... :(
Reagovat
EllNino
tak Mirza dobře zapodávala
Reagovat
PetaM
Ale to on nevidí. On vidí jen to, že fiftýn nebyl u našich a to je vše.
Reagovat
tommr
já vidím hlavně to, že naše vedly ve druhým setu už 4:1 a skončilo to 4:6. Přitom víc než polovinu z těch posledních 5 her mohly Háčka klidně vyhrát kdyby tam zbytečně nejankovaly ... :(
Reagovat
d@ve
Škoda, že si toho trenéra nepřivolaly mnohem dříve. Možná by ten vývoj hry nebyl tak žalostný..
Reagovat
PetaM
V pohodě holky, ve finále je porazíte ;)
Reagovat
smazaný uživatel
To by bylo fajn :D Mě by k radosti stačilo i kdyby se do toho finále, nebo klidně i semifinále dostaly :-)
Reagovat
EllNino
ano Veru ? :)
Reagovat
smazaný uživatel
My se známe? :-) Nebo jsi odhadl jméno podle nicku? :-)
Reagovat
George_Renel
Veronika jak vyšitá akinoreV. :-)
Reagovat
EllNino
podle nicku :D pardon :D
Reagovat
smazaný uživatel
Však v pohodě :-)
Reagovat
smazaný uživatel
To by se mi líbilo. :)
Reagovat
HayashiM
Andrejka je dneska fakt přespeedovaná...
Reagovat
FandimRF
Hingis super hra jako vždy!, smeťte ty český vobludy, come on.
Reagovat
tommr
ze 4:1 je to najednou 4:5 a soupeřky budou podávat na zápas. Háčka ted hrajou strašně ... :(
Reagovat
d@ve
Tak je vidět, že holky si daly říct a jak to hned jde..
Reagovat
EllNino
jo ?
Reagovat
d@ve
Škoda těch 3 BBD. :/
Reagovat
d@ve
opr. BB
Reagovat
smazaný uživatel
to je v lepším sebevědomí jedniček, mentálně HH přece jen trochu zaostávají
Reagovat
tommr
jj jako kdyby se Háčka zalekly, že můžou vyhrát a od stavu 4:1 začaly najednou strašně blbnout ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
hrály špatně na BP a GP,to rozhodlo
Reagovat
Kozoroh
Druhý set rozhodla nedůraznost Háček (především Hlaváčkové) u sítě. Několikrát dokázala Hingiska míč vrátit do výměny, výměnu získat na svojí stranu a Háčka se začaly vést. Ale jinak hrály dobře.
Hingiska a Mirzaová se výborným způsobem doplňují. Tak excelentně sladěný pár jsem už dlouho neviděl.
Reagovat
EllNino
pravdu díš ...Sania má bomby na singl, škoda, že už se na něj vyprdla ...ale tak tady to má lepší, tolik se nenadře a navíc má super partnerku :D
Reagovat
tommr
Hingiska s Mirzaovou nejsou světový jedničky náhodou. Jsou šikovný, dobře se doplnujou a hlavně mají u soupeřek někdy až zbytečně velkej respekt. Háčka se dneska ve druhým setu sesypaly jako nějaký vyjukaný juniorky ...
Reagovat
smazaný uživatel
z 1:4 na 6:4 to mluví za vše.
Reagovat
kada.tom
Tak v pátek od 7:00 Petra s Muguruzou-Blanco, po nich Kerber s Luckou a hned pak Háčka v repríze finále v Linci :-)
Reagovat
adalv87
nehrajou od 8?
Reagovat
smazaný uživatel
škoda ,že to není naopak
Reagovat
smazaný uživatel
Takže Petru nevidím, super... :///
Reagovat
misa
Nech si napsat omluvenku :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jsou prázdniny a jsem doma, ale stejně to nevidím...
Reagovat
misa
Na podzimní prázdniny jsem už zapomněl...
Reagovat
slacker
dneska bohuzel Hlavackova je nejslabsi, slepa a jeste nedurazna
Reagovat
EllNino
Andreo tvl ...
Reagovat
tommr
Háčka dneska nejsou schopný zabít jedinej míč ... :(
Reagovat
slacker
ta Hlavackoje uplne slepa a blba, ji tam zacinaji neustale prebihat uz sekundu pred uderem a ona to vubec nevidi. Asi po 7 uz
Reagovat
d@ve
Proč to ta Andrea nedává častěji po lajně?! :/
Reagovat
tommr
Andrea dneska nemá svůj den ... :(
Reagovat
Pedronegro
jo, místy docela jančí, a Martině tam padá snad všecko ...
Reagovat
rusedski
Petra k jistotě potřebuje vyhrát ve dvou setech a o 4 gamy. 6-4 6-4, 7-5 7-5, 6-3 7-6, to je jedno. Ve všech případech na tom bude o chlup líp než Mugu...
Reagovat
Jabadu
Je to tak. Fajn je, že to Petra má ve svých rukách. Motivaci má.
:-)
Reagovat
Pedronegro
jj, jen z koťátka jde trochu strach :)
Reagovat
rusedski
Chyba...spoléhal jsem na tabulku ve článku a Mugu tam má samozřejmě gamy blbě (Kerber taky). Takže ne o 4, ale o 5 gamů...
Reagovat
Jabadu
Aha, kterej ... zase dělal ty tabulky!
:-)
Reagovat
HayashiM
Tu tabulku tady nahoře mají špatně, Mugu má ve skutečnosti +9 a ne +6, tj. Petra potřebuje vyhrát o 5 gamů, 4 nestačí.
Reagovat
rusedski
:)
Reagovat
VlS
No, s Luckou 6:3;7:6 je to o 4 a s Angie 6:4;6:4 je to taky o 4 a 4 a 4 bejvalo 8, kde se vzal ten devátej?
Reagovat
HayashiM
Bůhvíproč jsem měl v hlavě 6:2, 7:6 a ne 6:3, 7:6 :)
Mugu by ale i tak měla lepší % gamů, takže Petra pořád potřebuje vyhrát o 5...
Reagovat
tommr
ve druhým setu už Háčka nehrajou tak ustrašeně a už mají brejk k dobru ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Háčka super!
Reagovat
smazaný uživatel
já si na ně těď Live vsadil ,kurzy kolem 8 ,tak snad?!
Reagovat
smazaný uživatel
Já myslím, že jelikož má Petra vše ve vlastních rukou, nezbývá, než spoléhat na to, že Muguruzu porazí co nejsnadněji, případně že jí pomůže ještě Lucka. Ale stále si myslím, že je dost pravděpodobné, že Petra postoupí...
Reagovat
smazaný uživatel
Hru na to Petra má :-)
Reagovat
tommr
já bych byl maximálně spokojenej s jakkoukoli výhrou Petry ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
To já taky :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Petře stačí 6:3,6:4 nad Muguruza
Reagovat
HayashiM
Dokonce pokud Angie porazí Lucku o 7 gamů a víc, bude Petře stačit jakákoli dvousetová výhra.
(např. Angie - Lucka 6:3, 6:2, Petra - Garbine 7:6, 7:6
--> Angie +8, Garbine +7 a Petra +1, ale jelikož je Angie nejlepší, Petra jde dál, protože má lepší vzájemný zápas s Garbine).
Reagovat
rusedski
Takhle se to snad nepočítá, ne?
Reagovat
HayashiM
Zase jsou pravidla nejasná - http://www.wtatennis.com/SEWTATour-Archive/Archive/AboutTheTour/rules2015.pdf , strana 170. :
b. Ties
If the above tie-breaking methods produce one (1) superior player
or team (1st place) or one (1) inferior player or team (3rd place), and
the two (2) remaining players or teams are tied, the tie between
those two (2) players or teams shall be broken by head-to-head
record.

Jde o to, jestli tím naráží na stejný počet gamů i setů, nebo zda se toto aplikuje ve chvíli, kdy veškerá aplikovaná kritéria vyhodila jednu nejlepší. Ale nejspíš máte oba pravdu a bude to ten první případ.
Reagovat
rusedski
Koukni na můj příspěvek níže (15:51) a uznej, že tohle by bylo absurdní :)
Reagovat
smazaný uživatel
to je nesmysl ,porazily se navzájem ,takže tabulka jich 3
Reagovat
smazaný uživatel
Ale počítají se pouze vzájemné zápasy hráček, kterých se týká možný postup. Zápasy s Luckou se nebudou počítat.
Reagovat
HayashiM
Nic takového v pravidlech není :)

iii. Head-to-head results if only two (2) players or teams are tied,
If three (3) players or teams each have one (1) win and have played
the same number of matches then
i. Highest percentage of sets won; or
ii. Highest percentage of games won.

-neříká se, že je to ze vzájemných zápasů, ani by to nedávalo logiku vůči tomu, co WTA postla za klíč včera pro druhou skupinu. Počítá se všechno.
Reagovat
rusedski
To by se pak Garbine vyplatilo nechat si dát radši dva kanáry a pak by to podle tvý logiky bylo Petra první na gamy a Mugu by šla před Angie na vzájemnej zápas...to by byl trochu nonsens, ne?
Reagovat
HayashiM
Vůbec bych se v tom konkrétním případě nezlobil, ale nejspíš máš pravdu, že je to blbost.
Reagovat
Fandina
V pátek by měla nejdřív hrát Petra s Mugu a potom Šafi Kerber.
Reagovat
smazaný uživatel
Takže Lucka už může být bez motivace??
Reagovat
tommr
poprvé v životě na TM a bez motivace? To snad nemyslíš vážně ... :)
Reagovat
Fandina
Když Petra prohraje, tak ne.
A když Petra vyhraje, tak pořád jde o body a penízky.
Reagovat
tommr
zatím hrajou se zbytečným respektem ke světovejm jedničkám. Hingisová s Mirzou přitom nehrajou nic světobornýho i když je třeba uznat, že jsou velice šikovný ...
Reagovat
tommr
a navíc mají neskutečný potíže se zabíjením jasnejch míčů na síti ... :(
Reagovat
d@ve
Přes Martinu to třeba půjde.. ;)
Reagovat
tommr
jj jen se jí nesmí tolik bát ... :)
Reagovat
Jabadu
Výhra Garbiňe paradoxně dala šanci oběma našim holkám. Je to sice jen v teoretické rovině, ale některá z našich se zbláznit může.
Fakt ale je, že pokud Angie třeba smázne Lucku 6:1 6:1, Petra už nebude mít o co hrát.
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka musí zabrat,hraje i za Petru ,to je fakt
Reagovat
misa
Lucka hraje za někoho jiného jedině v týmových soutěžích, jinak sama za sebe. Petra jí někdy tenisově pomohla?
Reagovat
Kytka
Souhlas, jen ať hraje hlavně za sebe bez ohledu na Petru. Petra by také za ní nehrála. Je to individuální hra. Hrát taky za tu druhou to jde jen v FC.
Reagovat
tommr
jejich zájmy ale nejsou v žádným rozporu. Lucka může Petře pomoct tím, že porazí Kerberku a to je snad i v jejím zájmu, nebo ne? :)
Reagovat
VlS
Petra ukázala zájem o Lucčiny zájmy odstoupením z Moskvy, ne?
Reagovat
tommr
to nebyl zrovna nejlépe zvolenej příklad. V Moskvě by Petra Lucce prospěla víc tím kdyby hrála a eliminovala by Lucčinu konkurenci zejména CSN ...
Reagovat
VlS
No však jsem to taky myslel ironicky.
Reagovat
tommr
tak to jsem tě dobře nepochopil. Mě osobně tím Petra trochu nakrkla ... :)
Reagovat
VlS
No, mě tím nakrkla hodně, mimo jiný tím poslala Lucku proti Nastě. Klidně mohla nastoupit a po dvou gemech skrečnout.
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle jsi doufám taky myslel ironicky.
Reagovat
VlS
Ne, to myslím naprosto vážně
Reagovat
Fandina
V Moskvě to bylo tak, že každá, když věděla nebo měla potvrzený TM, tak už tam nejela. Takhle odstoupila Aga, Kerber, pořád se to tam měnilo.
Reagovat
EllNino
nemyslím si, že by měla schytat nějakej debakl :)
Reagovat
smazaný uživatel
snad ne
Reagovat
rusedski
Petra bude mít o co hrát. Když smázne Muguruzu, může jít na gamy před ni.
Reagovat
smazaný uživatel
jasně ,má to v záloze i ve svých rukou
Reagovat
smazaný uživatel
Tady je přehledná postupová matematika>

http://www.imgup.cz/image/0R6
Reagovat
tommr
na TM je vždycky o co hrát. Za každou výhru je 230 bodů a spousta peněz, o prestiži ani nemluvím ... :)
Reagovat
EllNino
To mi řekněte, jak to teď Martina vybrala ...
Reagovat
tommr
dobrej reflex, trochu štěstí a hlavně zbrklost Lucky ... :(
Reagovat
EllNino
proč zbrklost Lucky ? většina holek by to vubec nevybrala, to spíš zbrklost Andrey, která si pak věřila na uplně zbytečnou smeč, mohla to vklidu rozehrát
Reagovat
tommr
ty si se ale ptal jak to mohla Hingiska vybrat. Hrubice Andrey s tím neměla co dělat - ta přišla až potom ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Dotaz, z jakyho duvodu rikate Muguruze koťátko?
Tuctova holcina s vlasy jak Mala ccarodejnice ...
Reagovat
Fandina
mužům se líbí a já jí viděla na turnaji hrát přede mnou a také se mi moc líbila, je zajímavá
Reagovat
misa
Ano, přitahují tě i ženy.
Reagovat
Fandina
jj některé se mi i líbí
Reagovat
misa
Fandinka právě provedla bisexuální coming out!
Reagovat
Fandina
líbí se mi je to holka a nemá to nic společného se sexem, řešíš nesmysly ... úsměv
Reagovat
Pedronegro
možná přihořívá :)
Reagovat
misa
ten set jsi měla dnes uhrát...
Reagovat
HayashiM
Takže je to velmi jednoduché: všechno to má na raketě Lucka. :)
Reagovat
ludolf
Díval jsem se do pravidel (http://www.wtatennis.com/SEWTATour-Archive/Archive/AboutTheTour/rules2015.pdf, strana 169), podle nich se poměr setů/gamů vyhodnocuje jen pokud mají 3 hráčky jedno vítězství. Případ 3 hráček se dvěma vítězstvími spadá do kategorie "rozhodne WTA".
Reagovat
smazaný uživatel
No jo. To jsou věci..
Reagovat
ludolf
Asi se 1 vítězstvím myslí "alespoň 1".
Reagovat
smazaný uživatel
No tak dvě a více nul ve skupině být nemůže, takže těžko.
Reagovat
HayashiM
Podle mě se tím myslí i ten případ se 3 hráčkami po dvou výhrách, jen to nějakej ťunťa blbě napsal. Pokud se to bude hnát do důsledků, tak WTA nebude mít jinou možnost, než rozhodnout o aplikování stejných pravidel pro případ zacyklení na 1 výhře i na 2 výhrách.
Reagovat
ludolf
Asi jo.
Reagovat
VlS
To je blbost, pokud jsou tři hráčky se 2 výhrami, rozhoduje poměr setů, pokud je stejný poměr setů, rozhoduje poměr gamů. To stejné platí, pokud mají tři jednu výhru.
Reagovat
HayashiM
No v těch pravidlech to tak doopravdy napsáno je, jak to pochopil ludolf :)
Reagovat
misa
Na pravidlech nezáleží, taky tam mají napsané, že do race počítají všechny turnaje kromě TM a ET a nakonec vyřadili Lucemburk.
Reagovat
smazaný uživatel
Na pravidlech záleží. I když jsou blbě napsaná.
Reagovat
misa
Evidentě porušili jedno pravidlo, proč by nemohli i druhé?
Reagovat
smazaný uživatel
Protože není důvod?
Reagovat
smazaný uživatel
V těch pravidlech je ale výslovně napsáno pokud mají tři hráčky JEDEN bod. Je sice pravda, že si WTA asi nebude dělat problémy a to pravidlo aplikuje i při rovnosti dvou bodů, ale jinak má ludolf pravdu.
Reagovat
milik254
rozhodne WTA
a rozhodne podle těch pravidel pro tu druhou situaci :)
Reagovat
aligo
Na ct čtyřhra
Reagovat
Michaelus
V pátek musíme fandit oboum holkám jak jen to jde!
Reagovat
smazaný uživatel
Lucce nebo Petře(kdyby uhrála set s Muguruzou,jinak Lucka) by stačila k postupu výhra Lucky 6:3,6:4 (6:4,6:4 -ne)nad Kerberovou
Reagovat
HayashiM
Ne. Nestačila. Lucka ve dvou, Garbine ve dvou a máme tu Lucku, Petru i Angie se skóre 2:4 a rozhodováním v gamech, v čemž je zatím Angie dost zvýhodněná.
Reagovat
rusedski
Praguna má pravdu, Lucka by se dostala na -3 gamy, Angie na -4, Petra nejlíp na -3 a to by musela prohrát ve 2 TB.
Reagovat
HayashiM
Jo, pravda, omlouvám se :)
Reagovat
smazaný uživatel
počítal jsem to ,Lucka na Kerber ztrácí 9 gamů ,tedy 5 gamů rozdíl pro obě stačí Lucce
Reagovat
rusedski
Takže ideální scénář: nejdřív Lucka smázne Kerber, tím ji pošle domů, a pak už půjde jen o to, která z našich holek postoupí :)
Reagovat
smazaný uživatel
snad bude pořadí takové
Reagovat
rusedski
On ale vlastně rozhoduje poměr gamů a ne rozdíl. To už by pak bylo na počty složitější. Ale vzhledem k tomu, že Lucka dnes prohrála sety 5-7, což je lepší poměr než 4-6, tak asi o to líp pro ni..
Reagovat
HayashiM
O tolik složitější to není, pokud je na tom někdo v +/- gamů o jeden gam líp, bude na tom líp i v poměru, dokud ten druhý nesehrál alespoň dvojnásobek gamů, což nehrozí. Tj pro tyto účely, kdo je lepší v rozdílu, je lepší i v poměru.
Pro to ukázkové Lucka-Angie 6:4, 6:3, by Lucka měla 31-34 (>47%) a Angie 28-32 (
Reagovat
HayashiM
Angie 28-32 (
Reagovat
HayashiM
což je méně než 47%, má to nějaký problém s menšítkem :D
Reagovat
rusedski
Jj...nechce se mi teď nad tím moc přemýšlet, ale budeš mít pravdu :)
Reagovat
VlS
SF sluší. Hezky Mugu.
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda že Anděla takhle špatně nehrála i proti Petře, mohlo být veseleji.
Reagovat
Lunej..
Nebylo to o tom, že Angie hrála špatně, ale že Mugu hrála dobře, chodila si pro winnery a nenechala Angie dlouho ve hře a hlavně tak nechybovala jako Petra.
Reagovat
smazaný uživatel
Angie logicky musela hrát v pondělí daleko líp než dnes, už podle výsledku.
Reagovat
Michaelus
Kerberka hrála hůře než v pondělí, Podle mě se snažila více útočit, což ji nešlo a z toho pramenily její chyby.
Reagovat
smazaný uživatel
Neřekl bych. Angie měla dneska horší pohyb i servis než proti Petře.
Reagovat
dadaft
pohyb měla stejný jako vždycky, spoustu výměn ubránila z pro jiné ztracených míčů.
Mugu ale přesto měla místy drtivý tlak, něco jako Petra, ale s polovinou UE.
Reagovat
smazaný uživatel
Asi jsme každej sledovali jinej zápas.
Reagovat
dadaft
žádná novinka. ))
Reagovat
smazaný uživatel
Dadaft má pravdu, takhle dobře hrát Garbine jsem už dlouho neviděl. To byl koncert ofenzívy.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak hlavně, že ji tady někteří experti pasovali do role Bouchard.
Reagovat
tommr
Kerberová hraje to co jí soupeřky povolí a Muguruza hrála dneska prostě líp než Petra v pondělí ... :(
Reagovat
VlS
A jak to je " papírově"?
Reagovat
smazaný uživatel
Papírově byla Garbine favoritka (cca 1,7) a potvrdila to :)
Reagovat
VlS
Iqe se tady do krve hádal, že největší soupeřkou je " papírově " Angie a Mugu jak Angie, tak Petra lehce smáznou :-)
Kdo se podíval na letošní H2H, tak tu papírovou prioritu Angie nemohl brát vážně.
No nic, uvidíme, jak si Petra povede s Mugu. I když dobře, tak stejně bude potřebovat, aby Lucka hrála dobře.
Reagovat
smazaný uživatel
Co lžeš, ty vole, nic takového jsem tady netvrdil. Já tvrdil, že pro Petru je nejtěžší soupeřkou ze skupiny Angie. O vzájemném zápase Angie - Mugu jsem nepsal vůbec nic. Takže opět klasika - nechápeš význam řečeného a pak šíříš lži a nesmysly.
Reagovat
VlS
Vole si říkej svojí mámě, vrať se k tý debatě a pročti si jí znova, jak Garbine s Lucy hrála blbě a bla bla bla :-). Goebls by z tebe měl radost
Reagovat
smazaný uživatel
My víme, že tomu termínu gowno rozumíš, nemusíš to tady pořád připomínat.
Reagovat
Kozoroh
" My víme,"
Ty o sobě mluvíš v množném čísle?
Reagovat
smazaný uživatel
Mluvím o inteligentnější části zdejšího osazenstva.
Reagovat
dadaft
jj, Muguruza velmi aktivní hra (30x za dva sety u saka), ale důrazná a přesná od BL, výrazně kladný poměr W/UE,,,,,,,,,,,,,,,,,, byla lepší.

nu uvidíme, kdo koho v pátek přestřílí,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
smazaný uživatel
No zas o tolik ne, Angie dneska hrála hůř než proti Petře.
Reagovat
Kytka
Bylo to v tom, že Petra hrála naprosto mizerně, kdežto Mugu dneska skvěle.
Reagovat
Kytka
Tu čočkovou od Kotyzy měla Petra dostat preventivně, před zápasem s Angie, ne až po něm.
Reagovat
VlS
To možná může být i pravda
Reagovat
smazaný uživatel
Tvrzení,že šanci na postup mají i Kvitová a Šafářová,je úsměvné,s tím co obě naše hráčky předvádějí bohužel šanci na postup nemají žádnou.
Reagovat
rusedski
No a teď může litovat Petra těch neproměněných setbolů s Kerber...prohrát ten zápas 1:2, tak jí stačila jakákoli výhra nad Mugu, která by navíc v tom případě měla už jistý postup!

Teď (pokud jí nepomůže Lucka) bude muset vyhrát 2:0 nad Garbine, která ještě bude muset potvrdit postup, a ani to možná nebude stačit. Tzn. pozice dost na ho*no kvůli jednomu fiftýnu :/
Reagovat
smazaný uživatel
Aby Petra nedopadla jako loni Masha... :(
Reagovat
Kytka
Zavinila si to sama.
Reagovat
misa
Nedá se nic dělat, budeš muset fandit Lucince :-))
Reagovat
smazaný uživatel
:D
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli bude hrát Lucinka první, tak zápas nevidím, tudíž jí fandit nebudu moct.
Reagovat
d@ve
+1 :D
Reagovat
tommr
i Petra loni dopadla jako Sharapka ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli si to dobře pamatuju, tak loni Masha nevyužila SB v zápase s Agou, set projela a to jí stálo postup...
Reagovat
milik254
Byl to dokonce mečbol :D
Reagovat
misa
ano
Reagovat
tommr
to je docela možný - tak dobrou pamět jako ty už bohužel nemám ... :)
Já to myslel tak, že Aga, Petra a Sharapka měly loni po 1 výhře a postoupila nakonec Aga díky nejlepšímu poměru vyhranejch setů ...
Reagovat
smazaný uživatel
bravoo, Garbi. Viem, že to našim babám nepomohlo. Nebolo by fér, keby som teraz Garbi zradila, keď som jej fan. :)
Reagovat
blixa
Pěknej tenis, zápasy koťátka s Angii patří letos k těm nejhezčím. Koťátko letos výrazně přidalo na konzistenci a navíc si proti Angelice evidentně věří, asi čím dál tím víc. Jsem zvědavej na zápas s Petrou.
Reagovat
smazaný uživatel
Proč říkáte Garbině "kotátko" ,vždyť má na obou tvářích ošklivé fleky.
Reagovat
blixa
Protože to je "koťátko moje", ty fleku ;-)
Reagovat
Lunej..
Nereš to, starci mívají své vrtochy :D
Reagovat
blixa
No, ještě s trollem se dávej dohromady :-P
Reagovat
misa
"koťátko" o velikosti dospělého muže :)
Reagovat
smazaný uživatel
koťátkům flíčky sluší
Reagovat
Fandina
jj jsou mourovaté a předou, skoro jako tohle koťátko s dolíčky na tváři když se usmívá
Reagovat
Fandina
i když trochu přerostlé ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
a občas trochu hravé, že dostane raketa zabrat :-)
Reagovat
Pedronegro
právě, i to akné či co k tomu patří, je to prostě koťátko, no ... buď to tak cítíš nebo ne ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Je asi hodně brzo se na tohle ptát, ale kdo bude hrát v pátek nejdřív, Petra nebo Lucka?
Reagovat
PetaM
Podle mě Lucka. Mugu s Petrou budou větší tahák a zřejmě tedy až večer :)
Reagovat
EllNino
myslím, že Petra
Reagovat
smazaný uživatel
Díky oběma:)
Reagovat
Kytka
Spíš Lucka, kdyby vyhrála Petra, tak třetí zápas rozhodně pouze o druhé postupující. Pokud by v prvém zápase vyhrála Lucka, není nic jasné do poslední chvilky.
Reagovat
rusedski
Být pořadatelem, dám dřív Petru s Garbine. Kdyby hrály jako druhé, tak by za určitých okolností mohly sehrát postupový výsledek pro obě. Je lepší předejít různým spekulacím...
Reagovat
dadaft
jo.
Reagovat
smazaný uživatel
Taky by se mi to líbilo více takhle.
Reagovat
EllNino
gratec kotě :) kvalitní tenis z obou stran
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace Garbi, super zápas :)
Reagovat
smazaný uživatel
Pěkně Mugu, gratulace:)
Reagovat
Kytka
A je to. Tak šanci mají obě naše holky. A bude to napínavé do poslední chvíle. Paráda.
Reagovat
kada.tom
Muguruza-Blanco ve dvou, hmm, gratulace
Reagovat
misa
Kerber zase Lucii a česká singlová účast je u konce...
Reagovat
smazaný uživatel
To není dobrý :((((
Reagovat
Kytka
Jestli je Petra taková hvězda, tak ať si to vybojuje
Reagovat
smazaný uživatel
Ono už asi nezáleží jen na ní...
Reagovat
Kytka
Může si za to sama. Nikdo jiný. V prvním zápase měla Angie dát a podělala to.
Reagovat
tommr
Petra to má to plně ve svých rukou - stačí vyhrát nad Muguruzou ve dvou setech tak, aby měla lepší poměr her ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Plán Muguovcu byl jasný: naštvat Kvitovce. A to se povedlo. :))))
Reagovat
blixa
:D :D Konečně vím, jaký jsem měl plán ! ;-)
Reagovat
VlS
Plán Muguruzovců byl jasný, potěšit sebe, nemají zapotřebí někoho naštvávat.
Reagovat
smazaný uživatel
PetraFans vi o co mne slo;D)
Je to takova cover-gloska na tu jeji nize;)
Proste takova sranda no;)
Reagovat
VlS
To jsem pochopil :-).
Reagovat
smazaný uživatel
Tssssssss.....
Reagovat
smazaný uživatel
;) Jen pockej...., az budes v patek jeden uzlicek nervu, kdyz bude zalezet na tom, aby Lucy vyhrala;)
Reagovat
smazaný uživatel
Pche... V Kaufu maj v akci Milku, tak si nějaký koupim na nervy a žádnej uzlíček nervů nebudu. :P :D
Reagovat
janek_da
Jestli tě uklidňuje cukr, tak ok. Lepší je ale čokoláda, třeba Lindth :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já mám nejradši hořkou čokoládu, čím víc procent kakaa, tím líp... Ale Milka za 16Kč (?), nekup to. :DD Už jsem jak ti důchodci... :D
Reagovat
Pedronegro
jaktože jsem to nevěděl? ;)
Reagovat
smazaný uživatel
No vidis, ted uz to vis;D)
Reagovat
dadaft
jj, tenis je někdy těžký,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, vydřeš v neskutečných výměnách srovnání na 4:4,,,,,,,,,,,,,,,, a pak hned rupneš na servisu,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, a najednou odvracíš konec zápasu,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
tommr
no stěžovat by si mohla i Muguruza, která chvilku vedla už 5:2 než to zase odvolali ... :)
Reagovat
d@ve
Sama tomu ale taky nemohla věřit. :D
Reagovat
Kytka
Mugu pojď, stačí doservírovat a je to tam.
Reagovat
dadaft
letošní ženský TM rozhodně nebude zklamání.

teď parádní tenis.
Reagovat
d@ve
Tenis hodný TM.
Reagovat
smazaný uživatel
Jen matematicky, má ještě Lucka nějakou šanci? Kdyby Mugu vyhrála ve dvou, v pátek znova a Lucka taky ve dvou? I když to poslední je asi nereálné :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jak to počítám, tak by pak asi rozhodovaly gamy, takže by Lucka potřebovala vyhrát 2 jasné sety...
Reagovat
Fandina
když dneska vyhraje Mugu a Šafi porazí Kerber, tak šance je
Reagovat
misa
Lucie jako světová jednička mi přijde pravděpodobnější jev než její postup ze skupiny :)
Reagovat
smazaný uživatel
Asi jo. Na to první stačí, aby šly Serena s Petrou na mateřskou (a pak si teda k tomu něco uhraje sama), na to druhý by musela mít Angie v sobě v pátek tak 2 promile a tomu nevěřím :)
Reagovat
misa
A ani to by nemuselo stačit.
Reagovat
VlS
Vůbec by WTA mohla zahájit nějakou pro baby kampaň a poslat na MD první osmičku, ne?
Reagovat
vaclavsubrt
rychle BREAK Angie
Reagovat
Lunej..
Angie zabeeeeer !!:)
Reagovat
blixa
Aby ti nerupla žilka ;-)
Reagovat
Lunej..
Takovou radost ti neudělám :P :)
Reagovat
blixa
Já jen z čisté obavy o tebe, drahá ! ;-)
Reagovat
Lunej..
Uf, jsem celá pakapaná ironií. No nic, nebudu tu prasit diskusi o tenise :)
Reagovat
dadaft
no Angie, set a brejk dole, nic moc.
aspoň set by se ti docela hodil.
Reagovat
adalv87
nechápu,jak může ČT dávat takový nesmysl,asi je to duležité přenášet sračky
Reagovat
vaclavsubrt
že se u ČT divíš
Reagovat
adalv87
máš recht,to je jako když příští tyden,dávají místo sparty s schalke nějaký hokej
Reagovat
sprchon
Zrovna to si ale zaslouží pochvalu.
Reagovat
adalv87
ok,ale EL stojí docela dost peněz než hokej
Reagovat
smazaný uživatel
:D Chtěl jsem napsat něco podobnýho. Sice nevím, o jakej hokej jde, ale i mistrovství Horní Dolní v kuličkách je lepší než Peltovci.
Reagovat
adalv87
až na to že nehraje Jablonec
Reagovat
smazaný uživatel
Těmi Peltovci myslím celý český zkorumpovaný fotbal. A zrovna Sparta má k Peltovi hodně blízko.
Reagovat
misa
Asi proto, že nehraje žádná česká tenistka a oni to koupili hlavně kvůli nim. Zase si nemyslete, že zápas Muguruza - Kerber by měl nějakou sledovanost. Navíc běží sportovní událost z Česka.
Reagovat
smazaný uživatel
Ta sledovanost by mě docela zajímala. Taky bych se nedivil, kdyby měl cyklokros víc (než zápas Mugu - Kerber), není to sice Tour de France, ale cyklistika má v ČR asi víc fanoušků než tenis.
Reagovat
tommr
jenže po skončení zápasu Kerber vs. Muguruza budou hrát Háčka a jejich zápas ČT taky nebude přenášet i když by sledovanost byla určitě větší než u tý kraviny co tam poběží místo toho ... :(
Reagovat
dadaft
říkali že H+H pojedou LIVE.
Reagovat
aligo
Po skončení krosu
Reagovat
tommr
opravdu? Tak aspoň něco. Já to mám naštěstí posichrovaný tím, že chytám i DigiSport2 ... :)
Reagovat
EllNino
pojedou :)
Reagovat
Kytka
Cyklokros je hrozný, jsou všichni na konci jako by se váleli v bahně. A v takovém obskurním sportu máme celkem úspěchy, dlouhodobě.
Reagovat
dadaft
hm, když vidím jak Mugu válí, začínám to pro Petru vidět černě.
Reagovat
VlS
Já vidím jen čísla :-((
Mugu pojď, come on, vamos, alles, vyber si co chceš, fandím koťátkům.
Reagovat
bIbec
Když dneska Mugu vyhraje, tak Petra bude muset porazit Mugu a zároveň doufat, že Lucka porazí Kerber?
Pak by měla Kerber a Lucka po jedné výhře.
Ty přepočty setů sou takové čudné. Muguruza bude mít před zápasem s Petrou 4 vyhrané sety, Petra jenom 2. Čili ani výhra ve dvou, bez pomoci Lucky, by nemusela stačit, že?
Reagovat
PetaM
No, pokud dnes vyhraje Mugu, musí Petra v pátek a Lucka taky.

Nevím, jak to bude, když bude mít Mugu 2 výhry, Petra 2 výhry a Angi 2 výhry ... To se budou asi počítat gamy ...
Reagovat
tommr
rozhodujou nejdřív zápasy, pak sety a nakonec hry ...
Reagovat
PetaM
Jak zápasy?

To by bylo, že Mugu porazila Angi, Angi Petru a Petra Mugu, tak to by asi bylo na nic, takže pak sety? Okey, tak všechny budou mít 4:2, takže pak gamy?
Reagovat
tommr
sedíš si dneska na vedení? Co je na tom nejasnýho? Když budou mít tři hráčky stejnej počet vyhranejch zápasů tak o pořadí mezi nima rozhodne % vyhranejch setů a když bude i to stejný tak % vyhranejch her ... :)
Reagovat
PetaM
V pohodě, moje hlava má dneska svátek :D
Reagovat
Fandina
i v případě, že mají tři stejný počet bodů?
Reagovat
VlS
Právě v tom případě. Pokud mají 2 stejnej počet bodů, tak myslím rozhoduje vzájemnej zápas.
Reagovat
Fandina
byla to jen akademická otázky, nejde porovnávat tři vzájemné zápasy, pak musí nastoupit jiná kriteria
Reagovat
lars
tam asi uspesnost setu
Reagovat
smazaný uživatel
Kritéria pořadí v základní skupině :

největší počet vyhraných utkání
největší počet odehraných utkání; nebo
pokud měly dvě hráčky stejný počet výher, pak rozhodlo jejich vzájemné utkání; pokud měly tři hráčky stejný počet výher, pak:
a) tenistka, která odehrála méně než tři utkání byla automaticky vyřazena a dále postoupila hráčka, jež vyhrála vzájemný zápas mezi dvěma zbývajícími; nebo
b) dalším kritériem se stalo nejvyšší procento vyhraných setů; nebo
c) dalším kritériem se stalo nejvyšší procento vyhraných her.
Reagovat
PetaM
Teoreticky, když vyhraje dnes Mugu 2:0, Petra v pátek 2:0, tak Mugu bude mít 4:2, Petra 4:2, a Lucka by musela získat aspoň set (takže prohrát i ve třech) a Angi by měla 4:3, což by bylo horší, než Petra a Petra by postoupila ...
Reagovat
bIbec
no takhle.. je to na houno s tím postupem, momentálně :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Asi jo.... Já si přeju výhru Angie, pak by to bylo o hodně jednodušší - Petře by stačila výhra nad Garbine. Nějaký počítání setů, kdo může a kdo ne atd. mě neba.
Reagovat
Lunej..
tak ja preju Angie protoze ji mam radeji a pocitani me taky neba. :)
Reagovat
sprchon
To by bylo ideální. Postup Petry a Angie. :)
Reagovat
PetaM
To by se musela Gertruda nějak vzchopit :D
Reagovat
smazaný uživatel
Nebo koťátko začít blbnout ;)
Reagovat
Lunej..
mam pocit, ze tam hraje Masena jak Mugu rve :)
Reagovat
Fandina
Mugu neřve tak hlasistě.
Reagovat
blixa
Nehejtuj, pradleno ;-) :D
Reagovat
Lunej..
Co si haklivy starecku? :D hlavne, ze kritizujes Masenu, ale u Garbine ti to nevadi. Klasika :)
Reagovat
blixa
Mášena nepříčetně řve, koťátko provádí praktická dechová cvičení ! Chápeš ten rozdíl ?!! :D :D
Reagovat
Lunej..
chapu jen to, jak jsi psal, ze jdes proste dolu :))) rikat Mugu kotatko tomu odpovida :D
Reagovat
blixa
Houby víš o koťátkách ;) :D
Reagovat
Lunej..
Kotatko je pro me synonymum neceho jemneho, zenskeho jako je treba Cetka a ne u vytahle a nekdy protivne zirafky..:D To Angie vypada na kotatko, dedo :D
Reagovat
Fandina
koťátko je sice přerostlé, ale jinak hezké a vrní
Reagovat
Lunej..
to je vec nazoru, mne se Mugu nelibi. Ale nema cenu to rozebirat, blixa starne a blbne, jak tu psal :D
Reagovat
blixa
Já jsem s tím spokojen. Pronikavá inteligence je někdy k nesnesení, vid ? :D :-P
Reagovat
Lunej..
Proc? mne moje pronikava inteligence vyhovuje. :)
Reagovat
Fandina
mně se Mugu líbí, hnědé oči, snědší typ a viděla jsem jí hodně zblízka předloni v Paříži na FO, je hezká
Reagovat
George_Renel
Nemá něco s pletí? Při některých záběrech kamery v HD mi připadne jako trošičku zjizvená....
Reagovat
Fandina
Také jsem si toho všimla nedávno v televizi, ale tenkrát jsem nic takového nevnímala. A seděla jsem na kurtu pár metrů od ní.
Reagovat
Lunej..
Mne se nelibi jeji plet ani oblicej, pripada mi tvrdy, ale nejsem holt chlap. :) proste na me nepusobi zensky, ale tak hranate, neco jako Petkovic. :) ale nechame toho, kazdy je necim hezky, ja tu jen provokuju blixu. :)
Reagovat
blixa
No jo, Andrejka se mi taky líbí ;-) :D
Reagovat
George_Renel
V tom případě se ti musí líbit i Šarapovová. Ta je nejhranatější a nejkrabicovatější. ;-)
Reagovat
blixa
Che, mělas vůbec doma někdy nějaké koťátko, pradlenko ? :D
Reagovat
Lunej..
Par jsem jich mela kolem sebe, ale jako Mugu nevypadalo ani jedno :)
Reagovat
blixa
To není jen o vzhledu ;-)
Reagovat
Lunej..
aha,takze o revu. to jsem nevedela :)))
Reagovat
blixa
Pradlenko, pradlenko ... :D
Reagovat
Lunej..
Copak veterináři? Dej si bacha, aby ti koťátko nechytlo blechy :D
Reagovat
Pedronegro
v tomhle podpořím blixu - je na ní několik něčeho, co dohromady to pojmenování "koťátko" plně ospravedlňuje, ale bude to asi jen z mužského pohledu :)
Reagovat
smazaný uživatel
ČT jako vždy no. Naštěstí slováci nás podrželi a na digisportu 2 to jede krásně :)
Reagovat
PetaM
Mně to teda jede krásně i na webu ...
Reagovat
Kozoroh
Nabízí se otázka - proč na webu nedávají cyklokros a tenis neponechají na ČT Sport??
Odpověď je jasná - lobbing!!
Reagovat
slacker
Tak ten Tipsport a Ceska sportovni jsou pekne kur.vy kdyz prinaseji takovy preruseny prenos a jeste maji hloupe reklamni spoty
Reagovat
Fandina
Na satelitu je to na SuperTennise, kdo má možnost.
Reagovat
aligo
Ještě že mám dobrý net :D
Reagovat
sprchon
Závidím. :D
Reagovat
Kozoroh
Copak net, do přenosu zápasů ze Singapuru vrazila ČT nemalé peníze a část z nich teď vyfoukla z komína. Jako by cyklokros z Tábora byl extra důležitý...
Reagovat
smazaný uživatel
Zhovadilost ČT JE DO NEBE VOLAJÍCÍ.
Reagovat
smazaný uživatel
neuvěřitelné, že? :D Digi sport 2, jestli máš :))
Reagovat
tommr
díky za tip. Na ČT se nedá v ničem spoléhat ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Tú tam deb.li ! Odporúčajú sledovať na webe a mne píše "Zvolený pořad lze přehrávat pouze na území ČR." To vari nie !!! Kašlem do nich, idem na stream, uff :(
Reagovat
smazaný uživatel
*Sú tam..
Reagovat
Lunej..
Hm, fakt. Tak já to naštěstí můžu přepnout na Digisport2.
Reagovat
smazaný uživatel
nemám, ty sa máš :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Funguje shifty...
Reagovat
dadaft
Koťátko je teď šelma.
Reagovat
blixa
Koťátko je pořád šelma ! ;-)
Reagovat
d@ve
Tou šelmou už se mi Garbi zdá delší dobu. Např. když nedávno drtila raketu. Je to spíš taková puma v adididaskách. :)
Reagovat
Kozoroh
Typická ČT - provinční cyklokros upřednostní nad světovým tenisem...
Reagovat
PetaM
Cože? Však tam holky hrajou ne? :)
Reagovat
Lunej..
Mně tam hrajou teda.
Reagovat
d@ve
Taky to nechápu :/ Proč tam musí dělat takový nesmyslný změny. Tak jako v zimě s biatlonem. To prostě nechápu..
Reagovat
Lunej..
Vám na ČT sport nehraje tenis?
Reagovat
dadaft
za pět půl přesun do Tábora.
Reagovat
d@ve
Zatím jo, ale plánují to v éteru utnout a přesměrovat jen na NET. :(
A přeci jen FullHD v TV je koukatelnejší. :)
Reagovat
d@ve
Taky to nechápu :/ Proč tam musí dělat takový nesmyslný změny. Tak jako v zimě s biatlonem. To prostě nechápu..
Reagovat
Fandina
Petra s Mugu ještě nehrála, ale začínám se Mugu bát, hraje s přehledem, to nemusí být vůbec pro Petru jednoduché.
Reagovat
dadaft
naše v těch posledních zápasech nebudou favoritky.
Reagovat
Lunej..
Myslím, že pro Petru není jednoduché nic :) Hlavně, aby jí šlapalo první podání, jinak snad by jí hra Mugu mohla vyhovovat víc než hra Angie. Jenže... víme své :)
Reagovat
lars
Petra s Mugu asi mela hrat 1. zapas na TM
Reagovat
Jan
Petra se svojí fyzičkou s Muguruzou asi prohraje stejně jako s Kerberovou. Už vidím ty otrávené obličeje.
Reagovat
misa
Stejný scénář jako loni...
Reagovat
tommr
jj vypadá to zase na jednu jasnou výhru a dvě jasný prohry. Ta lonská výhra nad Sharapkou ale byla při vší úctě k Luccce o dost cennější ...
Reagovat
misa
Ta byla mimořádná, o to víc mě pak Petra naštvala v dalším zápase.
Reagovat
dadaft
zdá se, že nás čeká další skvělý zápas -- obě hráčky tam zatím solí neskutečné winnery.
Reagovat
PetaM
Myslím, že pokud dnes vyhraje Mugu, tak jsou holky bez šance a v SF nebude ani jedna ...
Reagovat
EllNino
proč ?
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně nemyslet! :-)
Reagovat
sprchon
Hm, tak zase nic neuvidím, všechno se seká. Hroznej net... :(
Reagovat
Lunej..
máš vzkaz
Reagovat
sprchon
Diky, ten jsem taky zkousel. Sekaji se mi vsechny...
Reagovat
Lunej..
hm to me mrzi. Jeste je stopstream nebo zive prenosy
Reagovat
smazaný uživatel
Obě holky mám svým způsobem rád, ale Garbine přece jen o trochu víc (a její výhra by mohla trochu pomoct Lucce, i když to už asi k ničemu nebude). Ale když vyhraje Angie, vadit mi to nebude.
Reagovat
Lunej..
jsem viděla jen v 1. setu, holky se mi nelíbily ani jedna, působily unaveně nebo tak divně. Navíc české duely nemusím. A když jsem viděla, že Petra prohrává ve 2. setu 1:3 tak jsem myslela, že bude tříseťák, ale pak to otočila. Petře gratuluju, výhru jsem čekala, ale Petra moc nabuzeně nevypadá. Doufám, že si holky dají spolu skleničku a poklábosí :) A dneska věřím, že Angie porazí Mugu a pak se děj vůle boží :)
Reagovat
bIbec
taky se mi nelíbily. Kvítko se potřebuje předvést v lepším světle, jestli chce Muga porazit.
Reagovat
dadaft
obě naše budou potřebovat "pomoc" soupeřek -- a to se může stát.
(no, u Angie asi ne moc pravděpodobně, ona je držák, ale jestli bude hrát Mugu o všechno, třeba by nějaké nervózní body mohla odevzdat...)
Reagovat
Lunej..
Mugu hraje chytře v tom, že chodí k síti a nechce se s Angie přetahovat ve výměnách. Jde o to, jak bude nucena běhavým stylem Angie k chybám.
Reagovat
smazaný uživatel
Když se lvici viklaj´ zuby,
tlapy chromnou, chřadnou rysy,
partie prostřední tloustnou,
běh a skok nejsou jak kdysi,

neduh přijde každou chvíli,
dech se krátí, úsměv tratí,
výraz v líci unuděný,
pobyt nachází trvalý....

tu přichází čas nejvyšší,
na proměny reagovat,
lvici stárnoucí někdejší,
Iqeovou pojmenovat. :-)
Reagovat
misa
tak tedy 0-8. Z prvních šesti zápasů jsem měl velkou radost, poslední dva mi přinesly jen smutek. Přitom vítězka je stále stejná: Petra Kvitová. Když si dnes vzpomenu, jak jsem se klepal, aby Petra vyhrála tiebreak v semifinále Wimbledonu, připadá mi to jako v minulém životě :-)

Lucka má z Petry komplex, který se už asi nepodaří zlomit. Přitom dnes hrála výborně, rozhodně nejlépe od svého návratu. Koncovky setů bohužel nezvládla, taky jí odešel servis od stavu 3-0 ve druhém... Skvělý měla Lucka return, tím mě potěšila, i některé výměny byly pěkné...

Co je jí to ale platné, když si na konci své krásné sezony připsala už 6. porážku v řadě? Chudák, je mi jí moc líto. Tak v pátek ještě poslední zápas na tour, Fed Cup a pak na všechno zapomenout, absolvovat dobrou přípravu a s čistou hlavou jít do nového roku.
Reagovat
tommr
já doufám, že v pátek neskončí a zahraje si ještě o víkendu o deblovej titul ... :)
Reagovat
d@ve
Ale nějaké postupné zlepšování tam vidím. Buďme optimisty. ;)
Třeba si zvedne náladu v deblu s Beth.;)
Reagovat
misa
TM je rozhodně lepší než Linec :) Ovšem série porážek je asi nejhorší v její kariéře a taková věc nepřidá žádnému hráči, natož Lucii, která si nikdy moc nevěřila. Může teď mít problémy v koncovce každého zápasu, dokud se jí nepodaří uspět. Bohužel, jak sama říkala, nemá žádné hráčky na rozehrání: Nasťa, Muguruza a nakonec její Noční můra v Elm Street, pardon z Fulneku :) Dále čeká Kerber, pak asi Šarapova, prostě hrůza...
Reagovat
tommr
mě mrzí hlavně ta prohra s Mitu. Na TM nebo ve finále FC se takový černý série přetrhávají jen velice obtížně ... :(
Reagovat
EllNino
prohra s Mitu se ale nedá brát vubec vážně, Lucka v tý době nebyla ani 20tiprocentní ...
Reagovat
d@ve
Naštěstí asi Lucka věděla do čeho tam jde.. Nebyly to ani vyložené debakly a tak věřím,že se z toho Lucka brzy otřepe.
Jsem rád, že (třeba na rozdíl od Agy) si může náladu zlepšit aspoň v tom deblu. Aspoň tedy doufám.. ;)
Reagovat
misa
Debaklů jsem se taky obával, Lucka sice nevyhrála dosud ani set, ale většina z nich byla napínavá až do konce.
Reagovat
EllNino
vyhrála set s Nasťou
Reagovat
misa
na TM
Reagovat
EllNino
jo takhle :) já myslel od svého návratu
Reagovat
vaclavsubrt
Jak tipujete tento zápas? pro mě nasprosto 50/50.

Garbine hraje dobrý útočný tenis, ale Kerberová toho strašně moc vrátí a umí z defenzivy přejít do útoku kde Garbine muže mít problémy. Navíc pokud se bude vyhazovat... zkušenosti taky hrají pro Němku.
Reagovat
FulnekUltras
Souhlasím, že je to zcela otevřené a netroufám si tipovat.
Reagovat
tommr
přál bych si aby vyhrála Muguruza, ale mírnou favoritkou je pro mě Kerberová ...
Reagovat
bIbec
přál bych si aby vyhrála Kerber, ale mírnou favoritkou je pro mě Muguruza ...
Reagovat
sprchon
Dost vyrovnaný, víc budu fandit Angie. :)
Reagovat
smazaný uživatel
+1
Reagovat
smazaný uživatel
Normálně jsem pro Garbiňe,
nemám rád tu zrádnou Polku,
ale rozhodující je,
co je lepší pro Mášeňku.
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem rád, že jsem to neviděl. Holt Lucka může uspět jen na turnaji, kde někdo odstraní Kvitovou dřív, než se k sobě dostanou.
Reagovat
sprchon
Já pořád doufám, že to jednou Lucka prolomí. ;)
Reagovat
tommr
jednou k tomu určitě dojde, ale těžko moh někdo očekávat, že Lucka uspěje zrovna dneska ... :)
Reagovat
Frick
A proč ne? Jeden míček od podávání do setu v první sadě, double-break v setě druhém.

Při podávání na TB 40:15 + A:40 v 1. setě a 30:15 ve druhém. Ty Lucčina podání při stavu 0:3 a 2:3, to se s.ralo od začátku, to byl jinej případ.

Prohrála to v hlavě. Potřebovala by "fén" od Roba.
Reagovat
misa
Poslední gem Lucka vyházela, nadarmo se neříká, že v tenise o mnohém rozhoduje psychika. Chápu tvé rozladění, když si vzpomenu, že Petra prohrála s hráčkami jako Brengle, Krunič, Zhang nebo Kumkhum.
Reagovat
d@ve
Taky doufám.. :)
Reagovat
smazaný uživatel
To už víc věřím, že někdy Máša porazí Serenu nebo Ferrer Federera :)
Reagovat
Frick
že každý takovýto zápas bude můj vztah k Petře jen a jen zhoršovat. Je to čim dál víc frustrující. Po zápase v NH jsem si říkal, že už to nechci dlooooouho zažít, protože je to hnus, ale bohužel zase to přišlo. Před zápasem zase ty naděje, že konečně to Lucka prorazí, ale ono opět hofno. Petro jsi - PŘÍLIŠ ŠPATNÁ hráčka na to, aby H2H bylo 0-8. Se Serenou, že má Lucka 0-11 OK, tam to beru. Ale na 0-8 u Petry, to by musela mít Petra na kontě 1-2 GS každký rok a nehnout se z TOP 3. A tak to prostě není. Prohrává s nýmandkama, ale s Luckou špatný den mít nemůže? Co ji k tomu vede? Ješitnost české královny?

Jako já nevim, mne už skutečně nezbude nic jinýho (zvlášť, pokud jsou ty informace o S.W. pravda), než fandit Petřinym soupeřkám, protože když zase dojde k tomu souboji, tak to zase skončí na hofno. Když bude Petra v háji a Serena tahat buben a pak kočárek, tak ta šance bude vždycky. S Petrou má blok. Otázka je, jestli bych neměl Šafinu s timhle poslat někam, protože má cenu fandit hráčce, co zápasy prohraje předem? Teď mluvim obecně (vim, že stav Lucky není dobrý), ale neměl by už prostě na ní ten Rob vystartovat s "Podívej se na ní, ona ti na nějaký kamarádství se.re, tak už na se.r taky").

O kolik by ta situace byla komfortnější s bilancí 2:6 nebo 3:5, která by zcela odpovídala celkové realitě. Myslím, že můj vztah k Petře by šel s narovnáváním bilance nahoru. Sice ne často, ale tu spartu ve fotbale tu a tam porazíme. A tohle je podobné.
Reagovat
slacker
1GSL se malo angazuje, meli by si vzit priklad z reklam Tipsportu a o parte komunity sazkaru, jak ti makaji a pomahaji :-DD
Reagovat
EllNino
na tohle jsem se přesně těšil, nasrat Fricka :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
;D))) Vetsiho ubrecence v tenis fan zone fakt neznam...mozna by mel prejit vic na ten biatlon...nebo zustat u fotbalu, tam padaji a breci furt, ikdyz se jich nikdo nedotkne;)
Reagovat
blixa
Takový krásný sport jako je biatlon bys poskvrnil Frickem ???!!!! Jen ať zůstane u fotbalu, ten je zkažený do morku kosti, tam se hodí ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
:-)
Reagovat
Roger_Federer
Tady se asi zasevprojevuje ta tvoje nemoc..
Ty neco chces, proc to tak neni..jako se Stvanici.
To je zivot chlape, seberse.:)
Reagovat
Bob
A není to spíš problém Lucky? Petra nemůže za to, že se Šafářka vždycky ze*ere jako malá holka. To je jen její problém. Petra nemůže za to, že ty jí nemáš rád, to si vyřiď s Lucinkou, která nikdy už nebude nejlepší česká tenistka. Šafářka je na TM jen do počtu. Proto taky odjede s ostudou.
Reagovat
rusedski
Já furt nechápu ten tvůj podtón ze kterýho cejtím jakýsi pohoršení nad tím, jak si ta ošklivá Petra dovoluje pořád nad Luckou vyhrávat a nenechá se porazit. Nikdo přece Lucy nebrání v tom, aby Petru prostě přehrála, nebo jo?

Hele můj oblíbenec Greg měl kdysi podobnou bilanci s Ivaniševičem. A určitě jsem kvůli tomu nebyl naštvanej na Gorana, spíš mě točil Greg, že se vždycky po*ere. A to byl v tý době v žebříčku spíš před Goranem a měl celkově lepší výsledky. Několikrát měl ten zápas skoro vyhranej, jednou dokonce prohrál v rozhodujícím TB 18:20 :)

No a víš co? Nakonec ta výhra přece jen přišla. Snad se poštěstí i tobě :D
Reagovat
misa
Pokud se podíváme na kariéru Petry Kvitové, tak není problém pochopit Frickovo naštvání. Petra do mnoha zápasů nastupuje s malou motivací, prohrává často s kdekým, pár zápasů jsem ji už viděl bez zájmu odchodit, dělá mraky šílených chyb. Na Češky a Lucku speciálně jde vždy nažhavená, asi potřebuje udržet pozici české jedničky. Taktéž je nehezké její řvaní při nevynucených chybách Lucie, to jsem taky dopoledne zaslechl.
Reagovat
EllNino
fakt zhrzení fanoušci ...kamarádství stranou, Petra to umí, Lucka ne, to je její chyba a ne chyba Petry ...
Reagovat
bIbec
s tou nažhaveností úpně nesouhlasím. Když Kvítko cítí, že má tak nějak převahu, tak má ten oheň v očích, když ji úplně nemá, tak je to hromádka neštěstí.
Dneska Petra byla něco mezi. Záblesky ohně, ale taky dost ta hromádka .-D
Reagovat
bIbec
Lucka Petře sedí stylově prostě. Nic jiného v tom není.
Reagovat
rusedski
Já bych to takhle nevyhrocoval. Dost těch zápasů bylo na oblíbených turnajích Petry...Madrid, NH, Wimbledon, teď zas byla Lucka po nemoci...podle mě je to spíš shoda okolností, než nějaká zarputilá snaha Petry za žádnou cenu neprohrát. Navíc Petra je zranitelnější spíš v úvodních kolech, a tam díky nasazení Lucku potkat nemůže...
Reagovat
FulnekUltras
dobrý postřeh
Reagovat
George_Renel
Ty zhruba tři výkřiky tedy rozhodně nebyly po nevynucených chybách. To si trochu přimalováváš.
Reagovat
EllNino
přesně ...
Reagovat
misa
Tak to se mýlíš, v posledním servírovacím gemu Petry byly takové okamžiky myslím dva. V archivu ČT by to mělo jít dohledat.
Reagovat
marekv
Myslím, že Petra by se měla omluvit za to že vyhrála. Přeje si to uživatel Frick, který opět potvrdil své vynikající duševní zdraví.
Reagovat
smazaný uživatel
palec dolů za nesmysly
Reagovat
sprchon
Tak jsem na to úplně zapomněl a koukám, že jsem o nic nepřišel...
Reagovat
FulnekUltras
Hlavní chod začíná v pátek... ;)
Reagovat
sprchon
Aneb jak lvice vyučí koťátko? :)
Reagovat
FulnekUltras
Tak tak... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Od září, kdy Mugu spolupracuje se Sumykem, šla hodně nahoru. Takže to bude i trenérský boj na dálku :)
Reagovat
Pavlis
Zápas jsem neviděl celý, ale dle statistik to bylo asi hodně vyrovnané. Zaráží mě snad jen to, že i když tenistka vede ve druhém setu 3-0, ani tak to nedokáže využít. Došlo k tomu v pondělí a dnes. V tom je to ale tenis, dokud není konec, je možné vše. Šafi toho hodně vracela, mohl bych si stěžovat i na pomalý povrch, ale několik famózních výměn tam ze strany Petry bylo. Takže Ok. Znovu na to kouknu, jelikož z prvního setu viděn jen úplný závěr. A Peti, hodně štěstí do dalšího zápasu. Věřím, že postoupíš.
Reagovat
PetaM
Lucka zahrála ty první tři hry druhého setu opravdu skvěle. Petře tam občas něco nevyšlo, ale ty hry si Lucka uhrála sama skvělou hrou. Pak už to Lucce tolik nešlo, odešel první servis, Petra toho využila a otočila to ... :)
Reagovat
Holahej
V tenise to není jak ve fotbale, kdy hráči drží vedení tak, že zdržují /s rozehráním/, zakopávají míče, ošetřování, polehávání, střídání..., Lucii si to musela,..mohla uhrát, ale nešlo jí první podání, tím se mohla dostat první do aktivity, pomoci přímým bodem..., takhle šla pod tlak ona, má nízký nadhoz, to chce rychlou ruku, aby stíhala trefit v optimálním bodě.., má v zápasech nízké procento 1.podání, s Mugu to také bylo hodně vidět ten rozdíl, Petra také řadu výměn dobře vyběhala a uhrála, bojovně, zahrála třeba obrannou vysokou lehkou plachtu a Lucka to pak vystřelila do autu, měla i těsné, zbytečné UE, Petra naopak počet UE oproti Kerber a svým nedávným prohrám snížila cca o polovinu..a snažila se hodně.., to pak udělá malý rozdíl pro vítězství, Lucka chybí i vědomá koncentrace na provedení úderu, která by jí přinesla potřebné body a snížila UE .., takhle opět těsná prohra...
Reagovat
freeteepek
Milka je kráva pitomá. To si holky nemohly vybrat lepší oblečení? Ani když hrajou proti sobě? Tohle bych zakázal. Dvě levačky ve stejných hadrech...Na začátku by se mohlo losovat i o to, která se půjde hned převlíknout:-)
Reagovat
Frick
Kam by se chodily převlíkat. Hezky rovnou na kurtu.
Reagovat
freeteepek
Aspoň to tričko:-)
Reagovat
Frick
Reagovat
tommr
taky to nechápu proč si hráčky musí brát stejný oblečení a myslím si, že by se to mělo řešit v pravidlech (třeba tak, že by se o volbu dresu losovalo před zápasem podobně jako se losuje o podání) ...
Uvítal bych naopak kdyby si holky braly stejný dresy do společnýho debla, ale tam jako naschvál skoro vždycky nastupujou v křiklavě odlišných ...
Reagovat
EllNino
ty myslíš, že to dělaj schválně ? ...dostanou to od sponzora a nemužou si do toho kecat, druhou verzi navíc tenhle úbor nemá, tak jim nic jinýho nezbvá ...a křiklavě odlišný jsou asi proto, že mají jiného sponzora a nemužou si oblíkat co chtějí ...
Reagovat
tommr
nevěřím tomu, že by top-hráčky měly k dispozici jen jednu verzi dresu. Kdyby to bylo navíc zakódovaný v pravidlech tak by se museli sponzoři přizpůsobit a dodávat povinně minimálně dvě odlišný verze dresů ...
Reagovat
EllNino
no viděl jsi snad jinou verzi tohohle úboru ? ...
Reagovat
Frick
Měly by hrát nahý.
Reagovat
Fandina
Šafi vloni Kerber při FEDu porazila a v podstatě obě hrají od základní čáry a dost podobným stylem, tak proč by nemohla i teď. Vím, je po nemoci, neviděla jsem její zápas s Mugu, ale Linec a Moskvu ano a podle mě se posunuje, hlavně co se týká razance úderů. Neviděla bych její zápas s Kerber tak špatně.
Reagovat
Fandina
A vzhledem k tomu, že razance úderů Šafi roste, tak by mohla Kerber překvapit a vhodně zaútočit.
Reagovat
smazaný uživatel
Taky bych to neviděl tak černě, ale to jsem si myslel i před zápasem s Garbinou...
V zápase ve Fedcupu pro Lucku také hrálo mnoho faktorů, ať už rychlejší povrch, zaplněná hala na její straně, nezkušenost Angie v takovýchto zápasech, z čehož plynoucí její nervozita (v obou setech vedla 4:2 a najednou šup, 4:6), atd. Angiina nervozita se samozřejmě může dostavit i v pátek (záležet bude na tom, za jakého stavu ve skupině se to bude hrát), ale jinak si myslím, že vše ostatní jde ve prospěch Angie.
Reagovat
smazaný uživatel
A čím prosímtě? Tady pár jedinců udělá z Angely obranářku, ale že spoustu zápasů letos dokázala otočit z nepříznivého skore, to už tady nikdo nezmíní. A to nemluvím o herním sebevědomí.
Reagovat
Fandina
Šafi by jí mohla rozběhat a pak udeřit. Jinak samozřejmě Kerber umí vyměěňovat a pak vhodně umístit. Nečká na chyby druhých, jen nevrací. Vyčká si a pak zatlačí.
Reagovat
smazaný uživatel
Fed cup je jiná situace, tam v každé pauze dostane od trenéra rozbor hry, který zareaguje na aktuální dění na kurtu. Tohle na turnajích funguje pouze omezeně.
Reagovat
slacker
Muzes vysvetli jak otaceni z neprizniveho skore vyvraci to ze je obranarka? Naprosto nekorelujici (pro absolventy technickych VS) a irelevatni (pro fanousky ST)
Reagovat
Fandina
třeba to myslel ironicky
Reagovat
smazaný uživatel
To že má někdo dobrý fyzický fond a dokáže spoustu balonu vrátit přes sít, je pouze výhoda. To, že spoustu zápasu dokáže otočit z nepříznivého skore, naznačuje, že to není náhoda. Naopak ukazuje, že hráčka musí mít i kvalitní útok. Proč to nepraktikuje častěji? O tom lze spekulovat, možná je to o charakterových vlastnostech člověka. Možná, že ji jen tenis hodně baví a hraje pro diváky....
Reagovat
slacker
ne a ne a ne, zadny poradny utok obracec mit nemusi. irelevatni
I kdybych pristoupil na tezi ze v urcitych fazich hracka vice utoci, neznamenato ze je je nejaka amoralni smedjak kdyz meni a prispusobuje styl vyvoji utkani. Bezhlave jen a jen utocit neni zadna vysada a moralni vyhra
Reagovat
smazaný uživatel
Je to tvůj názor, ale mě si nepřesvědčil o opaku. Já zas nemám potřebu tě přesvědčovat o tom svém.
Reagovat
peggy
Dve motovidla,Kvitivou to asi stalo hodne aby vyhrala,ale ne sil?
Reagovat
FulnekUltras
včera večer u sila
sis to prvně zkusila? ;)
Reagovat
freeteepek
A zamotala se jí z toho kebule...
Reagovat
rusedski
A kdepak se flákají Šafářovci s propočtem postupových šanci pro Lucy? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ja si myslim, ze to je dost zbytecne;D))) Propocitavat.;)))
Krom toho jsou tu Safarovci a 1GSL, a je mezi tim rozdil jako u FFK a Kvitovcu;)
Reagovat
rusedski
Tak čekal jsem, že se toho nějaký nadšenec ujme. Než ta šance zhasne nadobro... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak, ikdyby ji mela, tak v tuto chvili herne je to stale jeste spatne...dokonce bych rekl, ze by bylo mozna lepsi, aby o tu sanci uz dnes prisla a s Angie hrala tzv. o "houby s mrkvi";)))... trebas by se aspon herne uvolnila a lepe chytla, jenze u Lucky, ktera si vse dost vydrela...no nevim kolik podobnych zapasu jeste muzem cekat ((vzhledem k navratu bez poradne a dukladne pripravy, ktera ona proste potrebuje)).
Reagovat
freeteepek
Dnes obě holky předvedly skvělý výkon. Vyhrála zaslouženě ta lepší. Jen trochu škoda, že Lucka neurvala druhý set a toho skvělého tenisu jsme neviděli víc:-) Petřina bilance s českými hráčkami je impozantní. Proč takhle nehrála předevčírem proti Kerberový? Pokud by v pátek záhrala proti Mugu stejně dobře jako dnes, tak by jí měla porazit.
Reagovat
tommr
protože Kerberová je momentálně o hodně silnější než Lucka a Petře toho tolik nedovolila ...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak, tezke tu Lucku nejak pochvalit, nebo nepochvalit, vzhledem k cele situaci za posledni dva mesice. Sice se krok po kroku zlepsuje, ale ty jeji druhe servisy nejsou vubec dobre...stale ji to zachranuje prvni servis z leva... ven z kurtu.
Nebo ji to jeste na tom druhem servisu zachranuje protihracka...
je tu malinke celkove zlepseni na prvnim servisu... jenze ta konzistence....Na returnu je Lucy stale tak nejak mimo. Paradoxne diky nedurazne Lucce vznikaly hezke vymeny. Nedokazu vubec ocenit, jak si zlepsila krokovani, nebot tam ji Petra az moc tolik neproveri...to se uvidi az v zapase s Angie.

Rady Kotyzy v prvnim setu vyuzila nevedome spis Lucka, celkem komicky prvek tohoto zapasu, ktery rozesmal i Navratilovou. Nepodarilo se ji z toho ziskat brejk, a tim bych rekl ze skoncil zapas nadobro....

Ale uprimne, vypadalo to, ze ten zapas skonci uz drive... po tom, co lucka napalila mic do Petry....tak Lucinko, ona ti do toho vbehla...nebot cit pro mic nechala nekde v satne...
....kvuli tomu ji proboha nemusis odevzdavat cely gem, jsem myslel ze te lasko roztrhnu;D)))
Ale nastesti ti to Lucinko dlouho nevydrzelo...

Obcas hodne opatrny zapas, ktery se vzdy lamal na konci setu, kde Lucka nedej boze by potvrdila serv a jeste by zpusobila, ze by se musel hrat TB;D)))

Je to hodne v hlave...jiste. Ale vykon Lucky spis naznacuje drsnou nakladacku od Angeliky, pokud se nestane neco mimoradneho, ale spis bych rekl, ze ne, a bude jedno asi jake sance by byly jeste na postup. Tak ona ta forma se trebas dostavi az na finale FC...ale hlavne aby prisla...

Jinak gratulace Kvitovcum...a hodne stesti s Garbinou...
Reagovat
tommr
šance na postup je u Lucky už jen v čistě teoretický rovině. Proti Kerberový půjde hlavně o přerušení tý černý série proher, která začala v tom neštastným zápase proti Petře ve finále NH a o udržení se v první desítce ...
Lucka by ted měla napnout všechny síly na rozhodující zápas o postup ze skupiny v deblu. Tam by byl neúspěch mnohem bolestivější než vcelku očekávaný prohry v singlu ...
Reagovat
d@ve
Jo jo. Lucce taky teď už přeju hlavně ten úspěch v deblu. A možná ještě aspoň jednu tu výhru v singlu pro povzbuzení.
A Petře postup min. do SF, když už to derby vyhrála..
Reagovat
misa
Lucka dobře returnovala, oproti zápasu s Garbine tam byl velký posun.
Reagovat
vrabejka
První set od obou krásný. Druhý obě spadly do sveho průměru. Jestli Kvitová nezlepší práci noho ua přesnot úderů, tak ji Garbině sežere zaživa a vůbec mi to vadit nebude.
Reagovat
FulnekUltras
Ale už selka trochu hlodá, ne ??? ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nic nového pod sluncem. Jedna Češka zůstává v naději o postup do semifinále. Jak velké budou, rozhodne následující zápas.
Reagovat
FulnekUltras
kdy stojí za to Petru seřvat... ;)

Zápas vydřený, ale celkově dívatelný. V pátek s Garbine to bude klasicky na krev, ale věřím, že Petra je tentokrát víc hecnutá než před Wozejkem loni - a místo sokola jí v hlavě až do víkendu vydrží pouze jestřáb. ;)

Pooooooooooooojď a ukaž všem pochybovačům, že na to pořád máš !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
Frick
Já už fakt nevim, jak si to vysvětlit, že je namotivovaná hlavně proti Češce, obzvlášť Lucce.

Jestli jí jako první sejme Kája....

...nebo to bude hráčk, od který by se to pramálo čekalo. Denisa, druhá Petra... nebo hráčka, se kterou se ještě nikdy nesetkala ale která před dekádou dokázala úžasné věci.
Reagovat
FulnekUltras
Běž do prdele, prosím...
Reagovat
FulnekUltras
s ;)
Reagovat
lars
co silis ?
Hradecka ji porazila
Reagovat
bIbec
určitě předstírá.
Reagovat
adalv87
Kája nemá na to porazit ani Petru ani Lucku,ta bude odpadávat postupně níž a níž,mimo top 20
Reagovat
Cico93
Ta čo si.
Reagovat
PetaM
Kája nemá na to porazit Lucku jo? :D Letos už jí 2x porazila, ale chápu, že na to nemá, vždyť výsledky za to hovoří :D :D
Reagovat
Fandina
tak tak, chudinka Kája ... úsměv
Reagovat
dadaft
gratulace Petře, respekt Lucce, ale Kvítí pro ni zůstává zakleté.
místy velmi dobrý tenis.
obě poslední zápas ve skupině klidně můžou vyhrát.

mno, Mugu asi dneska bude o výhru nad Angie dost stát a udělá pro ni hodně,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, osobně se na tenhle zápas taky dost těším. ))))
Reagovat
FulnekUltras
jj, může to být ještě hodně zajímavé...
Reagovat
tommr
byly tam sice dobrý momenty, ale celkově to vypadalo spíš jako ostřejší trénink. Petra i Lucka na mě působily dost unaveným dojmem a jejich šance proti fyzicky nadupaným soupeřkám vidím jako velmi malý ...
Reagovat
Lina
Nemůžeš být aspoň jednou pozitivní.
Reagovat
VlS
Nemůže :-)
Reagovat
smazaný uživatel
jenze v tomhle pripade ma podle mne celkem pravu chlapec;)
Ono z hlediska konzistentniho pesimismu, se vzdycky nekdy musi clovek trefit;) Tak samo opacne;)
Tedy krom sanci do dalsich zapasu;))) Tam mam pochybnosti... jiny den, trebas jina hra... hlavne to plati pro nevypocitatelnou Petru...

U Lucky spis predpokladam takova ta zlepseni krok, po kroku;) Takze si myslet, ze porazi Angie je hezke, ale chteloby to fakt zlepsit...
Reagovat
smazaný uživatel
*pravdu
Reagovat
smazaný uživatel
já jsem od Lucky na tomto turnaji nic neočekával, protože indicie to jasně naznačovaly. Oba zápasy ukázaly, že chybí nápad, momentum překvapení a jak říkáš, jde krůček po krůčku :). Petra je narozdíl od Lucy lovkyně a kořist z českého teritoria, s tím už se nějak počítá. V singlu dostane 3-0 na zápasy, ale ve čtyřhře by snad mohla s partnerkou trochu překvapit.
Reagovat
tommr
tak nakonec očekávanej a z hlediska postupovejch šancí našich asi nejlepší možnej výsledek ... :)
Petra si ted může vybojovat postup výhrou nad Muguruzou. K tomu ale bude určitě potřebovat mnohem lepší výkon než předvedla v dosavadních zápasech ...
Reagovat
smazaný uživatel
Ak Muguruza vyhrá s Kerberovou 2:0, tak jej bude stačiť set.
Reagovat
rusedski
Chtělo by to dnes výhru Angie, pak budou karty jasně rozdaný. Jinak se zas bude počítat... :/
Reagovat
smazaný uživatel
Chtělo by to, aby to dopadlo tak, aby Petra v pátek hrála až druhý zápas. Jinak to neuvidim. :(
Reagovat
Lina
Tak nyní nevím, které fandit?
Reagovat
rusedski
No výhra Mugu ještě může přinést maličkou šanci i pro Lucku, ale za tu cenu, že se to zkomplikuje Petře :/
Reagovat
Lina
Díky. Raději teda budu fandit na jistotu pro Petru. Lucka vyhraje TM ve čtyřhře.
Reagovat
tommr
já budu přát Muguruze, protože nechci, aby se Kerberová dostala před Petru v žebříčku. Z hlediska postupovejch šancí Petry je asi jedno která to dneska vyhraje - Petra bude muset na postup porazit Muguruzu v každým případě ...
Reagovat
rusedski
Kvůli své žebříčkové obsesi to chceš zkomplikovat Petře? OMG...

Zvítězí-li dnes Kerber, bude Petře stačit jakákoli výhra. Jinak se to může pěkně zamotat...
Reagovat
tommr
z hlediska postupovejch šancí máš určitě pravdu, ale já si nedělám moc velký iluze, že Petra proti Muguruze překvapí a v případě, že by s ní prohrála tak by pro ní dnešní porážka Kerberový byla prostě lepší ... :)
Reagovat
EllNino
nevím, proč by Petra nemohla vyhrát na Muguruzou :)
Reagovat
PetaM
Protože si to tommr myslí, napsal to a tak to prostě je.
Reagovat
slacker
protoze to je ta mene cerna varianta a on si "hejcka" se si prestavi tu nejcernejsi. a jeste si vzdy mysli ze je jedinny "realista"
Reagovat
freeteepek
A to Ti nevadí, že když postoupí Mugu i Kerberová, tak to bude v prčicích?
Reagovat
tommr
upřímně řečeno pokud Petra porazí Muguruzu tak budu velice spokojenej i kdyby náhodou nepostoupila do semifinále. Její šance proti Halepový a Sharapce jsou totiž podle mě úplně nulový a o zbytečnou porážku není co stát ... :)
Reagovat
EllNino
to je pěkná blbost :)
Reagovat
tommr
a to jako proč? Myslím si, že skončit TM s bilancí dvou výher a jedný prohry je lepší než skončit se dvěma výhrama a dvěma prohrama ...
Reagovat
slacker
Myslis ale uplne blbe.
Reagovat
tommr
neotravuj demente ... :(
Reagovat
slacker
jo vlasten ty nesneses kritiku. Tak to mas moznost jedine odsud zmizet.
Reagovat
tommr
nesnáším jenom tebe ty demente ... :(
Reagovat
slacker
Tak to ud nemluvis pravdu nebo primo lzes
Reagovat
EllNino
ale tak já nejdu do toho s tim, že by Petra nemohla vyhrát semi ...
Reagovat
tommr
viděl jsi včerejší zápas Halep vs. Sharapova? To byla úplně jiná úroven než dnešní český derby. Sharapka by Petru v semifinále umlátila a Halepka uhonila ... :(
Reagovat
EllNino
každej zápas je jinej, to sleduješ tenis 3. den ?
Reagovat
FulnekUltras
Lindros a spol. v Naganu taky až do semifinále působili nehratelně... ;)
Reagovat
FulnekUltras
zaděláno na nezapomenutelný víkend... ;)
Reagovat
freeteepek
Seš mimo. Dnes to bylo od Petry dobré. Mugu není Serena. V poslední době dost vyletěla. Je na čase, aby zase spadla dolů. Z nadpozemských výšin...
Reagovat
tommr
jj bylo by dobrý kdyby jí už někdo srazil hřebínek a kdyby se to povedlo Petře bylo by to ideální ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Lvice I. Veliká opět potvrdila, kdo je současnou královnou českého ženského tenisu. :-)
Obě holky zaslouží uznání, předváděly slušný tenis.
Reagovat
slacker
Vysvetli mi Fandina nebo bl;ixa proc tenisovy prenos kurvi dementni reklamy Tipsportu s tematem tupych fanousku/sazkaru hokeje a fotbalu tvaricich se jako lokajsti adoranti?
Reagovat
Fandina
sponzor pořadu? tenisového asi nesehnali
Reagovat
PetaM
Protože někdo musel sponzorovat práva na vysílání TM. ČT si to nemůže dovolit sama, proto musí mít sponzory :) A ti sponzoři samozřejmě vyžadují reklamu, což je asi jasné ...
Reagovat
mrafe
Tak si natoč a zaplať vlastní reklamu, a můžeme vidět Tvůj geniální výraz, jak hraješ tenis :DDDDD
Reagovat
kada.tom
Vstal jsem až za stavu 7-5 5-4 a v tom zbytku zápasu se mi docela líbilo, jak Petra hrála. Chtěl jsem vstávat, ale zase když má možnost se člověk vyspat, je to silnější :-D

Jinak jsem tedy rád, že vyhrála Petra, asi jí to prostě přeju o trochu víc jak Lucce, no :-)
Reagovat
Roger_Federer
Kdys spal porad, nikomu by to tady nevadilo, stejne co slovo to perla.:)
Reagovat
mrafe
+100
Reagovat
Cico93
:-)zabil
Reagovat
Fandina
:-))) RF ... a pak jsem si myslela, že mě nerozesměješ :-)))))))))
Reagovat
Lina
vypadá to, že se vyžíváš v diskuzích s RF.
Reagovat
Fandina
rozesmálo mě to, představila jsem si jak zmíněný vylezl z postele a hodnotil tři poslední game a k tomu napsal jaký byl výsledek a další věci, kdyby RF býval nenapsal, že mohl zůstat v pelechu, tak by mě to nerozesmálo
Reagovat
Fandina
a samozřejmě nic proti oboum zučastněným, smála jsem se té představě, nešlo o ty konkrétní osoby, ale o tu situaci ... úsměv
Reagovat
Lina
Omlouvám se, špatně jesm to pochopila. Díky vašemu ,,laškování", jsem to brala jako ironii.
Reagovat
EllNino
Koncovky zvládla dokonale :)
Reagovat
Serpens
No, tak Petra vyhrála, ale dobrý pocit z toho nemám. Petra sice neudělala moc chyb, ale připadala mi, že hlavou je zas někde mimo a její ruka už tak nějak automaticky porazila Lucku. Připadala mi bez motivace, bez odhodlání, bez jiskry. Celkově ten zápas vyzařoval auru souboje mezi dvěma poraženými. Snad Muguruzu porazí, ta taky nehrála moc dobře.
Reagovat
tommr
jak na tom Muguruza opravdu je uvidíme až dneska v jejím zápase proti Kerberový. Lucka jí příliš neprověřila ...
Reagovat
martinezi
Ano mohu jen souhlasit bylo to od P. nemastné a neslané
Reagovat
Pedronegro
možná to tak místy působilo, ale jinak to byl z obou stran pěkný zápas, méně UE než obvykle a mě Petra překvapila i tím, co doběhla, tedy chvílemi :)
Reagovat
FulnekUltras
Skutečná bojovnost Peti se projeví až v pátek. ;)
Reagovat
Pedronegro
byla vidět i dnes, v pátek to dopadne dobře :)
Reagovat
Lina
Měla jsem stejný pocit. Jen doufám, že to bylo tím, protože hrála proti Lucce.
Reagovat
tedi
motivace a odhodlani tam bylo, jiskra a energie ne. uz pri prichodu na kurt vypadala unavene, v prubehu zapasu mi prisla obcas uplne vyrizena. uz jen to, ze pila colu behem zapasu, mluvi samo za sebe. jeste ze se hraly jen dva sety (jedno kdo vyhral).
Reagovat
FulnekUltras
V Singi není to jen tak,
nutno pořád zvedat tlak...
Reagovat
freeteepek
Já nevím, že všichni tu Mugu vynášíte až do nebes. Za chvíli dostane klepec od Kerberový. A v pátek od Petry. Ta dobře ví, že bude hrát o všechno. Jako ve finále. A to je její parketa.
Reagovat
FulnekUltras
přesně tak
Reagovat
PetaM
Byl to moc pěkný tenis, to se musí nechat :)

Jsem rád, že Petra vyhrála, ale proti jiné soupeřce bych byl mnohem radši. Porazit Lucku není nic příjemného ani pro nás, a už vůbec ne pro holky.
Reagovat
FulnekUltras
Však to taky hezky odrážel rozhovor Petry po utkání...
Reagovat
LukasH
Je videt, ze Petra radsi vypusti dusi nez by se nechala porazit od Lucky (Cesky).
Reagovat
mrafe
Petra radostí moc nejásala, byla ráda,že vyhrála, ale mrzelo jí, že to bylo nad Luckou
Reagovat
Fandina
dělá si legraci :-)
Reagovat
LukasH
Delam i nedelam.;-) Jasne, ze ji to mrzi, ale podvedome, mozna i vedome chce proste byt nejlepsi Ceska a potvrzovat to. Ale neni to jen tim. Styl Lucky a obecne Cesek ji sedi. Kdo hraje tens, vi. Je to hodne faktoru a casto maji ty zapasy podobnej prubeh. Andela ve forme byla na rozjezd fakt tezka...
Reagovat
Fandina
Možná, ale vždycky Petra nad Češkou nevyhrává, Hráďa jí porazila jak v extralize tak v Madridu. A Petra sama řekla, že hru Šafi už zná a má jí přečtenou, tak když se sama moc nevyhuje, když se jí nedaří, tak jí přehraje. Možná v tom ani nemusí být podvědomí, že hraje s Češkou.
Reagovat
LukasH
Ale to uz je davno. Ta snura vyhranych zapasu proti Ceskam je dlouhatanska. Rekl bych, ze je to vsechno dohromady. Sedi ji styl a i kdyz do toho Lucka pali, tak je dost citelna. Radwa, Angelika nebo Wozejk ve forme jsou pro Petru neprijemnejsi souperky...
Reagovat
Fandina
Vím, s Hráďou to bylo tuším 2011-2012.
Reagovat
mrafe
tady v tom blázinci, teda už člověk neví na čem je. ;) Mně to moc nepřišlo jako legrace, když tam nedal ani smajlíka. Zato ty jsi je začala používat.To je dobrře. :DD
Reagovat
smazaný uživatel
Plán byl jasný: naštvat Šafářovce. A to se povedlo. :))))

Btw. nevíte, jestli jde někde koupit triko, který měl Kotyza a spol.?
Reagovat
martinezi
taky bych ho bral
Reagovat
Cico93
Dnes som fandil Petre, takže aká bude odmena?.-)*
Reagovat
lars
nekecas ?
Reagovat
FulnekUltras
necháme ti Mašenku dojít do finále... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Nikde tu žádný "Petro pojď" nevidím, takže nic nebude. :P
Reagovat
Cico93
:-((
Reagovat
smazaný uživatel
:-* :)
Reagovat
Fandina
kromě začátku druhého setu byla na kurtu o chlup lepší a vyhrála zaslouženě. Držím palce proti Mugu. Peti pojď!!!
Reagovat
Fandina
vítězné UE
Petra 25 23
Šafi 16 21
Reagovat
FulnekUltras
Teď už to Peťa dorazí...
Reagovat
tommr
nepřekvapilo by mě kdyby to ted Petra ukončila při podání Lucky ... :)
Reagovat
tmora
Zadny do tretihiho, pak už bude vítězka bez šance. Petra musí vyhrát ve 2. Vše se počítá
Reagovat
George_Renel
Jen jestli se navzájem nehuntují až moc. ;-)
Reagovat
Fandina
6:5 pro Petru, ale pěkné přestřelky a Šafi přitlačuje
Reagovat
dadaft
teď vážně dobrý tenis,,,,,,,,,,,,,,,,,,, pojďme do třetího,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
smazaný uživatel
Nene, stačí dva. Ať holky pošetří sily :-)
Reagovat
Roger_Federer
Tak ted je to tenis..
Reagovat
babolat.cz
to má Lucka nějakej blok nebo přehnanej respekt? shiiit
Reagovat
smazaný uživatel
No tak teď Lucka zaslouží obdiv, jak se z toho vyhrabala.
Reagovat
Fandina
přesně tak, obrátila to úžasně
Reagovat
smazaný uživatel
Krása. I bez pomoci lajnových :-)
Reagovat
Lenca45
Na co tam Lucka toho kouče má, kdyz za ní stejne nechodí...
Reagovat
EllNino
tak on tam sám jít nemuže, musí si ho vyžádat :)
Reagovat
Fandina
třeba zatím jede podle dohodnutých pokynů
Reagovat
smazaný uživatel
vymýšlí videa,neruš
Reagovat
FulnekUltras
;)
Reagovat
deLaFere
Tildenův gem
Reagovat
Serpens
Petra je nesuverénní,Lucka se bojí, ani nevím, jak se jí podařilo získat ty dva breaky zpátky.
Reagovat
tommr
sice přeju Lucce aby se už konečně chytla, ale zrovna dneska to bejt nemusí. Tříseták by zřejmě znamenal konec postupovejch nadějí pro obě naše holky ...
Reagovat
Pani_Kostalova
přesně tak.. ať jdou raděj odpočívat. Lucka si zahraje ještě v deblu a Petra by Mugu mohla dát.
Reagovat
smazaný uživatel
I tříseťák dává víc než 1 % naděje :-)
Reagovat
tommr
u mě ta zatím předváděná hra o moc větší naděje nevzbuzuje ...
Reagovat
rusedski
To bych neřek. Naopak uhranej set by nechal ve hře i poraženou (i když jen v případě příhodného vysledku v druhém dnešním zápase)
Reagovat
smazaný uživatel
Vývoj druhého setu ukazuje, jak dokáže chyba rozhodčího ovlivnit zápas. V prvním gamu Petra za stavu 30:15 trefila prvním servisem eso, míč byl ale naprosto nesmyslně označen za aut, přestože to byla jasná lajna. Petra se tím bohužel nechala zbytečně rozhodit a ztratila tři hry v řadě. Nicméně je pořád výrazně lepší hráčkou než Lucka, snad to otočí.
Reagovat
smazaný uživatel
:))tiqe nezklamala!
Reagovat
smazaný uživatel
Odkud ty jsi vylez?!
Reagovat
smazaný uživatel
Z blázince,máme tam na tebe dlouhodobě spadeno,ty komediante
Reagovat
Fandina
tak se tam vrať
Reagovat
smazaný uživatel
Jedine s tebou a tvym mimoradne hloupym kamaradem:))
Reagovat
PetaM
Citoval bych jeden film, schválně, jestli víš, jaký to bude.

"Táhni do háje, táhni do háje, táhni do háje!" :)
Reagovat
Frick
je to úplně vyrovnaný, co meleš...
Reagovat
smazaný uživatel
:-D
Reagovat
smazaný uživatel
Iqe,tak co čároví?
Reagovat
smazaný uživatel
Petra dostává kotel,tak už b mohli začít chybovat,ne?tiqe?:))
Reagovat
smazaný uživatel
Je klika, že obě hrají ve stejné skupině a tím pádem jedna z nich bude mít jednu výhru.Jinak zbytek už bez výhry a pá pá.
Reagovat
EllNino
fakt super, jaký jsou Češi hovada
Reagovat
smazaný uživatel
zalez ty trubko
Reagovat
EllNino
a proč ? dej mi svátek sople
Reagovat
smazaný uživatel
Sopl ješ ty ,školáku.Nehrej si tady na dospěláka
Reagovat
EllNino
nemusím, už jsem
Reagovat
Fandina
proč to píšeš, že Češky hrají špatně, vždyť jsou na turnaji mistriň a je to celkem pěkný mač, tak nepruď
Reagovat
Fandina
mistryň
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nevím, už vyhrala jedna z této dvojce.A krom toho Šafařová je tam jen proto, že nestartuje Serena.
Reagovat
Fandina
pořád má jedna šanci postoupit do semifinále, obě ne, to je pravda, ale jedna ano
Reagovat
smazaný uživatel
Já se na to dívám střízlivě a netvrdím, že bych to SF jedné nepřál. Ale podle toho co tam zatím předvděj tomu postupu dávám tak 20%.
Reagovat
smazaný uživatel
to bych neřekl
Reagovat
smazaný uživatel
servis je u ženských velká zbraň, když půjde ,můžou dojít obě daleko
Reagovat
EllNino
No set má Petra, docela se řežou, poslední výměna moc dobrá :)
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka sice srdnatě bojuje, ale Petra v závěru setu ukázala srdce Lvice a set po zásluze získala. :-)
Reagovat
Frick
Ukázala svou ješitnost - Pos.rat to můžu kdykoliv, ale s Luckou ne.
Reagovat
deLaFere
Přesně
Reagovat
EllNino
sám si ješitnej :)
Reagovat
Serpens
No, myslím, že už je po zápase.
Reagovat
slacker
Iqe ma pravdu - rozhodci okradaji petru o fiftyny spatne hlasenymi outy
Reagovat
deLaFere
Klasická Kvitová, proti Češce zahraje a v následujícím utkání vyhoří.
Reagovat
smazaný uživatel
Než napíšeš klasickou blbost, koukni do statistik...
http://www.tenisportal.cz/hrac/kvitova/?annual=2015
Reagovat
deLaFere
Kolikpak tam je vyjímek? Kdepak jsou ty mraky nevynucených chyb, které normálně předvádí?
Reagovat
smazaný uživatel
Nauč se číst a psát, ty vyjímko.
Reagovat
deLaFere
polib si
Reagovat
smazaný uživatel
Co čekat od takyodborníka, který plácá klišoidní nesmysly.
Reagovat
miledus
kéž by se to Lucce dneska povedlo, moc jí to přeju. Lucko pojď
Reagovat
smazaný uživatel
vypadá,že se dobře rozehrává
Reagovat
miledus
řve jako kráva
Reagovat
PetaM
Neslyšel jsem řvát krávu, takže jako přirovnání dost slabé.
Reagovat
slacker
vykrik draka
Reagovat
Fandina
lvice
Reagovat
slacker
opet chyba hned pri prvnim uderu po podani - rika svacina
Reagovat
slacker
Zatim hruza. Skoro nevrati retuena a ikdyz jo je hned uder do site
Reagovat
smazaný uživatel
Má tam být(V Singapuru začalo monacké derby Kvitová - Šafářová)
Reagovat
Fandina
nemají
Reagovat
smazaný uživatel
Huml si to prosadí
Reagovat
smazaný uživatel
Huml si to prosadí
Reagovat
Frick
Sudí nadržuje Petře. Hamba mu!
Reagovat
Fandina
Zatím je to vyrovnané. Petra na rozdíl od zápase s Kerber míň chybuje a daří se jí na podání. Šafi taky dobře.
Reagovat
smazaný uživatel
kdyby jim tak psalo podání v minulých zápasaech
Reagovat
tommr
hlavně aby jim psalo v příštích zápasech ... :)
Reagovat
Fandina
:-)))
Reagovat
slacker
podani nepise, nefunguje return
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist