Kvitová poprvé od Wimbledonu trénovala, pořád ji trápí sval

21. 7. 2011, 17:02
Aktuality 7
Petra Kvitová dnes poprvé od triumfu na trávě ve Wimbledonu držela v ruce raketu. Světová sedmička, která je od minulého týdne ve Vysokých Tatrách na kondičním soustředění, ale kvůli přetrvávajícím problémům s pravým stehenním svalem hrála jen z místa.
Profily hráčů
Petra Kvitová

Jednadvacetiletou Kvitovou trápila noha již ve Wimbledonu, i finále proti Rusce Marii Šarapovové hrála s tejpem a pod tišícími léky. Kvůli zraněné noze pak vynechala turnaj v Bad Gasteinu a po společenských povinnostech nyní trénuje na Slovensku.

Dnešní kondiční přípravu kvůli bolavé noze a dešti zrušila. "Není to vážné, ale radši si odpočinu," citoval ji server iHned.

Hráčka z Fulneku si alespoň zahrála na dvorci. Před i po tréninku rozdala několik podpisů a uvedla, že je na tenis nažhavená. "Už se těším na turnaje v Americe a na betony, které jsou teď pro mě až druhým nejoblíbenějším povrchem," řekla milovnice trávy. Do akce by se měla vrátit druhý srpnový týden v Torontu.

Na dvorci si zlehka bez pohybu zapinkala s trenérem Davidem Kotyzou. Nešlo o pilování úderů, jen o udržení pocitu ze hry. "Jde o to, aby si úplně neodvykla od rakety, protože když začíná po dlouhé pauze, bolí ji ruka," vysvětlil Kotyza.

Hlavní náplní Kvitové na Štrbském Plese je regenerace a kondice pod vedením kondičního trenéra Jozefa Ivanka. "Výběhy, regenerace, posilovna, nebo túry do hor," řekl Ivanko. Příliš jí však nepřeje počasí. Pokus o výstup na Rysy zhatila bouřka, na Lomnický štít si udělala výlet lanovkou.

Ve Vysokých Tatrách se podle iHned objevil i nejlepší český tenista Tomáš Berdych, který na Slovensko přijel po drtivé prohře se Švédem Robinem Söderlingem v semifinále v Bastadu.

pva, ČTK

Komentáře

7
Přidat komentář
smazaný uživatel
1/ Odkaz na sestřih, kde během 5 minut uvidíte všech 222 winnerů, které Petra kvitová zahrála ve Wimledonu: :DD
http://matej-tenis.blogspot.com/2011/07/youtube-222-winneru-petry-kvitove-v.html

2/ Diana Šumová (16 let a 10 měsíců) navázala na své dosvadní letošní úspěchy a poprvé v životě postoupila do ČF ITF turnaje:
http://matej-tenis.blogspot.com/2011/07/diana-sumova-poprve-v-zivote-ve.html

Plus vypočítal jsem, že na žebř. WTA se momentálně nachází "pouze" zhruba 60 hráček ročníku 1994 či mladší, které za 52 týdnů uhrály více bodů, než Diana letos během 5 turnajů (tj. 22 bodů). ;-) Slušný, teda na to, že je to její taková učednická sezona. Uvidíme, jak si povede dnes proti druhé nasazené Myrtille Georges (FRA; 431.).
Reagovat
smazaný uživatel
Tak, jak to tedy bylo ? Včera píšete, že vystoupala, dnes, že si udělala výlet lanovkou
Reagovat
smazaný uživatel
?Trefili jsme krásné počasí, rozhled byl úžasný. Musím ale podotknout, že na Lomnický štít jsme vyjeli lanovkou. V novinách prý psali, že jsme tam došli pěšky,? vykládala Kvitová.

http://www.sport.cz/clanek/189084-kvitova-zazila-v-tatrach-horor-utikala-pred-bourkou-z-kopce-stremhlav-dolu.html
Reagovat
smazaný uživatel
JJ, moje řeč, v lanovce se trénuje kondice úplně nejlépe. :-))
Reagovat
vendulkabendulka
Jizda lanovkou je osvedceny prvek kondicniho treninku, FYI. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tom ma jedinecnou sanci se s Petou poradit, jak se nejlepe vratit opet ke svemu ofenzivnimu tenisu a vetsi jistote pri podani.
Reagovat
smazaný uživatel
:-D :-D
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist