Kvitová: Nakonec můžu být ráda, že jsem byla ve čtvrtém kole

1. 6. 2015, 23:44
Aktuality 234
Zklamání z vyřazení v osmifinále Roland Garros z Petry Kvitové po pár dnech převáží pozitivní pocit, že se po delším čase dostala na jiném grandslamu než ve Wimbledonu přes třetí kolo.
Profily hráčů
Petra Kvitová

"Po všem, co se letos dělo, tak osmifinále rozhodně beru," řekla Kvitová po prohře v osmifinnále se Švýcarkou Timeou Bacsinszkou 6-2 0-6 3-6. "Myslím, že hrála dobře. Mně to úplně nešlo a podle toho vypadá i výsledek," dodala. 

Kvitová si letos vzala kvůli únavě už krátce po začátku sezony na konci února pauzu a do hry se vrátila až po více než měsíci a půl. Od té doby dokázala vyhrát turnaj v Madridu a na pařížské antuce hrála osmifinále po třech letech. 

"Jsem ráda, že jsem tady první dva zápasy vybojovala a ve třetím jsem ukázala, že to může psát," komentovala tři vyhrané zápasy. "Dál už to nestačilo. Pojedu domů, ale zas: kdo by to čekal, když jsem si brala pauzu," podotkla Kvitová.

Ve večerním duelu s Bacsinszkou vyhrála první set, ale svému výkonu to moc nepřičítala. "Nehrála jsem nic zázračného. Ona byla zpočátku nervózní a hra tomu odpovídala. Nemusela jsem nic hrát, protože to dřív zkazila ona," řekla. 

Na začátku druhé sady si Kvitová neudržela servis a Švýcarka se zvedla. "Pustila jsem ji do hry a ona toho využila. Potom byla hodně nepříjemná. To jí bohužel vydrželo až do konce. Snažila jsem se, ale bylo to prd platné," konstatovala. 

Kvitová udělala 41 nevynucených chyb a měla nezvykle málo vítězných míčů. Statistikové jich napočítali devatenáct. "Nezabila jsem toho tolik, jak bych chtěla, ale ona se dobře hýbala a hodně toho vyškrábla. Snažila jsem se, ale skončilo mi to v autu nebo v síti. Asi to nevypadalo nejlíp, ale prostě byla lepší," řekla. 

Dle svého zvyku Kvitová nevěděla, že v případě postupu by měla slabší soupeřku, až 93. hráčku světa Belgičanku Alison van Uytvanckovou. "Je to teď jedno. Kdyby nehraje žádnou roli a musela hrát dobře, když je ve čtvrtfinále," uvedla a pokračovala: "Nakonec jsem vlastně ráda, že jsem byla ve čtvrtém kole, protože jsem mohla po prvním nebo po druhém jet domů. Aspoň z téhle stránky to beru pozitivně." 

Za týden se navíc ze čtvrtého místa světového žebříčku posune po třech letech znovu na druhé, což je její maximum. "Extra to neřeším, to víte," usmála se. "Číslo před jménem mi nic neříká, i když je hezký. Fakt ani nevím, jak jsem se tam ocitla. Ale je to tam. Teď přijde Wimbledon a bude to o něčem jiném. Uvidíme, jak dlouho tam vydržím," dodala tenistka, kterou v červenci čeká na trávě obhajoba wimbledonského titulu.

Luboš Zabloudil, ČTK

Komentáře

234
Přidat komentář
FulnekUltras
Přece jen bych chtěl ještě poznamenat, že přílišné - byť třeba jen podvědomé - upínání se na "kritické třetí kolo" jako svým způsobem dílčí cíl v rámci turnaje, který má kol sedm, nedělá v okolí Petry, a následně logicky i u ní samotné, příliš dobrotu. Jakékoliv "pamlsky" by proto řádně vyhladovělá lvice měla dostávat až později - a skutečným vnitřním cílem by pro ni (jakož i celý realizační tým) mělo být vždy jen vítězství v každém nejbližším zápase, pokud možno včetně finále (jakkoliv je samozřejmě jasné, že zdaleka ne vždy se to povede). Jen takový přístup přináší potřebné maximální odhodlání, které Petra předvedla s Begu - a které mi naopak s Timeou při nejlepší vůli a již zmiňované atypičnosti onoho duelu i nesporných kvalitách soupeřky přece jen trochu chybělo. Ono to pak ve výsledku vytváří zbytečně přehnaný psychický blok, podobně jako třeba přílišné vnímání povrchu, ačkoliv i zde jsou Petřiny limity jistě dané a zřejmé.
Reagovat
slacker
Zapas s Begu byl pro ni "finale". Rikala to sama.
Reagovat
FulnekUltras
jj, bylo to sakra vidět...
Reagovat
Fandina
tak tak, nádherný zápas
Reagovat
smazaný uživatel
Chtělo by to hrát všechna kola jako finále, pak by se děly věci. :D
Reagovat
slacker
Finale muze byt jen jedno. takze si ho vypatlat na 3 kolo je hruba chyba
Reagovat
smazaný uživatel
Já mám z rozhovorů pocit, že to má Petra už na háku.
Reagovat
smazaný uživatel
Petřin výkon hodnotit nebudu. Jen mě udivuje, že je světová dvojka spokojená s postupem mezi 16. To je jako, kdyby to řekl Federer nebo Murray.
Reagovat
Jan
Souhlasím. Pokud je s tím spokojená, tak se necítí být světovou dvojkou. Čemuž nakonec odpovídá úroveň její hry, když se jí nedaří jako včera. Čest výjimkám, kdy naopak porazí s přehledem kohokoliv.
Reagovat
smazaný uživatel
já ji nic nevyčítám...dokázala toho hodně... jen na ty její zápasy nemám nervy...za to na Lucku se rád dívám
Reagovat
Fandina
Neřekla nikde, že je spokojená. Jen se vyjádřila, že první dvě kola hrála blbě a ve čtvrfinále, že se snažila a nic.
Reagovat
Jan
Žádná světová dvojka nehraje tak ostudně, když se jí nedaří. To je prostě Petra. Já na tu její hru plnou outů a sítí taky nemám žaludek. Zase dovede neskutečně potěšit, když něco vyhraje. Třeba Šafářová když postoupila do semifinále, jsem rád, ale jinak nic. U Petry jsou ty emoce mnohem, mnohem větší. V obou směrech. Proto asi tady taky má tak divoké diskuze.
Reagovat
Fandina
Hlavně když víš, jak prohrávají světové dvojky a že je to ostudné. Fascinují mě tyhle lidi, kteří nevynechají jakékoli příležitosti rýt do druhých.
Reagovat
FulnekUltras
Ale zase se mi líbí ty přiznané emoce směrem nahoru... ;)
Reagovat
Fandina
To samozřejmě, ale pořád převažuje to rytí.
Reagovat
Jan
To není rytí do druhých, ale zhodnocení situace. Kdyby hrála dobře, budu ji chválit. Petra má schopnost nasrat spoustu lidí svou hrou. Nebo je potěšit.
Reagovat
Fandina
Ryješ do toho, že hraje nevyrovnaně. Děláš, jako by to dělala naschvál a úmyslně prohrávala. Je to ubohé.
Reagovat
Jan
Mám skákat nadšením, že skončila v osmifinále ? Světová dvojka ?
Reagovat
Fandina
Světová trojka Halep skončila v prvním kole. To ti nevadí? Chápeš vůbec, že každá chce vyhrát a že to vždycky nevyjde. To, že je dvojkou, to je tím, že se jí sečetly výhry. A má jich víc než ostatní. Chápeš to vůbec, o co jde? Chybí ti pokora a uznání druhého.
Reagovat
Jan
Uznávám její výsledky, ale její špatná hra to momentálně zastíní dokonale.
Reagovat
Fandina
Samozřejmě, jen do ní.
Reagovat
Fandina
Uznat, že druhý nemá den, to ti není vlastní, že?
Reagovat
Jan
Kdyby prohrála po dobré hře, ale prohrála po ostudné hře s kanárem. A není to poprvé, ani naposled.
Reagovat
Fandina
Ostudná hra s kanárem? Co je to za řeči. Prohrála, protože ta druhá byla lepší. Chápeš to vůbec?
Reagovat
Jan
Byla k poražení. Proto to bolí. Kdyby Petra trefovala kurt i v dalších setech, tak ji porazí.
Reagovat
Fandina
Ano, ale netrefovala se do kurtu. Myslíš, že to dělala naschvál, že naschál se trefovala vedle? Proč by to dělala, to by nebyla normální. Hrála blbě, proto prohrála.
Reagovat
VlS
Neprohrála, protože druhá byla lepší, prohrála proto, že hrála velmi hluboko pod svoje možnosti a to je ten rozdíl. Timi stačilo vracet míče a body přibývaly jako v automatu.
Reagovat
FulnekUltras
Takhle už to v některých Petiných zápasech prostě chodí - a když se to stane v takovéhle jakoby už "nastartované" fázi na GS, mrzí to tím víc...
Reagovat
Fandina
Timea hrála dva sety dobře. Kdyby se nezvedla, tak Petra ten druhý set vyhraje jako ten první. Petra hrála blbě. Neměla svůj den.
Reagovat
slacker
Tiema hrala jeden set tragicky 2 sety mene tragicky. petra hrala set prumerne a 2 sety velmi tragicky
Reagovat
FulnekUltras
to sedí
Reagovat
smazaný uživatel
Jak se stále ti samí rochňají v Petřině propadu. Neuvědomují si, že sami sebe snižují a odhalují své pravé já. Chytrému napověz, hloupému nepomůže ani nakopnutí. Hlavní je, aby to Petra hodila za hlavu a kvalitně se připravila na trávu.
Reagovat
FulnekUltras
Už je natolik zkušená, že se o to rozhodně bát nemusíme. ;)
Reagovat
Michaelus
PRO VŠECHNY - DON´T FEED TROLL
Reagovat
Stan_Borowitz
Zaznamenal jsem níže v diskusi, že se někdo navážel do Carly S-N, snad jediné hráčky na okruhu s krásným jednoručným bekhendem. Tak na to tedy bacha!!! Tady končí veškerá legrace!
Reagovat
smazaný uživatel
Kvitovci jí dokonce nazývají "Karel". Měla by si Petra tu svou bandu zkrotit, už jsem jí psal mail.
Reagovat
smazaný uživatel
kvitofil, pedofil, nekrofil... vsetci "filiô su naprd
Reagovat
smazaný uživatel
Všichni Kvitovci ne. Pro mě je to Karlička se skvělým BH. :)))
Reagovat
smazaný uživatel
Vy máte teda starosti, takové bych chtěla mít....
Reagovat
rib
jj, klasická škola, bezvadný styl, v té chvíli se backhand stává snadnější než forehand :-)
Reagovat
smazaný uživatel
NA twiteri sa objavila sprava ktora nadevsi pochybnost objasnuje proc Petruska vcera vypadla!!!! Vlhkost vzduch jej sposobovala tazkosti s dychanim (podla jej lekara mala aj lahky astmaticky zachvat v druhom sete za stavu 2-4 a 15-15). Nebola to jej vina ze vypadla!
Reagovat
EllNino
v druhom setě, za stavu 2:4 15:15, když ten set skončil 0:6 ..aha :D
Reagovat
LukasH
Tady se po prohře Petry uráží ostošest, Petra se opět hnusně napadá, jak je blbá, trapná, ostudná atd., ale TP šlo do háje kvůli queshovi a fandine, že jo...diskuze šla do háje hlavně kvůli individuím, co buď ví všechno přesně a obvykle se tu vyrojí banda nicků, kteří sem jinak vůbec nechodí, aby si mohli kopnout.
Reagovat
gigin
Konkrétně, kdo napsal, že je Kvítí trapná a blbá. Myslíš Sylvii?
Reagovat
gigin
A mimochodem četls, co psala Kvitovka o Cibuli? Co se píše o CSN?
Reagovat
Fandina
Proč se ptáš jeho, on je Kvitovka?
Reagovat
gigin
Já se ho ptám, jestli četl, co napsala Kvítovka o Cibuli. Aby věděl, že i váš tábor umí být jedovatý.
Reagovat
Fandina
Co je to za řeči, tábor? To, že je něcko fanouškem Petry neznamená, že uvažuje, píše stejně, jako druhý fanoušek Petry. Každý je přece svéprávná osoba, kdo zodpovídá za sebe a ne za druhého. To ti připadá normální vyčítat mi, co píše druhý? Mně tedy ne.
Reagovat
gigin
Tvl o tobě se nikdo nebaví. Dej mi pokoj!!
Reagovat
Fandina
Ale ale, chlapeček chce pokoj. Copak copak se nám nelíbí? Tu tu nu tu.
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli sis všiml, tak od jejího navážení se do Cibule se Kvitovci distancovali a ani jsem si nevšiml, že by to byli oni, kdo se navezl do CSN.
Reagovat
gigin
Však já vím. Ale tak snad urážky Sylvie, myslím tím ty vulgarismy, přece nemůžou být brány vážně.
Reagovat
smazaný uživatel
To ne. Taky je snad nikdo vážně nebere.
Reagovat
gigin
LukasH?
Reagovat
Fandina
To mě rozesmálo. Opravdu gigine, ty jsi hlava.
Reagovat
gigin
LukasH:
Tady se po prohře Petry uráží ostošest, Petra se opět hnusně napadá, jak je blbá, trapná, ostudná atd.,

Čemu nerozumíš, Fandino?
Reagovat
Fandina
Podívej, napsal co napsal. Nerozumím tomu, že máš potřebu jeho příspěvek rozpytvávat. Proč to vlastně děláš? Co tě k tomu vede?
Reagovat
slacker
Gigine ser uz na to, amoralni smejd rozhazuje sit. Tohle skonci exhibici fandinovske tautologie
Reagovat
gigin
Jen jsem chtěl říct, že urážky na Petru, myslím vulgární nadávky se tu vyskytují opravdu jen od Sylvie, a to přece všichni víme, že můžeme hodit za hlavu. Toť vše.
Reagovat
Fandina
Můžeme hodit za hlavu? Zajímavé.
Reagovat
George_Renel
Kdyby zde admin za něco stál, tak si s tím lehce poradí. Admin be však slabyl jak čaj.
Reagovat
FulnekUltras
Nakonec je možná lepší nechát vše "svobodně" tak, jak je. Každý si aspoň následně může udělat úplný a případnou cenzurou nezkreslený obrázek...
Reagovat
gerd
Když vidím Kvitovou vypadá že je přímo znechucená že musí hrát ten odporný tenis místo aby se válela z nějakým chlápkem kdoví kde!!! jaký rozdíl mezi ní a Luckou která je při zápase maximálně soustředěná! To znechucení platí pro většinu našich tenistek+tenistů!! I Berdych mě tak jak Kvitová připadal,ach jo.
Reagovat
FulnekUltras
müllere, nemusíš se maskovat - seš jasnej... ;)
Reagovat
Fandina
Moc mě mrzí, že to takhle dopadlo. A přiznám se, že jsem se Timei bála. Získala si u mně respekt svou hrou v Říme, když tam zkosila Káju a na tom zápase jsem byla osobně. ONa hraje dost nízké prudké rány. Dobře se pohybuje a umí na raketě zkrotit kdejakou ránu. Škoda Petruško, že včera to nebylo ono. A gratuluji k opětovnému druhému místo v žebříčku. A jsem ráda, že tě tenis baví a moc se těším na další tvoje výhry. Držím palce Peti. Pojď!
Reagovat
gigin
Zlomilo se to v úvodu druhé sady, kdy si nejdřív prohrála podání a vzápětí nevyužila 3 brejky v řadě. Pak jí úplně odešel servis a bylo to v háji. Do toho měla Baczisnká kliku jak vrata od blázince, protože trefovala i údery, o kterých ani nevěděla, že je umí zahrát.
Reagovat
gigin
A mečbol? Může mi někdo říct, z čeho se ta Švýcarka tak radovala, když to byl jasně dobrej míč?
Reagovat
smazaný uživatel
Bavíš se aspoň?
Reagovat
Fandina
Co si myslet o lidech, které píší takové příspěvky, citují druhé? Jsou sami tak hloupí nebo ryjí? Obojí je trapné.
Reagovat
gigin
Ty si trapná, ubohá, Fandino.
Reagovat
Fandina
Já jsem trapná a ty tu cituješ druhé a děláš z nich hlupáky. Výborně.
Reagovat
slacker
Citovanim dela z druhych hlupaky? Delaji je ze sebe predevsim sami citovani a proto jsou jejich hloupe vyroky jejich hloupost
Reagovat
smazaný uživatel
Trapný jsi tu zatím tak akorát ty, ale třeba někdy dospěješ.
Reagovat
gigin
Běž si přečíst zase Bravo Girl a vystydni, ubožáku.
Reagovat
smazaný uživatel
Já už vystydl, ale ty máš nějakej záchvat či co.
Reagovat
slacker
Ryti neni trapne, ryti si hlupaci jako quesh zasluhuji jako trest. Jiny trest jim udelit nelze.
Reagovat
Fandina
Rytí je vždycky trapné. Ryje jen ubožák.
Reagovat
slacker
Ryti je uzitecna cinnost. Proc by se ryly zahradky a prodavali ryce?
Reagovat
smazaný uživatel
Navíc je to i dobrý byznys. Slušný rýč stojí od 500 kč výš.
Reagovat
Fandina
gigin ... proč cituješ druhé, nemáš vlastní hlavu?
Reagovat
gigin
iqe: Tak normálně, asi tak jako ty.

Fandina: Protože tohle prostě nevymyslíš..
Reagovat
Fandina
A to je pro tebe tak důležité, že to někdo vymyslí? To se tomu musíš vysmívat, i když třeba ani není důvod a vůbec nevíš, jak to ten dotyčný psal, myslel? To ti připadá normální, takhle psát o druhých?
Reagovat
gigin
Jako jak to myslel? Tak jak to napsal asi, ne??? Co pořád překrucuješ!! A vůbec, ty mi skoč na cara, demente.
Reagovat
smazaný uživatel
Že ty sis zase nevzal prášek?
Reagovat
gigin
Hahaha... jsme se zase zasmáli..
Reagovat
smazaný uživatel
Asi tak jako tvoje narážky na mě.
Reagovat
gigin
Ano, to je spíš k pláči.
Reagovat
Fandina
Podívej, ty tady cituješ druhé a zesměšňuješ je. Jestli si to neuvědomuješ, že je to trapné, tak je to tvůj problém. Ne můj.
Reagovat
janek_da
Ona byla tma, tak to nikdo pořádně neviděl.
Reagovat
Fandina
Hlavně, že je komu se vysmívat, že?
Reagovat
janek_da
iqe si nic jiného nezaslouží
Reagovat
smazaný uživatel
Pak kvůli komu jsou zdejší diskuze ve sračkách.
Reagovat
janek_da
pokud tady lidi nazýváš hlupáky, tupci, tak jo.
Reagovat
smazaný uživatel
Nazývám tak jenom ty co se tak chovají.
Reagovat
gigin
Přesně tak. Za shazování všech hráček, co Petru porazili. Jen je zesměšňuje, uráží. O zdejších diskutérech opačného názoru než on ,ani nemluvě. Ale to Fandinka nevidí.
Reagovat
gigin
*porazily
Reagovat
Fandina
Já vidím to, že ty přijdeš a pod můj příspěvek začneš citovat druhého a zesměšňuješ ho. Považuji to za lidsky ubohé.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale prd.
Reagovat
Fandina
jistě a tobě je to dělá dobře, že se někomu můžeš vysmít. Jak lidské a šlechetně.
Reagovat
gigin
Zaslouží si. Moc dobře to víš. On taky. Prostě někdy to přehání.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale jo, nejsem svatej a někdy to přeženu. Ale ty to přeháníš zrovna teď - jaký mělo smysl se do mě navézt a vyvolat zbytečný flame?
Reagovat
gigin
Nasrat tě.
Reagovat
Fandina
A udělat ze sebe blba?
Reagovat
gigin
Fandinko, ty si tak směšná :DDD

iqe: Za zkoušku nic, víš jak...
Reagovat
smazaný uživatel
To je fakt. Tak hlavně jestli se ti aspoň trochu ulevilo. :-)
Reagovat
Fandina
Já jsem směšná a ty jsi ubohý, co je lepší?
Reagovat
slacker
Kdo rika ze jsi jenom smesna a nejsi uboha? nejhorsi je ta kombinace co se nahromadila u tebe, a jeste byt k tomu smejdem uplne bez moralky.
Reagovat
FulnekUltras
kliiiiiiiiid, schmide... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Snažíš se marně. Ty mě nasrat nemůžeš.
Reagovat
Fandina
Já vím jen to, že máš potřebu druhé shazovat. To vím.
Reagovat
janek_da
pořád lepší než lidi nazývat tupci
Reagovat
Fandina
obojí je špatně
Reagovat
smazaný uživatel
No jistě "Petrusko"...gratulace k tomu osmifinále ! To stačí kakm se budeš přece honit..."taky nápad hrát v tento cas,
nemuselo to vidět zrovna tolik lidí v přímém přenosu , že mě to zrovna nebavilo...ach joo..."
Reagovat
Fandina
Bavilo jí to, ale její protihráčka byla lepší. Proto se hraje, že vyhraje ta lepší.
Reagovat
littlegeorge
Jsem spokojená, prohlásila Petra. Po takovém výkonu přeci nemůže být spokojená, více sebekritiky by neškodilo
Reagovat
EllNino
je spokojená že má tenis zase ráda :) a kldině se mohla pakovat už s Erakovic :)
Reagovat
freeteepek
Kdyby postoupila a prohrála s 93, byla by to větší ostuda, než takto. Vlastně měla kliku, že prohrála už se Švýcarkou, která má letos formu. Jestli chce na pomalé antuce porážet soupeřky, které se dobře hýbou a hodně toho vyškrábnou, tak bude muset pravděpodobně zlepšit pohyb a nebo změnit hru. Hrát s menším rizikem. Ať si vybere.
Změnit hru neznamená ubrat na agresivitě. Jen je potřeba střely s plochou dráhou letou občas vyměnit za ty balistické:-) Dobře roztočená koule rychleji klesá k zemi a snižuje riziko chyby. Z nízkých odskoků je ideální a dá se s ní trefit větší úhel a otevřít si tak kurt pro plochou ránu:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Říká se to snadno, provádí hůř.
Reagovat
smazaný uživatel
Nechala jsem se vychladnout a radši jsem šla spát. Komentáře - no nic nového, témeř všichni setrvávají na svých názorech, které jsou samozřejmě vždy tou pravdou. Část fanoušků pochopila, že Petra je tenistka velkých propadů, ale také nadpozemské hry, když vše do sebe zapadne a schopná zesměšnit každou soupeřku. Ti, co nepochopili, ve svém nepochopení pokračují dál a propagují tvrdý dril, který by ji zničil. To už se nezmění.
Reagovat
freeteepek
Petra, coby stálice top 5, má na GS bilanci mizernou. Daří sí jí výhradně na Wimbledonu. Takže pokud jde o poměr těch velkých výsledků a propadů je to 1:4/rok. Ona pořád žije z toho, že se s touhle hrou dostala kdysi v Paříži do SF, jenomže letos tam byly podmínky jiné. A výsledek tomu odpovídá. Jestli chce v Paříži příští rok uhrát alespoň čtvrtfinále, musí něco změnit.
Reagovat
smazaný uživatel
Nesmysl. Zaprvé letos v Paříži byly kurty fakt katastrofální, zadruhé jakákoliv změna by byla k horšímu, to se ukázalo vždycky, když se o to pokusili. A poměr skvělých výsledků a propadů 1:4 je taky blbost.
Reagovat
freeteepek
Mluvím o GS. Jiné turnaje nepočítám. A tam už dlouho nic neuhrála. Vyjma Wimbledonu pochopitelně.
Reagovat
LukasH
Souhlas, ale ta výhra W to hrozně vykompenzuje...
Reagovat
Stan_Borowitz
rebelka...
Reagovat
EllNino
Nu tak první příspěvek, co sem pod Petru napíšu, a taky poslední, Petro, pro mě budeš vždycky dvojka :D
Reagovat
smazaný uživatel
Z toho máme pochopit jako co ?
Reagovat
EllNino
že to bude vždycky moje 2. nejoblíbenější hráčka :) ?
Reagovat
sprchon
A první je která? :)
Reagovat
EllNino
Jarmilka :)
Reagovat
sprchon
Hezké... Ať doplníme stupně vítězů, tak kdo je na 3. místě? A kolikátá je Lucka? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem spokojený. :) Výsledek je hezký, ale trochu mě mrzí, že ten zápas nedala, protože byl hratelný.
Reagovat
pepin
Jen věta " Nakonec můžu být ráda, že jsem byla ve čtvrtém kole" pronesená druhou hráčkou světa svědčí o mnohém.
Reagovat
smazaný uživatel
Já myslím, že Simona by řekla to samé, kdyby dokázala otočit utkání s Lucic, z 0:5 ve druhém a došla by třeba až do SF.
Reagovat
smazaný uživatel
O čem to svědčí, to by mě fakt zajímalo.
Reagovat
Alois_Mlok
Za tohle by měli vracet vstupný. Však taky hlediště bylo poloprázdný. Lidi asi tušili...
Reagovat
rib
může napsat jen pako, který netuší, jak to s prodejem lístků na RG vypadá
Reagovat
mac.hall
Jak již tady někteří napsali , Petra je naprosto atypický případ. Střídání skvělých výsledků s naprostými a jen těžko pochopitelnými propadáky je u ní opravdu ojedinělé. Těžko by se hledal,a to i v minulosti, podobný tenista. Osobně si myslím , že nejlepším přístupem je od ní nic nečekat a když náhodou dosáhne na výrazný úspěch , tak si ho náležitě vychutnat.
U ní se opravdu nedá odhadnout, jak na tom je a co se od dá očekávat.
Reagovat
sprchon
Dobrá strategie... Přesně tak to poslední dobou dělám. :)
Reagovat
pockerface
Občas mi přijde, že je Petra spíš na nervy, že je v top10, teď bude světová dvojka. Přijde mi, že jí vadí ta pozornost a ta zodpovědnost, že by vlastně měla porážet téměř všechny hráčky. Sama to přiznává, že jí to v prvních kolech turnajů nervuje. Petra není povahově ta, která by šla pro výsledek i přes mrtvoly. Petra nemá mentalitu jako Maria a Serena. Petře by někdy vyhovovalo pohybovat se někde kolem 10-20 místa, občas udělat obrovský výsledek a dál se mě moc nevšímejte. Petra nebude nikdy ta, která by se hřála na výsluní, kterou by fakt, že je světová dvojka nakopávalo. Opravdu úplný opak Sharapky a Sereny.
Reagovat
FulnekUltras
o to sympatičtější ;)
Reagovat
rib
no, Lucka na GS v minulosti nikdy nic nedokázala... Prví skok udělala vloni ve Wimbledonu, letos v Austrálii první kolo a teď v Paříži jí to jde. Moc jí fandím, ale chtěla jsem to připomenout, že po letech kariéry teprve teď něco na GS hraje, a to určitě ne na všech. Petra při svém druhém Wimblu došla do SF a následující rok ho vyhrála. Ostatní výsledky na GS má nahoru dolů. Je mi líto, že to v Paříži nedotáhla dál, hru na to mám, ale nebyl to ten den... Ale odsuzovat ji za to a zobecňovat, jak jí to nejde (skoro jako nikdy nikde), to mi připadá zvláštní pohled na tenistku, která jako jediná z našich má 16 titulů WTA
Reagovat
FulnekUltras
Upletla si na sebe bič hlavně u fandů, kteří tenis pořád berou tak nějak fotbalovo-hokejově-hospodským způsobem...
Reagovat
dadaft
souhlasím s Petrou.
antuková část sezóny je letos úspěch.
samozřejmě, vyhrát Madrid a RG by byl mega-úspěch,,,,,,,,,,,, ale zase buďme realisty, že.
podle mě by si fanoušci měli zklamání šetřit na Wimbledon, protože ač
vypadá fanouškovskýma očima obhajoba wimbledonského titulu v poho a Petra bude letos jedna z hlavních favoritek, v reálu asi moc těžších misí není.

pokud jde o samotnou hru, tak herní mód "bojuju, dřu, ale moc to nejde", ne "robocop". ))
proti Begu to bylo dobré, ale ta přece jen předvedla o dost míň než Bacsinszky.

no nic, je třeba se pomalu přešaltrovat na trávu.
Petra je na ní dobrá, takže to nebude tak těžké.
Reagovat
slacker
S takovouhle black-out hrou se da hrave vypadnou i ve wimbledonu do 3 kola.
Reagovat
smazaný uživatel
Kvitova na GS porazila s velkymi tazkostami slabucke superky a prva trosku silnejsia jej vystavila stopku. Ale kvitova ma aspon v jednom pravdu : "Ano uz to ze sa sem dostala je uspech" HAHAHAHA
Reagovat
mikimaus321
to byl zase výkon Kvitové,to jiné alespoň bojují jako Šafářová na její hru jse dá dívat
Reagovat
smazaný uživatel
Tenhle zápas mi vcelku připomínal zápas proti Suarez v Dauhá-
6:3 0:6 3:6 pro Suarez
Reagovat
martinezi
takhle se nechová světová hráčka aby odcházela s kanárem a s takovou hrou,byla to opět ostuda at si říká Kvitová říká co chce
Reagovat
George_Renel
I světová jednička dostává kanáry.....
Reagovat
martinezi
nevím že by Serena nějaký dostala
Reagovat
janek_da
Loni s Halep na TM, třeba
Reagovat
janek_da
Anabel Medina Garrigues předloni
Reagovat
Frick
že jí dlouholetý člen strany, soudruh Černoušek dobře prodal jako produkt. Skromná holka, co nehraje tenis pro peníze a fiktivní monacké bydliště zdůvodňuje, že prostě to tak je.

To je prostě majstrštyk.
Reagovat
smazaný uživatel
Bože Fricku, to nevidíš, jak jsi trapnej?
Reagovat
FulnekUltras
za každou cenu nahoře ;)
Reagovat
Fandina
U tebe jde spíš o to, že kopeš do Petry, oprav mě jestli se mýlím. A myslím si to proto, že jak známo Černošek zainvestoval snad do všech českých tenistů současnosti a v Monte Carlu má x tenistů bydliště, ale ty to tady podáváš, jako by se to týkalo jen Petry a ještě to popisuješ s despektem a přitom každý ví, jak to je ve skutečnosti, jaká je situace. A proto se s tím stáváš trapný ty sám. Je to tvůj problém.
Reagovat
Frick
Do Hradecký, Benešový nebo Vaidišový nic neinvestoval. Co se týče Plíščat, tak tam je to otázka. Ale do TKS přišly z ČLTK již téměř jako hotový hráčky.

A už jsem mnohokrát psal, že hráček s fiktivnim daňovym bydlištěm je zcela jasná menšina.

To, že to dělá každej, je chiméra. Nedělá. Spíše to nedělá skoro nikdo.
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, na ten nesmysl, že to nedělá skoro nikdo, si pamatuju.

Hradecká, Benešová ani Vaidišová pokud vím nikdy za Prostějov nehrály.
Reagovat
Frick
Z aktuální TOP 20 mimo Petry a Lucky bydlí v Monaku už jen Caroline. Kuzněcovka bydlí v Emirátech a Ana ve Švýcarech. To je vše.
Reagovat
Fandina
Je každého věcí kde bydlí a proč. Nechápu, že nechápeš, že Huml to řekl kvůli tomu, aby poštval na Petru závistivce, vyvolal závist, že se má lépe než oni. A ty tím, že o tom neustále píšeš seš na stejné úrovni, jako on. Já nevím, jestli si to uvědomuješ a jestli tě to pořád baví rýt do druhých.
Reagovat
smazaný uživatel
Huml si strefováním do bohatého a úspěšného člověka chtěl nahrabat plusové body. Jenže jaksi nepočítal s tím, že ještě víc než bohaté a úspěšné tady lidi nesnáší politiky.
Reagovat
FulnekUltras
A hlavně zrovna Petra nebyla při téhle "kritice" ten správný terč...mám dojem, že Huml ani přesně nevěděl, kam střílí...
Reagovat
Fandina
Já myslím, že u určité skupiny lidí zabodoval. U Fricka asi také, jinak si nedovedu představit, že tu pořád o tom píše. Ale mohu se mýlit.
Reagovat
Fandina
Nejde jen o tenisty, manažera dělá Černošek i jiným top sportovcům. Tady jde o to, že ty ho tady popisuješ, jako by druzí byli slepí a hluší a nevěděli o tom nic a reješ do Petry. V tom jsi trapný.
Reagovat
Jan
Jsi ostuda Petro. Přes všechny úspěchy, ty propady jsou hrozné. Neomlouvej si to, jinak se nezlepšíš. Ale to ty asi ani moc nechceš. Viz vyhození kondičáci, trénink s úsměvem na rtech. Máš obrovský talent, ale chybí tomu poctivý trénink.
Reagovat
Fandina
Člověče a jak víš, že má obrovský talent? Jestli by se měl někdo stydět tak ty, za tvoje řeči k druhým.
Reagovat
FulnekUltras
Tenhle přístup se mi taky nelíbí.
Reagovat
Jan
Na každém GS katastrofální hra a nejen na GS. Občas vyjímky, které ji vynášejí do nebe. Jak to chcete jinak nazvat ?
Reagovat
Fandina
Nejlepší výsledky z českých holek, druhá na světě, jak to chceš nazvat ty?
Reagovat
smazaný uživatel
Neřeš ho, je absolutně mimo realitu.
Reagovat
FulnekUltras
Styl hry, který má Petra mj. i vzhledem ke své postavě, celkové fyziognomii a patrně i jakýmsi s tím souvisejícím zažitým stereotypům z mládí dost jednostranný a který teď už opravdu není snadné byť jen trochu upravit, zcela nemožné pak zgruntu předělat, tyhle výkyvy prostě přináší, přičemž na obzvlášť pomalém měkkém povrchu je to vidět nejvíc. Běhavá pružná atletka z ní nebude nikdy - moc dobře a výstižně tady o tom píše LukasH.
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně.
Reagovat
smazaný uživatel
2 GS vyhrála. To taky hrála katastrofálně?
Reagovat
Jan
To jsou ty výjimky.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo. Výjimky, na které 99 % hráček nikdy v životě nedosáhne.
Reagovat
Fandina
Výjimky o kterých všichni sni? Co jsi to za člověka.
Reagovat
Roger_Federer
:).."co jsi to za cloveka" :) :)
Reagovat
Fandina
nepokorného?
Reagovat
Fandina
Taky tři semifinále, několik čtvrtfinále na GS a x dalších titulů. Hlavně, když si kopne.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Jeník je tím proslulý..
Reagovat
Fandina
Mě tyhle lidi štvou. Petra vyhrála na GS z našich holek nejvíc zápasů, má nejvíc úspěchů, je druhá na světě, ale jsou to výjimky. Ubožák.
Reagovat
smazaný uživatel
Mě štvou taky. Neumí ji ocenit. Až Petra jednou ukončí kariéru, ještě na ní rádi budou vzpomínat ve světle toho, že jako jedna z mála našich hráček v celé historii dokázala ty grandslamy vyhrát.
Reagovat
Fandina
Jo jo. Je to legenda ..................... úsměv
Reagovat
FulnekUltras
a ještě bude... ;)
Reagovat
LukasH
To víš, pro některý bude Petra na konci kariéry promarněnej talent. Já se tomu až tak nedivím, protože Petra umí předvést tenis, při kterým padá čelist a člověk si řekne - tohle je hra světový jedničky. A když hraje blbě, tak si zase řekneš, že takhle blbě se nehraje snad ani na okresním přebory. Petra je vůbec nejkontroverznější hráčka světový špičky a to i podle odborníků. Bude se na ní vzpomínat kvůli úspěchům samozřejmě, ale taky kvůli extrémním výkyvům jejích výkonů...
Reagovat
Fandina
S tím souhlasím, že má výkyvy, ale podle mě se to moc zveličuje.
Reagovat
smazaný uživatel
Taky myslím, že se v tomhle všichni až moc upnuli na Petru a nevnímají ostatní.
Reagovat
LukasH
Jojo, někteří se k ní upnuli až moc v tohle smyslu, to je pravda. A zrovna jeden "tenisovej expert", kterej o Petře psal článek, jak sem tuhle někdo házel odkaz. Když se tomu člověku zdálo divný, že Petra po vyhraným W vyhořela v Montrealu a Cincy. To je skutečně hodně neobjektivní pohled, protože je to něco podobnýho jako kdyby napsal, že Maria po vyhraným RG vyhořela ve W.
Ale mám fakt pocit, že takovej kontrast mezi dobrou a špatnou hrou u Petry je dost výjimečnej nebo si nevybavuju hráčku, která by to měla až takhle. Ale taky si myslím, že se toho stylu musí držet, aby dál vyhrávala turnaje.
Reagovat
smazaný uživatel
Petra je holt atypická hráčka vyžadující atypický přístup od fanoušků, expertů i trenérů. S tím těžko někdo něco udělá.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak víš jak, kdyby vyhrála n-krát GS, tak stejně budou někteří pindat, že ho měla vyhrát n+jedenkrát.

Petra prostě hraje nahoru dolů, my fandové to musíme respektovat a zvyknout si na to. A pochopit, že jakákoliv snaha omezit to "dolů" by měla za následek omezení i toho "nahoru". To jsou spojité nádoby. Kromě toho, za nějakých deset patnáct let si všichni budou pamatovat to, co vyhrála, ne to, co nevyhrála. Já chápu, že se dneska líp kouká na Berdycha, který hraje stabilně. Ale co je mu to platný, když mu ten velký titul chybí. Historie si pamatuje velká vítězství, ne stabilní výkony.
Reagovat
Fandina
Samozřejmě, že Berďa je super, že je takhle stabilní, ale zase a většinou jsou to ti samí, kteří do něj začnou rýt, proč ten GS nemá a do Petry zas ryjí, že není stabilní. A pořád dokola.
Reagovat
Fandina
A pochopitelně, že GS je vrchol. To bezesporu.
Reagovat
smazaný uživatel
Znám jedno kočičí přísloví, které se sem teď náramně hodí - co to sakra meleš, ty vořechu?
Reagovat
slacker
Kocis Kocis pro pivo mi skocis.
Reagovat
LukasH
Myslíš si, že na všechno platí tvrdost? Myslím si, že kdyby to Petra nebrala s trochou nadsázky, dávno by se z toho zbláznila a sekla by s tím. Kdyby se Petra nechtěla zlepšit, nemakala by celou zimu, aby potom následně odpadla a musela si dát pauzu.
Jsou hráči, který trénujou jak diví a k žádnýmu takovýmu úspěchu si ani nečuchnou.
A víš, co se dělo, když to nebrala s nadhledem jako dneska? Tak třeba v roce 2013 to ten úsměv na rtech opravdu neměla a taky se třičtvrtě sezóny topila ve sr.ačkách...
Reagovat
slacker
"Kdyby se Petra nechtěla zlepšit, nemakala by celou zimu, aby potom následně odpadla a musela si dát pauzu" ... no a to makani ji nikdy moc dlouho nevydrzi. Vyhodila uz 3 slusne kondicaky a jen mekky Kotyza co s ni misto tvrde prace radeji vice kamaradi je nedotknutelny.
Reagovat
LukasH
na někoho neplatí bič, víš....beru to podle sebe, protože na mě to taky nikdy neplatilo. Tvrdej přístup mi akorát srážel sebevědomí a neměl jsem chuť do ničeho. Ale vidím, že lidi jako ty tohle nemůžou pochopit.
Reagovat
slacker
Divny ze na ten tvuj prefererovany pristup jeste nekyval zadny slusny kondicni trener. Ani jeden z tech 3 co povazuji ze se u ni osvedcili uz s ni nepracuji. Myslim ze asi take neco ty nikdy nepochopis, ze pomer talent/ drina je vzdy vyrazne na strane driny.
Reagovat
smazaný uživatel
Vzhledem k tomu, že u ní žádný nezůstal, tak se žádný neosvědčil.
Reagovat
LukasH
To není můj preferovanej přístup. Neříkám, že to nefunguje, ale člověk je individualita. Třeba Azarenka dře jak kůň, vyhovuje jí to a jejímu stylu tenisu to hodně sedí. Petra se přiznala, že jí tolik tréninku nevyhovuje. Na základě čeho myslíš? Protože když moc trénovala, chyběly jí pak síly. Tak asi - něco vyzkouším a buď mi to vyhovuje nebo ne. Já Petru neznám, ona se musí znát sama. Prostě každej člověk je jinej a já to tak beru. Proto tu nevynáším rozumy jako ty, kterej si je jistej, co by jí pomohlo a co by měla dělat. Na rozdíl od tebe to totiž nevím. Nedělám vrcholovej sport a nepohybuju se v tom, ale nejsem tak zabedněnej, abych tvrdil něco, do čeho jednak nevidím a čemu jednak pořádně nerozumím...
Reagovat
slacker
MOje rozumy jsou jasne. Zustat u kondicaka protoze to sve ovoce uz prineslo a ne je vyhazovat. Zato udelat konecne pruvan u safare s Kotyzou.
Reagovat
LukasH
Hele, tak jestli to máš na háku a ty reakce tě baví, tak aspoň to dej nějak znát a netvař se, že to myslíš smrtelně vážně...:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Bojím se, že on to fakt myslí vážně. :-)
Reagovat
Fandina
on chce diskutovat a někdy se strefí, ale většinou řekne blbost
Reagovat
smazaný uživatel
No právě.
Reagovat
smazaný uživatel
Právě tohle hloupé uvažování je zřejmě důvodem toho, že nikoho netrénuješ, takže ti nezbejvá nic jiného než svoje ego léčit na tenisportale.
Reagovat
LukasH
Dělá to schválně a my se necháme vyprovokovat. Já bych se normálně takhle nenechal. Ale vždycky po prohře Petry mám takovou podivnou potřebu sem hodně psát...
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, to jsme dva. Myslím s tou potřebou sem po prohře Petry psát.
Reagovat
FulnekUltras
se musíme uklidnit... ;)))
Reagovat
LukasH
Právě...:-)
Reagovat
Fandina
ale už jsou tři ráno
Reagovat
FulnekUltras
pořád s úsměvem ;)
Reagovat
Fandina
:-)))))))))))))))) ... tak nějak ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nějak. :-)
Reagovat
slacker
Ja nikoho netrenuji protoze mam svoji vlastni praci. Ve volnem casu vyjadruji sve nazory.
Koho asi tak trenujes ty leciteli svyho ega na tenisportale?
Reagovat
smazaný uživatel
Tak se věnuj svojí práci a nemontuj se do něčeho, čemu nerozumíš.
Reagovat
slacker
Ja se budu s dovolenim plest do ceho uznam za vhodne. Jestli necemu nerozumim nejsi ten pravy kdo by to umel posoudit.
Reagovat
Fandina
já myslím, že léčitelem ega jsi tu ty. On evidentně fandí Petře. O tobě se to říci nedá. Ty tu prezentuješ jen sám sebe.
Reagovat
LukasH
Bohužel se to asi nestane. Nevím, jak k tomu Petru přinutíš, hmmmm???:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jaké slušné kondičáky? Ivanka, pod kterým byla věčně zraněná? Bajzu, který s ní odmítal jezdit na turnaje? Všetíčka, o kterého se musela dělit se Štěpánkem, což dlouhodobě fungovat nemohlo? Stobera, jehož neschopnost přizpůsobit se hráčce ukazuje na to, že jeho pověst je daleko lepší, než skutečnost?
Reagovat
slacker
Ivanka, Vseticka, Stobera. Ivanko s ni byl 2011 + pulku 2012 kdy udelala 2 GS SF. Vseticek a Stober svou tridu uz prokazali u spousty jinych hracu.
Bajza selhal a dalsi jehoz jmenu uz neznam byl jen zaskok. a pak obdobi uplne bez kondicniho. Tolik prikladu aby bylo videt ze problem je nechut PK a ne kondicaci.
Reagovat
LukasH
Jojo, určitě nechuť. Petra se radši doma natáhla. Fakt mě bavíš...
Reagovat
slacker
No vsak ona se opravdu radeji doma natahla. Viz zmizeni na plaze s hokejistou
Reagovat
smazaný uživatel
Četls ten rozhovor se Šafářem, na který tu bylo několikrát upozorňováno?
Reagovat
Fandina
a to natažení oznámila jako něco co běžně nedělá
Reagovat
smazaný uživatel
Dojela na upřímnost. Měla říct, že má zraněné zápěstí/záda/cokoliv jako ostatní a měla by klid.
Reagovat
LukasH
Na tohle už nemám sílu. Vyhrál jsi...
Reagovat
lars
kolik dolaru ?? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Takže pro pomalejší ještě jednou - pod Ivankem byla pořád zraněná, o Všetíčka se musela dělit se Štěpánkem, což zkrátka nemohlo fungovat, tím spíš když pro Všetíčka byl zjevně přednější Radek a Stober ukázal neschopnost přizpůsobit se. Dostatek důkazů, že všichni selhali.
Reagovat
slacker
Tak znova.
Jaka neustala zraneni pod Bajzou, kdyz na GS lamala sve rekordy a byla skoro cislo1?
Vseticek asi dobre vedel co je PK zac a ze by ho z rozmary brzo vyhodila i kdyby upustil Stepanka
Stober - to se da rici ze ty nesmyslne urazis jeho. To Petra se nebyla prizpusobit nutnemu rezimu.

A kondicaci spotrebovani ale dvojka Safar/Kotyza je jako Pat a Mat celou tu dobu v pohode (Petre dopravaji pocit klidu a to jim chrani prdel)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak znova - mluvíme o Ivankovi, ne o Bajzovi. Všetíček jako trenér s dlouholetou praxí měl vědět, že trénovat dva špičkové tenisty naráz je blbost - proto to taky nikdo nedělá. Stobera neurážím už z toho důvodu, že nic jako "nutný režim" neexistuje.

Zamotáváš se do těch svých krávovin čím dál, tím víc.
Reagovat
slacker
zamotal jsme se jen do zameny jmen Bajza-Ivanko. na to snad ve 3am mam pravo.
Reagovat
Fandina
Škoda, že to dneska nevyšlo, ale Timea byla lepší. Tak Petře moc přeji, aby se jí na trávě dařilo a držím palce. Peti pojď!!!
Reagovat
FulnekUltras
že to i na antuce může v budoucnu jít - včetně RG, pokud zde ten zatracený Řiťuál už letos konečně vyhrabe ze své oblíbené hluboké drti 10. titul a Paříž se zase vrátí k trochu normálnější vrstvě.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist