Kvitová: Na Turnaji mistryň nebudu zachraňovat sezonu

18. 10. 2013, 15:39
Aktuality 107
S myšlenkou na předloňský triumf a s přáním postoupit ze skupiny míří Petra Kvitová na Turnaj mistryň do Istanbulu. Na závěrečném podniku letošního roku ale podle svých slov nebude zachraňovat letošní sezonu, v níž střídala lepší a horší výsledky.
Profily hráčů
Petra Kvitová

"Rozhodně nejedu do Istanbulu zachraňovat sezonu. Po Wimbledonu jsem měla ale jasnou motivaci, dostat se na tento turnaj. Což jsem splnila a ochutím si sezonu. Závěr sezony mé psychice hodně napomohl, výsledky turnajů v Asii mě povzbudily," uvedla Kvitová na dnešní tiskové konferenci v Prostějově. Na konci září vybojovala v Tokiu druhý letošní titul, předtím vyhrála v únoru v Dubaji.

Účast mezi elitní osmičkou na Turnaji mistryň si vybojovala potřetí v řadě. Při své premiéře předloni vyhrála, loni se po prvním zápase s Polkou Agnieszkou Radwaňskou kvůli onemocnění průdušek odhlásila.

"Loňský rok si nepřipomínám. Negativní myšlenky v hlavě nemám. Spíše se upírám k okamžikům, kdy jsem před dvěma lety turnaj vyhrála," řekla třiadvacetiletá česká hráčka.

Odpočítávání týdnů? To se mě netýká
V neděli čeká českou jedničku losování, před ním ještě absolvuje mediální akce. "Není to ale nějak natřískaný program. Beru si čtvery šaty a budu mít pánský doprovod, který mi pomůže ve výběru, co na sebe," přiblížila Kvitová.

Pro losování žádné zvláštní přání nemá. "Hráčky jsou vyrovnané, je to celkem jedno. Možná bych si přála Erraniovou, ale tu nemám ve skupině," řekla Kvitová. Počítá, že začátek turnaje bude obtížný. "Povrch je ze začátku pomalý a postupně s počtem zápasů se zrychluje. Začátky jsou proto těžké, ale do haly se těším. Tvrdý povrch mi vždy vyhovoval."

Dny zbývající do konce sezony neodpočítává. "Vím, že odpočinek je třeba. Ale mohla bych hrát dál," konstatovala letošní královna třísetových zápasů. Připomněla předloňskou úspěšnou sezonu, kdy v závěru roku absolvovala ještě finále Fed Cupu. "Když jsem poslouchala v šatně spoluhráčky, že odpočítávají týdny, tak jsem se do debaty nezapojovala," usmála se předloňská wimbledonská vítězka.

V polovině listopadu ji čeká ještě exhibiční Necker Cup na jednom z Britských Panenských ostrovů. Hostitelem akce je britský miliardář Richard Branson, kterému ostrov Necker patří. "Takovou exhibici budu hrát poprvé. Těším se na prostředí. Tenisově to bude jiné, hrají se čtyřhry," uvedla. Na sklonku roku vynechá Kvitová domácí extraligu a na začátek další sezony bude ladit formu v USA.

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

107
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
carolyn
tak já určo nebrala jako fakt že je Mařka těhotná jen proto že navšívila kliniku, už u jiné drbárny jsem tehdá psala, že nemá cenu to řešit dokud s pravdou nepřijdou sami :-) Ale že jsme to tu zaplácali tím, že je to tvá práce, stím souhlasím, to bylo jen z legrandy :-) Tak snad se tě to nedotklo :-*
Reagovat
smazaný uživatel
Tak třetí set už byl jasně v režii Sabine, proti Karin se obrátilo naprosto všechno, včetně rozhodčích a štěstí...ale na začátku to bylo naopak, tak si Karin nemá na co stěžovat..:)
Zajímavostí je, že Sabine zatím každý zápas v Lucemburku ukončila kanárem..:D
Celkově Sabča nehrála špatně, i když o poznání hůř a zítra se už moc těším na utkání proti Caro...akorát ten zápas asi nestihnu, což mě hodně mrzí...Takže Monty pečlivě sleduj (vím, že budeš) a pak poreferuješ, at už vyhraje kterákoliv z našich favoritek..:D
Reagovat
Sonja
děkuji!!! Dnes byl pro mě hrozný tenisový den...aspoň jedna radost:-)))
Reagovat
VlS
ve třetím jsi měla docela i kliku, ale jsem rád, že jdeš dál a přál bych ti titul.
Reagovat
smazaný uživatel
Pro mě naopak skvělý tenisový den...všechno v Lucemburku i Moskvě podle představ, snad jen Kačenka mohla vyhrát, ale Anniku mám taky ráda, takže to zase tak nevadilo...
Finále bych si přála německé, tak snad se to vyplní..:)
Reagovat
Sonja
přála jsem třeba vítězství Nastě a Simče... takže i to mi udělalo takovou miniradost. Ale z hráčů a hráček, kterým hodně fandím, postoupila jen Sabinka:-(
Reagovat
smazaný uživatel
Nemajetní kolegové, co si ještě nepořídili příjem satelitní pozice 13 stupňů východně, mají možnost od půlky září sledovat tenis s horším SD obrazem i z pozemních vysílačů!
Slovak Sport 1 kromě satelitu vysílá i ze třech pozemních vysílačů na kanálu 46 pro Prahu a střední Čechy, polarizace je horizontální a tedy opačná než u hlavního pražského vysílače Žižkov.

Výkony vysílačů: Ládví 10 kW, Strahov 10 kW, Zelený pruh 4 kW.
Příjem je možný i na starších TV a STB, které ještě nemají podporu MPEG-4.
Program Slovakšportu na příští týden neznám, ale snad něco z Istanbulu půjde i na jedničce, která je v dosahu uvedených vysílačů přijímatelná bez placení. U satelitního poskytovatele Skylink je tento program kódovaný a placený.
Reagovat
petrulinka
Tak příští týden půjde Instanbul na Slovaksport1, takže pro ty, kteří se mohou dostat na tento program super zpráva, ovšem pro ty, jako jsem třeba já, co mají jen Slovaksport2, tak si mohou trhnout nohou, jelikož tam bude fotbal. Jsem naštvaná, poslední turnaj v roce, nejlepší tenistky a já to neuvidím. Fakt bezva.
Reagovat
smazaný uživatel
Karin hraje perfektně. Jeden servis Sábě by zase mohla vzít.
Reagovat
smazaný uživatel
někdo tam občas kašle při druhém podání Karin >:-[
Reagovat
smazaný uživatel
No, takže všechny čtvrtfinálové zápasy v Lucemburku bude třísetové...u toho posledního mě to fakt netěší...
Reagovat
smazaný uživatel
Naopak v Moskvě byly všechny čtvrtfinálové zápasy na dva sety, navíc ani jeden tie-break...
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.lyngsat-maps.com/footprints/Eutelsat-Hot-Bird-13B-Wide.html

Tento týden italský Supertennis vysílá ATP Stockholm a ATP+WTA Moskva. Příští týden v HD Turnaj mistryň. Zadarmo pro celou Evropu!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Sabi jde na to..:))
Reagovat
Bob
:))
Reagovat
smazaný uživatel
Občas si říkám, kde bere ta Sabča takový nervy riskovat na brejkboly..:D
Reagovat
smazaný uživatel
1. set a obrat z 4:5 při soupeřčině podání na 7:5..YES!
Reagovat
smazaný uživatel
bylo by takové symbolické Maria s Dulcinea T. s Marion ze Cvokhausenu společně na procházce s kočárky ...
Reagovat
carolyn
Se divím, že tu ještě Monty není :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já to tady sleduju, ale nemíním se rozptylovat psaním komentářů, když koukám na tenis... :)
Reagovat
carolyn
tak to jo :-)) já myslela že se kocháš tím, že budeš tatík :-P Teda my jsme tě určili tak trochu ....
Reagovat
smazaný uživatel
No, já se spíš divím, kolik jste tady toho zaplácali úplnou blbostí. :D Jediný rozumný je tady haitik. :) Jinak já už jsem to četl na tn.cz (protože byl odkaz na stránkách Fandy, kam chodím), ještě než to sem dal Libor...
Reagovat
smazaný uživatel
Dítě = blbost. Teda nevím monty. A žes to věděl první to je jas nad jas. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Takhle jsem to nemyslel. Blbost je ta zpráva z bulharských médií... Mít miminko je samozřejmě krásné, ale myslím si, že to svoje Masha zatím neplánuje. Ještě si budeme muset počkat, až se takhle bude fotit se svým vlastním... :)
http://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/18998_10151227537222680_259298402_n.jpg
Reagovat
tommr
no nevím, tu podle tebe blbost už začínají otiskovat i oficiální média:
http://www.sport.cz/ostatni/tenis/clanek/517615-bulharska-media-sarapovova-je-tehotna-dite-ceka-s-dimitrovem.html#hp-sez
aby se nakonec neukázalo, že je to přece jen pravda ... :)
Reagovat
slacker
Oficialni media jsou tovarny na lzi
Reagovat
smazaný uživatel
To víš, všichni chtějí přebrat senzaci... Doufám, že TP zůstane nad věcí. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Zrovna Sport je bulvár jak vyšitý, ten bych moc vážně nebral. ;-) A nebyla náhodou Máša loni "těhotná" s tím tehdy svým basketbalistou?
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud vím, tak se Sašou Vujačičem byla "jen" zasnoubená... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já měl za to, že jednu dobu i "těhotná," ale ty to asi budeš vědět líp. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já nevím. Nakecá se toho hodně a nemůžu mít přehled o všech drbech... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jeden by čekal, že zrovna těhotenství jedné z tvých favoritek ti neunikne. ;-) Ále co, já o Petře taky nevím všechno. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Caro tam lítá jak hadr na holi a zdravotní problémy má Bojana.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale jinak moc pěkné MTO.
Reagovat
gigin
Ještě, žes nešel kolem. By byla gravidní aj Bojana.
Reagovat
smazaný uživatel
Jakože jsem Mariu na tom Wimbledonu? :-DDD
Ne.
Reagovat
gigin
Ověřím si to na tej klinice.
Reagovat
VlS
No kluci, tak s váma bych na pivo nešel, co kdybych pak byl těhotnej, když vám stačí projít vokolo.
To já jsem si potomky musel zasloužit v potu tváře ( ale dělaljsem to moc rád)
Reagovat
pepin
Bulharská média: Šarapovová čeká s Dimitrovem dítě!
Reagovat
carolyn
A ikdyby tak co, je to fajn mím mimčo :-)
http://www.sport.cz/ostatni/tenis/clanek/517615-bulharska-media-sarapovova-ceka-s-dimitrovem-dite.html#hp-sez
Reagovat
tommr
mít mimino není samozřejmě nic špatnýho, ale nemyslím si, že otěhotnět v nejlepších tenisovejch létech je zrovna dobrej nápad. Pár let s tím ještě mohla počkat ... :)
Reagovat
carolyn
Nepitvejme to, kdo ví zda je to pravda, ale zase má ted nej roky na to otěhotnět, a kdo ví třeba má problém a bylo jí to doporučeno, to pak jde asi sport stranou....než něco prošvihnout. A nebo náhoda/nehoda, ale fajná :-)
Reagovat
pepin
Tak marfuša asi nevěděla, že z ramene to může postoupit až do spodních částí, pokud je to opravdu pravda. Ale známe to, Na každém šprochu, pravdy trochu.
Reagovat
smazaný uživatel
"Maria is not pregnant. I'm already tired of all these online portals and journalists who do not even understand what they were saying , and without any evidence of inventing such news . I do it's disgusting . Let all these reporters will be engaged in their personal lives.."
Reagovat
carolyn
tak a je to vyřešený :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Vlastně to prý začalo tím, že Maria byla tento týden viděna s vybouleným trikem a pak když si šli s Grigorem na jídlo (je s ním ve Švédsku) tak si prý připila jen vodou a z toho vzniklo, že je těhotná!! :DD
Reagovat
pepin
Jiné zdroje říkají, že 2x navštívila kliniku.
Reagovat
smazaný uživatel
Že navštívila kliniku, to říkají jen "zdroje".. A ti bývají málokdy pravdivé..
Já spíš věřím tomu, co říká Max.. To je potvrzené, že to opravdu řekl..
Reagovat
smazaný uživatel
Ty jsi tady jediný normální. :) Média toho nakecají, viz třeba teď o Caro a Rorym... Jinak Maxe si pamatuju z Prahy, kde byl s Mashou na exhibici. Kdybych byl o něco mladší a menší, tak jsem od něj dostal i Mashy podepsanou fotku. :D
Reagovat
Basa
Podle bulharského plátku je těhotná - tak jak Monty...ty to musíš vědět!
Reagovat
carolyn
Myslíš jakože Montyho práce,jo? :-DD:-P
Reagovat
Basa
Píšou Grigorek, ale myslím, že v tom má prsty Monty...ikdyž asi ne jen prsty:)))
Reagovat
gigin
Libore!! Psal jsem ti to už vedle. Na Julču zapomeň!!! Je ti to jasný??!! :DDDDDD
Reagovat
carolyn
:-DDD
taky sázím na Montyho :-)
Reagovat
pepin
Ty myslíš, že je to již tak daleko, že se to nechá přenést od televize?
Reagovat
carolyn
né, já myslím že Monty je už tak daleko, že stačí jen jeho myšlenka na to :-DDD a šup co Máša nechtěla už má :-P a ted na někoho to svést musí žejo a kdo je po ruce Grig :-))
Reagovat
gigin
Je. Dnes ve Stockholmu viděli BejbyFeda, jak vybírá kočárek. Gulbis mu asistoval.
Reagovat
Basa
Gigin: ich weiss - já jsem Ti také odpověděl, že mě Jula nechce...jen jako milence prý:(
Pepin: U Montyho je možné vše
Reagovat
pepin
No to se dějou věci a proč Ty i já musíme pořád jen makat?
Reagovat
gigin
Já nevím jak ty, ale já moc nezabírám. Sport a zábavu prací nenahradíš :))
Reagovat
pepin
Tak to máš pravdu, také již přibržduji, brousím hrany a 15. odjíždím ke Cortině.
Reagovat
gigin
Jo tak to jo. Mi jde hlavně o její duši, tvl.. a jak říká Bolek Polívka - Šukání je pro děcka, chlapi si vypijů :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Pro mě to není žádná novina. Já už to říkam rok, že je Mária těhotná.
Reagovat
gigin
Užij si to :)
Reagovat
smazaný uživatel
Basa: Můžu tě poprosit, abys jí neříkal "Marfuša"? Takhle Mashe totiž obvykle říkaji ti, co ji nemají rádi... Doufám, že ty jako objektivní komentátor mezi ně nepatříš. :)

janekda: Jo, ale s Djokovicem... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Šášo, pořád se k ní hodí víc jméno Marfuša než ta tvoje po anglicku zmršená Masha!
Reagovat
smazaný uživatel
Kdo je u tebe "Šáša", ty exote? :D
Reagovat
smazaný uživatel
budeme se zrejme muset pro vsechny, co maji mensi jazykovy cit, jednoduse trochu prekonat a psat (v duchu MaKiri, DelPa) i MaSha.. ;-)
Reagovat
gigin
Držime ti palčeve!
Reagovat
tommr
připojuju se. Bude to ale těžký, protože s Caro hraje i sít ... :(
Reagovat
gigin
To půjde, neboj :)
Reagovat
tommr
Bojana hraje fakt dobře, ale co ta Caro dneska dokáže doběhnout a vrátit je prostě neuvěřitelný ... :(
Reagovat
gigin
Jj, Srběnka sa nadře na fiftýn...
Reagovat
tommr
jj Bojana dře jako kůn a zatím nic moc z toho. Ten brejk ve druhým setu už ale vypadá nadějně ... :)
Reagovat
gigin
tommr - a je to v řiti.
Reagovat
gigin
korekce - je to cajk :))
Reagovat
tommr
no proto ... :)
Reagovat
gigin
korekce korekce - je to v řiti :(
Reagovat
tommr
no nevypadá to dobře. Zdá se, že totální defenzíva bude zase jednou slavit ... :(
Reagovat
gigin
Njn, co už... Neva, Bojana se ale jeví dobře... :))
Reagovat
smazaný uživatel
tommr: Rozhodně si nemyslím, že Caro hrála totální defenzívu. Jo, častěji se bránila, ale to taky vyplývalo ze hry Bojany... Ale byly výměny, kdy byla aktivnější zase Caro. Takže "totální defenzíva" to určitě nebyla.

gigin: Bojana hrála velmi dobře. Je vidět, že po těch dvou letošních výhrách ve vzájemných zápasech si proti Caro věří...
Reagovat
smazaný uživatel
chytla nějakou formu!!! Vyhrála už 3. zápas v řadě!!!
Tentokrát porazila Ninu Zander(534. na žebříčku WTA) 6:2 a 6:2!! :-)) Servis si prohrála jen 2x, což je na ní neuvěřitelné číslo!! Pokračuj holka! Vyhraj to tam!!!
Reagovat
dadaft
nj, ústup Tamiry, to je asi ta největší krize, která je poslední dobou k vidění...
Reagovat
smazaný uživatel
To teda.. Ještě na začátku tohoto roku byla 26. na žebříčku WTA a dnes je 218. na žebříčku WTA!! To je celkem fičák..
Ale jak se propadla, tak jsem tu hned psal, že to bude spíš k užitku než ke škodě, že jí to pomůže restartovat kariéru.. :-))
Tak uvidíme, jestli výsledky dokáže udržet a dokáže se znovu prokousat tam, kam určitě patří..
Reagovat
dadaft
je nabitá přesně tím, co včera sojce chybělo u Caroline Wozniacki.
je neustále v pohybu a nabuzená, ke každému míčku se chce dostat co nejlépe, srší z ní energie...
Sloane bude mít mraky starostí...

ještě k předchozímu zápasu - Katarzyna Piter se rozhodně dostává do toho nejširšího kruhu mých oblíbenkyň. ))
Reagovat
smazaný uživatel
S Katkou souhlas, tady v Lucemburku byla fantastická, snad se probojuje v příštím roce výš, minimálně na TOP 50 má stopro a kdyby si udržela stejně dobrou hru jako tady, muže postoupit i do TOP 30...:)
Reagovat
dadaft
no, s tou třicítkou bych nedivočil.
mně se líbilo, že je to bojovnice par excellence.
takový kříženec mezi Johannou Larsson a Polonou Hercog. ))
Reagovat
gigin
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151696655593148&set=a.285550653147.142217.153417838147&type=1&theater
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud bude mít Petra ve skupině Nalinku, nepostoupí ze skupiny. Pokud bude mít Agu, postoupí ze druhého místa, ať už bude ve skupině se Serenou nebo Vikou.
Reagovat
tommr
já si myslím, že u Petry bude záležet víc na jejím zdravotním stavu než na soupeřkách. Pokud už na ní zase leze nějaký nachlazení tak je to v háji at už do skupiny vyfasuje kohokoli ... :(
Reagovat
PetaM
Nemusíš sezónu zahraňovat, to už ani nejde :D Ale takovou tečkou by bylo 5 vítězných třísetových zápasů v řadě :D :D Mě už by to ani nepřekvapilo a tenhle rok bys tím podtrhla :D Jinak mi to vyjádření přijde takové, že si to tam jedeš jenom užít a nebojovat. Mám z toho jen takový pocit, ale možná se pletu :) Kéž by :) Prostě předveď lvici a více si ani nepřeju :D
Reagovat
LukasH
Tohle jsou úplně nic neříkající vyjádření pro novináře. Chápu to. Otázka asi zněla, jestli tam jede zachránit sezónu vítězstvím. Co jinýho se na to dá odpovědět. Určitě tam bude bojovat ze všech sil. Obzvlášť s takovýma hráčkama.
Co mě znepokojuje víc, je zas to nachlazení. Na rozhlase říká, že chytla rýmu. Ona na to dost trpí a byla by teda strašná smůla, kdyby to mělo průběh jako loni. Tak snad ne.
Na bulváru sport.cz napsali, že má Petra s Azarenkou výrazně zápornou bilanci. Kdyby si aspoň zjistili fakta.
Reagovat
PetaM
Tak dvojka je přece výrazně vyšší číslo, než 4, že ....
Reagovat
LukasH
No právě....
Jinak kromě Sereny a Radwy to vidim 50 na 50. Serenu favorizuju a s Agou zas má větší šanci Petra.
Reagovat
tommr
pokud bude Petra fit tak by měla bejt schopná porazit Radwanskou, Kerberovou a Jankovicovou. U Li Na a Azarenkový to vidím tak fifty fifty a proti Sereně má jen minimální šanci.
Pokud ale bude zase nachlazená tak to skončí debaklem jako loni at už bude hrát s kteroukoli hráčkou ... :)
Reagovat
LukasH
Vidím to stejně. Myslím, že by byla schopná se Serenou sehrát vyrovnanej zápas (pokud by hrála dobře), ale mentálně je Serena tak silná, že ustojí to, co ostatní ne.
Reagovat
pepin
Tak u Petry bude rozhodující zda bude zdravá. Pokud ano, tak si myslím, že v současném psychickém rozpoložení je naprosto jedno koho do skupiny dostane. Pochopitelně kromě Sereny. Ale pokud by se ji vydařil začátek a Serenu by chytla jako třetí jsem přesvědčený o tom, že s ní sehraje určitě vyrovnaný zápas, který nebude předem prohraný. Zatím to vypadá, že je Petra spokojená jak s tréninkovým procesem, tak v osobním životě a to je u ní hrozně důležité.
Reagovat
tommr
no ta spokojenost s tréninkovým procesem nemusí u Petry ještě nutně znamenat, že má dostatečně natrénováno. Nechci jí křivdit, ale někdy mi to připadá, že dává přednost pohodičce před tvrdou prací ... :)
Pohoda v osobním životě je ale v poslední době dost evidentní - zdá se, že Štěpánek má na ní dobrej vliv ... :)
Reagovat
pepin
Tak o tom ted nemám žádné informace, zdroj je mimo, ale s Radkem s Tebou souhlasím, určitě je spokojená.
Reagovat
LukasH
To bych neřek, že dává přednost pohodičce. U Petry nikdy nebyl problém, že by neuměla tenis - myslim tim údery. Problém byl v tom všem okolo - fyzička, psychika. Pokud se dobře pohybuje a je správně u míče, nekazí. A před Asií tvrdě pracovala, to bylo vidět. Zvládla tolik zápasů, který by ještě na jaře určitě nezvládla.
V tom Istanbulu záleží, jak bude rozjetá. Pokud ano, mohla by většinu porazit a postoupit ze základní skupiny.
Ale u Petry není jistý nikdy nic.
Reagovat
tommr
no rozjetá určitě nebude když se ted ze dvou turnajů po sobě odhlásila. A jestli během tý pauzy ještě místo tréninku odpočívala a léčila záda a nachlazení tak bude ten rozjezd nejspíš hodně pomalej ... :)
Reagovat
LukasH
No uvidíme. Všechny hráčky dlouho nehrály. Vika obzvlášť.
Co se týče tý rýmy, jestli se nachladila před několika dny, mohlo by jí to úplně přejít. Minulej rok jí to chytlo snad těsně před zápasem.
Ono se dost lidem zdá, že se pořád vymlouvá a proč je furt nemocná, ale pravděpodobně ty přelety z jednoho konce světa na druhej zvládá hůř a působí to na ní. Jedna známá dělala manažerku u mezinárodní firmy a musela toho nechat, protože byla nemocná tak pětkrát, šestkrát do roka. A žádný léky ani doktoři v tomhle případě nepomůžou.
Reagovat
PetaM
Jsou na tom všechny stejně. Snad jenom Angi honila na poslední chvíli body. Jinak všechny nehrály dva týdny. V případě Viky skoro 3, když vypadla tak brzo z Pekingu. Petra to zvládne, co se bojíte :D Postoupí ze skupiny a pak se bude dít vůle boží. Buď postoupí jako 1 a na Serenu nenarazí, a nebo postoupí jako 2 a na Serenu narazí :D Tentokrát už se ale snad nevyhne žádné z dvojice Serena-Vika. Upřímně, těším se na ty zápasy. Moc chci vidět Petru se Serenou nebo Vikou. Takové zápasy mi chybí. Ten v Vikou už dva roky. ... :(
Reagovat
tommr
pauza je sice pro všechny stejná, ale některejm hráčkám to spíš vyhovuje a jinejm spíš škodí. Petra bohužel patří do tý druhý skupiny ...
Jinak na zápasy Petry s Azarenkovou/Serenou se taky těším. Petra v nich bude moct hrát uvolněně, protože se od ní nebude čekat vítězství a mohla by v nich jen překvapit. Horší to asi bude v zápasech s ostatníma hráčkama kde čekám velký trápení ... :)
Reagovat
LukasH
Nejlepší je prostě nečekat nic a je to. Taky jsem nečekal, že porazí Li a stalo se.
Reagovat
PetaM
Já jsem tedy jejich zápas čekal velice vyrovnaný. Ty dvě spolu vždy sehrajou vyrovnaný duel. Ale asi jsem dával Li 51 %. Přece jenom byla před domácími fanoušky a neměla za sebou tolik tříseťáků. Ale Petra se 49 % překvapila :D :D :D
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist