Kvitová má šanci znovu získat Srdce Fed Cupu. Hlasovat můžete i vy

8. 10. 2012, 14:12
Aktuality 13
Petra Kvitová může podruhé za sebou získat cenu Srdce Fed Cupu, určenou pro hráčku s největším týmovým duchem. Kvitová je spolu s Lucií Šafářovou a Srbkami Anou Ivanovičovou a Jelenou Jankovičovou v nominaci Mezinárodní tenisové federace (ITF). Vítězku, která bude vyhlášena během finále Češek se Srbkami v Praze, určí fanoušci v hlasování na internetu.
Petra Kvitová

Petra Kvitová vyhrála fedcupové 'Srdce' loni před finále proti Ruskám a částka 10 tisíc dolarů určená na charitu putovala na konto projektu Pomozte dětem. Kvitová a Jankovičová (vítězka z roku 2010) můžou cenu vyhrát jako první podruhé.

České tenistky budou obhajovat titul ve Fed Cupu od 3. do 4. listopadu v pražské O2 areně proti Srbkám. Právě Kvitová, Šafářová i obě bývalé světové jedničky Jankovičová a Ivanovičová by měly být hlavními aktérkami dvouher vyprodaného finále.

Srdce Fed Cupu

Cena se uděluje od roku 2009 po každém fedcupovém kole. Je určena pro hráčku, která je oddána svému týmu, má bojovné srdce a odvahu. Finanční odměna, která je s cenou spojena, je určena na charitativní účely podle výběru vítězky.

Letos už cenu obdržely Slovenka Daniela Hantuchová, Švédka Sofia Arvidssonová, Catalina Castanová z Kolumbie a Číňanka Na Li.

pva, ČTK

Komentáře

13
Přidat komentář
mac.hall
Pokud jde o mě , nebyl bych tak optimistický , jako mnozí přispěvatelé. To , že Petra měla v loni hale fantastickou bilanci, dnes nemá cenu ani zlámané grešle. Vycházel bych z její letošní formy a ta opravdu , ale opravdu není důvodem pro předčasné oslavy. Já osobně jsem názoru , že to bude buď pořádná bitva s těsným výsledkem nebo zápas celkem snadno prohrajeme. Ivaničová a Jankovičová sice mají nejlepší tenisová léta pravděpodobně za sebou , ale to neznamená , že se nedokážou pořádně hecnout, zvlášť ve Fed Cupu. Na Lucku Šafářovou bych také nespoléhal. Její psychická labilita je dostatečně známá a počítat s tím , že získá nějaké body není příliš prozíravé. Ostatně je otázkou , zda bude vůbec do singlů nominovaná. Takže naděje umírá poslední , ale doporučoval bych spíše mírný pesimizmus. O to více si pak budeme moci vychutnat případné vítězství.
Reagovat
Jan
Taky to tak vidím.
Reagovat
smazaný uživatel
Podle mě 4:1 pro nás (Kvitová vyhraje proti Jankovićové i Ivanovićové, Lucka s Andreou také vyhrají, Lucka Šafářová vyhraje proti Ivanovićové a prohraje proti Jankovićové. MŮJ NÁZOR! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Srbky budou rády, když nedostanou 5:0
Reagovat
smazaný uživatel
s naší skvěle hrající petrou..? :DDD
Reagovat
Jan
Pokud Petra neuhraje 2 body, tak to asi neurvem.
Reagovat
smazaný uživatel
podle mě 3:2 pro nás
Reagovat
smazaný uživatel
A jinak co myslíte porazíme srbky? každopádně je to jen o tom jak bude hrát Kvitová.. já si myslím že prohrajeme 3:2 co vy..?
Reagovat
smazaný uživatel
já si raději nic nemyslím, ale doufám, že vyhrajeme :) Rozhodně bych nepodceňoval Lucku, která taky může urvat bod.
Reagovat
pepin
Tak já si myslím, že jeden bod uhrajou Lucka s Andrejkou. Tedy měly by uhrát. Petra uhraje oba dva, protože je to týmová soutěž a tam nemá konkurenci, navíc bude doma a kolem spousta lidí, kteří ji podrží po posychické stránce se kterou má ted dost problémů. No a je to.
Reagovat
smazaný uživatel
já si taky myslím že lucka uhraje bod ale že petra uhraje 2 tak na to bych rozhodně nesázel
Reagovat
smazaný uživatel
Jéé já si to špatně přečet promiň :D
Reagovat
tommr
i přes momentální špatnou formu Lucky a Petry vyhrajem 3:2. Petra udělá dva body a třetí přidají H+H ...
Lucce Šafářový sice za normálních okolností moc nevěřím, ale jsem přesvědčenej, že kdyby se Petře náhodou nepodařilo udělat ty dva body, tak by se Lucka hecla a ten jeden potřebnej bod urvala ...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist