Kvitová je v nominaci na Hráčku roku 2014

15. 11. 2014, 19:53
Aktuality 183
Královna Wimbledonu Petra Kvitová je v šestičlenné nominaci na nejlepší tenistku roku v anketě WTA. Spolu se čtyřiadvacetiletou Češkou, která cenu WTA získala po životní sezoně v roce 2011, figurují v nominaci také šampionky zbývajících grandslamů Serena Williamsová z USA, Ruska Maria Šarapovová, Číňanka Li Na a také Rumunka Simona Halepová a Srbka Ana Ivanovičová. Vítězka ankety bude vyhlášena v pátek 21. listopadu.
Profily hráčů
Petra Kvitová

Petra Kvitová měla výbornou druhou polovinu sezony. Po zisku wimbledonského titulu vyhrála také turnaje v New Havenu, čínském Wuhanu a hrála finále špičkově obsazeného podniku v Pekingu. Česká jednička se letos počtvrté kvalifikovala na Turnaj mistryň a před týdnem slavila s českým týmem v Praze potřetí vítězství v týmové soutěži Fed Cup.

Vítězka posledních dvou ročníků ankety o Hráčku roku Serena Williamsová letos pošesté vyhrála US Open, dobyla Turnaj mistryň a triumfovala na turnajích v Brisbane, v Miami, v Římě, ve Stanfordu a v Cincinnati. Američance se sice nepovedly první tři grandslamy (Australian Open - čtvrté kolo, French Open - druhé kolo a Wimbledon - třetí kolo), ani to jí však nezabránilo v tom, aby sezonu znovu zakončila jako světová jednička.

Ruska Maria Šarapovová nejvíce zazářila na antukových turnajích. Vyhrála podniky ve Stuttgartu a v Madridu a podruhé v kariéře dobyla Roland Garros. Číňanka Na Li vyhrála v lednu Australian Open, v září letošního roku ale oznámila konec kariéry.

Hráčka roku 2014

V nominaci jsou mimo grandslamových šampionek také Simona Halepová a Ana Ivanovičová. Rumunka letos vyhrála turnaje v Dauhá a v Bukurešti. Zahrála si také finále turnaje v Madridu, finále na Roland Garros, a dokonce i finále Turnaje mistryň v Singapuru.

Srbská tenistka vyhrála v letošní sezoně na okruhu WTA největší počet zápasů - 58, dobyla turnaje v Aucklandu, v Monterrey, v Birminghamu a v Tokiu a díky dobrým výsledkům se vrátila do Top 5.

Pro nejlepší tenistku roku mohou poprvé hlasovat na oficiálním webu WTA také fanoušci, jejichž výrok se bude počítat jako jeden hlas zástupců médií.

Už dříve WTA zveřejnila, že na jednu z jejích výročních cen kandiduje také Karolína Plíšková. Spolu s dalšími čtyřmi tenistkami se uchází o cenu pro hráčku s největším zlepšením v této sezoně. Tato anketa bude vyhlášena v úterý.

Komentáře

183
Přidat komentář
smazaný uživatel
Kvitova omylom vyhrala Wimbledon (naozaj neporazila ani jednu jedinu hracku hodnu WTA, len same chalengerove tipy). Potom isla do azie kde sa nikomu nechce hrat lebo je to tam o nicom a tak tam zahrala par vysledkov (samozrejme zase nikoho neporazila, ved tam "velke" hracky boli len pre startovne). A samaozrejme na GS zase bola velmi blizucko od celkového vitazstva na Us opene, len skoda ze tam este stale boli hracky do 50 miesta). Inak naozaj super tenistka.. hahahhaha
Reagovat
Michaelus
http://www.wtatennis.com/news/article/4296886/title/vote-now-shot-of-the-year--group-a
Tak letos se úder roku nejdříve dělí do 2 skupin:
V první musím dát hlas Angie...ten běh byl neuvěřitelný....ještě jsem uvažoval a Aze, ale tam to hodně kazí, že to nevyhrála...
Ale zasloužila by si to možná i Genie...ale tady jde spíše o hloupost výběru místa od její soupeřky :D
Reagovat
sprchon
Ve skupině A se mi líbí snad všechno, nejvtipnější mi přišla Genie, ale hlasoval jsem pro Angie :)
No a ve skupině B jasně Ana proti Angie (September).
Reagovat
LukasH
Nevím, proč tam jsou pořád ty samý hráčky - např. Ana. Ty údery zas tak úplně výjimečný nejsou. Místo Any v Birminghamu bych tam dal Petru ve Wimblu s Evžou - tu výměnu, jak se tam Petra neuvěřitelně ubránila...
Reagovat
smazaný uživatel
to nemohly. Sou to nejlepší údery z turnajů WTA. Wimbledon je turnaj ITF :-)
Reagovat
LukasH
Jo vlastně...
Reagovat
Michaelus
Z 10 hráček
3xAga
3xAna
Reagovat
Frick
Nevíte, podle žebříčku z jakýho data se bude rozhodovat o

1) Účasti v kvaldě
2) Nasazení v kvaldě
3) Účasti v hlavní soutěži
4) Nasazení v hlavní soutěži
Reagovat
EllNino
jinak Denisa Allertová už letos hrát nebude, odhlásila se i z posledních ITF turnajů a bude hrát až v novém roce :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jak to víš? :O :)
Reagovat
EllNino
stránky na FB ? ...
Reagovat
Frick
Tak od 15.12. (čili až za 4 týdny) se hraje padesátka v Ankaře. Pokud je to "ještě včas", tak by nemuselo bejt marný to tam zkusit.
Reagovat
Frick
...loni tam třeba byla jako turnajová no. 1 van Uytvanck, toho času na 112. místě, dvojka byla Sirotkinam, tehdy 137. Denisa by tedy dost možná byla na tomto turnaji no. 1.
Reagovat
Frick
A na žebříčku je to kolo tý hrany TOP 100 celkem natřískaný. 97. Babos 587 bodů, 111. Kingová 520 bodů...
Reagovat
EllNino
Denisa už letos nebude hrát, psala to na FB, co ti není jasný ? ...
Reagovat
smazaný uživatel
má nějaký veřejný facebook, nebo to psala na soukromém profilu?
Reagovat
EllNino
"Denisa Allertová měla v plánu ještě stihnout odehrát 2 turnaje ITF do konce roku. Denisa má ale stále zdravotní (natržený břišní sval) a turnaje nyní hrát nebude. Přejeme Denise hlavně zdraví, které jí stále limituje v rozletu."..
Reagovat
smazaný uživatel
To je Fanclub, to nepsala ona, ale jinak souhlas, spravuju to já, a jsem s ní v kontaktu.. A psala mi, že má furt zdravotní potíže a že tEď ani sama neví, co bude.. břišní sval jí stale neumožňuje hrát..
Reagovat
Vaslab
Bohužel myslím, že toho 15.12. je už pozdě. Tuším, že loni byl oficiální "entry list" už kolem půlky prosince. Denisa to tak má s přímou účastí momentálně velmi na hraně, do hry se totiž může zapojit celkem dost hráček, které mohou využít chráněný žebříček(PR).
Reagovat
VlS
Docela dost je kolik? A ktré to jsou?
Reagovat
Frick
Nejsou zas naopak nějaký hráčky TOP 105 dlouhodobě zraněný (nebo třeba těhu :o) ?
Reagovat
PetaM
4) Nasazení se bude určovat po turnajích v Brisbane/Shenzen/Auckland. :)
Reagovat
Frick
Jasně, no. To bude důležitý pro Lucku.
Reagovat
Frick
a velmi teoreticky i pro Kláru
Reagovat
smazaný uživatel
1) 22. prosince
3) 8. prosince
Reagovat
smazaný uživatel
čili se dá říct, že tento týden je poslední příležitost zabojovat o účast v hlavní soutěži AO.

Příští týden se totiž hrají pouze desítky a o týden později pětadvacíty, které se ale do žebříčku započítávají až po 14 dnech, pokud se nepletu.

Takže kdo si to nevybojuje tento týden, má smůlu.
Reagovat
smazaný uživatel
Tahle sezona si myslím, že byla pro Česko jako ze snu.. Kdo čekal, že po, když tomu tak řeknu, .trápení. Petra vyhraje opět WImbledon? Lucka postoupila do semifinále, což bylo taky skvělý. Smitková postoupila z kvalifikace až do osmifinále, a nyní už je ve 100.. Máme plno talentů, holek se bát nemusíme.. Horší to je u kluků.. Tam je bohužel jen Jirka VEselý, a až skončí Tomáš a Radek, myslím, že v Davis Cupu se budeme trápit.. Takže, Jirko, Adame, COME ON!

Jinak se Vás chci zeptat, jestli jste letos byli na nějakých, ať už Českých nebo zahraničních tenisových turnajích a jak se vám tam líbilo, popřípadě, jaké zážitky máte, a koho jste viděli? :-) Já byl v Olomouci na ITF na semifinále, v Prostějově na finále VEselý-GOmbos, V Ostravě na finále na Kuznetsov-Mečíř a na FUTURES finále v Opavě, Mertl-Pospíšil, V Ostravě na Fed Cup i Davis Cupu a v Praze na finále, 1 den v sobotu, Fed Cup,.
Reagovat
Frick
Ano, Wimbledon se prostě musí vyzdvihnout. Ve chvíli, kdy Lucka porazila Ekaterinu, bylo jasné, že finále bude hrát Češka, ačkoliv ani nebyly odehrány všechny ČF...

České osmifinále, české čtvrtfinále a české semifinále na nejslavnějším tenisovém turnaji. To myslím bylo ještě více fantastické než FED cup.

Terko, Báro, Lucko a Petro - díky za to!

Vlastně celkem paradox, že se pak finále Fed Cupu účastnily z tohoto kvarteta jen dvě holky.
Reagovat
smazaný uživatel
To ano, ale Terka potom nehrála dobře, navíc z Fed Cupem neměla žádné zkušenosti a na žebříčku zatím není na úrovní alespoŇ Šafi. Báře klapl Wimbledon skěele, navíc, když si řeknte, že prohrála až s vítězkou celého WB.. Skvělý.. Klobouk dolů,fakt!
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem letos byl na SPO.. :-) Byla to celkem sranda, jel jsem tam hlavně kvůli Katce, ale tu jsem nakonec viděl jen poslední gem a pak vlastně čtyřhru.. :D
Pak jsme se tam potkali s montym, což bylo hodně fajn! :-)) Dále třeba seděla asi tak 3 metry Melanii Oudin, prohodil jsem větu s trenérem Katky, stál vedle Novotné.. :D A zápasy jsem viděl Koukalová vs. Watson, pak BZS vs. Duval (to byl mimochodem skvělý tenis).. Když mi to příští rok vyjde, tak chci určitě jet znova! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem byla akorát na FO. Viděla jsem zápasy: Hiesh/Peng-Raymond/Huber, Hradecká/Krajicek - Keys/Vandeweghe, set mixu s Kiki (na to se nedalo dívat :D) a set mixu Lucky Hradecký ( pak jsme museli jít..). Trénovat jsem viděla trénovat Jelenu, Lucku H. s Míšou, Peng Shuai, Knapp, Begu a zahlídla jsem Julii G, ... A taky jsem viděla Marion Bartoli, stály jsme proti sobě. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jak nedalo dívat? To hrála Kiki tak špatně? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Nehrály jde skoro žádný výmněny. Jednou, dvakrát přes síť a většinou soupeři udělali chybu. Nic moc teda. Tak jsme se šli radši kouknout na tréninkový kurty. Tam trénovala Peng Shuai asi se sparingem. Ten trefil míček rámem rakety a odletěleto na "tribunu" kousek od nás. Tak jsem tam pro třeň míček došla a hodila ho trenérovi Peng. Ten mi poděkoval a usmál se na mě. :))
Reagovat
smazaný uživatel
*ten
Reagovat
smazaný uživatel
Takže soupeři hráli špatně, ne Kiki. :D
Reagovat
smazaný uživatel
A navíc tam byl jeden starší pán, který téměř po každý výměně křičel Allez Kristina Mladenovic. Z toho mě celkem bolela hlava. :D
Reagovat
smazaný uživatel
:D
Reagovat
smazaný uživatel
Byl jsem na Sparta Prague Open a Tennis Arena Cupu v Plzni. Na Spartě jsem byl už podruhé, ale líbilo se mi tam asi víc než loni. Hezky to tam dali do kupy po těch loňských povodních a hlavně jsme se tam potkali s haitikem. :) Taky tam bylo o něco lepší hráčské obsazení než loni, protože se navýšila dotace turnaje... Akorát se teda potvrdilo, že když tam přijedu, tak se vůbec nedaří Češkám (ale platí to jenom pro singl). :D No a taky se tolik nepovedlo počasí jako loni, protože se párkrát přerušovalo kvůli dešti.

Viděl jsem tyhle zápasy (nebo aspoň jejich část):
Magda LINETTE (POL) 6-1 6-3 Kristyna PLISKOVA (CZE)
Aleksandra KRUNIC (SRB) 6-2 6-4 Katerina SINIAKOVA (CZE)
Anna Karolina SCHMIEDLOVA (SVK) [6] 6-3 4-6 6-2 Andrea HLAVACKOVA (CZE)
Heather WATSON (GBR) 6-2 6-4 Klara KOUKALOVA (CZE) [2]
Barbora KREJCIKOVA (CZE) / Katerina SINIAKOVA (CZE) 6-2 6-3 Aleksandra KRUNIC (SRB) / Raluca OLARU (ROU)
Victoria DUVAL (USA) 6-4 2-6 6-4 Barbora ZAHLAVOVA STRYCOVA (CZE) [3]

V Plzni (na Slavii) jsem byl úplně poprvé a taky ten turnaj ITF tam měl premiéru. Byl jsem celkem spokojený. Je tam pěkné prostředí a viděl jsem hráčky, které normálně nejsou tolik na očích. Kromě tenistek jsem taky viděl Peteru, který tam dělal ředitele turnaje. :D Jinak během zápasu Hogenkamp - Juríková se teda strhnul strašný liják, ale aspoň jsem to využil k obědu a když jsem se vrátil, tak už se akorát začínalo hrát. Celkově jsem letos jako divák měl "štěstí" na déšť, co se týče sportů pod otevřeným nebem. :D

Viděl jsem tyhle zápasy (mimo centrkurt teda jenom kousky):
Ksenia PERVAK (RUS) [1] 6-3 6-1 Petra UBERALOVA (SVK)
Ema MIKULCIC (CRO) 6-0 6-3 Natalie SUK (USA)
Denisa ALLERTOVA (CZE) [4] 6-1 6-2 Lisa-Maria MOSER (AUT)
Richel HOGENKAMP (NED) [3] 6-4 6-3 Lenka JURIKOVA (SVK)
Lesley KERKHOVE (NED) [6] 6-4 7-6(5) Ganna POZNIKHIRENKO (UKR)
Cristina DINU (ROU) / Silvia NJIRIC (CRO) 4-6 6-3 [10-8] Petra KREJSOVA (CZE) / Chantal SKAMLOVA (SVK) [3]
Reagovat
smazaný uživatel
Pěkný :) Asi nosíš smůlu :D ALe počasí moc nepřálo, no :-/
Reagovat
Frick
http://instagram.com/p/vd3wRnyeyf/

Voni maj Plíščata ještě za sourozence úplně malý Plíščátko?
Reagovat
sprchon
Nevíte někdo od kolika budou ve středu hrát tu exhibici a jestli bude někde přímý přenos?
Reagovat
Frick
Uvítá v TOP 10 krajanku? Ať už svou dobrou kamarádku nebo tu se kterou se teprve blíže poznala nedávno...
Reagovat
misa
Byl bych rád za tu kamarádku :-)
Reagovat
Jan
Češka jako Češka ne ? :)
Reagovat
misa
Pro mě ne. Lucku mám moc rád.
Reagovat
Jan
Si vybírej pořád. Kdyby došlo na situaci, že tam bude jen Plíška, tak pohrdneš ?
Reagovat
misa
Ne, proč? Jenom jsem si dovolil napsat, že bych viděl v top 10 raději Lucku. Chápu, tam je zase to Monako, což je u tebe problém.
Reagovat
Jan
Jdi s tím Monakem do ...
Reagovat
misa
Kdo tady neustále vytahuje, že Kvitová se vyhýbá placení daní, mazánku?
Reagovat
Jan
Já :)
Reagovat
Jan
Konstatuji to, ale fandím jim, když to jsou Češky. To Monako stejně neovlivním.
Reagovat
tommr
reálnou šanci má jen Lucka. Karolíně bych to samozřejmě taky přál, ale ta bude ještě ráda pokud aspoň nakoukne do první dvacítky ... :)
Reagovat
Frick
Před 365 dny by jsme psali o tom, že bude fajn, když se Karolína prokouše do TOP 50. A ona se dostala do TOP 25...

Klidně se může dostat do TOP 10....

Nakonec, proč mít jen dvě, když můžem mít tři, že jo? :-D
Reagovat
Jan
Trefil jsi to pěkně :)
Reagovat
tommr
čím výš je hráčka v žebříčku tím je další posun těžší. Myslím si, že Karolíně bude ještě pár let trvat než se dostane na úroven hráček první desítky. Už mít dvě hráčky v první desítce by byl malej zázrak ...
Reagovat
smazaný uživatel
no spíš se na tu úroveň nedostane nikdy.

Ale třeba se pletu.
Reagovat
Frick
Nevíte, podle žebříčku z jakýho data se bude rozhodovat o

1) Účasti v kvaldě
2) Nasazení v kvaldě
3) Účasti v hlavní soutěži
4) Nasazení v hlavní soutěži
Reagovat
VlS
A proč ne hned osm?
Reagovat
Frick
Možná pět tak za dva roky. Petra, Karolína, Terka, Lucka, Katka...
Reagovat
Cico93
Terka v top 5? Tak to ešte veľa sĺz pretečie kurtami;)
Reagovat
Frick
v TOP 10
Reagovat
Cico93
Ale tie slzy sedia ne?
Reagovat
Frick
To už v tu dobu budou slzy štěstí...
Reagovat
blixa
Hele, teď je Terka v Race na špici, tak třeba přestane plakat ;-)
Reagovat
Frick
Zaznělo tu už, že jí trénuje Jiří Novák?
Reagovat
Enterprise
Pokud vím, tak jí Jirka Novák pár měsíců trénoval, ale ta spolupráce tuším už dávno skončila. Měl by jí trénovat její otec.
Jinak Maruška bude hrát následující dva týdny juniorské turnaje v Mexiku (III Abierto Juvenil Mexicano a XXVIII Yucatan Cup) a pak je přihlášena na dva 25000+H ITF turnaje v mexické Meridě v prvním a druhém týdnu v prosinci.
Reagovat
tommr
na Marii se mi líbí, že se toho nebojí a troufne si i na turnaje v Mexiku kam se jinak naše hráčky moc nehrnou ... :)
Reagovat
Fandina
Tak určitě, že hraje všude je super. A někde jsem četla, že půl roku trénuje a žije v USA, tak to nemá do Mexika daleko.
Reagovat
Frick
V Mexiku hrála letos třeba Tereza Martincová...
Reagovat
Enterprise
Ta bezpečnostní situace v Mexiku není úplně růžová. První juniorský turnaj se odehrává v hlavním městě, tam určitě nějaké riziko existuje. Další tři turnaje pak na poloostrově Yucatan, což jako dovolenou bych celkem bral. Nevím nakolik je Maruška fanouškem historie, ale já bych se určitě na mayské pyramidy šel podívat :-)
Reagovat
gedzitka
Maruška podle mě bude hrát jen tu 25ku první týden v prosinci. Druhý týden je přihlášená na juniorský Orange Bowl. I tak by to má docela nahuštěný, čtyři turnaje v řadě v jejím věku...
Reagovat
pepin
Pěkné povídání, vlastně jestli se nepletu tak první obsáhlejší povídání o Petře s osobou ji nejbližší co se týče sportovní kariéry. Jen jsem se pozastavil u dvou věcí a to, když David píše, že sama Petra přišla s tím že zhubne. To si myslím, že měl on být tím iniciátorem, který to viděl, že to není s váhou Petry to pravé ořechové a že ji to vlastně limituje. A druhá věc se týká napsání o přípravě na letošní sezonu. Kdo jiný by měl mít rozhodující slovo a vliv když ne trenér, kor když ji tak dobře zná a ví co ji vyhovuje a co ne. A že to ví je důkazem tento článek, kde ji v podstatě celou rozebírá. Tak věřme, že se poučili a po novém roce to bude jinak.
Reagovat
blixa
Váha je vždy otazník. Zhubnutí obvykle znamená lepší pohyb, ale menší ránu. A naopak. Tohle musí cítit sám tenista, co se mu zdá lepší v tom mu trenér moc neporadí. Samozřejmě až na evidentní extrémy jedním či druhým směrem, ale v případě Petry jde spíše o nuance.
Reagovat
Titan
"Zhubnutí obvykle znamená lepší pohyb, ale menší ránu."
:-) Možná někde u píva :-))
Zhubnutím se obvykle myslí zmenšení obvodu pasu. A k čemu má tenista obvod pasu? Asi k ničemu, že? Naopak, dynamika přebytečné tkáně v této oblasti zatěžuje svalový lis, který se plně nevěnuje tomu, čemu má - totiž přenášet vědomý impuls. Ženy to mají těžší, páč jejich tělo je geneticky určeno ukládat tuk do této oblasti (a hýždí), souvisí to s posláním matky (tedy pokud si nějaká praštěná feministka nenechá vypěstovat dítě u někoho cizího :-))
Transformovat tuto tkáň do pevných svalových provazců chce zvláště u ženy silnou vůli s tím, že když přestane cvičit, nabere zpět tvar daný somatotypem...
Tvar některých tenistek není tenisový (zvláště u Sereny je to markantní), o to víc musí makat, používat různé (doplňky) a počítat s tím, že tělo bude na konci kariéry (zdaleka ne života) nepoměrně více zhuntované...
Reagovat
pepin
Zhubnutí lepší pohyb, souhlas o ráně jste tu již napsali takže je to zbytečné.
Reagovat
blixa
hmmm, snůška pitomostí, že to tak musím napsat. Ideální zhubnutí existuje pouze v teoretické rovině. V praxi se ti nikdy nepodaří shodit "jen ty špeky okolo pasu", vždycky má zhubnutí i další následky. Proto po tenisových kurtech pobíhala a i pobíhá řada "prasíků" (a to rozhodně nemyslím Petru), protože zjistily, že hubnutí má pro ně nevýznamnou výhodu trošku lepšího pohybu a významnou nevýhodu určité ztráty maximálního úderu. Stačí se podívat na figury třeba koulařů. Jsou to snad potomci, že spousta z nich na sobě tahá tolik špeku ? Ne nejsou. Zhubnutí má prostě následek - ztráta síly, ztráta dynamiky. Další problém je v tom, že tím může dojít k posunu od přirozené váhy, ve které se dotyčný cítí optimálně. Pokud je ten posun velký, opět to má negativní následky, tentokrát nejen v síle a dynamice, ale hodně i v psychice. Tenista není boxer, který před zápasem shodí 6 kilo, pak odboxuje pár kol a měsíc se dává dohromady. U tenisty je to s hubnutím složité a hlavně nejednoznačné. Jen velký naivka a neználek si myslí, že to má vždy jednoznačně pozitivní účinek.
Reagovat
pepin
Je vidět, že jsi odborník a tak se s Tebou dohadovat nebudu. Již jen věta "Ideální zhubnutí existuje jen v teoretické rovině" je toho dokladem.
Reagovat
Titan
Až budou hrát koulařky tenis, pak se můžeš realizovat v jejich vykrmování aby daly větší ránu...
Je vidět, že vůbec nevíš, o čem je řeč...:-)
Tak napiš, jak se tuková tkáň podílí na síle úderu... Možná, když stojíš, ale až budeš další Fibingerové vysvětlovat tenis, tak jí řekni, že jestli míček nestihne, tak tu další dva pokusy nejsou...
Reagovat
blixa
Plácáš totální hovadiny, jako ostatně vždycky. Buď neumíš číst, nebo myslet. Obávám se , že obojí.
Reagovat
VlS
Pepine, ptáš se, kdo jiný než trenér ..,, . Už zapomeň na trénování žáčků v hokeji, tam bys měl pravdu. Tady je šéf hráč, trenér je zaměstnanec, nevelí, jen může radit. O všem rozhoduje hráč.
Myšlenky o potřebě tvrdejch trenérů jsou mimo.
Reagovat
pepin
Tak to tedy absolutně nemáš pravdu a s žáčkama kdekoliv to nemá nic společného. To co Ty tady píšeš by vlastně znamenalo, že trenéři jsou všude vlastně jen poradci. A kdo sleduje sport, jakýkoliv tak ví, že to není pravda.
Reagovat
smazaný uživatel
"Tohle přesně tam před Singapurem bylo, přesto se jí první zápas nepovedl. Nenašla v sobě energii, i když byla tam, kam se chtěla dostat. Na rychlém povrchu by proti Radwaňské měla hrát lépe." To vážně považuje povrch, který byl v Singapuru, za rychlý...?
Reagovat
aligo
naopak... povrch je pomalý... to tím myslel....
Reagovat
Kozoroh
Volil jsem Petru.
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud mají fanoušci volbu hlasovat, tak je jasné, že budou dávat hlasy podle svých sympatií bez ohledu na vyhrané turnaje atd. Takže jsem samozřejmě volila Petru, kdyby tam nebyla, volím Simču.
Reagovat
Kozoroh
Určitý ohled na vyhrané turnaje bychom měli mít. Pro Petru bych loni nebo v roce 2012 nehlasoval.
Reagovat
gedzitka
http://sport.idnes.cz/velky-rozhovor-s-davidem-kotyzou-o-petre-kvitova-fv0-/tenis.aspx?c=A141115_115542_tenis_ot#utm_source=sph.idnes&utm_medium=richtext&utm_content=top6
Reagovat
PetaM
Hodně dobrý rozhovor. Díky za odkaz :)
Reagovat
gedzitka
Jj, koukala jsem, že v novinách v týdnu byl jen výcuc. To co říká, má hlavu a patu. Doufám, že s Petrou ještě nějakou dobu vydrží.
Reagovat
PetaM
Tak tak, Kotyza prostě Petře rozumí asi nejvíce, je celkem komplikovaná (asi jako každá holka :D ) a umí to s ní. Je dobře, že s ním je, zatím :)
Reagovat
Michaelus
Takže Petra bude hrát extraligu :D

No, na to jak se tady vždycky všichni sesypali na Kotyzu, jako že za všechno může, tak dobrý :DD
Reagovat
PetaM
Obvinění bez důkazů a svalení viny na jednoho člověka je to nejjednodušší. :)
Reagovat
smazaný uživatel
To je super, tak snad ji uvidím ve finále v Prostějově. Pokud teda opravdu bude hrát.
Reagovat
PetaM
Finále se hraje v pátek, že? :(
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, nechceš přijet? Mám už zajištěné místo stejně jako vloni :D
Reagovat
PetaM
Právě nevím, jestli budu mít ten pátek zápočet, nebo ten před tím. Rád bych přijel, když budu mít čas ... Kolik stojí vstupenka nebo tak? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Vstupenka jsem já a já nestojím nic :) Prostě přijedeš, dáme si sraz, taxík nás odveze do hotelu, kde bude čekat pořadatel a ten nás usadí. To je vše. :)
Reagovat
PetaM
Zajímavý program :D Děkuji za pozvání, zkusím si to domluvit ve škole :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ok, dej vědět. :) vloni to bylo bezva.
Reagovat
blixa
Tak hotel a ty nestojíš nic ??!!! No tomu říkám nabídka !!! Škoda, že ne pro mě ... :((( Fňuk ..
Reagovat
smazaný uživatel
tak přijeď taky, co ti brání? Já tam jedu úplně sama, když se někdo přidá, budu ráda. :)
Reagovat
blixa
Hmm, ve třech jo ? A nebude mít PetaM námitky ? :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
:D:D srandičky srandičky. Někteří se nechtějí setkávat, mně to nevadí. Prostě pokud tam 19.12. dorazíš, ok.
Reagovat
PetaM
Námitky? :D Nééééé, čím více lidí, tím větší sranda /záleží jací lidé/ :D Pokud ti to Lunejka dovolí přijet, tak přijeď :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
já přece nikomu nemůžu zakazovat, :D to je veřejné, kdo přijede, bude tam. :D
Reagovat
ptpc
Najbližší piatok?
Reagovat
PetaM
Cože? Ne, 19. 12. ne? :D
Reagovat
ptpc
Ja to absolutne nesledujem, takže preto sa pýtam...
Reagovat
VlS
Všichni ne, já ho vždycky bráním a pár dalších taky
Reagovat
pockerface
moc pěkný rozhovor. Zase jsem se dozvěděl něco víc z té druhé strany. A podle mě to mají jak Petra, tak i David v hlavě srovnané a podle odpovědí na mě působí(ne že by dřív nepůsobil) jako správňácký chlap, ale ten rozhovor to ještě umocnil.
Reagovat
misa
Rozhovor je oproti novinám dost rozšířený, je fakt, že kdyby jej měli otisknout celý, tak jim to zabere dvě strany.

Líbí se mi oboustranný hezký vztah mezi Petrou a Kotyzou. Když to srovnám, jak se zachoval k Li Na její poslední trenér...

Doufám, že v rozhovoru zmíněný člověk se už nikdy nebude pouštět do nějakých velkých akcí s nějakou českou tenistkou. Zejména ne s tou, s kterou už za pár týdnů bude dýchat stejný vzduch na kurtu v Perthu.
Reagovat
pepin
Máš na mysli bombardáka Radka?
Reagovat
misa
Koho jiného? Nedávno jsem četl, že o jeho vztahu s Nicole se začalo mluvit už v roce 2007. Co přišlo potom, si většina pamatuje. Letos se mu povedlo značně utlumit Petru.
Reagovat
smazaný uživatel
sorry, ale k tomu jsou vždy snad potřeba dva ne? Láska vždy ovlivňuje, ale nevím, proč se jeho známosti berou jako chudinky, které on zlikvidoval. Jsou snad svépravné, mají mozek, takže tady se prostě musím Radka zastat, navíc kdo do toho vidí? Nikdo, jen se pořád o tom kecá, ale my jsme jim u toho nesvítili. :)
Reagovat
misa
Vidím, že tento tenista má pro ženy až neobyčejné kouzlo :-) Obě - jak Nicole, tak Petra - jsou o dost mladší než on, nemuselo být pro něj až tak těžké s nimi manipulovat.
Reagovat
VlS
A jestě jsi zapoměl na Martinu Hingis :-). Je to prostě devastátor tenistek :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Pro mě třeba Radek kouzlo nemá, ale o to nejde. A jakou přesnou manipulaci máš na mysli? Já teda o žádné nevím...
Reagovat
VlS
Co se ho zastáváš, nám fandům holky nedaly ani pusu a jemu vsechno, tak co bychom ho nepomluvili až do třetího kolena ;-)
Reagovat
misa
Až budeš v Prostějově, tak se můžeš zeptat Petry :-) Asi není náhoda, že záhy po rozchodu dostala zase do tenisu velkou chuť a začala sbírat tituly.

Co bylo, to je už dnes jedno. Jak už jsem psal, hlavně ať si nezačíná s Luckou, protože by si ssi prošla tím stejným útlumem jako Nicole s Petrou.
Reagovat
smazaný uživatel
VIS - tak místo sezení na TP se máš motat kolem tenistek a dostal bys možná hudlanů nepočítaně :D

misa - každá holka je jiná, zase nevíš, v čem jim pomohl :D A pokud vím, s Radkem si Petra Hopman cup užila a jak jí to pěkně šlo, líp než jemu, tak co pořád jsi takový pesimista?
Reagovat
misa
Jo, Hopman cup si užila, ale poté už to tenisově žádné užívání nebylo.
Reagovat
smazaný uživatel
Nejsi klon queshe? :D:D
Reagovat
misa
Lunejko, to má být provokace? :-) Co tím myslíš?
Reagovat
PetaM
Vyhrála při chození s Radkem Tokio, byla v SF Pekingu a v SF Turnaje Mistryň. Což se jí do té doby nepodařilo, a zatím ani od té doby ... Začátek vztahu je vždy moc pěkný a do tenisu se to viditelně promítlo. Pak přicházel konec vztahu a s tenisem to šlo taky do háje. Tak to prostě je. A určitě bych neříkal, že Radek přinesl jen to špatné ... :) /neříkám, že to někdo řekl/
Reagovat
smazaný uživatel
Jaká provokace? Jen že stejně jako Jirka házíte všechnu vinu na Radka, jako kdyby byl chodící zabiják ženského tenisu. :D Když Andyho nechala jednu chvíli jeho přítelkyně, byl v háji, je to prostě normální, a ty zase nevíš, jak bylo Radkovi, když to skončilo, jeho se nikdo neptal. Jen mi ty názory přijdou dost jednostrannné - Petra hrála blbě, může za to Radek. :)
Reagovat
misa
Ale vždyť v tom rozhovoru s Kotyzou je přímo zmíněné, že měl rozhovor s Radkem, aby dal Petře víc prostoru a že Petra ani nechodila soustředěná na trénink!
Reagovat
misa
"Což se jí do té doby nepodařilo, a zatím ani od té doby ..."

Letos Petra vyhrála ekvivalentní turnaj ve Wuhanu a v Pekingu udělala dokonce finále. Na TM jí pak od sf. dělil jeden vyhraný zápas.
Reagovat
smazaný uživatel
je to tak. Současný přítel má na Petru stejně dobrý vliv, jako měl Radek v roce 2013 :-)
Reagovat
misa
Jestli to bude i stejně pokračovat, to zase bude sezona!
Reagovat
PetaM
Omg, myslel jsem SF TM.
Reagovat
smazaný uživatel
ono kdyby to nebyl Radek, tak to mohl být úplně někdo jinej. Třeba s tím jejím současným frajerem to taky nebude klapat a Peťa půjda zas do kopru. Prostě není to stroj, má svou hlavu a všeci ti klackové ji budou vřdycky nějakým způsobem ovlivňovat. Ať už v dobrým nebo blbým.
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně, prostě zamilovanost a láska se prolíná i do tenisu a herního projevu, proč v tom hledat vinu toho nebo tamtoho. Některá holka to unáší líp, některá se hroutí, to se děje každému z nás. Věřím, že Radek ji dal i něco dobrého než že ji psychicky zničil :D
Reagovat
aligo
většina z vás říká že je to jasně Serena protože vyhrála to co vyhrála, ale kdyby se to takhle bralo, tak se nemusí dělat žádná anketa a každý tok by to byla světová jednička automaticky, když to chcete podle výsledků.... v hodnocení je spousta jiných věcí než jenom pozice v žebříčku...
Reagovat
VlS
Ale o tom nikdo nemluví, jiná věc je, jaké byly úspěchy té které, čím za ten rok ty ostatní převýšila.
4 GS - každý má svou vlastní vítězku, TM, premiere turnaje - a ty úspěchy samozřejmě mají projekci i v žebři.
Reagovat
aligo
no jasný, ale někdo tu píše že je to jasně Serena protože je no 1. (trochu zkráceno)
Reagovat
smazaný uživatel
"v hodnocení je spousta jiných věcí než jenom pozice v žebříčku"

s tím tvrzením celkem souhlasím.. možná snad jenom s tím slovíčkem "spousta" mám celkem problém. VlS to napsal dobře, žebříček je projekce úspěchů, přesto se může stát, že cenu vyhraje hráčka, která není jednička. Rozdíl v žebříčku v tomto případě bývá nepatrný, ale hráčka na horší pozici např získá prestižnější triumfy (ač třeba na úkor jisté nekonzistentnosti).
Reagovat
tommr
mimo jsi spíš ty. Žebříček je jedním z nejdůležitějších kritérií. Pokud je mezi hráčkama v žebříčku jen minimální rozdíl tak samozřejmě můžou převážit ostatní kritéria a vyhrát může i hůře postavená hráčka - což byl třeba případ v roce 2011 kdy anketu vyhrála Petra před Wozniackou, protože na rozdíl od ní získala tituly z GS, TM a FC. Letos je ale rozdíl mezi první Serenou a dalšíma hráčkama propastnej a je na to tudíž třeba brát ohled ...
Reagovat
blixa
To si myslím že je úplný nesmysl. Anketa je tu proto, aby zhodnotila právě zcela mimožebříčkové "kvality" hráček. Anketa vždycky odráží hlavně sympatie, nebo chceš-li popularitu. Ostatní parametry zohledňuje právě dostatečně reprezentativně (i když možná ne dokonale) žebříček. Při tvém způsobu uvažování by žádná anketa nemusela být a rovnou by se ceny rozdaly podle žebříčku.
Reagovat
George_Renel
V tom případě doufám, že bude mít větší šanci ta, která byla oceněna za propagaci tenisu, než ta, která dává přednost propagaci karamelek. ;-)
Reagovat
blixa
Tak, to je přesně ono. Ale asi nebude, lidi jsou divný :D
Reagovat
tommr
jediná "mimožebříčková kvalita" hráček jsou výsledky ve FC, který ale nemají při hodnocení individuálního výkonu takovou váhu.
Všechny ostatní kvality se promítají do žebříčku. Pokud má hráčka v žebříčku tak velikej náskok jako měla letos Serena tak musí bejt zákonitě ve všech ohledech lepší než soupeřky ...
Při malejch rozdílech to tak být nemusí což jsem snad jasně zmínil v souvislosti s rokem 2011 ...
Reagovat
blixa
Nepřipadáš si jako zaseklej gramofon ? :D
Reagovat
smazaný uživatel
to ale není pravda.. od toho je tu tzv "fan favorite adward"..

"Pro nejlepší tenistku roku mohou poprvé hlasovat na oficiálním webu WTA také fanoušci, jejichž výrok se bude počítat jako jeden hlas zástupců médií."

Nakonec fanoušci nerozhodnou. Tato cena se sympatiemi nemá moc co dělat..
Reagovat
blixa
A to si myslíš, že zástupci médií nehlasujou podle sympatií ? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Samozřejmě že nehlasují podle sympatií. Nemůžou si to moc dovolit.. Tu cenu by to dost výrazně pošpinilo..
Reagovat
blixa
To seš teda srandista. Myslíš, že tam píšou zdůvodnění, proč a jak hlasovali ? :D Věř tomu, že tak v 90 % je to podle sympatií. A ani si to nemusí kolikrát uvědomovat. Jinak by to nedávalo smysl, vše ostatní vyjadřuje žebříček.
Reagovat
smazaný uživatel
určité procento sympatií tam může hrát roli, může se objevit odchylka, ale zástupce médií jako celek zvolí objektivně.. s těmi 90% to nemůžeš myslet vážně.

Jako sorry, ale kdyby vyhrála třeba Ana, tak ta cena je absolutně mimo. Byl by to svým způsobem skandál. Jenom by se ukázalo, jací tzv "experti" se v médiích vyskytují a to samo o sobě by pošpinilo jejich renomé.
Reagovat
slacker
No tak jaci "experti" jsou v novinach je davno znamo. Politicni komentaroy jsou nejvetsi smejdi pod sluncem a ty co venujou technice jsou profici kazdym coulem. sportovni jsou tak nekde uprostred (a mezi nima nevetsi smejdi jsou zase ti co se venujou fottbalu)
Reagovat
blixa
Ale je to anketa, že ? To objektivní už tu je, to je žebříček, body. Anketa není od toho, aby byla objektivní. Čemu na tom nerozumíš ? Proč potom dělat anketu, když to objektivní už známe ? No právě proto, abychom se dozvěděli to neobjektivní, tedy sympatie expertů k tenistkám.
Reagovat
smazaný uživatel
Rozmýšlal jsem se mezi Serenou , Kvitovou a LI NA

Kvitová - Kdyby měla první polovinu roku stejnou jako tu druhou asi dám hlas pro ni , ono je to hlavně tým , že někdy až zbytečně vyhazuje.
Serena - Z hlediska bodů a výsledků by si to zasloužila ona , hlas jsem ji nedal nebot už byla několikrát :D
LI NA - Hlasoval jsem pro ni nebot si to zaslouží . A je také vítětkou AO

Jinak ona to může vyhrát i Sharapova , ale budu rád když ne nebot mi není sympatická , ale to je otázka názorů .
Reagovat
Frick
http://instagram.com/p/vcDLiqu7lS/

4.2.2047 si to povíme. :o) Jj, to bude Lucie Šafářová ml. na vrcholu své kariéry :o)
Reagovat
misa
Lucie, Lucie za chvíli noci upije :-) Příští rok přijde její vrchol.
Lucy, pojď!!!
Reagovat
Frick
Je to samozřejmě Serena.

GS, TM, Mandatory, 2x Premier 5, 2x Premier, druhá tenistka získala skoro o 1 500 méně.
Reagovat
blixa
No .. o tom myslím ta anketa není. To by ji mohli rozdat podle žebříčku a nic neřešit.
Reagovat
smazaný uživatel
Za me Serena nebo Masha. Ikdyz Mashu moc nemusim, tak cely rok hrala +- konzistentne na velke urovni. Serena mela velke vykyvy ale taky velke uspechy stejne jako Masha.

Petra, ikdyz ji holku mam rad tak letos ne, snad si to nekdy vybojuje zase celorocnima vysledkama. Wimbledon plus par dalsich ma, ale to co bylo prvnich 5 mesicu sezony (coz je polovina sezony), tak to ne, pro me ne holka.

Ana - Anci mam te moc rad, ale tohle musi byt vtip :-D

Simca - Te bych pral rozhodne "Most improved player of the year".

LiNa - Za me by si to LiNka take moc zaslouzila ale podle me kvuli tem par absencim a ukonceni kariery tuto trofej neziska. Ale pokud by to melo byt za prvni pulku sezony, tak bych na tuto trofej neznal vhodnejsi hracku. P.S. - Moc chybis holka na okruhu :-(
Reagovat
smazaný uživatel
tak Serena možná měla nějaké výkyvy ve srovnání sama se sebou s předchozími roky, ale ta konzistence nebyla horší jak u Marie. Navíc vyhrála vícero turnajů. Je to, jako by se měřilo dvojím metrem, že Maria si ty výkyvy může dovolit.

Serena je z mého pohledu jasná..
Reagovat
smazaný uživatel
Tak na GS obe mely krome jednoho, kterej obe vyhraly, ty dalsi docela spatne. Maria vyhrala 2 Mandatory podniky (Madrid a Peking) a Serena jeden (Miami), pridame TM. Pak u obou byly dalsi podniky, jak vitezne, konzistentni i nekonzistentni. Muj nazor je, ze Serena pres cely rok nebyla o tolik lepsi nez Masha. Hlavne mela vice nekonzistentni vysledky nez Masha, ikdyz mela zase vetsi uspechy (v souctu).

Jen podle bodu (prvni hracka zebricku na konci roku) to hracky vetsinou nevyhravaj. Stejne to zase hodnotej fanousci a skoro kazdy tam da spojeho favorita.
Reagovat
smazaný uživatel
no snad tam měla vícero jakýchsi "failů"... Maria tam nemá moc proher se slabejma soupeřkama, ale proher má víc. Serena ty faily maže schopností konzistentněji porážet ty nejlepší (ty nejlepší za ní).. zase by to byl dvojí metr.

Obě vyhrály 3 povinné turnaje. TM má větší hodnotu než povinný premier. Serena má 7 titulů, Maria 4. To je sakra rozdíl.
Reagovat
smazaný uživatel
GS turnaje - lepsi Masha
TM - lepsi Serena
Premier Mandatory - lepsi Masha (samozrejme u Sereny vynechane IW jako vzdy)
Premier 5 - lepsi Serena
V pocte celkovych titulu mozna byla lepsi Serena ale zase Mashy vetsi konzistentnost to pro me vyrovnava. Ber to proste jako muj pohled na vec, chapu ze ty mas jinej. Treba tu hracku roku aby vyhrala rozhodne radsi preji vice Serene (a taky si myslim, ze to vyhraje) ale pro me byla letos na stejne urovni jako Masha. Obe byly sice nekonzistentni ale hraly vetsinu sezony na vetsi urovni jak ostatni holky....
Reagovat
tommr
předpokládám, že novináři budou zohledňovat jen sportovní výsledky a v tom nemůže Sereně nikdo konkurovat. První místo na žebříčku a výhry na USO a TM nemůže nikdo jinej trumfnout ...
Hodně zajímavý ale bude jak dopadne hlasování fanoušků kde budou rozhodovat spíš sympatie k jednotlivejm hráčkám. Doufám, že WTA výsledky zveřejní ...
Reagovat
gigin
David Čapek, Děčín
dnes 20:24
Nechci nic říkat, ale tahle tlustá trubka, která má prostě štěstí že je ženská a že ženský tenis je moc labilní má vyhrát tuto cenu? Z Česka by si to zasloužila jen Kristýna Plíšková :-) a z chlapů? Berdych protože ten jedinej má aspoň pořádnou konkurenci a není jak na houpačce v ATP ;-)

Já tomu moc nerozumím. Jako opojímím ty vulgarity. Ale nechápu tu pointu, vy jo?
Reagovat
janek_da
Já to chápu....

Chtěl se ukazát, jaký je to blbec.
Reagovat
PetaM
Pointa je, že moc nerozumí tenisu. A akorát o tom chce podat veřejný důkaz.
Reagovat
gigin
Blbec je jas, nerozumí taky jas..
Reagovat
smazaný uživatel
Pointa je, že hráčkou roku WTA by měl být podle toho odborníka Berdych. S tímhle názorem může jít klidně dělat experta do ČT...

Ale brát sport.cz (a novinky) jako obraz inteligence národa, tak to bych musel jít skočit ze skály.
Reagovat
VlS
Pointa je v tom, že je z Děčína, bydlí blizko Labe a je nervózní, že přijdou povodne a voda mu vypláchne sbírku porna, kterou ve sklepě schovává před manželkou a to uz potřetí. Zůstaň soudnej, když žiješ v takovejch podmínkách ;-)
Reagovat
gigin
Hoši díky!! :)
Reagovat
Jam
Tak po několika letech jsem se rozhodl přidat svůj první příspěvek :)

Z těchto tenistek fandím Sereně, Petře a Li Na

Li - měla výborný začátek sezóny, ale všichni víme jak to skončilo :/
Halep - výrazně lepší první polovina roku
Williams - sbírala tituly v průběhu roku, ale mezi nimi byli hrozné výkyvy
Sharapova - většina bodů na antuce, Peking to vylepšil
Kvitová - první půlka hrůza, druhá výrazně lepší
Ivanovič - měla stabilní výsledky po celou sezonu, vytkout by se dali GS

Podle mě by si to zasloužila Ana Ivanovic, protože jak jsem již psal, hrála stabilně po celou sezonu, získala 4 tituly a k tomu hrála další dvě finále proti současné jedničce a dvojce. Navíc se vrátila do TOP5
Reagovat
VlS
Ale o nejhezcí holce je jiná anketa :-)
Reagovat
gigin
Po kolika letech?
Reagovat
Jam
Po třech, se mi nějak psát nechtělo :)
Reagovat
janek_da
Tak zase za 3 roky, čus.
Reagovat
gigin
Jam: díky za odpověď. Janekdy si nevšímej, ten to nevydržel ani tři měsíce.
Reagovat
janek_da
:-[|]
Reagovat
smazaný uživatel
jednoznačně Serena
Reagovat
smazaný uživatel
1. Serena, 2. asi Petra. Ale tam už jsou fakt minimální rozdíly, každá má něco k dobru, Li i Šarapova mají taky GS, Halep měla skvělou první půlku a na závěr sezóny velmi dobrý TM (až na finále, jenže Serena je v módu Terminátor nehratelná). Fandím Aně, ale tady jsou prostě ty výsledky na GS velké minus. Zase porazila Mášu i Serenu. Rozhodně to letos není 100% jasná volba, ale asi Serena vyhraje.
Reagovat
tommr
pokud se budou zohledňovat jen sportovní hlediska tak nemá Ivanovicová ani tu nejmenší šanci. Na těch nejdůležitějších turnajích (GS) letos uhrála jen čtvrtfinále na AO a to je na potenciální hráčku roku žalostně málo ...
Reagovat
Patri.k
Tak ten hlas fanoušků je dost ovlivněn i politikou, většíšanci mají hráči z velkých států.
Reagovat
PetaM
Volil jsem Serenu.

Samozřejmě jsem měl dlouho kurzor na Petře, ale nemohl jsem. Serena měla nesporně větší úspěchy. Větší, než kdokoli jiný z nominovaných.

Ale věřím, že příští rok budu moci dát hlas Petře, za vyhrané AO a W určitě! ;)
Reagovat
gigin
Já Halep.
Reagovat
VlS
Simona je dobrá, ale nevyhrála nic důležitýho. Naštěstí ta anketa dává do konečnýho hlasování jen jeden hlas, tak to snad právem dostane Serena, kdyby to bylo na klikání, tak by to byla Marie, Montyho už od klikání chytá křeč do ruky :-)
Reagovat
gigin
VlS: Máš třeba pravdu, ale tak já jsem se řídil trošku i sympatiemi. Aničku jsem nevolil, páč ta bude mít dost hlasů od různých montyů z celého světa. Halep věřím v příští sezoně, že to rozjede na plný pecky. Navíc jsem jí ten hlas slíbil ;)
Reagovat
VlS
Když si to slíbil, tak to přes to vlak nejede, vo tom žádná ;-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist