Kvitová je v Miami poprvé ve 4. kole, Šafářová vzdorovala 3 hodiny Šarapovové

22. 3. 2014, 18:47
Aktuality 313
WTA MIAMI - Petra Kvitová se v Miami dostala poprvé v kariéře do osmifinále. V zápase třetího kola si dnes česká jednička poradila se sedmnáctiletou Chorvatkou Vekičovou s bývalou světovou jedničkou Ivanovičovou si zahraje o postup do čtvrtfinále. Neuspěla Lucie Šafářová, i když světové sedmičce Marii Šarapovové vzdorovala téměř tři hodiny.
Petra Kvitová (@ sonyopentennis.com)

Petra Kvitová se v Miami nikdy nedostala dál než do 3. kola, dnes v něm však porazila 6-3 6-4 sedmnáctiletou Chorvatku Donnu Vekičovou a své místní maximum tak překonala.

Čtyřiadvacetiletá Kvitová do prvního vzájemného zápasu s Vekičovou vstoupila výborně a v úvodním setu ztratila při svém servisu jen tři fiftýny. Ve druhé sadě sice o svou suverenitu přišla a dokonce jednou soupeřce povolila brejk, utkání ale dotáhla za hodinu a pět minut k vítězství.

O postup do čtvrtfinále se Kvitová utká s Anou Ivanovičovou. Bývalou světovou jedničku dokázala ze sedmi duelů porazit jen dvakrát, naposledy vloni na turnaji v Dubaji. Srbská tenista dnes porazila čerstvou vítězku z Indian Wells Flavii Pennettaovou, se kterou si poradila i v pátém vzájemném střetnutí. Italka přišla o sedmizápasovou šňůru vítězství.

"Flavia hraje v poslední době velmi dobrý tenis, je na vrcholu své formy," řekla Ivanovičová. "Očekávala jsem těžký zápas a jsem opravdu šťastná, jak dobře jsem hrála. Hlavně na konci prvního a na začátku druhé setu. Za tohle vítězství jsem moc ráda," pochvalovala si šestadvacetiletá Srbka.

Ivanovičová na začátku sezony vyhrála turnaj v Aucklandu a první porážku utrpěla až v desátém zápase ve čtvrtfinále Australian Open. Pak sice na třech turnajích skončila vždy na druhé soupeřce (Kláře Zakopalové, Venus Williamsové a Sloane Stephensové), ale v Key Biscayne je už znovu ve formě.

"Austrálie se mi opravdu povedla, ale pak jsem se trochu zasekla. Měla jsem i drobné zdravotní potíže, nebyl čas se vrátit domů... Myslím, že jsem potřebovala nějakou pauzu," přiznala Ivanovičová.

Lucie ŠafářováOsm mečbolů odvrátila Lucie Šafářová v utkání 3. kola s Marií Šarapovovou, než čtvrté nasazené Rusce podlehla 4-6 7-6 2-6. Bývalá světová jednička se mohla radovat z postupu do osmifinále až po dvou hodinách a 56 minutách.

"Kvůli tomuhle hraju tenis," napsala po utkání Šarapovová na čočku kamery. Ruská hráčka mohla ukončit zápas už v tie-breaku v druhém setu, ale Šafářová oba její mečboly odvrátila. Uspěla až v dlouhém osmém gamu třetí sady, v němž Šafářová dlouho vzdorovala a díky řadě vítězných míčů "přežila" dalších šest mečbolů.

"Trefovala neuvěřitelné míče. Další. A další. Říkala jsem si, kolik šancí ještě přijde?" uvedla Šarapovová po utkání, které zakončila česká tenistka forhendem do sítě. Se čtyřnásobnou grandslamovou šampionkou prohrála Šafářová potřetí v kariéře, porazila ji jedinkrát v roce 2010 na antuce v Madridu.

Další soupeřkou Šarapovové, která v Miami ještě nikdy netriumfovala, bude Kirsten Flipkensová. Belgičanka naopak postoupila zcela bez práce, neboť Němka Sabine Lisická k utkání kvůli nemoci nenastoupila.

O postup do osmifinále musela nečekaně bojovat světová jednička Serena Williamsová. Americká hvězda potřebovala tři sety a téměř dvě a půl hodiny, aby zdolala dvacetiletou Francouzku Caroline Garciaovou 6-4 4-6 6-4. Williamsová, která hraje první turnaj po měsíční pauze, udělala 41 nevynucených chyb a sedm dvojchyb.

"Umím hrát stokrát líp. Takových chyb. Takhle nehrají profesionálové, možná amatéři," kála se šestinásobná vítězka turnaje po utkání, které bylo kvůli dešťové přeháňce na necelou hodinu přerušeno. Loni Serena ve finále porazila Šarapovovou.

Ve 4. kole se Williamsová utká s o deset let mladší krajankou Coco Vandewegheovou. Dvaadvacetiletá Američanka zdolala 5-7 7-5 7-5 světovou dvacítku Samanthu Stosurovou z Austrálie v duelu, který skončil v půl třetí místního času.

- WTA PREMIER MANDATORY MIAMI -
(USA / Florida, tv. povrch, 5.427.105 dolarů)
sobotní výsledky (22. 03. 2014)
Dvouhra - 3. kolo:
Kvitová (8-ČR) - Vekičová (Chorv.) 6-3 6-4
Šarapovová (4-Rus.) - Šafářová (26-ČR) 6-4 6-7(7) 6-2
S. Williamsová (1-USA) - Garciaová (Fr.) 6-4 4-6 6-4
Kerberová (5-Něm.) - Pironkovová (Bulh.) 6-0 6-2
Makarovová (23-Rus.) - Erraniová (9-It.) 6-3 2-6 6-4
Ivanovičová (12-Srb.) - Pennettaová (20-It.) 6-4 6-3
Flipkensová (19-Belg.) - Lisická (14-Něm.) bez boje   
Vandewegheová (USA) - Stosurová (16-Austr.) 5-7 7-5 7-5
Čtyřhra - 1. kolo:
Dateová-Krummová/Záhlavová-Strýcová (Jap./ČR) - Su-Wei Hsieh/Shuai Peng (1-Tchaj-wan/Čína) 6-2 7-6(7)
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

313
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
Fandina
Cibule s Cornet se přetahují. Domča první set urvala. Tak ještě jeden Domi pome!
Reagovat
PetaM
Nevím proč, ale připadá mi, jako by na sobě Cornet měla noční košili ....
Reagovat
Fandina
Ale ten noční čepeček co k tomu má nebude moc pohodlný ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Radwanska sa na podani neskutočne zlepšila.
Reagovat
smazaný uživatel
poslední tři podání od Agy byly jako od Sereny ! :D
Reagovat
LukasH
Ta Vesnina vydává při hře zvláštní zvuky...:-)
Reagovat
LukasH
...něco jako áďáďa.:-D
Reagovat
smazaný uživatel
Pisu to dole. Me to prijde jako kdyby rikala "Aga" :-D
Reagovat
LukasH
:-D:-D
Reagovat
PetaM
Je to: "a ja" - chci vyhrát :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Kukam a čumim čo Radwanska dobehne
Reagovat
smazaný uživatel
13 stupňů východně: Hot Bird 13B
Supertennis HD - frekvence 12476 MHz, symbolrate 29900, polarizace H, modulace DVB-S2 8PSK, FEC 3/4
Reagovat
smazaný uživatel
Nelibi se mi moc Agy pohyb. je takovej drevenej a jakoby chtela co nejmene behat, zadne chozeni na sit a utocne balony. Asi boli koleno. A Elena Age zatim vydatne pomaha svyma UE.
Reagovat
tommr
jj je zcela evidentní, že Aga není úplně fit. Bez dobrýho pohybu je její výkon stěží poloviční. Vesninovou možná dá i tak, ale na nějakej lepší výsledek v Miami to nevypadá ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyz se na ni tak divam, tak bych byl radsi aby skrecla a moc to koleno zbytecne nepretezovala. Pokud prohraje prvni set, tak si myslim, ze to asi skrecne ale jeste se snazi. Nco pri vymene stran signalizovala rozhodcimu, takze mozna prijde Tomek na plac...
Reagovat
smazaný uživatel
mi prijde jako kdyby Elena po odehrani micku vzdycky rikala "Aga" :-D
Reagovat
tommr
Aga obhajuje v Miami lonský semifinále a tak to zkouší i když není úplně fit. Po Miami si může dát dlouhou pauzu na kompletní vyléčení. Loni po Miami nehrála celých 5 týdnů ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
jo to muze, ale zraneni je zraneni a jestli si ho zhorsi, tak pak muze byt bez tenisu i pul roku. Samozrejme nevim, v jakem stadiu zraneni je jeji koleno ale pravdepodobne to neni nic nevineho, protoze ji to evidentne limituje. Taky ma pak hrat FC a ja sakra uz chci Polsko v hlavni skupine souteze :-) Body za Miami nahnala uz v IW, takze v podstate by o nic neprisla se da rict. Kazdopadne cert vem body, hlavne aby si to koleno neoddelala...
Reagovat
tommr
Miami je Premier Mandatory turnaj a body z Miami si proto Aga nikde jinde nahrát nemůže. Byla by ale samozřejmě škoda si kvůli tomu huntovat zdraví. Já ale věřím tomu, že Aga ví co dělá a kdyby se jí to zranění při hře nějak mohlo zhoršit tak by určitě nehrála ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je jasny. Myslel jsem to ale tak, ze v IW nahrala oproti lonskymu roku body navic a to uprime doufam, ze vi co dela, kdyz s tim kolenem pokracuje. Bohuzel ale na ni dneska s tim pohybem nebyl hezkej pohled, ale snad je rozumna a pokud by ji hrozilo vazne zraneni tak by odstoupila :-)
Reagovat
Michaelus
Zítra se nehrajou zápasy ženské dvouhry?
Reagovat
smazaný uživatel
Zítra by se měly odehrát všechny zápasy osmifinále žen a v úterý by měla být čtvrtfinále.. :) http://www.sonyopentennis.com/en/schedule-and-events/schedule
Reagovat
smazaný uživatel
Já si myslím, že se hrajou.. :-)
Proč myslíš, že by se nehrály? :-))
Reagovat
Michaelus
No, třeba Petra a Máša mají u zápasu napsáno 25/3 http://www.tenisportal.cz/detail-zapasu/?id=1175659
http://www.tenisportal.cz/detail-zapasu/?id=1175765
A na livescore jsou napsány jen zápasy mužů a čtyřhry.
Reagovat
tommr
program WTA - singl: dneska se dohraje třetí kolo, zítra se odehraje kompletní čtvrtý kolo, v úterý a ve středu se bude hrát čtvrtfinále, ve čtvrtek semifinále, v pátek je volnej den a v sobotu se hraje finále ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to mi prijde jako na hlavu padlej program teda. V patek zadny zapasy WTA a finale uz v sobotu, kdyz po Miami dlouho nic? hmmm...
Reagovat
tommr
v pátek se hraje SF mužů a SF ženskýho debla, v neděli finále mužů a finále ženskýho debla. Pořadatelé to prostě rozdělili tak, aby bylo každej den až do neděle něco k vidění pro diváky ... :)
Reagovat
VlS
Podle TP se nemůžeš řídit, podívej se na stránky turnaje a najdi si schedule, nebo se podívej na stránky WTA.
Reagovat
EllNino
první gem BP ..nic ...1:2 40:15 ...nic ...1:3 BP nic ...už mohla vést klidně 4:1 ...
Reagovat
EllNino
set trvá 48 minut, ale stav je 5:1 :'(
Reagovat
EllNino
Báro :'( ....
Reagovat
smazaný uživatel
hmmm. Tak nic no.. Škoda toho druhého setu. To teda podělala!
Reagovat
slacker
Nekritizuj :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nevím jestli to Bára otočí.........
Reagovat
smazaný uživatel
Ahoj :)
Reagovat
EllNino
To je v p*deli ...
Reagovat
smazaný uživatel
Já prostě věděl , že ikdyž to bude *5:0 *40:00 tak Bára to nevyhraje , klobouček :D

tak ještě jeden Eli ;)
Reagovat
Michaelus
Ženský tenis :D
Ale aspoň to nikdy není nuda :DDDD
Reagovat
smazaný uživatel
To je pravda , stačí chvilka , odejde děvčatům mozek a dějou se strašný věci :D

Snad Elina postoupí, přece nevyřadila Genii jen proto aby v dalším kole padla se Strejdovou :D
Reagovat
smazaný uživatel
On ten mozek odchází i chlapcům a to stojí taky za to :) Baru nekrav a hraj :)
Reagovat
slacker
Na to je uz asi pozde. Opet budem svedky pribehu o tom jak ceska hracka promrhala co mohla a jako cely rok zadnou diru do sveta neudelala.
Reagovat
EllNino
Nojo ...aspoň budeš mít o čem psát ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Ty jsi taky ale pacient, promiň, věčně trolluješ. Za prvé ještě není konec a za druhé rok ještě neskončil. Umíš ty vůbec někdy někoho pochválit než je kritizovat? Tě to fandění snad ani nemůže bavit...:)
Reagovat
slacker
Slova troll a trollovat asi ziskala novy vyznam.
Reagovat
EllNino
ježiš už dost ...tak dobrý prohrála ...a co z toho ?!
Reagovat
PetaM
On ale neví, co znamená slovo fandění. On jenom kritizuje ...
Reagovat
smazaný uživatel
Takových je tady koukám víc, no jo, co člověk nadělá.
Reagovat
slacker
Je toto mozne? Ji asi mrda v hlave.
Reagovat
tommr
a proti talentovaný Svitolinový získala první set. Hra je ovšem mimořádně vyrovnaná a Svitolinová měla v prvním setu dokonce výrazně víc brejkbolů (8) než Bára (2). Bára ovšem jeden dokázala proměnit zatímco Svitolina neproměnila ani jeden ... :)
Reagovat
PetaM
Barča je hodná, že na BB nedává DF :D
Reagovat
EllNino
Jeden Baruš ! :)
Reagovat
smazaný uživatel
to vypadá moc pěkně :)Tak toho doufám, na rozdíl od Lucky, využije :)
Reagovat
PetaM
Lucka to ale nakonec stejně využila. V TB :D
Reagovat
EllNino
Shit 4:3 Báro nepolevuj ! :D
Reagovat
EllNino
Achjo 4:2 dva brejkboly a prd ...4:3 40:0 a prd ...Baru Baru :/
Reagovat
smazaný uživatel
To snad není pravda, člověk aby se opravdu bál sem něco napsat, když hrajou naše holky.. že jsem nebyla ticho a PetaM taky..:)
Reagovat
slacker
asi na tech ceaskych labilkach bude hodne zrnek pravdy :-((
Reagovat
PetaM
Jo, na turnajích totiž vypadávají jenom české holky.
Reagovat
slacker
to je umyslna lez
Reagovat
PetaM
Ne, to je ironie.

Taková Medison Keys dneska, vedla 5:3 a měla několik SB proti Na Li, zahodila je a první set vyhrála Na Li. Ve druhém Medison vedla 2:0 a měla i několik BB a mohla vést 3:0 a nakonec prohrála 3:6 ve druhém.

Ale psychické problémy mají jen české holky. Aha.
Reagovat
smazaný uživatel
No dávat za příklad české labilky, to snad nemůžeš myslet vážně. Bože, snad je pořád dost fanoušků, kteří jsou normální....:)
Reagovat
slacker
Jesli maji psychicke problemy ostatni holky je NAPROSTO IRELEVANTNI. Za domaci ukol premyslej proc.
Reagovat
PetaM
Ne, to není. Píšeš v tom smyslu, že jenom české holky jsou labilní, což není pravda. A pokud píšeš něco, co není pravda, je to lež a ty jsi lhář. A takoví by měli být bičováni.
Reagovat
slacker
v tom smyslu nepisu, to sis jenom extrapoloval ty sam protoze me prispevky ctes optikou negativne naladeneho
Reagovat
EllNino
Bára 1st set yeah :D
Reagovat
PetaM
Super! Sice ke konci menší problémy, ale dobrý. Ještě aspoň jednou breaknout, držet servis s dobrý! :D
Reagovat
Frick
Lucina

Co s ní, no.... Loni neustále vypadávala s hráčkama, co byli žebříčkově (i o mnoho míst) pod ní, to nám Lucina (vyjma Aucklandu) zcela eliminovala a prohrává výhradně s hráčkama TOP 10. To není ostuda, ale pokud se třeba cítá na nějaký 18. - 19. místo žebříčku, tak by tak 30% těchto zápasů vyhrát měla. Jestli jí trochu vyčíst ty zápasy, kde stačilo doservítovat (Li-Na, Halep) nebo spíš zápasy s Kvítkem, jenž hraje prd ... Zkrátka Lucko si něco vyhrát měla a basta :-). Vinou této skutečnosti si Lucka zatím nezahrála nikde ani čtvrtfinále. Pochopitelně, trochu žehrat na ten "na ho.vno los" lze, ale to se prostě nedá nic dělat... tak hodně štěstí do dalších bojů. Když už nic jinýho, tak bych přál Lucině, aby si našla nějakou tu slašbí WTA 250k a tam to probrala....

Tak přesně číselně od začátku sezóny do Miami - postavení přemožitelek Lucky:
2013: 37, 135, 56, 65, 44, 10, 55, 59
2014: 60, 6, 4, 6, 7, 7, 7

A pořád se nějak nemůžu ubránit dojmu, že Kvítko by jí takto dlouho nevzdorovalo. No, když bude přáno, můžou se moje slova za pár dní potvrdit / vyvrátit...
Reagovat
PetaM
Petra by jí nevzdorovala, ta by ji porazila :D Ale to se neví. :D Každopádně, los má opravdu na prd. Myslím, že vyjma Top 9 by porazila kohokoli před ní. Dostala do 3. kola zrovna někoho z Top 10. Úplně v pohodě mohla dostat někoho jiného nasazeného. Dokonce i nenasazeného. Když si představím, že v Osmifinále bude hrát někdo z dua Lepchenko/Tomljanovic, nebo Svitolina/Záhlavová-Strýcová, tak opravdu stačilo být jen nalosovaná do správné půlky pavouka :D :D
Reagovat
tommr
je pravda, že Lucka má v poslední době trochu smůlu na los, ale jen losem to taky není. Loni vypadávala už v prvních kolech zatímco letos postupuje dál a celkem logicky pak proto naráží na výše postavený hráčky ...
A ty holky, který uvádí PetaM se taky tak daleko nedostaly jen díky výhodnýmu losu. Třeba taková Lepchenková musela porazit Jankovicovou což je hráčka na kterou v poslední době nestačila ani Petra ani Lucka ...
Reagovat
LukasH
Lucka je na dobrý. Prvním krokem bylo neprohrávat pravidelně se slabšíma, což už zdá se udělala.
Včera byla Máša k poražení v prvním a druhým setu. V prvním to tradičně Lucka nezvládla. Ve druhým setu za stavu 4:1 Máša neuvěřitelně přitlačila a Lucka to nakonec urvala svojí bojovností. Ve třetím už byla Máša k neporažení.
Reagovat
LukasH
oprava: Lucka je na dobrý cestě.
Reagovat
PetaM
No jo, ale taky mohla narazit na DellAcqu, která musela porazit jenom LL Čepelovou. Nebo třeba na Vinci, kterou by určitě dala a pak na výše zmiňovanou Svitolinu. A nebo taky na nějakou nasazenou, která už vypadla s nenasazenou :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Předevčírem jsem tady psal, že Ana, Masha a Donna budou mít těžké soupeřky, ale "přesto věřím, že postoupí minimálně dvě z trojice nejkrásnějších tenistek Dulcinea Teamu." To se splnilo, protože postoupily Ana a Masha. :) Musím se přiznat, že jsem včera viděl jenom zápas Aničky. Teď toho tenisu není moc k vidění, tak jsem jí dal přednost před zápasem Liverpoolu, i když se tomu na eurofotbal.cz divili (ale řekl jsem jim, že dáma má přednost). :D Liverpool sice včera taky vyhrál takovým tenisovém skóre, ale volbou zápasu Ana - Flavia jsem rozhodně neprohloupil (právě naopak). :) Zápas mezi Donnou a Petrou k vidění nebyl a čísla jsem moc nesledoval (průběh zápasu se dá najít zpětně), protože jsem se chtěl dívat na fotbal Baník - Sparta (ale když jsem to zapnul, tak jsem bohužel viděl něco úplně jiného než fotbal)... No a konečně zápas Masha - Lucka, na který jsem se chtěl dívat, ale Isner a Young to trochu natahovali a já si řekl, že se teda zatím podívám na televizi. To jsem neměl dělat, protože když si někdy kolem jedenácté večer lehnu k televizi, tak poslední dobou zaručeně usnu. :D Takže jsem tenhle zápas bohužel celý prospal. Ale vzhledem k tomu, jak dlouho holky hrály, tak bych to asi stejně nedal, protože jsem byl fakt unavený... Nakonec to však mělo aspoň jednu malou výhodu, protože když jsem se probudil, tak jsem akorát viděl nájezdy Caps proti Sharks. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale teď už zpátky k tenisu....

Ana - Flavia: Jak už jsem napsal, tenhle zápas jsem jako jediný viděl a dělal jsem si při něm poznámky, tak snad to bude za něco stát a nebude to jenom popis narůstajícího skóre, jak mi tady nedávno někdo napsal. :D Hned v prvním gemu Ana ztratila servis a velký podíl na tom měly její dvě dvojchyby. Flavia vzápětí potvrdila brejk čistou hrou. Pak sice Ana snížila na 1:2, ale ten začátek nebyl úplně ideální a dobře to vycítil Nemanja Kontic, který za ní už po třetím gemu přišel na kurt. Ve čtvrtém gemu dala Flavia dvě dvojchyby, ale přesto svůj servis udržela. Postupně však bylo vidět, že se Ana zvedá. Nejprve čistou hrou snížila na 2:3 a poté srovnala na 3:3, když si vzala zpátky ztracené podání. Flavii v šestém gemu vůbec nefungoval první servis. V sedmém gemu se Ana poprvé v zápase dostala do vedení a trenér Flavie (Salva Navarro) na to zareagoval návštěvou na kurtu. Flavia poté sice srovnala na 4:4, ale pořád jí nešel první servis a podání v osmém gemu si udržela hlavně díky nevynuceným chybám Any. Poté Ana znovu podržela servis, vedla 5:4 a Flavia šla podávat na záchranu v 1. setu. Flavia se zase trápila na servisu a najednou prohrávala 0-40, takže Anička měla tři setboly v řadě. Jenže paradoxně za tohoto stavu začal Flavii chodit první servis. Jeden setbol odvrátila esem, jeden takovým poloesem a při jednom donutila Anu k chybě. Při první shodě měla Anička dobře rozehranou výměnu, ale zahodila ji lacinou chybou, když v nadějné pozici trefila jenom síť. Flavia však svůj první gembol nevyužila, protože udělala taky nevynucenou chybu. Při druhé shodě Ana udělala chybu při returnu na druhý servis, ale potom při druhém gembolu Flavie zahrála ve stejné situaci winner a při třetí shodě znovu vítězný míč Any z returnu! Ana tedy měla svůj čtvrtý setbol a ten už proměnila, když zahrála další winner. Takže začátek 1. setu měla Ana trochu pomalejší, ale na jeho konci už byla ve velké pohodě...
Reagovat
smazaný uživatel
Tu si přenesla i do začátku druhé sady a hned v prvním gemu uhrála při svém servisu čistou hru, když dala 3 winnery! Ve druhém gemu měla Flavia gembol za stavu 40-30, ale poté udělala dvě dvojchyby za sebou a nabídla Aně brejkbol. Ta ho sice nevyužila, ale vzápětí dala při shodě winner z returnu a druhý brejkbol už proměnila - 2:0. Ve třetím gemu Ana potvrdila brejk další skvělou hrou, kterou zakončila esem a zvýšila už na 3:0. Poté za Flavií podruhé v zápase přišel její trenér. Flavia pak ve čtvrtém gemu snížila a v páté hře přišel docela zlomový moment, protože měla dva brejkboly. Anička je ale odvrátila, přičemž proti tomu druhému dala eso a pak zahrála dva winnery. Ana tedy zvýšila na 4:1, ale ten pátý gem získala s problémy. Proto na to zareagoval Nemanja Kontic a za tohoto stavu přišel na kurt. Šestý gem začal parádním prohozem Aničky, nicméně Flavia svůj servis udržela a bylo to 4:2. V následujících dvou gemech uhájily obě holky svá podání a za stavu 5:3 šla tedy Anička podávat na vítězství. V tomto gemu si hodně pomohla servisem a za stavu 40-15 měla dva mečboly. Jenže Flavia oba odvrátila, přičemž proti tomu druhému zahrála neuvěřitelný prohoz, kterému Anička sportovně zatleskala. Ana při tom druhém mečbolu neudělala nic špatně. Už po jejím podání na střed jsem si myslel, že to Flavia nemá a začal jsem se radovat. Jenže Flavia to vrátila a pak tu výměnu získala neskutečným způsobem, takže jsem se musel chytat za hlavu, že jsem se radoval předčasně. :D Vzápětí si ovšem Anička vypracovala svůj třetí mečbol, který už využila. Flavia znovu zkoušela prohoz, ale ten skončil tentokrát o kousek v autu... Anička se tak mohla radovat ze zaslouženého postupu do osmifinále. :)
Průběh zápasu zde: http://www.livesport.cz/zapas/v1l5t9AG/#prubeh-zapasu;1

Statistiky zápasu:
Esa: Ana 5 - Flavia 3
Dvojchyby: Ana 6 - Flavia 5
Winnery: Ana 21 - Flavia 11
Nevynucené chyby: Ana 30 - Flavia 22
Využití brejkbolů: Ana 3/7 - Flavia 1/4
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle vítězství je pro Aničku hodně důležité, protože poprvé od Australian Open vyhrála dva zápasy za sebou. V Dauhá, Dubaji a Indian Wells vyhrála vždycky jednou a potom konec... Navíc Ana porazila čerstvou vítězku Indian Wells, což je velmi cenný skalp. Je ale fakt, že Ana na Flavii asi umí, protože teď už má proti ní vzájemné zápasy 5:0. Včerejší zápas asi hodně ovlivnilo to, že Flavii nešel servis. Sice nakonec měla těsně větší procento 1. podání (Flavia 53%, Ana 52%) a méně dvojchyb než Ana, ale u Flavie bylo to trápení na servisu daleko víc vidět (hlavně v 1. setu). No a takový zlomový moment zápasu přišel asi v pátém gemu 2. setu, kdy Flavia neproměnila dva brejkboly... V každém případě, Ana po trochu slabším začátku našla svou hru a jak sama řekla, tak hlavně na konci prvního a začátku 2. setu hrála fakt výborně. No a ještě k tomu ztratila za celý zápas jenom jeden servis (hned v prvním gemu), takže to je další velké pozitivum. Celkově si myslím, že i přes nějaké chyby včera podala skvělý výkon. :) Kromě hry musím Aničce taky pochválit její outfit, protože v černém je velmi sexy. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jak už jsem napsal, další dva zápasy jsem neviděl, takže to asi bude kratší...

Donna - Petra: Nebudu zastírat, že po těch posledních výsledcích jsem včera od Donny čekal trochu víc, ale celkově můžu její vystoupení v Miami hodnotit jedině pozitivně. Řekněme si upřímně, že Petře se v Miami možná tolik nedaří, ale pořád je to hráčka Top 10 a Donna včera mohla jenom překvapit. Třetí kolo na takovém turnaji je pro Donnu skvělý výsledek, navíc když musela hrát kvalifikaci... Co se týče průběhu včerejšího zápasu, tak Donna ostudu určitě neudělala, ale Petra to asi měla pod kontrolou. První set rozhodl jediný brejk Petry v osmém gemu a za stavu 5:3 to bez problémů dopodávala čistou hrou. Ve 2. setu Donna získala rebrejk na 2:2 (její jediný brejk v zápase), ale Petra pak v sedmém gemu získala další brejk a znovu se dostala do vedení. V devátém gemu Donna při svém podání odvrátila první mečbol, ale za stavu 5:4 to Petra opět bez větších problémů dopodávala... Věřil jsem, že Donna uhraje proti Petře víc než Ormaechea. Nakonec je ten výsledek úplně totožný...
Průběh zápasu zde: http://www.livesport.cz/zapas/rw9tZ8Id/#prubeh-zapasu;1

Petra bude soupeřkou Aničky v osmifinále a může to být určitě zajímavý zápas. Ana hraje v Miami zatím skvěle a Petra včera podle všeho taky podala velmi dobrý výkon. Ana má proti Petře pozitivní bilanci, i když poslední zápas (loni v Dubaji) vyhrála Petra... Každopádně věřím, že pokud Ana podá takový výkon jako proti Flavii, tak bude mít určitě slušnou šanci. Myslím si, že v tomto zápase bude hodně záležet na tom, jak oběma holkám půjde servis. To bude možná rozhodující faktor...
Reagovat
smazaný uživatel
Masha - Lucka: Tak a teď k tomu zápasu, který jsem bohužel prospal. :D Je vidět, že v 1. a 2. setu bylo docela dost brejkbolů na obou stranách. První set se rozhodl v desátém gemu, kdy Masha vedla 5:4 a Lucka neudržela podání. Druhého setu byla z pohledu Mashy velká škoda, protože smazala ztrátu dvou brejků a vyrovnala z 1:4 na 4:4. Druhá sada nakonec došla do tie-breaku, kde měla Masha dva mečboly, ale nakonec získala zkrácenou hru Lucka... Třetí set byl z pohledu Mashy asi určitě nejlepší. Získala dva brejky (v prvním a sedmém gemu) a neztratila ani jeden servis (dokonce Lucka neměla ve 3. setu žádný brejkbol). Masha sice na ukončení zápasu potřebovala dohromady devět mečbolů, ale nakonec to dotáhla. :) Jak už tady psal haitik, ta výměna při rozhodujícím mečbolu byla fakt výborná (viděl jsem v highlightech)...
Průběh zápasu zde: http://www.livesport.cz/zapas/lx3HiEUh/#prubeh-zapasu;1

Řekl bych, že tříseťák mezi Mashou a Luckou se dal očekávat. Když se podíváte na jejich předchozí vzájemné zápasy, tak to byly vždycky bitvy... Taky jsem byl živým svědkem jejich exhibičního setu předloni v Praze, kde to bylo taky velmi vyrovnané (Masha vyhrála 7:6). :) Jinak mě taky zaujalo, jak se Masha s Luckou po zápase objímaly. Masha se neobjímá moc často, ale tentokrát to asi značilo vzájemné uznání po velkém boji. Nebo se Masha s Luckou sblížily na té předloňské exhibici? Je to možné... V každém případě, je to hezké. :)
http://img.blesk.cz/img/2/i_article/1956166-img-sport-tenis-safarova-sarapovova-miami.jpg

A tady je ještě takový hezký průřez reakcí Mashy po zápase... :)
https://pbs.twimg.com/media/BjYQxtyIAAAhqup.jpg

Mashu čeká v osmifinále Kirsten Flipkens, která bude po postupu bez boje asi odpočatá. Přesto je Masha v tomto zápase favoritkou a já věřím, že svou pozici potvrdí.
Reagovat
smazaný uživatel
Původně jsem myslel, že si tě podám víc, ale už ses tady stačil trochu omluvit, tak to nebudu přehánět. Přesto nechápu, cos to tady v noci předváděl. Projevoval ses tady jako nějaký antifanoušek Mashy, což jsem si o tobě doteď myslel, že nic takového nejsi...

"Teda Mášo, Ruska, a řveš anglicky. Že ti není hanba.."
"No když si hraje na Rusku, měla by se podle toho chovat.."

Kdyby si Masha na Rusku jenom hrála, tak by asi těžko byla vlajkonoškou jejich olympijské výpravy na zahajovacím ceremoniálu v Londýně a těžko by získala pro svou zemi stříbrnou medaili... Zároveň snad o Mashe víš, že v dětství odletěla z Ruska do USA (kde taky žije) a snad taky víš, že se povzbuzuje anglickým "Come on!" Přece jsi ji neviděl hrát poprvé, ne?

"Ale stejně celkem zajímavý rozdíl mezi i když prohrávající, tak usměvavou Luckou, a věčně kyselým ksichtem Máši.."
"Petra se usmívá alespoň když vyhraje, Máša se kysele tváří furt. Nechápu, jak s tímhle přístupem má vůbec nějaké fanoušky. :-)"

Když se podíváš na ten průřez pozápasových reakcí Mashy (včetně toho, jak se s Luckou objaly), tak ona se po zápase taky usmívala... Zase předpokládám, žes neviděl hrát Mashu poprvé a snad víš, jak se při zápasech tváří. Každý se při nějaké činnosti nějak tváříme a Masha je prostě soustředěná na zápas. Nevidím důvod, proč by kvůli tomu neměla mít fanoušky. Představ si, že na FB jich má suverénně nejvíc ze všech tenistek. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Co se týče toho, že Masha měla podle tebe nehoráznou kliku, tak na to mám sice svůj názor, ale komentovat to nebudu, protože bys mohl argumentovat tím, že jsem ten zápas neviděl. Pravda, neviděl jsem to, ale mám takový pocit, že obráceně (tj. Lucka měla kliku a Masha měla smůlu) bys to nikdy nenapsal, i kdyby tomu tak bylo... Nedávno mě tady něčím podobným naštval tommr (v souvislosti s Caro).

Když mě nedávno naštval tommr, tak jsem mu napsal, že podle mě jsou na TP dva opačné extrémy - on a ty. S oběma z vás se dokážu bavit, ale oba mě občas dokážete neskutečně naštvat... Musím říct, že těmi nočními příspěvky jsi tommra velmi výrazně "trumfnul". :D Udivuje mě to hlavně z toho důvodu, že kdybych tady já psal podobné nesmysly o Petře, tak ty bys byl první, kdo by si mě podal... Takže bych ti doporučil, abys nejdřív přemýšlel a teprve potom něco psal.
Reagovat
smazaný uživatel
Hned mi bylo jasný, že od rytíře Montyho dostanu čočku. :-) A oprávněně - byl jsem v noci nějak rozjetý víc, než je zdrávo a říkal jsem věci, které bych asi říkat neměl.
Takže se ještě jednou omlouvám tobě, Máše a všem, kterých jsem se nějak dotkl a víc bych to snad ani nerozmazával.
Reagovat
smazaný uživatel
Omluva se přijímá a doufám, že se to nebude opakovat... Na druhou stranu vím, že někdy člověk něco řekne (napíše) a potom ho to mrzí. Taky už se mi to párkrát stalo. To je taky důvod, proč tady během zápasů radši moc nepíšu, protože v tu chvíli pracujou nervy a emoce. Proto radši napíšu teprve tehdy, až vychladnu a jsem v klidu. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Taky mě Isner s Youngem jak to protahovali pěkně naštvali, tak jsem si taky tak v 11 šel lehnout k televizi :DDD Ale četl jsem si To, takže jsem díkybohu neusnul! :D

Tak i když si to neviděl, tak si alespoň pust 3. set, protože ten byl od Mashy nejlepší a celkově tenis ve 3. setu byl nejlepší.. :-)

A jak jsi dával ten průřez reakcí Maruš tak během rozhovoru jí pustili prý nějaké video a prý měla na krajíčku.. :-))
Reagovat
Vojtiik
kristova noho, ta fotka je hruzostrasna
Reagovat
smazaný uživatel
:DDDDDDDDDDD
Reagovat
Mayo
vamos RAFA...spokojnosť na úvod (:
Reagovat
tommr
ale k tomu, aby pronikla mezi ty úplně nejlepší jí pořád něco chybí - dělá kvanta naprosto zbytečnejch nevynucenejch chyb a při hře málo zapojuje hlavu ... :)
V žebříčku si i přes tu neštastnou porážku se Sharapovovou zase trochu polepší: posune se před Cirsteaovou na 26.místo. Pokud bude v dobrejch výkonech ze začátku sezóny pokračovat i nadále tak by se ještě letos mohla prokousat do první dvacítky ... :)
Reagovat
EllNino
CoCo super :DD
Reagovat
smazaný uživatel
Jé, Samička prohrála, to mě mrzí... jaký super, protivo :D:D:D
Reagovat
PetaM
Když ty rány Coco vycházejí, tak je nebezpečná. Jen škoda, že jí to vychází tak 2-3x ročně :D A ještě většinou proti hráčkám Top 20 :D
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, já to neviděla. Ale Sam bohužel nemá moc dobrou formu, no.. Ještě že vloni vyhrála 2 tituly.. jak už jsem psala, připomíná mi hodně Petru :)
Reagovat
EllNino
Promin :) CoCo je moje oblíbenkyně :) taková v pohodě, její grimasy po mečbolu sou boží :D ..tak se nezlob ! ;)
Reagovat
Fandina
Kdo má SuperTennis, tak tam právě opakují jejich zápas.
Reagovat
smazaný uživatel
Zlobím! :) Ale spraví to dobrá čokoláda :D:D
Reagovat
EllNino
Kam až mám přijet ? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Do krásného stověžatého města, plného krásných zakoutí a příjemných lidí (já) :D:D
Reagovat
EllNino
tak to mám zes Plzně kousek :))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to měním požadavek a chci soudek plzeňskýho piva, aspoň 5-ti litrovej :D:D Nemáš mi podávat prst :D
Reagovat
EllNino
:D 3litr ti musí stačit :D
Reagovat
smazaný uživatel
Skrblíku!! Moje přízeň je k nezaplacení, na to ostatní máš Mastercard :D:D
Reagovat
EllNino
Nemám Mastercard !! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ani zlatou Visakartu? Tak to ztrácím zájem :D:D Nebudeme tady radši spamovat, přece jen je to portál o tenise že? :D
Reagovat
EllNino
Ale i pivčo k tomu patří ;) achjo já chci slyšet zase Báry nadávání ! :D
Reagovat
tmora
Tak opět to dnes nebude na streamu???
Reagovat
EllNino
pro amíky nezajímavej zápas 3. kola ...bohužel :/ ...
Reagovat
smazaný uživatel
Masha a teraz to už pojde !!! Lucka je skvela, ale vždy jej chyba maličko k tomu aby porazila TOP tenistku
Reagovat
VlS
Další z velkejch zápasů s ne šťastným koncem. Jistě by se dalo vytknout leccos, ale bojovnost a sportovní chování Lucky mě vždycky znova dostane. Lucko dík, dobrej boj, hlavně to odvracení MB na konci. Těším se na příště.
Reagovat
smazaný uživatel
Lucy je fajn, ale proste souboj pistole s houfnici.. :-) (A takticky to bohuzel nebyl dobre vedeny zapas.)
Reagovat
VlS
no, to nebyl, taky hodně nečistejch uderů a chyb v nesprávnej okamžik. A Maša se v průběhu trochu zlepšovala, ale co už...
Reagovat
Fandina
Lucko dobře. Škoda, že to nevyšlo, ale byl to hezký zápas. Kdyby Mária tak neřvala, tak ještě lepší. Závěrečný game stál za to, škoda, že nebyl dřív a nebylo to třeba za vyrovnanějšího stavu, než 5:2, takhle měla Mária nahráno. Hezký zápas. Lucko příště. Pojď!
Reagovat
Fandina
ale super druhý set s TB. Škoda, že to nevyšlo ve třetím. A držím palce dál Lucko. Dneska moc nechybělo. Pojď! A moc jí to slušelo, jako vždycky včetně účesu. Šafi pojĎ!
Reagovat
smazaný uživatel
Nedělal bych z toho řvaní vědu, dnes ve WTA řve pomalu každá třetí- námatkově třeba Williamsky, Petko, Viktória, Cibule, Frančeska, Sára... Našlo by se jich ještě víc.
Reagovat
Fandina
Hlasitě se projevují i kluci a holky také hodně, ale tady jde o to, že Mária řve pořád a stejnoměrně, já pak místo zážitku ze zápasu vnímám jen ten rch, který je mi nepříjemný. Jinak samozřejmě na mě to nezáleží, každý si může řvát jak chce a také to dělá.
Reagovat
smazaný uživatel
Maria je fakt královna řvaní, hekání ostatních je podle tohohle slabej čaj. Mohla by to vyučovat třeba jako part time job, nebo tak něco. Bych řekl, že 90% hráček by po takovém zápase nemohlo ani mluvit, by ani nedokázaly takhle řvát celej zápas, páč by jim odešly hlasivky. Je to umění takhle řvát, klobouk dolů před Marií ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Zbytečně dramatizujete, nic víc ;-)
Reagovat
pepin
Tak to jsi neobjevil žádnou novinu, tak jako řve Mařena neřve žádná jiná a přitom je spousta tenistek, které se také hlasitě projevují. Ale ty dvě Mařena a Vika to je exotika. Již se toho tady napsalo spousta a někteří chytří tvrdí, že bez toho nemůže hrát, že si tím pomáhá. Pochopitelně výmysl a blbost. Pokud by se zavedly hlukoměry s penalizací tak bychom viděli jak by rychle přestaly. V současné době byl klid, obě nehrály a bylo relativní ticho. Jak začnou tak je to o tom co napsala Fandina.
Reagovat
misa
Máš pravdu, stačilo by zavést nějaké sankce a problém by se vyřešil. Nevím, proč jsou z těch Rusáků všichni posraní. Takhle mi Mařena pravidelně znechutí každý zápas, ve kterém se vyskytne.
Reagovat
smazaný uživatel
JOOOOOO!!!! Neskutečná koncovka zápasu!! Lucka skvělé odvracela MP to se musí uznat!! :D
Ale ten proměněný MP to byla skvělá výměna..
Zápas se skvělou atmosférou.. Maria je v Miami neuvěřitelně populární.. :-))
Ale pořád je co zlepšovat.. Pořád strašně moc chyb.. Holky se předháněly kdo dá víc UE.. Ovšem dnes Marii KONEČNĚ fungoval servis!! :-)
Jéžiš, já mám takovou radost!! :DD
Reagovat
smazaný uživatel
Z čeho máš takovou radost? Máša dneska měla kliku jak vrata od blázince..
Reagovat
smazaný uživatel
Že by z toho, že vyhrála? :DD

A prosím tě v čem měla to štěstí? :-)
Reagovat
LukasH
Ale no tak. Máša na konci hodně zabrala, to se musí nechat. A my jsme přece taky rádi, když vyhraje Petra, jakkoliv....
Reagovat
smazaný uživatel
a MaSha nevyhrala "jakkoliv".. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Super Mášo!! V příštím kole Flipkensová, tak snad to vyjde. Doufám, že to bude lehčí zápas, než ten dneska.
Reagovat
Bob
Nefungovalo nic, hrála trapně od samého začátku.
Reagovat
VlS
Marie zahrála dnes uplně jinej tenis, než v IW a vyhrálem právem, protože byla o kousek lepší a efektivnější než Lucka. Lucka se s ní pokoušela hrát otevřenou partii na férovku a s touto taktikou může proti Marii uspět kdokoliv, jen když Maša předvede mimořádně špatnej výkon jako v IW, Jinak to může udělat jen Serena, Vika a Petra, pokud budou ve formě.
Chtělo to daleko víc používat hlavu, doslova vymýšlet kam poslat kterej uder, ale Lucy není Aga. ( každej podle svojí nárury ať si dodá bohudík nebo bohužel, za mě je to bohudík, ale kousek, stačil by malej, by mít taky mohla). Queshovi výkřiky neberu vážně, vůbec neví o čem mluví.
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně že ty tomu všemu rozumíš nejlíp. :-p
Reagovat
smazaný uživatel
velká škoda, neproměněné BB, ve 3. setu na závěr zabrala, ale už to bylo pozdě, tak nám ještě holky ukázaly pár hezkých výměn, než se pak objaly u sítě. Mašena k poražení byla, hrála fakt hrozně, Lucka bohužel o něco hůř. :(
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda Lucko, Máša dneska k poražení byla. Ale stejně celkem zajímavý rozdíl mezi i když prohrávající, tak usměvavou Luckou, a věčně kyselým ksichtem Máši..
Reagovat
LukasH
To sice jo. Jenže proč by se neusmívala, když vlastně neměla co ztratit. Petra by se neusmívala a tvářila by se podobně jak Máša...
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně, jak Lucce diváci tleskali, ona se usmála a Mašena koukala jak puk.. no jo no, každý jsme nějaký.
Reagovat
Fandina
Je hezké se usmívat, to je v pořádku, ale na druhé straně, za to se body ani výhry neudělují. Mária se dneska dost hecovala a zase se netvářila jako kakabus. Takhle se tváří pořád a Lucka je zase pořád milá. Takže nic nového pod sluncem.
Reagovat
smazaný uživatel
Petra se usmívá alespoň když vyhraje, Máša se kysele tváří furt. Nechápu, jak s tímhle přístupem má vůbec nějaké fanoušky. :-)
Reagovat
LukasH
Mně taky není sympatická, ale prostě na to nehledí. Soustředí se, je zarytá a hotovo.
Reagovat
smazaný uživatel
Já zase nechápu, jak ty můžeš být takový mamlas, co má neustálou potřebu rýt do všech, co nefandí tvé milované Petrušce... I když ty reješ i do těch, co jí fandí, takže na tom vlastně nesejde.
Reagovat
smazaný uživatel
Já ale do nikoho nereju, jen jsem zkonstatoval, že Máša měla dost kliku, i když se na to historie ptát nebude.
Reagovat
smazaný uživatel
Štěstí přeje připraveným ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
To ano ;-)
Reagovat
misa
obrovskou smůlu na los. Li Na, Petra, Halepová, Maria... Ale je to velká bojovnice, tak snad příště...
Reagovat
Fandina
Teď úžasná výměna v páté hře třetího setu pro Lucku, obě vybraly nemožné.
Reagovat
Fandina
2:3 pro Lucku ve třetím, bohužel přišla o podání, ale teď to chce brejknout Márii a pak ještě jednou. Šafi pojĎ!
Reagovat
smazaný uživatel
2:5, to už moc nadějně nevypadá. Ale Máša má teda nechutnou kliku.
Reagovat
Fandina
Bohužel, jak má někdo 5 tak ten druhý je ve strašné nevýhodě. Každý fiftýn rozhoduje. Lucko pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
a naběhne tam, když dá míč na čáru podání, bohužel Lucka na velké výsledky nemá, její vrchol bylo finále Fed Cupu proti Srbsku, tam předvedla nejlepší tenis kariéry.
Reagovat
Fandina
Pořád ranaří, na síť asi není čas.
Reagovat
smazaný uživatel
co si budeme povídat , kvalita tenisu je příšerná :D
Reagovat
Fandina
Naopak, pořád není jasné, která vyhraje.
Reagovat
EllNino
Je to bum bum ..nic pěknýho
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Máša podle mě nehraje pěkný tenis snad nikdy :)
Reagovat
Fandina
Holky jsou pěkné, kdyby Mária tak neřvala, tak by bylo lepší. Ale pořád doufám, že Lucka vyhraje. Luci pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
Teď jí myslím trošku křivdíš, Lunej... Například zápas mezi Agnieszkou a Mášou na Turnaji mistryň 2012 patří mezi ty nejlepší, jaké jsem na ženském okruhu viděl.
Ale letos je to z její strany zatím bída a její hra příliš krásy nepobrala. Tak teda věřím, že se co nejdřív vrátí do své vrcholní formy a bude znovu předvádět pěkný útočný tenis.
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, ten zápas byl moc pěknej, ale jde o to, že Aga je technická hráčka a nepálí vše od BL jako Mašena. Jinak mně se prostě tenis Mašeny nelíbí, nelíbí se mi její řev a ani ona, já na ni koukám minimálně. A hlasité projevy nemám ráda u nikoho, ale ona je extrém. Nicméně OK, beru, že jí fandíš spolu s montym, haitikem apod., tak je logické, že ji budeš bránit. :)
Reagovat
Mayo
to si zo mňa robí srandu :D nonsens
Reagovat
MarcelPersch
Kdo tady ještě čeká na další zápas?
Reagovat
slacker
Treba jaaa. Cekam na dalsi zapas Petry :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já možná počkám, jak Hewitt Rafu vyprovodí :D
Reagovat
Fandina
Hewita jinak nesleduji, ale také se ráda dneska podívám, jak vyhraje ...
Reagovat
smazaný uživatel
Já čekám, jak Lucka porazí Mashu. Ráda bych spala, ale nemůžu usnout. Neměla jsem si dával na to latté coca colu.. :D
Reagovat
MarcelPersch
V tom případě můžete jít v klidu spát :P
Reagovat
Fandina
MarcelPersch a na který zápas čekáš ty?
Reagovat
smazaný uživatel
Ty možná taky :D
Reagovat
MarcelPersch
na Rafu
Reagovat
slacker
Zadnej Rafan nehraje, muzes jit spat
Reagovat
Fandina
Čekáš na Rafu a jsi si jistý, že vyhraje nebo proč na něj čekáš?
Reagovat
Fandina
super bojovnice. Tak a moc držím palce do třetího setu. Pojď Šafi pojď!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Lucko vydrž !! Trenér je super, Mašena dole, využij toho :)
Reagovat
Fandina
Lucky trenér je super a Lucka také, řehtali se jako blázni. Nádhera!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tohle bude asi dlouhá noc.. :-(
Doufám, že Marii ty 2 MP nebudou mrzet..
Reagovat
slacker
joooooooooo, treri set je tady. Forza Lucia
Reagovat
lars
Ale ty jsi Lucku v 2:02 odepsal ?? :
Reagovat
slacker
zeby?
Reagovat
smazaný uživatel
slacker zásadně odepisuje a kritizuje, protože večer a v noci bývá hodně protivný, dle jeho vlastních slov. A má pravdu :D
Reagovat
Fandina
Lunej ... já si všimla, že slacker je protivný pořád, nejen večer a v noci ... úsměv
Reagovat
slacker
Nebud protivna :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já? Nikdy :)
Reagovat
smazaný uživatel
Teda Mášo, Ruska, a řveš anglicky. Že ti není hanba..
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je snad jedno v jakém jazyce se povzbuzuje né? :DD
Reagovat
smazaný uživatel
No když si hraje na Rusku, měla by se podle toho chovat..
Reagovat
Bob
:D :D
Reagovat
smazaný uživatel
A máme tady vítěze soutěže Internetové pako roku.
Blahopřeju Kvěši, vyhrál si s velkým náskokem, nebyla v tom žádná klika, jak ty s oblibou říkáš, o tvém vítězství nemůže být ani pochyb!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Děkuji za ocenění, ty jsi ho ale zasloužíš daleko víc. :-P
Reagovat
smazaný uživatel
Jedině pako se může pozastavovat nad tím, jak se někdo povzbuzuje v cizím jazyce.
Vím celkem určitě, že Bára Záhlavová-Strýcová se povzbuzuje anglicky Come on! Nebo Andrea Hlaváčková se povzbuzuje italsky Forza! Vyšel o tom článek.
Napsals někdy na jejich adresu "Že ti není hanba..", stejně jako v případě Márie?
Reagovat
smazaný uživatel
Že by se Bára povzbuzovala anglicky a Andrea italsky jsem si teda nevšiml. A ani to nemá logiku.
Ale připouštím, že v tomhle směru jsem trochu přestřelil, za což se omlouvám.
Reagovat
smazaný uživatel
To že se Bára takhle povzbuzuje, je slyšet docela zřetelně a jasně v její zápasech. Kromě již tradičných šťavnatých slovíček ;-)
A o tom povzbuzování Andrey v italštině si můžeš přečíst zde:
http://sport.idnes.cz/andrea-hlavackova-rozhovoe-fed-cup-tenis-ffq-/tenis.aspx?c=A130418_205004_tenis_ten

V cizím jazyce se povzbuzuje řada tenistů a tenistek, to sis snad stačil všimnout. Není důvod kvůli tomu někoho hanit a psát, že by se měl stydět.
Máš pravdu, v tomhle jsi přestřelil.
Reagovat
lars
No v haji neni. Je na kurtu. a stale ma sanci vyhrat :))
Reagovat
slacker
No z tema neuveritelne vykroucenymy outy ji nepomuzou ani dvojchyby Marie
Reagovat
tommr
od stavu 4:1 ve druhým setu úplně přestala hrát - jakoby se zalekla vítězství ... :(
Reagovat
slacker
Strach z viteztvi je takova divna floskule, ja na tenhle strach neverim. To bude strach z necho jineho
Reagovat
Fandina
Šarapka přitlačila u nutila dělat Lucku chyby. Ale třeba se to ještě otočí. Teď je to 5:5.
Reagovat
Fandina
Nejde o strach, byla přehrána. Doufám, že jen na okamžik a ještě se Lucka popere.
Reagovat
smazaný uživatel
Snad není pravda, Mášeně dneska pomáhají i rozhodčí..
Reagovat
Mayo
jžš kriste tá šarapova je desná, to ju nevie dať v 2 setoch, kto má čakať na Rafu do tretej
Reagovat
MarcelPersch
mám stejný problém :D
Reagovat
Mayo
ale už ju brejkla aspoň, tak hádam to uhrá :D
Reagovat
slacker
A ted uvidime dalsi prohrany servis
Reagovat
slacker
JA snad zacnu sazet online
Reagovat
smazaný uživatel
já tak sázím a nejvíc vyhraju. ale na naše si nesázím radši nikdy..
Reagovat
slacker
No a ted uz to bude tutovka ... treti podani prohrane v rade. V tehlech situacicj je proste Safarova tragicka a ma to skoro predplaceny
Reagovat
Fandina
Bojuje, nic nemá předplacené, bojují obě. Doufám, že Lucka to urve a pujde to do třetího.
Reagovat
slacker
Teda to rvani je zase opruz. Nastesti se sosutredim na zapasy Petry a ta uz s nima 2 roky nemusela hrat s zadnou sirenou.
Reagovat
tommr
Sharapova dneska nehraje nic moc a je k poražení, ale Lucka dělá příliš mnoho chyb - ty její několikametrový auty jsou něco příšernýho ... :(
Reagovat
Titan
Lucka je pro mě mírná favoritka, hraje na riziko a ví, že Mášu může klidně dát. Je to v hlavě...
Reagovat
smazaný uživatel
to je mi novinka , každý ví , že tenis konkrétně ten ženský je z drtivý většiny o psychice :)
Reagovat
Bob
Obě hrajou špatně, vyhraje ta méně trapná..
Reagovat
smazaný uživatel
Mašeno neřvi, u nás už je noc....
Reagovat
tommr
jenže právě ta hlava Lucku v takovejhle důležitejch zápasech pravidelně zrazuje. Pro příklady nemusíme chodit daleko - viz závěr prvního setu ... :(
Reagovat
Fandina
Celý život je o psychice. Je zbytečné to zdůrazňovat u tenisu. K žemu je ti dobrá psychika, když nedoběhneš kraťas, nebo neumíš podat. Nejdůležitější je fyzička a jinak to může být o rutině. Pořád se situace opakují.
Reagovat
smazaný uživatel
je vidět , že si tenis nikdy nehrála :)

během zápasu čelíš okamžikům, kdy Ti prostě nestačí jen tenisovej um .. Pokud si nervózní , máš dřevěný nohy , obavy že špatně podáš , už jsi dopředu odsouzená k tomu ten míček ztratit..

A co se týče podání u žen, to je spíš jen uvedení do hry , je málo hráček , který podání mají jako svoji výhodu , spíš je to jako u volejbalu .. výhoda je na příjmu :D
Reagovat
slacker
Ani nechtej vedet co vsechno hrala. Od kulicek, pres golf a hysterku az k Shakespearu
Reagovat
Fandina
Carragher ... tady nejde o prvničky, kteří stojí na kurtu prvně a rozklepou se jim kolena. Stojí na kurtu denně a vždycky potřebují vyhrát. Jenže jedna je silnější v ráně, druhá všechno doběhne, třetí je dobrá na síti a nejlíp je na tom ta, která toho umí nejvíc. Je to rutina.
Reagovat
Fandina
Je to tak, hrála jsem toho dost. A také vím, že někdy jsem hrála blbě a vyhrála jsem a jindy jsem hrála super a prohrála jsem. A někdy jsem byla přesvědčená, že vyhraji a nic a jindy mi to bylo šuma fuk a vyhrála jsem. Co ty na to???????????
Reagovat
smazaný uživatel
:D

Tady ty situace se nevyhnou nikomu, jen v top5 se méně vyskytujou .
to by to bylo jednoduchý, kdyby byli prostě hráčky s lepšími údery a s těmi horšími a nic jiného by nerozhodovalo ...

Je to o psychice, to Ti potvrdí každej tenista , i Big Johnovi se klepou kolena když podává na udržení v setu , soupeř má SB a nesedne mu FS . viz včera Vulvis , nebo to je snad taky prvnička ? :D

koukáš na to hodně lajckým gaučovým okem , to Tě ale omlouvá :))
Reagovat
Fandina
Kdyby to bylo jen o psychice, tak bych vyhrávala já a všechno, protože bych chtěla vyhrávat a to by stačilo. Nestačí psychika, musíš umět podat, returnovat, lobovat a mít cit pro okamžik a k tomu je ti psychika na nic, už jdeš na kurt s tím, že chceš vyhrát, ale vyhraje jen ten tenisově lepší.
Reagovat
smazaný uživatel
nerozumíš tomu vůbec :)

Neříkám , že to je JEN o psychice , ale v dtivé většině rozhoduje tahle vlastnost ... Můžeš mít super servis , skvělej výběr místa i rozhodování , ale jakmile přijde zlomovej okamžik a ty se lekneš , jde veškerej um stranou , špatně oběhneš BH , nepřipravená naběhneš k síti , nebo dvojchyba ... Prostě to tak je , a každej den se vyskytne případ , viz teď Lucka
Reagovat
slacker
Prosm te uz to tady nerozmazavej,diskutujes s mistnim kolovratkem. tak si to uvedom a nejak to uz utni, jinak ty bude zbytecne narustat vlakno s nulovou pridanou hodnotou
Reagovat
Fandina
Už jsem to psala, rozhoduje rutina. Vyhrát chce každá. Vyhraje ta tenisově lepší. Psychicky vyhrát může každý. Ale fyzicky na kurtu se to počítá.
Reagovat
Fandina
slacker ... nech ho být, má radost, že se s ním někdo baví ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Dobrá , to je pravda , nemá cenu to řešit s neználkem , tak tedy končím debatu :))
Reagovat
Fandina
Teď je tajbrejk, obě bojují jako o život, obě jsou psychicky silné, ale vyhraje jen tak, která tenisově na to bude mít.
Reagovat
Fandina
Carragher ... nevzdávej to, diskutuj, neználka musíš dát ... pojď pojď pojď
Reagovat
smazaný uživatel
nemusím , nemám to zapotřebí , mě tohle stačilo abych si udělal obrázek ;)
Reagovat
Fandina
Carragher kdyby to bylo o psychice, jak se říká, tak by se dalo vyhrávat z gauče. Stačilo by říci, porazím ho, ale ono to tak není. Také se musíš zapotit, zatrénovat, vydat energii. Psychika sama o sobě nic nevyhraje.
Reagovat
smazaný uživatel
už nepřemýšlej prosím Tě raději :)
Reagovat
Fandina
Carragher ... řeknu to asi takhle, asi na tebe nedám a budu si z tebe dál dělat legraci ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Mezi špičkou je to jen a jen o psychice. Už jsme o tom vedli řeč, nechápu, co je na tom tak těžké to pochopit. Hráčky top 30 mají všechny natrénováno, fyzicky jsou na tom stejně.
Rozhoduje psychická vyspělost.
Reagovat
Fandina
Ale ne, není to jen o psychice. Záleží na hře, jak hrají. Naopak, třeba při hře se Serenou chce každá vyhrát, ale nestačí fyzicky.
Reagovat
smazaný uživatel
No psychika je klíčový faktor. Ostatně, ve stejném duchu se vyjádřili i tenisté, tenistky a jejich trenéři.
Chtít je fajn, ale když se objeví co i jen maličký kousek pochybností, hra se hroutí.
Reagovat
smazaný uživatel
Tý vole, ta Máša má víc štěstí než rozumu..
Reagovat
smazaný uživatel
Tak 1. set je doma!! Výkon teda nic moc.. Ale funguje servis aspoň! :D
Tenis zatím celkově zatím strašný, obě mají pár záblesků, ale jinak strašný.. Snad se to ve 2. setu zlepší.. :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Spravedlnost zřejmě neexistuje..
Reagovat
MarcelPersch
holky by měly pohnout, chci ještě dneska vidět Rafu :)
Reagovat
Fandina
Doufám, že Lucka dá druhý set a pak se rozhodne ve třetím. Šafi pojď!
Reagovat
PetaM
Udržet se v zápase nebo nedej Bože doservírovat zápas je pro Lucku nadlidský úkol .... :(
Reagovat
Titan
Lucka je mírná favoritka. Škoda, že Máši daruje tolik bodů zadarmo. Mášu lze pochválit za hezký obleček...:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Lucinka ji dnes uhoní, ona zpotí ten žlutý úbor a bude vidět víc než je v Jů-es-ej přípustné. Nějaký prudérní amík to nahlásí a Marušku vyvedou :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Obávám se, že ne. Míra přípustnosti v Jú-es-ej je totiž příliš vysoká na to, aby tam někdo kvůli tomu začal prudit ;-)
Reagovat
dadaft
dva dva
JOO !!!!!!!!!!
Reagovat
dadaft
safra, dnes to není bez šance - ten ribrejk odehrála Lucka ve velkém stylu.
Reagovat
Fandina
Pojď pojď pojď!!!

Lucce to moc sluší, má pěkné oblečení. Pojď Šafi pojď!!!
Reagovat
smazaný uživatel
13 stupňů východně: Hot Bird 13B
Supertennis HD - frekvence 12476 MHz, symbolrate 29900, polarizace H, modulace DVB-S2 8PSK, FEC 3/4

Titulek jsem napsal ve stylu našeho sveřepého myslitele a počtáře tommra. Stokrát se tady napíše, že kombinace česko-anglického přepisu ruských jmen Sharapovová a Kuznetsovová je totální stupidita, přesto to jeho mozečku nezabrání tyhle hlouposti stále dokola opakovat :-))
Reagovat
PetaM
V tom případě by to mělo být Shafarovová ;D
Reagovat
Fandina
Ale ne, podle zvyklostí se k českým příjmením nikdy ová nepřidává, jen k cizím.
Reagovat
smazaný uživatel
nezapomeň na studentíka grafomana s jeho Masha ...
Reagovat
blixa
České přichylování již přichýlených slovanských jmen, jako Šarapova nebo Šišigina je neskutečná stupidita. K tomu není jediný důvod, ani gramatický, ani věcný. To může požadovat jen úplně dementní grammar nazi.
Reagovat
smazaný uživatel
Blixo, to si teda nemyslím. Přesný přepis z azbuky Šarapova (Kuzněcova) je pro mě v pořádku, ovšem Šarapováá v žádném případě!
Já osobně neprzním, ale když už, tak to dělejte česky správně.
K příjmení Šarap patří žena Šarapová a k příjmení Šarapov patří Šarapovová. A jak se její otec jmenuje, všichni víme - určitě ne Šarap.
Reagovat
smazaný uživatel
Neznalost jazyka neomlouvá. Jestli je něco stupidního, tak tvoje pseudoargumenty.
Reagovat
horska.kraslice
Pak by ovšem musela být i Kateřina Siniakovová, protože její otec se jmenuje Siniakov.
Reagovat
smazaný uživatel
jde na to :) Mašena má hezký outfit. Tak Lucinko, přeju přesné rány, rychlé nohy a pevné nervy :)
Reagovat
Fandina
Lucka má hezčí oblečení, takové ton v tonu.
Reagovat
smazaný uživatel
:D zrovna jsem chtěla napsat, že se jí tím outfitem pomstili! Ta žlutá je ukrutná :D ale proti gustu... ;)
Reagovat
PetaM
Lucka má stejnou barevnou kombinaci trika, jako měla Máša sukni v IW. Nike se asi nechalo inspirovat ... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Mně se ta žlutá s černobílou sukní líbí, proč ne. Lucka je moc hezky sladěná, taková jemná... proč to nemá taky Petra, to nechápu. :)
Reagovat
Fandina
Já myslím, že Petra má ty samé barvy, sukynku určitě, jen jiné triko, tohle je na tělo. Petra má tentokrát volné, to ještě nikdy neměla. Jinak Mária mívá jindy mnohem lepší oblečení, tohle není špatné, ale viděla jsem na ní o mnoho lepší. Tohle je zbytečně nesourodé, hořejšek kromě znaku na sukni nemá s ní nic společeného.
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/3333-13-veci-ktere-psychicky-silni-lide-nedelaji
Reagovat
PetaM
Tvl to je nápad, dát Isnera v půli dne. Ten chlap neumí hrát jinak, než s miliony TB ... První set prohrál v TB. Druhý set určitě v TB vyhraje a třetí set půjde tuplem taky do TB. Takže Lucka s Mášou budou hrát tak v pondělí tvl ... Super! :)
Reagovat
dadaft
njn, začíná se to oddalovat a spánek se někdy neptá, obzvlášť když člověk dlouhodobě musí vstávat brzy ráno,,,,,,,,,,,,
snad nevytuhnu,,,
Reagovat
smazaný uživatel
V kolik asi tak bude hrát?
Reagovat
PetaM
Tipuju tak 00:30 nebo 01:00 ...
Reagovat
smazaný uživatel
Děkuju, tak to vydržím, přece jen Lucka nehraje s Mašenou každej den. Jen doufám, že vzhledem k pokročilé hodině nebude Ruska moc řvát :D:D
Reagovat
PetaM
Taky vydržím. Přece jenom, je sobota, tak proč ne :D Ale Isner neuvěřitelně protahuje ...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak mu to dopřej, ať si to užije, on má TB rád :)
Reagovat
PetaM
Ať si klidně hraje TB jak chce, ale ať ho dávají na konec programu :D Tak nikoho zdržovat nebude :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jenže kdyby ho dali kdovíkdy, tak by zase sojka s VISem nadávali, takže to máš jedno :D:D
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, John Brzda Isner se nezapře :-)
Reagovat
tommr
přesně tak - Isner by měl povinně hrát jako poslední, aby zbytečně nezdržoval program ...
Reagovat
smazaný uživatel
Ja snad tu Serenu vemu do Motola za Kolarem!! :-(
Ta stuhlost uz me vazne stve.. a je tak dlouhodoba.
Vsichni fanousci chceme jeste aspon u jejiho jmena videt napsany cislo 65 z toho 20 GS... ;-)
Nedivim se, ze je to pak i boj emocni i psychickej...
Reagovat
Mayo
ooooo Petra ide ako píla
Reagovat
smazaný uživatel
nepchaj sa čechom vieš kam

ako pila ide Domina!!!!!!!!!
Reagovat
PetaM
Obě teď v Miami hrajou dobře :) Cibule teda hrála dobře i v IW, Acapulcu a na AO. :) Buďme rádi, že naše holky hrajou dobře a ty zahraniční válcují :)
Reagovat
smazaný uživatel
PetaM

tak som to nemyslel ale naj piše o slovenkach ked je slovak a nie tu písať že Petra ide jak pila
Reagovat
smazaný uživatel
Tak když je podle tebe Slovák a má psát to nej jen o Slovenkách, tak ať chodí na slovenský portál spolu s tebou, proč se pořád pcháš na české TP? Jeden čas jsem měla chvíli pocit, že máš i mozek a dá se s tebou kecat, ale po tvé pauze a změně nicků se ti zase někam vypařil :)
Reagovat
PetaM
Tady se člověk musí radovat, když Petra v MIAMI vyhraje 2 zápasy po sobě :D To, že bude hrát Domina dobře se snad čekalo, no ne? :D
Reagovat
EllNino
neznamená, že když si "S"lovák, tak musíš, zákonitě fandit Slovenkám :D ...oni nereprezentují Slovensko, hrajou sami za sebe ...
Reagovat
smazaný uživatel
Lunej

ved nemusiš brať všetko tak važne
čo chceš žeby som tu modlidby pisal ved nič važne sa nestalo

Boooože tote ženy !!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Já tě vůbec neberu vážně, to se neboj, ale zbytečně trolluješ a provokuješ a není to nutný..
Reagovat
smazaný uživatel
Lunej

prepač:)
Reagovat
smazaný uživatel
Komediante :)
Reagovat
smazaný uživatel
Teda Cico, já tu skrz to své až fanatické fandění Petře jsem některými považován za největšího blba na diskuzi, ale myslím, že jsi mě trumfnul :-D
Reagovat
Mayo
to , že som Slovák neznamená, že budem vypisovať ódy na slovenky :D ... ani v športe nefandím všetkým slovákom...
Reagovat
smazaný uživatel
Serena - Garcia

keby že neviem že to hra Garcia ta si myslim že hra Serena s nejakou Azarenkovou

Garcia bola neskutočne dobra ale čo z toho
pride nadalši turnaj a neprehodi sieťku to je vždy tak:DDDDD
Reagovat
smazaný uživatel
Podle mě vyhraje Miami Venus!!! Říkejte si co chcete, ale pokud bude hrát jak předchozí zápas tady a v Dubaji tak to dá!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak v Miami už zase zdá se svítí slunce, tak snad se začne brzo hrát! :-))
Reagovat
Roger_Federer
jsem v soku...2 zapad v rade najednom turnaji..gratulace..;)
Reagovat
smazaný uživatel
a bez ztráty setu!!! :)
Reagovat
Fandina
RF ... asi jí málo sleduješ, turnajů kde neměla dva zápasy v řadě moc za rok nemá.
Reagovat
smazaný uživatel
Dominik jen sleduje, jestli Petra prohrála, aby mohl dát najevo své spravedlivé rozhořčení :)
Reagovat
Fandina
Lunej ... myslíš, já nevím, co sleduje, v každém případě ho hodně baví do Petry šít.
Reagovat
dadaft
gratulace Petro.

no teda, Garcia má set.
a Serena je úplná mimoňka.
Reagovat
Michaelus
jj Garcia se najednou zlepšila a Serena pokračovala v nevýrazném výkonu, vůbec se nemůže chytit :/
Reagovat
smazaný uživatel
Serenka krasne satky, ale hraje priiiserne! :-((
Reagovat
MarcelPersch
Achjo, letos se ani 1 z mých nej oblíbenců moc nedaří :(

Serena se někdy tak divně zatváří, nemůže to ještě být třeba těma zádama z konce loňskýho roku? Jinak jestli takhle vypadá postupný odpadání Sereny, tak je mi to vážně líto :(
Reagovat
smazaný uživatel
Už proti Jarce nehrála nic moc.. Tam jí zachránil hlavně servis, ale ten jí dneska tolik nefunguje..
Reagovat
Fandina
Oblečení má Serena super, jako vždy a to včetně doplňků, ale trápí se. S Yarkou to teď také bylo hodně těsné.
Reagovat
Michaelus
Caroline hecuje americké publikum, pomůže jí?
Reagovat
Fandina
Caroline tam má také nějaké fanoušky. Asi se obrací na ty, kdo jí povzbuzují.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslíš takový ten výraz jak vypadá, že se každou chvíli rozbrečí? Nebo nějaký jiný? :-)

Já bych řekl, že pořád není dostatečně rozehrána..
Reagovat
MarcelPersch
Přesně ten, já si stejně myslím, že jí zkrátka něco trápí :(
Reagovat
Fandina
Bára super a držím palce dál! Báro ... pojď pojď pojď!
Reagovat
horska.kraslice
Bára super! Moc jí to přeju. A Petře taky.
Reagovat
Michaelus
A jinak gratulace Báře ke skalpu no.1
Reagovat
Michaelus
Serena mi nepřipadá moc v pohodě...no možná ještě zabere :))
Reagovat
smazaný uživatel
tak asi preto lebo ona fakt neni v pohode katastrofa nanu pozerať resp. na jej tenis:DDD
Reagovat
Michaelus
On ten zápas celkově není pohledný. Strašně hodně chyb.
Reagovat
Fandina
Super Peti. Mám radost a držím palce do dalších zápasů. Peti ... pojď pojď pojĎ
Reagovat
smazaný uživatel
v ďalšom kole Sexi Anička no ta dnes hrala dobre s Italkou:DDD
Reagovat
Michaelus
Výborně Petro, dobře se připrav na Anu. Doufejme, že už tě v pondělí uvidíme :D
Reagovat
smazaný uživatel
udělala si nám zoufalcům radost, jednak, že jsi vyhrála a jednak tě konečně uvidíme naživo v novém oblečení :) Jen tak dál :)
Reagovat
PetaM
To nemůžeš vědět, že jí uvidíme ... :D
Reagovat
Fandina
Mám dojem, že to samé oblečení má Garcia, která teď hraje se Serenou. Je decentní a hezké ... úsměv.
Reagovat
smazaný uživatel
zmente Foto pls
Reagovat
Michaelus
A to jako proč? :D
Reagovat
PetaM
Žádné jiné foto z Miami zatím není ... Asi :D
Reagovat
smazaný uživatel
ta šak aj krajšie fotky ma Petra a nie jak dava do lopty a tote ksichty počas uderu nemam rad
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist