Kvitová je po vyřazení smutná, ale zůstává pozitivní

26. 1. 2012, 11:13
Aktuality 52
Smutně, ale vyrovnaně působila Petra Kvitová po vyřazení v semifinále Australian Open. Česká tenistka přišla prohrou s Ruskou Marií Šarapovovou o možnost hrát podruhé v kariéře grandslamové finále i o šanci stát se po melbournském turnaji poprvé v kariéře světovou jedničkou.
Profily hráčů
Petra Kvitová

"Semifinále se mi teď těžko hodnotí. Jsem pochopitelně smutná, ale také je to třeba brát pozitivně. Vždyť jsem se probojovala do semifinále grandslamu, svého prvního tady v Austrálii," řekla Kvitová po prohře 2-6 6-3 4-6 se Šarapovovou. 

"Je dobře, že si držím formu, kterou jsem loni nabrala. Doufám, že se zhodnotí v dalším průběhu začínající sezony," konstatovala po úvodním měsíci roku, v kterém před Melbourne vyhrála Hopmanův pohár a hrála semifinále v Sydney.

V rozhodující třetí sadě měla wimbledonská vítězka několik příležitostí prorazit podání Šarapovové, ale nedokázala brejkboly proměnit. "Nebyla jsem příliš nervózní z neproměněných šancí, snažila jsem se na to rychle zapomenout. Že by měla štěstí? To určitě ne, je to velká hráčka a byla výborně připravená," uvedla Kvitová.

Jednadvacetiletá Češka nakonec za stavu 4-5 udělala dvojchybu a pár dalších chyb a po dvou hodinách a dvanácti minutách zápas ztratila. "Je to o tom, jak dokáže hráčka proměnit své šance, a dneska to byla ona, která to dokázala," podotkla Kvitová, jež proměnila jen 3 ze 14 brejkbolů, naopak Ruska 5 z 5.

Highlights ze zápasu Kvitová - Šarapovová:


Do zápasu vstoupila Kvitová podle svých slov nervózní. "Nějak jsem nebyla připravená. Na to, že to bylo semifinále grandslamu, jsem si připadala nějaká ztuhlá. V prvním setu mě přehrála, druhý set už mi vyšel," komentovala Kvitová vývoj utkání. "Ve třetí sadě jsem se v tom snažila pokračovat, ale nevyužila jsem své šance. Možná jsem se měla snažit hrát více vítězných míčů a nečekat, jak zahraje Maria."

Nepovedený poslední game:


Kvitová se už těší na Fed Cup
Loni porazila Šarapovovou ve finále Wimbledonu ve dvou setech a nedala Rusce moc šancí. "To ale bylo na trávě a hrála jsem agresivněji a nedělala tolik chyb," řekla Kvitová. "Maria dnes hrála výborně, já bojovala, ale marně," dodala.

Před semifinále o sobě Kvitová slyšela, že je favoritkou a jistou budoucí jedničkou. Zaznělo to z úst Martiny Navrátilové i Martiny Hingisové. "Tlak jsem proto určitě necítila, je nás tady víc, a že to o vás říkají, ještě neznamená, že jste. Musíte o to bojovat," poznamenala Kvitová. Jedničkou se může stát v blízké budoucnosti. "Každá z nás ve špičce má šanci být jedničkou. Bojujeme o to," řekla.

V Melbourne Kvitová zůstane už jen krátce. Půjde se v pátek podívat na semifinále juniorů, v kterém bude bojovat její přítel Adam Pavlásek. Pak se rychle přesune do Evropy a povede příští týden český tým v 1. kole Fed Cupu proti Německu. "Moc se na zápas i na tým těším," řekla strůjkyně loňského titulu českého výběru.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

52
Přidat komentář
smazaný uživatel
Ja jsem si ten zapas masochisticky prehral jeste jednou a musim konstatovat, ze Petra pres ty chyby a neduraznost byla vetsinu zapasu o neco lepsi, az na tu nestastnou posledni hru. Ty projety brejkboly, 11 ve tretim setu... Myslim, ze Rusaci nemaj nad cim jasat, spis by meli Petre podekovat za hezkej darek. Ovsem, predpokladam, ze Vika Sarapku prevalcuje, rozjeta je slusne a zaslouzila by si ten titul vice, nez kdokoli jinej. Tak uvidime.
Reagovat
smazaný uživatel
Prosím, říkejme Rusové, žádní Rusáci. Podobně jako např.Dánové,Švédové. Není to hezké. Někomu z Vás by se asi taky nelíbilo,kdybych tu já např. o české vládě psal,že jsou to Židáci.
Reagovat
Jabadu
No, s těmi Židy jste to trefil. Já si pustil pouze třetí set a souhlasím, že Petra byla lepší - to je velmi pozitivní. Původně jsem se obával, že ji Máša "přejede". Petra je prostě top hráčka a prohrála, protože více štěstíčka měla soupeřka. Ale Petřin pokrok za 1 rok je téměř neuvěřitelný.
Reagovat
smazaný uživatel
Petro,dneska to bylo na houby. Všichni chceme, abys byla světová jednička, tak sakra vyhrávej!!
Reagovat
smazaný uživatel
nevit nekdo jak to vsechno neska dopadlo ? musel sem bit zase ve skole a tam nam tendlencten tenys nedaly. informutejmne prosimvas. dik.
Reagovat
smazaný uživatel
Člověk chvíli nesleduje dění a pak kouká co všechno se tady na těch diskuzích dá vyřešit. Osobní, politické, či společenské problémy a vady, no prostě všechno, krom tenisu teda...úsměv.
Reagovat
smazaný uživatel
Lajno,ty si o sobě myslíš,jak jsi vyjímečný,ale jsi jen trapný obejda a tvé příspěvky jsou jen souborem trapných,servilních pitomostí.
Reagovat
Jan
Jsem zklamaný. Měla na výhru, ale ty neproměněné breakboly ... Ale Šarapová hrála dobře, proto vyhrála. Petra kazila víc než je v poslední době jejím zvykem. řekl bych, že Šarapová se připravila lépe, i když nejsem tenisový odborník a někdo mě může vyvést z omylu. Svět jede dál, je to pořád věčný kolotoč v tom tenise. Tak uvidíme, jak to bude pokračovat. Shrnul bych její výkon na AO, že nebyla tak připravená jako na turnaj mirtyň, možná příliš mnoho galavečerů na přelomu roku po tom senzačním úspěchu i když do toho nevidím. V zápasech se slabšími hráčkami na AO měla výkyvy a v semi už jí to neprošlo. Loni 1/4 finále byl pro Petru úspěch, letos semi je pro ni neúspěch, z toho je vidět, kam se posusnula. Jen tak dál.
Reagovat
smazaný uživatel
Lidi,hlavně Vy, kteří máte k tenistům jako jsou Berdych, nebo Kvitová i kritické připomínky,byt' jim fandíte, dejte si pozor. Prokádrují Vás a pozurážejí novodobí kádrováci, jako je např.příznivec novodobé státostrany, pán pod zn. VIS.
Reagovat
Fandina
jsi mimo mísu ......
Reagovat
smazaný uživatel
Mimo tu tvoji zlodějskou odesáckou.
Reagovat
Fandina
jen si ulevte nic to nestojí a člověku se udělá lépe .......
Reagovat
smazaný uživatel
Ale jdi, ty brebto.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že diskuse jsou od toho, aby tady zaznívaly rozličné názory,případně polemika. Ale urážet a znevažovat někoho,kdo má jiný, byt' kritický názor, jako to tady soustavně předvádí pár odesáckých, rozmazlených a přitroublých pitomců,viz. VIS, to zde nepatří. Kádrujte si na schůzích ODS a ne tady!!
Reagovat
VlS
Pane Karle, jediný, kdo na tomto vlákně někoho uráží, dělá stupidní závěry o politické příslušnosti jiných proto, že v hození rakety na zem nevidí zásadní problém dalšího rozvoje tenistky jste tady vy. Sklidil jste nesouhlasné názory na toto téma na jiném vlákně a zkoušíte pokračovat tady. Musíte mít asi hodně smutný život plný nepochopení a ústrků, protože svět okolo Vás Vaše skvělé myšlenky nepřijímá tak, jak by si podle Vás zasloužily. Hluboce se mýlíte, nezasloužily, jsou to snůžky nesmyslů a nenávisti.
Reagovat
smazaný uživatel
Zato ty tvoje ,,skvělé" myšlenky jsou opravdové skvosty. A tvé servilní a ubohé příspěvky odpovídají inteligenci tvé telecí hlavy.
Reagovat
VlS
Máte ještě něco hezkého k vyslovení? Miluju, když dokazujete tak vehementně to, co jsem výše napsal. Kde končí inteligence, tam vždy začíná vulgarita - úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Telecí hlavo,nech už toho.
Reagovat
gerd
Tak tu čtu jak hrála Kvitová super!?No ale mě to tak super nepřipadalo!Já nevím co my jsme za národ,že nedovedem kritizovat.Kritizovat je taky dobré pro vývoj toho určitého člověka!Já jsem to viděl tak,že Kvitová 1set odflákla,v druhém už hrála tak jak se od ní čeká!Ovšem ten třetí set?!?Nedá se říct-odflákla,ale měla rusku tzv."na lopatě"a ona to úplně prošustrovala!!!!!Takže za co by měla být pochvala?Za to,že zápas neprohrála 2x 6:0?Hráčka úzké špičky přece v rozhodujících chvílích nemůže zahrát údery jak nějaká hráčka třetí stovky!Nebo snad ano?Chtělo by to aby ti její trenéři(pokud na to mají!)s ní zapracovali hlavně na PSYCHICE!!Tam je podle mne zakopaný pes,nikde jinde!
Reagovat
smazaný uživatel
naprostý souhlas... ale bacha, tady s tím názorem neuspěješ... já sem zavítal v domnění, že zde budou objektivní a tenisu znalí, ale možná zde tenisu někdo rozumí, ovšem chyby vidět nechtějí...
Reagovat
smazaný uživatel
Milánku, něco zkus. Přečti si po sobě ty slitky psané stupidním způsobem bez mezer. Čte se ti to dobře?
Reagovat
Fandina
inteligentní člověk sám ví co je špatně a umí se poučit, ale od rady ne od kritiky. Ta je nanic.
Reagovat
smazaný uživatel
gerd:

"Hráčka úzké špičky přece v rozhodujících chvílích nemůže zahrát údery jak nějaká hráčka třetí stovky."

Ale muze a stalo se milionkrat. Ale o te psychice mas pravdu a to uz tu rada lidi napsala a nikdo je za to nesepsul, jak se snazi tady Luiz naznacovat. Je to jen a jen o hlave a o emocich, ale tim, ze ji nekdo bude za todle nadavat, se nic nezlepsi. Naopak. Kazdopadne to chce hodnotit z dlouhodobe perspektivy a tam neni Petre v zasade co vycitat. Kdyby se dostala takhle daleko pred pouhym rokem, tak by z toho bylo pozdvizeni, ted tady rada lidi jen nadava, to je taky negativni ceska narodni povaha. Porad nadavat a stezovat si. Zkratka, vse ukaze cas a ty psychokolapsy si myslim vymizej, az se bude v te absolutni spicce pohybovat delsi dobu (je tam teprve rok). Jen proste nechapu, co po ni vsichni chcete, neni to Terminator.
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyz zkusis idnes*cz nebo sport*cz - myslim, ze budes urcite spokojeny;) Tam vetsinou po prohre nenechaji na hracich nit suchou. Takze to az tak s tim narodem nebude spatne:)

Branit samozrejme nemame co... to si musi uhrat samozrejme ten hrac/ka sam/a. Podle mne zivot je i o prohrach a hlavne o tom jak se z nich dokazeme poucit, takze cas nam na to nejlepe odpovi, jak se ona sama s tim srovna, mame pred sebou dalsi celou sezonu. Nema prece cenu ted uz hovorit o tom, ze jde do kelu...podle mne dost predcasne.

Jinak muj osobni nazor je, ze nedokaze dobre Petra hrat outdoor, a spec betony...nejlepe ji jde povrch jako trava. Minuly rok me na antuce celkem prekvapila, jsem celkem zvedavy letos.

Jinak co tady vetsinou pada z te kritiky, kterou tak zadate..., napr. zeby potrebovala zapracovat na pohybu na kurtu. Dale, ze bude muset psychicky zapracovat na tom, kdy je na ni vyvijen vetsi medialni tlak, atd...
Sama i Kvitova potvrdila, ze zacatek nezvladla.

Kazdopadne jak jedna moudra hlava rekla: kritizovat dokaze kazdy, nebot to neda tolik prace, tvorit hodnoty uz nedokaze uplne kazdy, nebot to da praci a usili. Pokud sami vkladame jakekoliv usili do cehokoliv, mame vetsi pochopeni pro nezdar kohokoliv jineho...

/muj nazor:)/
Reagovat
smazaný uživatel
At' sakra vyhrává,ne!!
Reagovat
smazaný uživatel
I když to dneska nevyšlo, tak bysme na ni měli být hrdí! V rámci AO odehrála skvělý zápas a řekl bych, že měla i tročku smůlu ve třetím setu.
Reagovat
smazaný uživatel
Šarapovová nehrála výborně... ale víc bojovala a méně kazila... jinak byla průměrná a Azarenka i Clijsters by jí smázly...
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda, Péťo, vyhrát Grand Slam a ještě porazit v přímém boji všechny sokyně na post světové jedničky, by bylo fantastický pro všechny i pro ty, které Ti nefandí.
Ale ono to jednou příjde. Už tak jsi pro nás jednička.
A tipovat vítězku na finále ? Mám pro sázkaře něco lepšího : "Kdo bude ve finále víc hekat ? "
Reagovat
smazaný uživatel
Na finále rozhodně koukat nebudu, nemám na ty zvuky nervy ani náladu...
Reagovat
smazaný uživatel
Nemusíš,nikdo Tě nenutí. Já se podívám rád.
Reagovat
smazaný uživatel
A to třeba nikoho nezájímá, Kájo.
Reagovat
smazaný uživatel
ja osobne "qituju":)))s povdekem Petrin vykon,semifinal je paradni uspech!!! nemuzeme ted vsichni cekat,ze bude vyhravat jeden GS za druhym jako kdysi Fedex..to teprve prijde,kdyz bude pokracovat v tom,jak hraje..dnes to bylo o par micich ve 3setu,"kdyby" vysly,bylo to vse jinak..v tehle zapasech rozhoduji malickosti,dnes proste Masu byla o chloupek lepsi..Ale kazdopadne diky moc Petro za sqely vykony!!! to ranni vstavani bylo hrozny,ale rad jsem se na ty zapasy dival!
Reagovat
freeteepek
Bohužel se Petra dostala pozdě do zápasu. V prvním setu byla bezradná a jak říká "ztuhlá". Ve třetím hrála trpělivěji. Možná mohla občas víc zariskovat z připravené pozice (nehrát všechno křížem, ale taky po lajně).Ona jak je zvyklá do toho mlátit hned z první, tak když potom zvolní, zase tomu chybí ten finální úder. Chce to najít vhodný kompromis. A získat větší přehled na síti. Dost mě překvapilo, že první eso v zápase přišlo až v polovině utkání. Ona, jak byla Petra ztuhlá, tak i to podání bylo dlouho z její strany vlažné a nepomáhala si jím tak, jako ve Wimbledonu. Na podání to určitě chtělo víc odvahy hned od začátku. Nebo že by se Šarapovová tak moc zlepšila na returnu? Je to škoda, ale celkově určitě vynikající výsledek a povzbuzení do budoucna. Na žebříčku teď Petra půjde trochu dolů, ale pořád zůstává v dostřelu první příčky, což je důležité. Ma jaře obhajuje málo bodů, šance tu bude vyškrábat se nahoru ještě před Wimbledonem.
Reagovat
Carloss
Dneska hrála Petra výborně hlavně ve druhém a ve třetím setu. Vyloženě jsem cejtil, že si věří a je v tranzu. Byl to oboustranně výbornej zápas a v závěru prostě vyhrál ten kdo měl o chlup větší štěstí. Stačilo kdyby využila jeden z těch brejkbolů a zápas by vyhrála. Jinak se mi dneska líbila, páč ve druhém i ve třetím setu diktovala hru, jak je u ní zvykem, Mária byla neustále pdo tlakem, což zvlášť proti dnes výborně hrající Šarapovový si zaslouží ocenit. Na Kvitce dneska bylo vidět, že má ohromnej potenciál, takovou dynamiku a výbušnost IMHO nemá žádná tenistka na okruhu. Že z toho plynou chyby je daň takovému totálnímu tenisu.

Je vidět, že se tu profiluje podobně jako v mužském tenise velká trojice - Azarenková, Šarapovová, Kvitová. Tyhle tři tenhle rok budou bojovat o první místo. Petra by mohla využít slabší únor, březen a část dubna, kdy toho nemusí moc obhajovat a znova zaútočit.

Všechna čest, dneska to byl výbornej zápas dvou velkejch hráček.
Reagovat
smazaný uživatel
Velice výstižné a střízlivé hodnocení vlastní hry. Už nebudu opakovat zdlouhavě, co jsem psal tady jinde, bylo to vlastně totéž. Svázanost v 1.setu a málo agresivity při těch brejkbolech ve třetím.
Jen nevěřím, že Petra necítila ten tlak a je hezké, že se na to nesnaží vymlouvat. Já být na jejím místě, tak se z toho po... :-))
Takže kolotoč se točí dál, fandíme dál, hodně štěstí Petře do dalších bojů.
Reagovat
baggik
Přesně. Je to škoda, protože na výhru měla, ale prostě koncovka třetího setu jí nevyšla, život jde dál. Petra nemusí vyhrát každej grandslam do kterého nastoupí, důležité je že se umí dostat do závěrečných kol, sbírá zkušenosti a stává se silnější a silnější hráčkou. Navíc to má v hlavě srovnané, vůbec o ní nemám strach.
Reagovat
smazaný uživatel
Petra rozhodně nemusí být smutná, i semifinále AO je velmi pěkný úspěch. Je to naše nejlepší tenistka současnosti a jedna z nejlepších celkově!! Dnes se mi ale nelíbilo, jak hrála(stane se),ale hlavně její házení raketou o zem. Vika, Kim ani Máša to nedělají(a když,tak jen zcela ojediněle). Petra má před sebou dvě možné cesty, bud' ,,zvikovatí" a bude světovou jedničkou, nebo patřit k absolutně nejlepším, nebo, pokud bude hrát a chovat se jako dnes, ,,zberdychovatí",bude šestá, osmá,patnáctá,dvacátá,nic pořádného nevyhraje,všichni ji budou omlouvat,jak hrála dobře,že je mladá apod. a bude zatínat pěsti a mlátit raketou vždy,když se jí nebude dařit(to ale ani Berdych nedělá) a možná se nakonec dočkáme toho,že ani soupeřce nepodá ruku.
Reagovat
smazaný uživatel
Ja si zase myslim, ze tak trosku, ale opravdu trosku prehanis...:) Nic proti tobe osobne...

Ano Petra neni ani Vika, ani Masa, boze nastesti.
To budu radsi, kdyz tou raketou hodi na kurt, nez poslouchat to vresteni tech dvou, i kdyz jedna jeste nejak slusne vyje...Kazda tenistka ma neco, co ji odlisuje. Co se nam vice zamlouva, co ne...

Nakonec takovy John McEnroe nebo Bara, to je uplne jiny level, ze? :D John neco dokazal, Bara ne...takze to nebude asi zalezet na hazeni raketou, jestli bude berdychovatet...michas jabka z hruskama. /muj nazor/

Ja kdyz pinkam a na siti to posilam kilometry do autu, poustim raketu a drzim se za hlavu, jestli jsem normalni...asi take nebudu berdychovatet, ikdyz pinkam strasne a hraju tak max o stary backory...

To, co je dulezite, ze ma nadhled, nehrouti se z prohry, dokaze se podivat na sebe strizlive a sebekriticky, a ma chut se neustale zlepsovat. /Coz mi celkem chybi u Tebe/

Ale kdyz uz ji tak chces moralizovat za hazeni raketou, tak proc ji to nereknes osobne, kdyz pises, ze ji znas osobne...dle meho nazoru vuci Dame, Zene to bude i vic fer, nez nekde na portalu timhle zpusobem. A jeste ji prisuzovat, ze jednou nekomu nebude podavat ruku...?
Trochu zbytecne...
Reagovat
Fandina
protože celý jeho příspěvek je jen o tom, aby si odplivl někde kde jiné naštve.
Reagovat
VlS
odkud jste se vynořil (nebo spadl)? Petra (i Tomáš) se rozhodně nechovají nijak nesportovně, naopak.
Upuštění rakety na zemy (jak vypadá udeření raketou o zem se podívejte na Marcose Baghatise, který letos rozmlátil 4 nebo 5 raket na třísky během necelé minuty - je toho plný You tube) není určitě žádný prohřešek proti sportovnímu chování, je to velmi krotký způsob upuštění páry.
Nepodání ruky Tomáše Almagrovi za úmyslné napálení míčem v emotivní situaci byla sice chyba (a nikdo jio nebagatelizuje), pro normálně věcně uvažujícího člověka pochopitelná (já bych ho asi na místě natřel raketou po hlavě. Dovolíte si říct o lidech, kteří hrají tenis na absolutní světové špičce, že nikdy nic pořádného nevyhráli?
A vy chcete někomu dělat moralizující přednášky? Prosím ponořte se (vzneste se) opět na původní místo, jsem přesvědčený, že zde mnoho pochopení nenaleznete.
Reagovat
smazaný uživatel
Váš zpúsob myšlení a odsuzování někoho, kdo má jiný,než servilní názor,mě utvrzuje v tom, že oba jistě jste příznivci nebo členové jedné nejmenované, ,,pravicové" strany, kterou založil ,,Veliký ekonom",pan Neomylný a jejíž členové a příznivci si myslí,že mají patent na rozum a ty, co mají jiný názor,nebo se kriticky vyjádří o známých osobnostech, bud' urážejí nebo znevažují. Zkrátka jste pakáž.
Reagovat
VlS
podle Vaší logiky bych teď měl usoudit, že vy jste jistě stoupence či členem bývalé státostrany a jste ........ nevím co.
Názor na člověka, který se připojí do roky běžící diskuse fanoušků tenisu (a zdaleka ne všichni fandí Petře nebo jen Petře a či Tomášovi) v konjukturální situaci, kdy se očekává velký úspěch a začnete stavět kritiku na naprosté banalitě a vyvozujete z této banality naprosto neadekvátní závěry. Z reakce na Váš dehonestující příspěvek vyvodíte závěr o politické příslušnosti těch, kdo komentář zaslali. Fandinu znám jen jako nick name Fandina na této diskusi, kde politiku nepropíráme a proto nevím, jakého je politického smýšlení a ani mě to vůbec nezajímá. Její obvyklé zakončení příspěvku (úsměv) o ní vypovídáá, že je hodný a slušný člověk.
Jaký člověk jste vy si zhodnoťte sám, já Vás titulovat nebudu.
Reagovat
smazaný uživatel
Vážený,pokud kritickou reakci na konkrétní situaci(soustavné házení raketou)považujete za ,,dehonestující" a urážíte kvůli tomu druhého, pak nejste nic víc a nic mín' než přitroublý odesácký buran.
Reagovat
smazaný uživatel
Pánové, skutečně obdivuji vaši trpělivost a snahu tomuto člověku něco vysvětlit. Přiznávám, že já bych to nedokázal, proto jsem se RADĚJI omezil v obou mých příspěvcích na : BEZ KOMENTÁŘE
Reagovat
smazaný uživatel
Raketu(y)roztřískal Bagdatis, nebo třeba Serena, to se někdy v zápalu emocí stane, no a co? Ale házet soustavně raketou o zem, to dělá poslední dobou jen Kvitová.Nebo se mýlím? A protože jsi zřejmě méně chápavý, tak pod pojmem ,,zberdychovatět", jsem měl na mysli to, že Petře může hrozit stagnace, pokud tam nebude více disciplíny(viz. Vika). Hlavně omezit galavečery,setkání s politiky apod. Berdych nikdy žádný grandslam nevyhrál, ani nevyhraje. Petra vyhrála Wimbledon, loni měla fantastickou sezonu, chce-li patřit k nejlepším,musí tam být disciplína i snášet kritiku na ni-jako na Mášu nebo Viku.Ale odbornou,ne co tady plácáme my. Jistě uznáš, že pokud bude chodit po galavečerech,všichni jí budou jen stále říkat,jaká je dobrá a skvělá, že jí to nepomůže. A to, že některé hráčky jsou při hře hlučné mi vadí méně,než to soustavné házení raket o zem.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty jsi fakt lejno.
Reagovat
smazaný uživatel
Myšleno lajno.
Reagovat
smazaný uživatel
1/ Neupouzival bych slovo soustavne, statistiky jejiho hazeni raketou nemam, ale soustavne = neustale. Posledni dobou se ji to stava casteji. OK potvrzuji. Ale jak ve vyhranych, tak prohranych zapasech. Statistika v novem roce 7 vyhr. : 2 prohry.
Pokud jsem pochopil dobre, milejsi by ti bylo, aby ji roztriskala v nastvani. OK. Muze byt:) Vysledek je ale stejny.
/na tom se asi shodnem/

2/ Muzu byt mene chapavy - OK, ale ja zatim stagnaci nevnimam. Stale beru Petru jako stylovou hracku, ne nejlepsi. Aby byla nejlepsi, to je otazka pro jejiho trenera. Nesouhlasim, ze to je jen v jeji nediscipline. Muj nazor je, ze ma problem co nejlepe prizpusobit svou hru na dany povrch, ci podminky.Nakonec je to tak trochu i na ni...
/na tom se asi neshodneme/

3/ Tomase Berdycha moc nesleduji. A je mi jedno jestli GS vyhraje nebo ne, hlavne aby se asi sam citil ok s tim, co mu pinkani dava nebo ne./tady mi je ukradeny, jestli se shodnem nebo ne/

4/ Animalni rvani Marie S. a Marie K. mi bude vzdy vadit rozhodne vice nez pohazovani raketou, stejne tak jako to vadi me zene, ktere to ani nedela dobre, [tenis ma rada]. Vzdy me prosi o stlumeni zvuku. /na tom asi nikdy neshodneme/

Divil bych se, kdyby se vsichni na vsem shodli...
Reagovat
smazaný uživatel
Příteli,kdyby jí ujely nervy a roztřískala raketu,pochopil bych to,pro jednou. Nezlob se, ale pro časté a stále se opakující házení raketou o zem, já pochopení nemám. Pokud jde o AO, myslím si,že i vzhledem k tomu, že turnaj se hraje v těžkých klimatických podmínkách tropických veder a Petra je astmatička, je SF AO určitě velký úspěch. Myslím si, že Wimbledon bude zase její parketa a že ho opět vyhraje a další grandslamy budou o soubojích hlavně mezi Petrou a Vikou. Ted' budu držet palce Petře a ostatním našim holkám, at' vyhrají v Německu.
Reagovat
Fandina
Moc gratuluji Petře k semifinále. Nevadí, že neprošla do finále a nebude jedničkou. Dostat se do SF je velký úspěch. Sama zhodnotila že nehrála agresivně a dělala chyby a přesto chybělo kousek aby finále vyšlo. Přeji mnoc dalších výher a radosti nám fanouškům.
Reagovat
smazaný uživatel
Pěkný servilní blábol.
Reagovat
vendulkabendulka
Priznavam, ze dneska a ani v prubehu AO se mi nelibila. Ale to nic neznamena, ze dne na den se to muze otocit.
Rychle se oklepat, vzit si pozitiva z toho co se povedlo a ono to pujde. Je teprv zacatek sezony a vsechno je zatim ve hvezdach.

Neverim, ze to tady PK cte, ale kdyby nahodou: Diky za skvely zazitek!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist