Kvitová je bez ztráty setu už v semifinále, Šafářovou před ním zastavila Wozniacká

26. 9. 2013, 07:38
Aktuality 316
Lucie Šafářová si v Tokiu o své druhé turnajové finále v řadě nezahraje. Vítěznou sérii české tenistky ukončila Caroline Wozniacká, proti které Šafářová neudržela vedení. Ve hře o druhý letošní titul stále zůstává Petra Kvitová, která dnes zvládla hned dva zápasy: v osmifinále porazila Američanku Keysovou, o pár hodin později si pak poradila i s Ruskou Kuzněcovovou a bez ztráty setu postoupila do semifinále. Tím si zajistila i návrat do Top 10.
Petra Kvitová (© toray-ppo.co.jp)

Lucie Šafářová si přivezla z Kanady do Japonska formu a tři zápasy včetně dvou proti nasazeným soupeřkám zvládla. I dnešní čtvrtfinále s bývalou světovou jedničkou Caroline Wozniackou výborně rozehrála. Dvakrát sebrala Dánce servis, vedla už 4-0 a první set rodačce z Brna jasně patřil. Wozniacká se pak ale začala rapidně lepšit.

Druhou sadu rozhodl brejk Dánky v šestém gamu a od té doby byla lepší hráčkou na kurtu. Šafářová měla problém čelit jejímu servisu a do hry už se nedostala. Wozniacké podlehla letos podruhé, v únoru v Dubaji měl jejich zápas jasný průběh. Dnešní třísetová bitva trvala bez tří minut dvě hodiny.

Šestadvacetiletá Šafářová tak prohrála poprvé od US Open a poprvé po sérii osmi vyhraných zápasů v řadě. Příští týden by neměla chybět na turnaji WTA Premier Mandatory v čínském Pekingu.

Petra Kvitová rozehrála svůj osmifinálový duel s osmnáctiletou Madison Keysovou už ve středu, ale hned v první hře v momentu výhody české jedničky byl zápas kvůli dešti přerušen. Na úvod dnešní dohrávky si česká tenistka s problémy udržela servis, hned sebrala soupeřce její, a tím bylo o prvním setu rozhodnuto. Američanka se totiž k dalšímu brejkbolu nedostala a sadu prohrála 2-6.

Kvitová si svůj servis bezpečně hlídala i ve druhém setu, jehož klíčovým momentem byl šestý game. Tehdy česká tenistka znovu udeřila při podání Keysové, která ztratila tři hry v řadě a s Tokiem se rozloučila porážkou 2-6 2-6.

Česká jednička, která se v Tokiu odhlásila ze čtyřhry, se z postupu radovala jen krátce. Už po pár hodinách odpočinku totiž nastoupila k druhému dnešnímu utkání proti Světlaně Kuzněcovové, pro kterou to byl také druhý dnešní zápas: v tom prvním se oklepala z pomalého začátku, ze stavu 0-4 ještě dokázala úvodní set otočit a Rumunku Soranu Cirsteaovou porazila 7-6 a 6-1.

Kvitová se s o pět let starší Kuzněcovovou střetla dosud jen jednou, když ji v předloňském finále zdolala ve třech setech. Dnes proti Rusce předvedla jeden z nejlepších výkonů v sezoně. Třiadvacetiletá Češka, která teprve krátce spolupracuje s kondičním trenérem Markem Všetíčkem, se výborně pohybovala, hrála agresivně a přitom s minimem chyb a vyhrála 6-4 6-1. 



V prvním setu Kvitová odvrátila oba brejkboly a pak v 10. gamu udeřila. Především díky razantním returnům soupeřce vzala poprvé servis a tím rozhodla i celý zápas. V úvodní hře druhé sady ještě odvrátila čtyři brejkboly, pak už ale dominovala a po 73 minutách se mohla radovat z druhé výhry během jednoho dne. 

"Možná jsem poprvé od juniorek hrála dvě dvouhry v jeden den a jsem ráda, jak jsem to zvládla. První zápas jsem vyhrála rychle, což bylo dobře, a dokázala jsem se zkoncentrovat i na ten druhý," řekla na kurtu Kvitová, která si dnes zajistila návrat do Top 10 světového žebříčku.

Kvitová tak bez ztráty setu postoupila do svého čtvrtého letošního semifinále, v nichž ještě neprohrála. Titul ale získala pouze v únoru v Dubaji, v Katovicích i v New Havenu ve finále neuspěla. V Tokiu si zopakuje semifinále z roku 2011, ale na případný titul zatím nemyslela. "Teď jsem nadšená ze semifinále a musím se soustředit na další zápas," řekla.

V boji o první finále v japonské metropoli bude proti české wimbledonské vítězce stát bývalá světová jednička Venus Williamsová, s kterou má bilanci 1-1. Američanka, jež ve druhém kole vyřadila nasazenou jedničku Azarenkovou a ve třetím ve formě hrající Rumunku Halepovou, dnes zvládla třísetový zápas s devatenáctiletou Kanaďankou Eugenií Bouchardovou.

"Už se zápasu s Venus nemůžu dočkat a těším se," napsala Kvitová na sociální sítě. Starší ze sester Williamsových porazila v roce 2008 v Memphisu jako tehdy 143. hráčka světa. Přitom s hůře postavenou tenistkou Venus nikdy v kariéře neprohrála. Druhý zápas hrála Kvitová s vítězkou sedmi grandslamů ve dvouhře loni v Miami a ve třetím setu dostala "kanára".

Aktuálně je Kvitová světovou jedenáctkou a Venus Williamsové patří po zdravotních problémech až 63. místo v pořadí WTA.

Výsledky - Tokio (tvrdý povrch, dotace 2.369.000 dolarů):
Dvouhra - osmifinále:
Kvitová (7-ČR) - Keysová (USA) 6-2 6-2
Kuzněcovová (Rus.) - Cirsteaová (15-Rum.) 7-6(3) 6-1

Dvouhra - čtvrtfinále:
Kvitová (7-ČR) - Kuzněcovová (Rus.) 6-4 6-1
Wozniacká (4-Dán.) - Šafářová (ČR) 2-6 6-3 6-2
V. Williamsová (USA) - Bouchardová (Kan.) 6-3 6-7(4) 6-3
Kerberová (5-Něm.) - A. Radwaňská (2-Pol.) 6-4 6-4

Semifinálové dvojice: V. Williamsová - Kvitová, Wozniacká - Kerberová.

Čtyřhra - čtvrtfinále:
Blacková/Mirzaová (Zimb./Indie) - Grönefeldová/Peschkeová (4-Něm./ČR) 7-5 6-3
Su-Wei Hsieh/Shuai Peng (1-Tchaj-wan/Čína) - Görgesová/Záhlavová-Strýcová (Něm./ČR) 6-3 6-4
Kudrjavcevová/Rodionovová (Rus./Austr.) - Flipkensová/Kvitová (Belg./ČR) bez boje

pva, TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

316
Přidat komentář
r176
Péťa je ve finále!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Tomáš no nerob si hanbu
Reagovat
smazaný uživatel
Peking - los: http://www.protennislive.com/lshd/main.swf?lang=en&ref=http://www.wtatennis.com zatím má Petra v 1. kole volný los, asi někdo vypadl..
Reagovat
PetaM
Jak už se tady psalo, všechny Semifinalistky z Tokia mají volný los pro první kolo :) :)
Reagovat
smazaný uživatel
áha, dík moc za upozornění, to mi nějak uniklo.. :)
Reagovat
tommr
Venus je zatím jasně lepší. Petra se trápí hlavně na servisu ...
Reagovat
smazaný uživatel
teď už líp.. :) ale netroufám si odhadnout třetí..
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.wtatennis.com/photos/article/3468745/title/tokyo-gallery-stars-star-jumps#
Reagovat
smazaný uživatel
se kvalifikovala an TM
Reagovat
smazaný uživatel
tak prvnich 5 kvalifikovanych mame. Posledni tri bych si pral 6. Errani, 7. Kvitova a 8. Kerber. Bohuzel u Angie ztraci docela dost bodu, tak uni to moc nevidim. Petra ale ktomu udelala v Tokiu razantni krok, ktery muze jeste navysit. :-) U Angie si nemuzu odpustit trosicku rejpavou poznamku s nadsazkou :-). Aga mela TM jasny tak chtela pomoct dobre kamaradce se tam dostat take :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Cumplea?os feliz Monika
La mulţi ani Simona
Reagovat
hatatytla
Koukám že Radek odkoukal trapnej Paesuv zvyk povzbuzovat se
v jazyce soupeře...
Reagovat
kada.tom
na rozhození soupeře dobrý, takže proč ne :-)
Reagovat
Reti64
Aktuální kurzy:
Kvitová - V. Williams 1,787 - 2,17
Kerber - Wozniacki 1,752 - 2,23

Těsně před dnešními zápasy byly tyto kurzy:
Kvitová - Kuznetsova 1,69 - 2,34
A. Radwanska - Kerber 1,50 - 2,83.
Reagovat
slacker
Teda dnesek se Petre povedl znamenite, skoda ze dneska nehralo i semifinale a finale :-)) ... uplne Jachyme hod ho do stoje :-))
Reagovat
smazaný uživatel
A zase něco pozitivního :)

Venus Williams has lost 5 of last 6 when priced as Underdog ($2.00 to $2.999).
Petra Kvitova has won 4 in a row when priced as Favourite ($1.50 to $1.999).
Reagovat
slacker
Boze to je zase hantyrka, Underdog. A ty $ u kurzu jsou fakt vtipne nevtipne
Reagovat
smazaný uživatel
Nechej Boha na pokoji.
The first recorded uses of the term occurred in the second half of the nineteenth century. its first meaning was "the beaten dog in a fight". - wiki
Reagovat
slacker
Slovo opacneho vyznamu ke slovu favorit je zbitej pes nebo podvratak, hmmm zajimave. Ale ty $ u bezrozmerne veliciny jako je kurz jsou pro me jako lajka pest na oko :-)).
Reagovat
slacker
v cestine rikame ze je "autsajdr" a nenapada jiny puvod nez z angliztiny. Sazkari jsou fakt sekta
Reagovat
slacker
nejak se mi nezdaji fakta. jake 4 zapasy v rade vyhrala jako favoritka? V Tokiu vyhrala 3 zapasy a na US open prohrala s Riske, to nebyla podle sazkovek favoritka? ... to si nekdo taha nudli z nosu
Reagovat
dadaft
četli jste Bílého Tesáka od fantastického vypravěče Jacka Londona?
v rozhodující bitvě se soupeř Bílému Tesákovi zakousne asi deset čísel od krční tepny.
Tesák dělá možné i nemožné aby ho setřásl, zkouší se vytrhnout, válí se, vymetá s ním rohy klece... - ale nic nepomáhá, síly pomalu ubývají........................
........................ a vždycky, když na chvilku spočívá, soupeř stvůj smrtící stisk o centimetříček přiblíží tepně...
a znovu celé dokola.
jako dítě jsem se u toho málem posral...

něco takového se mi vybaví při "the beaten dog in a fight". ))
Reagovat
smazaný uživatel
S Riske měla ale kurz 1.3
Reagovat
smazaný uživatel
Jak je možné, že v reportáži TV Nova byl záběr (mečbol) ze zápasu Petry s Keys, když na tento zápas nebyl stream?
Reagovat
PetaM
Třeba matchball byl k vidění :) Stejně jako při zápase s Riske v New Havenu, kde jsme také viděli jen poslední 2 (+-) míčky :) :)
Reagovat
smazaný uživatel
Teď začínám pochybovat o Petře.

Ve všeobecné euforii se zapomíná, že i s Kuznou to bylo o pár klíčových míčích. Plus mě straší stats Venuše s levačkami 28-5.

A třeba i loni porazila Angie na USO. Kdy Angie měla super formu a Venuše na odpis.
Reagovat
smazaný uživatel
I kdyby Petra s Venus prohrála, tak semi je super výsledek. Finále nebo titul by byl určitě lepší i kvůli velkému zisku bodů do race. Ale i tak dokázala vyhrát dva zápasy ve dvou dnech a dokonce ve dvou setech. A některé údery v zápase s Kuznetsovou byly fakt úžasný...
Reagovat
PetaM
Nechme se překvapit, jaké to bude :) :)
Reagovat
LukasH
Ne na nic se nazapomíná, ten první set byl o pár míčích na konci, ale o to jde. Petra tam zabrala a brejkla jí přesně ve chvíli, kdy bylo třeba.
Druhej set už o pár míčích nebyl. Petra v podstatě přestala kazit a Kuzna se dost zhoršila.
Nevím, už mi to neustálý rozebírání, jak to vyhrála, přijde až zbytečný, protože vlastně nic neni ideální - kdyby vyhrála úplně jednoznačně, psalo by se, že je to podezřelý a že v dalším zápase prohraje. Kdyby to byl tříseťák, tak by to bylo taky blbě.
Vůbec nejsem v euforii a netušim, jak bude zejtra zápas s Venus probíhat, nicméně Petřina hra dneska splnila snad všechno, o čem se v poslední době diskutovalo, jak by měla hrát. Hrála s rozvahou, nijak zvlášť agresivně, aby se nevyházela a v důležitých chvílích přitvrdila a ten konečnej brejk v prvním setu si uhrála naprosto sama.
Ať už to s Venuší dopadne jakkoliv, pro mě je úspěch SF a to, jak teď Petra hrála.
Reagovat
smazaný uživatel
S tím se téměř dá souhlasit.
Reagovat
tommr
mě spíš straší jiná statistika: v obou dosavadních vzájemnejch zápasech vyhrála výrazně níže postavená hráčka. V roce 2008 v Memphisu vyhrála Petra (143) nad Venus (8), loni v Miami naopak vyhrála Venus (134) nad Petrou (3). Letos je sice mezi nima menší rozdíl (Petra 11, Venus 63), ale přesto by měla podle toho trendu vyhrát Venus ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
To můžeš Ty být tedy v klidu. Páč dneska hrála s čelenkou a tím se to tvoje pravidlo ruší.
Reagovat
PetaM
Právě kvůli tomu velkému rozdílu vyhrála ta hůře postavená. Možná, že Petra chytla slinu, jako v Dubaji :) Ne, teď fakt, Petra o TM chce zabojovat a to pořádně, myslím, že i když jí Venus stojí v cestě, není to neprůbojná překážka :) :)
Reagovat
ta-dah
Verme tomu, ze zitra rano se pro Petru vsechny relevantni okolnosti sejdou v potrebne pozitivni konstelaci a ona to da. Ze to bude chtit vic nez Venus a ze tomu da vic nez Venus. Jinudy cesta k vitezstvi nepovede. Tak good luck, Peto!
Reagovat
VlS
Většinou je tenis o pár míčích, dnes to s Kuznou nebyla výjímka. Lucka třeba celkově prohrála jen o 5 míčů a žádnou velkou výjimkou nejsou příady, kdy hráč ( hráčka), který vyhrál víc míčů prohrál zápas.
Reagovat
smazaný uživatel
to je mi novina :)
Reagovat
smazaný uživatel
Chcete ušetřit za volání?

Máme pro Vás:

300 minut do všech sítí+ neomezené SMS do všech sítí + 300 MB internetu = 299 Kč s DPH 400 minut do všech sítí+ neomezené SMS do všech sítí + 300 MB internetu = 399 Kč s DPH

Pište na vyhodne.volani@email.cz
Reagovat
VlS
běž s tou blbou reklamou někam do háje a neotravuj v diskusi
Reagovat
slacker
ne nechceme usetrit za volani, chceme mobilni internet za hubicku a bez smesnych limitu na data
Reagovat
tommr
průběžnej stav žebříčku WTA k dnešnímu dni tj. po zkompletovaným čtvrtfinále v Tokiu. Čísla v závorce znamenají bodovej náskok nebo ztrátu na Petru. Hvězdička znamená, že hráčka postoupila v Tokiu do SF a ještě tam může získat další body (225 bodů za postup do finále a 505 bodů za titul) :

1. Williams, S. 12260 (+8820)
2. Azarenka 9480 (+6040)
3. Sharapova 7641 (+4201)
4. Radwanska, A. 5995 (+2555)
5. Li 5565 (+2125)
6. Errani 4300 (+860)
7. Wozniacki 3735 (+295) *
8. Bartoli 3622 (+182)
------------------------------
9. Kvitová 3440 *
------------------------------
10. Kerber 3420 (-20) *
11. Jankovic 3300 (-140)
12. Vinci 3060 (-380)
13. Stephens 3045 (-395)
14. Suarez Navarro 2775 (-665)
15. Ivanovic 2775 (-665)
16. Lisicki 2770 (-670)
17. Halep 2685 (-755)
18. Kirilenko 2620 (-820)
19. Flipkens 2596 (-844)
20. Stosur 2445 (-995)
...
37. Williams, V. 1422 (-2018) *
...

Petra Kvitová už má jistý, že po Tokiu bude nejhůř na 10.místě ...
Pokud postoupí do finále dostane se určitě před Bartoliovou ...
Pokud získá titul a Wozniacká vypadne v semifinále dostane se i před Wozniackou a posune se na sedmý místo ...
Naopak Petru může v žebříčku opět předskočit Kerberová pokud v Tokiu uhraje lepší výsledek než Petra ...

Ve zbytku sezóny se Petra zcela určitě posune před Bartoliovou, která bude postupně ztrácet body (k tomu dojde nejpozději po Pekingu) ...
O účast na TM bude ale muset ještě hodně bojovat s Wozniackou, Kerberovou a Jankovicovou - na TM postoupí jen 2 z těhle 4 hráček ...
Naděje hráček z 12-20.místa na účast na letošním TM se mi jeví už jen jako teoretická ...
Reagovat
VlS
Směrem k TM mi připadá jednodužší používat ranking Race, kde nemusiš spekulovat, kolik bodů kdo kde obhajuje, ale jen kolik bodů je ještě započitatelných. Průběžný ranking WTA má už opravdu smysl jen pro nasazení v Moskvě ( v Salzburgu bude ůčast špičky hodně omezená), Peking je jasnej.
Reagovat
smazaný uživatel
Nezapomínaš na Slo
Promin monty.. :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Chtěl jsem napsal: Doufám, že se na TM nedostane Caro.. Promin monty.. :DD
Pak jsem kouknul na Race na chtěl jsem napsat, že jestli tommr nezapomíná třeba ještě na Sloane(podle mě má ještě nějakou šanci, když udělá dobrý výsledek v Pekingu) a tu předchozí zprávu jsem chtěl smazat, ale smazal jsem jen půlku a pak jsem zmáčkl omylem enter!! :DDD
Reagovat
ludolf
Navíc je přehlednější ten neoficiální race (live), oficiální zatím nahrazuje Peking jiným turnajem.
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli je Petra trochu vděčná Lucce. Tak by měla Venus porazit.
Reagovat
lars
Jako nahradnice ma Peta TM jisty
Reagovat
tommr
jj Petra by měla Lucce taky trochu vypomoct, aby Venus Lucku nepředstihla podobně jako jí Lucka pomohla s Vinciovou nebo Stosurovou ... :)
Lucka by si ale měla poradit i bez cizí pomoci - v závěru sezóny už nic neobhajuje a pokud bude hrát tak dobře jako hrála v Tokiu i nadále tak by si mohla na každým zbývajícím turnaji nahrát spoustu bodů ... :)
Reagovat
tommr
Stephensová je jako většina Američanek mimo Ameriku poloviční a nevěřím proto, že by byla schopná v Pekingu udělat nějakej mimořádnej výsledek ... :)
Co se týče Caro tak ta by mi na TM vůbec nevadila pokud by to ovšem nebylo na úkor Petry. A určitě bych jí tam viděl radši než Kerberovou nebo Jankovicovou... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Sloane mimo ameriku? :D co austrálie, wimbledon, paříž..? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jó, ty bys ji tam viděl rači, protože na Caro Petra zahrát umí, co?

Huš. Angie i Jelena tam muší bejt.
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud by si měl tipnout, kdo bude hrát na TM, asi bych řek Petra a vítězka zítřejšího duelu Woz / Kerber.
Reagovat
smazaný uživatel
No rozhodně ta hráčka, která zítra prohraje to bude mít s TM dost nahnuté. Teď mluvím o Woz / Kerber. Tahle ztráta už se bude dost těžko dohánět. Pokud zítra prohraje Petra, její pozice bude stále velmi dobrá.
Reagovat
Mayo
Venus chytila druhý dych alebo čo :O ... ale som rád, bodaj by vyhrala turnaj (:
Reagovat
tommr
Venus už má těch titulů víc než dost - Petra by nějakej potřebovala mnohem víc a doufám proto, že Venus zítra vyklepne ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Zápas jsem viděl až teď ze záznamu
http://www.youtube.com/watch?v=6RiNLieVcPs
a nestačil jsem zírat. Jako bych se vrátil 2 roky v čase. Tohle byla Petra Kvitová model 2011.
Reagovat
smazaný uživatel
Tady je blog Vojty Bidrmana o vzestupu Genie Bouchard... Napsal to hezky a je to mnohem lepší, než jeho minulý blog (o Marion). :)
http://tn.nova.cz/sport/blogy/vojtech-bidrmanpozor-na-uragan-eugenie-nici-ve-velkem.html

A pak mě na stránkách Novy v posledním měsíci ještě zaujalo tohle... :)
http://tn.nova.cz/sport/tenis/foto-tyhle-tenisove-krasky-jsou-pastvou-pro-oci-ktera-se-vam-libi-nejvic.html
Reagovat
Fandina
Hezky. Mandy nejvíc.
Reagovat
smazaný uživatel
Procent? To jo, nejvíc má Mandy... Já hlasoval pro Marušku, i když jsem měl na výběr tři (tedy pět, ale tři moje favoritky). :)
Reagovat
Fandina
Mandy nejvíc a pak Ana. Jinak pěkný výběr, ale místo Viky bych tam dala jinou. Nicméně, každý máme jiný vkus.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jsem dneska konečně viděl nějaký vítězný zápas mojí favoritky v Tokiu. :) Mám samozřejmě velkou radost z toho, že je Caro v semifinále a od 2. setu jsem byl spokojený i s výkonem... Začátek byl pro Caro naopak velmi špatný. V první hře sice otočila z 15-40 na svou výhodu, ale pak ten gembol nevyužila. Následně Lucka potvrdila brejk čistou hrou, Caro potom ztratila další servis a bylo to už 0:3. Ve čtvrtém gemu měla Caro brejkbol, ale zase nic. Takže než jsem se rozkoukal, Caro prohrávala 0:4. Přestože Lucka byla v úvodu určitě lepší, tak v tom skóre nemusel být takový rozdíl. Možná stačilo, aby si Caro v prvním gemu udržela servis. Pak by se třeba uklidnila a vypadalo by to jinak. Jenže hned během prvních dvou gemů na servisu si Caro prohrála oba servisy, přitom dva servisy ztratila v součtu svých zápasů ve druhém a třetím kole. Myslím, že Caro na začátku nehrála dobře hlavně po taktické stránce. Aby soupeřka mohla hrát údery (winnery) z místa., to by se určitě nemělo stávat a ještě k tomu takový typ hráčky, jako je Lucka. Navíc Caro dělala v úvodu docela dost chyb a v některých výměnách se dokonce "vyházela"... Pak se Caro začínala zvedat, ale první set už se dohnat nedal. Lucka si bezpečně udržela ten náskok dvou brejků. Přesto už na konci 1. setu začala hrát Caro lépe a Lucka už nemohla hrát tolik snadných winnerů... Začátek druhého setu byl velmi vyrovnaný. Obě holky si držely podání (bez brejkbolů) a zlom přišel až v šestém gemu, kdy Caro získala brejk na 4:2. Za stavu 5:2 sice ještě nevyužila dva setboly, ale v následující hře to už dopodávala a vynutila si 3. set. Ještě bych k 2. setu dodal, že v něm na obě strany neskutečně chybovali čároví rozhodčí (hlavně při servisech). Obě holky měly velkou úspěšnost jestřábího oka, kterou asi dlouho jen tak mít nebudou. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Takže se šlo do 3. setu a pro Caro to bylo poprvé, co při začátku sady začínala na returnu. Hned v prvním gemu si při podání Lucky vypracovala vedení 40-15, ale tyhle dva brejkboly zůstaly ještě nevyužité. Při tom druhém tam Caro nepříjemně uklouzla, ale naštěstí se jí nic nestalo. No a jakoby Lucka chtěla být fér, tak následně při shodě trefila míček rámem rakety a byl z toho třetí brejkbol pro Caro. Ten už se povedlo využít a Caro tak získala výhodu hned na začátku rozhodující sady. Důležité samozřejmě bylo ten brejk potvrdit, což se Caroline taky povedlo, přestože Lucka měla jeden brejkbol. Caro asi měla ve 3. setu více sil, což přičítám tomu, že se v předchozích dvou zápasech na kurtu moc nezdržela. Lucka měla přece jenom náročnější zápasy, hlavně ten v 1. kole. Caro hrála od 2. setu velmi dobře a stabilně, zatímco Lucka začala asi tak od poloviny zápasu dělat chyby, které předtím nedělala... Caro asi definitivně zlomila zápas na svou stranu, když ve 3. setu získala brejk na 4:1. Pak ho ještě potvrdila čistou hrou a po snížení Lucky na 5:2 zápas bez větších problémů dopodávala. Jak už jsem napsal: V prvním setu (hned při prvních dvou gemech na servisu) si Caro dvakrát prohrála podání. No a pak už do konce zápasu ani jednou. :) Takže abych to stručně shrnul: V prvních čtyřech gemech byla jasně lepší Lucka, pak byl průběh zápasu až do poloviny 2. setu vyrovnaný a potom už byla lepší Caro.
Reagovat
smazaný uživatel
Včera jsem si četl slova Petra Pály, který mluvil o současné formě Lucky Šafářové. K zápasu proti Caroline řekl tohle: "Myslím, že Lucka teď je na vlně a má velkou šanci zase vyhrát, když jí to půjde, tak Caroline nemá moc zbraní, jak Lucku zastavit." Tak skoro by se mi chtělo říct, že Pála nějak "chládkovatí". :D Myslím, že dneska se ukázalo, že Caro určitě má zbraně. Je jasné, že proti hráčce typu Lucky asi nebude mít víc winnerů než soupeřka, ale zbraně tedy rozhodně má. Konec prvního a začátek druhého setu nebyl vyrovnaný kvůli tomu, že by se Lucka nějak zhoršila a začala dělat chyby, ale protože se Caro zlepšila. Lucka začala více chybovat až tak od poloviny 2. setu.... Takže nebudu zastírat, že s ohledem na toto prohlášení a neustálé podceňování Caroline cítím určitou satisfakci. :) Když už jsem u toho Pály (nehrající kapitán fedcupového týmu ČR), tak mě taky zaujalo, jak si Caro v posledních měsících vylepšila bilanci proti českým tenistkám. Petru porazila v Cincinnati a Lucku teď v Tokiu, přičemž oba zápasy otáčela z 0:1 na sety. Přitom se nedá říct, že by se mým favoritkám nějak extra dařilo proti Češkám. Teda kdyby to bylo proti Katce Siniakové, tak mi to nevadí, ale jinak jo. :) Třeba právě Caro letos prohrála ve Wimbledonu s Petrou Cetkovskou, v semifinále Dubaje s Petrou Kvitovou atd. No ale teď to asi chtěla změnit. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Semifinále je samozřejmě úspěch a Caro si ho zaslouží. Zároveň jí to vynese nějaké body, které potřebuje a určitě v Tokiu zase trochu oživila své šance na Turnaj mistryň... V semifinále ji čeká Angie, což se dá asi považovat trochu za překvapení. Její výhru nad Agou jsem tak úplně neočekával, ale aspoň je teď prohra Any proti Angelique zase v trochu jiném světle... Angie je samozřejmě velmi těžká soupeřka, obrovská bojovnice a dříčka. V tom jsou si s Caro docela podobné, takže uvidíme, kdo lépe využije svoje přednosti. Druhé semifinále mezi Petrou a Venus bude určitě taky zajímavé...

A ještě na závěr k zápasu Caro - Lucka: Určitě jste si všichni všimli, jak mají obě holky vysportované postavy. Je to opravdu hezký pohled na taková krásná těla. :) Holky to určitě stojí spoustu úsilí a dřiny... Během zápasu mě tak trochu napadlo, že kritici ženského tenisu by mohli s holkama absolvovat pár tréninků. Jsem zvědavý, jestli by kritizovali i potom. :D
Reagovat
smazaný uživatel
To jestřábí oko na vítězství ve druhém setu byl majstrštyk!

Caro mě překvapila dost agresivní hrou, hlavně z bekendu, kdy Lucka na forhandu byla pod tlakem.

Zbraní Caro jsou, ale jednoznačně nohy.
Reagovat
lars
Aga nad Kerber nevyhrala pac jsi ji malo fandil DDD
Reagovat
VlS
Myslím, že kromě pohybu je zbraní Caro konzistence, většinou má málo výpadků. Posledního půl roku dost přidala na agresivitě, ze začátku tím přibylo hodně UE, ale zdá se, že si to začíná sedat.
Sice jí nefandím, ale nejsem ani její hater, když nepinká ale hraje tenis a když se zrovna nepokouší být vtipná.
Reagovat
smazaný uživatel
No tak dá se to nazvat konzistencí. Ale pro mě je to ... "hloupý", alibistický tenis. Valit to do kříže, tím pádem nedává tolik UE.
Reagovat
Fandina
Hloupý alibistický tenis, tak to jsem se pobavila. Počítá se výhra.
Reagovat
smazaný uživatel
Měls na mysli Anu? Agnieszce já totiž nefandím... :D
Reagovat
lars
od kdy nefandis Agnieszce ??
Reagovat
smazaný uživatel
Jak odkdy? Já jí nikdy fandit nezačal... :D
Reagovat
LukasH
Celý tohle pojetí tenisu jsem v poslední době tak nějak přehodnotil. V minulosti se mi obrannej styl hry příčil.
Jenže teď hraju sám dost často (asi 2 roky - samozřejmě amatérsky), nicméně se snažím pořád učit, na youtube jsem si třeba pouštěl různý návody atd., okoukávám od hráčů a často hraju s kamarádama zápasy.
Tím chci říct, že udržet míč dlouho v kurtu je taky umění jako dávat winnery. Je to jiná strategie a funguje. A pokud hráč naproti chybuje a vy ne, jste prostě lepší, i když nedáváte winnery.
A pro ty, komu se zdá, že Aga a Caro pinkají, zkuste si tam stoupnout. Navíc hlavně bekhendy Caroline rozhodně nejsou pinkání. Ona je hráčka světový špičky, bejvalá No. 1., má takovej styl hry a pokud by jí někdo chtěl přeučovat na vysloveně útočnou hráčku, nefungovalo by to.
Jasně pokud se postaví proti Sereně, je to bez šance, ale kolik je Seren? A třeba Petra, aby jí porazila, musí podat hodně dobrej výkon - agresivní hru bez chyb (jako v Dubaji nebo na TM 2011).
Reagovat
smazaný uživatel
Jak už jsem ti asi psal, tvoje příspěvky patří k tomu nejlepšímu na TP a taky tě pokládám za fanouška Petry s nejlepšími názory. Co se týče těch stylů, tak přesně tohle už jsem tady psal skoro před dvěma roky... :)

Mimochodem, už se blíží moje druhé tenisportálové narozeniny... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Každému se líbí něco jiného. To je dobře.

Já třeba, když se dívám na fotbal, tak mám rád hračičky. Přitom sám jsem hrával kombinačně, fyzicky. A vůbec nejradši jsem otrávil zápas hvězdě soupeře osobkou. Třikrát mi udělal kličku, ale balon jsem měl nakonec já.
Reagovat
smazaný uživatel
Což o to, ve fotbale mám taky nejradši technické hráče (hračičky)... :)
"Rozumíš, jo? Kucí vopálený, šolíchaj to tám..." :D

Na druhou stranu, když na to tým prostě nemá fotbalisty, tak umím hodně ocenit i to, když hráči dokážou lidově řečeno jezdit po prdeli...
Pepik Hnátek: "Nejste baletky! Chci vás vidět jezdit po prdeli!" :D
Reagovat
VlS
Nevím, zas tak moc Caro nesleduji, ale myslím si, že za poslední rok Caro opravdu hraje daleko odvážněji, dnešek jsem neviděl, takže dnešek nemohu komentovat. Mám pocit, že od Piotrov loňské kritiky "běháš za Montrealem" je opravdu vidět snaha hrát rychleji a tvrději a občas jít i pro winner. Ano, FH pořád nestojí za nic, snaha utočit je pořád slabší než ochota bránit, ale v porovnání s Caro 2010, 2011 mě pokrok připadá viditelný.
Reagovat
smazaný uživatel
Jó Caro se snaží a lepší se.
Reagovat
LukasH
Díky. No on když to člověk zažívá na vlastní kůži, změní trochu názor než když se jen dívá v televizi. I když se to třeba hraje jen amatérsky a vlastně pro zábavu, myslím, že oni mají řadu věcí stejně, až na to, že je to celý posunutý o několik levelů výš. A všichni trénujou a jsou profesionálové. Každej z těch hráčů má slabiny, snad fakt kromě Sereny, na kterou v současný době neplatí naprosto nic.
Reagovat
smazaný uživatel
Já jako amatér, když hraju jenom o pivo, mám radši svůj winner než UE soupeře.

I když, máme jednoho. S tím, ale nikdo nechce hrát, protože jsou to ztracené 2 hoďky nervů. A za to vítězství nestojí.
Reagovat
Fandina
Tady je seznam hráček z oficiálních stránek Petra je tam 9 a Mária je tam uvedená také.
http://www.chinaopen.com.cn/en/mds/wta.html

A kvalda je už loslá. Zítra hraje Petra Cetka i Karol Plíšková
http://www.chinaopen.com.cn/en/mds/wta.html
Reagovat
smazaný uživatel
Už mi došlo, proč Vika vypadla. Dneska přeje královně Sereně Veliké vše nejlepší.
Připojuju se.
Reagovat
Fandina
Jak je to s Vikou nevím, ale já tu ráno Sereně už přála. Všechno nej!
Reagovat
smazaný uživatel
Já se taky připojím a přeju Sereně vše nej, hlavně zdravíčko. Třeba když jí popřeju, tak bude moje holky aspoň trochu šetřit... Ne, to je samozřejmě sranda. :)

Jinak já už se těším na zítra. To bude mít narozeniny taky jedna tenistka... :)

A když už jsi nakousnul Viku, tak mám dobré zprávy, že už se cítí lépe a přiletěla do Pekingu. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem říkal Genie, aby jí dala dáreček. Ale ona, že ne! Je trochu tvrdohlavá ...
Reagovat
smazaný uživatel
Hmmm, to máš pravdu... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Do prkýnka. Jou spolu v týmu, tak pořadek musi byt, no ni?
Reagovat
smazaný uživatel
Tak určitěééé! :D
Reagovat
Fandina
Zítra Monča, Simča ... všechno nej!
Reagovat
smazaný uživatel
Vím je to mor, cholera. Ale je zajímavé, jak se vyvíjí veřejné mínění skrz kurzy.

Petra startovala na 1.917, teď je 1.885
Angie startovala někde na 1.850 teď je na 1.794
Reagovat
smazaný uživatel
A koukejme Angie už je na 1.781
Reagovat
smazaný uživatel
PK 1.870
AK 1.769
Reagovat
smazaný uživatel
co to znamena ty cisla?? to je z ceho?? a kde se da o tom neco precist??
Reagovat
smazaný uživatel
Jsou to kurzy na Petru Kv. a Angelique Kerber. První byly otevírací a jak lidí sázej, tak se postupně upravují.

pinnaclesports.com

a PK mezitím upevnila na 1.847
Reagovat
ta-dah
Petra hraje zitra sve semifinale v 8.30, Angie a Caro na nej navazuji v 10.00 SEC.
Reagovat
dadaft
tak Venus si dneska udělala rekord v rychlosti podání.
Reagovat
Fandina
prý je to vůbec nejrychlejší ženské podání v historii 209 km/hodinu
Reagovat
Bob
To už ženy daly víc.
Reagovat
smazaný uživatel
A kde Bobe? U vás na zahradě? ;-)

1. Venus Williams 129.9 mph (209.0 km/h) 2013 Pan Pacific Open
2. Serena Williams 128.6 mph (207.0 km/h) 2013 Australian Open
Reagovat
smazaný uživatel
Jo. Pro pana Broze jenom

1. Venus Williams 209 km/h 2013 Pan Pacific Open
2. Serena Williams 207 km/h 2013 Australian Open
Reagovat
dadaft
takže dokonce celkový rekord. no teda.
Reagovat
dadaft
co pro mě, pro mě bys to ještě jednou nenapsal?
Reagovat
smazaný uživatel
tobě dám odkaz :)

http://en.wikipedia.org/wiki/Fastest_recorded_tennis_serves
Reagovat
PetaM
Prosím prosím, chci se zeptat, neví někdo, jak to bude s Petrou v Pekingu? Jako která bude nasazená? Bere se ranking před, nebo po Tokiu? :) Děkuji :)
Reagovat
smazaný uživatel
před, ale chybí Maria takže asi 10.... ale možná bude mít volný los, když je v Tokio v smeifinále
Reagovat
PetaM
:( Těsně před 8. příčkou ... Bude 9., Marion nehraje. Jo jo, včera jsem se tady dočetl, že bude nasazená až do druhého kola, jen, že do OF dostane už hráčku Top 8 :D Snad to nebude Serena zrovna :D :D
Reagovat
misa
Neboj, zítra si Petra podá Venus a v Pekingu i Serenu :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, na Marion pořád zapomínám :D o.O
Nedivil bych se kdyby se Serena jako loni odhlásila :D
Reagovat
tommr
semifinalistky z Tokia mají v Pekingu v prvním kole volnej los bez ohledu na nasazení. Petra bude tudíž v Pekingu sice nasazená až jako 9, ale v prvním kole přesto nebude muset hrát ... :)
Reagovat
PetaM
Jo jo, o tom nasazení do druhého kola vím :) Ale víš co, 9 ... Číslo je číslo. 8 to není :D Ale přehlídnu to, pokud do Pekingu pojede s titul z Tokia. Přivřu oko nad tím, že bude nasazená jako 9 ... :D :D :D :D
Reagovat
tommr
ještě je pořád možný, že Serena zase nepřijede jak píše mufik a Petra bude nasazená jako 8 ... :)
Reagovat
lars
A Na-Li bude hrat v Pekingu ??
Reagovat
smazaný uživatel
Holky, došly daleko, ale mohly dojít eště dál.

I.
Evženka
Nejkrásnější sukýnka je naprd, když nepromění v gemu 6 gamebolů. Špatné je, když má Venuše úspěšnější druhé podání než první. Škoda, že dneska moc nenašla bekend podél. Ale beru Venuše je šampionka. + Krásně umí rozhodit s opakovaným nadhozem nebo zaječením, jakože špatný míč. E. to zvládala dobře. Hůř už rozhodčí. Někteří mi tam připadají jenom na počítání bodů.

II.
Lucka
Hrála krásně, ale jak si Zeď zvykla na Lucčin dvoudimenzionální styl, byl konec.
Pěkný rozdíl byl, jak se svící naložila Caro a o pár výměn později Lucka :(. Škoda, že rve return za každou cenu, jako vítězný. Spíš pak kazí a Caro má pak dojem, že umí servírovat. Každopádně jsem ale spokojen s tím, co Lucy předvedla.

III.
Angie
Super, takhle se na Agu musí. Přišlo mi, že Angie trochu přibrala, nebo je to posilováním?!
Reagovat
tommr
to je od vlka nebo od tebe? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Moje :(
Reagovat
VlS
Evženka hrála krásně a dneska absolvovala další lekci tenisové strategie od paní profesorky Venušky. Jestli se nějak nepokazí, tak Evženku můžeme čekat už na TM 2014. Navíc je opravdu pěkná a pěkně se na ní kouká.
Reagovat
tommr
k bodu II - Lucka začla skvěle, ale s rostoucí únavou a nervozitou se začala stále víc uchylovat ke stereotypní hře, kterou až donedávna praktikovala a Caro toho samozřejmě náležitě využila. No a když Lucka začla mít problémy s jejíma kopcema tak bylo vymalováno. Doufám, že se Lucka z tohodle zápasu poučí - pokud bude hrát tak jako hrála dneska v prvním setu tak může porazit kohokoli ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Evženka. O tom žádná, ale měla hrozně moc gembolů v prvním setu a stejně ji Venus brejkla. Forehandem Venuši celkem drtila
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka

Ono už to moc lepší asi nebude. Zezadu hraje krásně, ale chce to závěrečné zamáznutí na síti. A ona si to nechá spadnout, protihráčka se srovná a jede se znova.

Kopce - tady vidím naději. Lucka se zdá ve hře trošku trpělivější a nejde hned přes první winner.
Reagovat
smazaný uživatel
"Spíš pak kazí a Caro má pak dojem, že umí servírovat."

No a neumí snad? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Holky opět nezklamali když né Petra tak prozměnu Vika nedošla do semifinále ach jo :) :DD Peti budu držet palce!!! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak..:D Vždycky prostě jedna musí vypadnout..:D Začínám se bát, že se toho jejich zápasu už asi nedočkám..:D Ale zase na druhou stranu bylo jasné, že se Peťka do semifínále dostane, jelikož se vždycky jedna z nich dostane do té fáze kde měy hrát spolu..:D
Reagovat
ta-dah
Velka gratulace Angie! Jsem vazne moc rada, ze jsem ji po dlouhe dobe videla hrat s chuti a presne to, co umi. Aga hrala take to, co umi, nedelala vic chyb, neplouzila se po kurtu, hrala svoji hru. Jak se uz mnohokrat ukazalo, dokaze porazit temer kazdou hracku az na tech par odvaznych, ktere se neboji jit si pro winnery a nevyhazeji se samy a diky nimz je tenis porad atraktivni podivana, nikoli jen krouceni hlavou zleva doprava a zpet a furt tak dal. Veru nezpochybnuji jeji schopnosti, pevne ale verim, ze ani vitezkou grandslamu ani no 1 niky nebude. Go Angie, go Petra!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to ja naopak doufam ze minimalne Wimbledon vyhraje a trava ji sedi vice nez i hrackam, ktere jsou prvni. A jak se zase vrati ke hre, kterou praktikovala letos v Torontu a jeste si ji vice prizpusobi tak pak bude moct porazet i ty hracky o kterych mluvis. Jeji technika a chytrost na kurtu je proste uzasna. :-)
Reagovat
gigin
Podle očekávání. Srbsko si na finále Davis Cupu vybralo tvrdý povrch.
Reagovat
tommr
na povrchu nezáleží. Důležitý je jestli bude hrát Djokovic nebo ne ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že pokud bude zdravotně ok, tak bude hrát..
Reagovat
Sonja
Ne, nebude, na finále si dá voraz...
:-D
Reagovat
smazaný uživatel
Ale dá se to pořád vyhrát i s Djokovičem. Kluci mají na to vyhrát dva singly a debla, třeba Tomáš překvapí a Djoka porazí.. uvidíme.. :-)
Reagovat
Fandina
Já bych si také přála, aby Tomáš porazil Noleho, když už ho letos jednou porazil. Ale nedovedu si přidstavit Noleho, že ze sebe doma nedostane to nejlepší, aby nevyhrál.
Reagovat
smazaný uživatel
no nevim jestli Srbove meli nejak moc povrchu na vyber, protoze tvrdy povrch vyhovuje i obou Ceskym hracum a antuka by treba limitovala Tipsu i Stepce.
Reagovat
pepin
Znovu a pěkně v klidu jsem se podíval na zápas Petry. Protože jsme ji v prvém utkání neviděli, tedy já neviděl, tak jsem byl mile překvapen. Evidentně schudla a to ve všech partiích a zatím to bylo znát. V podstatě neměla problém doběhnout kratas a ještě jej dobře umístit. I celkové její chování vypadalo úplně jinak a to hlavně když se ji nepovedl balonek. Působila velice jistým a sebevědomím dojmem a jen musíme doufat, že ji to vydrží i nadále a to hlavně když se ji nebude až tak dařit. Zatím to je aspon trochu jiná Petra než na kterou jsme byli v poslední době zvyklý. Znovu si neodpustím můj dojem a to pomalé zlepšování fyzické kondice a v jedné řadě s tím utřídění osobních vztahů. Tak jen tak dál.
Reagovat
Fandina
Petra je super. Nechci to tu výřit, ale ona sama se vyjádřila, že nezhubla, ale jinak souhlas se vším. Petra je dobrá.
Reagovat
smazaný uživatel
Mně se zdá trochu hubenější teda... :-)
Reagovat
PetaM
A to prý televize ještě kila přidává :D :D
Reagovat
pepin
Tak já jsem třeba četl po týdnu nové spolupráce, že mnoho ne, ale že se ji zdá, že trošku ano. Nevím, ale od pohledu, tedy televizního a nejen podle mě je evidentně jiná.
Reagovat
misa
Lidé po ní chtěli nějaké zmněny, tak vymněnila přítele a kondičního trenéra. Z jednoho turnaje je těžké něco předpovídat, ale možná to byly přesně ty věci, které ji tížily a začnou se dít věci. Dnes ve 2 zápasech neztratila ani jednou svůj servis a dobře hrála na síti. Psychicky je dost odolná, když na začátku 2. setu prohrávala při svém podání 0-40 a stejně ho získala. Petra je klidná, soustředěná a solidně se pohybuje. Držím ji palce na zítřek, myslím, že jde po správné cestě.
Reagovat
tommr
mě se taky Petra zdála o něco štíhlejší než byla v Americe, o tom jak vypadala v létě ani nemluvě ... :)
Reagovat
pepin
Jistěže se z jednoho turnaje, potažmo dvou povedených zápasů nedají dělat dalekosáhlé předpovědi a závěry. Je tu ale jiskřička nadějné změny, aby se vrátila k tomu co v ní dříme a co nám již ukázala. Potom bude zcela v podstatě jedno, kdo proti ní mimo Sereny a těch dvou uječených nastoupí. Tak si přejme at se to splní.
Reagovat
smazaný uživatel
Mě docela mrzí, že nebude hrát zítra proti Vice...
Reagovat
Fandina
Podle mě má Petra na všechny, kromě Sereny už všechny porazila a co bylo jednou může se opakovat. Petře věřím na všechny.
Reagovat
pepin
Serenu také může porazit a s přibývajícím věkem Sereny to bude čím dál častější, že ji někdo načape. Příklad Rogera je toho důkazem, čas prostě nezastaví nikdo. A k výhře nad Serenou měla naposledy jen kousek.
Reagovat
LukasH
No, Serena a Roger jsou stejně staří, ale v současný době je mezi nima velkej rozdíl. Serena hraje svůj abolutně nejlepší tenis (z dlouhodobějšího hlediska) a když jsem jí viděl s Azarenkou, tak mi nepřijde, že by mělo přijít období, kdy se na ní stáří projeví. Naopak. Navíc černoši jsou jinak stavění a ona má ve svých letech kondici, že by jí to mohla většina hráček závidět.
Reagovat
LukasH
A k tomu zápasu Serena - Petra, vždycky jsem si myslel, že právě Petra je jednou z těch, kdo by mohl Sereně konkurovat. Na tom zápase je jasně vidět, že Petra umí hrát nečitelnej a dost pestrej tenis a Serena měla problém její hru číst (což se jí moc nestává). Naopak pokud hraje Serena se Šarapkou, čte jí úplně všechno. To je taky ten důvod, proč na ní Maria neumí.
Reagovat
Fandina
Přesně tak. Petra je hodně nevyzpytatelná hráčka, ona jednou hraje dobře na servise, potom jako dneska třeba na síti. Nebo ranaří, pak returnuje. U ní je nejdůležitější zdraví. Ona je náchylnější na něj. Například na US Open skončila teď protože měla vysokou teplotu. Takže kdyby toho nebylo, ona má mnohem lepší výsledky, než má. Jinak ona je úžasná bojovnice a je ohromě psychicky silná. Ona umí už hodně, ale někdy se jí také nedaří, prostě některé dny jí to nesedne, ale obecně je hodně šikovná.
Reagovat
misa
Šarapka do toho tříská pravá, levá pořád stejně. Dnes Petra předvedla jeden nádherný slice bekend do hloubi dvorce, za kterým se Kuzněcovová jenom ohlédla.
Reagovat
dadaft
tak
V.Williams - Kvitová
Wozniacki - Kerber
to čekal asi málokdo. ))
Reagovat
lars
Ja jsem ocekaval Kvitovou a Wozniack. Skoda, ze tam neni Lucie
Reagovat
tommr
složení prvního semifinále se mi moc líbí, to druhý naopak vůbec ne ... :)
Reagovat
PetaM
Caro Angi bude pinkaná jako prase ... :D
Reagovat
freeteepek
Ze složení SF dvojic je zřejmé, že mezi Petrou a Venus se pravděpodobně rozhodne o vítězce celého turnaje. Kdyby Petra zdolala dobře hrající Venus, nepochybuju o tom, že ve finále si poradí s kýmkoliv ze zbylých dvou. To samé platí o Venus:-)
V tomhle zápase sázím na Venus. Petru jako vítězku celýho turnaje už jsem tipoval dávno:-))
Reagovat
dadaft
Angie bych rozhodně neodepisoval.
Reagovat
smazaný uživatel
Po dnešku bych favorizovala na titul Petru.. :-)
Reagovat
tommr
jj Kerberová už zase vypadá hodně nebezpečně. Podle těch zápasů co jsem zatím viděl bych řek, že všechny semifinálistky jsou hodně vyrovnaný a titul může získat kterákoli z nich ... :)
Reagovat
freeteepek
Kerberová má srandovní styl. Polovinu míčů hraje z podřepu, což nevypadá zrovna moc tenisově. Má tvrdší ránu, než Aga. Vrátí ledasjakou pecku, ale tím její přednosti končí:-) Uvidíme, jak si poradí s nechybující Caro...
Reagovat
VlS
Nemyslím, Angie je ranařka, která k tomu pěkně rychle běhá.
Reagovat
Sonja
Holky, jen ne znova toto, prosím:
http://www.youtube.com/watch?v=PEvq8ybeyzg
:-)))
Reagovat
Fandina
Kerber podle mě dává rány a postupně si připravuje útok, až zakončí, většinou podle lajny.
Reagovat
dadaft
souhlas. raději sice asi hraje proti útočným hráčkám, kdy si počká na prohoz nebo pritipohyb, ale umí si i vypracovat pozici, když je třeba. jinak by nebyla kde je.
Reagovat
smazaný uživatel
asi sem to neotvřel a věděl sem co tam je :DD už se viděl :)
Reagovat
dadaft
jo jo jo, to byla tehdy trošku ostuda. )))))))
Reagovat
VlS
jo, tak to je to, čemu říkám zbabělej nebo alibistickej tenis a neb slečny sekretářky si jdou na dovolené zapinkat :-))
Reagovat
PetaM
Jsem strašně rád, jak to Petře dnes dopadlo. Semifinálová bilance za tento rok mluví jasně 3:0. Ani jednou jsi Petro Semi neprohrála, tak věřím, že v trendu budeš pokračovat! :) Bohužel jsem zápas neviděl (což jdu okamžitě napravit :D ), ale podle ohlasů jsi hrála skvěle :) Jsem rád a zítra mám volno, tak si teda přivstanu, věřím, že nezklameš :D :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ago :( ach jo..
Reagovat
Sonja
Pěkně:-)) Gratulace.
Reagovat
smazaný uživatel
Nemá někdo highlights ze zápasu Petry se Světlanou? Díky..
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nic, už jsem našla dokonce celý zápas.. úplně dole..

http://www.tennisforum.com/showthread.php?t=439378&page=58
Reagovat
PetaM
Great :) Díky :)
Reagovat
LukasH
Pojď Ago, to ještě otočíš.
Reagovat
smazaný uživatel
moc uz vto neverim :-( Podle poctu bodu je Angie jednoznacne lepsi 54/39. Bohuzel to nemuzu videt tak nevim proc se ten zapas tak vyviji.
Reagovat
VlS
No naději ti brát nebudu, ale těěěžko
Reagovat
smazaný uživatel
A to Andelka hraje tak dobre nebo Aga tak spatne? Me proste prijde ze Aga od toho odstoupeni ze Cinci uz zase neni ve sve kuzi...ikdyz vyhrala Soul, tak ale nehrala ani zdaleka takovej tenis jako v Torontu.
Reagovat
LukasH
Tak neotočila. Dělala chyby, zato Kerber vůbec.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale co...Snad Peking ji postihne v lepsi kondici, aspon si trochu odpocine. Ty chyby taky uz mohly pramenit z unavy po Soulu. TM ma jistej tak aspon to :-) Zapas jsem nevidel tak nechci soudit. Snad bude nekde na netu abych ho dodatecne shledl.
Reagovat
smazaný uživatel
Jinak gratulka Andelce. V semi ji rozhodne budu prat a posledni misto TM taky (jeste s Anou). Petra tam snad postoupi ze sedmeho :-)
Reagovat
tommr
já na to druhý semifinále asi ani koukat nebudu. At už vyhraje kterákoli z nich bude to pro Petru špatně ... :)
Reagovat
pepin
Pokud bude Petra pokračovat v nastoupené cestě, tak si myslím to bude jedno, která vyhraje.
Reagovat
Bob
Pojď Kerber! Ago ven!
Reagovat
smazaný uživatel
Já teda fandím víc Aze, v případě prohry Kerber bude Petra zase v top 10 a finále Aga vs Petra by se mi líbilo :-)
Reagovat
kada.tom
doufám, že Němka vyletí, chtěl bych finále finále Aga - Petra :-) ... navíc když Kerber prohraje, tak bude Petra zase v TOP :-))
Reagovat
Fandina
Podle tabulky viz odkaz níže, by měla být po Tokiu Petra devátá nebo desátá tak jako tak.
http://www.tennis4wta.com/Siralama/s1_50.html
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je super, že je zase v top 10 a navíc má jistý volný los v prvním kole v Pekingu. Každopádně i tak fandím víc Aze. :-)
Reagovat
freeteepek
Podle tý tabulky Kerberová Petru přeskočí, pokud postoupí do finále a Petra ne...:-(
Reagovat
Fandina
Jasně. Ta tabulka je tady proto, že Petra může být na konci týdne maximálně desátá. Teď je jedenáctá.
Reagovat
smazaný uživatel
Obrovitánská gratulace, Petro! První zápas jsem viděla, ale byl bohužel jen na číslech. Druhý jsem neviděla ani na těch číslech. Jen o přestávce jsem se koukla na livescore a bylo to tuším 5:4 v prvním pro Petru. To jsem doufala, že to doreturnuje, což umí, a povedlo se. A druhý set byl jednoznačný. Že se odhlásila ze čtyřhry bylo asi logický, 3 zápasy za den to už je fakt moc. Semifinále proti Venus asi zase neuvidím, budu celý den mimo a asi i bez signálu. Doufám, že se bude hrát někdy hodně brzo ráno. Prohra Lucky mě mrzí, ale Lucka došla docela daleko a má formu, tak proč ji nevyužít na dalším turnaji...
Reagovat
smazaný uživatel
Petra hraje zítra druhý zápas na centru, tak asi kolem půl šesté, což bych teoreticky i mohla stihnout.. :-)
Reagovat
tommr
Petra sice hraje už druhej zápas, ale začínat by měla pokud se nepletu nejdřív v 8:30 našeho času ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
cože? NÉ! Hm, tak nic, neuvidím ani čísla a domu se vrátím až pozdě večer. Skvělý, jsem zvědavá, jak to vydržím s nervama :D
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, tak máš bohužel pravdu :/
Reagovat
PetaM
8:30? :D Už jsem myslel, že špatně počítám :D Yes, vyspím se a ještě uvidím Petru :D Co více si přát :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
To se někdo má.. mně nezbývá nic jiného, než si předplatit na den net v mobilu a občas se mrknout aspoň na čísla. Těch 30 Kč za Petru ráda dám.. :D
Reagovat
PetaM
Jsem rád, že mám pátky volné :D :D Sice jsem se chtěl vyspat, ale do 8 stačí :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Kdybychom aspoň nebyli celý den mimo školu a nevraceli se pozdě večer... snad to Petra dá a finále si fakt už ujít nenechám. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
letos největší semifinále a třetí nejlepší turnaje (podle bodů wta)
Reagovat
smazaný uživatel
Agy Davaj! Pojd zkusit si vzit ztracene podani zpet...Tohle je pro me dneska nejvetsi tahak. Dve hodne vyrovnane souperky a holky, ktere se dobre znaji.
Reagovat
smazaný uživatel
super Agy...zatim v zapase vyuzite oba dva breakbally. Na kazde strane jeden
Reagovat
Sonja
pome!:-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Agy prosimte prober se :-(
Reagovat
smazaný uživatel
tak prvni kriticke okamziky zazehnany..ufff
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Ago to uz asi tezko das...Tak se hlavne priprav na Peking a preji tam lepsi vysledek nez tu. Podle cisilek co jsem mohl vzsledovat, tak Angie je zatim jednoznacne lepsi hrackou v tomto zapase.
Reagovat
slacker
nadhera
Reagovat
Frick
Sakra, vítězný tílko se nemění, ne? Tam je příčina neúspěchu...

(A navíc jí strašně seklo)
Reagovat
VlS
hraje moc dobře, semi s Venuší by mohlo být lahůdkové. Peti pojď.
Lucinko, škoda, ale i tak děkuji za tvou sérii, udělala mi velkou radost a vezmi si dobrou formu s sebou do Pekingu.
Reagovat
VlS
Jinak Petra dnes na kurtu za dva zápasy strávila na kurtu o cca 40 minut míň, než Venuše za jeden a tipnul bych si, že Venus bude mít s regenerací dost starostí, Genie jí připravila o hodně sil.
Reagovat
smazaný uživatel
Zlepšila pohyb a podání. To byl základ k úspěchu.
Reagovat
freeteepek
Petra pěkně variovala hru. Hlavně byla dnes takřka bezchybná na síti, což u ní není obvyklé:-)
Reagovat
misa
mě opravdu překvapila, včera jsem pochyboval, zda zvládne 2 zápasy v jednom dni. Realitou je, že předvedla 2 suverénní výkony a ani čelenka nešla dolů :-) O Turnaj mistryň bojuje velmi dobře, oproti jaru i létu má teď podání, o které se může v kritických chvílích opřít.

Touto výhrou se Petra vrací do desítky. Zítra to bude s Venus určitě tvrdá přestřelka a souboj servisů. Petře hlavně přeju, ať do konce turnaje nestihne onemocnět :-)
Reagovat
LukasH
Petra dneska skvěle, na to že hrála oba zápasy na ní byla znát únava jen trošku na začátku prvního setu. Pak už mi to nepřišlo. Hrála s rozmyslem, nepálila to tam nesmyslně, přizpůsobila hru soupeřce (proč by riskovala, když Kuzna tak kazila). Hlavně na returnu byla dneska výborná.
S Venus si netroufnu odhadnout, jak to dopadne.
Každopádně semifinále už je úspěch.
Reagovat
lars
SF byla povinnost :)) Uspechem bude porazit Venus s dobrou formou.
Reagovat
LukasH
Hm, že těch povinností ale letos splnila, co?
Slovo "povinnost" mi ve sportu obecně dost vadí.
Pro mě to úspěch je a to hlavně proto, že je pokrok v Petřině hře - hraje víc s rozmyslem a na to, že dneska musela uhrát 2 zápasy, se skvěle pohybovala.
Reagovat
tommr
s ohledem na nasazení bylo povinností Petry postoupit do čtvrtfinále. Semifinále je už nadplán a případnej postup do finále by byl obrovskej úspěch ... :)
Reagovat
Fandina
Souhlasím. Já také nerozumím tomuhle škatulkování. Vidím, že Petra hrála dobře. Super, pochválím a nevím, co by měla plnit. Jestli bude zítra hrát takhle jako dneska, není bez šance na postup a pořád dál. Podle mě má na titul, tak držím palce a přeji úspěch. Peti ... pojĎ!
Reagovat
VlS
Souhlasím s tebou, ve sportu nic jako povinnost vyhrát neexistuje. Jen mě udivuje, kolik lidí pořád chce někoho jiného úkolovat.
Reagovat
lars
Pro me byla povinnost SF. Errani neni souperka, s kterou by mela prohrat na tvrdym kurtu.
Reagovat
tommr
mě zase udivuje to pokrytecký moralizování jinak relativně inteligentních lidí. Nebo si opravdu myslíš, že profesionální sportovci nemají žádný cíle nebo závazky vůči fanouškům a sponzorům?
Reagovat
tommr
jenže bylo vysoce pravděpodobný, že Petra se s Erraniovou vůbec nepotká a ve čtvrtfinále bude hrát bud s Kuznetsovovou nebo Cirsteaovou ... :)
Reagovat
Fandina
tommr ... podle mě mají sportovci ty největší cíle a to by mělo být jejich uspokojením. Titul a to u všech.
Reagovat
lars
A proc by mela prohrat s Kuznec ??
Reagovat
tommr
Kuznetsovová je dvojnásobná GS vítězka. Ty nejlepší léta už má sice za sebou, ale pořád je to vysoce nebezpečná soupeřka. A na tvrdým povrchu je určitě mnohem silnější než Erraniová ... :)
Reagovat
pepin
Tak určitě gratulace, v prvním setu jakoby si zvykala, měla větší problém udržet servis, aspon někdy, ale od druhého již neměla Světlana mnoho šancí.
Reagovat
Fandina
Petra je šikulinka. Super!
Reagovat
LukasH
Jojo. Mnohokrát už se ověřilo, že ty pomalejší rozjezdy jsou lepší. Navíc to bylo hraný s velkou rozvahou. Petra sice na začátku víc chybovala, ale dávala si pozor, aby udržela servis.
Je ale taky pravda, že Kuzna pak začala kazit a byla na ní znát únava. U spousty míčů byla pozdě nebo je vůbec nedoběhla.
Reagovat
Fandina
Podle mě hrála Petra ve druhém v pohodě a možná si to i užívala. První set uhrála a pak už jela.
Reagovat
freeteepek
S Venus to bude pěkná řežba! Venus dnes podávala rychlostí okolo 200km/hod. Možná tam padnul i rekord blízko 210! Na to Petra bohužel nemá. Bude muset dobře využívat leváckou zatáčku a doufat, že to tam Venus nebude padat jako na běžícím páse:-)
Reagovat
pepin
Tak každý zápas je jiný, příště to Venus nemusí až tak padat
Reagovat
Fandina
prý dnes překonala rekord a podala 209 km/hodinu. Jinak pokud bude dneska hrát Petra tak v pohodě jako v druhém setu, tak to vidím fifty fifty s Venus. Ale je faktem, že Venus tady hraje moc dobře. Od Viky jsem jí viděla a opravdu nádhera. Takže uvidíme, jak se k tomu Petra postaví a přeji úspěch. Peti pojď!
Reagovat
Fandina
oprava ... pokud bude Petra hrát v semi s Venus jako v druhém setu dneska ...
Reagovat
LukasH
Venus je nevyzpytatelná, což je logický vzhledem k tomu, jaká to byla hráčka. Dneska kupí dost chyb, ale pokud jí hra šlape, je jasně vidět, proč byla No. 1 a vyhrála tolik GS.
Je jasný, že Petra zejtra bude muset přitvrdit. Dneska to nepotřebovala, navíc, jak hrála 2 zápasy, tak se prostě rozumně šetřila.
Reagovat
Fandina
Venus hrála dneska s Eugenií hodně těžký zápas a stejně ho vyhrála. Byla důraznější na podání a měla i lepší výměny. A přitom to byl nádherný zápas pro nezaujatého diváka. Takže pro Petru to nebude lehké. Venus tady hraje moc dobře.
Reagovat
freeteepek
V každém případě očekávám hodně rychlý tenis. Bude to o šikovnosti a o postřehu. Pokud bude Venus hrát tak, jako doposud, je nezbytný, aby Petře šlapal servis. Taky bude záležet na podmínkách. Dnes se hrálo pod střechou, zítra se může hrát venku. Bude foukat a bude to jiný:-)
Reagovat
freeteepek
Super výkon dnes od Petry. A ani nebyla na konci zápasu moc zpocená. Stejně jako Caro. Ikdyž ta musela mnohem víc běhat:-)
Reagovat
Fandina
Petra se moc nenaběhala, taktiku podání, return a pak náběh na sít a ukončení tak měla mockrát. A na síti se jí dost dařilo i esa byla. Takže moc pohybu nepotřebovala. Pěkný zápas. Ve druhém setu hrála Petra hodně dobře, s přehledem a v pohodě. Gratulka Peti!
Reagovat
Bob
Gratulace Petře! :)
Reagovat
Nancy_z
Mám z Petry radost, daří se jí a to je jen dobře!
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlasím, moc dobře
Reagovat
smazaný uživatel
Petra, no nemám skoro slov :-D Tohle jsem vůbec nečekala. Parádně, a ve dvou setech :-) Gratulace.
Lucky je mi líto, přála jsem jí strašně moc :-( První set vypadal tak nadějně, zbytek jsem bohužel neviděla, tak jsem docela koukala,že prohrála :-(
Reagovat
Fandina
Gratulka Petro. Druhý set výborný. Radost se podívat!
Reagovat
Sonja
Teda uffffffffffffffff.
Gratulace:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Petra hraje ale opravdu dobře. Už to je téměř doma
Reagovat
dadaft
good.
dobře.
charašo.
Reagovat
LukasH
Skvěle Petro. Zabralas na konci, což je nejdůležitější. Teď se snaž, aby to nešlo do třeťáku neb by se mohla únava projevit.
Reagovat
dadaft
a nenechala si utéct začátek druhého setu.
zatím to vypadá nadějně.
Reagovat
Fandina
Petra dobře. Set v kapse. Poslední hra takticky i provedením výborně. Tak a teď druhý set Peto. Také tak a bude to!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to muze bejt hodne dlouhej zapas. Zatim to podle cisilek vypada, ze Petra ma vetsi problemy si drzet servis.
Reagovat
smazaný uživatel
Nevadi Lucka aj tak si moja zlata kraska
!!!!!!!!!!!!
:))))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je skoda kdyz ten prvni tak jednoznacne vyhrala. Caro je v otaceni zapasu dobra ale za Lucika jsem rad, ze si po titulu a moc dobrem vysledku v Tokiu hodne zvedla sebeduveru a na jejim tenisu to je hodne videt :-) Snad bude v podobnym duchu pokracovat na dalsich turnajich.
Reagovat
misa
může být s Tokiem docela spokojená. Došla do čtvrtfinále velkého turnaje a porazila 2 velmi dobré hráčky. Vypadla s tenistkou top 10, takže nemusí být smutná.
Reagovat
Fandina
Smutná asi bude. Caro už porazila dřív dvakrát a dneska to v prvním setu ovládla. Porážka vždycky mrzí. Jinak hrála moc dobře, ale Caro líp.
Reagovat
Fandina
Lucka bohužel. První set super, ale Caro v druhé polovině lepší. Škoda Lucko. Čtvrtfinále super, ale chtělo to dneska víc přesně a víc útočit. Tak příště Lucko. Držím palce.
Reagovat
freeteepek
Lucka do toho od začátku mnohem víc mlátila. Takový tempo se v těch podmínkách nedalo vydržet celý zápas. Caro od druhýho setu hrála stabilně, pro Lucku bylo těžší míč zabít, snažila se hrát trpělivěji, což mělo celkem úspěch, jenomže se tím úplně vyšťavila. Ve třetím setu už jí došlo. Vyhrát třísetový zápas proti prakticky nechybující Caro v takových podmínkách bylo nad Lucčiny síly. Kdyby se hrálo v hale s normálním ovzduším, druhý set by skončil stejně jako ten první a bylo by to nakonec 2:0 pro Lucku:-)
Reagovat
Fandina
Já si nejsem jistá, jestli to bylo takové tempo. Lucka tam nepadala únavou. Caro hrála líp. Ona má čich na míče. To je těžké. Byla světovou jedničkou rok, takže něco umí. Od druhého setu hrála líp než LUcka.
Reagovat
freeteepek
To, že Lucka nepadala únavou ještě neznamená, že nemlela s posledního. Ona do toho od začátku šla s větší vehemcí a ty tvrdý údery jí stály spoustu sil. A ke konci už dělala vyloženě zbytečný chyby evidentně z únavy. Myslím třeba tu smeč, kterou měla hrát přes hlavu. Místo toho ji nepochopitelně hrála volejem na úrovni ramen a minula prázdnej kurt. Chyby jako tato se ve třetím setu množily.
Reagovat
Fandina
Je to možné. Mně se zdálo, že spíš neútočila, jako v prvním setu. Nesnažila se zakončit, než že by padala únavou. Caro jí přehrála. Ve třetím byla lepší počkala si na chybu, ale i vhodně zakončila.
Reagovat
Fandina
A Petra je už na kurtu. Peti ... pojď!
Reagovat
freeteepek
Caro od 2. setu zpřesnila hru a ty dlouhý výměny Lucku vyčerpaly. Proto začala dělat chyby a už to vypadá na rychlý konec.
Reagovat
Fandina
bohužel, Lucka nehraje tak přesně jako Caro. Ta navíc má čich na hru i zakončení a všechno doběhne.
Reagovat
misa
Lucka začala od poloviny 2. setu hodně kazit, což je proti Caro sebevražda. Ale je to pořád jenom jeden brejk. Když navíc vidím, jak je Lucka celá zpocená, mám docela obavy, jak Petra zvládne svůj druhý dnešní zápas.
Reagovat
freeteepek
Není divu, že je Lucka tak zpocená. Petra musí hrát rychle a přesně. Tyhle dlouhý výměny by nepřežila:-( A to má Petra ještě hrát 4hru!
Reagovat
vendulkabendulka
Nema, ctyrhru vzdala.
Reagovat
freeteepek
Velká škoda, že Petře vyšly 3 zápasy na jeden den a tu 4hru musela vzdát. Bude mít co dělat, zvládnout fyzicky ten druhý dnešní zápas. Pokud se půjde do třetího setu, tak to nevidím pozitivně.
Reagovat
Fandina
freeteepek ... čtyřhry je škoda, to je jasné. Ale snad zase Petra není taková invalida, jak to popisuješ, pokud není opravdu nemocná, má teplotu, aby se těžko hýbala.
Reagovat
Fandina
Lucko ... zabojuj ještě. Hezky, jako v prvním setu. Zaútoč, nevymněnuj moc, ona dobře čte hru a všechno vyběhá. LUcko ... pojď
Reagovat
dadaft
ajta majta...
Reagovat
dadaft
Tokio už léta patří mezi mé nejoblíbenější turnaje a nic se na tom nebude měnit.
vždycky se tu hraje dobrý tenis, těžko říct, jestli je to genius loci nebo kvalita kurtu nebo co.................................
............. ............ ........... vzhůru do třetího setu.
ten první vyhraný se teď velmi hodí.
Reagovat
misa
se začala propadat. Asi bude 3. set.
Reagovat
vendulkabendulka
Prijde mi uz hodne unavena. Mam strach ze ten treti set bude na ni prilis.
Reagovat
vendulkabendulka
Ale pere se s tim porad, statecna holka.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak bohužel únava byla znát, co se dá dělat, ale i tak Lucka hrála dobře
Reagovat
vendulkabendulka
Petra a Flipkens debla vzdaly, souperky postupuji bez boje.
Reagovat
smazaný uživatel
2 chyba na breakballe toto neznášam
Reagovat
tmora
6:2 super! Jen tak dal. Nevíte v kolik ma hrát Petra?
Reagovat
vendulkabendulka
Psano v 11:00 a ve 12:00 ma debla. Tak to aby si pospisila ;) Je to v tom Tokiu cele nejake nemocne.
Reagovat
Nancy_z
Petra nastoupí až skončí Lucka s Caroline...
Reagovat
dadaft
druhý set bude těžší, dalo se to čekat.
Reagovat
Nancy_z
To je jasný, Caroline není žádné ořezávátko a nikdy zápasy nevzdává... Jde o to, aby si Lucka udržela svojí hru až do konce.
Reagovat
smazaný uživatel
zatím naprostá paráda, jede jako mašina :-) Tak Luci, hlavně nepovoluj a ještě ten druhý set, ať to frčí!
Reagovat
dadaft
jj. ))
Reagovat
Nancy_z
Lucka hraje parádně, je vidět, že je na vítězné vlně! Tak hlavně aby vyhrála i poslední fiftýn tohohle zápasu :-)
Reagovat
tommr
Lucka začala zostra a Caro už si neví rady ... :)
Reagovat
Fandina
spíš si neví rady Piotr. Caro ho moc neposlouchala.
Reagovat
Titan
Krolajn nemá zbraň a Lucka hraje FEDcupově, dokonce bych ji přál Tokio vyhrát...
Reagovat
tommr
já bych Caro ještě neodepisoval - ta má tuhej kořínek ... :)
Reagovat
Titan
No, Lucka vypadá skvěle, dánská popelka je docela na ručník. Doufejme, že to vydrží...
Reagovat
dadaft
tak Lucinka se toho rozhodně nebojí. ))
Reagovat
Fandina
Lucka Caro na kurtu. Lucko ... pojď!
Reagovat
dadaft
no teda, zatím s Caro zametá...
Reagovat
Fandina
a ... už vede 4:0 tak pokračuj Lucko pokračuj, než se Caro vzpamatuje
Reagovat
dadaft
na druhou stranu vidina finále dokáže divy.
a taky mně poslední dobou připadá Venus fyzicky mnohem líp než těsně po návratu se Sjoderkovým (nebo jak se ten chlápek jmenoval) syndromem - už minule jsem si všiml, že Venuši hrajou svaly na těle, tj. asi není nijak tréninkově omezená...
a po zápase nevypadá, že si jde rovnou lehnout do rakve, jako ještě tak před půl rokem. ))
Reagovat
dadaft
to mělo být níž sakra, dneska nemám den.
Reagovat
dadaft
respekt.
Reagovat
gedzitka
Tak na oficiálních stránkách už je v rozvrhu u Petřina deblu w.o. - takže to vzdala.
Reagovat
dadaft
respekt.
(tady to mělo být))))
Reagovat
smazaný uživatel
Myslim ze kdyby Petra odehrala to OF uz vcera tak tu ctyrhru by dali poradatele az za Petrinyho singla CF a to by odehrala, ale takhle uz ten Centr byl strasne nadupanej zapasama.
Reagovat
dadaft
big game from baseline.
fantastický zápas.
Venus se pro mě definitivně stává jednou z favoritek turnaje.
Reagovat
Fandina
Nádherný zápas. Eugenie výborně, Venus nádhera. Uvidím, jak bude dneska hrát Petra proti Kuzněcové. Potom posoudím, jestli má v semi šanci.
Reagovat
tommr
byl to zajímavej zápas s dobrým výkonem obou hráček. Bouchardová je opravdu talentovaná a navíc se na ní hezky kouká. Venus sice hrála velmi dobře, ale v semifinále může být dost unavená - ona z poslední doby není zvyklá hrát tolik těžkejch zápasů za sebou ... :)
Reagovat
Fandina
Dodatek. Samozřejmě pokud Petra vyhraje. Jinak proti Světlaně věřím Venus, dneska jsem už viděla obě hrát a nevěřím tomu, že se do zítřka radikálně jejich hra změní.
Reagovat
dadaft
už dlouho jsem neviděl Venušin bekhend takhle pracovat. ))
Reagovat
Fandina
Venus BH byl úchvatný. Navíc jí psal vždycky, když ho vytahla na důležité míče. Hrála nádherně i u sítě. Uvidíme, jestli nebude zítra unavená. Ale takhle hrála výborně.
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace Petre k dnesnimu vyhranymu zapasu a snad ji nesebral moc sil na Svetlanu. To je silna souperka i na hardu tak ji hlavne nepodcenit. Taky pridavam gratulaci Age ke vcerejsimu zapasu, ktery byl 400. vitezstvim Ishy na okruhu WTA :-) Nadherne cislo a doufam ze dnes se jeste o jednu pricku zmeni :-) Angie ale bude hodne tezka souperka stejne jako Svetlana.
Tak holky hodne stesti :-)
Reagovat
tommr
z mýho pohledu ted budou hrát těsně za sebou moje tři nejoblíbenější hráčky na okruhu: Lucka, Petra a Aga. Doufám, že to všechny tři zvládnou i když mají velice nebezpečný soupeřky ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to jsme natom uplne stejne :-)
Reagovat
misa
Kdyby zároveň vyhrály Petra, Lucka i Aga, bylo by to pro Petru skvělé. Pro ostatní 2 holky samozřejmě taky, ale pro Petru nejlepší možná varianta.
Reagovat
tommr
jj to by byl přímo ideální scénář ... :)
Jinak vyřazení Kerberový by Petře stačilo k postupu na desátý místo v žebříčku i v případě, že by sama ve čtvrtfinále prohrála ... :)
Reagovat
freeteepek
Už Petra vzdala tu 4hru nebo ještě ne?
Reagovat
freeteepek
Zvládne Petra dnes 3 zápasy?
Reagovat
Fandina
Nevím, jestli nastoupí ke čtyřhře. Ale jestli se cítí fit, tak by neměl být problém zvládnout tři zápasy. Ten první nebyl zas tak časově náročný.
Reagovat
tommr
zatím ten debl v rozpisu pořád je - s dodatkem, že se bude hrát po nezbytným odpočinku. Můj názor je, že pokud Petra singlový čtvrtfinále vyhraje tak z debla odstoupí, aby měla dost sil na zítřek. V opačným případě by nejspíš ten debl odehrála ... :)
Reagovat
dadaft
podle mě by ten debl neměl být problém - možná ubrat na servisu, aby si člověk z hlouposti nenatáhl ramenní sval před semi, a možná nejít za každou cenu pro těžký míček... - ale jinak není důvod nehrát.
Reagovat
tommr
za prvé tím, že potvrdila roli favoritky a nebezpečnou Keysovou porazila a za druhý tím, že postoupila poměrně rychle - ta hodina a čtvrt co strávila na kurtu by jí neměla tak unavit, aby nemohla naplno odehrát čtvrtfinále ... :)
Nepříjemný je jen, že bude hrát proti Kuznetsovový. Těšil jsem se, že si to Petra rozdá s Cirsteaovou a že jí vrátí tu nedávnou porážku. Proti Soraně bych Petře dost věřil, ale proti nevyzpytatelný Rusce to bude nejspíš velice těžký. Z toho co jsem viděl ze zápasu Kuznetsovová-Cirstea se Svetlana zdá být poměrně fit a v dobrý formě ... :)
Reagovat
dadaft
když si odmyslíme (zřejmě nervózní) první gem, nabídla Petra za celý zápas jediný brejkbol - na ženský tenis fantastická vizitka.
Reagovat
Fandina
Kuznecova hrala moc dobře. Také jsem si víc přála Soranu, hraje ve vlnách i během zápasu a je tím pádem lehčím soupeřem, než ve formě hrající Kuzněcová.
Reagovat
tommr
to včera čelila v první hře čtyřem brejkbolům? Celkem jich totiž Petra v zápase odvrátila pět ... :)
Reagovat
Fandina
jinak dobře. Ve dvou setech, takže jen tak dál. Gratulka k postupu. Proti Světlaně moc držím palce. Pojď!
Reagovat
Fandina
Petry brejkboly tady vidím čtyři a zřejmě včera. Tak nevím.
http://www.livesport.cz/zapas/CnxCgDBc/#prubeh-zapasu;1
Reagovat
smazaný uživatel
Petře, podle výsledku to vypadá na dobrou hru. Myslím, že ten zápas ani nebyl k vidění, nebo alespoň večer jsem to nikde nenašla, zřejmě vysílají i z centu kurtu až od určité hodiny. Ten druhý zápas snad uvidím, doufám, že Petře zbyly síly.
Reagovat
ludolf
Takže Petra je v live race už 7. a udržuje si skoro 400bodový náskok před Wozniacki a Kerber - doufám, že vydrží i po zbylých dnešních zápasech.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist