Kvitová i Šafářová postoupily a zítra se utkají ve čtvrtfinále. Radwaňská titul neobhájí

7. 1. 2014, 03:58
Aktuality 242
Ve čtvrtfinále turnaje v Sydney se ve středu utkají dvě nejlepší české tenistky Petra Kvitová a Lucie Šafářová. Kvitová dnes v prvním letošním zápase na turnaji WTA ztratila jediný game s Američankou McHaleovou, Šafářová pak porazila rovněž ve dvou setech bývalou světovou jedničku Wozniackou. Z boje o titul už vypadla Agnieszka Radwaňská; loňská šampionka letos nezvládla své úvodní utkání, v němž podlehla Mattekové-Sandsové.
Petra Kvitová

Petra Kvitová má za sebou premiérovou přípravu s kondičním trenérem svého přítele Radka Štěpánka Markem Všetíčkem a zatím to vypadá na úspěšný projekt. Třiadvacetiletá Češka v úvodu nové sezony ještě neprohrála, když na tři vítězné dvouhry z Hopman Cupu navázala i úspěšným vstupem do turnaje WTA v Sydney.

V úvodním kole měla Kvitové jako nasazená dvojka volný los, a tak do sutěže vstupovala proti rozehrané Christině McHaleové. Na americkou kvalifikantku neměla dobré vzpomínky, před dvěma lety s ní ztratila vedení v Indian Wells, dnes jí však vrátila porážku i s úroky.

V prvním setu světová šestka Kvitová ztratila po servisu jen tři míčky, ve druhém pak neprohrála ani game a po 65 minutách a o dva roky mladší soupeřku deklasovala 6-1 6-0.

"Cítím se mnohem lépe než loni a výsledky to potvrzují. Jsem ráda, že jsem odstartovala úspěšněji než minulý rok, nemám na to moc dobré vzpomínky. Mám radost z toho, jak jsem hrála a že jsem zvítězila," řekla třiadvacetiletá Kvitová.

Ve čtvrtfinále se Kvitová utká s krajankou Lucií Šafářovou, kterou v jediném vzájemném duelu předloni ve čtvrtfinále turnaje v New Havenu porazila ve dvou setech.

"Proti hráčce z desítky je vždy výzva hrát, ale tím, že to je kamarádka, tak to trošku mění situaci a na ten zápas se úplně netěším," řekla Šafářová k utkání s Kvitovou Radiožurnálu. "Péťa je výborná hráčka, hraje velmi agresivně a tvoří si hru sama. Je potřeba se snažit ji víc rozběhat a zatlačit první," dodala Šafářová.

Šafářová sice minulý týden v Aucklandu vypadla už v prvním kole s Moritaovou, v Sydney se jí ale daří. Po výhře nad někdejší vítězkou French Open Schiavoneovou si dnes vyšlápla i na bývalou světovou jedničkou Caroline Wozniackou. Dánku, která minulý týden v Brisbane nehrála kvůli bolestem ramene a Sydney bylo jejím orvním turnajem s novým trenérem Thomasem Högstedtem, porazila 6-4 7-6.

Šestadvacetiletá Šafářová sice začala zápas proti dánské favoritce vlažně a brzy prohrávala 0-3, ztráty jí ale nepoložila. Naopak, vývoj otočila ziskem 6 ze 7 her a ujala se vedení. Ve druhé sadě pak česká hráčka nepotvrdila brejk na 2-1 a v osmém gamu musela odvracet brejkboly. S těmi si poradila podobně jako Wozniacká za stavu 5-5. Dějství se rozhodovalo v tie-breaku, v němž Dánka vedla už 6-3, Šafářová ale celkem čtyři setboly odvrátila a sama proměnila hned první mečbol.

Brněnská rodačka dnes o tři roky mladší Wozniacké oplatila dvě loňské porážky a vzájemnou bilanci vyrovnala na 3-3.



Radwaňská titul neobhájí
Ze soutěže v Sydney už překvapivě vypadla nejvýše nasazená Agnieszka Radwaňská, jež obhajovala titul. Polka, která loni v úvodu sezony vyhrála 13 zápasů v řadě, letos prohrála hned ve svém úvodním vystoupení na turnaji WTA.

Radwaňská, která minulý týden na Hopman Cupu vyhrála všechny své dvouhry a s krajanem Grzegorzem Panfilem dovedli Polsko poprvé do finále, dnes nečekaně nestačila na Bethanii Mattekovou-Sandsovou.

Čtyřiadvacetiletá Polka přitom nečala špatně. V úvodu se ujala vedení 3-0 a i když o náskok přišla, podávala za stavu 5-3 na zisk sady. Jenže pak prohrála sedm gamů v řadě, z čehož se již nevzpamatovala. Ve druhém setu si servis udržela až na čtvrtý pokus, porážce 5-7 2-6 už ale nezabránila.

"Ona hrála opravdu agresivně. Vůbec nezáleželo na tom, zda jsem trefila první podání, nebo druhé. Naplno šla do každého míčku," okomentovala Radwaňská svou porážku.

"Minulý týden jsem odehrála několik dobrých zápasů, nemám strach, že bych hrála špatně. Jen si myslím, že jsem neměla den...a někdy prohrát musíte. Každý týden začíná nový příběh. Začínáte znovu a znovu. Žádný turnaj není stejný. Nemůžete vyhrávat každý týden všechny zápasy," dodala Polka.

Nečekané vypadnutí Radwaňské z generálky na Australian Open dává šanci Kvitové, která může ve světovém žebříčku snížit ztrátu na pátou Polku až na 350 bodů.

Matteková-Sandsová, jež překvapila už v prvním kole výhrou nad Nováčkem roku 2013 Eugení Bouchardovou z Kanady, se ve čtvrtfinále utká s krajankou Madison Keysovou. Osmnátiletá Američanka po překvapivém skalpu světové jedenáctky Halepové zvládla i dnešní třísetovou bitvu s Chorvatkou Aljou Tomljanovičovou.

- WTA PREMIER SYDNEY -
(Austrálie, tv povrch, 710.000 dolarů)
úterní výsledky (07. 01. 2014)
Dvouhra - 2. kolo:
Kvitová (2-ČR) - McHaleová (USA) 6-1 6-0
Šafářová (ČR) - Wozniacká (6-Dán.) 6-4 7-6(7)
Matteková-Sandsová (USA) - A. Radwaňská (1-Pol.) 7-5 6-2
Erraniová (3-It.) - Davisová (USA) 7-5 6-2
Kerberová (5-Něm.) - Kanepiová (Est.) 6-3 6-4
Pironkovová (Bulh.) - Lepchenková (USA) 6-3 6-2
Suárezová (Šp.) - Makarovová (Rus.) 7-6(4) 6-3
Keysová (USA) - Tomljanovičová (Chorv.) 6-0 3-6 7-6(3)
.
Čtyřhra - 1. kolo:
Görgesová/Záhlavová-Strýcová (Něm./ČR) - Medinaová/Švedovová (Šp./Kaz.) 6-4 7-5
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

242
Přidat komentář
VlS
Tak Caro má aspoň shot of the day
Reagovat
smazaný uživatel
Máš pravdu...
http://www.wtatennis.com/videos/article/3608444/title/sydney-shot-of-the-day-tuesday

V této rubrice jsou moje favoritky celkově úspěšné. Minulý týden v Brisbane to měla Masha v pondělí a pátek, Vika zase ve středu a sobotu. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Dá se někde zjisti Petřin outfit na AO? Nebo bude mít to samé jako v Sydney či na Hopman Cupu?
Reagovat
Sonja
Nosila tenhle model:
http://www.tennis-warehouse.com/Nike_Womens_Spring_1_Pure_SS_Top/descpageWANIKE-NWS1PUT.html
...takže u toho nejspíš zůstane.
Reagovat
Sonja
Uvidíme holky od Nike v šortkách:-D
Reagovat
PetaM
No to samé mít určitě nebude :D Na AO se fasujou nové věci :D Bude mít prostě nějakou obyčejnou kolekci od Nike ... :)
Reagovat
PetaM
Nosila? A kdy? Jinak Petra v šortkách, tý brďo :D
Reagovat
Sonja
Dyť to není to samé.
Reagovat
PetaM
To byla reakce na Evu :D Neviděl jsem, že už tady je koment :D
Reagovat
Fandina
Nike píše v článku viz odkaz níže ...
"Další Nike hvězdy jako Li Na, Petra Kvitová, Sabine Lisicki, Sara Errani a Eugenie Bouchard bude také mít na sobě nejnovější Nike oblečení a obuvi pro jaro 2014."
http://tennisconnected.com/home/2014/01/02/serena-sharapova-and-azarenka-nike-tennis-2014-australian-open-apparel-and-footwear-availability/
Reagovat
Sonja
No kdy...furt:-)
USO series, USO, po USO...
http://oidnes.cz/13/084/org/BEM4d9473_USO03_TENNIS_OPEN_0831_11.JPG
...jen ty šortky jsou novinka.
Reagovat
Sonja
I ve Wimblu vlastně.
http://www.google.com/hostednews/getty/media/ALeqM5h69k5zIBVwivd8Sx36hu_noNDBYg
Reagovat
smazaný uživatel
Šortky? V Nike se asi definitivně zbláznili :-D
Reagovat
Fandina
Oblečení Petry na Australian Open 2011
http://www.womenstennisblog.com/2011/12/04/petra-kvitova-fashion-retrospection-nike-clothes-for-the-2011-breakthrough-player/
Reagovat
Fandina
Kdo máte satelit tak na SuperTennise právě opakují zápas Lucky s Caro.
Reagovat
smazaný uživatel
Výborně. Každopádně to bude skvělý zápas. Spíš asi vyhraje Petra, ale i tak držím pěsti.
Reagovat
Sonja
I Noleho outfit už je odtajněn:-D
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/522395_693946170646017_1771645775_n.png
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
gigin
teď nemyslím ty hadry :-(
Reagovat
babolat.cz
pyžamka
Reagovat
Sonja
Jsme tu evidentně hodně populární...Sonya, teď gigim:-)))
Reagovat
gigin
Kdoví, jestli je Vlk Vlk;-)
Reagovat
smazaný uživatel
https://www.facebook.com/cesketenistky

Aktuální zprávy, komentáře, výsledky zápasů a zajímavé postřehy týkající se ČESKÝCH TENISTEK !

Neváhejte a dejte LIKE
Reagovat
smazaný uživatel
Nevíte jestli bude hrát na AO Petra Cetkovská a Iveta Benešová?
A kdy se bude losovat kvalifikace dívek?
Děkuji
Reagovat
smazaný uživatel
Ne dívek ale žen :D
Reagovat
VlS
Iveta už oznámila, že ne. O Petře nevím.
Reagovat
PetaM
Zítra by mohla být kvalifikace žen :)
Reagovat
smazaný uživatel
Sice to nesouvisí s tenisem, ale mám potřebu to sem napsat. Někteří tady ví, komu fandím ve sjezdovém lyžování...

Bohužel, Lindsey asi před hodinou a půl oznámila na Twitteru a FB, že kvůli přetrvávajícím problémům se zraněným kolenem nebude startovat na ZOH v Soči. Dělala všechno možné, aby se dala do kupy, ale té smůly bylo v posledním roce prostě moc... Osobně jsem věřil tak dlouho, jak to jen šlo. Ještě po závodech v Lake Louise jsem byl celkem optimista, ale jak Lindsey ve Val d'Isére nedojela ten sjezd, tak jsem začal tušit, že je asi zle. Pořád jsem doufal, ale měl jsem obavy, aby se jí něco podobného nepřihodilo i v Soči a neudělala si to zranění ještě horší. Teď musím férově přiznat, že bych to asi s nervama nevydržel, kdyby bez měsíce závodění stála na startu olympijského sjezdu... Vím, že Lindsey v současné situaci udělala správné rozhodnutí, protože zdraví je prostě nejdůležitější. Ona může ještě několik let závodit (kdo ví, třeba do příští olympiády) a byla by velká škoda, kdyby si to zranění nějak zhoršila. Navíc je příští rok MS ve Vailu, což je u ní doma. Takže jí moc držím palce a věřím, že si to tam všechno vynahradí. Zanedlouho by měla jít na operaci a pak už to snad bude dobré.
https://www.facebook.com/LindseyVonnUSA/posts/10152150633999728

Přesto mě to teď strašně mrzí a momentálně už se na olympiádu moc netěším. :(
Reagovat
smazaný uživatel
Tak hlavně ať se brzo uzdraví!!
Bude tam chybět! :-(
Reagovat
smazaný uživatel
ou, to ne, to je škoda :-( Přitom po tom posledním zranění snad říkali, že to nění nijak vážné, akorát chtěla omezit počet závodů a šetřit se.
Když měla loni ten šeredný pád, tak jsem úpěla u TV spolu s komentátorama, to byl fakt hnus, brr, a byla jsem ráda, že se z toho nakonec dostala tak, že nejenom to neznamenalo konec kariéry, ale že i stihne ty OH...a bohužel to teda stejně nevyšlo :-(
Pro ty sportovce to musí být jejich tragédie, přijít nejspíš o vrchol kariéry (i když ona už medaili z OH má), to se týká například i Tessy Worley :-(
Reagovat
smazaný uživatel
To je škoda. :-( Sjezdové lyžování mě sice moc nebere, ale tohle nikomu nepřeju..
Reagovat
Denis92
tiez mam Lindsey velmi rad a bude mi velmi chybat..takisto ako Veronika Zuzulova :(
Reagovat
smazaný uživatel
To mi povídej. Když měla Lindsey ve Schladmingu ten ošklivý pád, tak jsem u toho brečel. Normálně se mi to nestává, ale tady to prostě nešlo. :( No a pak jsem z toho měl ještě několik dní úplně po náladě. Kdyby to šlo, tak bych snad vrátil čas, aby se tohle nestalo... Jinak po tom posledním sjezdu ve Val d'Isére jsem taky ještě doufal, ale už mi bylo jasné, že pokud Lindsey stihne olympiádu, tak tam asi nebude moct podat stoprocentní výkon...

Je to bohužel tak. Na olympiádě je hezké, že se na jednom místě sejdou nejlepší sportovci světa. Jenže nikdy to nevyjde tak, aby tam byli úplně všichni, protože je vždycky někdo zraněný... Tessa Worley by určitě útočila na medaili v obřím slalomu, stejně jako Lindsey v rychlostních disciplínách. Tessa měla taky šílenou smůlu. Já jsem viděl ten slalom v Courchevelu, kde si taky přetrhla vaz v koleni. Myslím, že kdyby nevletěla do reklamního banneru (který je podle mě strašně blízko u tratě), tak se jí to nestalo.
Reagovat
smazaný uživatel
Možná tě sjezdové lyžování moc nebere, ale pořád mám uloženou tvou básničku, kterou jsi složil pro Lindsey po tom ošklivém pádu ve Schladmingu... Věřím, že ji příští rok budu moci použít. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Máš pravdu. Veronika Zuzulová je další z lyžařek, které tam budou chybět a taky kvůli kolenu... Veronika by určitě měla velmi dobrou naději ve slalomu. Tak to už asi všechny disciplíny přišly o jednu z favoritek. :(
Reagovat
smazaný uživatel
Fakt ji máš ještě uloženou? Tos mě potěšil.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, mám. :)
Reagovat
dadaft
mě teď v Bormiu okouzlila Nastasia Noens - druhé kolo slalomu zajela mistrovsky.
o Mikaele Shiffrin nemluvě - ale čekal jsem, že bude dominovat víc.
Reagovat
dadaft
s Lindsey je to samozřejmě smůla, ale když jsem ve Val d'Isére viděl ty slzy, taky jsem tušil, že v tu chvíli i sama Lindsey ví, že je to v pytli.
Reagovat
smazaný uživatel
No. Tak to je opravdová škoda. Lindsey si tu smůlu už fakt vybrala do konce života. Snad se dá do kupy a další zimu už bude zase všechno vyhrávat...
Mimochodem do Schladmingu jedu na začátku února lyžovat...tak si na ni určitě několikrát vzpomenu...
Reagovat
smazaný uživatel
OT: Kterou sazkovou kancelar preferujete?
Reagovat
smazaný uživatel
Clovece, ja mam uplny svatek, hned v uvodu sezony:)

1 - Karlicka x Angelika
2 - Betuska x Madison
3 - Kvetuska x Sarus
4 - Lucinka x Petra

6 oblibenych v jednom QF... tak to je uplna krasa...
Jestli postoupi Karlicka s Betkou, tak v SF mne asi trefi slak, samym stestim:)))

Jinak nedavno jsem sledoval Jelenu (JJ Damu) s Angelikou, a musim rict, ze se mne Jelena zalibila. Hlavne na FH, byla takova vic i kreativni, nez obvykle. No a Angelice porad nejak nemuzu prijit na chut... a jen se to prouhloubilo...
Reagovat
VlS
Karlička - Andělka - fandi m Karličce, tipuju Angie ( pokud Angie začne znovu hrát svoje Velehory, tak může mít Karlička víc šancí). Bude hodně běhání kolem zadní lajny a Karlička tu a tam i dopředu dozadu.
Bětuška - Madison tip na Bětku, pokud jí vydrží dnešní fazóna. Je otázka, která dokáže svou hru vnutit protistraně. Madison to bude mlátit a z toho se budou kraťasy sázet blbo. Pokud se Bětka párkrát neprosadí s vymýšlením kudrdlibek a Kusí jír na Mdison silou, tak pohoří.
Pirožka - Sara tip Sara, ale Cvetana, když hraje dobře, tak hraje hodně dobře, bohužel jí to potká jen tu a tam. Navíc se mi moc líbí, takže zopakuji, tip Sara, fandím Pirožce

Lucka - Petra je to jednoduché, fandím Lucce a proto i tip na ní ( ale když vyhraje Peťka, tak smutnej nebudu)
Reagovat
smazaný uživatel
1/ Karlicka x Angelika. To muze byt zajimave, ten napjaty horor na USOpen 13, ktery byl zakonceny oslavou Karlicky tak, ze i fantazie lepsiho postmoderniho malire by byla kratka a mne behem zapasu zesedlo asi 34 vlasu, nastesti mel uz svou dohru v hale, kde ji Angie smetla.. takze je srovnano 1:1. Tezko se to tipuje, ale neco tipnout musim. Takze tipnu Angie, ale tlacit budu Karlicku, to se vi:)

2/ Betuska x Madison. Tak Betuska bude mit urcite lepsi outfit:))) To je jeden tip:), ale jinak to spis vidim na Madison, Betuska ma uz za sebou celkem slusnou sadu zapasu. Madison bude asi vic fresh. Pral bych Betce, tlacit budu, ale tip Madison.

3/ Kvetuska x Sara. Tip Sara. Kvetuska je spis na tu travicku, ale jak by to bylo na trave, tak nevaham a tipuji opak:)

4/ Vse tak nejak rika, ze asi Petra, ale nejak vnitrne nemohu. Tipuji take Lucinku, ale jinak hlavne doufam, ze se obe nezrani...

No mam to skoro stejne... jen mene verim Betusce...:)
Reagovat
smazaný uživatel
Mě moc potěšily, z pracovních důvodů jsem stihla jen 1 set Petry... Těším se až si v klidu vychutnám záznam....
Reagovat
smazaný uživatel
a myslela jsem, že tady hádáme jen když Petra prohrává... A ejhle, sezona začala dobře a stejně jsou tu zase hádky....
Reagovat
Fandina
Kvůli Petře jsem se dneska nehádala, ta si to nezaslouží. Někteří nickové ale ano.
Reagovat
Mayo
Kvitaňa naberá na forme
Reagovat
PetaM
Kéž by ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Páneska :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jen to nezakřikněte.. radši tluču do stolu.. :D
Reagovat
pepin
Ledva začala sezona a již se to tu kočkuje. Fakt je zajímavé proč sem někdo píše koho nemá rád a opačně. Je to každého věc a ostatní si myslím to nezajímá.
Reagovat
marika
A všimni si kdo s tím začal.
Jen nechápu jak někoho můžou rozčilovat bezejmení nickové :-) Přece stačí si jich nevšímat

Fákt pěkně nám ta sezona začíná :-/
Reagovat
PetaM
Záznam celého zápasu, komu se nechtělo vstávat (nebo prostě nedokázal vstát :D ), tak může kouknout :D

http://www.youtube.com/watch?v=F_qZzRWdlX0
Reagovat
PetaM
Tak České derby začíná ve 2 hodiny našeho času, kdo bude koukat? :)
Reagovat
dadaft
jdu do toho.
Reagovat
VlS
No zkusím, ale slibovat to nebudu.
Reagovat
smazaný uživatel
No, já mám těch zápasů, které chci vidět tolik, že se mi to do compu nevejde :) hraje mi konečně Delpo a Jerzy, takže zase doping abych vydržela :)
Reagovat
PetaM
Ále, vyspíš se ráno :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já váhám, jestli se koukat. Čekat nebudu, snad se probudím, jako dneska. Doufám, že vyhraje Petra, ale jen ať to neskončí debaklem pro Lucku. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Provokatére, sám si chrundíš a máš řeči, abychom s PetraFans nezaspali. Řekla bych, že tu zatím v noci otravuju nejvíc já, vlastně nejen v noci, ale i ve dne. Takže podle slov Fandiny mě asi taky nemá ráda, protože tu píšu často :))
Reagovat
PetaM
No ve 3:30 hodiny ráno, to je extrém :D :D Ve dvě se to dá, v 6 se to dá, ale od 3 do 5 jsem úplně nepoužitelnej :D :D
Reagovat
pepin
Neboj, nejsi sama kdo ponocuje a Petru s Luckou si nemohu nechat ujít. Takže opět noční "ptáci" připravit se na start.
Reagovat
smazaný uživatel
Když do té doby přijdu z maturáku, tak se také rád na České derby podívám! :DD
Reagovat
Nancy_z
Mám sice ráno práci, ale tohle si nemůžu nechat ujít :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Budu koukat :)
Reagovat
carolyn
nová sezona, nová vlákna o ničem

Sonji: "dobro došli dragi gosti jebat ču vas od radosti"
Reagovat
smazaný uživatel
Zdravím, chcel by som upozorniť na maličký preklep v inak dobrom článku:

?Polka přitom nečala špatně?? (chýba tam neZAčala).
Reagovat
Fandina
Škoda, jaký tu byl klid, když tu nepsali vlci, janekdové a carolyn.
Reagovat
smazaný uživatel
díky
Reagovat
Fandina
není zač
Reagovat
Roger_Federer
nebud negatyvni...
Reagovat
Fandina
já jsem upřímná. Co na srdci to na jazyku. Pravda bolí.
Reagovat
Sonja
Můj klid zase narušuješ ty, Fandino. Pravda bolí.

Vlku, janekdo, carolyn: Dobrodošli:-P:-)
Reagovat
Fandina
Přesně tak. Ty mi taky vadíš.
Reagovat
Sonja
A tak to mne zas vůbec nebolí:-))
Naopak, div mě to nehecuje.
Reagovat
gigin
Fandinko, co ti konkrétně vadí na Vlkovi a janekdovi?
Reagovat
Fandina
A ty mi také vadíš, ale o tom už dávno víš. Takže některé lidi nemám ráda a některé ani nečtu. Ovzlášť ty, které píší hodně a pořád. Někoho nemám ráda vůbec. Sonju například. Někdo mi jen leze na nervi ... úsměv
Reagovat
gigin
Tak hlavně, že tebe tu maj všichni rádi. Jsi klenot.
Reagovat
Sonja
Přesně:-DDD
Reagovat
Fandina
Ty jsi směšný. Já tu přece nepíši proto, aby mě někdo měl rád. Píši svoje názory a co si myslím. K ničemu jinému web nepotřebuji.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to jsi v pohode. Ja jsem uz dvakrat trapny :-)
Reagovat
Fandina
Je to pořád dokola. Tobě jsem taky napsala co si o tobě myslím. A potrefený se vždycky ozve.
Reagovat
gigin
Že Fandina není zcela v pořádku ví, nebo přinejmenší tuší 95% místních uživatelů.
Reagovat
Fandina
95 procent místních uživatelů není normálních. Zbytek je ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
takze potreti? :-)

Jinak se nedivim, ze jsem ti psal to co jsem psal, kdyz jsi v diskusi "o necem" psala prispevky "o nicem" coz jsem se ti (bohuzel marne) snatil vysvetlit :-) Neboj, taky si o tobe myslim svoje.
Reagovat
Fandina
mějte se. Jdu dělat normální práci. Končím tuhle diskusi.
Reagovat
smazaný uživatel
Mne tiež idú na nervy komentáre niektorých ?tiežkolegov?. Hitparádu neobľúbenosti u mňa vyhrá s prehľadom Cico7 (jeho slová citovať nemienim), nasledujú Pe3k (trápne kecy) a Gigin (?doufám, že současná No.1 (Djokovič) rozmlátí budoucou No.1 (Nadal) na s*ačky?).

Naopak, vždy ma potešia komentáre od normálnych ľudí, ako sú dadaft, tommr, Lunej alebo trebárs aj monty25, ktorí sa tenisu rozumejú a nemajú potrebu robiť z tunajšieho fóra flame.
Reagovat
smazaný uživatel
Tvoja skúška z gramatiky asi tiež bola "negatYvni".
Reagovat
gigin
Ty budeš asi nějaký Nadalovec... a že má Dominik trable s pravopisem, se tu řešilo už x krát... Není to až tak jeho chyba.
Reagovat
Sonja
Pšššt.
Když Fandina vyhlásí konec diskuse, je konec diskuse. Bez remcání.
Reagovat
smazaný uživatel
Áno, ale o tom to až tak nie je, keby Pe3k tláchal o Federerovi alebo Djokovičovi, tiež by mi to vadilo. Navyše, v zozname ľudí, kt. uznávam nespomínam ani 1 Nadalovca, pokiaľ viem, napr. monty25 fandí úplne iným hráčkam než ja.
Reagovat
gigin
Jediný, kdo tu opravdu rozumí tenisu je sojka. Pak Basa. Podle mne teda...
Reagovat
VlS
Vzal jsi mi to z huby, i když podezřívám i několik málo dalších . Jmenované jak naschvál moc ne :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Mezi námi, Basa rozumí i hokeji... Stačí si projet tuto diskusi (strana 19-20). :D
http://oh.idnes.cz/diskuse.aspx?iddiskuse=A140106_160642_zoh-soci-2014_bem&razeni=vlakno

martamt: Díky! :)
Reagovat
gigin
Jj, taky ho komentuje ne Éčku i na live přenosech Tipáče a aktivně ho hraje...
Reagovat
Roger_Federer
to sem rad ze ti nevadim .jeb na muj spatby pravopis..Ja chodim teprve do 8smycky....budem kamosi?
Reagovat
smazaný uživatel
Já vím, teď nedávno zase komentoval Spengler Cup na Eurosportu. :) Ale stejně mě dostal ten jeho příspěvek do diskuse... Na nominaci Barinky máme stejný názor. :D
Reagovat
Roger_Federer
jj..cetl jsem to..vcetne diskuze..:) Basa je klasa.
Reagovat
smazaný uživatel
Díky za lichotku, ale opravdu se nepovažuju za tenisového odborníka, v tom má VIS pravdu :)
Reagovat
smazaný uživatel
No upřímně řečeno, doufám, že ten Basík z idnes, na kterého odkazuješ, není "náš" Basík... A teď vůbec nejde o ten hokej.
Reagovat
smazaný uživatel
A kdo jiný by to byl? :) Má tam i odkaz na svůj FB...
Reagovat
smazaný uživatel
To já nevím. Ale tenhle se na idnes chová jak hulvát, přičemž toho "našeho" jsem měl za inteligentního člověka..
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to nevím. Já tam čtu sportovní diskuse celkem často, ale tohle byl první příspěvek, který jsem od něj na idnesu viděl...
Reagovat
smazaný uživatel
Já tam na něj už párkrát narazil. Akorát teď teda nemůžu najít, kde, abych mohl dát odkaz.
Reagovat
Basa
No nevím pane quesh - ale profil na Idnesu mám celkem krátce a mám tam dokonce vyplněny i osobní údaje...každopádně by mě zajímalo, kde jsem se choval jako hulvát:)
Reagovat
dadaft
" V druhém kole totiž vypadla světová pětka Agnieszka Radwaňská z Polska, kterou porazila 7:5, 6:3 Američanka Bethanie Matteková-Sandsová. Obhájkyně titulu po porážce uvedla, že hrála pod prášky kvůli bolesti ramena."

Zdroj: http://sport.idnes.cz/tenisove-turnaje-0zc-/tenis.aspx?c=A140107_070115_tenis_rou
Reagovat
smazaný uživatel
Jezisi, oni vsechno prekroutej. Tady je zneni spravne, jak se Aga vyjadrila aby tady zase nekdo nerikal, ze jsou to vymluvy. Jinak ji bolelo rameno uz na HC, proto jsem tu psal, ze bych se nedivil kdyby tu Aga skrecovala nejaky zapas kvuli setreni se na AO.

Maybe a little bit,? she revealed after the match, ?but I have good painkillers.

?Also on the other hand she (Mattek-Sands) was really playing good today.?
Reagovat
dadaft
Ibalgin není žádná tragédie.
a Bethanie hrála skvěle (krom prvních třech gemů).
bude to v poho.
Reagovat
smazaný uživatel
Betuska hrala proti Agnieszce hodne podobne jako 2 roky zpatky.

Jinak k tomu zacatku, podle mne nejprve zacala s jinou taktikou, to neprinaselo vysledek, tak potom zacala hrat vic, jako na AO-2011, a vyslo ji to:)
Na kolik byla Aga limitovana se asi da tezko rict... hraje takovym stylem, ze je to nekdy tezko poznat, ale nepislo mi, ze by nehrala nejak vubec... V kazdem pripade urcite vic nez vysledek, mne potesil sama hra:)
Reagovat
smazaný uživatel
Samosebou od obou:0)
Reagovat
smazaný uživatel
Ja jsem ten zapas nevidel, ale nekde jsem cetl, ze prvni podani zahrala Aga i rychlosti pouze 133 km/h. Ale stejne by Beth vyhrala. Ja jsem se bal uz pred zapasem, protoze Beth byla rozjeta a kdyz strili tak je stejna pistolnice jako Lucinka. :-) Jinak me ale Aga potesila na Hopman cupu jeste, takze ja jsem celkove spokojeny :-)
Reagovat
dadaft
jj, v prvních třech gemech dost zběsile útočila a hodně chodila na síť.
čtvrtý pátý gem odehrála od základní čáry a chytla se.
postupně pak zase začala chodit na síť, ale teď už po dobře připravených akcích.
čistá práce. ))
Reagovat
smazaný uživatel
Uprimne se priznavam, ze ta podani vetsinou nedokazi odhadnout... Snad jen u takovych hracek, jako Marus nebo Serena, kdy je rozdil vice, mene videt, teda u mne. Hlavne u Marus, ta ma servis neskutecny, mozna i diky jejim predispozicim - siroka ramena. Kdyz se ji dari na servisu, je jen velmi tezke ji prehravat...
Kolikrat Marusce se ve hre nedari, ale dokaze si zapas vybojovat servisem...

Ale jinak si myslim, ze Aga na AO bude pripravena, a zahraje urcite dobre...

Ale, kdyz se opet Betka s Agou nekdy potkaji, urcite si to nenecham ujit. Moc hezky se na to diva...
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyz jsme u toho podani, tak dneska rano jsem chvili videl zapas Petry nez jsem sel do prace a musim rict, ze mi prislo jako kdyby poadala skoro stejne jako pred cca 1,5 rokem. Proste opet to byla zbran. Asi ne tak velka jako v roce 2011 ale urcite vetsi nez minulou sezonu. Vazne posledni sezonu mi servis Petry nepripadal jako zadna zbran, pise naopak. Byl mnohem lepe returnovatelnejsi a uz moc ani nepouzivala tu levackou zatacku. Jinak souhlasim, ze nejlepsi servis (prvni) samozrejme maji Masha a Serena. Serena asi o neco lepsi, kdyz ji to tam pada. Jinak u druheho bych asi rekl Sam, protoze ten jeji kick je obcas vazne neuveritelnej.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak, se Sam urcite souhlasim, i kdyz bych videl jako jeji konkurentku Marusku, ovsem Marus musi byt asi pod tlakem na tom druhem, obcas jsou to neuveritelne situace, druhy servis, jde o dulezity brejk a Marus to tam narve s takovym drajvem, ze to jde z kurtu do tribun...i kdyby to souperka zachranila nejakou silenou "rybickou",.... tak tohle proste uz neuhraje dal...

K Petre: ted jsem ji vlastne moc nevidel. Takze nevim, ale s minulou sezonou, asi jo. Ten servis bolel, a rozhodne se oprit v zapasech o nej nemohla. Ted se urcite podivam, bude hrat s Lucinkou:)
Reagovat
smazaný uživatel
Mashu moc nesleduju, takze si ten druhy jeji servis moc nevybavuju. O prvnim to je docela znama vec, ze ho ma dobrej. Podle me Petra ma docela dobrej druhy servis ale... a to ale je bohuzel hodne velke. Pod tlakem ho kolikrat minulou sezonu vubec nezvladala. Treba se Soranou v Torontu to bylo proste vazne strasne. Na Petru bylo myslim celkove 8 breakballu, 2 odvratila a na 6 znich dala 6 dvojchyb :-/ Tomu jsem proste nemohl verit. Tu uz jsem pak na breakball tipoval dvojchybu a jasne ze ji dala.

Jinak ceske derby bych samozrejme chtel take videt ale bohuzel nemuzu. Rano zase brzo stavam do prace. Take bych chtel videt americke derbicko, protoze Beth tady moc chvalite a Medison jsem videl se Simcou. Simca sice byla dost odevzdana ale Medison to tam litalo radost pohledet :-) To take muze byt dost zajimavy match.
Reagovat
smazaný uživatel
*Rano zase brzo (V)stavam
Reagovat
VlS
Viděl jsem jen highlites, takže těžko néjak komentovat, ale z těch náznaků to moh bejt krásnej zápas. Zdaleka ne taková brutalita jako Lucy a Petra, ale celodvorcovej tvořivej tenis plnej lahůdek. Co dokáže Aga ještě vrátit je neuvěřitelný a svědčí to o její fenomenální reakci a předvídavosti. A Bětka - to je přírodní ukaz. Byl jsem trochu zklamanej absencí válečnejch barev, ale jinak její outfit byl opět krásně praštěnej. Mám ji moc rád, taková tenisová snowboard girl, prostě free.
Reagovat
smazaný uživatel
No a kuriozitkou tohoto souboje jest, ze h2h je ted srovnano na 1:1, kdy behem prvniho vzaj. zapasu v 2011 se zranila Betka, a s bolesti to dohravala, kdo vi jak by to dopadlo...kdyby si nezranila rameno....
No v tomhle zapase zase naopak Aga hlasila problemy s ramenem:)))

Takze si holky prohodily role... ale jak v prvnim tak v druhem zapase slo fakt o zazitek...:)
Reagovat
carolyn
http://www.tsmplug.com/tennis/all-outfits-of-australian-open-2014/
Reagovat
rib
konečně pořádný příspěvek :-))) A doufám, že Máša nakonec nebude za cyklistku :-D
Reagovat
smazaný uživatel
To by ji jiste botesilo:)))))
Reagovat
smazaný uživatel
sem to nepatri, ma to byt niz...
Reagovat
carolyn
Ahoj Vlku :-) Vítej
Reagovat
smazaný uživatel
:) ahoj :)
Reagovat
VlS
No čau Vlku, stejskalo se mi :-)
Reagovat
smazaný uživatel
:) mne po tobe taky:)

A jak tak koukam nahore na prvni prispevek 07.01.2014 - 11:04, nejsi sam komu jsem - nejen ja - chybel:D)))))
Reagovat
VlS
:-)))
Reagovat
Fandina
Je to tak, mně si nechyběl vůbec.
Reagovat
smazaný uživatel
:D))) se nedivim:D)))
Reagovat
Fandina
Tak to je dobře, že se nedivíš, ale při psaní VlSovi si se nezapomněl zmínit.
Reagovat
smazaný uživatel
:D) ale to je v poradku, nebot ja nejsem logicky typ:)))
Takze nemuzes ode mne ocekavat logicke prispevky, ktere by i logicky na sebe navazovaly:) takze myslim, ze je vse ok:)
Reagovat
smazaný uživatel
Ach, bože je tam toho, jeden užívateľ sa vráti a kopa ďalších okolo neho onanuje...
Reagovat
VlS
Tak zkus na půl roku zmizet a vrátit se, možná nikdo onanovat nebude.
Reagovat
gigin
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=770443292984009&set=a.639796019382071.1073741826.141927235835621&type=1&theater
Reagovat
Fandina
super. Moc velká gratulace. Petru jsem viděla hrát první set a byla tak dobrá, že jsem v pohodě usnula s tím, že to je její a Lucka hrála minule proti Fran tak dobře, že jsem předpokládala, že jestli se to nezmění, Caro může porazit. Gratulka veliká holkám a těším se na jejich zápas. Super holky!
Reagovat
smazaný uživatel
Vstal jsem na šestou, abych měl co hodnotit. Zápas to byl na koukání velmi dobrý, ale je asi pochopitelné, že se mi nebude hodnotit moc pozitivně...

Caro měla skvělý úvod. Začala čistou hrou při svém servisu a vzápětí rychle získala brejk. Na začátku zápasu to byly hlavně přestřelky od základní čáry a Caro je zvládala líp. Ve třetím gemu sice Lucka měla dva brejkboly, ale tam to bylo ovlivněné i tím, že za stavu 30-30 dala prasátko. Caro přesto podržela servis a vedla 3:0. Jenže pak se Lucka začala dostávat do zápasu. V pátém gemu smazala brejk, v šestém odvrátila jeden brejkbol a srovnala na 3:3. Tahle nevyužitá šance nakonec mohla Caro hodně mrzet, protože za stavu 4:4 měla brejkbol naopak Lucka, která ho ovšem využila. Lucce navíc výborně chodil servis, takže neměla žádný problém dopodávat první sadu čistou hrou...
Reagovat
smazaný uživatel
Ve 2. setu přišel první brejk za stavu 1:1, když podání ztratila Caro. Už jsem to začínal vidět špatně, ale hned vzápětí Caro získala rebrejk a srovnala na 2:2. V následujících gemech si holky celkem v pohodě držely podání, až přišel osmý gem, ve kterém měl Caro dva brejkboly. Jenže Lucka je oba odvrátila vítěznými údery, přičemž ten první asi jen těsně líznul čáru. Byl to těžký úder (hned po returnu Caroline), který se podle mě málokdy povede. Možná stačilo, aby Caro zahrála ten return jinam než na Lucku... Takže Lucka srovnala na 4:4 a drama druhého setu pokračoval dál. Vzápětí šla Lucka podávat na setrvání v setu, což zvládla bez problémů. Řada tedy byla znovu na Caro, která však za stavu 5:5 musela odvracet dva brejkboly. To se jí povedlo hlavně dobrým prvním servisem. Potom šla Lucka znovu podávat na záchranu a podruhé to zvládla. Následoval tie-break (skoro polovinu z něj jsem neviděl kvůli těm televizním výpadkům, jak psal tommr), ve kterém sice první minibrejk získala Lucka, ale Caro otočila z 1-3 na 6-3. Měla tedy k dispozici tři setboly, jenže ani jeden nevyužila. Vzápětí přišel čtvrtý, Lucka musela jít přes druhý servis, jenže Caro místo přesného returnu spíš ohrozila podavače míčků. Tam si myslím, že šance byla velká, ale Caro to prostě trefila špatně. Potom se naopak Lucka dostala k prvnímu mečbolu a ten proměnila... Takové klasické "nedáš-dostaneš".
Průběh zápasu zde: http://www.livesport.cz/zapas/zy4h3Nu4/#prubeh-zapasu;1
Reagovat
smazaný uživatel
Jak říkám, zápas to byl na koukání dobrý a výkony obou holek snesou přísné měřítko. Mě ale mrzí, že Caro měla šance a pokazila si to sama. Dneska se prostě měl hrát 3. set, ale když se nepromění čtyři setboly, to je potom těžké. Možná Caro trochu omlouvá, že při svém podání měla jenom jeden z těch čtyř, ale stejně... Na druhou stranu je fakt, že Lucka hrála opravdu výborně a když je v takovém laufu, tak dokáže být nebezpečnou soupeřkou pro každého. Opačným případem jsou ty zápasy, ve kterých se hodně vyhazuje. To je potom pro hráčku na druhé straně zase dost snadné... Ale dneska jí to tam opravdu padalo. Ani nepočítám, kolikrát trefila lajnu. Vzhledem ke svému pojetí hry dneska udělala minimum chyb. Sám jsem zvědavý, jestli ve čtvrtfinále dokáže potrápit Petru, která je teď očividně taky ve formě.

Utěšit mě může aspoň to, že sezona je dlouhá a nerozhoduje se v Sydney. Na tomto turnaji už navíc vypadly i větší favoritky, než je Caro. Aspoň bude mít Caro více času před Australian Open, i když ona sama by asi ještě ráda odehrála nějaký zápas... Taky je mi jasné, že výsledky pod novým trenérem nemusí přijít hned. Chce to ještě čas, protože po dvou odehraných zápasech se těžko dá něco hodnotit... Jinak mě zaujalo, že Hogstedt nemluví na Caro anglicky (nevím, jestli švédsky nebo dánsky). Takže vůbec netuším, co jí vlastně radí. :D

Ještě krátce k Hobartu: Ani Monča Puig mě dneska nepotěšila, když zase nevyužila šance. V obou setech získala brejk jako první, ale nakonec to vždycky dopadlo tak, že za stavu 4:5 ztratila servis. :(
Reagovat
smazaný uživatel
Tak zas tolik nemusis smutnit. Caro bude mit na trenovani v Melbourne kamosku. Aga bohuzel dneska poleti taky :-( ale ja pozdeji mozna budu jeste radsi, ze aspon doleci rameno. Kazdopadne se bude rozhodovat az na AO a Sydney je pouze priprava, takze zadna velka tragedie ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Nebýt toho závěru, tak bych to bral asi trochu jinak. Ale to je jedno... Jo, zrovna jsem koukal na fotky z Player party, jak to oběma kamarádkám sluší (odpusť, ale Karolínce víc :D).
https://pbs.twimg.com/media/BdM4U0fCIAAeuAu.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
Mno tak coz o to, me se libi obe a myslim, ze kazdy by si vybral :-) ale neboj, nic jineho jsem od tebe necekal :-)
Reagovat
VlS
Caro dnes opravdu hrála dobře, tvrdě a hodně míčů hrála na absolutní riziko. Třetí set by si zápas zasloužil, i když já jsem pochopitelně rád, že se hrát nemusel.
Reagovat
dadaft
bylo zvláštní vidět u Caro Hogstedta.
člověk ho měl spojeného s někým jiným.
nevím, jestli jsem byl tak rozespalý, že jsem nepoznal angličtinu, ale zdálo se mi, že spolu mluví nějakým jiným jazykem?
že by dánsky??
Reagovat
smazaný uživatel
Teď jsem o tom psal. :) Máš pravdu, Hogstedt na ni nemluví anglicky. Jenom nevím, jestli je to švédština nebo dánština. To já fakt nepoznám... Piotr sice taky nemluvil anglicky, ale polština je slovanský jazyk, takže jsem ještě dokázal něco pochytit. :D
Reagovat
dadaft
já polsky rozumím skvěle, ale jestli dánština nebo švédština, to taky nemůžu sloužit. ))
škoda, že se moc nedozvíme, co jí říká.
Reagovat
smazaný uživatel
To teda jo. Ale přišlo mi, že povídá trochu víc než u Mashy... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Zkuste google translator pro hlas :)
http://googlesystem.blogspot.cz/2011/04/google-translate-now-with-voice-input.html
Reagovat
smazaný uživatel
To si mám jako nahrát Hogstedta a pak to tam nějak dát? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli seš správný fanoušek Cary, tak jo.
Nebo se už konečně nauč dánsky. :)

http://www.internetpolyglot.com/czech/lessons-da-cs
Reagovat
smazaný uživatel
Ježíšmarjá... Víš, kolik bych se musel učit jazyků kvůli svým oblíbeným tenistkám? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Rusky, anglicky umíš ne?
francouzština, rumunština, španělština jsou hodně podobné
dánština. Už té Caro fandíš dost dlouho. Omlouvá tě, že jí trénoval Pjotr a ten mluvil polsky. Teď už ale do toho budeš muset šlápnout.

Víš vůbec aspoň jak se dánsky řekne "come on"?
Reagovat
smazaný uživatel
Kolik jazyku umis, tolikrat jsi tenistovym fandou:)
Reagovat
smazaný uživatel
Rusky? Já jsem mladý, takže ruštinu jsem ve škole neměl. Ale jo, možná něco málo. Já se docela dívám na KHL. :D Anglicky a německy tak nějak průměrně. Francouzštinu jsem kdysi měl, ale už si z toho moc nepamatuju. Španělštinu potřebuju kvůli Monče. Hm, tak tam se vůbec nechytám... No a rumunštinu nepotřebuju (Soranu v Dulcinea Teamu nemám), to spíš chorvatštinu (kvůli Donně). :D

Co se týče toho "come on" dánsky, tak mi to přeložilo něco jako "kommer pa" (nad tím "a" je takový kroužek)... No ale výhoda je, že asi všechny tenistky umí anglicky. :D
Reagovat
smazaný uživatel
No vidíš. To pude.

Na začátek doporučuju knížku v dánštině
http://www.bog-ide.dk/alt-om-caroline-wozniacki/c-24/p-130628/#!130629
Reagovat
smazaný uživatel
Ty jo, ten popis vypadá lákavě... Řeknu ti, že kdyby tahle knížka byla aspoň v angličtině, tak bych jí hned chtěl. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Zapomnel jsem heslo, takze jsem musel nick zkratil... ale musel jsem se prihlasit...nedalo mi to.

Na uvod sezony, tenis podle meho gusta. Zapas Betky s Agou..., pri poslednim vzaj. zap. v roce 2012 padl snad rekord winneru, ktery krasne vyprodukovala nejen svymi dropy Betka...

...No a opet proti sobe, a opet parada, clovek vidi i pekny stopbally, krasny slajsy, tenis hravy i agresivni, proste srdce plesa...Betuska opet carovala, opet mne okouzlila a sama se dockala zaslouzeneho vitezstvi, sejmula Agu, a postup... Co vic si jeste prat... aspon pridavam highlights

http://www.youtube.com/watch?v=_88PeHkamIc

>>>
No a Lucy.... i slza v oku ukapla... Konecne se Lucince povedl lepsi vstup do sezony, ale jeste nejsem spokojeny :D)

Jeste musi porazit aspon Petru, aby zlepsila jeste vic sebevedomi, mozna postoupit do finale, hlavne se moc neutahat, no a potom vyhrat AO a pak budu fakt spokojenej:) Tak Lucy dik a jdi na to:)
Reagovat
gigin
Reagovat
smazaný uživatel
A kdopak se to vratil :-) Nazdar Vlcku, tvoje komenty mi tu hodne schazely. Prisel jsi sem zase jenom na AO a pak zmizis? Jinak te vitam zpet :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Cus ogare:)
Reagovat
smazaný uživatel
Diky:) Uvidim, jak prace i zdravi dovoli...(to bude asi rozhodujici)

... moc se to nezlepsilo... a od leta jsem dokonce sam nepinkl ani jeden gem...a obavam se, ze asi hned tak nepinknu. Ale uvidime. Myslel jsem, ze se na to vsechno uplne vyflaknu, ale Betuska a Lucka mne udelaly takovou radost...:)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ti preju at se ti to v budoucnu zlepsi...
Reagovat
dadaft
ahóóójjjjj. ))
Reagovat
smazaný uživatel
Freedom: diky moc:)

dadaft: nazdar:D) Co dela Jamie???
Jak jde koucovani?:) Nejaka zlepseni?
...ale s Agou vam utekl zacatek sezony...to muze bodove bolet:), pokud Te to neboli vic herne, tedy:)
Reagovat
smazaný uživatel
Ahoj, rád tě tady vidím. :) Prosím tě, mám důležitý dotaz: Viděl jsi v létě můj "Draft do Dulcinea Teamu"? Jestli ne, tak tady máš odkaz... :)
http://www.tenisportal.cz/zpravy/vesely-je-poprve-v-top-100-a-ferrer-na-3-miste-federer-po-10-letech-vypadl-z-elitni-ctyrky-12535/
Reagovat
smazaný uživatel
Upozornění. O Lucce tam není ani písmeno. Zbytečné číst :)
Reagovat
dadaft
Jamie - to je divočina. ))
teď hlavně doufám, že to zranění není nic vážnějšího.
Reagovat
dadaft
Reagovat
smazaný uživatel
Ale prosím tě, vždyť tě to tak zajímalo... Dělal jsem to jenom kvůli Vlkovi a tobě. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak drafty se hlavne delaji mezi vanocema a silvestrem:D) Pred novou sezonou... nevim jake jsou pravidla behem sezony, ze...:)
Ale, rekneme, ze muzeme ten draft uznat:)

Ja si to uz prosel, prostudoval... takze jsem v obraze:) a vidim, ze jste asi prachaci, ono vydrzovat Marus, Viktorku, Karo zaroven...:)

Ano, Lucka tam sice chybi, ale to je jasne, ze tam chybi, ta je nam jako 1GSL hoodne verna, a pochybuji, ze by kyvla na nejakej Dulcinea Tym:) To mame pokryte:)

Jinak, v mem Vlcim gangu ma jedine jiste misto prave Lucinka, zbytek se musi hoooodne snazit:D) penez malo, vykony...radej nekomentovat:)
Reagovat
smazaný uživatel
U mě to bylo skrze Mončinku.
Dodnes lituju, že jsem ji ve Wimblu kromě gratulace neřekl i že je v Cvokhausen týmu.
Reagovat
smazaný uživatel
..no mas to ale hezke obdobi, to ted za ni muzes chodit a osetrovat ji:)
Zraneni maji take sva pozitiva:)))
Reagovat
smazaný uživatel
Jo a nezapomeň udělat nové "vztahové diagramy"... Víš, co myslím. :D
Reagovat
smazaný uživatel
To by ji jiste botesilo:)))))
Reagovat
smazaný uživatel
Hele, třeba Monča letos zase přijede na ITF do Prahy... Teda aspoň doufám. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Neboj se, ten tvuj nove draftovany tym vypada na dost zajimavy pripad...:)
Reagovat
smazaný uživatel
Taky si myslím. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nooo clovece, hodne tezka situace...
Reagovat
smazaný uživatel
Katerina
|
Kristina - Donna
|
Monica - (Maruska)
|
Viktorka - Karolina
|
Anicka

::mlada Katka se jasne prodrala na trun, a to dost tvrde, proste drave mladi a lokty... Kristina s Donnou tuto situaci jen tezce snaseji, a tak se snazi Katerinu z trunu doslovne vystipat. Monica nema cas na tyhle loktove cross-checkingy, nebot utesuje Marusku, ktera ztraci uplne hlavu... ztrata trunu, zraneni... ted mlade holky misto ni... nastesti ma Moniku, ktera ji nekde v koutku utesuje...aby to nikdo samozrejme nevidel. No a Viktorie s Karolinou se jen nestaci diviot, co se deje, a tim ztraceji na sve pozici.... Zato Anicka, v poklidu, v pohode a usmevem, na samem konci jen ceka, az se holky uplne zblazni, a ona na konci sezony usedne na trun, a konecne bude tou srdcovkou ona. Ovsem otazka je, co na to Maruska, ktera ted dre dost bidu... a musi ji byt tezko...takze asi to bude vse zalezet opet na ni:) No, jak rikam, je to alarmujici:)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale jdi ty... Vždyť od Marušky mi má brzy přijít podepsaná fotka. :)
http://www.mariasharapova.com/news/trivia-contest-no114.aspx

No a od Aničky už mám podepsanou kšiltovku... :)
https://pbs.twimg.com/media/BW-GvuKCIAENmpn.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, to byl jenom takový první zběžný pohled.

Ve skutečnosti se uvnitř Dulcinea Teamu tvrdě bojuje. Vznikl tam gang Black Angels - Sorana(vůdce), Ana, Moňa
Reagovat
smazaný uživatel
Kolikrát ti mám opakovat, že Sorana není v Dulcinea Teamu? :D Ale je fakt, že to je Aničky kamarádka...
Reagovat
smazaný uživatel
Tyto - pro mne - nove informace budu brat v uvahu:)
Reagovat
smazaný uživatel
obě naše holky :-) U Petry jsem to na chvíli zapla, ale za stavu 4:0 s klidem vypla a šla spát.
Další zápas budu mít dilema, když je mám ráda obě, tak ať vyhraje ta lepší. Hlavně, ať jim takové nasazení a forma vydrží co nejdýl.
Reagovat
tommr
a to nejen výsledkama ale i hrou. Obě hrály fantasticky jako už dlouho ne. Zejména mě překvapila Lucka, která hrála proti skvěle hrající Wozniacký a přesto jí ještě dokázala přehrávat ... :)
Škoda jen blbýho losu, kterej obě naše nejlepší sved už ve čtvrtfinále. Na druhou stranu to má ale i určitou výhodu v tom, že jedna z našich určitě postoupí do semifinále kde by jí měla čekat relativně hratelná soupeřka ... :)
Reagovat
PetaM
Neviděl jsem ani jeden zápas, i když budíka jsem měl, ale hned, jak zazvonil, tak jsem ho zahodil a spal dál (i když po takovém snu, co jsem měl, se sám divím, že jsem usnul :D ). Každopádně je to super, že do ČF postoupily obě dvě. Trochu smůla, že je pavouk svedl dohromady, ale co, české souboje jsou super a určitě nepůjde o to, která kterou více ušetří :D Budou do toho určitě pěkně mlátit :D V SF bude Češka (samozřejmě, já si přeju Petru že jo :D ). Jinak ten výsledek Petry, 6:1, 6:0 ... To tady dlouho nebylo (na turnaji - HC nepočítám :D ). Možná proto jsem nevstal, já rád u Petry nervydrásající souboje, tohle zvládla skvěle a jestli tak bude hrát pořád, nevím nevím, jestli na ni ještě někdy vstanu :D :D Každopádně gratulace holkám :) Dejte do ČF všechno! :)
Reagovat
VlS
děkujeme, parádní zápas. Ale Caro hrála taky skvěle, za tenhle mač by se nemuselo stydět SF. Tvrdej, hodně atletickej tenis.
Reagovat
dadaft
no teda - před Petrou jsem (bohužel) vytuhl, vzbudím se ............
................ a paráda. ))
Reagovat
smazaný uživatel
ja to stejne... :-)
Reagovat
VlS
Už tě Krakonoš našel? Denně musím koukat, jak ti nadává do potvor :-(
Reagovat
smazaný uživatel
proradnejch.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ja spise ty posledny dny vidim jak beha do kadiboudy :-) Tam sojku snad nehleda! :-D
Reagovat
smazaný uživatel
se divis? Nevycarujem uz ani obvykle bokovky, jako je u sousedu J50... :-((
Reagovat
smazaný uživatel
skvěle !! :) moc gratuluju :) No a tím má radost končí, na zápas s Petrou se snad nebudu raději koukat...
Reagovat
Nancy_z
To je povinnost se na něj kouknout :-) Kdy se to poštěstí, aby proti sobě hrály naše dvě nejlepší hráčky ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
No já to mám tak hozený no. Nebude mě to prostě bavit, když nepřeju prohru ani jedný :)
Reagovat
tommr
Lucka s Petrou spolu hrály zatím jen jednou - ve čtvrtfinále New Havenu 2012. Petra ten zápas vyhrála a pak si došla pro titul. Nebylo by vůbec špatný kdyby se historie opakovala ... :)
Reagovat
PetaM
Neber to tak, že přeješ prohru. Ber to tak, že přeješ výhru Češce :D
Reagovat
PetaM
Jo jo, holky spolu hrály jen jednou a ještě k tomu to nebylo v televizi :D Teď máme celkem velkou šanci, že se to vysílat bude :) Petra je už nejvýše nasazenou a za tím jsou ve ČF jen dvě nasazené (Errani ještě nehrála, ale dá se počítat, že bude asi třetí :D )
Reagovat
Nancy_z
Tak to bude hodně zajímavý :-) Já o trochu víc přeju Petře, ale ani výhra Lucky mě nebude mrzet. Hlavně aby hrály pěkný tenis :-)
Reagovat
tommr
já doufám, že poslední čtvrtfinálistka bude Davisová ... :)
Reagovat
Nancy_z
Tak Lucka využila hned první mečbol! Paráda a gratulace :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Bomba Luca :-) A ceske derby je tu a jasna moje favoritka v Semifinale :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Už se těším na tu řežbu :D a teďka ještě Klára v Hobartu musí dobojovat výhru ve čtyřhře.
Reagovat
tommr
a Klára to taky dotáhla do vítěznýho konce. Že by další vítězná jízda jako v Shenzhenu? :)
Reagovat
tommr
výpadek přenosu znovu v nejnapínavějším ... :(
Reagovat
tommr
Lucka byla ted za stavu 5:5 a 40:15 při podání Wozniacký krůček od nejspíš rozhodujícího brejku. Aby jí to ještě nemrzelo ... :(
Reagovat
Nancy_z
To snad ne, že vypadne obraz, když se hraje důležitej tibreak! :-(
Reagovat
tommr
a Lucka během toho výpadku přišla o vedení 3:1 ... :(
Reagovat
Nancy_z
Teď dokázala srovnat. Lucko pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
Nevite nekdo proc nefungujou WTA live stranky tak, jako minulou sezonu? Zatim jsou pekne na dve veci :-(

http://www.protennislive.com/lshd/main.swf?lang=en&ref=http://www.wtatennis.com
Reagovat
tommr
na WTA stránkách polovička věcí nefunguje nebo funguje mizerně. Ty stránky snad dělá nějakej amatér ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Tadyty jsou spolecne i s ATP. To asi bude delat nekdo jinej ale nyni tam je jen kalendar turnaju a nic vic. Proste na kok**
Reagovat
Karl
Pánové, mě to ze začátku roku taky nešlo. Někdy kolem Nového roku jsem zjistil, že tento odkaz už je nejspíš neplatný a na stránkách WTA jsem našel tento.

Tady, prosím: http://www.protennislive.com/LSHD/main.html?year=2014&wkno=99&eventid=&tour=2&lang=en&ref=http://www.wtatennis.com
Reagovat
tommr
první set krásně otočila z 0:3 na 6:4. Wozniacká přitom nehraje vůbec špatně, ale Lucka je zatím lepší. Snad jí to vydrží i ve druhým setu ... :)
Naštvalo mě jen, že za stavu 5:4 a 40:0 pro Lucku došlo k výpadku přenosu takže ani nevím jak Lucka proměnila setbol ... :)
Reagovat
VlS
Billy the Kid zase jednou v akci. To jsou rány, jak když kopne kůň. Return na stav 30:40 v 9 gamu jsem si pustil snad 5x dokola. Lucííí pojď.
Reagovat
smazaný uživatel
Hezky Lucko a nepust.

Vls: Ty si ten zapas nahravas? :-)
Reagovat
VlS
Jo, ale bohužel ne ve formátu umístitelném na web ale na prastarej naviják
Reagovat
VlS
parádní skóre, neviděl jsem to bohužel, gratulka.
Reagovat
smazaný uživatel
Nějak nevím komu fandit. Caro nemusím a český souboje ráda nemám..
Reagovat
Sonja
Tak snad lepší českej souboj a jistá Češka v semifinále, než případná dánská jízda:-D
Reagovat
tommr
to snad ani nemůžeš myslet vážně? Když už nefandíš Lucce tak aspon mysli na Petru. Pro Petru by přece bylo mnohem lepší kdyby hrála s Luckou než aby riskovala případnou prohru s Wozniackou ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já Lucce fandím, ale když hraje Češka proti Češce, tak je mi vždy líto tý druhý, co prohraje..
Reagovat
smazaný uživatel
Zase jste mě nalákali, že nespím a jdu se dívat. Já taky nemám ráda český souboj, hlavně, když mám ráda obě dvě. To mě vůbec nebaví fandit.
Reagovat
tommr
pořád lepší prohrát s jinou Češkou než prohrát s Wozniackou ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jak víš, že by prohrála, věštče? :) Kdyby hrála jako dneska, tzn. agresívní hra, žádné dlouhé výměny a šlapalo jí podání, má velkou šanci. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Snad se tam Lucka dostane a pak me pripadna prohra jedne znich nebude mrzet. Ale nebudu moct fandit ani jedne znich :-D Lucka je moje ceska srdcovka a od roku 2014 jsem v tom vasem klubiku (ze Lunej), takze proti Petre fandit nemuzu :-) Hlavne at se tam Lucik dostane...
Reagovat
tommr
no kdyby hrály ve čtvrtfinále spolu tak by snad jedna z našich prohrát musela, ne? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovala jsem na to, že je podle lepší, když Petra prohraje s Luckou než s Wozniackou a jak víš, že by s ní prohrála. Nebo jsem to celý špatně pochopila? I to je možný, posledních pár dní mi to už nějak vynechává :)
Reagovat
tommr
tím "pořád lepší prohrát s jinou Češkou než prohrát s Wozniackou" jsem myslel jak Petru tak Lucku ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Aha, takže v tom případě platí moje 3. věta :) a to ještě není AO :)
Reagovat
smazaný uživatel
Zase nedramatizuj, Caro neni zadna druhorada hracka, ba naopak :-)
Reagovat
smazaný uživatel
No nic. Dolecit rameno a pripravit se na AO.

Petra moc hezky :-)
Reagovat
tommr
a statistiky to jen potvrzujou: na vítězný míče 28:9 pro Petru, nevynucený chyby 12:12. Pokud by takhle hrála pořád tak by jen těžko hledala konkurenci ... :)
Petře nahrála i dnešní porážka Agy. Aga neobhájí lonskej titul a Petra se jí tak po dnešku přiblížila na 700 bodů. Další body z týhle ztráty může ještě ukrojit pokud v Sydney postoupí aspon do semifinále. Pokud by se jí to povedlo tak by jí dalo dobrou výchozí pozici před AO kde obhajuje o 400 bodů mín než Aga ... :)
Reagovat
vendulkabendulka
Prave jsem se chtela zeptat, jestli byla Petra tak dobra nebo Christina tak spatna. Ocekavala jsem vetsi bitvu.
Reagovat
Bob
Naprosto brutální a fantastická Petra! Gratuluji k výhře! :) Dobrou
Reagovat
smazaný uživatel
Tentokrát je slovo "smetla" trefné :) Snad to Radek taky doklepe, vede 3:1, tak držím palec. Hezké ráno všem :)
Reagovat
pepin
Svatá pravda velebnosti a dobrou.
Reagovat
LukasH
Kruci, přišel jsem pozdě.:-) Tak jdu zase spát.
Well done, Petro.
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlasím, brutální a fantastická Petra. Když bude takto hrát trvale, může sem tam prohrát, ale ne s již níže postavenými tenistkami. Bude mít jejich respekt a předem získávat bude výhodu. O to jde.
Reagovat
tommr
přesně tak. Vybudovat si náležitej respekt je v tenise strašně důležitý. Hráčky jako Serena, Sharapovová nebo Azarenková vyhrávají o několik her už v šatně a strašně jim to ulehčuje život. Pokud by Petra hrála pořád tak jako dneska tak by podobnej respekt měla brzo taky ... :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist