Kvitová by mohla za rok hrát v Praze

28. 4. 2016, 15:06
Aktuality 18
Petra Kvitová by mohla být hlavní hvězdou třetího ročníku turnaje WTA v Praze. Dvojnásobná wimbledonská vítězka se na svém startu na J&T Banka Prague Open v roce 2017 předběžně dohodla s organizátory.
Profily hráčů
Petra Kvitová

"Máme s Petrou předběžnou dohodu, že příští rok bude na turnaji hrát. To znamená, že pokud se nestane nic mimořádného, tak se diváci mohou příští rok na Petru těšit," řekl Miroslav Černošek, manažer tenistky pro Českou republiku a zároveň majitel agentury Česká sportovní, která pražský turnaj spoluorganizuje.

Kvitová se na Spartě v průběhu turnaje zastavila, jednala s vedením a potvrdila, že s účastí počítá. "Je to možný. Vypadá to zatím dobře," řekla aktuálně světová šestka a dodala: "Je to turnaj, který je doma jednou za rok. A když máme tu možnost, tak je to super. Vidím, jak se tu holkám daří, že Česko jede."

Šestadvacetiletá Kvitová naposledy hrála turnaj v Česku v roce 2011, kdy ve Stromovce došla do finále tehdejší akce kategorie ITF. Loňský první a letošní druhý ročník ze série WTA hrát nemohla, protože má jako hráčka světové desítky omezení v počtu turnajů nižší kategorie a svoji kvótu pro první část roku loni a letos naplnila v Šen-čenu.

Na turnaj v Číně se ale po letošních problémech nechce vrátit. Kvůli střevním problémům nejspíše z jídla tam v lednu poprvé v kariéře vzdala zápas. "Už bych to nerada opakovala. Tam už jet nechci," řekla čtyřnásobná fedcupová vítězka.

pva, ČTK

Komentáře

18
Přidat komentář
Frick
Je to problém. Madrid je pro ni nejoblíbenější antukovej turnaj a hraní v Praze by jí mohlo silně narušit přípravu na něj.

Nyní už je ve Španělech a teď si to porovnejte s tim, že by se připravovala na SF ve studený (příště se to může opět stát nebo třeba to bude na teploty lepší, ale bude více pršet) Praze. A možnost, že by Prahu vzala "ležérně" na 1-2 zápasy, to asi by nechtěl nikdo.

Další věcí je Stuttgart. Ten by si mohla začít oblíbit.

No a samozřejmě je tu i Fed Cup.
Reagovat
George_Renel
Nech to koňovi, ten má větší hlavu...
Reagovat
Frick
Jen se na to vykašlala. Letos jí stihl "trest" za vynechání loňského Miami + IW...
Reagovat
smazaný uživatel
Loni nemohla.
Reagovat
Frick
Jakto? Loni už byl třetí INT dovolenej.

http://www.tenisportal.cz/hrac/wozniacki/

C.W. byla na konci roku 2014 osmá a v roce 2015 jela Auckland, Kuala Lumpur a Linec....
Reagovat
smazaný uživatel
Ovšem mohla tam jenom jedna top 10 hráčka. A Cibule byla rychlejší.
Reagovat
aligo
Pokud to nebude mizerie jako letos, klidně, jinak ne díky...
Reagovat
PetaM
Říkal jsi to i u Šafářové?
Reagovat
aligo
Safarova je po zranění, ta má omluvenku, Kvitová nikoliv
Reagovat
smazaný uživatel
a do kdy má jako omluvenku? Do příštího French Open? Hraje už dlouho, nějaký větší vliv to nemá. Navíc špičkové hráčky se vrátily hned a nemusely čekat 5 zápasů aby vůbec vyhrály set.
Reagovat
misa
Většího blbečka než jsi ty jsem na TP ještě neviděl, Havláte.
Reagovat
aligo
Ty ses vůl.. škoda slov
Reagovat
smazaný uživatel
Vy si nemáte co vyčítat.
Reagovat
A.R.R.
No jasně, Vika se po zranění vrátila mezi elitu fakt bleskově.
Reagovat
Haitik
No hrát 4 týdny v kuse před GS, to si myslím, že nebude riskovat.. Myslím, že vypustí Stuttgart
Reagovat
Fandina
Už se těším, v roce 2011 jsem jí tam viděla hrát na ITFce. Pak vyhrála Wimbledon.
Reagovat
smazaný uživatel
Jako vidět bych jí chtěla, ale podle mě je to blbost. Stuttgart-Praha-Madrid-Řím to je slušnej mazec. Kdyby se radši pořádně zrekonstruovala celá Štvanice a pořádal by se tam turnaj Premier
Reagovat
smazaný uživatel
to je řeč , ale p.Kaderka má jinou filosofii a p.Černošek asi bude chtít zůstat tím prvním
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist