Kvitová bude hrát v Paříži, dostala divokou kartu

21. 1. 2014, 15:27
Aktuality 28
Po nezdaru na Australian Open zařadila Petra Kvitová narychlo do svého programu turnaj v Paříži, který se hraje v příštím týdnu. Od pořadatelů podniku, který v roce 2011 na začátku své životní sezony vyhrála, dnes Kvitová obdržela divokou kartu.
Profily hráčů
Petra Kvitová

Nasazenou jedničkou v Paříži bude bývalá první hráčka světa Maria Šarapovová. V pavouku jsou i Lucie Šafářová a Klára Zakopalová.

Světová šestka Kvitová překvapivě vypadla na Australian Open hned v prvním kole. Nestačila v něm na 88. hráčku světa Luksiku Kumkhumovou, se kterou prohrála ve třech setech.

pva, ČTK

Komentáře

28
Přidat komentář
freeteepek
Jestli přežije druhé kolo, vyhraje. Když už konečně pochopí, že má vzít do týmu Navrátilovou? Nejspíš by pak odpadly ty problémy v prvních kolech:-(. Martina zase potvrdila v nedávném rozhovoru, že na to čeká. Chce trénovat. A koho jiného než Petru? Jedině Marina ví, co s tou její hlavou udělat. Šafář ani Kotyza na to nemají.
Reagovat
tommr
mluvíš mi z duše. Petra je ale bohužel strašně paličatá a pojede si dál v zaběhanejch kolejích. A Martina na ní nebude čekat věčně ... :(
Reagovat
Aresko123
Neni to jedno ci tam bude hrat alebo nie? Zaujimate sa aj o ine captave hracky ktore tam budu hrat?
Reagovat
slacker
Neni, nezajimame, a ted odpal :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Podle tohohle bude Petra "až" třetí nasazená. To trochu nechápu, když Sara je pod ní v žebříčku..

http://www.opengdfsuez.com/index_en.html#/players
Reagovat
Titan
Sara ale nemá Wc. Na takových turnajích jsou důležité prakticky jen dvě první nasazené, které se teoreticky potkají až ve finále. Není fér tam dodatečně někoho tlačit, protože regulérně nasazená by byla v nevýhodě...
Reagovat
PetaM
Tak Petra dostala WC i do New Havenu (2012) a byla tam nasazená podle žebříčku, tak nevím :) Já si myslím, že druhá bude, uvidíme podle losu :) :)
Reagovat
tommr
jde jen o předběžnou startovací listinu. Nasazování se bude dělat podle aktuálního žebříčku a to jestli má hráčka divokou kartu by při tom nemělo hrát žádnou roli ...
Petře by navíc neuškodilo ani kdyby byla nasazená až jako trojka, protože v Paříži mají v prvním kole volnej los první čtyři hráčky ... :)
Reagovat
rib
Tak nevím, z francouzského webu jsem vyčetla, že Lucka má zranění ramene, a tudíž nenastoupí. Stejně tak Ana, která má něco se stehnem. Přeju Petře, aby si turnaj užila a dostala se do zapasového tempa.
Reagovat
tommr
pro Petru to bude jen dobře pokud se před FC pořádně rozehraje. Výkony Muguruzy z poslední doby nahánějí strach. Navíc Petra potřebuje nějaký body, protože ten výpadek na AO bude velice znát ...
Jinak vedle Petry má v Paříži hrát i Lucka Šafářová a Klára Zakopalová a snad ještě postoupí nějaká naše hráčka z kvaldy ... :)
Reagovat
petrulinka
Tak ale aby si nahonila nějaké body, tak by musela dojít dál než minule, to dohrála mám pocit ve druhém kole?
Reagovat
tommr
loni skončila Petra v Paříži už ve čtvrtfinále a ten výsledek se jí do žebříčku ani nezapočítával. Pokud tam chce letos získat nějaký body do žebříčku tak musí dojít do finále ... :)
Reagovat
petrulinka
Aha, ještě že tě tady máme, protože kdo jiný by nám to řekl a uměl spočítat. Tak nic no, budeme fandit, aby došla co nejdále.
Reagovat
lars
No jo fakt az finale ji prinese body. to je mazec ten WTA.
V konkurenci Kerber, Ivanovic, Halep,... to muze byt tezke.
Reagovat
smazaný uživatel
"Muguruzy"
bože, tenhle tvar jejího jména :DDDDDDDD
Reagovat
smazaný uživatel
Mufíku, tak zkusme tu větu přepsat po vzoru expertů z ČTK nebo Eurosportu:

Výkony Muguruzaové z poslední doby nahánějí strach.

Takový paskvil se snad někomu líbí víc? Hlavně že se trpí stupidity, kdy Češky (!!!) se klidně jmenují Peake, Emmons nebo Smetana! Smetana ve všech pádech! To je neskutečná debi.lita!
Cizinky bez mrknutí oka nechutně zprzníme, ovšem u Češek si upravit jméno pro lepší srozumitelnost sdělení (Smetanová, Smetanové, Smetanovou) nedovolíme.
Reagovat
PetaM
Nasazená bude jako č. 2. Bude se hrát v hale, takže bude mít ideální podmínky předvést to, co natrénovala :) Jo a Petro, neboj se, žádný tlak na tebe nikdo nevyvíjí. Všichni čekají, že vyhraješ nejméně tak 20 GS v řadě a ani jednou za rok tě nikdo neporazí. Takže hraj v klídečku, favoritkou turnaje je Mária, když to dotáhneš k ní do finále, bude to super, ale netlač na sebe, nechci tady zase číst, že jsi ve druhém kole vypadla s hráčkou, u které neumím ani napsat příjmení. Ti dík :D Jinak hodně štěstí, budu fandit a těším se, až tě zase uvidím :D
Reagovat
petrulinka
Já se taky moc těším a doufám, že budou Paříž dávat na Slovaksportu. Jen se trochu bojím, aby zůstala Peťule zdravá, když tady dorazila z těch úmorných australských veder do té hnusné psoty.
Reagovat
smazaný uživatel
V prvním kole by měla mít volný los, ne? Tak to by si mohla zahrát i debla na rozebrání.. :-) Taky budu moc fandit, konečně tenis v normální lidský čas.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Oprava: Na rozehrání..
Reagovat
George_Renel
Vzpomínám si, že komentátor na Slovaksportu při posledním přenosu WTA říkal, že se loučí s tenisem na 2 týdny a přihlásí se z Paříže. Tak si to snad pamatuju dobře. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Hele Kvitovče, opovaž se psát o svém snu Petry ve finále, to je okamžitě jasný, že ve finále nebude :) Já jen skromně napíšu, že jí držím palce jako vždy :D:D
Reagovat
tommr
je otázka jestli tam bude Sharapovová vůbec hrát. Po vypadnutí na AO si stěžovala na problémy s kyčlí takže je docela možný, že se z Paříže ještě odhlásí ... :)
Reagovat
petrulinka
Tak to myslím poznáme i podle toho, jestli bude Maria zítra v hledišti fandit Grigorovi, protože to by se podle mě nestihla do Paříže přepravit, no tedy přepravit možná, ale určitě ne aklimatizovat. No však uvidíme :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
tommr
... v nejbližším období mě čeká turnaj v Paříži, kde budu hrát místo turnaje v Dauhá, kde jsem byla minulý rok ...

pokud se nepletu tak v Doha nebude letos hrát, protože v tý době bude komentovat ZOH a ne kvůli tomu, že tam hrála minulej rok. Do Paříže sice podle toho vyjádření zřejmě pojde, ale je otázka jak se to ještě vyvrbí s tím jejím zraněním. Přeci si to nevymyslela jenom proto, aby bagatelizovala tu nečekanou porážku od Cibulkový na AO ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
No právě proto, že během Dauhá bude olympiáda, tak místo toho Masha nebude hrát tam, ale předtím v Paříži... Samozřejmě záleží, jak na tom Masha bude zdravotně, to máš pravdu. Jinak ale Masha rozhodně nechtěla nic bagatelizovat a z toho rozhovoru je snad zřejmé, že se na nic nevymlouvá.
Reagovat
petrulinka
Petro to je dobře, že ses takto rozhodla. A určitě budu koukat, tak to hleď vyhrát :-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist