Kvitová: Asi jsem chtěla vyhrát až moc

20. 2. 2014, 17:23
Rozhovory 116
Petra Kvitová titul z Dubaje z loňského roku neobhájí. Česká jednička totiž ve Spojených arabských emirátech padla hned ve svém prvním zápase, v němž nestačila na Španělku Carlu Suárezovou-Navarrovou. Soupeřka dnes udělala vše lépe než já, řekla po prohraném zápase zklamaná Kvitová, která v novém vydání žebříčku WTA klesne až na 9. pozici.
Profily hráčů
Petra Kvitová

Jak se cítíte po zápase, ve kterém jste měla tolik šancí, ale přesto jste ho prohrála?
Je hodně těžké popisovat pocity takhle krátkou dobu po skončení utkání. Když si ten zápas vracím zpátky v hlavě, tak si říkám, že začátek byl skvělý. V prvním setu jsem hrála svojí hru, hrála jsem agresivně a nenechala jsem hrát soupeřku, ale pak se to změnilo.

Ve druhém setu jsem také vedla, ale pak jsem o vedení přišla, což mě srazilo psychicky dolů. Snažila jsem se zůstat pozitivní, chtěla jsem bojovat, chtěla jsem vyhrát, ale i když jsem byla tak moc blízko, prostě to nevyšlo a druhý set získala soupeřka.

Ve třetím už to pak bylo náročné, je vždy těžké vrátit se do zápasu, hodit ten prohraný set za hlavu a jít dál. Hrál se tie-break, ve kterém jsem udělala několik jednoduchých chyb, čehož ona využila. Udělala dnes vše lépe než já.

Cítila jste velký tlak? Přeci jen jste nastupovala jako obhájkyně titulu.
Neřekla bych, nemyslela jsem na obhajobu, spíš jsem hodně myslela na svůj výkon. Tak moc jsem chtěla vyhrát, mám to tu totiž moc ráda. Sedí mi tu povrch, mám na tento turnaj dobré vzpomínky, ale dnes to nevyšlo.

Nemohlo vás limitovat i to, že jste hrála pozdě večer, kdy už bylo poměrně chladno?
Je to možné, ten míč nelétal tak rychle. Přes den je tu tepleji, takže jsem měla pocit, že to létalo rychleji, což mi více vyhovuje. Ale to je věc, která byla pro mě i pro soupeřku stejná, na to se nemůžu vymlouvat.

Před začátkem sezony jste hodně pracovala na pohybu, byla to vaše priorita. Jak se teď cítíte po té fyzické stránce?
Myslím si, že pohyb je na dobré cestě, už se cítím i ve třetím setu lépe, nejedu úplně nadoraz. Dnes to byl ale opravdu velký boj a já jsem možná až moc chtěla vyhrát. Bojovala jsem, ale se špatným koncem, bohužel. Carla toho oběhá opravdu hodně a hrát proti ní dá člověku zabrat. Dnes se jí to povedlo.

Měla jste dost času na přesun z Dauhá?
V Dauhá jsem hrála dva těžké zápasy, ale pak jsem měla několik dní volna na přesun a na trénink tady v Dubaji, takže v tomhle ohledu žádný problém nebyl.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, Petr Pokorný

Komentáře

116
Přidat komentář
Jan
S Petrou je to neuvěřitelné. Diskutuje se o ní když vyhraje, prohraje i když vůbec nehraje a diskuze byla původně o něčem úplně jiném a o úplně jiném hráči/hráčce. Vypadá to že
bude vstupovat do diskuzí ještě 100 let po ukončení kariéry :))
Reagovat
Fandina
Tenhle článek snad je o ní. Není potřeba se divit, že se o ní mluví.
Reagovat
Jan
Mluví se o ní i pod jinými články, i když zrovna nehraje. Což mi nevadí. Jen se nad tím podivuji, že se objeví vždy a všude.
Reagovat
Fandina
Mluví se o ní, protože hodně lidí zajímá.
Reagovat
Jan
No však :)
Reagovat
Fandina
Každý fanoušek Petry si přeje, aby hrála líp a vyhrávala všechno. Když to nejde, tak se kvůli tomu nebudu na ní zlobit, ale vezmu to na vědomí a budu jí přát, aby se to zlepšilo. Nic jiného se k fandění nedá napsat.
Reagovat
Michaelus
Kdyby Petra vyhrála, tak tady máme cca 115 komentářů od normálních diskutérů. Jenže když prohraje, tak se spustí lavina sprostých lidí a nicků, které jsem tady nikdy předtím neviděl a začnou jí nadávat.
Já Petru neobhajuji, myslím si že by to myšlení taky mohla trochu zlepšit. Nevadí mi slušné komentáře, každý má taky na ten svůj právo a já jim ho neberu. Jde mi o to nevidět vždy jen to negativní, někdy to zní, jako by Petra byla jejich majetek. A z lidí, kteří tady pletou Sáblíkovou asi už no komment :DD
Reagovat
George_Renel
"body language" je tak průhledný, že je přesně poznat, kdy se zápas zlomil. Řekl bych dříve, než to pozná Petra sama. Takže i slabší tenistky si na ní vylepšují své vlastní já. Je to jedna z věcí, na kterých by Petra pro svůj návrat měla zapracovat. Prostě kamenná tvář, anebo vysloveně sebe hecování se, jako třeba nedávno proti Siréně. V tomto by si její tým měl vzít velký příklad z týmu Tomáše. Ten má určitě těžší a vyrovnanější konkurenci, před pár lety na tom bylo podobně jako Petra, ale tedˇjsou jeho výkony vysloveně stabilní a výpadky stejné, jako u jiných hráčů jeho (2 až 8) kategorie. To je cesta.
Reagovat
Michaelus
Souhlasím, někdy už z nápřahu úderu je vidět, že to zkazí.
Reagovat
Aresko123
Je hrozne tu citat tie vasej osprostene neobjektivne oslavy nechutnej hnusnej otravnej spaty Kvitovej ! Co ste uz vsetci az na par vinimiek uplne osprosteli? Co ju nevidite? Pozerat sa na nu pocas zapasu je velke utrpenie, nevidite jej spravanie sa pocas zapasu? Ako zhrbena suchtava chodi po kurte, bez usmevu, bez emocii, bez zaujmu??? Chodi tam ako velka TRPITELKA . Ako divak by som chcel vratit vstupne !!!!!!!! Tenis by bol lepsi keby ukoncila karieru. KVITOVA FUJ
Reagovat
rib
tobě doma nějak ubližovali? Že to tady musíš anonymně (z)vracet... A ten, komu fandíš, nikdy neprohrál?
Reagovat
smazaný uživatel
:DDD mooooc... :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
ty Tatare,kariéru by jsi měl ukončit ty!!!
Reagovat
smazaný uživatel
slovenskej bratře, zalez někam do kouta a seď na hrachu. Až budou mít někdy Slováci hráčku, která je přes 3 roky v TOP10 a vyhrála GS, tak zase přilez, jinak z té zemljanky ani nevylejzej!
Reagovat
Fandina
Otřesný je tvůj příspěvek, protože nadávat a kritizovat se dá na všechny a na každého, takže otřesný si ty, protože tohle aplikuješ bez ohledu o koho se konkrétně jedná.
Reagovat
Jan
Můžu napsat jen to, že Aresko má pravdu. Je to konstatování věci jak to je.
Reagovat
Fandina
A já zase že nemá pravdu. Já otřes nevidím. To si představuji jinak.
Reagovat
smazaný uživatel
Aresko je typickej trol, jemu nejde a ani nikdy nešlo o nějaké hodnocení Petry, on jí sem prostě chodí vynadat. A jestli s takovým člověkem souhlasíš, stavíš se tak na jeho úroveň.
Reagovat
smazaný uživatel
Aresko je starej gembler, měl naloženu, nebo lostnul na gemech, to je celkem fuk, zkrátka prohrál, tak rychle běží uvolnit energii, frustrát ... :DDD
Reagovat
VlS
Aresko není hloupej, protože je Slovák, on je hloupej, protože se jako hloupej narodil. S národností to nemá co dělat.
Reagovat
Fandina
Někdo tady včera nebo dneska napsal, že každému jde jen a jen o tu jeho pravdu. Přiznám se, že s tím souhlasím. A rovnou říkám, pište si tu co chcete, stejně si budu myslet svoje a neovlivníte mě tu ... úsměv
Reagovat
Roger_Federer
nebud naivni, nikoho nezajimas, nikdo sr nesnazi te o nevem presvedcit, protoze ty a QUesh stejne nepripustite nazor jineho diskutujiciho, jen se furt opakujes..;)
Reagovat
smazaný uživatel
Vy náš názor taky odmítáte připustit, tak co si stěžuješ? :-)
Reagovat
Fandina
Tak hlavně, abys na mě už nikdy nereagoval, to bude jediný důkoz o tom, že tě nezajímám. Já tu nepíši kvůli tobě, ale ty to nejsi, koho mohu sledovat a posuzovat. Tak se neozývej příště a nepiš mi. Já také nepíši tomu a o tom, kdo mě nezajímá.
Reagovat
Fandina
Roger_Federer ... píši to o tenisu a ty to nejsi, koho mohu sledovat, takže proto mě nezajímáš a neodpovídej mi. Oprava, to se mi nevešlo do příspěvku výše.
Reagovat
smazaný uživatel
... výkon Kvitový jsou věcí faktu, ne nějakých polopravd nebo názorů. A ten jasně prokazuje, že má nějaký masivní blok. Navíc to (zdá se) vůbec neřeší.
Reagovat
Roger_Federer
Proc se zlobis?..Ja ti tvuj obrany nazor neberu..Vzdyt jen diskutujeme o vecech, tenise..Vzpominas, jako kdyz si napsala ze jsme z Forehendem uz otravni..taky jsem se nezlobil..
Reagovat
Fandina
Zlobím se, připadají mně tady některé komentáře o ničem a poořád dokola. Nepoučitelní.
Reagovat
slacker
Tedy ze zrovna vetsina tvych komentu je o necem, he he.
Reagovat
Fandina
slacker ... ty jsi někde četl, že píši, že já píši o něčem? Psala jsem o druhých, nic mi jejich komentáře nedávají. Já tady jen fandím. Neradím, nekritizuji. Přečti si to ještě jednou.
Reagovat
slacker
Nepoucitelna. Nehodnot, nekomentuj, nic ti do toho neni. Jdi nam vsem prikladem
Reagovat
Fandina
slacker ... jsi na omylu, nechci jít všem příkladem. Je mi jedno, kdo je kdo, píšu za sebe.
Reagovat
slacker
Za kazdy tvuj koment na TP buh zabije jedno male kotako
Reagovat
PetaM
Naštěstí jenom "kotako" - což za prvé nevím, co je a za druhé jsem rád, že to není koťátko. A i kdyby bylo, žádný bůh neexistuje. Existuje pouze Bůh. ;) ;)
Reagovat
Fandina
slacker ... nezlob se na mě, ale piš a komentuj o tenise, o nic jiného tady nejdel.
Reagovat
slacker
V tomhle vlaknu nejde o tenis o paru Q+F
Reagovat
Fandina
slacker ... takže tebe se to netýká, tak se o to nestarej ...
Reagovat
slacker
Nerozkazuj tady huso. Tady se to podle tebe tocit nebude.
Reagovat
Fandina
slacker ... došli ti argumenty, že ztrácíš glanc?
Reagovat
smazaný uživatel
Takhle se chovat k dámě? Ale fuj.
Reagovat
slacker
Zadnou jsme nevidel. Vidim panicku co je zvykla rozkazovat a jajinkovat
Reagovat
smazaný uživatel
Tak přestaň čumět do zrcadla.
Reagovat
Fandina
slacker vidíš paničku co rozkazuje a jájíčkuje? tak to kdovíkam koukáš.
Reagovat
smazaný uživatel
...proc...?;)?:)?)
...asi po velkem vykonu prohra, reklo by se...

...no, ale muzem byt radi, ze jsem nedostali v SF uplny buchec, ze;D))) To by nam ten jednorucak ani nepomohl...
Reagovat
VlS
Alizé byla hodně dravá a nažhavená, Karlička hrála tak nějak normálně, ale Alizé je taky rychlá holka a hodně toho oběhá. Docela zajímavej zápas to byl.
Reagovat
tommr
o jakým velkým výkonu to mluvíš? Proti Petře stačil Suarezový jen průměrnej výkon a dnešní porážka s Cornetovou to jen potvrdila ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Zřejmě mluví o jejím včerejším zápasu proti Petře. Tam to opravdu nebyl jenom průměrný výkon. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
nesledoval jsem...
takze jen reakce na vysledek...

Jo Alize ta je casto drava... ale to je spis dadaftovo tema, ten ji ma obcihlou lepe nez ja...teda aspon se mne to tak zdalo...jestli uz francouzska...tak mne imponovala Marion na trave, no a ted Kiki...to je zajimavy kousek;) pochopitelne myslim tenisove...
Reagovat
smazaný uživatel
No promin:D)))...je uplne jedno, jak nejaka hracka hraje, kdyz porazis nejakou z tech vyse nasazenych, i kdyz ma blby den...tak to v tobe vzdycynky je;) ta radost, ktera se te hned tak nepusti...;) a tak se klasicky usina na vavrinech;D)))
Reagovat
tommr
to máš pravdu. V tomhle případě bylo to usnutí na vavřínech zřejmě znásobený ještě tím, že proti Petře ani nepotřebovala podat nějakej mimořádnej výkon - v podstatě jí jen stačilo vracet do stran a Petra se sama vyházela. Na běhavou Cornetovou něco takovýho samozřejmě platit nemohlo ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
...no nevim...holky se tam na tom kurtu teda trosku zdrzely;)
...az tak sup to nebylo, krom toho, ze v prvnim setu, kdy vetsinou jeste ten styl Petry drzi....tak Karla nemela narok...pak to uz je klasika...bud ji to vydrzi nebo ne....celkem se ted vzdy utavi ve 2.setu (((nekdy uz v prvnim, nebo ji to nesedne vubec))) a ve tretim to zachranuje ruzne...ale se stylem lajna lajna, to nikdy nebude asi moc jine...;)
Reagovat
VlS
Tys to viděl, nebo neviděl? Když prohrávala, tak to nebylo stylem lajna - lajna. Lajna - lajna je OK, nesmí to bejt sako -out, out -sako a měkký kratší míče soupeřce na raketu, což bylo to, čím Karličce dávala možnost jí bušit.
Reagovat
rib
souhlas, Petře hodně fandím, mám její hru ráda, ale to, co hrála proti Karličce, bylo zoufalé... Jak píše Vis, sako out sako out, super pecka atdatd. Karla hrála jistě, odpovědně a když měla míč na raketě, tak se do toho i opírala s dobrým umístěním. Petra se se svou hrou zkrátka z kurtu zkrátka vytratila....
Reagovat
facom
Ta už je mrtvá!
Reagovat
gerd
proboha nepište už o Kvitové!já když ji uvidím tak si vzpomenu na Vepřo,knedlo,zelo
Reagovat
tommr
... mám to tu totiž moc ráda. Sedí mi tu povrch, mám na tento turnaj dobré vzpomínky, ale dnes to nevyšlo ...

někdo by měl Petře asi taktně připomenout, že v Dubaji startovala celkem čtyřikrát a z toho třikrát ostudně vypadla už po prvním zápase s jasnou outsiderkou. V roce 2012 navíc odstoupila těsně před začátkem turnaje a byla za to penalizovaná. Vyšel jí tudíž jen jeden jedinej - ten lonskej ročník. Petra zřejmě patří mezi lidi, který si pamatujou jen to co se jim hodí a nebo prostě vůbec neví o čem mluví ... :)
Reagovat
VlS
nech to bejt, něco říct musí, když se jí ptají. Je uplně jedno co řekne, kdo bude chtít, tak ji za to bude chválit, kdo ji bude chtít kritizovat, bude to dělat.
Reagovat
tommr
já chápu, že něco říct musí, ale ta její selektivní pamět to je prostě něco hroznýho ...
Reagovat
smazaný uživatel
A pak se div, že jsem na tommra alergickej.
Reagovat
VlS
Já její prohlášení taky zrovna nemiluju a myslím si, že prostě nemá dar na chytrý rozhovory, je to vždycky neslaný nemastný prohlášení o tom jak pracuje a tak dál, na druhou stranu, co má chudák povídat?
Pokud s ní čteš nějakej normální, delší rozhovor, kterej dělal dobrej novinář, tak je to inteligentní a zajímavý. Chce se poradit :" mlčeti zlato", jenže to ona ve svý pozici dost dobře nemůže.
Reagovat
Jan
Já s tommrem souhlasím. Když někdo plácá nesmysly a protiřečí si nebo je v rozporu s historií, co se stalo, také se mi to nelíbí. Nemusím ani chodit daleko, jak jste si protiřečili pod nedávným článkem i s Fandinou. Ne že bych do tebe chtěl rýt, nemám to zapotřebí, ale sami jste si tenkrát naběhli. A bylo to úplně stejné jak ta selektivní paměť Petry.
Reagovat
spaniel
Kveš otravný jak veš. Nekteri jsou na pravdu holt alergičtí.
Reagovat
smazaný uživatel
Jenže háček je v tom, že ani v dnešním prohlášení Petry ani v našich včerejších příspěvcích s Fandinou žádné protimluvy ani nesmysly nejsou.
Reagovat
LukasH
Jenže teď už to došlo tak daleko, že kdo Petru ustavičně nekritizuje, je fanatik a slepej. Proč? Vždyť přece všichni dobře vidíme, že jí to nejde. A? Kvůli se tady ale nebudu pasovat do role, že tomu všemu rozumím, vím co by jí pomohlo atd. Já se do toho neumím vcítit, proto tady ustavičně nebudu psát, co by měla udělat aby hrála líp.
Tommr: jenom řekla, že na to má dobrý vzpomínky a že jí sedí povrch. Co je na tom?
Reagovat
Jan
Jenže Petra hraje už 2 roky většinou tak děsně a je to čím dál horší, že nic jiného než kritizovat nejde. Chceš ji za ty výkony chválit ? To budeš jak quesh nebo Fandina. Nic proti nim. U Fandiny obdivuji jak je stále pozitivní, já bych to nedokázal, ale situace je s Petrou špatná a čím dál horší. Tak to je.
Reagovat
tommr
z pěti startů v Dubaji skončily čtyři naprostou katastrofou a Petra má přesto na tento turnaj dobrý vzpomínky a tamní povrch jí sedí? Opravdu na tom prohlášení nevidíš nic divnýho? Pokud si Petra takhle nalhává do kapsy i ve vyhodnocování zápasů a přípravy obecně tak není žádnej div, že to s ní jde od deseti k pěti ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ať se ti to líbí nebo ne, Petra je už čtvrtým rokem stabilní členkou top 10, a to přes všechny možné výpadky. Čili, a musím to znova opakovat, sice není tak suverénní, jak bychom chtěli, nedělá tak superúžasné výsledky, jak bychom si přáli, ale žádné "čím dál hůř" se nekoná. Taková je zkrátka skutečnost.
Reagovat
smazaný uživatel
Loni tady vyhrála celý turnaj, je pochopitelné, že má na Dubaj dobré vzpomínky, čili ne, nic divného na jejím prohlášení není. Divné jsou akorát teorie, které z toho vyvozuješ. A že to s ní jde od desíti k pěti? Viz moje reakce na Jana.
Reagovat
Carloss
tommr: to je dost dobrej postřeh, petra si lže do kapsy už dlouho. přijde mi že se snaží bejt až křečovitě pozitivní (viz FB), sama se jaksi nutí do toho, že je vše ok, jestli jí to radí ten psycholog, tak je to pitomec. protože tím že si nedokáže připustit vlastní chyby, i před veřejností, tak na sebe klade ještě větší tlak. to je fakt hrozný tohle sledovat. stačilo by jen říct, dneska jsem hrála pod psa, jsem trochu mimoň, něco s tím udělám, ale ona vede furt ty svý asertivní řeči.
Reagovat
smazaný uživatel
Věcnými důkazy jsem doložil, že co říká Tommr není pravda. Přeber si to, jak chceš.
Reagovat
LukasH
Jan: tak jasně, že pro všechny, co od ní čekali po Wimbledonu několik grandslamů a světovou jedničku, to byla dost studená sprcha. Pořád se tu omílá, že její fanoušci jsou fanatici a nevidí její slabý výkony. Jenže to není pravda. Naopak mi přijde, že je větší realista ten, kdo to prostě částečně vezme, jak to je. Petře se rok 2011 povedl hodně, ale stejně tam byly nevyrovnaný výkony - viz. prohra v 1. kole po US open. Prostě už takovej rok nezopakovala. Ale v desítce se drží skoro 3 roky - ona to zase taková samozřejmost není.
Tommr: ty jseš prostě nuvěřitelnej. Co za tím hledáš? Řekla, že to tam má ráda - tam to mají rádi všichni tenisti. Mají tam nejlepší služby, prostředí - to je známý. Pak, že má na to dobrý vzpomínky - vždyť to minule vyhrála, takže by je neměla mít, protože tam předloni brzy prohrála?
Reagovat
Fandina
LukasH napsala bych ti, že s tebou souhlasím, ale byl by to ode mě polibek smrti od fanatičky bez rozumu, ale stejně s tebou souhlasím.
Reagovat
smazaný uživatel
To je přesně ten důvod, proč jsem měl strach Lukáše veřejně podpořit, ale teď už je to asi jedno :-)

Takže LukasH: souhlas.
Reagovat
PetaM
Já myslím, že je zbytečné cokoli o té prohře říkat. Víte, co se říká: "Nikdy nic nevysvětluj. Přátelé to nepotřebují a nepřátelé ti stejně neuvěří." - Takže je myslím celkem jasné, kdo Petře fandí, když se daří a zároveň, i když se nedaří. Ten, kdo po každé prohře má nějaké stupidní připomínky, si jenom honí svoje ctěné EGO ... Tak si hoňte dál ;)
Reagovat
Rafaeoli25
Já se jen divim tomu, proč by měla být jakákoli kritika nebo analýza zapovězena, proč si furt lhát do kapsy? Je to jako s Hadamczikem, ten taky nechce slyšet kritiku, jen ne žádnou reflexi, to je podle tebe v pořádku? PK žádný můj terč není a nikdy nebyl, jen říkám co vidím..
Reagovat
PetaM
Jde mi pouze o to, jestli je ta kritika slušná, či nikoli. Většinou totiž slušná není - a upřímně řečeno, podle analytiků jsme na úrovni vyspělých států - ale když někdy čtu některé komentáře, tak si spíše myslím, že jsme těžce zaostalí. Bohužel - ale netýká se to všech, to abyste si nemysleli :D
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlas.
Reagovat
Jan
Já myslím, když někdo popíše stav věci, jak to vidí, není to nic proti ničemu ne ? A to se snad smí ? :) Notabene, když jsme v "demokratické" společnosti :)))
Reagovat
PetaM
Já jsem neřekl, že kritika je špatná. Naopak - já sám Petra kritizuju. Ale SLUŠNĚ!!! Proti slušné kritice nic nemám, ale jakmile se začne člověk vyjadřovat na úrovni dnešní mládeže, tak to neberu jako kritiku, ale jako sprostou urážku. Kdyby někdo urazil jeho, tak se s ním pobije, ale na netu člověk může vše - i nadávat, bez toho, aby mu to někdo oplatil a to mi nepřijde správné :)
Reagovat
Jan
Tak poprosí hackera, aby mu zaviroval počítač. Nebo se mu tam vláme sám :)))
Reagovat
PetaM
Počítač se dá lehce odvirovat - zničený obličej se nedá jen tak spravit ... Možná tak kůží ze zadku ... :D :D
Reagovat
Jan
Začínáš vypadat nebezpečně :) To aby si člověk ohlídal zadek, než se s tebou pustí do diskuze :))
Reagovat
spaniel
Ted nevim koho sledovať, dva nejvetsi šašci na okruhu hraji soucasne... Lazo-plazo Fabio a nervacek Ernie. Iba demolujou rakety a maji vyrovnane zápasy.
Reagovat
VlS
Moc pěknej tenis to byl. Z obou stran.
Reagovat
gigin
Jj aj mi sa to popačovalo..
a po zápasový rozhovor: I´am master of nervous :DD
Minulý týden jsem hrál Rotterdam, chtěl bych poděkovat pořadatelům, že mi umožnili hrát až ve středu.. nebo co je? Aha, čtvrtek :DDD
Reagovat
tommr
jsem na Gulbise zvědavej jak se ted popasuje s frantíkama - v cestě mu postupně budou stát Mahut, Gasquet a Tsonga. Pokud dojde aspon do finále tak se dostane poprvé v životě do první dvacítky. Myslím si, ale že to zase nedá ... :)
Reagovat
gigin
No ale Dodig Ríšu klepne....
Jinak děkuju za informaci. To finále dá. Musí honit body za loňské Delray Beach, master, tvl...
Reagovat
spaniel
I play some local French.
It's Nicolas Mahut, he is good.
I'm good too

Dramaticky zapas s utocnym tenisem, pekne. Nakonec se oba zápasy podobali, varováni za protahovani časového limitu, demolice raket a výhra favoritu ve 3.
Reagovat
gigin
prásk raketů und švác potítkem do lidí :DDDD
Reagovat
Rafaeoli25
"Je vždy těžký hodit prohranej set za hlavu", myslim, že tahle věta nepotřebuje žádnej další komentář..
Reagovat
smazaný uživatel
Tak proč to komentuješ, gaučovej teoretiku?
Reagovat
Rafaeoli25
A proč bych nemoh, ty jsi snad něco jinýho?
Reagovat
smazaný uživatel
Nejsem slepej kritik a rádoby vtipálek.
Reagovat
slacker
Ale gaucovy teoretik jsi, ne?
Reagovat
smazaný uživatel
To jsme tady všichni. :-p
Reagovat
slacker
Vsichni asi ne. Ja nemam problem se prihlasit ke gaucovum teoretikum, ale verim ze par jedincu co to v mladi zkouseli vrcholove tu bude
Reagovat
Rafaeoli25
Že nemáš rád ironii za to já nemůžu, jinak proč jsem slepej kritik to mi teda řekni, jen reaguji na to, co říká, tedy že má psychiku na dně, ona sama to přiznává..
Reagovat
smazaný uživatel
Víš, ono se těžko poznává, co je cílená ironie a co se za ní jenom zpětně maskuje, aby její autor nevypadal jako úplný hlupák.
Reagovat
Rafaeoli25
Moc chtěla vyhrát na Hopman cupu, moc chtěla vyhrát v Melbourne, moc chtěla vyhrát tady, je toho na ní prostě moc :)
Reagovat
aligo
Na Hopman Cupu ale všechno vyhrála... tam a v Sydney hrála dobře... od tý doby nic moc...
Reagovat
aligo
Když nepočítám čtyřhru
Reagovat
VlS
Alizé odehrála hodně dobrej zápas. Není mě nejsympatičtější, občas je na ní hodně vidět, že pro výhru není nic nedovolené, na druhou stranu ta vůle po vítězství , dravost, ta je parádní.

Serena - Jeca Serena jede. Nějak jsem nepochopil, na co si na konci Jeca stěžovala, nevíte někdo? Před časem jsem Jeleně docela fandil a považoval jsem jí za dámu mezi sportovkyněmi. Nějak se to změnilo a poslední dobou je mi vysloveně protivná.
Serena situaci zvládla s nadhledem a jako velká dáma.
Reagovat
smazaný uživatel
dáma? Sice sleduju WTA pravidelně tak poslední 2 roky, ale to už je protivná hnusná tlama s příšerně hnusným hlasem a vždy doufám, že jí soupeřka porazí!
Reagovat
PetaM
Jelena má poslední dobou pořád nějaký problém. Možná ale problém bude v ní, ne v ostatních - ale to si nikdy nikdo nepřizná :)
Reagovat
smazaný uživatel
Petra má víc v mozečku Štěpánkův orgán a to je její konečná.
Reagovat
Rafaeoli25
Asi tak.. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, pánové, fakt nejste vtipní. Ale vzhledem k tomu, že je vám maximálně tak dvanáct, tak vám to snad i prominu.
Reagovat
slacker
To ma byt od Petry nejaka provokace?
Reagovat
smazaný uživatel
Proč?
Reagovat
slacker
1. Slovo "asi" znamena velkou nejistotu nebo bezradnost. 2. kdyby chtela opravdu moc vyhravat tak uz davno udelala pruvan.

Takovehle sportovni floskule radim do pytle s pretrenovasti, setrenim sil, podcenenim soupere. Za chvili bude mluvit jak nejaky fotbalista :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Pořád ale nechápu, proč je to provokace.

Mimochodem jaký průvan by měla dělat a v čem?
Reagovat
slacker
Fraze ze nekdo chtel vyhrat az moc se pouziva kdyz pro vyhru udelas i moralne hodne sporne veci (doping, nesportovni chovani). Ne pro omluvu vybuchu.
Reagovat
smazaný uživatel
Blbost. Fráze "chtěl/a jsem vyhrát až moc" se naopak používá především pro obhajování chyb pramenících z přemotivovanosti atp.
Reagovat
Roger_Federer
ty uz ani nespadas do kategorie Fanatik fans..ale priznam se neumim to pojmenovat..
Reagovat
smazaný uživatel
Smůla. Já jsem realista.
Reagovat
speed
To ona chce ted poslední dobou pořád. Hrozné co předvádí.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist