Kvitová a Zakopalová otočily zápasy proti Ruskám a svedou souboj o finále

23. 8. 2013, 06:54
Aktuality 303
WTA NEW HAVEN - Turnaj v New Havenu bude mít třetí rok po sobě českou finalistku. V letošním semifinále se totiž utkají Petra Kvitová s Klárou Zakopalovou, která ve čtvrtfinálových duelech otočily vývoje proti Ruskám Pavljučenkovové a Vesninové.
Petra Kvitová

Čtvrteční program čtvrtfinálových duelů v New Havenu se kvůli dešti odkládal bezmála dvě hodiny a čekání "zpestřila" i evakuace areálu. Podle mluvčího turnaje Matta Van Tuinena se spustil požární alarm krátce před polednem místního času kvůli kouři, který vycházel z hráčské kuchyňky. Stadion musely opustit především tenistky, ale situace zasáhla také personál a novináře. 

"Bylo to v pohodě, stejně jsme čekali na zápas, takže jsme aspoň měli nějaké rozptýlení. A nebyla jsem to já, kdo vařil, což je také dobře," vzala po zápase situaci s humorem třiadvacetiletá Petra Kvitová

Po zklidnění situace se už na centrální kurt tenisového areálu Yaleovy univerzity dostala právě obhájkyně titulu Kvitová, kterou vyzvala Anastasia Pavljučenkovová. Třetí nasazené Češce se však odložený start utkání příliš nepovedl, dvakrát ztratila podání a první set prohrála 2-6. 

V druhé sadě česká tenistka soupeřce rychle odskočila až na 5-1, ale následně dějství neukončila při svém podání a na chvíli ji to mohlo mrzet. V následném gamu za stavu 5-2 a 15-30 při podání rodačky ze Samary totiž utkání přerušil déšť a hráčky se musely na více než hodinu schovat do šaten. Po návratu se však Kvitová hned postaral o brejk a zápas poslala do třetího setu.

Předloňská wimbledonská vítězka tak letos celkově hrála už 29. třísetový zápas, což je maximum mezi hráčkami první stovky. Podobně jako ve dvou předchozích zápasech v New Havenu rozhodující sadu zvládla, třebaže v ní jako první ztratila podání. Mečbol za stavu 5-4 ještě Kvitová nevyužila, povedlo se jí to až při dalším soupeřčině servisu. Pavljučenkovová zakončila zápas dvojchybou a Kvitová letos tak vyhrála 18. třísetový zápas.

"Dávala bych přednost kratším dvousetovým utkáním, ale pokud vyhraju poslední míček, tak je to v pořádku," řekla Kvitová, jež společně s předchozími turnaji v Torontu a Cincinnati hrála už šestý třísetový duel v řadě. "I ve třetím setu cítím, že mám dost energie, což je dobré znamení," pochvalovala si. 

Také Klára Zakopalová musela obracet nepříznivé skóre, jež vyřadila další Rusku Jelenu Vesninovou. "Kanárem" v druhém setu si jednatřicetiletá Češka zvedla sebevědomí, a i když za stavu 5-2 ve třetí sadě dovolila finalistce z roku 2009 Vesninové závěr zdramatizovat, výsledkem 6-4 zvládla i své čtvrté letošní čtvrtfinále.

"Prostě jsem bojovala o každý míček. Myslím, že na konci jsem měla trochu víc štěstí," řekla Zakopalová, jež bude hrát s Kvitovou počtvrté v životě. První dva zápasy na turnajích ITF v roce 2007 na začátku kariéry Kvitové vyhrála, letos v Indian Wells už ve dvou setech triumfovala česká jednička.

"Jsme dobré kamarádky. Když jsme hráli naposledy v Indian Wells, lehce mě porazila. Nemám co ztratit. Musím být připravena na její servis a také rychlé ploché údery. Bude to chtít dobrý pohyb," uvedla Zakopalová před semifinále, jež je na programu v pátek v 19:00 SELČ. 

Druhá finalistka vzejde z duelu mezi Caroline Wozniackou a Simonou Halepovou. Čtyřnásobná šampionka Wozniacká navzdory nachlazení zdolala 7-6 6-2 domácí Sloane Stephensovou, jednadvacetiletá Rumunka porazila 6-1 7-6 Rusku Jekatěrinu Makarovovou.

- WTA PREMIER NEW HAVEN -
(USA / Connecticut, tv. povrch, 690.000 dolarů)
čtvrteční výsledky (22. 08. 2013)

Dvouhra - čtvrtfinále:
Kvitová (3-ČR) - Pavljučenkovová (Rus.) 2-6 6-2 7-5
Zakopalová (ČR) - Vesninová (Rus.) 4-6 6-0 6-4
Wozniacká (4-Dán.) - Stephensová (6-USA) 7-6(6) 6-2
Halepová (Rum.) - Makarovová (Rus.) 6-1 7-6(6)

Semifinálové dvojice: Kvitová - Zakopalová, Wozniacká - Halepová.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

303
Přidat komentář
misa
za tak snadnou výhru. Po všech těch bojích to byl dneska balzám na nervy. Čekal jsem výhru ve dvou, ale takovou exhibici určitě ne. Krásné komentáře na British Eurosport, mimo jiné: She can win the US Open.

P. S. Jak tady psal Oskar, že by ji prospěl propad, rozumím mu. Myslím si ale, že ve Wimbledonu dostala Petra takovou facku, že o sobě dost přemýšlela. A začala dělat změny. Komentátor říkal, že je Petra asi v nejlepší kondici její kariéry. Může to být začátek krásné cesty.
Reagovat
PetaM
Já bych tohle vítězství moc nepřeceňoval. Až to zítřejší :D Podle toho, jak to bude vypadat :D :D
Reagovat
misa
Když bude hrát s Caro, tak vyhraje ve dvou. Se Simonou ve třech :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Včera (vlastně dneska) jsem viděla Caro hrát se Sloane, minule Petru vyklepla, běhá tam jak čamrda, takže to bude mít Petra hodně těžký, pokud ovšem nebude hrát bezchybně a s fungujícím prvním servisem :))
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud Petra bude hrát alespoň z poloviny tak, jako dneska, tak strach nemám. A když si k tomu připočteme, že Petra finále hrát umí.. ;-)
Reagovat
misa
Petra se vyklepla tak trochu i sama. Ve 3. setu vedla 3-1. Mám pocit, že tohle bude jiná Petra než minulý týden. Včera ve třetím setu Petra výrazně přidala, dneska si zvýšila sebevědomí a zítra uvidíme.
Reagovat
smazaný uživatel
Jenže tam nebude stát proti Petře Klárka, která dneska prostě vyhořela.. já tady vůbec nechci sejčkovat, to nemám ve zvyku, samozřejmě Petře přeju. Jen si myslím, že tak jednoznačné jako dneska to nebude. Aspoň si zase pořádně zafandím :))
Reagovat
smazaný uživatel
Nějak nemůžu uvěřit tomu, že má Petra velkou šanci obhájit titul. No, proč ne :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já se na ty zítřejší nervy těším. Dnes to byla trochu nuda no.. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Nebude, ale to neznamená, že Petra neuspěje. Nikdo neříká, že to bude taková sranda jako dneska, ale šance na obhajobu je prostě velká.
Reagovat
smazaný uživatel
PetraFans - já se taky těším, dneska jsem nesvá, že nevím, co mám dělat :))

quesh - já vím, jen si nemůžu nějak zvyknout, že po takové době má Petra zase šanci na titul...:))))
Reagovat
smazaný uživatel
Co na titul, na obhajobu! To je trochu nezvyk u Petry.. :D Kdyby převzala štafetu po Caro a pár let v New Havenu vládla, nevadilo by mi to :D
Reagovat
smazaný uživatel
No právě, jsem z toho celá rozhozená, chápeš? :))))
Reagovat
smazaný uživatel
Chápu :D Musíme to ještě 24 hodiny vydržet do finále :D ( mělo by začít ve 21:00 našeho..)
Reagovat
smazaný uživatel
Nesnáším čekání, jakýkoliv... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle je docela příjemný čekání.. po dlouhé době Petra ve finále :D
Reagovat
smazaný uživatel
Sakra, Petra ve dvou za necelou hodinu.. a byla to vůbec Petra? :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Že tys studoval ty knížky od Mr.Pinka že jo? :)) Tak to hlavně uplatni ve finále :))))
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě ne. Ale až začnu, to teprve bude maso, ani Serena si neškrtne ;-))
Reagovat
PetaM
Hm ... :D Nevím, jestli být spokojen, nebo ne :D Žádné nervy, žádné rozčilování. Trochu nezvyk. Jsem možná i trochu zklamaný, že nebyly tři sety. Nevím :D Bylo to na mě dneska moc rychlé :D :D No ale tak gratuluju Petro :D :D Když zítra předvedeš podobný sebevědomý výkon, budu rád :) :) Pojď Pojď :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já vždy u Petřiných zápasů vyplejtvám celou baterku u netbooku a dnes jen 20%, divný:D Nechce se mi věřit, že je Petra tak blízko obhajobě :D
Reagovat
smazaný uživatel
Pro mě děsnej nezvyk, rychlá výhra, krátkej zápas, žádný emoce, to mě vůbec nebaví...:)
Reagovat
PetaM
Ani mě ne :D Rád bych, aby se ve finále utkala s Caro .. :D Přece jenom, úřadující vítězka New Havenu a čtyřnásobná vítězka New Havenu proti sobě ve finále. To je lahoda :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Takový divný, že není žádnej tenis teď, až v 1.00 Caro, nezvyk :))
Reagovat
PetaM
Nikdo nečekal, že Petra bude za 50 minut hotová. Čekaly se tři sety, asi na 3 a půl hodiny :D :D Ale teď by měl běžet debl :D
Reagovat
slacker
Ja sem rozhodne velmi spokojeny s výsledkem , byt to bylo proti české hracce. Petra nedostala sanci se vykazit :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Fuj, z tebe ta jedovatost úplně kape :))))))
Reagovat
slacker
Co to?
Reagovat
smazaný uživatel
Promiň, já jsem tvoji větu špatně přečetla, toho "byt" jsem si nevšimla, takže mi vyznělo, že právě proto, že hrála proti české hráčce, neměla se šanci vykazit.. :))) jindy jedovatej jsi, ale tentokrát ti křivdím :)))
Reagovat
slacker
Aha, diky za korekci. Ja jen nechtel rozlisovat jestli takhle zahrala proti české nebo jiné hracce. Semifinále je pro Klaru taky dobry výsledek tak nemusi byt extra smutna, ale z toho mala co jsme stihnul videt na streamu tak kazila fest (nebo byla donucena kazit) mozna uz byla dost otravena
Reagovat
smazaný uživatel
Já ti u Klárky nepoznám, kdy je otrávená a kdy ne, ona má tenhle výraz pořád, takže vypadá, že je otrávená už jen když na ten kurt přijde :)))))
Reagovat
Bob
Kdo to tam hrál dneska proti Kláře??
Reagovat
smazaný uživatel
Naše Petra přece :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak zítra finále, snad to už klapne.
Reagovat
smazaný uživatel
Je mi Klárky líto, ale vítězství jsem přála Petře.. 10. místo jisté a šance na první obhájený titul. Petra hrála dobře, ale Klárka jí to dost ulehčila. Hodně štěstí ve finále, Petro. POJĎ!
Reagovat
smazaný uživatel
FIIIIIIIIIIIIIIINAAAALLLLLLLE!!
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem čekala, že se líp rozloučí, ale asi to nemůžu chtít hlavně po Klárce :)
Reagovat
smazaný uživatel
Njn. Klárky je mi líto, ale co naděláš..
Reagovat
lars
Prej je to ostry trening na zvyseni sebevedomi :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Klárka utržila aspoň gam.
Reagovat
slacker
To byla "krize druhého setu" :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Petra zatím jen 2 UE :D
Reagovat
smazaný uživatel
Gem pro Klárku, díky Petro.. a ted to dopodávej, dík.. :-)
Reagovat
Titan
To je na kompenzaci ceny vstupenky. Tohle je semifinále jak první kolo kvalifikace...
Reagovat
smazaný uživatel
ach Klárko je mi tě tak líto Petro teda ty si:D kdybys hrála takhle včera a doufám že takle budeš hrát zejra!! :D No je to jako na houpačce!:D
Reagovat
lars
mozna si Peta Klarku koupila :}
slibila cast odmeny z tunaje, kdyz nebude "zlobit"
Reagovat
smazaný uživatel
Taky mě to napadlo ... :D :D :D vzdyt takhle s ni nezametla ani Serena
Reagovat
smazaný uživatel
Nechápu, jak jste na takovou blbost přišli..
Reagovat
PetaM
Asi si řekly "Hele Kláro, nech mě vyhrát, ať udělám dojem na své "fandy", ať přestanou prudit, že hraju moc tříseťáků s neznamýma hráčkama. Dám ti dva kanáry a bude klid, co ty na to?" :D :D :D Jo jo, tak to určitě bylo :D :D :D
Reagovat
Jabadu
Nikoho si kupovat nemusí. Ten kurt je tak rychlý, že Klára ty bomby taktak vrací. Vesměs jsou to vynucené chyby.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak kanár ve 2. setu nebude, Klárka ji to taky dost usnadňuje, už aby to skončilo a dlouho nechci, aby se holky v zápase zase potkaly.:)
Reagovat
lars
Ty nechces, aby se Peta s Klarkou utkaly v SF US Open ??:D
Reagovat
PetaM
Je chytré, že Petra chce šetřit energii na finále, ale až takhle??? Hrajou asi 40 minut tvl ... :D
Reagovat
LukasH
Je fakt, že Klára už snad hůř hrát nemůže. No a Petra dneska nekazí.
Reagovat
PetaM
Petra nekazí, protože první zkazí Klér :( :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem ráda, že si Petra vede dobře, ale Klárka musí být frustrovaná, je mi jí líto. Kdyby ty semifinále byly opačně !
Reagovat
smazaný uživatel
Klára působí tak nějak už odevzdaně, asi už to nebude o moc napínavější. Snad ti kanáři nebudou dva.
Reagovat
slacker
Prisel jsem za stavu 5:0 a ted ux je to 6:0, 1:0 (40:0). Uplna jatka
Reagovat
Titan
To by byla humánní jatka, kdyby se vepřové samo věšelo na háky...:-)))
Reagovat
PetaM
6:0 jsem nečekal. Když jsou kamarádky :D Ale je pravda, že Petra hraje to svoje jen proto, že jí Klára ničím nekonkuruje. Silnější servis, častější agresivní forehand a backhand a zápas by mohl vypadat jinak ... :) Ale Petra hraje dobře, to jo. Nějak extra zbytečné outy nejsou. Možná proto, že se Klára vyhází sama dřív, než Petra :D :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
ale hraje dobře no :-) Petro, jeden gem Klárce dát můžeš, máš naše svolení :D
Reagovat
smazaný uživatel
Raději bych viděl na druhé straně Caro nebo Halep ... to bych skakal radostí :D :D :D
Reagovat
PetaM
Petře většinou stačí dát 1. podání, return a Klára se radši vyhodí. Nevím, asi se s Petrou vyměnily :D :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
2:0.. Proč zrovna proti Klárce hraje skvěle? ale co no.. Petro, POJĎ!
Reagovat
smazaný uživatel
a na síti 6/6 dobrý :D
Reagovat
PetaM
Pěkné :D Možná si to ani Petra neuvědomuje :D Prostě hraje a je to 6:0 a 3:0 :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak 4:0... :D
Reagovat
Reti64
Tak hlavně je ta Petra doslova na zabití. Fůru zápasů hraje pod psa a zrovna na Kláru si takhle vyskakuje. Kdyby takhle hrála standardně, tak je stále v první pětce. Ať jde do háje.
Reagovat
PetaM
Ani ne tak vyskakuje, jako že jí Klára polovinu zápasu darovala.
Reagovat
smazaný uživatel
Nechceš se trochu uklidnit ? O Kláře je známo, že jí chybí podání. Toho Petra využívá. A vůbec nechápu, že se tady rozčiluje pořád. Ikdyž Petra hraje hůře, i když hraje dobře. Prostě se nezavděčí, že.
Reagovat
Titan
Klárko, hraješ příšerně, ale i tak ti stále fandím a nepřestávám mít rád tvůj úsměv...;-)
Reagovat
smazaný uživatel
myslis ten vyhruzne pozvednuty levy horni ret odhalujici tesaky vrcici selmy? ;-)

Klarkovcum - mam ji rada! :-)
Reagovat
Titan
Ale no tak, jednou za zápas se vždy usměje...:-))
Reagovat
LukasH
Fakt kanár, jo?
Klára jí to ale dost ulehčuje.
Reagovat
smazaný uživatel
4:0.. Petra hraje zatím celkem dobře.. chudák Klárka..
Reagovat
smazaný uživatel
Petra jako kámoška by jí neměla dávat kanárka.. koukám, že to fandění dneska nikoho moc nebere..:)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je pro Klárku krutý :-( Z toho radost nemám.
Reagovat
smazaný uživatel
Hm.. 6:0, radost bych měla, kdyby to bylo třeba 6:3 pro Petru, ale takhle no.. ale hraje dobře aspon :-)
Reagovat
LukasH
Petra si není tenhle rok v situaci, kdy by si mohla dovolit něco vypouštět dobrovolně, byť z kamarádství.
Reagovat
PetaM
Čekal jsem 6:1, že si to ukončí vlastním servisem ... Ale ne, zbytečně se vyházela. I když Petra hrála dost agresivně .. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nevíte někdo, proč je tam Petr Pála ? Díky :)
Reagovat
smazaný uživatel
Je tam s Petrou..
Reagovat
smazaný uživatel
Jakto ?
Reagovat
smazaný uživatel
Netuším..
Reagovat
smazaný uživatel
On Pála grandslamy objíždí pravidelně, je možný, že teď prostě zaskočil za Kotyzu..
Reagovat
smazaný uživatel
2:0 super! POJĎ!!
Reagovat
smazaný uživatel
Je mi trochu Klárky líto..
Reagovat
smazaný uživatel
Dneska je to fandění na kulový.. se snad radši ani nebudu dívat..
Reagovat
Reti64
Fandí vůbec někdo Klárce, nebo je to tady samej fanatik? Kláro pojď, máš na finále!:-)
Reagovat
LukasH
Nevím, mám Kláru rád, ale Petra to potřebuje víc.
Reagovat
Titan
Fandím Klárce už od rána...:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já fandím Petře už asi 4 roky :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já bych fandila nejradši oběma. Mám je ráda, jsou to mě velmi sympatické holky.
Reagovat
Titan
A k čemu to Petra potřebuje? Petra se potřebuje znovu naučit hrát tenis, pak bude jedno, kdo je na druhé straně...
Reagovat
smazaný uživatel
Nehádejte se tu.. dík
Reagovat
Titan
Klobou dolů, já o tomto duelu vím od rána ale Nostradamus se nevochodí...:-)))
Reagovat
smazaný uživatel
To je strasny ... mam radost ze petřina hra trochu vypada ... ale na druhou stranu je mi hrozne moc lito klary, ktere taky moc fandím . Doufam, že nebudeou mit mezi sebou rivalitu při Fed cupu
Reagovat
smazaný uživatel
Prý jsou kamarádky, tak to asi nehrozí... :-) ale jeden gem by jí Petra mohla dát :DD
Reagovat
LukasH
Protože to vidíš černobíle. Napsals, že Petra potřebuje tvrdý prohry, aby se probrala. Ale ono to tak fungovat nemusí, víš? Představuješ si to tak, že tam najednou přijde a všechny je vymlátí jednoznačně? Všichni víme, že by mohla hrát líp, ale ty tříseťáky možná taky smysl mají.
Reagovat
smazaný uživatel
Proč by nemohly být ksmarádky ?
Reagovat
smazaný uživatel
No doufam, že jsou dobrý kamošky ... jinak ja bych ji za tohle nemohl dlouho ani cítit :D ...
Reagovat
smazaný uživatel
Klárka o Petře vždy mluví hrozně hezky, takže asi jsou :)
Reagovat
smazaný uživatel
Dnes budeme fandit tady, ne? Petro, POJĎ!
Reagovat
PetaM
Jistě :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jen mne fakt mrzí, že hraje proti Klárce.. :(
Reagovat
petrulinka
Ještě letím posbírat prádlo, zapnout Slovaksport a můžeme jít na to.
Reagovat
smazaný uživatel
No, budu dneska trochu rozpolcená :-) Kláru mám moc ráda, ale přeci jenom asi budu přát víc Petře, ať si pokud možno obhájí ten titul
Reagovat
smazaný uživatel
Já si naladím British Eurosport 2 :-) Akorát došly sladkosti, nad se brzo vrátí máma z nákupu :D :D
Reagovat
LukasH
Oni to dávají jen na Slovak sportu 2, kterej u nás ještě neběží nebo ne?
Reagovat
PetaM
Marki, sladkosti dnes nebudou potřeba :) :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já to mám stejný, dneska to pro mě žádný adrealin až tak nebude, když se tam sejdou dvě český holčiny.. nevím, mám to tak hozený. Nějak se nemůžu odnaučit hodit to za hlavu a fandit tý svý :))
Reagovat
smazaný uživatel
Já se obávám, že sladkosti budou třeba.. áá vyhrabala jsem někde čokošku.. super :D :D
Reagovat
PetaM
Pozor na to, oblíbený rozhodčí ... Zatím je hodně věcí pro Petřin prospěch :D :D Musím zaklepat :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Petra začíná bez čelenky, konečně jí to napadlo se na ni vykašlat :D
Reagovat
PetaM
Jo jo, včera to samé. Jsem si říkal, jestli je už naštvaná od začátku :D :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
jak to bude dnes v New Havnu s počasím bude v 7 pršet?? :)
Reagovat
PetaM
Dnes bude kolem 28 °C, 0 % srážek, Vlhkost 48 % :) :)
Reagovat
PetaM
Jo a polojasno :D :)
Reagovat
smazaný uživatel
super takže můžu začít ladit stream :)
Reagovat
smazaný uživatel
Finále by Petře mohlo zvednout sebevědomí, uvidíme, co se pak přihodí na US Open a budu držet palce alespoň ve čtvrtfinále :)
Reagovat
pockerface
teprve včera jsem se registroval na tomto portálu i když sem chodím už několik let,ale vždy jsem jen četl příspěvky ostatních.Včera jsem se náhle rozhodl,že se taky přidám do Vaší společnosti.A hned zkusím fantasy team :-).
Tak že muži:Djokovič,Federer,Del Potrok,Kohlschreiber,Gulbis,Benneteau,Pospíšil,Monfils
Ženy:Williams Serena,Azarenka,Radwanska,Kuznetsovak-vždycky se na granslamech dokáže kousnout,Robson,Bathel,Pavlychenko,Lepschenko
Reagovat
pockerface
jo a kapitána mám Serenu
Reagovat
misa
vyhraje ve dvou setech. Klára má špatné podání a Petra to moc dobře ví, bude tvrdě útočit na každý její servis.
Reagovat
PetaM
S tím tak nějak počítáme a doufáme v to :D :D Musí vykompenzovat to, jestli svůj ztratí :D
Reagovat
smazaný uživatel
Milí pánové, vy 3 se do diskusí vůbec nepouštějte :)))) Oskar nechce diskutovat, quesh nechce diskutovat, slacker taky ne a pak tady debatíte víceméně o ..... :)))) Bavte se snad radši o ženských a ne o Petře :))))))
Reagovat
smazaný uživatel
Sama jsi ale psala, že máš podobný názor. A přitom jsi také fanynka Petry.

Tak nechápu, proč bych měl být napadán, když tu napíšu svůj názor. Navíc když jsou mi podsouvány věci, které jsem tam vůbec nenapsal.

Máš hezký název týmu.:) Co to znamená?:)
Reagovat
smazaný uživatel
Vždyť to píšu s nadsázkou, znáš mě ne? :))) Vždycky napíšeš příspěvek o Petře, quesh zareaguje, ty napíšeš, že debatit nechceš a už to jede :))) Ano, v leččems s tebou souhlasím. :)) co se týče názvu, zkus popřemýšlet, co asi může v mém případě znamenat :)) A příště napiš návod u Fantasy i pro blondýny jo? :))))
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, vím, jak to myslíš.:)

KZF - no právěže přemýšlím....to poslední bych viděl jako "ZOUFALÁ FANYNKA"....Ale to "K" mě mate....Takže "K" jako "KVITISTKA"? Nebo mě napadlo "KU**VSKY ZOUFALÁ FANYNKA" a nebo "KVITOVÉ ZOUFALÁ FANYNKA" - to se mi ale nezdá, že bys takto použila Petřino příjmení... A teď mě ještě napadlo "KVÍLÍCÍ ZOUFALÁ FANYNKA".:D))
Reagovat
smazaný uživatel
Ale já chci diskutovat :-))

Jo mimochodem, Oskare, přečti si vzkaz.
Reagovat
smazaný uživatel
Tos mě pobavil, hlavně s tou kvílící fanynkou, nemám k tomu občas daleko, hlavně doufám dneska to nebudu dělat :)))

quesh - to je právě ten problém :)))))
Reagovat
smazaný uživatel
No tak počkej, co to teda znamená?:D))
Reagovat
slacker
Vůbec nechapu jak muzes nevidet ze problém je jen a jen ve Queshovy. Ten proste nezvlada ferove diskutovat s kymkoliv o cemkoliv a jak to pozoruji i mimo TP.
Když v diskuzi není Quesh tak si pohodove většina vymeni názory bez nasirani.
Reagovat
smazaný uživatel
Já nevím, mě quesh nenasírá, navíc já s ním nevedu sáhodlouhé diskuse. A někdy pravdu má, někdy ne. Spíš jste na sebe už tak alergičtí, že tam pravdu toho druhýho ani už nevidíte :)))
Reagovat
gigin
Koji vam je kurac??!!!
Prosím vás (některé) dejte si název týmu, nebo kouče podle nicku na tp. To je pak o ničem. Není čas lámat si hlavu, kdo je kdo! :DD Oskar dokonce uvažuje, že by dotyčné rebely smáznul. Fakt, nebuďte šváclí hovnem přes míchu a učiňte tak. Dííííííííííííííky :)))
Reagovat
pockerface
jako tobě se to píše,ty určitě dobře ovládáš angličtinu.Ale víš co to je zaregistrovat se když rozumíš každé 10 slovo :-).Jen taková možná blbá ostázka.Po registraci jsem na seznamu přihlášených 16 a např.Oskar 50 a přitom se určitě registroval mezi prvníma.Má to číslo nějaký význam?A dá se tam zjistit složení týmu ostatních?nebo to je tajné.
Reagovat
a.magerova
Vše se odtajní odpinknutím prvního míčku na USO.

Pořadí je zatím neurčitelné bo se ještě nezačlo hrát, taky jsem byla včera první a dnes předposlední :-))

Tak si dej do názvu týmu nick, to určitě zvládneš :-))
Reagovat
pockerface
jj díky.Název týmu a jméno kouče mám jako nick tady na TP.Aby se mi to nepletlo :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace Petře k výhře nad Pavljučenkovou ! Letos v Brisbene jí to nevyšlo. A gratulace k postupu. Fandím Petře nejen kvůli jejímu talentu a špičkovému tenisu. Je mi sympatická svým chováním a názory. Vůbec mi nevadí, že se Oskarovi jeví, že nedře jako kůň jen pro tenis. Dřít a žít jen pro tenis se mi zdá nejen divné, ale i škodlivé. Kdo z nás tady dře a žije jen pro jedinou věc ? Maximalisté chtějí, aby dřela tenis a držela se ne-li zrovna na prvním místě, tak alespoň v užší špičce...Aby vyhrávala GS, aby žila jen pro tenis...Nejsem maximalista. Podle mého názoru Petra maká a chce. Má právo vedle tenisu také žít,milý Oskare. To je můj názor. Tak dnes fandím a potěšující je, že česká účast ve finále je jistá.
Reagovat
Jan
Ano dá se s tím souhlasit. Samozřejmě, kdyby Petra vyhrávala grandslamy a byla v top3, by se líbilo všem i jí. Asi to chce tu dřinu, bez toho to zřejmě nejde.
Reagovat
petrulinka
Souhlasím, ale myslím si, že Petra hodně dře, i když si určitě nechává volný prostor taky pro nějakou zábavu, což je podle mě správné. Taky už by tady někteří mohli pochopit, že to je Petřina práce a věnuje jí určitě hodně dřiny a času. A přesně jak jsi napsala, kolik z nás tady dře ve své práci a žije jen pro tu jednu práci? Já myslím, že nikdo. Taky si myslím, že tady máme tak maximálně právo vyjádřit se k zápasům, říct si, jestli se nám ten den líbila nebo ne, ale určitě tady nemá nikdo právo kritizovat ji, jak trénuje, jestli dře, jak vypadá apod. Každý by si měl uvědomit, že pokud by nás taky pořád někdo kritizoval, tak se nám to určitě líbit nebude. Úplně přesně souhlasím s Petřiným psychologem, že nemá chodit na diskuze a dělá dobře, protože z těch některých keců zdejších chytrolínů by zřejmě Petra nehrála už vůbec. Někteří jako Oskar a jemu podobní mi připomínáte takové ty chytré rodiče, kteří nic v životě nedokázali, a tak se rozhodli, že z jejích dětí bude nejlépe mistr světa a podle toho se k těm dětem chovají. Takže vážení pokud máte nějaké neukojené ambice, tak to hleďte napravit, ale sami u sebe a ne u kritiky ostatních. A ještě poslední věc. Místo toho, abychom si vážili té skutečnosti, že Petra už třetím rokem patří mezi nejlepší tenistky světa, tak se tady do ní pořád někteří budete navážet. Měli byste se stydět.
Reagovat
a.magerova
Jako nechápu Tvou hysterii, přece tenis není práce na celý život, tenista musí tenisu obětovat maximum v mládí, aby ve středním a pozdějším věku mohl z výdobytků té své dřiny žít. Je holý nesmysl tady srovnávat tenistu s člověkem, který pracuje 8 hodin denně, ale nejspíš celý život, tak ten si může dovolit žít nejen pro tu svou práci, ale i pro zábavu. O tom přece sport je, o maximální dřině a o odříkání v době aktivního sportování a až ukončí kariéru, může někde na Bahamách ležet celé dny obklopen luxusem. Třeba Sáblíková, Hejnová aj. to co dokázaly mají jen díky tomu, že si vybraly dřinu a vzdaly se na čas jiného života.

A poradit Petře, aby nechodila na diskuzní fóra, na to nemusí být člověk psychologem, to musí chápat každý normální člověk. Přece profesionál nepoleze na diskuzi, kde diskutují amatéři, je to ztráta času nejen pro ně, ale mnohdy i pro ty amatéry a jen nesoudný člověk si může myslet, že sem ti sportovci chodí číst komenty, k čemu by jim to asi tak bylo :-/

Souhlasím s Oskarem.
Reagovat
smazaný uživatel
:-) skutecne nic ve zlem, jsi velmi zapalena a hrajes s vervou do plnych, ale mela bys byt presnejsi, kurt je jinde.. Nelze prece srovnavat sportovce, jeho jepici a akcelerovanou karieru, jeho "praci" - velmi determinovanou, zavislou na uplne jinych faktorech nez je prace nase v beznych profesich, jsme take (vetsinou) v uplne jine fazi zivota a uz (casto) na sve planete zalevame nejakou ruzi, za kterou jsme zodpovedni.. :-) Take je od tebe nesmirne smele tvrdit, ze nikdo z nas sam nic nedokazal (na jakemkoliv "hristi",) myslim, ze na tento nazor tady nemas o nic vetsi pravo nez my na svuj.. :-) A s Oskarem jsi zahrala opravdu velky out, je to slusny a pouceny diskutujici, ktery vyslovuje sve nazory a uprimne - Petra mu jiste zily netrha, takze nema duvod k subjektivnimu zaslepeni. Muzes si vzit jestraba. A tvuj moralisticky zaver ponechavam zcela bez komentare.. :-)

Janekda: bricho a drzeni tela ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
chvilku se zasnis a... :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
jezis a prvni prispevek byl pro petrulinku.. :-)
Reagovat
a.magerova
Jj taky jsem si to říkala a byla jsem ráda, že jsem to stihla před Tebou :-))
Reagovat
petrulinka
Sice nechápu, proč se ozýváš, když ten příspěvek nebyl určený tobě, ale budiž. Taky nechápu, proč mě nazýváš hysterkou. Pouze jsem napsala svůj názor, já ti tvůj taky neberu. Nevidím na tom nic špatného napsat, že je pouze Petry věc, kolik tenisu dává času a energie. Ty píšeš o Sáblíkové a Hejnové, ale jak ty můžeš vědět, kolik která věnuje tomu sportu času, jestli je tam nějaký rozdíl mezi nimi a Petrou, případně dalšími sportovci? A o tom byl celý můj příspěvek. My nemáme právo tady kohokoliv kritizovat a navážet se do něj, jestli věnuje tenisu tolik a tolik času nebo tolik a tolik dřiny. Všeobecně si myslím, že nám všem může být po tom houby, jak a kolik kdo trénuje. My s nikým z nich nejsme, takže nemůžeme absolutně soudit, co dělají nebo nedělají, protože to vůbec není naše věc.
Reagovat
petrulinka
Proč píšeš věci, které jsem neřekla? Můžeš mi napsat, kde přesně jsem řekla, že vy tady jste nikdy nic nedokázali? Pokud vím, tak jsem napsala, že mi někteří tady připomínají takové ty chytré rodiče, kteří nic v životě nedokázali, a tak se rozhodli, že z jejích dětí bude nejlépe mistr světa a podle toho se k těm dětem chovají. Takže pokud se tě to konkrétně netýká, tak nechápu, proč na mě útočíš. Myslím, že hodně lidí tady ví, že můj syn hrával závodně squash, takže jsem s ním trávila spoustu času na turnajích a právě tam jsem viděla ty ambiciozní rodiče, kteří svým dětem dávali neskutečné kapky. A když jsem se některých ptala, jaký třeba dělali někdy sport či něco jiného, tak většina z nich nedělala nikdy nic, ale měli představu, že jejich dítě bude to absolutně nejlepší a strašně si to na nich chtěli vynahradit. Takže asi tak. A nechme toho, jsem už dost stará na to, aby mě bavilo se tady hádat.
Reagovat
Mr.Pink
:D jsi opravdu Bohyně TP, jak tu někdo napsal
Reagovat
smazaný uživatel
Někdo tu napsal, že sportovec musí v aktivním sportovním věku dřít, aby si vydělal na " stáří " a pak se třeba může válet. Když já nějak s tím nesouhlasím... Má se zároveň i žít ! Zvláště u žen to platí. Já neříkám, flákat se a zahazovat talent . Ale naše Petra nikdy nebude jako Serena Williams, Azarenka, Šarapova... Prostě je jiná povaha. A nějak i proto ji mám ráda a fandím ji.
Reagovat
smazaný uživatel
rozhodne se nehadam, :-) jen vyslovuji take nazor. Na me podezreni, ze nas trochu "nedocenujes", me navedla tvoje (neprimerena) primera Oskara s rodici a tvoje prima vyzva k foru, cituji: "Takže vážení pokud máte nějaké neukojené ambice, tak to hleďte napravit, ale sami u sebe a ne u kritiky ostatních." :-)
Reagovat
a.magerova
Na veřejném anonymním weby se budu ozývat, jak já uznám za vhodné a ani Tvé hysterické výlevy mi v tom nezabrání !!!
Reagovat
smazaný uživatel
Že vás to baví, se tady hádat. Petra prohraje, začne takováhle diskuze. Teď Petra vyhrává (klepu do stolu..) a je to tu to samé. To vám nestačí ty nervy u Petřiných zápasů? To se musíte rozčilovat furt?
Reagovat
smazaný uživatel
Však já se třeba nerozčiluju.:) Ale není normální a logické, že se na diskuzním tenisovém webu píší různé tenisové příspěvky, úvahy, a že se diskutuje?

Kdyby to bylo nějaké fanouškovské fórum Petry, tak to je něco jiného. Tam bych samozřejmě nic takového nepsal. Tam bych psal Petře povzbuzující příspěvky.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Já proti diskuzi nic nemám. Promiň, ale tohle už se mi zdá poněkud přehnané.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, mně taky, máš pravdu.
Reagovat
smazaný uživatel
Mě taky, ale já to nezačal.
Reagovat
petrulinka
Teda nedá mi to, abych se nevložila. Jsem taky fanoušek Petry, asi jako Quesh, Lunej, Fandina, PetaM, PetraFans a další, ale ani jako její fanoušek nemám růžové brýle a vidím, že Petra nehraje to, co v ní je. Ale tvrdit, že má větší talent než kdokoli jiný je holý nesmysl, to nelze přece nijak posoudit, další věc, která mě totálně vytočila v tom, co jsi napsal je to, že Petra podle tebe vlastně nic nedělá a je spokojená se svými výsledky. Jak ty můžeš vědět, co dělá pro to, aby byla lepší a lepší, co ty můžeš vědět o tom, jestli Petra dře a maká? Myslím si, že nemůžeš vědět nic, protože nejsi v jejím týmu. To si jako myslíš, že jí je jedno, že prohrává, že neumí vyhrávat zápasy jako dřív? To snad ani nemůžeš myslet vážně, kdyby nechtěla vyhrávat, tak už na okruhu dávno není. Jedna věc je vyjádřit se např. k jejímu stylu hry, chybám, podání, returnu atd., ale tvrdit věci, o kterých nic nevíš, je podle mě absolutní hloupost.
Reagovat
PetaM
To je absolutně zbytečné tady občas s někým diskutovat. My máme prostě nálepku fandů Petry a proto nejsme soudní, jsme psychicky labilní a většina z nás je umístěna v psychiatrické léčebně. Když se kriticky vyjádříme k jinému hráči/jiné hráčce, tak máme táhnout a fandit si ubohé Petře. Mě třeba diskuze nevadí, ale rozumná, klidná. Ne diskuze typu "Ta hráčka, které fandím já, je nejlepší, nikdo na ni nemá a opovaž se proti ní něco říct, jinak vytáhnu tu tvou ubohou Petru". My nejsme hloupí, víme, jak Petra hraje, kde má rezervy, a že je s ní prostě něco špatně. Ale co my s tím můžeme dělat? Můžeme akorát fandit. Za každých okolností. Nikdo nevyhrává věčně. A na každého čeká soupeř, který ho porazí. Tak to je. A co já se k tomu vůbec vyjadřuju ... Stejně jsem psychicky narušený fanatik :/ :/ :D
Reagovat
George_Renel
Souhlasím a vidím to velmi podobně.
Zapřemýšlej však trošku a vzpomeň si kdo je tu nenestranným obdivovatelem několika tenistek. Kdo píše sáhodlouhé oslavné ódy. Řekl bych, že tam to začíná a někteří se toho pak chytnou z opačné strany a je po diskusi. Jsou tu pak příspěvky typu "Ona je krásná jak štěstí a štíhlá jak laň" (citace pro nás starší) :-))) a objektivní podstata uniká.
Reagovat
smazaný uživatel
Podívej se, tady jsme na diskuzním fóru, kde se probírá tenis. Nic víc, nic míň.
Rozhodně nemám zapotřebí sahat k nějakým "zoufalým pokusům", abych dal svým příspěvkům váhu.
Napíšu příspěvek a každý si k tomu udělá nebo neudělá názor sám, to mi je jedno.

Tento tvůj příspěvek a i další pod tímto článkem, svědčí opět a jen o tom, jak jsi neschopen přijmout jakoukoli negativní zmínku o Petře (tvé Bohyni), která se jen trochu (někdy i více) odlišuje od tvých (jediných správných) výroků, názorů a soudů.

S tebou není diskuze. Když se ti někdo "otře" o Petru, nezmůžeš se na nic jiného, než na tvé oblíbené diskuzní fauly. To z tebe, bohužel, udělalo to zaslepené fandění....Dříve jsi takový nebýval....

Škoda, jinak se zdáš jako rozumný člověk.
Reagovat
slacker
To te teda obdivuji videt v Queshovy rozumného člověka. On neumi diskovat bez faulu ani o netenisových vecech (všude vidi skryty utok na Petru asi )
Reagovat
smazaný uživatel
Aha, protože jsem FFK a zaslepenec, tak je cokoliv, co napíšu, automaticky špatně, a to aniž byste se to namáhali vůbec přečíst, neřku-li pochopit, ale já jsem ten špatný.

Ale to mě nepřekvapuje, se svou snahou vidět věci pozitivně jsem tu vždycky byl trochu za exota, možná proto jsem teď trochu radikálnější než dřív.
Reagovat
Fandina
Pokud se někde vede nějaká diskuse o čemkoli, vždycky skončí v okamžiku, kdy se začne hodnotit pisatel, diskutující. Nikdo totiž nemůže od druhého chtít, aby se nebránil, když mu někdo něco vytkne, napíše o něm něco útočného. V tom okamžiku se původní diskuse o Petře, třeba v tomto případě, změní v diskusi o osobách.
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, já se s tebou tady snažil normálně bavil. To tys první atakoval mne s tím, že jsem byl nucen sáhnout k nějakým zoufalým pokusům či co...

A už zase píšeš v množném čísle. Já zde píšu za sebe, ne za ostatní. Proto bych si vyprošoval, abys byl konkrétní ke mně a psal mi v jednotném čísle.

Píšeš:
"Aha, protože jsem FFK a zaslepenec, tak je cokoliv, co napíšu, automaticky špatně, a to aniž byste se to namáhali vůbec přečíst, neřku-li pochopit, ale já jsem ten špatný."

Promiň, ale to je jak stížnost od malého dítěte, kterému někdo šlápl na hračku....
Když reaguji na tvé příspěvky, tak je čtu, nikdy bych si nedovolil někomu něco odepisovat, aniž bych si pořádně nepřečetl jeho příspěvek. To je velmi neslušné.

Ty si myslíš, že tvé projevy jsou snaha vidět věci pozitivně. Já si myslím, že je to již projev fanatismu.
Reagovat
smazaný uživatel
Já tě ale neatakaoval. Jsi velice rozumný a inteligentní debatér a jako takový jistě víš, že srovnávat něčí talent je už z principu nesmysl, protože talent je prostě neměřitelná záležitost.

Proto postavit na tom půl příspěvku, včetně následných spekulativních vývodů ohledně rozdílných přístupů Viky a Petry, to prostě je zoufalost. A protože mě znáš, tak taky víš, že já se podobných slabin v soupeřově argumentaci neostýchám použít proti němu.

Nejsem svatý a leckdy jsem napsal něco, na co nejsem zrovna dvakrát hrdý, tady ale, obávám se, mě obviňuješ neprávem.
Reagovat
Fandina
quesh ... co s tím naděláš. Jakmile se objeví Oskar, tak příspěvky se zvětší na maximum ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlasím s tím Tomášem. Udělal obrovský kus práce. A to jak po herní, tak i mentální stránce.
U Petry stále věřím, že se do toho také dá.
Reagovat
smazaný uživatel
Výborně Caro! :) Jsem opravdu rád, že jsem se na ten zápas díval... Je fakt, že v 1. setu Caro spíš dotahovala. Sloane získala první brejk zápasu a vedla 3:2. Caro si dokázala vzít ztracený servis zpátky a srovnala na 4:4, jenže vzápětí to nepotvrdila a Sloane šla podávat na zisk 1. setu. Caro ovšem znovu získala brejk a set nakonec došel do tie-breaku. Caro ho měla skvěle rozehraný, vedla už 5-1. Sloane ale snížila na 5-4, když umazala oba minibrejky. Byly to dvě hodně podobné situace, kdy Caro zkusila jít na síť a Sloane ji úspěšně prohodila. Přesto se Caro potom za stavu 6-4 dostala ke dvěma setbolům, jenže je nedokázala proměnit. Z vedení 5-1 byl tedy najednou stav 6-6. Caro si však vypracovala třetí setbol a ten už byl využitý. Velmi vyrovnaný 1. set byl v kapse a víceméně to určilo ráz celého zápasu... Ve 2. setu hrála Caro bezvadně. Po celou dobu soustředěný a koncentrovaný výkon, ani jeden ztracený servis a dva získané brejky (ve třetím a sedmém gemu). Sloane začala trochu víc chybovat a možná už si po tom ztraceném 1. setu tolik nevěřila. Asi definitivní zlom přišel v sedmém gemu, kdy Caro využila svůj čtvrtý brejkbol a zvýšila na 5:2. Muselo jí k tomu trochu pomoct i jestřábí oko a Nouni na umpiru jí přiznal bod pravděpodobně proto, že výkřik lajnového přišel až po úderu Sloane, který skončil v síti. Těžko říct, ale asi ten výkřik byl trochu opožděný... Caro šla podávat na vítězství a za stavu 40-15 si vypracovala dva mečboly. První bohužel sama umazala dvojchybou a při druhém zachránilo Sloane prasátko. Skvělou hrou na síti si ovšem Caro vynutila třetí mečbol a ten už se povedlo proměnit. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Opravdu nemám Caro co vytknout, hlavně co se týče 2. setu. :) Sloane je velmi dobrá soupeřka a umí se vytáhnout proti výše postaveným hráčkám, takže tato výhra je bezesporu cenná. Tenis to byl na koukání opravdu pěkný. Spoustu zajímavých výměn, obě holky měly skvělou bilanci na síti. Caro má teď výborné voleje, určitě na nich zapracovala... No a taky musím holky pochválit nejenom za hru, ale i za půvab. Caro i Sloane měly docela krátké šatičky a moc jim to slušelo. To má člověk hned motivaci, proč zůstat v noci vzhůru. :)

Další skvělá zpráva je, že Caro vypadala úplně fit. :) Takže snad je to s tím nachlazením v pohodě... V semifinále bude soupeřkou Simona, která mě docela překvapila, že porazila Káťu. Celkově to byl včera pro ruské holky špatný den... No uvidíme, Caro bude chtít určitě postoupit do svého dalšího finále v New Havenu. :) Každopádně už ta obhajoba semifinále je dobrá... Druhé semifinále bude ryze české. Něco mi říká, že jak měla Petra v předchozích zápasech problémy, tak proti Klárce je mít nebude.
Reagovat
smazaný uživatel
No, ač nerada, musím přiznat, že Caro hrála dobře, i když myslím, že Sloane pak už nezvládla 3. set a dost chybovala, škoda i TB, kde to Sloane srovnala, takže jsem ještě měla naději :))Ale jinak krásnej tenis od obou. Moc se nedivím, že Petra s Caro prohrála, když jsem viděla, jak se holky honěj :)) Jen trochu kritiky k outfitu Caro, ty oranžové tenistky když měla v šatech růžovou barvu mi moc nesedly, spíš by se hodily ke Sloane :)))
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem si říkal, proč nerada a pak mi došlo, žes asi fandila Sloane. :) Jinak jsi měla na mysli určitě 2. set, třetí už se naštěstí nehrál. :D Jo, Caro má teď takový divoký outfit, ale líbí se mi ten střih. :) Máš pravdu, ty tenisky by Sloane perfektně ladily k šatům... Líbilo se mi, jak jsi v noci psala, že je to taková gazela. Jo, některé černošky jsou fakt kočky. :)
Reagovat
slacker
Ten moment s jestrabim okem se mi zda hodne sporny skoro az skandalni. Out byl zahlasen okamzite
Reagovat
slacker
Jinak se mi moc libilo jak Caro behala po kurtu. Mohla by se v Petra v tomhle inspirovat, jak včera spoustu micu predcasne vzdávala mi penilo krev.
Reagovat
smazaný uživatel
kde jsem vzala, že se hrály 3 sety? Fakt jsem blbka :)))
Reagovat
smazaný uživatel
chtek jsem se zeptat kdy budou ctyrhry vylosovany?? a kdo tam bude ?? a jestli nevite jestli tam budou H+H a kvitovka??
Reagovat
smazaný uživatel
Pochybuji, že Petra bude hrát na US Open čtyřhru. H+H by měly hrát spolu... los bude 26.8. v kolik, to netuším :-)
Reagovat
PetaM
Petra určitě hrát čtyřhru nebude. Ona bere čtyřhru jako seznámení se s povrchem, ale vzhledem k tomu, že na GS začínají čtyřhry později, tak bude mít singlový zápas dříve, než deblový. H+H by měly hrát spolu. :) :)
Reagovat
smazaný uživatel
diiky obema a z ostatnich?? treba sestri pliskovy??
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to fakt netuším.. počkej si do pondělí :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Pánové, vaše názory mě překvapily a rozhodně ne příjemně. V první řadě, těch "šokujících" porážek letos už Petra utrpěla několik a nic se nestalo, těžko můžete čekat, že by se něco změnilo teď. V druhé řadě, Petra žebříček zas tolik neřeší (a v polovině první dvacítky už je, Oskare ;-) ) a je otázka, jak moc velký pokles by to musel být, aby na to nějak radikálněji zareagovala. Může se nám to nelíbit, ale to je tak asi jediné, co s tím můžeme dělat, hlavu jí nepředěláme. Za třetí, pokud jste pozorně poslouchali pozápasové rozhovory, tak víte, že Petra se svým výkonem v současnosti rozhodně spokojená není. Za čtvrté: 29 tříseťáků s poměrem 18:11 svědčí jednak o tom, že na tom fyzicky není tak špatně, jak tu pořád někteří opakují, jednak o nedostatku sebedůvěry. A právě nedostatek sebedůvěry je to, co ji letos trápí ze všeho nejvíc. A není lepšího léku na nedostatek sebedůvěry než těžké a vydřené vítězství.

Prostě a jednoduše s vámi nesouhlasím.
Reagovat
smazaný uživatel
Ach jo, slovíčkaříš. Ale ano, byl jsem nepřesný. Samozřejmě jsem tím výrokem myslel 11. - 15. místo. Přesto myslím, že kdo chtěl, pochopil....

A když o tom teď přemýšlím, třeba by ji probralo ještě nižší umístění.;)
Reagovat
smazaný uživatel
To jsem mohl tušit, že se chytneš toho nejméně podstatného v mém sdělení a to důležité budeš ignorovat. :-))
Reagovat
Fandina
Podle mě mnozí nereflektují realitu. Mají představu, že Petra spí a nehraje a že je potřeba jí probrat. Opak je pravdou. Nejen pozápasové rozhovory, ale celkově je jasné, že Petra hraje jak umí a nespí. Vyhrává.
Reagovat
smazaný uživatel
ty jsi velký fanda Petry, asi snad i její nejznámější.:)

Nesouhlasíš s mými názory. Ok, já to beru, to je normální. Já nesouhlasím zase ve velké většině s tvými.
Upřímně, nechci se s tebou pouštět do sáhodlouhých debat, které stejně nikdy nikam nevedou a neskončí jinak než tím, že se spolu neshodneme.

Že Petra letos utrpěla několik "šokujících" porážek a nic se nedělo, je velké mínus pro ni a předmět k zamyšlení.
Že neřeší tolik žebříček? Její věc, ale neklame jen sama sebe, aby na sebe nevytvářela tlak? Přece chce vyhrávat, každý chce vyhrávat, postup žebříčkem je důsledek výher. O tom, že chce vyhrávat, tady nikdo nepochybuje, to by ani nelezla na kurt. Ale dává tomu opravdu vše potřebné? Já myslím, že ne. To je asi celé, co ti k tomu mohu říci.

Vyjádřil jsem svůj názor a pohled na věc. Aby se to změnilo v nekončící debatu, opravdu nechci...
Reagovat
smazaný uživatel
Mě by jenom zajímalo, proč myslíš, že tomu nedává vše potřebné..
Reagovat
smazaný uživatel
Prostě myslím, vidím, slyším....;)
Reagovat
smazaný uživatel
Zajímavé, já rovněž myslím, vidím, slyším a přesto obecně docházím k opačným názorům než ty ;-)
Reagovat
Fandina
Co se týká trénování a kondice Petry, tak nikdo, kdo není s nimi to nemůže posoudit.
Reagovat
smazaný uživatel
To já říkám pořád, ale protože jsem zaslepenej FFK, tak automaticky nemám pravdu..
Reagovat
Fandina
Tak to jsme dva. Já také nebudu někde psát, že někdo netrénuje, když s tím člověkem nejsem. Navíc i z rozhovorů vyplývá, že Petra podrovně rozebírá jak a co by měla zlepšit a celkově z jejich týmů se dozvídáme o tom co trénují a fotky jsou i na facebooku.
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak..
Reagovat
smazaný uživatel
No a co je na tom divného, že na základě stejných podkladů docházíme k odlišným závěrům? To je běžná věc. Ty navíc mícháš fandění a víru ve sportovce, že dokáže vyhrát zápas atd. s následnou tenisovou diskuzí o daném tématu.

Navíc jsi ovlivněn tím, že máš Petru strašně rád, jsi její velký fanda, tím už z principu ztrácíš objektivitu. To není nic špatného, není to urážka.

Když někomu hodně fandím, daleko více se do toho vžívám. Tím pádem nebudu nikdy plně objektivní, i kdybych sebevíce chtěl. To je prostý fakt.
Reagovat
Fandina
Diskutovat o někom je normální, ale psát, že dotyčný trenuje málo to už by mělo být na nějakém reálném podkladě.
Reagovat
smazaný uživatel
A kdo říká, že je na tom něco divného?

Připouštím, že nejsem objektivní, a ani jsem nikdy nic takového netvrdil, samozřejmě že mám Petru velmi rád a že jí pořád věřím. A samozřejmě že se to všechno v mých příspěvcích odráží.

Ale přesto přeze všechno, nepokoušej se mě ani sobě namluvit, že jsi objektivnější. Už jenom čistě z toho důvodu, že o zákulisí Petřiny přípravy a fungování jejího týmu víš stejně málo, jako já.
Reagovat
smazaný uživatel
Břicho :DDDD
Reagovat
Fandina
janekda ... ty máš břicho?
Reagovat
gigin
Bolí ho. Smíchy.
Reagovat
Fandina
gigin ty jsi janekda?
Reagovat
smazaný uživatel
Tak proč nám ten fór taky neřekne, ať se můžeme zasmát spolu s ním?
Reagovat
Fandina
quesh ... přesně tak. Zajímalo by mě od janekdy to břicho a hlavně proč se tak za něj popadá ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, myslím si, že jsem co se týká Petry, objektivnější než ty.

Objektivita neodvisí od informací, které máme jeden či druhý k dispozici. Mimochodem, není nikde psáno, že máme oba stejné informace, na kterých stavíme. Ale to je jedno. O objektivitě to nic nevypovídá.

Jak dlouho jsi jenom obhajoval, že je její kondiční příprava v pořádku? Jak dlouho jsi obhajoval, že když půjde dolů břicho, nebude to znamenat nijak velký posun? Jak dlouho jsi obhajoval, že vlastně žádné břicho ani nemá? Jak dlouho jsi tu obhajoval přítomnost Bajzy a to, že je Petřin tým v pořádku? Že je vlastně vše v pořádku a stále se nic neděje? Jak dlouho? Hodně dlouho. Obhajoval jsi neobhajitelné.
Byl jsem snad já někdy sprostý k ostatním uživatelům, kteří měli odlišný názor od mého?

Znovu opakuji, já se tu s tebou bavil slušně a hned v počátku jsem ti napsal, že přes velkou odlišnost v našich názorech, se s tebou nechci pouštět do debat. Napsal jsem ti to slušně a i zdůvodnil. A co jsi udělal ty? Urazil ses jako malé děco, že z tebe dělám zaslepence, aniž bych si přečetl tvé příspěvky.
Reagovat
smazaný uživatel
Asi máte oba krátkou paměť. Najděte si diskuzi, kde jsme si psali o trenování a a já tvrdil že by měla shodit břicho.
Genetika padla, štítná žláza taky, ženské specifika taky, konečně potrenovala fyzičku a co se stalo? Břicho téměř není.

A ten trenink je to, po čem jsem volal. A Fandina, chce pořád důkazy. Tak říkám břicho je důkaz.
Reagovat
smazaný uživatel
Zapomněl jsem se přelogovat. Sorry.
Reagovat
smazaný uživatel
Obávám se, že v tom případě si to myslíš špatně.

Objektivita závisí výhradně na množství informací, přesněji na množství správných informací. Pokud nechodíš na Petřiny tréninky, pochybuju, že máš k dispozici lepší informace než já, ale to není podstatné.

Nevyčítej mi tu nesmysly. Vzhledem k tomu, kolik letos hrála a vyhrála tříseťáků, tak její kondice v zásadě v pořádku je. Ano, Petra teď něco shodila, ale všechno to vychází z vašeho předpokladu, že to, co měla navíc v Katovicích, byl její dlouhodobý standard. Nebyl. Přítomnost Bajzy jsem neobhajoval, na rozdíl od vás jsem ji ale nezavrhoval předem. Že se Petra rozhodla ho vyměnit, to respektuju. nic víc, nic míň. A jestli je její tým v pořádku? Vždycky jsem tvrdil to, že to si musí rozhodnout sama. Já se Petry pouze zastával a to hodlám dělat i nadále.

Ani já neurážím nikoho, kdo má odlišný názor od mého. Urážím pouze ty, kteří před tím začali urážet mě.
Reagovat
smazaný uživatel
Břicho nebylo ani před tím a neoháněj se tu Katovicema, to byla výjimka.
Reagovat
Fandina
Aha, tak v pohodě. Nevěděla jsem, že gigin a ty je jedna a táž osoba. Co se týká toho břicha, tak také sorry. Když někdo napíše břicho, tak nevím, co má na mysli. K Petřině břichu se nemíním vyjadřovat. Takže sorry.
Reagovat
gerd
Nevím proč se tu furt Kvitová řeší! Přece každý soudný fanda tenisu když bude vidět že se Kvitová o nápravu snaží tak jí bude fandit,ne?Horší je ovšem když ten pokrok není žádný nebo mizivý!Kvitová by měla něco změnit od základu! Co? No to se musí poradit s odborníky,ale s Kotyzou určitě ne!Když to Kotyza nedokázal za takovou dobu tak je pořád pro Kvitovou přínos? Já tedy myslím,že ne!
Reagovat
Fandina
jsem ráda, že jste to daly a jedna z vás bude ve finále. Gratulka. Osobně věřím, že vyhraje Petra. Když Klárka, tak také dobře. Jsem zvědavá na hru obou. Držím palce, ať vyhraje ta lepší!
Reagovat
smazaný uživatel
Uvidíme dnes duel Kvitová a Zakopalová i na TV, nebo kde?
Reagovat
PetaM
Ano, bude stream :) Britský EuroSport :)
Reagovat
Fandina
V televizi Slovak Sport 2 a Suppertennis.
Reagovat
smazaný uživatel
Britský EuroSport je dobrej, skoro se mi neseká :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Po delší době jsem viděl její zápas naživo. Po té avizované "tvrdé" měsíční přípravě před americkými turnaji a změně stravy evidentně zhubla - a je to znát nejen v oblasti břicha. To bych viděl jako první krok správným směrem. Ohlašovaná změna kondičního kouče, se kterým chce začít spolupracovat po USO, by jí mohla také hodně pomoci. Když bude ovšem ona pořádně chtít....

Souhlasím s těmi názory, že pokud by s takovými výkony, který třeba předvedla včera, vyhrála turnaj, bylo by to pro její další tenisový vývoj jen ku škodě. Protože by to mohlo vést k sebeuspokojení a mylnému dojmu, že je to vlastně celkem OK, nic se neděje, a že tenis je přece nahoru a dolů, což Petra občas ve svých rozhovorech zmiňuje. To ovšem není cesta ani myšlení k vyhrávání GS, postupu na žebříčku směrem vzhůru, ke konzistenci a naplnění potenciálu, který v ní dříme....Osobně si myslím, že kdyby se propadla do půlky první dvacítky, mohlo by ji to konečně nastartovat.

Petra je velmi talentovaná, to bezesporu, ale z "pouhého" talentu ještě nikdy nikdo nic pořádného a stabilního nevytěžil (argumentace vyhraným Wimbledonem jsou mimo - Petra má přece na víc než na jeden GS). Petra musí dřít, nespokojit se s málem, mělo by ji vadit, když není schopna podat na kurtu takový výkon, který je její TOP. A ne pak říci: "Pokud vyhraju poslední míček, tak je to v pořádku". Opravdu je to v pořádku?! Je v pořádku hrát tolik tříseťáků s daleko horšími soupeřkami a ubírat si síly pro závěrečná kola? Já myslím, že rozhodně není.
Reagovat
smazaný uživatel
Kvitistům se to nebude líbit.:) Ale mám pocit, že se Petře prostě děje to, co se stalo a stává mnoha dalším talentovaným sportovcům, lidem - k tomu, kam se dostala, že vyhrála stylem "nahoru dolů" Wimbledon, ji napomohl ve velké míře talent. Absentovala tam tvrdá dřina a stav vědomí, že tenis a jedině tenis. Vyhrála to tak nějak mimoděk...A to si myslím, že jí mohlo paradoxně i uškodit, zbrzdit její vývoj a potvrdit v ní mylný dojem, že ono to nějak půjde....Nepůjde. Pokud nezačne tvrdě dřít a tenis se pro ni nestane naprostou prioritou, nebude ochotna tomu podřídit a obětovat naprosto vše, její potenciál nedojde naplnění.
Ano, může vyhrát občas nějaký turnaj, i ten GS. Ale to, na co by měla, kdyby opravdu chtěla, to naplnění nedojde.

Můžeme si vzít pro srovnání Petru a Viku. Dle mého disponovala Petra na počátku tenisové kariéry větším talentem než Vika. Tím pádem měla větší předpoklady k tomu, že se rychleji dostane tam, kde je teď Vika. Ale ono se tak paradoxně nestalo.
A co je toho příčinou? Jejich absolutně rozdílný přístup, a to i mentální. Zatímco Vika dřela a dřela, nespokojila se a nespokojí s ničím jiným než vítězstvím, neustále je ze všeho, co dělá, cítit její touha stále se zlepšovat, u Petry to tak není. Vika se jednoho dne dostala na vrchol, a už tam zůstala. Petra ne. Slýcháme od ní věty typu: "Nemusím nikomu nic dokazovat. Tenis je nahoru dolů. Vyhrála jsem poslední míček, tak se nic neděje atd....".
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, je pravda, že si někteří lidé idealizují sezónu 2011. Petra v ní byla opravdu také nestabilní, podávala nevyrovnané výkony, vypadávala v počátečních kolech turnajů. Ale je rok 2013 a ono je to až na nějaké drobnosti stále stejné. Nevidím ten posun. V některých herních aspektech je to spíše horší. V r. 2011 hrála bez tlaku, teď tlak nezvládá. Stále ji chybí plán B atd....

Je to samozřejmě její věc a její život, rozebírám to tu jen z pohledu tenisové diskuze. Petra opravdu nemusí nikomu nic dokazovat. Ale to nechce dokázat něco sama kvůli sobě, to se chce plácat na hraně první desítky nebo ještě níže a mít nálepku dalšího nenaplněného talentu?

Osobně jsem stále přesvědčen, že na to Petra přijde včas a srovná si všechno v hlavě tak, aby byla úspěšná. Myslím, že už příští sezóna by to mohla odstartovat. A moc bych jí to přál.
Reagovat
PetaM
Já myslím, že ještě max. 2 roky a Petra bude mít nového trenéra. Pokud tedy nepřijde nějaký větší úspěch. To by ji uklidnilo a Kotyza by zůstal. Nevím, poslední dobou mám takový pocit, že se něco děje ve vztahu Kvitová-Kotyza .. :D Nevím proč, je to jen pocit :) :)
Reagovat
smazaný uživatel
Napsal jsi to hezky, proč by se to Kvitistům nemělo líbit? :)) Já to přece taky tak vidím, už jsme o tom jednou psali, že Petra není tak silná a tvrdá a proto se nemůže srovnávat se špičkou jakou je Serena, Vika, Maša. Já jen coby její fanda si přeju, aby se ten její potenciál, který v sobě má, pomalu nevytrácel.... i já věřím, že se dá dohromady, otázka je kdy..:)
Reagovat
smazaný uživatel
taky te rada ctu, Oskare! :-)
Reagovat
Fandina
Petra má určitě potenciál a já také věřím, že se ještě ukáže. Ale na rozdíl od ostatních bych na ní nebyla tak přísná. Podle mě dělá co může. Určitě chce vyhrávat. Tak držím palce a přeji úspěch. Peťo ... pojď pojď pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
Já na Petru nejsem přísná, jen mě někdy prostě sere s prominutím. A vzhledem k tomu, jaký byl zájem o místa v letadle směr Petra, tak nejsem sama :)))) Ale to na fandění přece nic nemění ne? :))
Reagovat
smazaný uživatel
Asi jsem měl napsat spíš FFK.:) Tímto se Kvitistům omlouvám!:)

Jj, já si pamatuju, jak jsme si o tom spolu už jednou psali. Bylo to, tuším, před RG na základě nějakých rozhovorů na iDnes....

A rozumím tomu, co si přeješ, jako její fanda, a že ji tlačíš, i když se nedaří, máš obavy, aby se nevytrácel potenciál atd..., to tak má asi každý.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Já tebe taky, ale to ty víš.:-)
Reagovat
deLaFere
Slušný příspěvek, je na něm nepochybně spousta pravdy. Byť Petře pochopitelně fandím, začínám z ní být už dost otrávený.Berdych je v posledních letech přesný opak. Dře, dře a dře.
Reagovat
Fandina
Petra hraje podle mě jak umí a podobně jsou na tom ostatní holky. Ale Petře se pořád vyčítá, že by mohla hrát líp. Tak samozřejmě líp hrát by mohl každý.
Reagovat
deLaFere
Akorát to má jeden háček, takový talent a potenciál, jako má Petra,se na okruhu hledá jen těžko.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale já jsem taky klub, možná ještě horší než FFK :))) Mně osobně je prostě Petry svým způsobem líto...
Reagovat
deLaFere
A to je ten důvod, proč je spousta lidí frustrovaná, protože to vědí.
Reagovat
Fandina
Nikdo neví, jaký má Petra talent, jestli větší než Serena, Vika, Mária a další. Talent je nezměřitelný, je to pojem, domněnka, předpoklad, ale to je všechno.
Reagovat
smazaný uživatel
Dva roky? To mi přijde, že už by mohlo být pozdě. Já si myslím, že když jí nepomohou ani ty změny, které načala, a které budou pokračovat kondičním koučem, mohla by ho vyměnit v r.2014. Pokud se k tomu tedy odhodlá. Ona je na něho dost fixovaná. On na ni asi také a nechce ji nějak ubližovat tím, že by ji postavil před nějaký radikální postoj: "Buď budeš konečně makat nebo končím".

Ale to je právě to, o čem jsem psal. Když bude chtít se stávajícím stavem něco udělat, bude tomu muset plno věcí obětovat a podřídit. I věci, které pro ni nebude snadné udělat, i třeba z emocionálního hlediska. Výměna Kotyzy je určitě jednou z nich.
Já si myslím, že je to dobrý a zkušený trenér. Ale také si myslím, že už Petře dal, co mohl a nikam se neposouvají. Vždyť i on už z toho musí být frustrovaný.
Podle mě by Petra změnu trenéra potřebovala už jen proto, aby jí to dalo nový impuls, a aby se odpoutala od zažitých stereotypů.

Petře by podle mě prospěl nějaký dobrý motivátor. Někdo, kdo by ji dokázal pořádně nakopnout a nahecovat.
Některé tenistky to nepotřebují. Jsou zavilé, ambiciózní a dříčky od přírody. Petra ten typ není, ona potřebuje nabudit a probrat. To není žádná špatná vlastnost, každý člověk je jiný. Ale pak taky každý potřebuje, aby měl kolem sebe tým jemu šitý na míru.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Já ti rozumím, že je ti jí svým způsobem líto....

Tak jestli seš FFK, tak alespoň nepatříš do jeho agresivní frakce.:))
Reagovat
smazaný uživatel
Víš co je zajímavé? Pokud kdekoliv Kotyza o Petře mluví, tak zmiňuje, že maká a že je na sebe velice tvrdá. Což je zřejmě důvod, proč jaksi nemá potřebu vyřknout tu tebou zmiňovanou větu.
Reagovat
Fandina
Podle mě žije v některých lidech tady představa, že Petra netrénuje, necvičí kondici a nic nedělá. Zajímalo by mě, jak na to ti dotyční přišli?
Reagovat
smazaný uživatel
"Dle mého disponovala Petra na počátku tenisové kariéry větším talentem než Vika."

S tím nesouhlasím. Vyhrála Petra někdy juniorský GS? Vika vyhrála dva (AO 2005, USO 2005). Podle mě byla na počátku tenisové kariéry naopak talentovanější Vika. Hrála debla i mix, všude měla úspěchy a perfektní předpoklady k tomu, aby jednou byla na špici. Problém byl snad jenom ohledně psychiky, ale tu Vika dokázala vypilovat, a proto se dostala na vrchol... Tréninková dřina v tom samozřejmě taky hraje obrovskou roli, ale přesto si myslím, že Vika byla talentovanější než Petra a je prostě komplexnější hráčkou. Petra je pořád hlavně ranařka... No a co se týče Petry a tréninku, tak ona musela taky hodně tvrdě pracovat (s Ivankem), aby v roce 2011 dosáhla toho, čeho dosáhla. Kdo si vzpomene na Petru, když začínala ve Fed Cupu, tak měla určitě mohutnější postavu...
Reagovat
smazaný uživatel
Hrála Petra vůbec někdy juniorský GS?
Reagovat
smazaný uživatel
Fandina: jo, tak to mě taky..

PetraFans: já ti mám vůbec takový pocit, že Petra se mezi juniorkama moc nezdržela, že těch turnajů odehrála minimu..
Reagovat
smazaný uživatel
Tuším, že začínala s profi tenisem v 16, tak to už asi mezi ženami spíš.. nevím..
Reagovat
smazaný uživatel
Třeba, že až teď ubylo její pověstné břicho. Které vy jste tak bránili.
Anebo ona vlastně na to neměla čas a trénovala dvojchyby.
Reagovat
slacker
Skvele zhodnoceni, bohužel Quesh to ještě necetl a ostatni kvitiste jsou normalni :-)
Reagovat
Fandina
o Petře z roku 2011.
V odkazu si odstraňte velké X ve slově tenXnisbet.cz
http://www.tenXnisbet.cz/ruzne/prace-se-mnou-boli-rika-jozef-ivanko-ktery-stoji-za-promenou-kvitove-12-2011
Reagovat
smazaný uživatel
Nesouhlasím.

Nejde o dosažené výsledky. Ty už do toho ve svém příspěvku zamotáváš práci, kterou na sobě Vika vykonala. Neshazoval jsem Viku a její herní kvality, kterých dosáhla tvrdou pílí a ambicemi. Použil jsem ji pouze jako příklad, protože to jsou s Petrou dvě odlišné osobnosti.

Ale Petra má v ruce dynamit, který čeká jen na to, aby explodoval. Petra má velký talent, který se rodí jednou za pár let, za deset?:)
Reagovat
smazaný uživatel
Á, boříč rozumných diskuzí dorazil.. Vítej, slackere.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím si, že v juniorkách hraje talent velkou roli... Jinak taky nesouhlasím, protože dynamit v ruce zdaleka není všechno. Má ho kromě Petry i víc hráček a je jim to k ničemu, když jim to lítá do autu... Rozhodně nechci Petru nějak shazovat, ale dělat z ní nějaký megatalent, to je podle mě trochu přehnané.
Reagovat
smazaný uživatel
měří se snad talent juniorskými GS? Vyhrála snad někdy Serena juniorský GS?

Sám jistě víš, že porovnávat juniorský a seniorský tenis vůbec nelze. Těch juniorských světových jedniček a vítězů GS, kteří nikdy neprorazili u senioru, je nespočet. To jsou dvě rozdílné ligy. Ten pravý boj začíná až v seniorech.
Navíc Petra snad na juniorských GS ani příliš nehrála, o tom teď z fleku nemám přehled....
Reagovat
smazaný uživatel
Talent jako takový je neměřitelná věc a Oskarovo srovnávání je od něj spíš lehce zoufalý pokus, jak dodat svém tvrzení alespoň nějakou váhu. Ale Petra bezpochyby talent má, jinak by nebyla tam, kde je.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Serena asi hrála mezi dospělými už jako hodně mladá... Každopádně, juniorský tenis není nic podřadného. Spousta hráček, které byly dobré v juniorkách, jsou dobré i teď (Masha, Vika, Caro, Aga a další). Takže předpoklady tam určitě jsou, i když jich každý nevyužije...
Reagovat
slacker
Kazda diskuze do které se zapoji Quesh prestava byt rychle rozumna.
Reagovat
smazaný uživatel
proboha... Nikdo přece nesnižuje juniorský tenis! Prostě podle mě je a byla na počátku tenisové kariéry Petra talentovanější než Vika.
To samo ale ještě úspěch neznamená. To snad všichni víme i vidíme. Viku jsem vybral proto, protože i když měla na počátku méně talentu (podle mě), již teď z toho vytřískala daleko více než Petra.

Vika k tomu, aby hrála tak, jak hraje, musela ujít dlouho cestu a hodně dřít. Zvládla to skvěle, všechna čest. Od r. 2011 na sobě ohromně zapracovala a hodně se zlepšila. Stala se z ní jedna z nejlepších hráček na okruhu.

Kdyby Petra začala dřít tak jako Vika, kdyby našla recept a posílila se mentálně. Kdyby byla ochotna udělat nutné změny, které by ji na počátku i vnitřně bolely, ale na konci by byl ten sladký úspěch, viděl bys, jaká hráčka by z ní byla. A nepiš mi, že to jsou kdyby...Já ti jen vysvětluji, proč jsem použil Viku.

Ty si myslíš, že byla talentovanější Vika, tak ok. Žádný problém.:) Tím bych to ukončil, souhlasíš?:)
Reagovat
smazaný uživatel
Diskuze tady ku*viš leda ty nesmyslným navážením se do mě.
Reagovat
slacker
Juniorky tenis dost trpi tim ze spousta hracek brzo prechazi k zenam. Byt juniorsky sampion az v 18 je něco jiného nez jim byt uz v 15-16. Mysleno obecne a není za tim zadny (skryty) utok na konkretni hracku
Reagovat
smazaný uživatel
To je hodně divoká spekulace. A teď do mě.
Reagovat
slacker
Dokud se tady budes takhle producírovat tak se do tebe budu navazet. Mluv rozumne a nikdo se do tebe nebude navazet
Reagovat
smazaný uživatel
Dokud se tu bude za jediný rozumný názor považovat to, že Petra hraje na hov.. , je to flákač a tým kolem ní jsou id*oti, jež je třeba vyměnit, tak asi rozumně diskutovat nebudu, s tím se holt smiř.
Reagovat
smazaný uživatel
Já si myslím, že Vika byla talentovanější. Ano, souhlasím. :)
Reagovat
slacker
Rozumnost není v tom jestli je spravny názor ten nebo názor opacny.
Někdo s tebou jedna diplomaticky někdo si nebere servitky.
Reagovat
Jan
Souhlasím s tím co píšeš na začátku tohoto vlákna. Ve všem. Ale myslím si, že Petra už se nikam neposune a bude se plácat někde v top 20, top 30, podobně jako Ivanovičová. Důvod pro toto tvrzení je ten, že mám dojem, že Petra nechce příliš tvrdě trénovat a proto to bude takové. Ještě před rokem jsme mnozí doufali, že se stane světovou jedničkou, teď už si to nemyslím. I když bych jí to přál, ale to by musela setsakra něco změnit v přípravě.
Reagovat
PetaM
Napíšu sem můj skromný názor na dnešní utkání.

Dle mého dnes uvidíme zápas plný zvratů. Budou se střídat světlé chvíle, s těmi horšími. Bude k vidění určitě spousta dvojchyb. Jak na straně Petry, tak na straně Kláry. Je myslím velká šance, že uvidíme i kvalitní a krásné výměny, které budou kontrastovat z metrovými outy a sítí. Pokud bude Petra hrát jako s Nasťou ve třetím setu, vidím to na podobný výsledek, jako v IW. Což ovšem nemůžu očekávat. Určitě nečekám kanára, to by si holky neudělaly. Bude záležet na tom, jak dobře bude jedna nebo druhá hrát. Zvítězit můžou obě dvě. Ale šance vidím tak 60:40 pro Petru. Nepíšu to jen proto, že jsem "fanatický fanda Petry Kvitové", ale proto, že Petra je větší bojovnice a když se nase*e, tak soupeřky mají co dělat, aby stíhaly. Chtěl jsem vidět už ten zápas v IW, takže teď konečně uvidím Kláru a Petru hrát proti sobě :) Holky, pojďte! :) :)
Reagovat
smazaný uživatel
snad Petra vyhra

lebo Zakopalova vo finale no to by bol des a hruuuza
Reagovat
smazaný uživatel
Asi jsem viděl jiný set :(

Petra x Nasťa ve třetím byl masakr tenisu. A jestli to byl její nejlepší set, tak je na tom hůř než jsem si myslel.
Reagovat
smazaný uživatel
Já očekávám hodně ztracených servisů. Klářin servis by nemuselo být těžké získat a víme, jak umí Petra ztrácet ten svůj čistými hrami.
Reagovat
smazaný uživatel
teraz som sa dostal ku zapasu
Lacko - NADAL
Jak mu dal Lacko kanara:DDDDDDD
Reagovat
smazaný uživatel
bohajeho, Cico! Odstran si, prosim te, z nicku alespon tu sedmicku! :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
nezaujimas ma
:DDDDDDDDDDDDD
Reagovat
gigin
Chovej s k Bohyni tp slušně!! Pěkně se jí omluv a tu 7 si odstraň, když tě o to hezky žádá!! Neser!!!
Reagovat
smazaný uživatel
ma nechci nasrat aj ty
s takymi c.hujovinami
Reagovat
dadaft
viděl jsem Caro v poslední době proti Azarence a včera proti Stephens, no a musím říct, že hraje fakt dobře.
kandidátka na titul v New Havenu.
a když se podívám na pavoučka USO - QF bych se nedivil......

gratulka Petře a Kláře.
Reagovat
smazaný uživatel
nejlepší výsledek Petry na turnaji, kde obhajovala titul. doposud to bylo čtvrtfinále (Wimbledon a Rogers Cup), ale teď....semifinále!! :D
Reagovat
lars
Kdy slo Petre naposledy podani ?? tipnul bych proti Suarezovy na Wimbledonu ? tj. pred asi 10 zapasy
Reagovat
LukasH
Skvěle jí šlo proti Samanthě v Torontu a včera ve 3. setu měla úspěšnost 1. podání 81%
Reagovat
smazaný uživatel
já myslím proti Robson v Carlsbadu :D
Reagovat
lars
Jo proti Stosurovy to bylo. Ale jinak ji podani v posled. zapasech nejde.
Reagovat
smazaný uživatel
Uvaga, uvaga. Fantasy liga je zpět! Založil jsem ligu na stránkách, kde jsme hráli už Wimbledon. Kdo bude mít zájem, nechť se připojí. Něco málo z pravidel na úvod.

Hra spočívá v tom, že si člověk poskládá tým 16 hráčů (8 hráčů z ATP a 8 z WTA). Je to jedinej čas, kterej tý hře obětuje, tzn. maximálně hodinka, když se člověk hodně snaží. O zbytek se už postarají samotní hráči. Podle toho, jaký výkony podávají během turnaje, tak vy získáváte body. Ty se připisují za tyto úspěchy:

Player on participant's team winning a match - 10 Points
Straight Sets win bonus (player on participant's team wins in straightsets) - 2 Points
Player on participant's team beating a higher-ranked player - 2 Points
Non-seeded player on participant's team beating seeded player - 2 Points
Losing player on participant's team winning at least 1 set - 1 Point
Team Captain - Will score double their points for their team.

Do týmu si musíte vybrat (jak v ATP, tak ve WTA) 3 hráče z top 25 a 5 hráčů mimo top 25. Občas maj v žebříčcích nějakou kravinu, ale max 1 během turnaje. Jako minule, když 22. Granollers šel vzít do toho top +25 týmu. Nicméně je potřeba teda zohlednit žebříček, koho hráči můžou potkat atd, nebo to tam taky můžete nasázet podle sympatií :))) Když vám hráč vypadne, nahradit ho nemůžete, jen si zvolíte 16 hráčů, kapitána a necháte to na nich.

Registrace je tu:
http://tennisdream
team.sportal.com.au/register

V kroku 3 zvolíte možnost "I was INVITED by someone to ENTER his or her Private League" a dáte tam kód "180313".

A prosím vás, jako jméno trenéra si dejte svůj NICK TU Z TP!!!! Abychom věděli kdo je kdo.

Tak bude fajn, když se vás co nejvíce přidá.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Jak se jmenuje ta fantazi liga taky bych si zahrál?? :):D
Reagovat
gigin
Oskar to dal skoro pod každý článek. Porozhlédni se. Je to tam včetně instrukcí.. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Dali sem hezkou fotku :-D
Reagovat
Titan
Fandím Klárce, a ve dvou setech bych prosil. Klára má sice velké blackouty, ale Petra potřebuje nepříjemné prohry jako sůl. Ale i tak bude třetí kolo na US Open pro Petru výhra...
Reagovat
petrulinka
Mně nevadí, že fandíš Kláře, protože je taky naše, ale ty blbé kecy okolo Petry. Ty by sis fakt mohl odpustit.
Reagovat
smazaný uživatel
Potřebuje nepříjemné prohry jako sůl? Cože? Petra potřebuje získat sebevědomí a ne ho ztratit..
Reagovat
smazaný uživatel
"Milujes - li sve deti, doprej jim trochu zimy a hladu." :-)
Reagovat
gerd
mě nevadí že fandíš Kvitové ale to klanění k ni jak k Alláhovy je směšné,trdlo jedno
Reagovat
Titan
Blbé kecy? Nevím, jak růžové jsou tvé brýle, ale blbé kecy tady mají většinou ti, co nevidí, jak Petra hraje bez ohledu na výsledek, protože Anastazia to pěkně vorala...
Reagovat
smazaný uživatel
je mi blizky pristup Ivana, ten samozrejme podporuje vsechny sve dcery, v urcite fazi turnaje ovsem provede cisty rez a caddyho dela te nejlepsi.. Petro, pojď! :-))
Reagovat
Titan
Ano, potřebuje nepříjemné prohry. Žádné slitování, doba hájení nováčků je dávno pryč. Nemá výkon, může jít zalévat kytičky. Petře nepomůže jemné ladění, ale tvrdý restart...
Reagovat
Titan
I to je pravda, pokud jde o výcvik zvláštních jednotek pro nasazení v těžkém terénu. Petra se pohybuje také pro ní v těžkém terénu, a evidentně to nezvládá...
Reagovat
petrulinka
Tak znovu, fandi si komu chceš, však každý máme své oblíbence a určitě mi nevadí, když někdo fandí proti Petře, ale vadí mi, že Petře prohru přeješ takovým způsobem. A nevím, co tady pleteš růžové brýle, za jedno je nikdo z nás fanoušků Petry určitě nemá a za druhé mi zkus vysvětlit, jak to souvisí s tím, že Petře přeješ "nepříjemnou prohru", protože ji podle tebe "potřebuje jako sůl".
Reagovat
petrulinka
A podle mě žádného hráče nenakopne prohra, ale spíše těžce vydřená výhra.
Reagovat
smazaný uživatel
:-) trochu ke hre.. videla jsem jen preddestove dejstvi, souhlasim, Petra v prvnim opravdu tragicka a neslo vubec jen o podani, neni prece mozne, aby ji paralyzovalo natolik, jak zminuje v rozhovoru (ktery se mi, mimochodem, vubec nelibi) obrat v druhem jsem ocekavala - vysoka mira pravdepodobnosti - ale vzdycky i u Pavlju....;-)
Reagovat
petrulinka
"I to je pravda, pokud jde o výcvik zvláštních jednotek pro nasazení v těžkém terénu. Petra se pohybuje také pro ní v těžkém terénu, a evidentně to nezvládá..."
Petra hraje tak, jak hraje, proto jí nepřestanu fandit. A tady k tomu, co jsi výše napsal, můžeš mi sdělit, kolik hráček na okruhu "to zvládá"? Tedy když odpočteme Serenu, možná tak Viku. To, že sis třeba myslel, že Petra je nějaká bohyně, která od vítězství ve Wimbledonu bude pořád vyhrávat, to je tvůj problém, tak to potom máš asi ty růžové brýle ty. Já si myslím, že Petra je kvalitní hráčka, proto je tam, kde je, někdy vyhrává, někdy prohrává, tak jako všechny ostatní hráčky na okruhu. Nic víc, nic míň. A vždycky jí samozřejmě přeju výhru, to, že se jí občas nedaří neznamená, že jí budu stejně jako ty přát prohru. Takže asi tak :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
promin, ale to je klise. Zalezi ale predevsim na povaze, samozrejme. Mne osobne vydrene vitezstvi presvedci, ze jsem prece jen dobra - ta moznost existuje, kdyz jsem vyhrala, ne? :-) Prohra je jednoznacna odpoved.. a zacnu makat.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
na tvuj predchazejici prispevek, novy jsem jeste nezpracovala.. :-)
Reagovat
petrulinka
No to si děláš srandu, ne? Vždyť podání je naprostý základ, a pokud se nedaří, tak člověk začne být nervozní, a od toho se pak odvíjí další chyby.
Reagovat
smazaný uživatel
vubec si nedelam srandu! :-)
Reagovat
gigin
Mám hlad a je mi zima ;))
Reagovat
smazaný uživatel
napodobne. :-))) Ernestka v hladomorne uz mas? ;-)
Reagovat
gigin
Mám. A na Sibiři ;)
Reagovat
smazaný uživatel
...

ale Nando.. :-( A mel brejk.
Reagovat
gigin
Ano, jsem smutný, ale zase Gael.. ;))
Reagovat
George_Renel
hrála od 2. setu více méně to, co by člověk očekával. Snad to půjde krůček po krůček ještě více. Jen mám obavu, aby jí ty tříseťáky před USO příliš nevyšťavily.
Reagovat
smazaný uživatel
Obrovská gratulace Petře!! Udělala mi velkou radost. Ani ne moc výkonem, ale bojovností. Petře moc nešel servis. Až příliš často se snažila ''pálit'' na téčko. Ano, kdyby o dala na jistotu, hrozil nepříjemný return, ale aspoň by byla šance, že to Nasťa pošle do sítě nebo do autu a je to lepší než dvojchyba. A také mne mrzí prohrané servisy čistou hrou. Ve třetím setu se Petra zvedla. Paradoxně vypadala čerstvěji než na začátku zápasu. Když Petře teče do bot, tak mnohdy předvede úžasný úder, zajímavé. Překvapila mne přítomnost Pály a absence Kotyzy. Nemám proti ani proti jednomu nic, přesto má u mě Pála jedno velké plus - povzbuzuje Petru a nesedí tam jako Kotyza, který mnohdy vypadá, že je mu to jedno. Vzpomeňme na zápas s Wickermayer v Eastbourne. Petra měla ve tváři zoufalý výraz, potřebovala aspoň trochu povzbudit. A co dělal Kotyza? Povídal s Piotrem... Také mne napadlo jedno řešení, jak z Petry ty výhry dostat. Posadit do hlediště několik českých tenistek, trenéry, fyzioterapeuty apod. a namluvit jí, že hraje za Česko a že je to Fed cup :D :D svojí bojovností u mne Petra získala kapitánskou ''pásku'' ve fantasy. Původně jsem myslela, že vsadím na ''jistotu'', ale Petra mne včera přesvědčila, že si ji zaslouží. A Nasťě za tu dvojchybu při mečbolu Petry patří místo v mém týmu. Ještě jednou díky, Nasťo!!

Dnes Petru čeká Klárka. Popravdě nemám moc velkou radost, že hraje s ní. Nerada vidím, když Petra hraje proti kamarádce nebo Češce. Fandit budu samozřejmě Petře, promiň Klárko. POJĎ!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.wtatennis.com/videos/article/3430752/title/new-haven-kvitova-interview-czech
Reagovat
Fandina
Díky za odkázek. Super!
Reagovat
petrulinka
Tak Petra s Klárou hrají v 7 našeho času. Sice Petra je pro mě No.1, takže budu fandit jí, ale vůbec mi nedělá dobře, že hrají spolu, protože mám ráda všechny naše holky.
Reagovat
smazaný uživatel
Prvni semifinale od Katovic (od dubna). To by ji mohlo konecne nabudit a jsem si jistej ze nechce zustat pouze v SF a chce obhajit titul :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Velká gratulace Péťo, to co jsi předvadla ve třetím setu.. takhle dobře jsem Tě dlouho hrát neviděl, jeslti to je díky přítomnosti Pály.. tak doufám, že s Tebou bude i na US open. Krása udělala jsi mi velkou radost. POJĎ!!!!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist