Kvitová a Šafářová jsou v Madridu ve čtvrtfinále, Strýcová dohrála

6. 5. 2015, 13:16
Aktuality 1111
Petra Kvitová postoupila po vítězství 6-1 6-4 nad Ruskou Pavljučenkovovou do čtvrtfinále turnaje v Madridu. Poprvé od lednového triumfu v Sydney se tak české jedničce podařilo vyhrát na jednom turnaji alespoň tři zápasy. O semifinále se Kvitová utká s Rumunskou Beguovou, přemožitelkou Barbory Strýcové. O semifinále si ve Španělsku zahraje i Lucie Šafářová.
Petra Kvitová

Čtvrtá nasazená Petra Kvitová absolvovala v Madridu v prvních dvou kolech třísetové bitvy, ovšem dnešní zápas proti Anastasii Pavljučenkovové měla téměř celý pod kontrolou.

Po suverénním zisku první sady za 24 minut a brejku ve třetím gamu dalšího setu si mírně zkomplikovala situaci v osmé hře, když první ztrátou podání dovolila Pavljučenkovové srovnat na 4-4. Následně však Kvitová počtvrté v utkání prolomila servis soupeřky a po následné poradě s trenérem Davidem Kotyzou utkání dopodávala. Nechala sice Rusku jít do vedení 40:0, ale pěti získanými míči za sebou vývoj gamu otočila a proměnila první mečbol.

"Jsem ráda, že jsem hrála lépe než včera, to každopádně. Hrála jsem agresivněji, což bylo důležité, protože jinak by mě smetla. Všechno mi vycházelo, hlavně servis," uvedla loňská semifinalistka a vítězka turnaje z roku 2011, která dnes udělala pouhých osm nevynucených chyb. "Před turnajem jsem nečekala, že tu odehraju tři čtyři zápasy, takže mám radost, že jsem pořád ve hře," dodala Kvitová.

Ve čtvrtfinále si česká jednička zahraje poprvé v kariéře s Rumunkou Irinou-Camelií Beguovou. Sedmatřicátá hráčka světového žebříčku dnes vystavila stopku Barboře Strýcové, kterou zdolala dvakrát 6-4.

Druhou Češkou mezi osmičkou nejlepších je Lucie Šafářová. Té se dnes podařilo zdolat 6-4 6-7 6-0 zkušenou Italku Robertu Vinciovou, proti které snížila stav vzájemné bilance na 3-4.

Šafářová bojovala o postup s Vinciovou téměř dvě hodiny. V prvním setu otočila nepříznivý vývoj z 1-4 a ve druhé sadě dotáhla manko z 2-5 na 5-5 a měla dva brejkboly. Ty však nevyužila, v tie-breaku neproměnila mečbol a rozhodnout muselo třetí dějství. V něm už osmadvacetiletá Češka ztratila jen jedenáct míčků a počtvrté v sezoně postoupila do čtvrtfinále.

O semifinále, které si v Madridu zahrála už před pěti lety, bude hrát s dvojnásobnou grandslamovou šampionkou Světlanou Kuzněcovovou. S o rok starší Ruskou má vyrovnanou bilanci čtyř výher a čtyř porážek. Bývalá vítězka Roland Garros Kuzněcovová ve večením zápase zdolala 5-7 6-2 7-6 Australanku Samanthu Stosurovou a poprvé v sezoně postoupila do semifinále.

Serena odvrátila mečboly, trápila se i Šarapovová
Hořkou porážku dnes v Madridu musela překousnout bývalá světová jednička Viktoria Azarenková, kterou v osmifinále čekala aktuálně nejlepší hráčka planety Serena Williamsová. Běloruská tenistka totiž svedla s favoritkou naprosto vyrovnanou bitvu, ve které však vůbec nezvládla klíčové okamžiky.

Ten první přišel ve zkrácené hře úvodního dějství, ve kterém diváci neviděli ani jeden brejk. V tie-breaku vedla Azarenková už 5-1, ale zatímco Williamsová v úplném závěru setu dokázala trestat její slabší druhý servis, aktuálně 31. hráčka světa na příjmu pokaždé selhala a prohrála šest výměn v řadě.

Bělorusku nezlomil ani prohraný set, ani ztráta podání v tom dalším za stavu 2-2, a dvěma brejky v řadě si vynutila rozhodující sadu. V ní pak znovu dokázala smazat náskok Williamsové, která navíc za stavu 5-4 neproměnila mečbol, a po dalším brejku měla Azarenková za stavu 6-5 možnost zápas dopodávat. Při svém servisu ještě vedla 40:0, jenže třemi dvojchybami v řadě dostala Williamsovou zpátky do hry - a Američanka ji za to potrestala. Ve druhém dnešním tie-breaku nechala Azarenkovou uhrát jediný bod a po téměř dvou a tři čtvrtě hodinách zvítězila 7-6 3-6 a 7-6.

Jen o devět minut méně dnes strávila na kurtu Maria Šarapovová, která k vítězství nad Caroline Garciaovou potřebovala rovněž tři sety. Francouzka po prohrané první sadě dokázala srovnat a vynutit si třetí set; v něm už si ale favoritka dokázala pokaždé pohlídat podání a po brejku za stavu 5-5 už další drama nepřipustila.

Výsledky - Madrid - ženy (antuka):
Dvouhra - osmifinále:
Kvitová (4-ČR) - Pavljučenkovová (Rus.) 6:1, 6:4

Šafářová (13-ČR) - Vinciová (It.) 6:4, 6:7 (6:8), 6:0

Beguová (Rum.) - Strýcová (ČR) 6:4, 6:4
S. Williamsová (1-USA) - Azarenková (Běl.) 7:6 (7:5), 3:6, 7:6 (7:1)
Šarapovová (3-Rus.) - Garciaová (Fr.) 6:2, 4:6, 7:5
Wozniacká (5-Dán.) - A. Radwaňská (-Pol.) 6:3, 6:2
Suárezová (10-Šp.) - Ivanovičová (7-Srb.) 7:5, 1:6, 6:4
Kuzněcovová (Rus.) - Stosurová (Austr.) 5:7, 6:2, 7:6 (7:5)
Čtyřhra - 2. kolo:
Mladenovicová/Karolína Plíšková (Fr./ČR) - Kopsová-Jonesová/Spearsová (5-USA) 4:4 skreč
pva, TenisPortal.cz, ČTK, Luboš Zabloudil

Komentáře

1111
Přidat komentář
Patri.k
Tohle je rozdíl mezi světovou hráčkou, break hned využije bravó Petro
Reagovat
slacker
Lucka v prvnim setu udelala totez co Petra.
Reagovat
Patri.k
ale v druhém a třetím už ne, tohle by se Petře nestalo :D
Reagovat
Frick
Světlana je lepší hráčka než Begu. Begu bude taková lepší Hradecká nebo tak...
Reagovat
smazaný uživatel
A Světlana je taková horší Venus :-) Zkušenosti má větší než Lucka. Bohužel.
Reagovat
George_Renel
A taky Petra je lepší hráčka než Lucka...
Reagovat
slacker
Od kdy?
Reagovat
Fandina
Od té doby, co má lepší výsledky.
Reagovat
slacker
A v Dubaj, Doha, Miami, IW, Stuttgart i ta Praha vsude mela ted lepsi vysledky Lucie :-D
Reagovat
Fandina
obecně má lepší výsledky Petra, víc toho dokázala
Reagovat
Fandina
To je škody, to je škody
neuplynulo moc vody
a téměř se to stalo
chybělo jen málo
proměňit jeden míč
bohužel už je to pryč.

Tak příště Šafi, přijde čas
a vyhraješ určitě zas.
Reagovat
slacker
Priste fukt dokolecka, to me nebavi
Reagovat
Fandina
Dauhá vyhrála, tak třeba zase příště nějaký podobný vyhraje.
Reagovat
smazaný uživatel
Krásnej tenis, dík aktérkám... O Kuzně prohlásil před lety Feďa na RG, že hraje jako on. Kuzňa se pýřila a těšilo ji to. Ovšem dneska hrála jako Rafa. úsměv
Reagovat
misa
Kolik piv měl v sobě Federer?
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím, ale řekl to. velkej úsměv
Reagovat
blixa
Takhle by to vážně nešlo !!! LTC Cvokhausen : okamžitě zásadně rozšířit kapacitu !!! Přijmout kvalifikovaný personál !!! Nová klecová lůžka ! S tím se musí něco dělat, nebo tam nakonec skončíme sami !!! ;-)
Reagovat
sprchon
Jak sami? :D
Reagovat
FulnekUltras
Tak tahle porážka může Šafi opravdu mrzet. Světla celkově těžila hlavně z Lucčiných často zcela zbytečných UE, na které včera sama málem dojela se Stosur, ale v klíčových momentech byla přece jen i psychicky odolnější. Šafi měla výborně rozehraný druhý i třetí set, dva mečboly a na výhru bohatě - jenže...ta vnitřní labilita...se zas jednou projevila... ;-(

A teď už tady nechci sýčka,
co netlačil by Bumbrlíčka...

Poooooooooojď !!!!!
Reagovat
sprchon
Dám si asi pauzu a pak hurá znovu do fandění. Ale asi to nakonec nepůjde bez vína. :D Po dlouhé době jsem z toho zase na nervy.
Reagovat
smazaný uživatel
Lucie si to krásně posrala , ale co ona si to napraví ve čtyřhře a bude dělat , že je všechno v pohodě :)
Reagovat
Davor1
Pri vyrovnanosti v úderoch a medzihre rozhoduje zvyčajne taktická vyspelosť a hlava. Tam má Lucka ešte rezervy a tam je tá hranica top10. Naopak, Svetlana nie je náhodou 2-násobná GS šampiónka. Napriek tomu vydarený turnaj pre Luciu, aj keď nebola ďaleko od toho, aby to bolo ešte lepšie...tak snáď v Ríme...
Reagovat
smazaný uživatel
ještě rezervy no pochybuji , že už je spraví je už ji téměř třicet . V takovém věku už se to málo komu podaří bud je to v tý hráčce a nebo ne maximálně jde to vylepšit v mladém věku .
Reagovat
lars
Li-Na taky dozrala pozdeji
Reagovat
misa
mám stejně nejraději, i když se do desítky nikdy nedostane. Nemá hlavu na to dorazit soupeřku, dnes byla skoro celý zápas lepší, v 1. tiebreaku situaci nezvládla.

To zase bude slz ... takže zůstává na 14. místě.
Reagovat
sprchon
Měla by si sehnat brigádu na jatkách, třeba by si zvykla... :)
Reagovat
sprchon
Zase je tu večer,
mám z toho snad kýlu,
to by jeden brečel,
nemá na to sílu.
Reagovat
tommr
a Lucka opět předvedla pro ní tak typickej kolaps - po nadějným vedení 3:2 neuhrála ve zbytku TB ani míček ... :(
Lucka dneska jasně demonstrovala proč se ještě nedostala do desítky a proč se tam zřejmě ani nikdy nedostane - v klíčovejch momentech jí odchází hlava a Lucka selhává ... :(
Reagovat
kodkar
Jak se nechá prohrát vyhraný zápas když se v makovici zatmí
Reagovat
kada.tom
každopádně Šarapka to zítra bude mít patrně dost jednoduchý - Světlana má za sebou dva maratóny, a to by se asi mělo projevit ...
Reagovat
pockerface
Když si vezmu včera Serenu jak se dokázala nepo*rat z toho, že hraje proti 3 MP. Z ní sršelo odhodlání, možná uvnitř byla nervozní, ale na ní to nejde vůbec znát. Na soupeřku vysílá vražedný pohledy místo toho, aby zkolabovala Serena, tak zkolabuje soupeřka a to přesně chybí Lucce a nejen Lucce.
Reagovat
kada.tom
to chybí téměř všem holkám - právě krom Sereny
Reagovat
Michaelus
Bohužel, to vždycky byla Luččina slabina, hlava, a ta ji asi nedovolí jít dál
Reagovat
pockerface
a už se to nezmění. Lucie už není na profi hráčku nejmladší, to už jí nikdo nezmění. To se ani naučit snad nedá. Prostě taková trošku Jana Novotná :-), té to taky trvalo než to prolomila a vyhrála GS.
Reagovat
Jabadu
No, ono na černošce jde těžko poznat, když se červená. :-)
Reagovat
Michaelus
Tak, Lucka si to zase kazí a ukazuje, že zatím ta bohužel ta TOP 10 je daleko.
Reagovat
Fredy
Ach, jo. Ta hlava ...:(
Reagovat
smazaný uživatel
Přepnul jsem po hokeji na SuperTennis a viděl jsem poslední čtyři míčky zápasu. Když se dívám na průběh, tak Lucka byla dneska asi jako včera Vika...

Věřím, že se Světlana dost unavila a Masha ji zítra udělá. :)
Reagovat
kada.tom
Zase ta hlava. Takových možností, tolik nadějných her, tolik zahozených šancí. Velká škoda ...
Reagovat
slacker
Mnohle lepsi je debakl 1:6, 0:6 nez takle deb.lne psychickou labilitou odevzdane "vyhrane" zapasy
Reagovat
Michaelus
je to tak, takhle si hráčka bude říkat, vždyť já jsem byla dobrá. Když dostane klepec, tak si řekne OK chce to trenink a zlepšit se. Když ale prohrajete "vyhraný" zápas, tak v podstatě není nic moc co zlepšovat, mentální síla naučit pořádně nejde.
Reagovat
smazaný uživatel
Co se dá dělat. Lucka i Světlana hrály neuvěřitelný tenis. Lucka to ale bohužel ke konci neustála. Jediné, co mě těší je, že v Římě neobhajuje nic a může jen krásně připisovat.
Je ale velmi smutné, jak ta desítka proplouvá mezí prsty. Wimbledon se blíží a po něm to bude těžké.
Reagovat
smazaný uživatel
Zpackané, zpackané, zpackané.
Reagovat
slacker
posrane, posrane, posrane
Reagovat
smazaný uživatel
kdybych věděl, že tohle slovo to dovolí :D
Reagovat
Patri.k
vysála ze mě všechno energii, už mi na Kvitovou žádná nezbyla
Reagovat
smazaný uživatel
Alespoň hokej potěšil. Tak hlavně ať postoupí Petra. Lucka asi do té TOP 10 nechce sama se o ní připravila. Teď přijde 4.kolo na RG a Semifinále ve Wimbledonu. Těžko se posune
Reagovat
kada.tom
Já opravdu nemám slov ...
Reagovat
Patri.k
do hajzlu :D
Reagovat
George_Renel
nervů upije, radost nepřidá.....
Reagovat
Jabadu
No, tak to bychom měli. Petra se vyhází s Begu a můžeme jít spát. :-)
Reagovat
aligo
prosraný zápas...:///
Reagovat
pockerface
Tak Světlana si to už podle mě nenechá utéct. Lucii dnes zradila hlava.
Reagovat
slacker
Dnes?
Reagovat
pockerface
Včera, dnes a zítra :-)
Reagovat
kada.tom
2-3 >>> 6-3 .... nemám slov
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, tak se zas bude jednou brečet...
Reagovat
slacker
Ta je tak "hodna", minibreak vrati i s urokem :-(
Reagovat
slacker
Ta je tak "hodna", minibreak vrati i s urokem :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Mám pocit, že to bylo lepší, když na ni ty kamery nebyly. Na to nemám nervy...
Reagovat
sprchon
Typický Čech, s ničím nespokojen...
Ale dneska teda souhlasím.
Reagovat
sprchon
Mám už volat rychlou?
Reagovat
smazaný uživatel
tady by rychlá stejně přijela moc pozdě.
Reagovat
smazaný uživatel
dotaženo do TB. Prolomí Lucka tajbrejkové prokletí??
Reagovat
smazaný uživatel
hlavní je, že si nenechala ujít začátek
Reagovat
misa
Pojď do tajbrejku, hlavně se neboj!
Reagovat
tommr
a je tu TB, kterej Lucka samozřejmě zase nezvládne ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
že by jsi alespoň pochválil za čistou hru?! Co když zvládne!
Reagovat
slacker
Ty cistou mela zahrat o neco drive
Reagovat
kada.tom
tak tedy TB ... Lucko, pojď!!!
Reagovat
misa
psychická odolnost Lucky při Fed Cupech.
Reagovat
sprchon
Škoda, že se těch Fed Cupů hraje tak málo. :D
Reagovat
kada.tom
no ... teď musí Lucka zabrat na podání, ale pak by následovat TB ...
Reagovat
Jabadu
A tam je konečná.
Reagovat
kada.tom
to každopádně, buďto vítězná nebo ne ..
Reagovat
sprchon
A pak by mě asi odvezli...
Reagovat
smazaný uživatel
Nyní už se ale dost bojím.
Reagovat
tommr
to je šílený co to tam ted ta Lucka vyvádí ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Krásnej tenis, neuvěřitelný vítězky i kiksy.
Reagovat
lars
zase zbytecny moc risk udery od Lucky :(
Reagovat
aligo
je asi psychicky v prdeli...:(
Reagovat
smazaný uživatel
lepší než fyzicky.
Reagovat
Pavlis
Nejde to a nejde :( Kuzna v těchto chvílích hraje jako z partesu a Lucce nejde nic :( Dva mečboly v čudu, fíha!
Reagovat
smazaný uživatel
Lucie Lucie Lucie mentálně asi už nikdy nebude na úrovni TOP 10.
Reagovat
Patri.k
ještě se hraje
Reagovat
smazaný uživatel
ale co dokáže ztratit, tohle se hráčkám TOP 10 stávat nemá ano stane se to i Sereně ale neopakuje se to. Lucka kolikrát nezvládla tlak a to jí odsunulo z boje o TOP 10.
Reagovat
pockerface
Drama pokračuje, a pak se tu může nadávat na Petru, vždyť Lucie je ještě labilnější než Petra, ale té to většina fandů na TP odpouští, ale jakmile projíždí zápas Petra už jí šoupou mimo top10 a pomalu do tenisového důchodu.
Reagovat
Jabadu
Proč tyhle lidi neplavou, neběhaj ... proč hrají tenis? :-)
Reagovat
pockerface
a taky si říkám, že ten kdo nekouká na sportovní přenosy, co si ušetří nervy a zklamání.
Reagovat
misa
chudák Lucka zase nic :-(((
Reagovat
slacker
Do hajzlu, Cekali jsme to ale stejme jsme nasrani ze k tomu muselo dojit.
Reagovat
tommr
a Lucka to bohužel nezvládla i když si vypracovala dva mečboly. Hlavně u toho prvního zase jednou nemyslela ... :(
Reagovat
Davor1
Aspoň si ušetril zlámanou grešli :DD

Ale Lucka fakt škoda, prvý set presne rovnako otočila ona, aby sa jej to teraz nevrátilo :/
Reagovat
kada.tom
OMG ... ale proč mě to vlastně překvapuje ...
Reagovat
smazaný uživatel
to snad ani není pravda....
Reagovat
aligo
:///
Reagovat
Patri.k
tak to ztratila :(
Reagovat
sprchon
Proklínám tě, Kvitovko!!! :D Neviděl jsem z toho absolutně nic. Teď jen doufám, že to ta Lucka dorazí.
Reagovat
smazaný uživatel
:))
Reagovat
smazaný uživatel
Snad ses nekoukal na hokej? Už nasadili Tipéra, Mesiáše a Standu 63?
Reagovat
sprchon
Nekoukal, no...
Reagovat
smazaný uživatel
Lůca hraje skvěle ... no, má též skvělou soupeřku. Parádní mač odehrála Maruš s Karol, dokud Maruš vyhrává je na světě všechno dobře.
Reagovat
pockerface
To jsou nervy a to nás ještě čeká zápas Petry :-)
Reagovat
Patri.k
ou ou ou
Reagovat
kada.tom
no ty vole, to byl winner!!!
Reagovat
Patri.k
KRÁSA, KRÁSA, MATCH POINT
Reagovat
Patri.k
oumáj
Reagovat
kada.tom
gat
Reagovat
Patri.k
JEŠTĚ JEDEN!
Reagovat
Patri.k
jupíí, už to nevypadá tak zle, tak teď prosím
Reagovat
pockerface
Ta Lucka by snad měla na poslední game, kdy podává na vítězství pozvat k sobě ne trenéra, ale psychologa. To už je opravdu toto na chocholouška. Jestli to teď nezvládne, tak projede celý zápas a to je přesně ta hranice mezi top 10 a ty ostatní. Nepo*srat se z toho, Lucie vem si příklad ze Sereny!!!!!!!
Reagovat
aligo
:/// Lucie Lucie....://
Reagovat
Jabadu
A je to tady. 0:15
Reagovat
Patri.k
0:30
Reagovat
Patri.k
0:40
Reagovat
Patri.k
vypadá to špatně -.-
Reagovat
slacker
Presne podle ocekavani. Ceska nanynka se hrouti
Reagovat
sprchon
Fakt? :)
Reagovat
slacker
Jo. Za stavu 0:40 ten tlak uz opadl a na mecbolech opet zapina
Reagovat
misa
bude servírovat na postup na velkém antukovém turnaji. Stejná situace jako loni ve 3. kole FO. Snad dopadne Lucka líp než Petra.
Reagovat
sprchon
Chtěl jsi říct, že bude mít nevýhodu vlastního podání? :)
Reagovat
tommr
Lucka ted na returnu zjevně šetřila síly na možná rozhodující hru. Podaří se jí zápas dopodávat? Já bych si na to nevsadil ani zlámanou grešli ... :)
Reagovat
kada.tom
Reagovat
pockerface
C je správně :-)
Reagovat
Frick
těch nedoservítovaných mačů bylo hodně.

DNES NE! DNES NE!
Reagovat
Patri.k
Tak snad, první míčky budou duležité...
Reagovat
tommr
první krok učiněnej - zbývá ještě jeden - a ten asi bude nejtěžší ... :)
Reagovat
aligo
tolik chyb většinou dělá spíš Petra ne? ://
Reagovat
kada.tom
5-3 ve třetím

chtělo by to dotáhnout u při returnu, toho doservírovávání se bojím ..
Reagovat
misa
kousíček, prosím :-)
Reagovat
kada.tom
chudák rozhodčí se na tý židličce vrtí a protahuje - no jo, holky to prodlužujou :-D
Reagovat
Patri.k
Kuznětsová parádně zretarnuje, přiletí ji šlupa a stejně to vrátí... snad už to Lucka doklepe
Reagovat
Jabadu
Čekání na kolaps.
Reagovat
slacker
Uz se to blizi. Pristi dopodavaci servis Lucky si o to primo koleduje
Reagovat
tommr
Lucka opět promarnila slibný vedení 30:15 při podání soupeřky a k výhře musí ještě dvakrát vyhrát vlastní servis. Proti skvěle returnující Kuzně je to ale velice těžkej úkol ... :(
Reagovat
Frick
zakousni se a dopodávej!!!! MUSÍŠ!!!
Reagovat
lars
lucka nekdy zbytecne hraje moc risk udery :(
Reagovat
smazaný uživatel
GOL Česko 4:1 Vožralý vinice
Reagovat
smazaný uživatel
dneska jedna spolužačka v matice tyto dva pojmy zaměnila, čímž vyvolala ve třídě slušnou zábavu :) Už mě to napadlo dřív, že by se dalo snadno přeřeknout, ale že to takhle vážně jednou uslyším, navíc v hodině :D
Reagovat
lars
kolik ma let ?
Reagovat
smazaný uživatel
dospělá
Reagovat
Davor1
Podľa mňa by si jej to mal prakticky vysvetliť :-))
Reagovat
smazaný uživatel
:D U nás se taky občas dozvím slušný perly. :DD
Reagovat
Fandina
4:2 jupíííííííí Kuzna hraje důrazně, ale Lucík potvrzuje brejk. Supeeeeeeeeer. Už to dopodávej modroočko pojď!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
ze shody na Adv. A navíc úspěšné zakončení na straně Lucky.
Reagovat
kada.tom
Brejk potvrzen.
Reagovat
FulnekUltras
ale Šafi má brejk a vede v rozhodujícím setu 3:2 !!!
Reagovat
tommr
Lucka trochu se štěstím uhaluzila další brejk. Snad ho tentokrát potvrdí ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
GOOOOOL BOŽSKÝ JARDA ZNOVU VYUČUJE
Reagovat
Fandina
jooooooooooooo
Reagovat
smazaný uživatel
stále nejlepší.
Reagovat
smazaný uživatel
Je neuvěřitelné ve 43 letech. JEDNOZNAČNĚ NEJLEPŠÍ EVROPSKÝ HOKEJISTA A JEDEN Z NEJLEPŠÍCH HOKEJISTŮ VŮBEC. JARDA JE NEJSTARŠÍ STŘELEC GOLU NA MS
Reagovat
sprchon
I v tomto věku je pořád jeden z nejlepších. :) Neuvěřitelné.
Reagovat
misa
Serena vyhraje gs i v padesáti :)
Reagovat
pockerface
Podle mě Lucie nemá hlavu a nervy na to, aby mohla být v top 10. To co dokáže promrhat to je až hrůzostrašný. A to není jen v tomto zápase, stává se jí to dost často. Téměř vždy jí prostě chybí ten poslední rozhodující krok (úder). A tak to bude i s tou desítkou. Lucka ještě 2-5 let bude hráčkou top 12 až top 30, ale top 10 jí bude zakletá. Možná tam letos na chviličku nakoukne, ale spíš tam v budoucnu vidím stabilněji Karolínu. Pokud se toho nezalekne jako Lucie.
Reagovat
FulnekUltras
Počkejme si aspoň na konec dnešního zápasu... ;-)
Reagovat
pockerface
já neříkám, že Lucka dneska nevyhraje. Bojuje to se musí nechat. Ale ona se snad bojí být ve společnosti top hráček :-). Samozřejmě bych jí to přál, aby vyhrávala, aby doplnila Petru v top 10, ale roky běží a Lucka už taky není nejmladší. A holky moc přes 30 let nehrají. Nepočítám Serenu, tak je nezlomná, pokud nebude mít děcko, tak bude hrát snad do 40 :-)
Reagovat
Frick
...
Reagovat
smazaný uživatel
Také to tak vidím.
Reagovat
sprchon
Lucka se nevzdá ani po tříhodinovém singlu. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Super brejk! :) Luko, vydrž!! Hraje se moc hezká tenisová bitva.
Reagovat
Jabadu
Benzínem mě polej, pak mi zapal záda, až mě budou hasit, tak se budu hádat, že jsi mi to udělala TY! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Prosím Lucko, zlom ji!!
Reagovat
kada.tom
Brejk :-)
Reagovat
misa
Pojď!!!
Reagovat
misa
se na antuce určitě hrát nebude...
Reagovat
Jabadu
A jistě jste si všimli, že jak je zle, Lucka začne házet kopce doprostřed. Přesně jak na FO.
Reagovat
misa
obavu, že to skončí jako zápas 3. kola FO...
Reagovat
Jabadu
Já nenacházím slušných slov. :-)
Reagovat
slacker
A dalsi mrhani. Rebreak
Reagovat
slacker
A dalsi mrhani. Rebreak
Reagovat
d@ve
Závdavek kanárka? :D
Reagovat
d@ve
Hm, tak asi nee.. :/
Reagovat
Jabadu
Ivánku, můžeš mluvit?
Milane, to by jeden blil! :-)
Reagovat
misa
drž se.
Reagovat
Pavlis
Taky jsem to viděl, fakt neuvěřitelný :( !!!
Reagovat
aligo
by to mohla dát jako včera s Bobinou, ale Kunma je vyšší level... ://
Reagovat
Davor1
To je magnet na nekonečné zápasy, neskutočné, ako bojuje. Lucka to už mala takmer v kapse. Škoda, od stavu 5-2 vyšlo Svetlane úplne všetko. Verím ale, že Lucka ten tretí set dá, Svetlana včera hrala neskoro do noci maratón so Stosur, už musí byť úplne vyšťavená...
Reagovat
smazaný uživatel
Kuzna má skvělou fyzičku už do kolikrát předvedla a i když není nejmladší tak vydrží hodně moc
Reagovat
FulnekUltras
Sázet u ní na únavu mě vůbec nenapadlo.
Reagovat
FulnekUltras
v TB druhého setu z 5:2 na 5:7 a teď se ve třetím ukáže, která z obou hráček bude psychicky výš.
Reagovat
pockerface
Tak teď to Lucka zazdila. Vede 5:2 a 5:3 a jde podávat a nakonec to projede. Takhle akorát Světlanu dostala ze dne. Tak snad předvede to samé jako včera proti Vinci.
Reagovat
tommr
TB podle očekávání Lucka totálně nezvládla a od stavu 5:2 neudělala ani míček ... :(
Reagovat
LukasH
Kuzna jí ale hodně zatlačila...
Reagovat
smazaný uživatel
ale Lucka nedokázala trefit 1.servis
Reagovat
Davor1
podľa očakávaní? A podľa koho očakávaní? Ja som očakával, že to zvládne :-)
Reagovat
FulnekUltras
kurwa jak PODLE OČEKÁVÁNÍ !!??? Kuzněcov zahrál v TB dost zázračně asi dva body, ale teď je pro Šafi důležité nezpanikařit a udržet komplexnost dosavadního výkonu.
Reagovat
aligo
co to teď udělala.... Převeliká škoda...:///
Reagovat
Davor1
ťažko mohla niečo robiť, Kuzna od stavu 5-2 neskutočný tenis :/
Reagovat
aligo
a Lucce odešel 1 servis a druhý posílala přímo na raketu Kuzněce...:///
Reagovat
Jabadu
Hlava se nemění, ale hra se lepší. :-(
Reagovat
misa
a Lucka je v prdeli, to je neskutečné!!!
Reagovat
sprchon
Zase takovej kousek od MB. :(
Reagovat
smazaný uživatel
Snad Rusce dojdou síly...
Reagovat
smazaný uživatel
silně pochybuji Kuzna je na antuce neunavitelná
Reagovat
kada.tom
a set v háji ... Lucko, Lucko ...
Reagovat
slacker
Doprcic, ta je tak volsova v tech TB :-(((
Reagovat
smazaný uživatel
oprávněné obavy z TB :D
Reagovat
smazaný uživatel
Lucko Lucko Lucko :(
Reagovat
kada.tom
2-5 >> 6-5 ...
Reagovat
d@ve
7-5 :(
Reagovat
smazaný uživatel
7:5 Kuzna má set. Lucka to totálně pos.rala
Reagovat
Jabadu
Kuzňa už se skoro plazí. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
to bylo dost dobrý!!! :D
Reagovat
Enterprise
pěkně ji vypekla :-)
Reagovat
smazaný uživatel
toho jsem se bál
Reagovat
tommr
Lucka už zase vedla 30:0 při podání soupeřky a zase nic z toho. Z TB mám obavy ... :(
Reagovat
Jabadu
Ale ve třetím bych jí věřil.
Reagovat
Jabadu
Potřetí z 0:30!
Reagovat
smazaný uživatel
hezké zvuky
Reagovat
smazaný uživatel
to teda jo :D
Reagovat
misa
dobře, ale pak přijde tiebreak a ... takže raději doreturnovat.
Reagovat
kada.tom
Tak teď!
Reagovat
misa
už!
Reagovat
Jabadu
Jestli to Lucka zvládne, tak se má Marfa na co těšit. :-)
Reagovat
misa
V opačném případě se může M. těšit na postup prakticky bez boje.
Reagovat
sprchon
Trocha ironie od tebe? :)
Reagovat
misa
Proč, pokud vyhraje Světla po třísetovém boji, tak další zápas už asi důstojně nezvládne.
Reagovat
sprchon
Dvě Rusky proti sobě, to je záruka kvalitního a vypjatého souboje. Rivalita mezi Mashou a Kuznou je obrovská. ;)
Reagovat
FulnekUltras
Naposledy se spolu přeřvávaly a trumfovaly v unfair-úletech tuším loni v Montrealu.
Reagovat
kada.tom
Lucka si pěkně drží podání. A teď by to chtělo dotáhnout zápas k vítězství :-)
Reagovat
tommr
Lucka měla za stavu 4:3 30:0 na raketě trojitej BP, ale udělala neuvěřitelně lacinou chybu u sítě a naděje na brejk se rozplynula ... :(
Reagovat
Carter
nemala tam niečo s raketou vtedy? ... prasknutý výplet alebo tak, lebo ju hneď po tej výmene menila
Reagovat
misa
Měla.
Reagovat
sprchon
Je to možné, ten úder byl hodně nešťastnej...
Reagovat
Jabadu
Podruhé z 0:30! Mě picne. :-)
Reagovat
tommr
Lucka by se měla pokusit o brejk - má ted poslední šanci před TB, který jí moc nejdou ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka vs Kuzna to vypadá na dlouhý zápas a to je dobře. Čím déle půjde Petra na kurt tím lépe
Reagovat
sprchon
Nech toho, žádné zdržování, Petra už měla dávno hrát... :P
Reagovat
smazaný uživatel
GOOOL Česko 1:0 Ožralové
Reagovat
blixa
My hrajeme s nějakejma ožralama ? :-o
Reagovat
sprchon
Kvitovka jim dala do lahví víno a teď se jim směje. :D
Reagovat
FulnekUltras
zakončila svůj servisgame do protipohybu Světly a vede ve druhém setu 4:3 !!!
Reagovat
Frick
a ona je menšinově orientovaná nebo ne?
Reagovat
FulnekUltras
Mě by spíš zajímal význam toho tetování...
Reagovat
Titan
Kdo je ta druhá komentátorka...? Ta, co zná české výslovnosti...? Povědomý hlas...
Reagovat
Jabadu
Také jsem si toho všiml. Není to Navrátilová?
Reagovat
tommr
škoda těch tří promarněných BP ve čtvrtý hře - hlavně ten druhej odvrátila Ruska jen pomocí nechutnýho prasete ... :(
Reagovat
sprchon
To byla fakt sviňárna, no...
Reagovat
misa
Lucčino "štěstí"
Reagovat
Michaelus
Tak to je sakra škoda
Reagovat
Jabadu
Kuzňa si zaběhá. :D:D:D
Reagovat
tommr
Lucka by se jí měla snažit co nejvíc rozběhat - Ruska už tam občas funí jako parní lokomotiva ...
Reagovat
sprchon
Lucce občas docela chybí. Spoustu winnerů sice udělá, ale je i skoro stejně případů, kdy má už soupeřku na lopatě, ale ten míč, který by měl být vítězný, pošle na nevhodnou stranu (soupeřce na raketu) nebo rovnou do autu.
Reagovat
misa
Občas se nedívá, kde je soupeřka.
Reagovat
sprchon
To je právě docela škoda, zbytečně si to tak komplikuje.
Reagovat
misa
jo, až se bude více dívat, dostane se do desítky :)
Reagovat
sprchon
Třeba se i dívá, jen už je prostě dopředu rozhodnutá to poslat na nějakou stranu a je blbé to na poslední chvíli měnit. Dalo by se tedy říct, že má nedostatky ve čtení hry. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
nebo moc k lajně a out
Reagovat
Frick
http://abload.de/img/wtaallaboutrankings205butx.png

Tak tady máte rozpis pro rok 2015 (s novými turnaji a body za Elite Trophy)
Reagovat
slacker
A turnaj v Pruhonicich je za kolik bodu?
Reagovat
Fandina
Jinak je to na stránkách WTA u rangingu
http://www.wtatennis.com/all-about-rankings
Reagovat
Fandina
rankingu ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Byl za Luckou v prvním setu Rob? Je tam s ní vůbec?
Reagovat
Fandina
Je tam.
Reagovat
smazaný uživatel
moc hezky. :)
Reagovat
tommr
ale na každej bod se strašně nadře - Ruska vrací i nemožný ...
Reagovat
Fandina
Na Lucku se pěkně dívá, jak krásně hraje FH zápěstím. A Kuzna hraje taky moc dobře. Ale Lucka je dneska zatím o chlup lepší. Šafi pojď!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Světlana je na antuce velmi silná hráčka. Hraje na ní dobře a dobře se na ni dívá.
Reagovat
smazaný uživatel
zájem o tenis v Madridu.
Reagovat
Fandina
Expres zprávy. Barbora Krejčíková na antuce v Trnavě několikrát podávala na postup do čtvrtfinále, s Ruskou Viktorií Kanovou ale nakonec prohrála po třech hodinách boje 7-5 5-7 6-7 a z turnaje ITF vypadla.

Je to škoda, až se Bára naučí přitlačit v rohodující chvíli, tak to bude super. Jinak hraje pěkně, hezky se na ní dívá, dobře se pohybuje, ale tohle jí opravdu moc chybí. Tak příště Baruš. Pojď!!!
Reagovat
sprchon
Škoda, že to nebude k vidění... Asi dva nejlepší páry letošního roku, navíc dva nejsympatičtější páry. :)
Reagovat
FulnekUltras
Skvělá psychika Lucky v koncovce prvního setu. Tomu, co Šafi předváděla od brejku soupeřky na 4:5 do konečného stavu 7:5, se Světla mohla jen divit...přitom Ruska rozhodně neselhávala na UE až tak, jako v některých pasážích včera se Stosur.
Reagovat
smazaný uživatel
Jaký jsou tady body za jednotlivý kola?:)
Reagovat
Vaslab
výhra 140, F 85, SF 50, Q 25, R16 13
Reagovat
tommr
13 bodů za druhý kolo, 25 za čtvrtfinále, 50 za semifinále, 85 za finále a 140 za titul ...
Reagovat
slacker
13 + 25 + 50 + 85 + 140 = 313 slusny vyvar
Reagovat
Fandina
:-))))))))
Reagovat
Frick
Jen při rain delay (atp.) nebo i při MTO?
Reagovat
tommr
fantastická otočka! Lucka brejkla soupeřku podruhý za sebou (tentokrát dokonce čistou hrou) a získala první set ve kterým už byla krůček od prohry ... :)
Reagovat
sprchon
Tak po tom výpadku se nám Lucka zase zvedla a otočila otáčející Světlu. :D Snad to Lucka dá ve dvou, čeká jí ještě debl a v případě výhry v singlu dost náročný zápas zítra...
Reagovat
kada.tom
Lucka má set. Super :-D ale tedy
0-3 3-3 5-4 5-7 :-D
Reagovat
Jabadu
Ano. Takhle zakončují set hráčky z první desítky. Bravo!
Reagovat
smazaný uživatel
Super Lucko!! Ještě jeden!
Reagovat
Frick
:o)
Reagovat
Frick
Česko - Francie 0:0 :-/
Reagovat
smazaný uživatel
neboj za chvíli Česko 5:0 Žabožrouti hnusný. Máme obrovský tlak za chvíli to tam padne
Reagovat
slacker
Sach-mat prvniho setu je tady.
Reagovat
tommr
a už je zase o něco líp - Lucka se naštvala, nenechala Rusku dopodávat a vzala si brejk zpátky ... :)
Reagovat
misa
a má 1. set, Světla začala kupit chyby, možná už má tenisu plné zuby.
Reagovat
tommr
nevypadá ale na to ... :)
Reagovat
misa
Lucka by měla zabrat teď na returnu nebo přijde obávaný tiebreak...
Reagovat
tommr
ted to ovšem Lucka totálně pohnojila. Po sérii hrubejch chyb darovala Kuzně brejk dvojchybou ... :(
Reagovat
misa
tak nadějně to vypadalo, ale Lucka se zase nedívá, kazí na síti a sbíra dvojchyby :-(((
Reagovat
slacker
co z toho je nejhorsi?
Reagovat
misa
všechno
Reagovat
slacker
Nejhorsi je jen jedno z toho. Pokus se to seradit podle zavaznosti.
Reagovat
tommr
a náskok se rozplynul jako pára nad hrncem. Na Rusce není vůbec znát, že včerejší zápas se Stosurovou dohrávala až po půlnoci ... :(
Reagovat
sprchon
Ale dřív nebo později by se to mohlo projevit... ;)
Reagovat
kohlik
a kuzněcova jde podávat na zisk setu
Reagovat
slacker
To uz tak u jednobreakovych vedeni byva ze se rozplyvaji jako para.
Reagovat
sprchon
Už našla return... Nebude to tak jednoduché.
Reagovat
aligo
tři zbytečný chyby a brejk je pryč ://
Reagovat
Frick
Tak to je špatný. Tak to do tý stovky nepůjde :-(
Reagovat
tommr
je to strašná labilka ... :(
Reagovat
tommr
skvělej začátek pro Lucku. O svoje podání ale musela tvrdě bojovat, protože Rusce zbytečně pomohla 4 dvojchybama ... :)
Reagovat
janek_da
no vidíš, až nebude dávat dvojchyby, tak to pude jedna báseň
Reagovat
tommr
už se to bohužel nějak zaseklo ... :(
Reagovat
Frick
máte tak "rádi" ty odpolední zápasy, kdy je kurt přesně půl na půl ve stínu / na slunci? :P
Reagovat
Patri.k
Krejčíková projela takřka vyhraný zápas, škoda...
Reagovat
George_Renel
Třikrát nedopodávat, ..... nic jiného si nezasloužila.
Reagovat
tommr
a měla tam i minimálně jeden mečbol ... :(
Reagovat
Patri.k
Lucka dneska hraje parádně, kéž by ji to vydrželo
Reagovat
misa
Akorát ty df by mohla omezit, už má 4
Reagovat
Fandina
Lucky FH po čáře je luxusní.
Reagovat
sprchon
Nejen FH a nejen po čáře. Zatím je Lucka celá luxusní. :)
Reagovat
Fandina
Je a doufám, že to nepokazí. Šafi pojď!!!
Reagovat
pockerface
Světlana je taky pěkně hlasitá. Nevím jak Vám, ale mě to jde na nervy.
Reagovat
aligo
kvůli Lucce to zvládnu :))
Reagovat
pockerface
to já taky, ale je to otravný:-)
Reagovat
Jabadu
Dneska by to šlo ... :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Doufám že to Lucka ze Světlou hodně protáhnou aby Petra začala až po hokeji
Reagovat
sprchon
Zatím potvrzuje statistiku nejlepší odvracečky BB na okruhu a ten první game si ubojovala. Byl bych ale rád, kdyby se to víc hejbalo, za chvíli bude hokej. :D
Reagovat
blixa
Bože zase hokej ... to jsme ještě pořád nevypadli ??? :D
Reagovat
sprchon
Lucka dostane samozřejmě přednost. Ve výměnách je zatím skvělá, hezky se na to kouká. :) Ale Petra mi tu poběží asi jen mezi třetinami. :D
Reagovat
aligo
:D :D
Reagovat
sprchon
Jak moc je to pro hráčky nepříjemné? Mně jako divákovi se to vůbec nelíbí...
Reagovat
pockerface
mě taky, strašně blbě se na to kouká a já ztrácím chvílemi míček. Občas nevím kde je, ale třeba to přímo na kurtu vnímají jinak než já u PC.
Reagovat
sprchon
Kristýně, Terce, Denče a Káje s Kiki v deblu. :)

A teď Lucka. Lucko pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
Měl jsem to chvíli puštěné ve škole, ale stíhal jsem sledovat jenom skóre. Pak jsem ještě po cestě sledoval čísla na livesportu... Tip na tříseťák mi vyšel. Možná je dobře, že ty sety nebyly těsnější, protože aspoň vítězka ušetřila nějaké síly na semifinále, které už zítra určitě uvidím. :) Jinak mi bylo jedno, kdo vyhraje, ale výhra Mashy má jedno pozitivum - haitik nemusí nadávat. :D
Reagovat
smazaný uživatel
:DD
Reagovat
sprchon
https://www.facebook.com/GenieBouchard/photos/a.483549275075574.1073741835.119807818116390/782930618470770/?type=1&theater

Bych málem nepoznal. :O
Reagovat
smazaný uživatel
Už jsem to tady dával. Je tam víc fotek... :)
http://www.flare.com/celebrity/cover-girls/meet-our-summer-cover-star-eugenie-bouchard/
Reagovat
George_Renel
Přišel hlavní celebritář a už se tu zase celebrituje ......
Reagovat
smazaný uživatel
Když ti to vadí, tak si mě dej do ignoru jako já tebe.
Reagovat
George_Renel
Ty mně můžeš vlézt na záda i s ignorem. Je směšné, jak se snažíš zdůraznit, že máš právě mně na ignoru. Já ti na to z vysoka.... A těch pět ostatních určitě taky. :-)
Reagovat
George_Renel
Na oplátku poradím i já: Když mě máš v ignoru, tak na mě nereaguj... je to jaksi kontraproduktivní.
Reagovat
sprchon
Já teď neměl moc času, tak jsem to tu všechno neprolistoval... Koukám, dobrá práce od maskérů. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nejlepší fotka je tahle. :) Na těch ostatních totiž není vidět celá. :D
http://www.flare.com/wp-content/uploads/2015/05/Flare_1-436x600.jpg
Reagovat
sprchon
No, ta je celá dobrá, no... :D Fakt bych ji nepoznal, neskutečné.
Reagovat
janek_da
Mě zaujala tahle
http://www.flare.com/wp-content/uploads/2015/05/Flare_4-446x600.jpg

Navrhář omylem udělal vystřih v jiných místech. Nebo to má Genie obráceně a zadní část má vepředu.
Reagovat
tommr
Denisa se protrápila k třísetový výhře nad osmnáctiletou slovenskou nadějí a postoupila v Trnavě do čtvrtfinále ... :)
Reagovat
Fredy
Gratulka k postupu do ČF. Hodně vydřenej zápas. Deniso pojď! :)
Reagovat
Fandina
Denča a Bára Krejčíková hrají obě v Trnavě třetí set. Tak jsem zvědavá, jak to dopadne.
Reagovat
George_Renel
Podle čísel je to však hrůza. Nejsou stavu potvrdit brejk. Snad postoupí aspoň jedna.
Reagovat
George_Renel
Tak Denisa jde dál :-) .
Reagovat
Fandina
Denča super.
Reagovat
Fandina
Našla jsem nějaký hodně nekvalitní stream. Něco vidím, ale je to škoda, že Bára brejkne a pak přijde o svoje podání.
http://videostream.dn.ua/videopage/videoPage.php?g=dmx1ZnVtfGF6aHpocGIz&c=en&i=eWlxYW9jYWl1aA%E2%84%96f%E2%84%96f
Reagovat
George_Renel
Teď to zopákla....
Reagovat
tommr
do semifinále postoupily jako první dvě největší favoritky - Serena a Sharapka. Ted příjde to nejnapínavější - doplní je dvě nasazený český hráčky nebo nenasazená Ruska a Rumunka? Doufám sice v tu první možnost, ale úplně bez komplikací to asi nepůjde ... :)
Reagovat
PetaM
S naším štěstím ... Si SF zahraje USA - Rumunsko, Rusko - Rusko ... :D
Reagovat
FulnekUltras
První dvě čf jsme si společně s Ješitovým Kyklopem většinou asi museli nějak přetrpět - ale teraz to príde !!!
Reagovat
PetaM
Však neboj, Grigor a Stan ještě neskončili a ještě ani končit nehodlají :D
Reagovat
FulnekUltras
Tím líp, pokud teplota k večeru ještě trochu klesne... ;-)
Reagovat
tommr
chtělo by to naopak začít co nejdřív, protože Kuznetsova bude nejspíš po včerejšku pořádně utahaná a čím později půjde na kurt tím líp pro ní ... :)
Reagovat
FulnekUltras
Chládek jistě uvítá hlavně Petra... ;-)
Reagovat
Michaelus
Tak Serena vyslovila přání.
Reagovat
janek_da
Serena je servírovací stroj. Jinak ve výměnách už je hratelná.
Reagovat
janek_da
Begu by ji v příštím kole mohla spláchnout :D
Reagovat
misa
Mě by zajímalo, kolik ve skutečnosti váží. Udávaných 70 kg je k smíchu.
Reagovat
janek_da
třeba má lehké vlasy
Reagovat
misa
jj a nafukovací zadek a stehna
Reagovat
FulnekUltras
z půjčovny vedené osobním přítelem inspektora Kluzó... ;-)
Reagovat
Fandina
Ale tady na té fotce to zase nevypadá, proti ostatním, že by vážila tolik
http://www3.pictures.zimbio.com/gi/TEB+BNP+Paribas+WTA+Championships+Istanbul+S00ORGiLCyix.jpg
Reagovat
blixa
No, ty údaje o váze jsou srandovní. Kája váží údajně 72 a Serena 70 ... ehm ehm .. :D :D
Reagovat
janek_da
zas ale výška
186 x 175

U Karol té váze aji věřim
Reagovat
blixa
No výška, dobře, ale to osvalení ? Serena musí mít tak o 10 kilo víc.
Reagovat
janek_da
No, 10 asi ne, ale 75 určitě
Reagovat
blixa
No, tak já bych řekl určitě "over" 80.
Reagovat
Davor1
To zas nie...
Reagovat
janek_da
Ženy mají více tuku, méně svalů. Samozřejmě jenom o trochu, ale pár kilo to ve výsledku udělá. Proto ti mužským pohledem přijde, že má 80, ale ve skutečnosti jenom 75.
Reagovat
misa
U Sereny je těch svalů opravdu skromné množství...
Reagovat
janek_da
Co rypes? Vysvetlil jsem jak to je u zen. Ze ma Serena vyssi si taky myslim, jak jsem psal.
A jak psal Davor, neni to box. Nebo ji snad ta kila nejak pomahaji? Jestli jo, tak i ostatni hracky muzou pribrat.
Reagovat
misa
To má být rýpání? Zřejmě nic nevydržíš... Hráčky navštěvují posilovny z jakého důvodu? Protože chcou mít větší a pevnější svaly.
Reagovat
janek_da
To jestli neco vydrzim nebo ne je jedno. Proste rypes. Chodi do posilovny a co? To ti u Sereny vadi, ze chodi do posilovny?
Reagovat
blixa
A chodí ? Mě přijde, že to na ní roste jako dříví v lese :D To na Samyci je vidět, jak to má vydřený.
Reagovat
janek_da
Jo, chodí. Pomáhal jsem ji s benč presem.
Sam je extrem, extremu. Posiluje hodně a i bez posilování by měla chlapeckou postavu. Ne náhodou je lesba.
Reagovat
misa
nevadí, reaguju na tvou poznámku jestli jí snad ty kila nějak pomáhají. Protože hráčky posilují, tak jim zřejmě svaly pomáhají.
Reagovat
George_Renel
Já myslím, že svaly jsou druhotný produkt. Chodí především pro získání síly.
Reagovat
janek_da
jo, to je jasne. I když se posiluje i kvůli vytrvalosti.
Ale bavili jsme se o váze. A tam hrají roli svaly, ne síla :)
Reagovat
George_Renel
OK
Reagovat
Davor1
A nie je to jedno? Tenis predsa nie je box :-)) Rovných 70 možno nemá, ale nebude to veľký rozdiel...
Reagovat
janek_da
ted jsi na trefil hřebík na hlavičku. V případě Sereny to ten box možná i je :)
Reagovat
kada.tom
Serena se opravdu rozhodla, že letos chce v Madridu vyhrát - včera si prožila kritické momenty, které ustála a teď, zdá se, jí už nic nezastaví. Možná.
Reagovat
PetaM
Zkusíme na ní použít české duo :D
Reagovat
gedzitka
Nene, Serenu dá už Petra a o titul si zahraje s Luckou. V deblu Kiki/Kája vs. Lucka/Beth. Takhle by to neznělo špatně, ne?
Reagovat
PetaM
Tak jasně, takhle by měl vypadat každý turnaj :D
Reagovat
misa
Pokud Petře půjde podání, tak si dovedu představit, že ji porazí. Velké zápasy má ráda.
Reagovat
PetaM
Já si zase trochu nedovedu představit, že Petra porazí Begu :D :D
Reagovat
FulnekUltras
Na tom bude stát celý její letošní madridský výsledek. Sf a f už je "hračka"... ;-)
Reagovat
PetaM
Tak to asi zatím ne :D

Ale Petře moc hráčky typu Begu nesedí. Kdyby s ní hrála v první kole, nic bych na Petru nevsadil, byl by to velký boj. Ale tohle je ČF a tam už Petra hraje dobře a málokdy prohraje v této fázi turnaje s horší hráčkou ... No, uvidíme. Každopádně hra Begu není vůbec hezká a Petře asi sedět nebude :)
Reagovat
FulnekUltras
Begu je hodně antukový typ. Bude zajímavé sledovat, jak se s tím tentokrát Petra popere...
Reagovat
FulnekUltras
teď vamos Carlito !!!
Reagovat
FulnekUltras
Bohužel - průběh jako obvykle. Carla nedokázala dostatečně účinně returnovat Ser-servis... ;-(
Reagovat
kada.tom
woooow, co tam teď hodila Serena za hot shot winner .... :-OOOO
Reagovat
PetaM
Hodně moc hot shot ... :D Nechápu.
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulka Maruš, v průhledný sukýnce nádhernej tenis, za což dík i Karolínce.
Reagovat
smazaný uživatel
Paráda Maruš!!!! Sakra jo!! Konec zápasu byl jako první set parádní!! :-))
Jsem rád, že konečně nad Caro vyhrála zase.. Myslím, že Claypova se pomalu vrací... :-))
Reagovat
PetaM
Okey, první ČF dopadlo špatně ... Tak snad ta ostatní dopadnou dobře ... :)
Reagovat
kada.tom
souhlasím, tedy pokud chceš výhru Sereny :-)
Reagovat
PetaM
No Karlovi nefandím :D
Reagovat
kada.tom
to já taky ne :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Teď Maruš svá dobrý gemy na servisu... Chtělo by to break ale.. :D
Reagovat
blixa
Ne, to by nechtělo ;-)
Reagovat
blixa
A kujva ... :((
Reagovat
smazaný uživatel
Včera Baroko na MB, uf, mohla to mít Síuína odbytý. Do finále proti Maruš ji nechci!!!
Reagovat
tommr
Tereza se dneska sice hodně nadřela, ale postup do čtvrtfinále v Trnavě nakonec vybojovala ... :)
Dneska se v Trnavě z našich ještě představí Denisa Allertová a Barbora Krejčíková ...
Reagovat
Fandina
Gratulkaaaaaaaaaaaaaa Terko, jen tak dál!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
janek_da
Tak to vypadá, že spolupráce s Vicario přináší rychlé ovoce.
Reagovat
janek_da
A takhle to vypadá s Piotrem
http://www.changeovertennis.com/video-piotr-wozniackis-on-court-coaching/
Reagovat
Davor1
Caro super, ešte jeden !!
Reagovat
misa
hodně spadla se servisem oproti 1. setu a už je v problémech.
Reagovat
Fredy
Velká gratulka k postupu do SF. To je supér vyřadit 2. nasazený pár :) Jen tak dál. Kájo a Kiki pojď! :)
Reagovat
tommr
Karolína si může neúspěch v singlu vynahradit aspon v deblu. S Mladenovicovou by to klidně mohly celý vyhrát ... :)
Reagovat
gedzitka
Kája s Kiki první set proti Makarova Vesnina! Tak ještě jeden!
Reagovat
tommr
už je tam ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Typická Wozniacki.. Prohrává a už si stěžuje.. Ale teda něvím na co... Asi že se servis dotkl pásky nebo co to bylo.. :D
Reagovat
misa
Jo, slyšela prý párkrát, že míček škrtl o síť.
Reagovat
tommr
průběžnej žebříček WTA k dnešnímu dni - po kompletně odehraném třetím kole turnaje v Madridu.
Hvězdička * znamená, že hráčka je v Madridu ve čtvrtfinále.
Čísla v závorce znamenají bodovej náskok nebo ztrátu na Petru Kvitovou ...

1. Williams, S. 9981 (+4096) *
2. Halep 7115 (+1230)
3. Sharapova 6740 (+855) *
-----------------------------------
4. Kvitová 5885 *
-----------------------------------
5. Wozniacki 4940 (-945) *
6. Bouchard 4063 (-1822)
7. Ivanovic 3905 (-1980)
8. Makarova 3465 (-2420)
9. Petkovic 3315 (-2570)
10. Suarez Navarro 3250 (-2635) *
11. Kerber 3230 (-2655)
------------------------------------------
12. Plíšková, Karolína 3085 (-2800)
------------------------------------------
13. Radwanska, A. 3075 (-2810)
------------------------------------------
14. Šafářová 2990 (-2895) *
------------------------------------------
15. Errani 2665 (-3220)
16. Williams, V. 2601 (-3284)
17. Keys 2325 (-3560)
18. Svitolina 2095 (-3790)
19. Jankovic 2075 (-3810)
20. Muguruza 2075 (-3810)
21. Lisicki 2017 (-3868)
------------------------------------------
22. Strýcová 1995 (-3890)
------------------------------------------
23. Bacsinszky 1878 (-4007)
24. Peng 1871 (-4014)
25. Pennetta 1835 (-4050)
...
27. Kuznetsova 1742 (-4143) *
...
31. Begu 1432 (-4453) *
...
Reagovat
tommr
Našim nejlepším hráčkám se v Madridu zatím poměrně daří ...

Petra Kvitová už má jistý, že si udrží čtvrtý místo a v průběhu turnaje půjde jen o to jak velký náskok si vytvoří před svými pronásledovatelkami - hlavně před Wozniackou ...

Karolína Plíšková se sice posunula na 12.místo před Agu Radwanskou, ale z turnaje bohužel předčasně vypadla a o svojí pozici tak může ještě přijít - předstihnout jí může Lucka Šafářová ...

Lucka Šafářová už má jistý, že si udrží nejhůř 14.místo. Postup do semifinále by jí vynes před Karolínu Plíškovou, postup do finále by znamenal postup do první desítky a titul by jí dokonce vynes až na osmý místo ...

Bára Strýcová se zatím posunula na 22.místo, ale předstihnout jí ještě může Kuznetsovova (pokud postoupí do finále) a Begu (pokud by získala titul) ...

Z ostatních hráček stojí za zmínku hlavně vypadnutí Agy Radwanský z elitní desítky kam se naopak protlačila CSN ...
Reagovat
FulnekUltras
Ve statistice před čf na TP byla CNS uvedena jako WTA 12. - asi chyba...
Reagovat
tommr
nebyla to chyba - podle posledního oficiálního vydání žebříčku je CSN stále ještě dvanáctá a do desítky se oficiálně posune až v pondělí 11.5 ...
Reagovat
FulnekUltras
ok, dík za info
Reagovat
EllNino
http://sport.idnes.cz/tenis-katerina-siniakova-0hk-/tenis.aspx?c=A150507_094314_tenis_tny :D Náročnej program Katky :))
Reagovat
kada.tom
Wozniacki >= Sharapova
Williams > Suarez Navarro
Kvitová > Begu
Kuznetsova =< Šafářová
Reagovat
VlS
Tak by se mi to líbilo
Reagovat
George_Renel
Jj, to by se líbilo tak devíti tenisovým nadšencům u nás z deseti. :-)
Reagovat
FulnekUltras
Optimální podmínky, domácí prostředí, oprávněná sebedůvěra z dosavadního průběhu sezóny, statistiky (téměř) zapomenuty...

Prožeň bachyni faldy !!!
Reagovat
VlS
http://www.super.cz/349164-nasla-svuj-dlouho-hledany-styl-paradni-saty-kvitove-zavidela-i-jeji-sokyne.html
Reagovat
misa
Z Petry se stává jedna z nejhezčích tenistek.
Reagovat
gigin
Ač to není můj šálek kávy, tak tady musím uznat, že jí to velice sekne. Dobrá volba.
Reagovat
George_Renel
Většina tenistek jsou holky, Petra je žena. Nehledíc na věk.
Reagovat
smazaný uživatel
Po noční stráži zjišťuji, že snad všechny ČF budou na digisport 2. Hurá, akorát to zasahuje do hokeje.
Reagovat
FulnekUltras
Tenis bude dnes zajímavější...
Reagovat
smazaný uživatel
To doufám. Jdu spát po noční a chtěla bych vidět Lucku a Petru. V případě zájmu si předchozí ČF mohu pustit ze záznamu. Mám O2 tv go a nemůžu si vynachválit funkci zpětného shlédnutí až 30 hodin. Fakt výborná služba, sice 200 měsíčně, ale jde i nahrávat vybrané pořady.
Reagovat
smazaný uživatel
Já mám v plánu jet na tři obrazovky: na PC hokej, na noťasu Petra a na tabletu TP a Twitter. :DD
Reagovat
blixa
Dobrá, jen aby to srdce vydrželo ... ;-)
Reagovat
George_Renel
Kristýna proletěla do QF dvakrát 6:2.
Reagovat
Pavlis
Závěr Petřina středečního zápasu byl tedy psycho :) Jediný štěstí, že ta Ruska furt trefovala sít. Je sice fakt, že Kvítí místy krásně přehrávala, ale naštěstí ji Petra dvakrát ve druhém setu bejkla.
Reagovat
smazaný uživatel
V Madridu ostuda furt
Lucku s Peťou strčili zas na druhý kurt
Dvojka je k ničemu
v tv nic a bída na streemu !
Reagovat
smazaný uživatel
Všichni už šli spát
jen já musím na stráži stát
zítra v Madridu zápasů šnůra je
Šafi s Peťou vyhraje
na naše kluky nezapomínám
snad Francie nezatopí nám
Reagovat
smazaný uživatel
Proč , Sam , proč? Pro Lucku horší soupeřka a vydává tak nechutné zvuky...
Reagovat
FulnekUltras
paradoxně první při servisu soupeřky. Snad taky nějaký psychoblok, Sam ovšem v Madridu hrála na její poslední poměry opravdu výborně. Zítra jsem hodně zvědav, jak nás Šafi přesvědčí o tom, kam se posunula od moskevského finále FC 2011...
Reagovat
aligo
snad bude Světla i dost unavená....
Reagovat
FulnekUltras
hraje se zítra zas až jako poslední zápas, takže Šafi bude muset makat určitě naplno...
Reagovat
aligo
od 15:00
Reagovat
aligo
druhý zápas na ARANTXA SÁNCHEZ-VICARIO
Reagovat
lars
prohrala s ni loni na RG
Reagovat
aligo
a vyhrála v Moskvě
Reagovat
aligo
vim že Moskva neni antuka ale i tak...
Reagovat
FulnekUltras
jj, no bude to slušné psycho...jak tady nedávno Světlu už odepisovali, na antuce je to pořád měřítko nejvyšší kvality.
Reagovat
janek_da
Světlo, věřil jsem.

Sam, you cann't win over Ova
Reagovat
kada.tom
Světlana vyhrála. A teď jako fakt ještě půjde na scénu Andy? :-D
Reagovat
kada.tom
hrát se bude dál, jak koukám :-)
Reagovat
lars
?
Reagovat
janek_da
řekl bych, že už obě :D
Reagovat
tommr
jj pro vítězku to bude takový Pyrrhovo vítězství. Obě hráčky toho už musí mít plný zuby ... :)
Reagovat
lars
jen abyses nedivil
Pyrrh to neni vitez ma za to vic bodu a penez:)
Reagovat
kada.tom
po tomhle maratonským výkonu je to asi jedno :-D
Reagovat
FulnekUltras
Kuzněcov má na antuce brutální výdrž...
Reagovat
janek_da
hele, ted hraje Djokovič s Nadalem.
Reagovat
janek_da
a Stosur neprojde kontrola servisu, když returnovala
Reagovat
tommr
sledoval jsem to jen od půlky třetího setu, ale obě hráčky hrajou neuvěřitelně ... :)
Reagovat
Oin
Hezká koncovka. Přál jsem to Stouse, anóbrž nemám rád Rusáky.
Reagovat
tommr
já to taky přál Stosurový, protože by byla pro Lucku snadnější soupeřka. Snad ale dnešní zápas Kuznu vyčerpal natolik, že zítra nebude moc zlobit ... :)
Reagovat
FulnekUltras
se zvolna naplňuje ;-) - Petra i Šafi dneska moc potěšily a bez šancí určitě nejsou ani ve čtvrtfinále. Výhodou by mohly být i pozdní začátky jejich utkání.
Vika bohužel potvrdila, že blížící se reálná možnost vítězství nad Kongem bývá obvykle řádné psycho, které zamává i s hráčkou jinak velkého sebevědomí i zkušeností a s herní kvalitou nemá až tolik společného...
Reagovat
janek_da
bych řek, že Vika se lekla případného souboje s Petrou
Reagovat
blixa
To ne, zatoužila po léčebném pobytu v LTC Cvokhausen ;-)
Reagovat
FulnekUltras
Přes děsivě negativní H2H si zítra zápas Karličky proti Sereně asi ujít nenechám... ;-)
Reagovat
blixa
To zase bude jen rozhrnování zeminy ...
Reagovat
janek_da
V dohledné době máme plno, pro Viku.
Reagovat
VlS
I kdyby se našla obálečka?
Reagovat
janek_da
úplatky nebrat, nebo se z toho zblázním
Reagovat
blixa
Sim tě , jaký úplatky ? Sponzorský dar, ne ? :D
Reagovat
slacker
Provize prece
Reagovat
smazaný uživatel
ajdeee
Reagovat
janek_da
Reagovat
smazaný uživatel
Ajde neajde. Sam má první set , tak ještě druhý .
Reagovat
janek_da
no, nemáš psát do vlákna fanoušků Světly
Reagovat
smazaný uživatel
Přestaňte už, děcka básnit,
neb spánku též je potřeba,
navíc vono je taky dost možný,
že to jedna z holek prohraje,
třeba.
Reagovat
Frick
Debl Lucky s Beth proti Martině s Mirzou je psán na 15:30....

Jak se to udělá? Pokud třeba Lucka bude hrát singla 2,5 h někdy do 17:30, kolik časi jí pak daj na oddech?
Reagovat
kada.tom
moc ne, max. hodinku
Reagovat
Frick
..no pokud Lucka vyhraje to ČF... neskončí to W/O pro Hingis/Mirza?

To asi nepravděpodobné nebude, co?
Reagovat
smazaný uživatel
Srdce v hrudi se mi svírá
ale přece jen mě drží víra
Že zítra v Madridu bude hezký den
a vyplní se náš český sen
Reagovat
smazaný uživatel
Zdá se, že již ztratila se chuť verše psát
tož půjdem brzy spát
A zítra jistě s novým elánem zas
vrhneme se na tenis v Madridu včas
Reagovat
FulnekUltras
Madridské genius loci
funguje i pozdě v noci.
Netýká se ovšem žádných Polek,
ale dvou našich zlatých holek.

V konkurenci místní bytelné
soupeřky zítra maj' hratelné.
A ani zkažené z koridy blafy
nezastaví teď Petru a Šafi !!!
Reagovat
EllNino
tak obě holky na Arantxe ...ve 12:00 Gríša se Stanem, po nic Lucka se Sam nebo Světou a po nich Peťule s Begu :) tak aspoň, že jsou na streamu
Reagovat
smazaný uživatel
Petru bych měla stihnout, ale bude se to asi krýt s hokejem..
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to v pytli, dvojka stojí za houby a tan streem za dvě houby!
Reagovat
sprchon
Lucka nejdřív v 15:00 a teprve po ní Petra. Na Lucku kouknu určitě. :) Pak nejspíš upřednostním hokej...
Reagovat
EllNino
http://www.tenisportal.cz/hrac/duan/ ...neuvěřitelné se stalo skutečností, Číňanka Ying-Ying Duan, kterou známe hlavně jako čínskou věž z 1. kola turnaje v Shenzhenu, odehrála svůj historicky první zápas na antuce, a to samozřejmě doma v Aningu ...sice prohrála, ale i tak je to fajn, že se "odvážila"...to možná znamená, že letos zkusí kvaldu o RG :)) ...ikdyž asi spíš ne :)
Reagovat
smazaný uživatel
:-)
Reagovat
Frick
1. května tohoto roku uběhlo neuvěřitelných DESET LET od chvíle, co Lucinka v Estorilu poprvé vyhrála WTA titul.

Na další dva tituly nečekala ani 3/4 roku. Čtvrtý přišel ale až o dalšího 2,5 roku později a na pátý čekala dokonce další pětiletku, až do září 2013. O další rok a půl později přišel pak titul šestý, konečně z pořádného turnaje kategorie Premier. Lucka se tím stala teprve druhou českou tenistkou od roku 2000, která vyhrála WTA turnaj vyšší kategorie.

Tak ať tento letošní titul není nejen titulem posledním, ale i titulem, který nebude nejcennějším (singlovým) titulem kariéry. GS asi není reálný, ale co takový Premier 5 z Toronta/Montrealu, Cinci, Wuhanu nebo Dubaie? :o)
Reagovat
EllNino
Madridu ? :)
Reagovat
Frick
To je Mandatory. A na Premier 5 je sec jenom vyšší šance, že ho někdo ze špičky vynechá či na něm nebude hrát na 100% a předčasně vypadne.
Reagovat
EllNino
tak to bych volil nějakou americkou divočinu, třeba Cincy :D
Reagovat
VlS
Jo, hlavně to naplánujte :-)
Reagovat
janek_da
ted byl chvilku pokles, ale už to jde nahoru
Reagovat
misa
"GS asi není reálný" ... a byl reálný deblový GS? Když si finále mohly zahrát Cibulková nebo Errani, proč by nemohla Lucka... Musí tomu sama věřit a třeba pak bude mít v tom sedmém zápase svůj nejšťastnější den.
Reagovat
Jabadu
Z pradědečků žádný dnes
nepoznal by naši ves.
Pisatelé - mladí staří,
společně tu hospodaří.
"Krávy" mají po dřině,
dobře je jim v kravíně!

(film Metráček) :-)
Reagovat
EllNino
:D to jsem zvědav, kdy dneska skončí program, te´d tam maj na centru hrát Kuzna se Sam a po nich ještě Murray :) no nevím
Reagovat
kada.tom
to joo, Světlana může se Sam hrát klidně 3 hodiny a to samé Andy s Phillipem :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Petra Kvitová
wimbledonská vítězka
umí překvapit
Reagovat
slacker
A priste nerymovany petistopy jamb
Reagovat
FulnekUltras
;-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Každý tu dnes čile rýmuje
avšak k jinému cíli směřuje
Naše české holky milé
ať setkají se ve finále
Reagovat
Fandina
podle mě také nastal čas
vidět české finále zas
a k tomu v Madridu
fanouškovi to nepřidá na klidu
a je hrozně rád
že by ho Petruška s Lucinkou mohly dát
Reagovat
smazaný uživatel
Na české finále v pořadí třetí
každý pořádný se fanda těší
Český tým skvostně šlape
jen do toho holky zlaté
Překročte už antukový stín
pak fanoušek nebude mít splín
Reagovat
FulnekUltras
Proč by i Seree neměla mít namále,
když dnes je to stejně všude pomalé... ;-)
Reagovat
EllNino
Monty, nevíš, proč se Donna odhlásila z kvaldy o Roland Garros ? :/
Reagovat
smazaný uživatel
Co? To vůbec netuším... :(
Reagovat
EllNino
http://www.tennisforum.com/showthread.php?t=879426 ..tady je její jméno červeně
Reagovat
smazaný uživatel
A není to proto, že nahradí Lauru Robson v MD?
58 (SR) ROBSON, LAURA GBR OUT - Replaced by VEKIC, DONNA
Reagovat
EllNino
aaaaaha :) pardon
Reagovat
Frick
Také bude bojovat o čtvrtý nejvýznamnější výsledek kariéry (optikou dnešního bodového rozložení). Po Wimbledonu, Dohá a Mlebourne.
Reagovat
smazaný uživatel
se odhlásila z Říma.
Reagovat
aligo
dneska byla jako vždycky celá zatejpovaná... tak možná něco s tím ramenem... ://
Reagovat
tommr
opravdu? To pro ní bude další citelná ztráta ...
Reagovat
aligo
kolik se jí odečte?? nějakých 250?? to není tolik jako teď..ale něco to je no..
Reagovat
Frick
v tom případě...
https://youtu.be/Rwa4VW0LOYE?t=46s
Reagovat
Jabadu
Když už se zde zdatně veršuje, napadl mne jeden hlubokomyslný verš, jejímž autorem je buď:
a/ Egon Bondy
b/ Jiří Magor Jirous
c/ Milan Knížák

Jste připraveni na verše srovnatelné s Erbenem, Čelakovským, či Seifertem? Tak se držte. Jedem!

Běžím s hov.nem proti plátnu,
do plátna to hov.no zatnu!

Působivé, že? :-)
Reagovat
slacker
Knizak, Ebon ten texty k hudbe nepsal, takze Jirous
Reagovat
Jabadu
Já to opravdu nevím. Ale zajímalo by mne to.
Mimochodem jsem měl kdysi tu čest poznat Ivana Jirouse osobně. Na jednom večírku se zjevil, nepozván a podle svého zvyku se obnažoval před dívkami. Tři mě museli držet!
Hovado jedno. (bylo to ještě za studentských let)
Reagovat
slacker
Koupil jsem si francovku
dal jsem za ni třicet korun
teď ji vokusím
jestli je lepší než rum
Půl procenta mentolu
krkám nahoru dolu
Sedmdesát procent lihu
skládá na mne svoji tíhu
Koupil jsem si francovku
je lacinější než rum
už mi tím pitím
měkne rozum
Reagovat
Jabadu
To znám. Jako študáci jsme to žrali. PPOTU byli tak strašní muzikanti, že nám to přišlo vtipné a originální. (po několika lahvích ovocného vína, pochopitelně). :-)
Reagovat
slacker
Ten text si rika o pravidelnou aktualizaci, podle aktualni ceny francovky
Reagovat
Fandina
tak v rámci zachování rozumu
ušetři i nějakou korunu
kup si čaj
i s ním bývá na světě ráj
Reagovat
slacker
"Zahoďte mozky, zahoďte srdce, zahoďte všechno, co vás dělá člověkem! Staňte se prasetem!"
a/ Egon Bondy
b/ Jiří Magor Jirous
c/ Milan Knížák
Reagovat
VlS
Každopádně je to od Plastiků, takže asi Magor
Reagovat
blixa
Nejni to od Plastiků, je to z repertoáru Aktualu, tedy Milan Knížák ;-)
Reagovat
slacker
Tys to rozklikl bez ohlaseni
Reagovat
blixa
Dneska jsem mimořádně benevolentní. Ale ono mě to zase rychle přejde ;-)
Reagovat
blixa
Äni jeden. Pavel Zajíček, DG307 ;-)
Reagovat
Jabadu
Vážně? Díky.
Reagovat
blixa
Vystrč hlavu z polštáře
zbav se konečně tíhy
zbav se hroznýho vladaře
vodpráskni kilo stíhy

Žij pij pyj
žij pij pyj

Anti kvete
kdopak s náma dete?
až k vokraji anti žumpy
pumpující antilumpy

Voláme hlavy z polštáře
voláme živýho bleska
svět je plátěná deska
běžim s hovnem proti plátnu
do plátna to ho.vno zatnu

anti anti anti anti
Reagovat
Jabadu
Mno, ale to už je dost hard.
byl ten člověk vůbec normální? :-)
Reagovat
slacker
Bic bozi hadr
Reagovat
Jabadu
"Bič Boží" složil zkušený filmový skladatel Pavel Liška, text napsal Jiří Sequens, nahráli špičkoví muzikanti a nazpívaly zkušené sboristky.
Plastic People ... se nikdy (ani náznakem) kvalitativně k takové hudbě ani nepřiblížili.
Proto ta skladba vzbudila tolik pozornosti. Je to profesionální parodie. Ale dokonale řemeslně zvládnutá. :-)
Reagovat
slacker
Myslis ze to slozil naslepo nebo si to nejdrive naposlouchal?
Reagovat
Jabadu
Jako Liška? Asi ano. Byl to klasicky vystudovaný muzikant a tuhle "s.račku" měl jako kšeft. Víc bych v tom nehledal. :-)
Reagovat
slacker
Kdyz v zivote neslysel underground ktery v radiu a na deskach nevysel jak to mohl vysmahnout?
Reagovat
blixa
Noo, faktograficky ano, ale jinak ta skladba je po všech stránkách příšerná sračka (byť technicky dobře provedená). Jako ano, takovým sračkám se PPU opravdu nikdy ani náznakem nepřiblížili.
Reagovat
Oin
Plastici náhodou patří ve světě k nejuznávanějším českým kapelám. Myslíš, že někdo v Americe zná třeba Kabáty?
Reagovat
Jabadu
Ehmm ... já to i chápu. Na druhou stranu, když si poslechnu Dvořákovo Largo a srovnám to s "Plastiky", promiň, ale já moc styčných bodů jaksi nenacházím. :-)
Reagovat
blixa
Otázka pak ní, proč srovnáváš Dvořákovo Largo s PPU :D :D Už jen nápad tohle srovnat je docela hard core :D Mimochodem, já si poslechnu rád obojí. Obojí má své nezpochybnitelné kvality, byť z absolutně odlišných soudků ;-)
Reagovat
Jabadu
Já vím, že se to nedá srovnat. To je jako bych chtěl srovnávat Oldu Říhu (mmch rád ho poslouchám) se Stevem Vaiem.
Prostě to nejde, souhlasím. :-)
Reagovat
slacker
Opravdu?
Reagovat
blixa
No ..... :D :D Ale jo, myslím, že normálnější, než většina našich spoluobčanů :D Svým způsobem ;-) Poslouchat to je ještě v pohodě, ale když jeho poezii jen čteš, tak je to trochu pro silné ... ;-)

http://www.diskografie.cz/dg-307/torzo/tvuj-obraz-sem-bicoval/
Reagovat
janek_da
Pěkně Viky, ty máš ale !!!
Reagovat
Frick
Pokud postoupí, tak se opět stane českou dvojkou (po kolikátý se zase ta pozice prohodí? :o) - ale je to skutečně funny). Rovněž bude mít poprvé více než 3 000 bodů. Maximem bylo 2 995....
Reagovat
misa
Ano, poprvé v životě by byla přes 3000, její maximum je zatím 2995 z letošního roku.
Reagovat
slacker
Takze se da cekat blok pred bajnou htanici
Reagovat
smazaný uživatel
pro mě celkem spokojenost. Petra i Lucka potěšily, jen Bára škoda. No a postup CSN se mi moc nelíbí, ale Lucka bude mít šanci na odplatu...
Reagovat
tommr
snad Petra, ne? :)
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, já to nějak spletla , myslela jsem si, že je v dolní půlce. Takhle si myslím, že spíš ji vyprovodí Williams.
Reagovat
VlS
Admin má dovolenou?
Reagovat
slacker
a kdyby nemel?
Reagovat
EllNino
potrefená husa se vždy ozve, zahryzalo svědomí ? :D
Reagovat
slacker
To jak se VIS vcera neomluvil Frickovy je na zlutou kartu.
Reagovat
Jabadu
Co máš? Povídej ... přeháněj ... :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ošklivý španělský hošík,
dneska to dal dneska, to je pravda,
spíš by pryč měl doprovodit,
toho černošského chlapa.
Reagovat
smazaný uživatel
Serenka je moje kočka,
rajcují mě její tmavohnědá očka.
Je kus, to je fakt,
do v posteli bych s ní chtěl spát.
Do kudrnatých vlasu se přitulit
a vedle Serenky se ráno probudit.
S ní být je můj velký sen,
závidíš její tenisový um jen.
Ty tvoje veršíky o ní jsou trapné,
nikdo nebude urážet ženy zdatné!
Reagovat
Jabadu
No tak obsahově to není špatné, ale Ondřeji - ta kaňka! V tvým věku? :-)
Reagovat
smazaný uživatel
jaká pak? :D :O
Reagovat
Jabadu
No to "do v posteli" vypadá jako kaňka. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
ano, tam mělo být pouze to ,,v´´
Reagovat
misa
Když ale nebude spokojená, tak ti dá pořádně přes hubu, to bych nepodceňoval :)
Reagovat
Jabadu
I já bych s ní měl problémy. To by byl těžký "diktát". :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ve skutečnosti je Serena mimo kurt velmi plachá a submisivní ;-)
Reagovat
slacker
a lezi na zadech nebo na brise?
Reagovat
smazaný uživatel
To nevím ;-)
Reagovat
lars
kleci :))
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně ten vseudoveršotepec má i základní tenisovou chybu: Carlička nemůže Serenu doprovodit, maximálně vyprovodit :-)
Reagovat
tommr
kdyby ale vypadly obě tak by to nebylo špatný ... :)
Reagovat
Fandina
souhlasím, že veršíky trapné
by u nikoho neměly být platné
a pokud někdo umí hrát
mělo by se o tom psát
a každý správný tenisový fanda by byl rád
Reagovat
Jabadu
No tedy "bábinko", vy překvapujete. Všeliká moudrost vámi hárá.
Vidíš "ten - istko" a nechlubí se! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Dnes to tady hýří verši a humorem... Paráda ( není to myšleno ironicky).
Reagovat
smazaný uživatel
Každý tu dnes čile rýmuje
k jinému však cíli směřuje
Naše české holky milé
ať potkají se ve finále
Reagovat
Fandina
podle mě také nastal čas
vidět české finále zas
a k tomu v Madridu
fanouškovi to nepřidá na klidu
a je hrozně rád
že by ho Petruška s Lucinkou mohly dát
Reagovat
smazaný uživatel
Vlastně už mám jistou semifinalistku, protože Masha a Caro proti sobě budou hrát ve čtvrtfinále...
Reagovat
Bob
Caro by jí mohla potrápit, co myslíš?
Reagovat
smazaný uživatel
Obě hrajou dobře, vidím to na tříseťák... Mrzí mě, že jedna musí vypadnout, protože jinak by klidně mohly být obě v semifinále.
Reagovat
Jabadu
Copak náš "Karel". Ten to má dobrý ... :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tři brejky v setu jsou úplně k ničemu, když Ana ani jeden nedokáže potvrdit... Ale příčinu prohry bych viděl v 1. setu. Tam z toho srovnání na 5:5 měla Ana vytěžit daleko víc. Potom bylo jasné, že otáčet zápas proti takové soupeřce (navíc u ní doma na oblíbeném povrchu) bude stát strašně moc sil. Druhý set byl od Any parádní, ale ve třetím už mi přišla taková trochu bez šťávy, i když to bylo pořád jednou nahoře a jednou dole... Je to škoda, protože s takovými výkyvy bude strašně těžké udržet se v Top 10. Ana by prostě potřebovala nějaký lepší výsledek, než zaznamenala v Madridu. Kéž by zlomila to grandslamové trápení a povedlo se jí RG.

Takže dneska můžu být spokojený jenom na 50% a upřímně řečeno, jsem spíš zklamaný. Mohlo to být mnohem lepší, protože Vika i Ana rozhodně měly na postup. Tak to zakončím dnešním tweetem od Viky...
https://twitter.com/vika7/status/595998033734676480
Reagovat
EllNino
to je krásně řečeno :) Vika
Reagovat
slacker
neeeeeeeeeeeeeeee. "karlicku" v dalsim kole neeeeeeeeeeeeeee
Reagovat
EllNino
To byl epileptický záchvat na konci od Karličky ? :)
Reagovat
blixa
Asi ... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já to chápu. Vyhrála vyrovnaný zápas před domácími fanoušky...
Reagovat
EllNino
já taky, ale bylo to vtipný :))
Reagovat
janek_da
Super a ted brejk pro Karlu.
Reagovat
janek_da
krásný zápas, ideální závěr
Reagovat
blixa
Tragický závěr :(((
Reagovat
VlS
Blbej závěr
Reagovat
Fandina
špatný závěr
Reagovat
tommr
hezkej zápas se špatným koncem. Desítka se pro Lucku a Karolínu zase o něco vzdálila ... :(
Reagovat
janek_da
ale Petra si upevnila 4.místo a to je důležitější
Reagovat
slacker
Vsak uz ji dychala "anicka" na zada :-DD
Reagovat
misa
Lucka má vše ve svých rukách, stačí jí vyhrát dva zápasy. Pravda, velmi těžké, ale pokud je ve vynikající formě, mohlo by se jí to povést. Navíc v Římě jí stačí jeden vyhraný zápas, aby si zase připsala nějaké body.

Karolína, pokud se nemýlím, bude připisovat až postupem do římského čtvrtfinále.
Reagovat
tommr
to je sice pravda, ale další postup CSN jim to zbytečně ztěžuje. Ve čtvrtfinále jí snad konečně vystaví stopku Serena ...
Reagovat
smazaný uživatel
bude to debakl. Jako vždycky. Bohužel.
Reagovat
tommr
proč bohužel? Jestli Petra postoupí přes Beguovou tak pro ní bude mnohem lepší když následně vypadne se Serenou - to aspoň nebude tolik bolet ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to byl neskutečný gem na returnu! Teď ale aby to potvrdila na servisu...
Reagovat
Jabadu
Bojeschopnost ... kurwááááá!
Kdyby to viděl soudruh ministr, tak se z toho pos ..! :-)
Reagovat
EllNino
:D Jeď Aničko !
Reagovat
slacker
Kam ma jet?
Reagovat
EllNino
nevím trole :)
Reagovat
EllNino
To byl epileptický záchvat na konci od Karličky ? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem pro výsledky férové,
proto Máše třikrát: olé, olé, olé!
Reagovat
George_Renel
To sis vybral tu pravou, umělče. Dnes mezi podáními nechutně zdržovala.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty vole, nedělej tady fanouškům Mashy ostudu a jdi už do pr*ele...
Reagovat
slacker
Fandino zasahni :-D
Reagovat
smazaný uživatel
A ty ho můžeš rovnou následovat...
Reagovat
smazaný uživatel
klídek. Reaguj slušně. Nedělej radost slackerovi radost
Reagovat
smazaný uživatel
Celou dobu jsem na toho "básníka" nereagoval, ale už mě fakt nebaví ty jeho sračky. Co si myslí slacker, to je mi úplně u zadku.
Reagovat
slacker
jak si na tom s tim co si mysli iqe?
Reagovat
smazaný uživatel
Ten je mi ještě víc u zadku. :D
Reagovat
slacker
Tam se toho vejde
Reagovat
smazaný uživatel
Když pár exhibicionistů (fandina, frick, veršotepec a kvitofka) mají TP asi jako dobře placenou brigádu, pak tenisový příspěvek aby našinec pohledal...
Reagovat
Jabadu
No, ty jsi ten pravej! :-)
Reagovat
Fandina
Tos mě pobavil. A kdo ti brání věnovat se tenisu? Máš tu prostoru mraky, nevymlouvej se na druhé a konej.
Reagovat
smazaný uživatel
Radím ti příteli Monty,
něco zcela bezvadnýho,
když přemýšlíš,
dělej tak mozkem.
Tvůj orgán vzadu uprostřed,
ten máš na něco jinýho.
Reagovat
Jabadu
Nóóó ... když odmyslím obsah, tak konstrukčně už to je složitější typ verše. Piš dál, My Loved Bubo! :-)
Reagovat
misa
Poslyš, nemá to fakt žádnou uměleckou ani myšlenkovou úroveň.
Reagovat
Jabadu
Já bych to viděl tak, že se poeta od veršovánek typu AABB posunul přeci jen někam výš.
Jistě, obsah zatím nemůžeme srovnávat s Erbenem, či Čelakovským. Ale nech ho.
Vývoj vypadá dobře. :-)
Reagovat
Jabadu
Jen pro srovnání. Erben je mistr pera a je úplně jedno jaký použije typ veše. Atmošku a obsah uměl skvěle:

"Ach proboha, ten kostel snad?"
"To není kostel, to můj hrad!"
"Ten hřbitov - a těch křížů řad?"
"To nejsou kříže, to můj sad!
Hoj, má panenko, na mě hleď
a skoč vesele přes tu zeď!"

"Ó nech mne již, ó nech mne tak!
Divý a hrozný je tvůj zrak;
tvůj dech otravný jako jed,
a tvoje srdce tvrdý led!" :-)
Reagovat
slacker
U lavice dite stalo,
z plna hrdla kricelo.
Bodejt by si ty cikane,
aspon chvily mlcelo.
Reagovat
Jabadu
Rasistické. V dnešních čítankách nemyslitelné. :-)
Madam Sabbathová by ti to vysvětlila.
Reagovat
hluuusa
That church perhaps? God save us all!
A church? No - that's my castle hall!
That graveyard - crosses, row on row?
My garden! Those aren't crosses - no!
Hey there, my darling - look at me:
Over this wall leap merrily!
Reagovat
hluuusa
Leave me alone! Oh, let me be!
You're wild and terrible to see;
Fetid as poison is your breath,
Your heart as icy hard as death!
Reagovat
smazaný uživatel
mě potěšila, je to moje hvězda. Gratulace a jen tak dál.
Reagovat
slacker
Lucka se neboji internetoveho bankingu
Reagovat
smazaný uživatel
Hahaha hehehe hihihi hohoho huhuhu. Mě nedostaneš v této debatě o ničem....
Reagovat
misa
Ve čtvrtfinále porazí Serenu, v sf. letos potřetí Petru a ve finále zdolá Lucku. Určitě pak bude kandidovat na ocenění Nejoblíbenější tenistka TP.
Reagovat
smazaný uživatel
Kde bereš ty vejšplechty, ha ha ha . CSN nemá šanci !
Reagovat
misa
Antuka hraje pro ni. Chybějící výšku nahrazuje mimořádnou herní inteligencí.
Reagovat
Michaelus
To víš, oni přece "fandí tenisu"
Reagovat
Frick
Že Lucka má skutečně velmi snadnou cestu.

Akumulovaný kurz na ty všechny tři výhry by zatím dosáhl pouze cifry 1,89 (Fortuna)
Reagovat
smazaný uživatel
Závažná chyba se stala,
je to více nežli jisto,
do turnaje žen vetřelo se
jedno černošské chlapisko.

Vyvést černocha z okruhu,
turnaj by byl kvalitnější,
zejména ale výsledky,
byly by dost poctivější.
Reagovat
slacker
palec dolu
Reagovat
Frick
Ty asi nevíš, jak dopad Šamil, co?
Reagovat
Michaelus
Tady má jeden Šarapovec trochu komplex :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Ježiši. Co to je za paskvil???
Reagovat
slacker
Zacina to byt pekne psycho ten 3 set. EEEEEEE teda ono uz to psycho par her je
Reagovat
Fandina
Anička si teď vzala brej od Carly zpět. Tak jsem zvědavá, jak dál. Aničko go!!!
Reagovat
Fandina
neeeeeeeeee
Reagovat
Jabadu
Zkusil jsem novou domácí metodu tréninku - pohybovat se v bytě "po čtyřech". Do kuchyně, na záchod ... a tak.
Druhý den ráno jsem taktak vstal z postele!
A to jsem trénovaný gaučo! :-)
Reagovat
Frick
Já bych si přitom připadal jak de bil :o)

Dudlíka sis k tomu nebral?
Reagovat
Jabadu
Pozor! Ta metoda je tak jednoduchá, až je geniální. Jistěže si u toho připadáš jako de.bil a nebudeš to provozovat před přítelkyní.
Navíc, jak jsem se dočetl, jedině díky tomuto pohybu se malé dítě zvedne na dvě nohy!
Protože jsou extrémně namáhány všechny svaly v těle.
Reagovat
slacker
Proc ne pred pritelkyni? Ta ktera se usklibne to s tebou nemysli dobre :-D
Reagovat
Jabadu
Ale no tak, woe ... Dělám to asi 14 dní (pochopitelně v soukromí - mám svůj byt) a i když pravidelně posiluji mnoho let, spravilo mi to záda a když jdu na procházku s mojí, mám pocit, jako bych létal. :-)
Reagovat
janek_da
mě loni chytla pořádně záda, tak jsem taky tak "chodil". Jo zbitý jsem byl pořádně.
Reagovat
Jabadu
Že to funguje? :-)
Reagovat
slacker
A to letani je opravdu z toho cviceni nebo tak ucinkuje ten oxytocin?
Reagovat
Jabadu
Obojí, chlapče, obojí! :-)
Reagovat
Frick
"Lucko, Lucko, Lucko, Lucko, pojďte k nám"

"Lucko, bylo to hodě težký utkání?"

"Bylo tý jo. Hlavně psychicky, po tom prohranym tie breaku. Jsem šla na kurt za stavu 1:1"
Reagovat
Frick
Pozná někdo? :o)
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
a co?
Reagovat
Enterprise
Tipoval bych to na parodii na Kollera :-)
Reagovat
sprchon
Hezky, kanár ve třetím. :D
Gratulace! :)
Reagovat
janek_da
Karlička super BH, Ana s novou čapkou. Fajn tenis.
Reagovat
janek_da
že by další kanár z dílny LTC CH?
Reagovat
smazaný uživatel
Kanár určitě ne, ale Ana hraje nahoru-dolů. Přijde mi, že teď už není tolik aktivní...
Reagovat
janek_da
Tak 3:0, by už trošku náběh byl :)
Reagovat
janek_da
tak ne kanar, ale vrácený brejk
Reagovat
smazaný uživatel
A zase dáš-dostaneš. :( Vypadá to, že Carla má více sil...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak teď potvrdit!
Reagovat
smazaný uživatel
Vyházenej gem a jsme zase tam, kde jsme byli... :(
Reagovat
Frick
Samozřejmě, vypadá to jednoznačně, ale na druhou stranu - ve 2. gemu vedla Vinci na servisu 40:0, následně to na Lucčinym podání bylo 0:30...

Klidně to místo 3:0* mohlo bejt po třech hrách 1:2 a kdoví, jak by se to vyvíjelo.

Jako já rozhodně měl obavy. Minimálně při tom stavu 1:0* a 0:40*....

Tak ale vyšlo to a je to super.

Koho do ČF? Já bych raději Samycy.
Reagovat
aligo
na kdyby se nehraje...
Reagovat
Frick
Samozřejmě, že se nehraje. Ale chci naznačit, že to zas tak jasné a zdrcující nebylo, jak by se mohlo na první pohled zdát.

Jinak já už jsem taky Lucce věřil třeba v tom TB. Vypadalo to, že se Bobina srží už jen zuby nehty, ale bohužel, Lucka v tom TB většinu času tahala za kratší konec. A když tahala za ten delší, tak toho nevyužila.
Reagovat
tommr
na kdyby se nehraje - ve druhým setu zase měla Lucka za stavu 5:5 40:15 dva BP a klidně mohla vyhrát ve dvou setech ... :)
Reagovat
misa
Sam by byla lepší, moc dobře si pamatuje bilanci s Luckou.
Reagovat
VlS
pěkně Lucinko, kanár Bobině, moc hezký. Hodně štěstí do QF
Reagovat
tommr
a je to tam! Lucku neštastnej závěr druhýho setu nepoložil a ve třetím Italku doslova smetla ... :)
Čtvrtfinále je pro Lucku velkej úspěch a ještě to nemusí být zdaleka konečná ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Dvě Češky v semifinále? Pravděpodobnější verze.
Reagovat
VlS
No, bylo by to moc hezký, to by mi udělalo radost.
Ančo zaber
Reagovat
tommr
Lucka to sice bude mít o něco těžší než Petra, ale dostat by se tam mohly obě ... :)
Reagovat
Jabadu
Z hlediska predikátové logiky je tato možnost více než pravděpodobná. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
velká gratulace. Bobina je stále nepříjemná soupeřka. Jsem rád, že zatím využívá svého losu a může ještě víc. Sam ani Světla nejsou nad její síly.
Reagovat
Jabadu
Sam nemůže porazit "OUVA"! :-)
Reagovat
VlS
No, uvidíme, vzhledem k H2H by mohla zase Sam připomenout, kdože to je její Nemesis :-)
Reagovat
Fredy
Velká gratulka k postupu do ČF. A jedeme dál, ještě dva zápasy. Lucko pojď! :)
Reagovat
Jabadu
Finále jí dává jistotu?
Reagovat
Fredy
Do TOP 10 ...:)
Reagovat
Jabadu
Děkuji.
Reagovat
Frick
Chce to vyhrát ČF a pak si připravit pozici do Říma.
Reagovat
misa
mi udělala velkou radost. Ve třetím setu se buď dostala do tranzu, nebo Vinci odešla fyzicky. Gratulace a příště snad už KONEČNĚ bude přenos.
Reagovat
tommr
je docela zajímavý, že Italka ve třetím tak odpadla. Uhaluzenej TB druhýho setu jí měl přece spíš povzbudit a ne naopak ... :)
Reagovat
misa
Není už nejmladší a jinak nám zbývají jen spekulace.
Reagovat
Jabadu
No ... a nešlo to ve dvou?! Jsem se zbytečně tahal s činkami. :-)
Reagovat
kada.tom
tak nakonec Lucka ve 3. setu Vinci zpráskala na hromadu :-D
dobře ona ;-)
QF se cení :-)
Reagovat
aligo
neuvěřitelná míra destrukce :DD si Bobina zlomila nohu nebo co? :DD
Reagovat
smazaný uživatel
Luckotoč je ve čtvrtfinále! :)
Reagovat
slacker
Kanaaaaaaaaaaaaaaaaaaar
Reagovat
Frick
SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
Fandina
Anička má set. Tak jsem zvědavá na třetí. Aničko go!!!
Reagovat
tommr
to už vypadá velice slibně ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
A už nám zazpíval :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to bylo celkem rychlé. Kéž by Ana vydržela...
Reagovat
smazaný uživatel
A už se začíná vyhazovat... :(
Reagovat
misa
ze stavu 15-40, teď ji už definitivně zlomila.
Reagovat
tommr
jj to byla nejspíš poslední šance Vinciový na zvrat. Ted už by si to měla Lucka pohlídat ... :)
Reagovat
Jabadu
5:0
My vám ty medaile přivezeme! :-)
Reagovat
Grape
Tak tohle už snad Lucka nepustí...:-)
Reagovat
smazaný uživatel
teď už jde jen o jednu věc, jestli to bude s ptákem, nebo bez. Což je věta, která by se klidně dala říct u porodu, jak mě tak napadá :)
Reagovat
Frick
Když tohle Lucka pustí, ta něco pustíme i my.

Zkrátka bychom se z toho posráli.
Reagovat
EllNino
joo 4:0 ! :)a jedu
Reagovat
Frick
Tak Lucko to už nepustíš. V opačnym případě by sis zasloužila naplácat ten tvůj pevný zadek.
Reagovat
blixa
To víš, to by se ti líbilo zhýralče !!! :D
Reagovat
Jabadu
Neboj, vytáhl jsem z pod postele činky. To vždycky zabralo! :-)
Reagovat
tommr
začátek druhýho setu vyšel líp Lucce. Chtělo by to ale, aby konečně našla to ztracený první podání jinak zápas nedotáhne ... :)
Reagovat
slacker
Italka vstala z mrtvejch a bude ted na koni 4:0
Reagovat
smazaný uživatel
To už Lucka nepustí.
Reagovat
misa
Jediný brejk na antuce nic neznamená.
Reagovat
misa
Dva jsou už lepší, uznávám :-)
Reagovat
tommr
už má naštěstí druhej ... :)
Reagovat
misa
Musí to být strašně nudný zápas, vůbec se organizátorům nedivím, že ho dali na zastrčený kurt :)
Reagovat
Jabadu
Dvě: nula vede Lucie. Co jsem vám říkal? :-)
Reagovat
slacker
0:30 . Kyvadlo se kyve
Reagovat
slacker
0:30 . Kyvadlo se kyve
Reagovat
Jabadu
3:0! Nedělej ze sebe seržanta Hickse. :-)
Reagovat
slacker
Hudson: Hej, Vasquezová, spletli si tě někdy s chlapem?
Vasquezová: Ne, a tebe?
Reagovat
Jabadu
Má nejoblíbenější hláška z "dvojky". ... široký úsměv ...
Reagovat
Jabadu
Nóóó ... Lucka vede 1:0. To bude malina. :-)
Reagovat
misa
Brejk z 0-40 :-))
Reagovat
Jabadu
To Bobinu složí. :-)
Reagovat
tommr
vypadá to, že si to odhad dobře ... :)
Reagovat
Jabadu
Já sice kdysi hrál jenom vokres, ale to jsou hrozné stavy, když prohraješ game ze 40:0. :-)
Reagovat
tommr
jj a zvlášt když jde o tolik ... :)
Reagovat
tommr
obrovská škoda - Lucka nevyužila mečbol a druhej set ztratila v TB ... :(
Reagovat
misa
set v dalším tiebreaku, pro ni se jedná o prokletou disciplínu. Při podání Italky měla i mečbol. Hlavně, ať se nenechá zlomit neúspěšným setem.
Reagovat
tommr
no bude to těžký - Italka vstala z mrtvejch a bude ted na koni ... :(
Reagovat
aligo
prohrála set z MB...:// snad se nedá a ještě zápas dotáhne do vítězného konce :))
Reagovat
Jabadu
Já Lucce věřím. Bobina nevydrží.
Reagovat
slacker
Pane boze, lucie takhle ne uhrat jen jediny minibreak dvojchybou souperky neni cesta jak vyhrat.
Reagovat
EllNino
klasika 6:5 -> 6:8 :)
Reagovat
smazaný uživatel
Byl tam i mečbol. Škoda.
Reagovat
Jabadu
Lucka z 1:4 na 5:5! Ještěže to nevidíme. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ana je jako naše hokejky: dáš-dostaneš. :( Otáčet zápas proti Carle na antuce bude hodně složité. Ana sice nehraje špatně, ale Carla už přišla na to, že jí má hrát víc do bekhendu...
Reagovat
Jabadu
Lucčina hlava. OMG. :-)
Reagovat
Fandina
Ana bojuje několik minut o podání Karly a pak sama svoje projede. Škoda. Tak snad teď Aničko. Ještě to zkus na TB.
Reagovat
tommr
škoda, že Lucka nevyužila dva BP za stavu 5:5. Vinciová ten druhej odvrátila esem. Zatím jich dneska udělala víc než Lucka?! :(
Reagovat
slacker
Setri se na finalni resume. Tyhle mezihlaseni ti neslusi
Reagovat
Fandina
Pokud si neděláš legraci, tak nechápu tuhle nesnášenlivost mezi lidmi. Ať si píše co chce. Je to každého věc.
Reagovat
smazaný uživatel
dnes nazval jednoho uživatele blbem. Je to normální??
Reagovat
Fandina
To by samozřejmě být nemělo. Nikdo ty neměl o druhém psát takové věci. Nebo spíš by nikdo tak k druhým přistupovat, že druzí jsou hloupý a podobně. Ale znáš to, někdy se člověk neovládne. Je to těžké. Ale samozřejmě, psát druhému by se to nemělo.
Reagovat
Fandina
oprava ... nikdo by, ne ty ... úsměv
Reagovat
slacker
No normalni to je. Ze se nepozastavis nad vyrazy co napise Petam, VIS, blixa Tommmr?
Reagovat
smazaný uživatel
ty tady totiž každého provokuješ, do každého rýpeš. Ten uživatel nepsal komentář k tobě. Když věčně někoho urážíš a vyvracíš mu jeho názory, tak se nediv, že ti někdo něco napíše. Už si to uvědom!! (Téměř) Každého tady štveš.
Reagovat
slacker
Psal komentar stykem ktery obvykle zpusobi vypadnuti osoby o ktere se pise. Takze privolaval porazku PK. No na pochvalu to ode mne neni
Reagovat
Fandina
To, že někdo napíše, že si myslí, jak to bude, přece neznamená, že ovlivňuje skutečnou realitu. Maximálně se může trefit nebo splést v konečném výsledku. Ale na samotnou hru to přece žádný vliv nemá.
Reagovat
slacker
On nepsal stylem co si mysli, on to psal jako predem hotovou vec. A to pak obvykle jako na potvoru malokdy dopadne. pripad Sara a pripad Bara kde tu taky plno mudrlantu delalo ucet bez hostinskeho budiz varovanim
Reagovat
Fandina
Tady se píše spoustu věcí a není potřeba hned o druhém psát, že je blb. Pokud vůbec je potřeba reagovat na druhého, tak se to dá napsat slušně, zeptat se, jak to myslí nebo to vysvětlit.
Reagovat
slacker
Blb je slusne, kdybych napsal hovado nebo kret.ne to uz by bylo urazlive
Reagovat
Fandina
Ono jakékoli slovo, týkající se osobní roviny je špatně. Tím končí věcná diskuse. Bohužel.
Reagovat
slacker
Einstein je dobre nebo spatne?
Reagovat
Fandina
:-))))) pokud ho použiješ v osobní rovině, tak diskusi klidně zabiješ taky.
Reagovat
Fandina
Nebo v jakém smyslu to použiješ, například ... nejsi žádný Einstein ... u většiny je vymalováno
Reagovat
slacker
A vyvracet nazory se kteryma nesouhlasime je prece snad naprosto v poradku.
Reagovat
Fandina
Vyvracet můžeš co chceš, ale slušně, bez urážlivých slov, nebo jinak osobního charakteru. Napsat druhému, že je blb a přitom věcně argumentovat shodí argument a stane se útokem.
Reagovat
smazaný uživatel
přesně tak. Názory vyvrací každý každému, ale s mírou a trochou taktu. Bohužel tobě ho matka příroda nenadělila nebo ho zcela potlačuješ.
Reagovat
slacker
Fajn, ocekavam ze budes takhle poucovat i petam, Tommra, VISe, blixu a dalsi az si zase ulevi na moji adresu.
Reagovat
Fandina
Napsala jsem ti to z vlastní zkušenosti. To, jak se chováš ke mně.
Reagovat
smazaný uživatel
tvl, Karlička nedoservírovala set. Jelito jedno.
Reagovat
slacker
To ji chvalim
Reagovat
smazaný uživatel
tak teď snad... Vamos Karli.
Reagovat
smazaný uživatel
Ana jí ale právě nabídla další šanci... :(
Reagovat
Jabadu
Jak někdo (mužského pohlaví) nemůže fandit Aně?!
Vzal bych tě na mučidla. :-)
Reagovat
slacker
Treba nejaky rusofob. Ana je srbka a srbove jsou historicky na strane Ruska :-D
Reagovat
Jabadu
Myslíš něco jako "pražskou kavárnu"? :-)
Reagovat
slacker
Neco takoveho :-D
Reagovat
smazaný uživatel
nemám rád to její jančení. Pro mě asi nejvíc nepříjemná hráčka na okruhu..
Reagovat
Jabadu
Víš, že lásku a nenávist způsobuje jeden a ten samý hormon? Oxytocin. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
něco sem o tom slyšel, ale mi to fuk. Skoro vždy fandím proti Aně a skoro vždy fandím Karličce.
Tady je to pro mě naprosto jednoduchý.
Reagovat
smazaný uživatel
Nic ve zlém, ale někdy na tebe tvůj nick vážně sedí... :D
Reagovat
smazaný uživatel
tak je to můj názor. Nikomu tím neubližuju. Taky máš jistě neoblíbené tenistky .-)
Reagovat
smazaný uživatel
To mám, ale že bych fandil proti nim? Spíš se o ně nezajímám...
Reagovat
smazaný uživatel
Náhodou, blbec je dobrej! :DD Má skvělé názory a řadím ho mezi ty nicky, od kterých si rád přečtu příspěvky ( patříš tam i ty) :DD
Reagovat
blixa
Blbec má kliku, že jako jedinej na TP má skvělej vkus v muzice. Jinak bych si fakt kolikrát myslel, že to je "nick" :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ale jo, já si většinu komentářů od blbce taky rád přečtu. Často sem přijde jako první s nějakou novinkou, nebo má dobrý přehled o hráčském obsazení turnajů... Určitě patří mezi ty lepší diskutéry, jenom si to občas (jako třeba teď) malinko pokazí. :)
Reagovat
smazaný uživatel
hmm, já se zajímám o všechny tenistky na okruhu. Ono ti to možná zní, že se v tom anti-fanouškovství vyžívám, ale tak to není. Prostě její projev na kurtu.. to je něco, co mě dopaluje a je prostě těžké nefandit její soupeřce.
Reagovat
Jabadu
Respektuji. Někdo má rád holky, někdo třeba ... třeba Gabrielu Soukalovou. :-)
Reagovat
blixa
Jelito, jelito .. sim tě .. jak může někdo fandit Karličce proti krásné Aničce ???!!! To nemáš voči bo co ? :D
Reagovat
Jabadu
No jistěěěě! ... :-)
Reagovat
George_Renel
Chápu, že pro nick blixa jsou její nohy do X nepodstatné .-).
Reagovat
Fandina
:-)))
Reagovat
Jabadu
(polk) ... c .. cos to řekl?!! :-)
Reagovat
blixa
No chce pěstí .. :D :D Ale jednou mu to spočítáme ;-)
Reagovat
Jabadu
Pozor, já jsem skutečně kulturista. Cvičím asi 30 let. :-)
Reagovat
slacker
Kulturiste maji jen naolejovane svaly, sila a vytrvalost uz je slabsi
Reagovat
Jabadu
Chceš se vsadit? :-)
Reagovat
slacker
Muzu nominovat soupere?
Reagovat
Jabadu
:-) Pozor, já nejsem militantně založen. Mou vášní je například i el. kytara a umělecky založení lidé se brachiálním způsobům komunikace spíše vyhýbají. Ovšem takový Ondřej Vetchý, tak ten to má fakt těžký. :-)
Reagovat
slacker
jsi me prinutil guuglit - brachialni me zaskocilo
Reagovat
slacker
Kanarek
Reagovat
blixa
Stejně jako Kájiny nohy do "O" ;-) :D
Reagovat
George_Renel
Jj, ale ta rozhodně necelebrituje a ani není celebritována. :-)
Reagovat
blixa
To je fuk, pro mě je obojí nepodstatné ;-)
Reagovat
George_Renel
Souhlas. A neplatí to jen pro ni.
Reagovat
slacker
to je skody
Reagovat
slacker
Jak je na tom Lucie s Tiebreakama?
Reagovat
aligo
letos záporně
Reagovat
tommr
Italka nedopodávala když darovala Lucce BP svojí první dvojchybou v zápase! Ted by toho měla Lucka využít ... :)
Reagovat
Fandina
A Lucík si teď vzal zpět ztracené podání. Super Šafi, pojď!!!
Reagovat
slacker
Ty vogo. z 30:30 skace livescore na 4:5, to by se tommrovy zajiste nestalo
Reagovat
Jabadu
Lucie - postrach ulice! :-)
Reagovat
Jabadu
Tvl ... ten "Karel" už mě zase se ..! :-)
Reagovat
tommr
Lucka už zase prohrává o brejk. Dneska jí podle všeho vůbec nechodí první servis ... :(
Reagovat
Frick
Lucko, co blbneš zase? :-(
Reagovat
Jabadu
"Promiňte, neměl byste pro nás nějakou zatracenou, zkurv ... práci?" :-)
Reagovat
Frick
I toto "polské" derby pro české hráčky dopadlo dobře. Aga vyhupla a TOP 10 se stává opět o něco více dostupnou.
Reagovat
tommr
ale Wozniacká se už dotahuje na Petru ...
Reagovat
slacker
Coze?
Reagovat
Jabadu
(polk) ... C .. cože?!! :-)
Reagovat
George_Renel
Stejně jako se Petra dotahuje na Rusku. Po QF se to nějak nahne :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Bude kanár?
Reagovat
PH94
Dobře Lucko :)
Reagovat
tommr
paráda! Lucka v prvním setu otočila z 1:4 na 6:4 ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
super. Ale nepolevovat, Bobina stále dýchá.
Reagovat
tommr
snad už to Lucka dotáhne. Škoda, že to nemůžeme sledovat ...
Reagovat
Frick
Španělé - se.rete mne!
Reagovat
tommr
kdyby šlo o první nebo druhý kolo tak bych to ještě jakžtakž chápal, ale nevysílat zápas třetího kola mezi dvěma výbornejma tenistkama je čirý barbarství ... :(
Reagovat
Frick
No a kdyby to ta Lucka dala, tak ČF by snad bylo tak jako tak. Byť ty soupeřky atraktivní moc nebudou. Byť jsou to obě ex-hráčky TOP 5....
Reagovat
Fandina
Šafi má první set. Ještě jeden Šafi pojď!!!

A finále Lucka Ptra se blíží!
Reagovat
Fandina
Petra ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Skvěle!
Reagovat
smazaný uživatel
se moc nedaří zatím. Agniežka vykazuje stále sestup, kdy už se odrazí ode dna?
Reagovat
Jabadu
Ten "lízaný mariáš" bude asi problém.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, já v duchu vidím slajz ( říkám tomu sekačka ), kopec a kopec , slajz a slajz a slajz a tak furt dokola. Luciku, zaber !
Reagovat
smazaný uživatel
Výborně, 3 : 4. Jen tak dál, Lucko.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tak , Šafi, a ještě!
Reagovat
smazaný uživatel
Úžasný obrat z 2:4 na 6:4. Tak ještě jeden!!
Reagovat
slacker
Z 2:4? Ono to nebylo 1:4?
Reagovat
smazaný uživatel
Robi bude těžký oříšek.
Reagovat
smazaný uživatel
Favoritka vyhrála. :) Přišel jsem až v průběhu 2. setu, ale co jsem viděl, tak Caro hrála moc dobře. Její hra na antuce teď opravdu má hlavu a patu. Bilance 18 winnerů a 8 UE je parádní.
Reagovat
Frick
Hm... Takže tajná favoritka pro RG?
Reagovat
Jabadu
Tssss ... to umí Petra taky. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Caro už má lepší statistiku jak Petra (16W/8UE) :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ať si jí Caro užije....
Reagovat
smazaný uživatel
No vždyť má taky asi momentálně lepší formu než Petra. :) Petru jsem teda v Madridu ještě neviděl, ale podle mě těží hlavně z toho parádního losu. Mít v Madridu od 1. kola až do čtvrtfinále soupeřky, které v Praze všechny vypadly v 1. kole? To bych bral pro některou ze svých favoritek. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Dost. Co je to zas za řeči. Drž se Caro a nech byť. Petru si neviděl a hned víš, jak hraje !
Reagovat
smazaný uživatel
Co si na mě otvíráš hubu? Ty výsledky snad hovoří jasně. Trápit se s Olgou nebo proti Coco na antuce, to opravdu nesvědčí o nějaké super formě... No a co se týče Nasti, tak tu minulý týden jasně přehrála i Lucka Hradecká. Ten zápas jsem viděl naživo a Nasťa nehrála nic.
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, opravdu velice slušný a vychovaný hoch. Říkat ženě taková slova. Povšimni si, že já taková slova nepoužila.
Reagovat
smazaný uživatel
To je jedno. Máš na mě opakovaně blbý kecy.
Reagovat
smazaný uživatel
No já jsem si myslela, že si zvláštní, ale slušný.
Reagovat
smazaný uživatel
Radši ani nechtěj vědět, co si myslím já o tobě. :D Prostě tady můžu napsat svůj názor a nebudeš mi psát žádný "dost" apod. A jestli jo, tak se potom nediv reakci.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ty si můžeš psát své názory, já když mi připadají hloupé ( Petru si hrát neviděl a už víš jakou má formu ), mohu klidně napsat dost...Ale základní výrazová slušnost by měla být zachována. Ani nechci vědět, co si myslíš a nemyslíš. Pokud se nebudeš navážet do Petry, nebudu tě svými názory obtěžovat.
Reagovat
blixa
Monty prodělal vážnou proměnu. Ze slušného hocha se stal těžkým hrubiánem ;-)
Reagovat
George_Renel
To jsou ti celebritáři všichni. Navrch huj, uvnitř fuj.....
Zvlášť když je "potěší" pokakaná Viktorka.
Reagovat
Michaelus
To, že je něco jeden týden neznamená, že to tak bude i příště.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak určitě, ale Nasťa byla v Praze fakt špatná... Jinak ono to samozřejmě u Petry může být i tak, že se v prvních kolech trápí a pak se rozjede. Stačí se podívat na loňský Madrid, kde to bylo dost podobné...
Reagovat
Michaelus
Nasťa hrála v 1.setu bídně, ale potom se rozehrála a šlapalo ji to vážně slušně... viz. 19 W a 18 UE zlobil jenom servis a DF
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem Petru v Madridu taky ještě neviděla hrát. :D (kromě highlightů)
Reagovat
smazaný uživatel
to jsme dvě :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem viděla kusy, dnes celé a zdá se, že se Petra začíná chytat.
Reagovat
PetaM
Nooooo, Lucko, prohrát si servis ze 40:0. To už chce velkou dávku odvahy :D
Reagovat
Jabadu
Aga právě vypadla z desítky?
Reagovat
PetaM
Je to tak. Je 13. Za Kájou a před Luckou :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ano propadla se až na 13.místo
Reagovat
Jabadu
Mám to před očima:
Bum!
Aááááááá - hýýýýýýýýý (líz ho) :-)
Reagovat
aligo
Ale ona nehraje s Frančeskou :D to co jsi popsal ten zvuk je od jiný italky :D Bobina je bez zvuku :D
Reagovat
Jabadu
A jo vlastně. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
je tam někdy to: eeeee
Reagovat
PetaM
Áááááá - hýýýýý???

To není Fran :D :D

Roberta nehýká :D
Reagovat
aligo
taky ve dvou :)) pěkně :))
Reagovat
smazaný uživatel
Vika by si měla zkusit nějaký turnaj WTA Int. kde by se mohla trochu odpíchnout a získat sebevědomý třeba titulem, škoda že nezkusila Prahu
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby zkusila Prahu, tak bys zase mohla brblat, že nevyhrála Češka... :D
Reagovat
smazaný uživatel
to mi je vážně jedno. Z Češek hlavně fandím Petře K. a Nicole V. ostatním Češkám také ale né tak moc. Kdyby v Praze Vika hrála tak bych se na ní přijela podívat
Reagovat
smazaný uživatel
To jo, taky bych ji rád viděl. :)
Reagovat
Frick
No a Čenošek by jí musel dát 500 000 USD startovnýho a vstupný dát za 500 Kč / 2 500 Kč permice. A potřeboval by větší kapacitu. Větší kapacitu? VĚTŠÍ KAPACITU?

Ok, tak beru, jen ať přijde.
Reagovat
smazaný uživatel
Hele, já si myslím (a doufám v to), že příští rok už to nepůjde... :D
Reagovat
janek_da
Co ty jsi za fanouška, ji nechceš vidět? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Chci, aby byla v Top 10. To je lepší. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Vstupný za 500Kč?? To by se mu na to většina lidí vykašlala. Max 3 stovky na den...
Reagovat
aligo
češky to za škodu nepovažovali... :D
Reagovat
Frick
Proč si některý hráčky po vyhranym losu volí příjem? Mne to přijde jako nevýhoda, dostat se do stavů *4:5, *5:6....
Reagovat
aligo
asi aby nepřišli jako první o podání a měli šanci se nejdřív rozehrát... netiším...
Reagovat
smazaný uživatel
Pro někoho je těžké začínat podáním. Lépe se na něj soustředí, pokud začne na příjmu a jde podávat až ve druhém gamu.
Reagovat
blixa
Přijde mi, že když cítí potřebu pár "ostrých" míčů, než půjdou na servis.
Reagovat
Jabadu
Petra to dělá často. Chce si osahat return.
Reagovat
PetaM
Fakt? :D U ní to zrovna vidím málokdy ... :D
Reagovat
Jabadu
Myslím to vážně.
Reagovat
PetaM
Já taky.
Reagovat
VlS
A upřímně? Ale Rafa si to vždycky taky vybírá.
Reagovat
freeteepek
Pokud si na returnu věří, tak není nic lepšího, než začít breakem:-)Je potřeba si správně otipovat soupeřku.
Reagovat
freeteepek
Protože jsou nervózní a nechtějí hned přijít o podání, než se do toho dostanou. Počítají s tím, že soupeřka jim vzápětí nedá 3 esa a že se před svým servisem rozehrajou a trochu zklidní. Dohánět celý set to počáteční manko je pochopitelně na psychiku náročné, ale počítají s tím, že dostanou šanci na break. Ženská logika je prostě ženská logika:-)
Reagovat
smazaný uživatel
To není jen ženská logika, někteří hráči také volí příjem.
Reagovat
freeteepek
CHlapy nesleduju, ale tam je servis větší zbraň, než v ženském tenise. Proto mi to u chlapů přijde divné.
Reagovat
smazaný uživatel
http://tt.tennis-warehouse.com/archive/index.php/t-195778.html
Reagovat
PetaM
Protože první servis je dost ošidný. Člověk není rozehraný, rozpodávaný a tak ... Třeba Mášena má dost velké problémy s prvním servisem v zápase. Přijde mi, že o něj celkem často přichází :D
Reagovat
smazaný uživatel
dnes dala opravdu jen 8 UE?? o.O tomu snad ani nemůžu věřit :D
Reagovat
Jabadu
Neklepala koberce a třískla do toho, jen když to byla tutovka. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Asi to tak bude. Teprve někdy v půlce prvního setu jí připsali první UE.
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem byla taky vškoku, když jsem to četla. :D Na Petru je to úžasný číslo, skoro jako loni ve Wimblu... :D
Reagovat
Jabadu
Loni ve Wimbledonu nehrála tenis. To byl RoboCop ve vojenském módu. :-)
Reagovat
Kozoroh
Vika se na přední pozice hned nevrátí. Bude to dlouhá a trnitá cesta.
Reagovat
smazaný uživatel
Na konci roku bude v Top 10.
Reagovat
smazaný uživatel
taky si myslím. Vika tam patří. Ne být 1., ale patří do top10.
Reagovat
Frick
Umístění v race tomu nenapovídá. Je pravděpodobné, že v race bude na TOP 10 ztrácet po Madridu skoro 500 bodů.
Reagovat
smazaný uživatel
Což je směšné číslo u hráčky, která má potenciál hrát finále GS.
Reagovat
Kozoroh
Současná Vika nemá potenciál hrát finále GS.
Reagovat
smazaný uživatel
Podle mě nemá smysl řešit umístění v Race, když chybí odehrát ještě 3 GS a řada dalších turnajů. Já si od Viky slibuju nejvíc právě kolem US Open...
Reagovat
smazaný uživatel
taky si myslím.
Reagovat
Kozoroh
Pokud bude Vika na konci roku v 20, tak to pro ni bude výborné! 10 je hodně daleko..
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud Vika nebude zraněná, tak na konci roku určitě bude v Top 20. Na to bych si vsadil minimálně pětikilo. :D
Reagovat
Kozoroh
Nezapomínej na ostatní hráčky! Muguruzaová aspol. nemusí Viku do 20 pustit, ikdyby hrála Vika obstojně.
Reagovat
smazaný uživatel
Když sehrála vyrovnaný zápas se Serenou (byť na antuce), tak je už momentálně nebezpečná pro každou.
Reagovat
Frick
Upímně vám přeju ty ekonomický s.račky.

Za to nepřenášení Lucky si zasloužíte!
Reagovat
Jabadu
Hraje Šafářová na tomto turnaji o desítku?
Reagovat
smazaný uživatel
ano
Reagovat
smazaný uživatel
http://live-tennis.eu/wta-live-ranking
Reagovat
Frick
(reálné) SF ale stačit určitě nebude.
Reagovat
Frick
ale je tento výsledek dobrý.

Čím déle bude Vika pozdržena dole, tím lépe...
Reagovat
smazaný uživatel
Čím déle bude nenasazená, tím větší šance chytit jí v 1. kole.
Reagovat
Jabadu
Přesně, jak říkáš. :-)
Reagovat
Grape
No ale ta šance chytnout brzy Viku bude pro naše tenistky stejná jako pro jejich konkurentky. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Los je teď taková (bělo)ruská ruleta.
Reagovat
Frick
Už bude na GS nasazená.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale na PM ne.
Reagovat
smazaný uživatel
to už bych si rovnou mohl přát, aby Serena skončila atd. Vika patří mnohem výš a já bych ji rád zase viděl tam, kam patří, min. v top 5.
Reagovat
Frick
Jenže v TOP 10 musí bejt dost místa pro Káju, Petru a Lucku.
Reagovat
pockerface
jenže jestli chce do top10, tak nesmí tak kolabovat.Kdyby to bylo tak, že by jí Serena převálcovala v tom game kdy Vika podávala na vítězství, ale Vika měla kolaps jako nějaká nezkušená mladá holka, která se rozklepala z myšlenky, že by mohla vyhrát.
Reagovat
sprchon
Serena vyřadila sirénu. :) Skvělé.
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle byl mistrovsky zazděný zápas. Vika se bohužel zase moc neodkopne z místa. Tak snad Serču vypráská Petra. Ale není nic co by mi nespravilo náladu po prohře Viky.
https://www.youtube.com/watch?v=A3ImjtC5_oY
https://www.youtube.com/watch?v=rJj1veEEwxU
Reagovat
vrabejka
Ja naopak rád uvidím řežbu Péťa- Serena. Snad k ní dojde a nebudem zklamaní jako v případě Káji.
Reagovat
freeteepek
Jenomže Petra nemá proti Sereně šanci a řežbu Vika - Petra jsme neviděli od listopadu 2011:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Když se do toho Petra opře tak může dát každou
Reagovat
smazaný uživatel
Serenu ne.
Reagovat
smazaný uživatel
i Serenu v roce 2013 v Dauhá nebyla daleko od výhry. To samé ve Wimbledonu 2010 tam kdyby vyhrála TB tak by se mohlo stát vše. Petra je typ hráčky která když má svůj den tak může porazit i Martinu Navrátilovou v nej letech
Reagovat
smazaný uživatel
když hraješ proti Sereně, tak jsi vždycky daleko od výhry. Je jedno, jaký je stav.
Petra na ni nemá.
Reagovat
smazaný uživatel
Lol.
Reagovat
smazaný uživatel
V tom Dauha Serena byla ráda, že dala 3 míče za sebou do kurtu.. :D To bych moc jako měřítko nebral.. :-))

Souhlas s blbcem, Petra na Serenu nemá
Reagovat
Jabadu
No jo, proč by vlastně Serena končila. Ona ví, že se z ní zese.e i bývalá světová jednička. Může v klidu hrát do padesáti.
Reagovat
smazaný uživatel
je to taková nenápadná zbraň, kterou mají ti nejlepší, ale funguje
Reagovat
smazaný uživatel
A taky bude. Dá tak 40 GS v singlu :D
Reagovat
smazaný uživatel
Dorazil jsem akorát ve chvíli, kdy Serena proměnila mečbol... Koukám, že Vika vedla v tie-breaku 1. setu 5-2 a ve třetím měla 6:5 a 40-0 na servisu. To je strašná škoda. :( Jak vypadaly ty mečboly? Čtu, že tam byly nějaké dvojchyby...
Reagovat
smazaný uživatel
1 MP - Serena winner
2 MP - drtivý return od Sereny
3 MP - DF
A pak ještě další dvě DF navrh...
Reagovat
smazaný uživatel
Aha, díky. Poslední krok proti Sereně je vždycky těžký a Vika má na ty vyrovnané zápasy proti ní docela smůlu... Je to velká škoda, protože se Vika v Madridu mohla odrazit k super výsledku. Tak snad si to při nejbližší příležitosti vynahradí... Rozhodně nepochybuju o tom, že je na cestě zpátky do špičky.

BTW: Aspoň, že to dneska vybojovala Masha. Viděl jsem jenom 1. set a nakonec to taky ještě bylo solidní drama...
Reagovat
smazaný uživatel
No já Marii možná naštěstí dneska neviděl vůbec.. :D Ve škole jsem sledoval jen score a vždy jsem ten mobil bral do ruky se strachem, aby tam nesvítilo, že vyhrála Caroline.. :D
Reagovat
VlS
3. dvojchyby, 2. na shodu, 3. proti BP, ani jeden první servis. TB už byl pro Serenu snadnej, Vika to už odevzdala.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ono je docela těžké se po takovém gemu zkoncentrovat na tie-break... Spíš je škoda toho tie-breaku v 1. setu, který byl taky dobře rozehraný. Ale jak říkám: Vika mívá na ty vyrovnané zápasy proti Sereně docela smůlu. Prakticky pokaždé ji dokáže potrápit a určitě už ji mohla porazit víckrát než třikrát...
Reagovat
smazaný uživatel
no ten třetí mečbol byl eso... skoro. Ale nakonec out. Lajnový zakřičel trošku pozdějc. Victoria už si v tom okamžiku myslela, že zápas vyhrála..
Reagovat
smazaný uživatel
Aha, no tak to je blbý. Nedivím se, jestli ji to rozhodilo...
Reagovat
lars
zvoral si to . malo jsi fandil :))
Reagovat
smazaný uživatel
Byl jsem ve škole a potom jsem ještě něco zařizoval... Myslel jsem si, že až dorazím na kolej, tak už bude konec. Kdo mohl tušit, že budou hrát skoro 3 hodiny. :D
Reagovat
lars
zarizovani jsi mel odlozit
Reagovat
smazaný uživatel
Kdybych to věděl, tak odložím. :D Já jsem zrovna tenhle zápas chtěl vidět, ale ten čas mi bohužel vůbec nevyhovoval...
Reagovat
LukasH
Tohle měla vyhrát Vika (říká skalní fanoušek Sereny), ale Serena se prostě zase ukázala.:-) Ovšem Vice všechna čest. Je kompletně zpátky, akorát má holt tu smůlu, že potkává hodně silný soupeřky moc brzy. Dokonce mi přijde, že mnohem líp podává než když byla N.1. Takhle umístěný podání předtím neměla.
Je to opravdu, opravdu smůla - tohle má bejt finále, no....
Reagovat
VlS
No pěkný drama tedy. Vika na konci předvedla black out, že kteroukoliv z našich holek bychom za to sežrali zaživa. No nic, ale viditelně je Vika více méně zpátky. Ještě by to chtělo, aby se dostala aspoň do šestnástky a přestala být hrozbou v časných kolech turnajů.
Reagovat
smazaný uživatel
no předvést tohle Lucka Šafářová... :)
Reagovat
Frick
Lucka by dostala rákoskou. :o)
Reagovat
blixa
Tak tohle si Serena fakt nezasloužila. Hlava na špalku, už jen koukala kam to dopadne, a on nakonec dárek i s mašličkou. Baťůžku, baťůžku ....
Reagovat
LukasH
Ale zase Sereně vyšly ty returny do stavu 40:30, to se musí nechat. Vika pak skoroeso - už slavila....prostě tohle rozhodí. Navíc proti Sereně vždy na riziko, není to jen tak. A v tiebreaku už to zase byla naše stará známá Serena...
Reagovat
smazaný uživatel
Serena v suchým triku.
Reagovat
VlS
No, ale ty odřený uši si bude muset nechat odborně ošetřit.
Reagovat
blixa
Tohle nebyly jen odřený uši ale i odřená prdel ... :D
Reagovat
slacker
Tak si ji necim namaz kdyz ji mas odrenou
Reagovat
VlS
Tu si nechá pofoukat a natřít heřmánkem :-)
Reagovat
VlS
pojďme se domluvit, že na toho trapáčka prostě nebudeme reagovat
Reagovat
blixa
Já ho mám v ignoru, já ho vůbec nečtu, natož abych reagoval. Dneska jsem si ho jen po dlouhý době rozkliknul, když jsem tušil jeho velmi vtipnou odpověď (Ježíš Iškariotský).
Reagovat
slacker
Uz si se omluvil Frickovy?
Reagovat
Frick
https://www.facebook.com/pages/Labi.lni-beloruske-tenistky/145090739..003707?fref=ts
Reagovat
smazaný uživatel
:DDDD
Reagovat
smazaný uživatel
výsledky jsem sledoval ve vlaku. No teda. Co k tomu říct než WOW. Serena je queen a to se prostě musí přiznat. Bylo už několik případů, kdy prostě proti ní není někdo schopen dopodávat. Ale Vika to jasně neustála.
Reagovat
vrabejka
Bože Viko tak to reně darovat vítězství. Okej v 1.tiebrejku stane se. Ale 3 matchbally Serená vynervovaná aViak ji 3 dvojchybama daruje gem a vítězství. Ukazuje se že Vika je ve výtečné formě ale na Gs ji právě ta psychika a labilita můžou srážet. Ale i tak perfektní výkon, škoda že ne se sladkou tečkou.
Reagovat
pockerface
Serena je borec, ale je fakt, že od stavu 6:5 a 40:0 pro Azarenku byla Viktorie jako by jí někdo majznul po palici nebo spíš do ruky, protože pořádně netrefila kurt. Psychika je sviňa, ale já fandím Sereně, takže z mé strany spokojenost.
Reagovat
smazaný uživatel
zapnul sem si to akorát na poslední game a tiebreak, ale stálo to za to :-) Fakt něco nevídaného :-)
Reagovat
smazaný uživatel
No, tak to byl hnus
Reagovat
smazaný uživatel
Nojo, raketa se bála ... je to prosté, Suína jim vysvětlila, co s nimi, když kazej.
Reagovat
kada.tom
marná sláva .... Serena je Nr. 1 právem ať si říká kdo chce co chce - Viktorce všechna čest, jen ten jeden krůček chyběl
Reagovat
smazaný uživatel
That's how champions do it!
Reagovat
Jabadu
A Serena nemusí nic. Vika to zařídí sama. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
A je to tu lidi. Serena jedéééé :D
Reagovat
aligo
nikdy jsem ti nefandil ale za dnešní výkon si výhru proti Sereně zasloužíš!!! Dělej sakra!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
spíš to vypadá na pozápasové slzičky.
Reagovat
aligo
a je vymalováno... Serka chytla záchranou ruku a nehodlá jí pustit..
Reagovat
smazaný uživatel
nezaslouží. Ten konec je fatální výpadek
Reagovat
slacker
Ouuuu maaaaaaaaaaaaaj gaaaaaaaaaad. Nemrtva vstala po davce kulometu a priblizuje se dal
Reagovat
smazaný uživatel
Psycho match. Vika to toálně zazdila
Reagovat
blixa
Tak tohle baťůžek pohřbil ...
Reagovat
smazaný uživatel
No to bylo :D
Reagovat
smazaný uživatel
Slušnej kolaps :D
Reagovat
Fandina
Pane Bože
Reagovat
smazaný uživatel
Už jsem chtěl napsal: She's back!, no ale asi si budu muset počkat
Reagovat
aligo
tak tohle je hodně špatný....
Reagovat
PetaM
Hmmmmmmm, 6x se netrefit do kurtu ....
Reagovat
smazaný uživatel
7x
Reagovat
kada.tom
tak tohle jsem už dlouho neviděl ...
Reagovat
smazaný uživatel
OMG OMG OMG OMGO OMG
Reagovat
aligo
Dodělej jí!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
To je smutné
Reagovat
smazaný uživatel
Q.Q
Reagovat
blixa
No, tak teď se uvidí, milý buldozere,co v tobě je ;-) Zemina se dobře rozhrnuje, ale rozhrnout baťůžek, to nejni tak snadný :D
Reagovat
smazaný uživatel
už jsem tu, tak bacha!! :D dnes Serena prostě vyhraje! ;-)
Reagovat
blixa
No přišel si v pravý čas ! Jinak už byla hotová ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Sereno, nevzdávej se!!
Reagovat
smazaný uživatel
To by ji ani nenapadlo.
Reagovat
smazaný uživatel
neuvěřitelné!!!! Poojď miláčku!! :)
Reagovat
smazaný uživatel
to snad ne...
Reagovat
kada.tom
Woooow, Vika jde servírovat na vítězství!
Chystá se první porážka Sereny v roce 2015?
Reagovat
aligo
prohrála někdy z mečbolu?? a kdy naposled? :OOO
Reagovat
smazaný uživatel
zeptej se prosím za tři minuty.
Reagovat
smazaný uživatel
Rýsuje se dost slušná šance na zápas Kvitová - Serena/Azarenka :)
Reagovat
spaniel
Azarenku nemam rad, ale respekt. Je jediná kdo ma na Serenu.
Reagovat
kada.tom
Vika bojuje, to se musí uznat.
Reagovat
dadaft
ach jo, všechno se seká, i Shifty, který tak skvěle fungoval ze Stuttgartu.
kašlu na Madrid.
stejně ten turnaj nemám rád...
Reagovat
Frick
je hodně zřetelná a tím i dobře srozumitelná pro každého
Reagovat
smazaný uživatel
Bingo!
Reagovat
Michaelus
Mně už ale celkem leze na nervy :/
Reagovat
PetaM
No :D Mluví celkem hodně a stále :D
Reagovat
Frick
hlavně nemá žádnou hot potato in her mouth....
Reagovat
Michaelus
Náhodou ta anglická se poslouchá nádherně
Reagovat
Michaelus
No právě :D už mě to štve :D
Reagovat
sprchon
Gratulace Petře! :)
Škoda, že to Bára nedala... V posledním gamu vedla 40:0 při podání soupeřky.
Reagovat
smazaný uživatel
Takovej zápas bych chtěl někdy vidět od Petry, už dlouho jsem neviděl Azarenku takhle bojovat. A Serena už má deku.
Reagovat
pockerface
a co jí to bylo platný, když ta deka na Azarenku přišla v momentě kdy měla 3 MP. To se snad ani Petře nestalo prohrát si zápas ze 3MP a v podstatě netrefit kurt.
Reagovat
tommr
Tereza zvládla úvodní zápas proti největší domácí hvězdě ... :)
Tereza je sice v Trnavě nasazená jako jednička ale i v dalších kolech jí budou čekat samý těžký soupeřky (Wickmayeová, Kovinic/Martic) ...
Reagovat
smazaný uživatel
Nevěřil bych, že to napíšu, ale Come on Vika!!!!! :D
Reagovat
blixa
No toto ? Tvé jméno budiž Jehuda iš Karijot :D :D
Reagovat
PetaM
:D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Když je v turnaji ještě Maria, tak vždy fandím proti Sereně no.. :DD Ale až ten zápas skončí, tak Vika zase poputuje do mého black listu.. :D A to Jehuda iš Karijot.. :D WTF? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Takže v pátek fandíš Petře? :DD
Reagovat
smazaný uživatel
No jestli k tomu jejich zápasu dojde a Maria bude pořád v turnaji, tak asi jo.. :DD Jakákoliv soupeřka lepší než Serena.. :D
Reagovat
slacker
Jezis Iskariotsky
Reagovat
PetaM
No, Ježíš určitě ne-e.
Reagovat
slacker
poposedni si
Reagovat
blixa
:D :D :D Jsem si to výjimečně rozkliknul. On je hoch , kromě toho že je mentální titán i vzdělanec !!! :D :D
Reagovat
slacker
I ty si poposedni
Reagovat
Michaelus
Co takhle Jidáš za 30 stříbrných? :DDD
Reagovat
slacker
a co takhle Jezis za stovku?
Reagovat
Michaelus
nene, to je špatně
Reagovat
slacker
Marie za padesat
Reagovat
Michaelus
Možná tak na silnici u vás na vesnici :DD
Reagovat
Frick
Se to tam pročistilo - v R16 budou jen 3 z 8 nasazených....

A pořád nevím, zda vítězka, podobně jako ve Stuttgartu nebo Soulu, obdrží automobil.

Pochopitelně místní automobil. Praktický automobil. TAZ!
Reagovat
Fandina
Bude to KIA.
Reagovat
kada.tom
tyjo ... mám fandit Sereně nebo Vice ... sakra to je dilema :-(
obě mám moooooooc rád a chci, aby psotoupily obě :-D
Reagovat
smazaný uživatel
já taky
Reagovat
smazaný uživatel
Já bych tak chtěl, aby měly hráčky mikroporty, mě tak strašně zajímá co si mezi těma výměnama pro sebe brblaj :D
Reagovat
blixa
To nechtěj vědět ... :D Takové výrazy ještě neznáš ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je na on-court coaching :D
Reagovat
kada.tom
Vika opět srovnala. 3-3
Začíná to vrcholit :-)
Reagovat
Grape
Zápas Serena - Vika jak na houpačce :-)
Reagovat
Fandina
Jupí Terka vyhrála ve dvou setech nad Čepelkou. Gratulka.
Reagovat
marekv
To je Petruš prostě :-) Ve Stuttgartu mimo, tady dvě psychovystoupení a najednou bum bum, vypráskala Nasťu, v ČF vysoce přijatelná Begu a za účast v SF 197 280,- Ecek a 390 bodů. Mňo a je to :-)
Reagovat
slacker
Za jakou ucast v SF, blbe? Tohle predcastne uctovani prinasi jen a jen smulu.
Reagovat
smazaný uživatel
A hlavně Petra obhajuje body za loňské SF, takže body by se jí připsaly jen za finále.
Reagovat
marekv
Slacker- s tebou sem husy nepásal, že ti takhle říkaj doma, neznamená, že tak budeš říkat mě.
S těma bodama, tak ona je znovu dostane, takže se nepropadne a má je na dalších dvanáct měsíců. Tak sem to víceméně myslel.
Reagovat
slacker
Blbe proto ze privolavas nestesti. Tenhle tyden uz tu bylo hostinskych co videli Saru nebo Baru automaticky v dalsim kole a vono hovinko.
Reagovat
blixa
Ou, Serena zapnula forsáž. Pak se ovšem vkrádá otázka, jak to že má bulodzer forsáž ? Je to vůbec buldozer ? Není to maskovaná F16 ?
Reagovat
smazaný uživatel
Jakmile Serena takhle oslavuje každou UE soupeřky, tak je jasné, že je zle.
Reagovat
kada.tom
wow ... Vika z 2-3 na 6-3
jsem zvědav jakým směrem se bude vyvíjet rozhodující set
Reagovat
Kozoroh
Ale, ale, Serena ztratila otěže zápasu! Získá je zpět?
Reagovat
Fandina
1:1 a teď se uvidí. Myslím, že Serenka nasadí vyšší level.
Reagovat
Michaelus
No tvl tak to jsem teda nečekal :D
Reagovat
blixa
No už jsem myslel že je vymalováno, ale baťůžek se konečně nasral a otáčí z 2:3 na 4:3. Tak ještě není konec.
Reagovat
PetaM
No tvl ... To je otočka :D
Reagovat
blixa
6:3, docela jo ;-) Serenu ten break vyšel draho, frajeřila, místo aby počkala na konec setu a vida :D
Reagovat
tommr
Tereza začla špatně, ale pak se rozehrála a otočila první set z 0:2 na 6:2 ... :)
Reagovat
Fandina
Terka Čepelka v Trnavě 6:2 tak ještě jeden set Terko pojď!!!
Reagovat
Jabadu
Škoda Viky. Z 1:5 na 7:5! Holt ty nahoře mají pořád obrovský respekt. Nás může dnes jen těšit, že Nasťa dopadla podobně. Za 0:40 přenechala aktivitu Petře a ta ji to spočítala. :-)
Reagovat
Fandina
Vikina má docela hezké oblečení a docela jí to sluší. Škoda toho TB, ale pořád doufám, že by mohla vyhrát. Kdyby nebylo toho houkání, tak by se jí dalo i fandit, protože se mi jinak líbí, jak hraje živelně. Třeba to dneska ještě dá.
Reagovat
Fandina
Serenka také hezké oblečení. Jako vždycky. Samozřejmě.
Reagovat
blixa
Konečně pěkná fotka ;-)

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xta1/v/t1.0-9/11150648_935180719879341_5677263561927844044_n.jpg?oh=10c574dafa0effa4531f13ba04ff03b5&oe=55C60D5C&__gda__=1439182805_2563b4bffcc7b08c7df087b59c21fb6e
Reagovat
Holahej
Dobře Petro, fandím, zatím samé hráčky, co hrály v Praze.../134.,36./, příště velmi přijatelná Begu /37./, prohrála s Katkou S. 3:6, 3:6 a hra nic moc, ale je to tenis, začíná se od 0:0 a UE jsou body pro soupeřku.... a pak by už přišlo opravdové srovnání výkonnosti se špičkou...a lahůdka pro fanoušky!
Reagovat
kada.tom
Ouuuu... Serena opět ukázala proč je Nr. 1
z 1-5 na 7-5
Reagovat
blixa
No to snad nééé, bože, baťůžek, a já ti tak věřil !!! ;-)
Reagovat
janek_da
Tak ji vypráská Petra, no. Aspoň už bude mít vítězství nad Serenou.
Reagovat
Atoidi1
Njn, je to hydra obdobna jako TUZSBNM
Reagovat
kada.tom
hydrea? a to jako proč?
Reagovat
blixa
Má sedm dračích hlav !!! :D
Reagovat
kada.tom
jsem si ještě nevšiml, tedy :-D ..
Reagovat
blixa
Umně je skrývá ! Proč myslíš, že má tak velká prsa ? :D
Reagovat
Fandina
:-)))))))))
Reagovat
Frick
...když si porovám ty čtyři OF čtveřice, tak tedy musím říct, že Lucka s Petrou se uměly dobře nasáčkovat do těch správných....
Reagovat
PetaM
Zatím se Vika celkem drží ... :) Na druhou stranu Serena dělá spoustu chyb při podání Viky ... Někdy hodně zbytečné, někdy zase vynucené no :D
Reagovat
smazaný uživatel
No teď to Vika hodně po... tenistka s jejími zkušenostmi a vedením 5-1 pak neuhraje ani míček v tb...
Reagovat
tommr
dost divokej zápas s dobrým koncem pro Denisu. Zkušená Peerová byla pro Denisu na úvod velice nepříjemná soupeřka ...
Doufám, že v Trnavě dojde na ryze český finále Smitková vs. Allertová(Krejčíková) ... :)
Reagovat
Fandina
České finále bych chtěla, ale dneska se bojím Čepelky.
Reagovat
smazaný uživatel
Té bych se vůbec nebála poslední dobou je totálně mimo
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ty jsi mymo nejen poslední dobou.
Reagovat
Frick
Jako Miloně?
Reagovat
lars
zapas nedopodavala:(
Reagovat
tommr
třeba nechtěla soupeřku zbytečně zdeptat dvěma kanárama ... :)
Reagovat
Fandina
:-)
Reagovat
janek_da
Peer měla za poslední rok 3 zápasy na antuce, z toho 2x dostala kanára a získala v setu nejvíce 3 gemy.

Počet vítězných zápasů na antuce v karieře
mladá, často zraněná Allertova - 63
28letá Peer - 85

Za mě to je povinné vítězství.
Reagovat
Frick
Otázka je, co dělala v tom druhym setu....
Reagovat
smazaný uživatel
Dala si šlofíka ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Super Petro, proti Begu by neměla zaváhat. Doufám v Semifinále Petra vs Vika
Reagovat
George_Renel
Adam, pro mě hodně překvapivě, vcelku s přehledem vyřadil švédskou naději Ymera ve 2 setech.
Reagovat
Frick
Ymer - potomek Vikingů :o)
Reagovat
Fandina
Nádhera, supeeeeeeeeeeer a gratulka. Hrál v pohodě a pěkně se na to dívalo.
Reagovat
lars
0:6 6:3 0:5 :)
Reagovat
Frick
Proč hrála druhý set s raketou na líný tenis?
Reagovat
blixa
Baťůůůůůžééék !!! Tlačíméééé !!! :D
Reagovat
Frick
Musíš dnes vyhrát. Pak snad už zítra konečně budem moci jukat na tvou krásnou hru a krásnou figuru :o)
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace Petře! Akorát mě mrzí, že musela porazit zrovna Nasťu. :) Na zápas se určitě podívám, když už ho sem PetaM tak pracně dával. :D Zítra ani nepočítám, že Petru uvidím. Tak snad v pátek se Serenou... ;)
Reagovat
PetaM
Neeeeeeeeee, Vikinou!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Ale jo, Víku bych taky přežila. :DD
Reagovat
smazaný uživatel
Hm co blázníte, chcete aby se Petra dostala do finále přes hráčky mimo top 10/20/30? :D
Reagovat
PetaM
No, tak to mě absolutně nezajímá :D Na souboj s Vikiyes čekáme celkem dlouho. :)
Reagovat
Fandina
:-))))))))))
Reagovat
blixa
Viki-yes , Viki-no ... :D
Reagovat
freeteepek
1ST SERVE PTS WON %

1 SERENA WILLIAMS (USA - #1) 75.9 20
2 KAROLINA PLISKOVA (CZE - #13) 72.7 36
3 LUCIE SAFAROVA (CZE - #14) 71.7 20
4 PETRA KVITOVA (CZE - #4) 71.7 18
5 LUCIE HRADECKA (CZE - #57) 71.4 19
6 MARIA SHARAPOVA (RUS - #3) 71.3 21
Reagovat
freeteepek
To poslední číslo je počet zápasů v této sezoně
Reagovat
VlS
Jojo, vůbec v těch zápasovejch statistikách jsou na tom holky dobře, ve spoustě kritérií jsou v první desítce všechny tři ( Lucka, Petra, Kája)
Reagovat
smazaný uživatel
Anebo druhá Lucka, případně obě, viz 1ST SERVE PTS WON %
Reagovat
Fandina
Serenka jako obvykle nejlepší, nejspolehlivější. Ale jinak naše holky super. To by mě ani nenapadlo.
Reagovat
lars
jsou tam zahrnuty zapasy z FC a HC ?
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, některé statistiky jsou dobré. Nejradši mám tuhle:

BREAK POINTS SAVED %

1 LUCIE SAFAROVA (CZE - #14) 65.8 20
2 SERENA WILLIAMS (USA - #1) 64.6 20
3 VICTORIA AZARENKA (BLR - #31) 64.3 15
4 MARIA SHARAPOVA (RUS - #3) 64.2 21
5 CAROLINE GARCIA (FRA - #28) 62.2 28
6 COCO VANDEWEGHE (USA - #36) 61.8 12
7 MADISON KEYS (USA - #17) 61.8 18
8 KAROLINA PLISKOVA (CZE - #13) 61.7 36
9 CAROLINE WOZNIACKI (DEN - #5) 61.1 28
10 ALISON VAN UYTVANCK (BEL - #90) 60.6 13

:-)
Reagovat
smazaný uživatel
A hodně zajímavý je taky počet es Lucky Hradecké v Praze. Je to totiž z první desítky zápasů jediný, který se odehrál na antuce. Větší počet už má jen Serena na AO.
Reagovat
slacker
Za to muze laxnost Karoliny ve finale, spouste tech es byla jen tupe odzirana bez naznaku pokusu se pohnout.
Reagovat
smazaný uživatel
Však za to taky dostala od Vaňka sodu: "Nemůžeš přece dostat 4 esa do forhendu!" :-D
Reagovat
slacker
Muze ale musi se kurnik fix tim smerem trochu pohnout
Reagovat
freeteepek
Jo, a pak ho dostaneš do backhandu:-)
Reagovat
slacker
Nepopochopil. Me nejde o postaveni pred podanim, ale o reakci na podani. proste zareagovat a pohnout se tim smerem kam leti micek
Reagovat
VlS
Zápas jsem neviděl, gratulace k postupu.
Reagovat
Oin
Nastěnka má na stránkách WTA fotku jako z nějakého katalogu escort servisu.
Reagovat
Fandina
Petře. Výhra ve dvou setech byla super. První set v pohodě a ve druhém setu Nasťa přitlačila. Petruška si ale pohlídala poslední dva game a nakonec z 0:40 otočila a vyhrála. V příštím kole Begu. Tak moc držím palce. Peti pojď!!!

Statistiky
W/UE Petinka 16/8 Nasťa 19/18 1. podání shodně 67 procent Peta 3 esa 1 DF
http://www.imghosting.cz/images/28kvitovapavlyuchenkovam.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
Přitom Nasťa hrála dobře, ale Petra si udržela koncentraci i v krizových okamžicích na konci druhého setu. Třetí set by byla loterie.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist