Krejčíková a Siniaková jsou v deblovém semifinále Roland Garros

5. 6. 2018, 15:44
Aktuality 3
Kateřina Siniaková a Barbora Krejčíková postoupily do semifinále čtyřhry na Roland Garros. V boji o finále mohou narazit na další český pár Andrea Sestini Hlaváčková, Barbora Strýcová.

Turnajové šestky Krejčíková se Siniakovou dnes v Paříži porazily ve čtvrtfinále 6-3 6-3 třetí nasazený slovinsko-španělský pár Andreja Klepačová, María José Martínezová. Poprvé na turnaji tak dvaadvacetileté Češky zvládly postoupit ve dvou setech.

Krejčíková a Siniaková jsou opět v semifinále Roland Garros po roční pauze, Siniaková navíc hrála loni semifinále po boku Lucie Hradecké. Před pěti lety Krejčíková se Siniakovou získaly v Paříži jeden ze svých tří společných juniorských grandslamových titulů.

Turnajové dvojky Sestini Hlaváčkovou a Strýcovou čeká ve středu čtvrtfinále proti Slovince Katarině Srebotnikové a Španělce Laře Arruabarrenaové.

TenisPortal.cz, ČTK, Ondřej Jirásek

Komentáře

3
Přidat komentář
tommr
dneska předvedly zatím zdaleka nejlepší výkon na turnaji a přes třetí nasazenej pár postupily zcela jasně do semifinále ... :)
Katka je mimochodem v semifinále FO už potřetí za sebou. Je šikovná, hraje chytře a v deblu se zbytečně nerozčiluje tak jako v singlu což jí hodně prospívá. Jednou by z ní mohla být opravdu top deblistka ...
V deblovým žebříčku je Katka desátá, ale má stejně bodů jako devátá Hao-ching Chan a výhra v semifinále by jí posunula na 6.místo což by bylo její nové kariérní maximum ...
V letošní Race jsou Katka s Bárou už čtvrté zhruba 200 bodů za dnešníma soupeřkama a pokud budou spolu pokračovat i nadále tak by jim letošní TM neměl uniknout ...
Reagovat
Krisboy
Holky, jste prostě BOŽÍ :D
Reagovat
Fandina
Pěkně holky. Dneska se mi to moc líbilo. Ve hře nebyly žádné extra výpadky. Gratulace veliká a doufám, že semi bude jen české. Kdo bude pak ve finále je mi jedno, škoda, že ten los nebyl pro dvočeské páry přívětivější směrem k finále. Pojďte holky.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist