Kotyza: Petra dokáže najít kuráž se zvednout

2. 11. 2015, 12:53
Aktuality 492
Sedmou sezonu mají za sebou Petra Kvitová s koučem Davidem Kotyzou. Ta letošní byla asi nejvíc ovlivněna zdravotními problémy; přesto se dvojnásobná wimbledonská vítězka udržela popáté v Top 10, získala tři tituly a v neděli hrála finále Turnaje mistryň. Petra našla touhu dál makat, za to zaslouží pochvalu, pochválil svou svěřenkyni Kotyza.
Profily hráčů
David Kotyza a Petra kvitová

Po prohraném finále v Singapuru stál Kotyza na chodbě a nahlas přemýšlel nad zvláštním rokem Kvitové, který přinesl různé překážky. "Hlavní je bojovat. Člověk má mít odvahu pokračovat, i když nemusí pokaždé vyhrát. Ona tu touhu makat dál našla, ať se jí dařilo víc, nebo míň. Potýkala se s nejistotou, co bude, a se strachem. Přesto jsme doklopýtali až do finále Masters. Za to zaslouží pochvalu," řekl Kotyza.

Sezonu 2015 prožila Kvitová ve vlnách. V březnu si vzala na měsíc volno kvůli únavě. Po návratu vyhrála velký turnaj v Madridu a na něm jako první v sezoně porazila světovou jedničku Serenu Williamsovou. V Paříži a ve Wimbledonu nezazářila a po návratu z Londýna se dozvěděla, že prodělala mononukleózu.

Kotyza: Důležitý je jen žebříček a počet titulů
Kvůli špatným krevním testům skoro netrénovala, ale na konci léta vyhrála v New Havenu a poprvé prošla do čtvrtfinále US Open. Pak přišlo hlušší období v Asii, ale na základě předchozích výsledků se vešla mezi osmičku nejlepších na Turnaj mistryň. V Singapuru se štěstím postoupila ze skupiny a prohrála až ve včerejším finále.

Letošní tituly Petry Kvitové
Sydney
Madrid
New Haven

Jako každý rok její hra vzbuzovala vášně. Střílela vítězné míče, ale také sekala nevynucené chyby. "Někomu se její hra líbí víc a jinému míň. Ať jí každý podle svého názoru dá smajlíka, nebo palec dolů," řekl Kotyza a dodal: "Jediné objektivní kritérium výkonnosti v tenise je žebříček a získané tituly, které má letos tři. Přála si vrátit se na Masters a obhájit pozici ve světové desítce, což není snadná věc. To se jí povedlo. Drží se mezi nejlepšími navzdory okolnostem, které nemůžeme ovlivnit."

Na Turnaji mistryň došlo i k nezvyklé situaci. Kotyza po prvním prohraném utkání ve skupině použil na tréninku ostřejší slova, protože se mu nelíbil projev jeho svěřenkyně na kurtu. "Nejsem na sebe pyšný, že jsem na ni spustil. Že jsem trochu ztratil nervy," přiznal s odstupem času. Faktem je, že se pak Kvitová zápas od zápasu lepšila. "Stejně nejvíc záleží na její duši a srdci. Na jejích pocitech. My to můžeme zvenku trochu ovlivnit, ale v zásadě to tajemství zůstává uvnitř jí samotné," řekl.

Proniknout do nitra Kvitové není úplně snadné, a to ani pro Kotyzu, který je jí blízko. "Taky mám stadia, kdy úplně nevím a jenom odhaduju situaci," řekl. "To je součást jejího zrání a zkrátka toho, že se jako hráčka i jako člověk mění a rozvíjí a musí si to srovnat sama. A na tom záleží. Pokud k sobě budeme upřímní a budeme si říkat, jak to je, tak já jí věřím, že to vevnitř nějak pociťuje, i když pohled na realitu může bolet."

Kotyza si Kvitové váží za to, že se dokáže vyhrabat z nejhlubších trablů. "A že jich měla. Tohle mě zajímá a inspiruje. I když je hodně dole a okolnosti jí nepřejou, najde kuráž zvednout se a jít zase dál," ocenil na hráčce z Fulneku. "Když tenista vyhraje, jsou všichni kolem hrdí, jaký je to borec. Tleskat po vítězství umí každý," řekl.

Výzvou pro Kotyzu je pomoci Kvitové překonávat stavy, kdy se nedaří. "Nehledě na to, že uvnitř její duše, která se rozvíjí, vidím velkou hráčku," řekl trenér.

Alfou a omegou před dalším rokem bude zdravotní stav jeho svěřenkyně. Po finále Fed Cupu se nejdříve musí dát dohromady. "Kdyby nebyla fit, motali bychom se v kruhu. Určitě, zdravotní handicapy má řadu let. Jejich význam se pohybuje v sinusoidě. Letos jí zdraví nepomohlo vůbec," řekl Kotyza a doufal, že olympijský rok 2016 bude bez větších komplikaci. "Zkusíme makat, aby ta sezona byla ještě lepší," doplnil.

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

492
Přidat komentář
Frick
Fakt mne netěší toto. Věřte mi. Jestli si myslíte, že je mi to příjemné, tak není. U vás jiných bych řekl, že si to celkem užíváte, když máte potřebu se k tomu imrvére vracet, i když to rozhodně nebylo nutné a nemusel tu být ráno žádný nový post.
Reagovat
Roger_Federer
Vysvetli me, proc z tadyma netahnes otravovat jinam?
Nikoho si tady za rok "kreckovani" neulovil, nikdo nezdili tvoje nazory a poruchy...Je cas jit na jiny web.
Reagovat
marekv
Rogere, věz, že tenhle exot zdaleka neni jen tady
Reagovat
Roger_Federer
A kdy to stiha??, kdyz tady je 18 hodin denne.
:)
Reagovat
Frick
Buď vědomě lžeš nebo nemáš takovej přehled, ale pár lidí moje názory na daňový ráje sdílí - Jan, Lukk, Darek.Vrana, Rusedski, Dadaft, Slacker
Reagovat
EllNino
ano sdílí, ale nesdílí tvoji obsesi, od nich to beru, od tebe ne
Reagovat
Frick
Nejsem sám. Jirka má lajny a Jabadu už se taky přestává líbit s tim, jak za všim vidi doping.
Reagovat
EllNino
Jirka má lajny jen v zápase s Petrou, Jabadu jen někdy - TY STÁLE
Reagovat
Roger_Federer
:) :), takze se prece jenom ukajis nad tim, ze udajne nekdo "sdili" tvoje slaboduche tema, ktere rok opakujes ??
Vidno, ze svoje stoupence mas naucene vyjmenovat hezky..
Je videt, ze ti natom hodne tady zalezi..
Reagovat
Fandina
Mně vůbec nevadí, že tu má stoupence, kteří s ním sdílejí stejné názory, to je stejné. Mně vadí ta sama podstata věci, o čem píše. Že tu vykládá to, že druzí mají bydliště v Monacu stylem, oni něco porušují, jsou nemorální. To je problém v jeho psaní tady. Jinak ať si píše co chce, na to má každý právo, ale proč to píše stylem, oni škodí. To mě připadá špatné a nemorální od něj.
Reagovat
slacker
Vy kritici Fricka a Monaka. Proc vy tedy platite vubec platite jakekoliv dane? Co ve vasich ocich osprevedlnuje povinnost/ochotu je platit? V mych ocich je jedina polechcuji okolnost - to ze je bude platit KAZDY a umerne svym prijmum jako clena komunity. Druha polechcuji okolnost ze budu primo hlasovat co se s vybranymi penezi bude dit, ne nejaky nastrceny panak slouzici nekomu jinemu nez svym "Volycum" (to Y neni disgraficka chyba)
Reagovat
Fandina
Já bych to řekla takhle. Platit daně je určeno zákonem. Ten určuje mantinely, v kterých se lze pohybovat. Pokud tohle každý z nás dodržuje, není potřeba mu nic vyčítat.
Reagovat
slacker
a proc se jen slepe podvolovat pokroucenym zakonum a bez diskuze o jejich smyslu a spravedlivsoti?
Reagovat
Fandina
Zákony se mají především dodržovat. Něco jíného je debata o tom, jaké ty zákony jsou a co sledují. Pokud jde o daňové zákony a jsou tam pro člověka slevy, tak je logické, že je člověk využívá. Jinak by tam nebyly. Zákon by je neumožňoval.
Reagovat
Frick
Oni zřejmě zákony porušují - ty Monacké. Pokud existuje povinnost strávit v Monaku aspoň 90 dní v roce. A ani nemají snahu se té 90 denní cifře přiblížit, jelikož z turnajů se zřejmě vrací do Česka. Takže správně samo Monako by s nima měla vyběhnout. Pokud ti TAK JDE o ty zákony.
Reagovat
Fandina
A to je právě to, co mi na tobě vadí. Jak můžeš vědět, jestli někdo porušuje zákony. To je to tvoje napadání druhých. Je přece toho, kdo rezidenci uděluje, jak to udělá. Existují výjimky atd.. Všechno v rámci zákona. A ty tu klidně píšeš, že druhý porušuje zákony. Uvědom si to, co děláš. Předjímáš, aniž víš, jaká je skutečnost. Mohlo by se ti to jednou vymstít.
Reagovat
blixa
To je zase lež. Monacké zákony počítají i s možností, že některý daňový rezident převážnou část roku "cestuje", což je případ tenistů. Pak se těch 90 dní nevyžaduje. Tyhle záležitosti nejsou tak "primitivní", jak si představuješ. Ano, jsou tam pak nějaké další podmínky,kdy pobyt v Monaku by měl být považován za "hlavní", ale to v praxi znamená že třeba manžel/manželka a děti nesmí převážně sídlit mimo Monako. Svobodný tenista/tenistka podmínky Monaka bez problémů splňuje.
Reagovat
Fandina
Nevěřím tomu, že tohle Frick nevěděl, přesto tady zase píše, že porušují zákony. Neuvěřitelné od něj.
Reagovat
blixa
Ale on ví všechno, přesto bude klidně vykládat, že není právník a proto vlastně "neví", jest-li tenistky neporušují i české zákony. Argumentace "já tomu vlastně nerozumím a proto jsou pro mě sprosté podezřelé" je pro něj typická. On prostě použije jakokouliv lež a sviňárnu na podporu svých úchylných představ, jak by měli lidé žít. Proto taky tvrdím, že to není žádný "blouznivec" ale zlá svině !
Reagovat
George_Renel
Škoda času na šmejda.
Reagovat
Frick
Pak by ale bylo logický aspoň po tom tenistovi samotnym požadovat, aby v Monaku strávil převážný čas mimo turnaje, ne? Jednoduše řečeno - aby mohl nějak prokázat to, že Monako je jeho "prioritní sídlo", kde se zdržuje v chvíli, kdy mu to jeho "pracovní povinnosti" (= není na tůře) dovolí. Mne by se to jevilo jako logický.
Reagovat
smazaný uživatel
Těším se moc, ale bude to fakt na krev ? Přijede fakt ta Maruška ?
Reagovat
smazaný uživatel
Na to, aby přestal plevelit s daněmi a Monakem stačí jedno, jediné správné. A učiníme přítrž. Nereagovat a nechat. Já už to dělám.
Reagovat
tommr
nevím jestli to tady už nebylo zmíněný, protože kvůli těm nechutnejm žvástům o Monaku už tady ani všechny příspěvky nečtu, ale dneska byla potvrzená nominace Rusek na finále FC. K mýmu překvapení tam není Kuznetsova, která hraje na ET, ale Makarova která se z ET naopak omluvila. Nedivil bych se ale kdyby jako ruská dvojka do singlů nastoupila Pavlyuchenkova a Makarova byla v nominaci jen na debla ...
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že to tady zatím nikdo nezmínil.

Ale jinak co říkáš stran nominace na jednotlivé zápasy dává smysl a nejspíš to tak dopadne.
Reagovat
FulnekUltras
Vzájemná nesnášenlivost mezi Mařou a Světlou je všeobecně známa. Že by byly společně v nominaci, jsem ani neočekával.
Reagovat
Frick
A co si udělaly? Přebraly si chlapa?
Reagovat
FulnekUltras
naprosto opačné charaktery
Reagovat
smazaný uživatel
To nemáš pravdu, v nominaci proti Polsku byly obě a žádný problém spolu nemají a neměly. Pokud vím, tak se moc nemusí Káťa s Mášou.
Reagovat
FulnekUltras
Jestli spolu v Polsku bydlely i na stejném hotelu nevím ;), ale z minulosti stačí se třeba mrknout na jejich vzájemný zápas během Amitour 2014, tuším v Montrealu...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ona se Maruš moc nekamarádí s nikým :-)
Reagovat
FulnekUltras
Zmíněný duel byla opravdu síla - když Světla začala ostentativně taky zdržovat při vlastním servisu včetně šarapovovských obratů zády či neustálého opakování nadhozu, a samozřejmě si taky pořádně kompenzačně zařvala i s patřičným protažením do Mašiných úderů. Káťa se na Mašu za její účelový řev poprvé pořádně dožrala až po svém vyřazení v sf letošního AO, ale myslím, že oproti Světle dokáže tu přece jen kratší osobní antipatii při finále FC mnohem líp překousnout.
Reagovat
smazaný uživatel
No, pane jo.

Každopádně teď naposledy na FC vypadaly jako docela kamarádky. Ale do jaký míry to bylo divadlo..
Reagovat
FulnekUltras
Tak hlavně Maša umí na scéně svou roli dost dobře... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, v tomhle ona je mistr nad mistry. Ale já jí to nežeru :-)
Reagovat
FulnekUltras
Rozhodně nejsi sám... ;)
Reagovat
janek_da
No, vypadá to že trochu jo. Když sis myslel, že je se Světlou ok.

Jinak ta rivalita asi vychází z tohoto:
1. Rusky - velké ego
2. stejná generace
3. dlouhodobé rivalky na nejvyšší úrovni (2003-2007), to není jako kometa Lucka, která je navíc přátelská
4. Maria odešla do Ameriky, Světla do Španěl
5. Světla si na rozdíl od jiných nenechá líbit manýry Marie. To se Marii nelíbí, stejně jako Rafovi vadí Rosol.

Určitě se najdou i jiné konkrétní věci. Tady z těchto bodů je jenom vidět, že je na nesnášenlivost slušně zaděláno.

PS: V roce 2014 se utkali ve Wuhanu a Pekingu. Asi myslíš Wuhan se sety 2:1 pro Marii, kdy otočila zápas.
Reagovat
Haitik
Takhle se vyjádřila o ní v Madridu letošního roku..

https://pbs.twimg.com/media/CEpaHe7WYAAHs-6.png:large
Reagovat
pepin
Máš pravdu a podívej se, kolik lidí sem přestalo kvůli různým žvástům a věčnému handrkování chodit a psát. Tady se napíše 400 příspěvků a z toho jich je 380 o něčem jiném jen ne o tenise. Jen dotaz? Kdo jde na finále Fedu?
Reagovat
EllNino
já :)
Reagovat
BooOoo
fakt? na oba dny?
Reagovat
EllNino
máš pravdu, naprostou pravdu, a je to smutný, je mi z Fricka špatně
Reagovat
Frick
Moje řeč, taky je mi z něj špatně.
Reagovat
Frick
Tak je pro tebe hlavním problémem ta kritika samotná, tedy ten názor nebo ten způsob, jakým to prezentuju? Chápu, dost to opakuju, ale ona se taky část osazenstva taky k tomu neustále vrací a předhazuje mi nějaké zlé úmysly. Místo toho, aby to zkrátka respektovala jako opačný názor než maj oni sami. Resp. aby respektovali moje právo na opačný názor.
Reagovat
Fandina
Tvůj problém je, že tu permanentně předhazuješ, že druzí lidé překračují zákony, chovají se nemorálně atd.. Já tohle jednání považuji za osobní útok na druhého.
Reagovat
EllNino
ty jsi to tu zkrátka totálně dojebal, kdybys to nepsal jednou, v pohodě, řeknu názor, ale tohle je ubohý, smutný a ne, není to kvuli samotný kritice, já to respektuju, ale kvuli tvýmu kafemelejnku, a tohle byl už opravdu poslední komentář na tvou adresu, protože mi za to nestojíš, ty jsi lidská špína, ne Petra
Reagovat
Frick
To jsou ale ošklivá slůvka.
Reagovat
Roger_Federer
Krecek se vzbudil?
Reagovat
Frick
To jsou také ošklivá slůvka, jak by řekl velký vlastenec a zastánce danění ve vlastní zemi - prof. Václav Klaus
Reagovat
janek_da
A nevadí ti, že se nemůže najít Klausova habilitační ani docentská práce?
Reagovat
Frick
A to by pak bylo anulováno rozdělení ČSFR?
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ja si myslim, ze ten bezpaterni ubrecenec Frick udelal tzv. spise dobrou praci pro tzv. oponenturu...nebot TP neni jen o tech, kteri prispivaji, pochopitelne. Rozhodne vetsi cast tu bude spis ctenaru....Takze jestli rok zpatky bylo trebas hodne lidi na vazkach, kde zaradit Monako, neb jak se k nemu postavit, jak se v tom nalezt, tak si dovolim bez problemu rict, ze jim to vyjasnil;D))) Myslim temhle lidem;)
Nebot to tema je tak obsesivne prospamovane a vaze se k nicku tak silne, ze potom ty jeho picky, cicky, flicky, a plno uchylaren jen napomaha lidem si i to tema jeste silneji spojit take s uchylnosti...jednoduse receno, za rok zapracoval na tom, ze jak se rekne Monako = Frick = chylarny...

Pochopitelne se urcite najde par lidi, kteri to dokazi jakby stale oddelit...ale jinak ta oponentura by tomu cypovi mela jeste podekovat;DD)))

A tohle funguje ve vsem, jak chces na silu stale protlacovat nejaky tema, lidi zacnou uz z toho blit, a odebirat negativne. Hlavne ten cyp resi stejne nasledek, a ne pricinu...takze kolo nekonecneho sporu....;D)

Krom toho je jeste tak primitivni, ze si nechva nick po nackovi...takze, par krat staci pripomenout, ze to je fasista, ktery adoruje Wilhelma Fricka...

https://cs.wikipedia.org/wiki/Wilhelm_Frick

Tohle staci lidem dva krat na mesic pripomenout, prave tem ctenarum...a neni co resit;)

Nebot pochopitelne, ikdyz ten obsesivni uchyl napise 50x, ze to tak neni, pochybnost tu zustava;) Hlavne pro ty ctenare. Kdyz je blby, tak je blby...

...celkem by mne zajimalo, jestli by byl schopen dva tydny tu na TP tzv. nechodit...podle mne ne. Asi by se mu zhroutil jeho svet;D)
Podle mne ten cyp si jeste stvoril na tom uchylnou zavislost...;)

Takze kdyz to shrnu, asi nejvic je blbe na tom to, ze fandi Lucce...nebot si ctenari, a obcas je to uz i videt, budou fans Lucky spojovat s ubrecenyma uchylama...a zasa jen par to proste oddeli...
Reagovat
Frick
A co si mám myslet o někom, kdo obětuje 20 minut svého na psaní tohoto bizarního elaborátu? Když už tedy se nejsem schopen vyhnout psaní sr.aček, tak ty je tady ještě důkladně rozmazávaš, ať to smrdí pořádně?
Reagovat
smazaný uživatel
Tak timhle to jen potvrzujes;)
Reagovat
Frick
Někdo si myslí o účelovém exodu do Monackého ráje A), druhý si myslí B)... vypadá to, že obě názorové strany se drží na svých pozicích a přebíhání na druhou stranu se nechystá.

Tak tedy respektujme právo toho druhého na názor a vyvarujme se nařknutí z nenávisti, závisti atp.
Reagovat
misa
Po zhodnocení tvého letošního působení na TP jsem usoudil, že se u tebe rozvinula duševní nemoc.
Reagovat
Frick
Někdo daně, jiný lajny.
Reagovat
Frick
Jsi psychiatr?
Reagovat
smazaný uživatel
Touhle mantrou se z toho stejne nevykroutis.;D)

Nebot tezko smazes to, co jsi tu za ten rok tzv. vyprodukoval., nejen na to tema, to proste neoddelis, jses v te kategorii iqe, stejny zpusob, nebot si mysli, ze tim svym spamovanim autu neceho dosahne;))) No, nedosahne, tak max. dosahne presny opak;D) Cehoz take dosahl...;P

Vsak pokracuj v tom spamovani dal...ja ti to preci nezakazuji, ani Monako ti nevyvracim...

...ty tady napises 1000 prispevku, kterymi zijes 24/d., mne staci bohate tech 15-20 min. to shrnout;D)
Reagovat
blixa
Ale ale ale, Fricku, Fricku. Zase by ses rád jednoduše vylhal. Leč marně. Sám přeci dobře víš, jak to je, ty zprachantělej hajzlíku. To, že má někdo názor A a jiný B je zcela v pořádku. O to tu přeci vůbec nejde. Ale když nějakej zmetek při zjištění, že jeho názor B je v trapné menšině použije jakoukoliv sviňárnu, lež, pomluvu, demagogii, záměrné pokroucení reality pro to, aby znovu a znovu otloukal těm co mají názor A svůj názor B o hlavu, a ještě kydal špínu na naše přední hráčky, tak se nemůže dočkat ničeho jiného, než prosté pravdy :
Jsi hnusnej zlej hajzl Fricku !
Reagovat
Frick
Oslov nějakýho odborníka na daně.
Reagovat
George_Renel
K tomu, kdo nejraději šmejdí v noci po netu aby koukal holkám pod sukně a pozornost chce získat tupostí lze akorát cítit hluboké opovržení a neteagovat na něj.
Reagovat
janek_da
Kde to můžu podepsat? :))

I když zároveň bych řekl, že je škoda každého slova. Musí se nechat vyhnít, ať táhne na jiné forum.
Reagovat
smazaný uživatel
Jako myslis, ze jeho zavislost na TP, bude neco podobneho jako zavislost na heroinu jo?;) Jako, ze nakonec se usmrti tim sam...;)
No nevim;) Mozna se mu to povede...
Reagovat
janek_da
No v podstate jo, i když jsem to tak nemyslel.
Nedostane tady svoji davku reakci, tak potahne tam, kde ji dostane.
Reagovat
smazaný uživatel
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xta1/v/t1.0-9/12108968_937740459626000_734631880822357787_n.jpg?oh=eba00e7869a766df63711be60c1e432c&oe=56B77018
Reagovat
blixa
:D :D Dokonalý ! ;-)
Reagovat
Frick
Samozřejmě. Přiznat si, že moje přesvědčení bylo špatné, to bolí. Lidská přirozenost.

A v některých případech po čase jistá radost/satisfakce z toho, že to přesvdčení je nakonec přecijen dobré...
Reagovat
Fandina
důležitější než sebeláska, jestli moje přesvědčení je dobré, je neubližovat druhým, neškodit jim, to je největší satisfakce pro člověka
Reagovat
Frick
Já to myslím dobře. Chci je přesvědčit k tomu, aby byli lepšími občany své země.
Reagovat
Fandina
Ale nechceš, píšeš o nich negativně, že porušují zákony téhle země. Takže na ně útočíš. Uvědom si to.
Reagovat
Frick
Může to tak být a nemusí. Nejsem právník. Jiná věc je morální stránka. A tam mám jasno.
Reagovat
Fandina
Morálka placení daní je vymezená zákonem. Nic jiného v tomhle směru neexistuje.
Reagovat
George_Renel
Nech ho bejt. Copak nevidíš, že to je přesně to děcko, co šlo s mámou nakupovat, a když nedostalo co chtělo, lehko na zem a kopalo nožičkama? Jen z toho holt oproti jiným nevyrostl, protože jednu nechytl už tenkrát.
Reagovat
Fandina
Dám na tebe.
Reagovat
smazaný uživatel
Ja si myslim, ze vzdycky dostane...vzdycky se najde nekdo bud novy, nebo "vymysli" jiny tema...staci v tom trochu kontroverze novy matros, a uz na tom leti dal;)
Reagovat
misa
Nejsmutnější je ten poslední odstavec - že je někdo jako on spojovaný se jménem Lucky. Stejně jí "fandí" jen kvůli vzhledu, pokud má možnost, tak L. poníží nějakou trapnou poznámkou se sexuálním významem a vrcholem je, když hodnotí její morální kvality.
Reagovat
Frick
Když mám na účelovou změnu rezidence negativní názor, tak ten negativní názor musím mít u všech hráček. I u té, co mám nejraději. Jiná možnost není.
Reagovat
smazaný uživatel
Ano..ale to uz asi nezmenime. Bohuzel je to casto tolerovano ty jeho obsesni recicky...., co jsem si vsiml...
...tak snad aspon nekterym soudnym to bude tak nejak jasne...
Reagovat
blixa
To máš fakt príma parťáka. Toho se drž, dotáhneš to daleko. Třeba dostaneš i nějakou propisku ;-)
Reagovat
Frick
Kolik máme lepších politiků? Špidla? Paroubek? Babiš? Kalousek? B. Sobotka? Švancnberk? Topolánek? Fischer? Pithart? Zaorálek?
Reagovat
VlS
proboha, spojit si konzervativce s někým, kdo zde furt dokola propaguje solidaritu zdravotního pojištění bez limitů, protože ten bohatej ba to má, to chce velkou fantazii. Co dobrýho u toho popíjíš? Já to chci taky!!!!
Reagovat
blixa
Já ho nespojuju, on se spojil sám, já si z toho jen dělám prdel :D
Ale jinak, co si myslím o panu profesorovi jsem zde už myslím párkrát napsal, ale politické forum z toho tady fakt dělat nechci, takže se zdržím komentáře ;-)
Reagovat
VlS
Ale jasně, to je na jinam, nejsem jeho zastánce.
Reagovat
Haitik
Já! :-)
Reagovat
slacker
Davej si pozor at te nespatri Lunej :-D
Reagovat
Haitik
:DDD
Reagovat
Lunej..
No jo, děláš tady mrtvýho brouka, přitom jsi tam byl se mnou. Pokrytče. :)
Reagovat
janek_da
http://sport.aktualne.cz/mela-jsem-delat-tymovy-sport-rika-kvitova-narodni-bitvy-milu/r~b4f118c481aa11e5adcb0025900fea04/
Reagovat
smazaný uživatel
Ale to já říkám pořád, že Petra je duší týmová hráčka, že se v tomhle smyslu tak trochu minula povoláním. :-)
Reagovat
FulnekUltras
Tyhle instinkty české lvice se zrodily už někdy v únoru 1998... ;)
Reagovat
FulnekUltras
I když připouštíme, že číst si na televizní obrazovce před Petiným zápasem jméno našeho města by bylo bývalo ;) vizuálně příjemné. Na druhé straně to však bereme jako víceméně logický odraz dlouhodobě naprosto nenormální vnitřní situace ve státě, který se hned od počátku své krajně pochybně etablované existence nerozpakoval ukrást Československu vlajku, jeho občanům aspoň formálně rodnou zemi a třetině z nich i docela dost peněz ze společné banky, aby se nadále absolutně nijak neštítil odklánět z lidí trvale vytěžované prostředky velkou měrou na účely, které s byť elementární sociální solidaritou nemají společného ani co by se za maloměšťáckou plísní skrz naskrz prolezlý mackovsky-klausovský hamižný nehet vešlo. Zároveň jsme však také zdravě patriotsky potěšeni, že teprve až naše Petra dokázala po tolika letech probrat z pseudosametové letargie tolik nadšených pseudorevolucionářů, kteří o daném pseudoproblému do té doby většinou neměli ani ponětí a čecháčkovsky spokojeně káleli těsně při své oblíbené šedivé zdi, odpradávna zapáchající kyselou močí průtokových hospodských žvanilů, podměrečných ;) fízlorgánů a žabomyších frick;)boxerů. Takový počin je kolikrát mnohem těžší, než trefit z kříže nalitý volej do zcela odkrytého dvorce... ;)

Děkujeme Ti Petro, že zdaleka nejen na tenisovém kurtu vždycky dokážeš to, co nikdy jiný a přejeme ještě hodně let aktivní kariéry strávených pod dobově optimální rezidenční vlajkou.

Tenisu zdar a konzistentně ;) sebezáchovně zdaněnému ženskému zvlášť !!!!! ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že tohle všechno je Petře tak nějak u zadele a v Monaku je především kvůli svému vlastnímu prospěchu. Což není výtka, spíš konstatování.
Reagovat
FulnekUltras
Za takových 40 let to určitě ocení dvojnásob... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
No pokud si svoje úspory do té doby neprohospodaří, tak asi ano. :-)
Reagovat
Frick
Já bych řekl, že je tam hlavně kvůli Černoškovýmu prospěchu. Kdyby aspoň byla schopně říct, že je v Monaku, protože chce mít svůj klid, který v Prostějově nemohla najít nebo že potřebuje bejt v teple.... ne, ona napíše, jak na Česku nedá dopustit a k bydlišti k Monaku řekne, že prostě to tak je.

Mi tady vadí ta celková faleš a vyhýbání se přímý odpovědi. Zřejmě z důvodu strachu před ztrátou popularity.
Reagovat
smazaný uživatel
Černošek z toho žádný zvláštní prospěch mít nebude.

Co já vím, tak k Monaku řekla, že je tam kvůli daním. Příměji už odpovědět nemohla.
Reagovat
FulnekUltras
Právě na totální antifaleš se obvykle nabalí ty nejfalešnější útoky...
Reagovat
smazaný uživatel
Bohužel..
Reagovat
Frick
Jo ale nezopakovala to ve chvíli, kdy jí bylo jasný, že třeba to může i vadit.

http://www.pluska.sk/plus-7-dni/ludia/dominika-cibulkova-chce-odist-do-monaka-staci-jej-milion-eur.html

Docela konstruktivní článek se objevil paradoxně ve slovenský Plusce.

K tomu zdravotnímu pojištění by mne zajímalo, na co všechno to "WTA zdrávko" vůbec funguje. Co kdyby, nedej bůh, přišla nějaká vážná interní choroba, která by vůbec s tenisem nesouvisela?

A těch 2200 Eur měs. mi nepřijde tak zlých.

Hlavně je celkem zajímavé, že si tohle dovolí říct slovenská poslankyně.

No, Hanťa asi skutečně v tom Monaku bydlí.
Reagovat
smazaný uživatel
Neměla důvod cokoliv opakovat.

To WTA zdrávko podle mě funguje výhradně na věci související s tenisem. Protože na to se asi jen tak úplně jednoduše u běžné pojišťovny pojistit nedá.
Reagovat
Frick
pak ovšem ale potřebuje i pojištění na "normální život"
Reagovat
smazaný uživatel
A proč myslíš, že je zaměstnancem Centra sportu MV ČR..
Reagovat
Frick
Tak když si zabrousil do těchto vod - tobě příjde v pořádku, aby ona hledala cestičky jak ušetřit na daních a do toho jí ještě STÁTNÍ zaměstnavatel plati zdravotní pojištění na její jistě nákladnou zdravotní péči?
Reagovat
smazaný uživatel
Ne. Ale zřejmě je to jediná cesta, jak zůstat součástí VZP a zároveň se vyhnout nesmyslně vysokým odvodům na VZP.
Reagovat
slacker
takze vychcanost
Reagovat
smazaný uživatel
Takže racionální snaha vyhnout se špatně nastavenému systému.
Reagovat
Frick
No moment - když už se tedy rezidencí v Monaku vyvazuju ze "spárů", tak snad ať si zdr. pojištěním vyjednám v Monaku, ne? Nebo ať českym lékařum platim na "dřevo"....
Reagovat
smazaný uživatel
VZP nejsou daně, z toho se nevyvážeš "pouhou" změnou bydliště.
Reagovat
Frick
Jakože Petr Ćech třeba platí VZP? :o)
Reagovat
smazaný uživatel
Platí. Ale britské, nikoli české. Oni tomu sice asi neříkají VZP, ale princip bude stejný. :-)
Reagovat
Frick
Tak zrovna to nebyl dobrý případ, Britové pojištění neplatí - to je přímo z daní.

Ale zkátka - petra by měla být pojištěna u monacké (/francouzské) zdr. pojišťovny
Reagovat
smazaný uživatel
To je celkem fuk, jestli to platí zvlášť nebo z daní. Jde o to, že Petr Čech trvale žije a pobývá v Británii, chodím tam i k doktorovi, takže je zdravotně pojištěn tam, což je oproti Petře dost rozdíl. Takže ne, nemusí být pojištěná u francouzské/monacké zdravotní pojišťovny.
Reagovat
Frick
Ale měla by, protože bydlí v Monaku.
Reagovat
smazaný uživatel
Evidentně jsi to nepochopil.
Reagovat
Frick
Tak kde by měla být Petra pojištěna vůči zdr. problémům nesouvisejícími s tenisem?

a) v ČR?
b) v Monaku?
c) u soukromé zdr. pojišťovny?
d) nikde a platit vše kešem?
Reagovat
smazaný uživatel
a) v ČR. Ono jí ani nic jiného nezbývá, jednak proto, že účast na ZP je u nás povinná, jednak proto, že u nás se u doktora tak úplně jednoduše cash platit nedá.
Reagovat
Frick
A proč, když žije v Monaku? Vždyť ona tady papírově vůbec nežije. Proč by tu měla platit pojištění? Vždyť tady nemá zájem žít. Stránky WTA hovoří jasně.
Reagovat
smazaný uživatel
Protože tady chodí k doktorovi, ty jantare.
Reagovat
Frick
Pak má platit pojištění, která vychází z jejich skutečných příjmů a nikoliv přijmů jejího účelového fiktivního zaměstnání na MV. To je fér.
Reagovat
smazaný uživatel
Aby soukromá fyzická osoba ročně na VZP odváděla sumu v řádech možná až desítek milionů, to rozhodně fér není.

A jen pro tvoji informaci - v případě odvodů na SZ existuje maximální vyměřovací základ, do roku 2012 existoval i v případě VZP. A činil 1 809 864 Kč.
Reagovat
Frick
Proč? Ona na to má.
Reagovat
smazaný uživatel
No a co, že na to má?!
Reagovat
FulnekUltras
Řekl bych, že i v otázce zdravotního pojištění můžeš být úplně v klidu. Po skončení sportovní kariéry se Petra i rezidenčně vrátí domů a v desetiletích, která jí pak ještě budou zbývat do doby, než začne opravdu výrazně využívat služby našeho zdravotnictví, stačí eráru odvést tolik peněz, že bys z toho možná nespal ani přes den... ;)
Reagovat
Frick
To nevíš. Zdravotní průšvih s velice drahou léčbou se může stát i mladému.

NECHCI NIC PŘIVOLÁVAT. Ale stát se to může.
Reagovat
FulnekUltras
Máš v zásadě pravdu, ale je to poměrně málo pravděpodobné.
Reagovat
Frick
http://finexpert.e15.cz/osvc-a-zalohy-na-zdravotni-pojisteni-v-roce-2015

Jak by tedy platila Petra zdravotní pojištění? Já tomu moc nerozumim...
Reagovat
smazaný uživatel
Zjednodušeně řečeno 1/2 jejích příjmů x 13,5 %. Což by byla pořádná cifra.
Reagovat
Frick
Zisků, ne? Má velké náklady.
Reagovat
smazaný uživatel
Daňového základu, takže máš pravdu, zisků. I tak by to ale bylo hodně.
Reagovat
Frick
Na % by to byl stejně jako paní, co má ve Fulneku květinářství a tak tak se uživí. Paní květinářka onemocní RS, jejíž léčba stojí až 40 000 Kč/měs. Ta paní je méně štastná. Petra je více šťastná, protože vyniká ve sportu, ve kterém se točí obrovské peníze. Petra tedy bude odvádět vysoké zdr. pojištění a tím ukáže solidaritu.
Reagovat
smazaný uživatel
Paní ovšem bude hrazena léčba RS dle příslušných tabulek bez ohledu na to, kolik na VZP odvede Petra.
Reagovat
Frick
A to, že když se ti neskutečně bohatí, jako je Petra, budou vyhýbat platbě zdr. pojištění, tak pojišťovna zchudne, ti nedochází?
Reagovat
smazaný uživatel
A to, že zatímco pro Petru by to byla velká suma, tak v celkovém objemu VZP je to jako prd ve vířivce zas asi nedochází tobě. A že lidí jako je Petra je minimum, to taky ne.
Reagovat
Frick
Je to taková suma, která by několika jejím spoluobčanům mohla umožnit výrazně kvalitnější život, zatímco jí by kvalita života neklesla. Jo, pardon. Nemohla by cestovat v 1. tř. Emirates ale pouze socko byznysem.
Reagovat
smazaný uživatel
Pleteš si solidaritu a sdírání z kůže.
Reagovat
Frick
Proč? Ona je strašně, strašně bohatá. Přejme jí to. No problem. Ale ať přijme i solidaritu s těmi, co tak strašně, strašně bohatí nejsou.
Reagovat
Frick
Zdravotnictví sotjí strašné, strašné peníze. Žijem ve zdegenerované době a nemocné a neproduktivní lidi neutrácíme jak prase s červenkou. Tak potřebuje peníze od všech a od bohatých zvláště. Nejen, že oni mají dost peněz, ale pokud přijdou o percentuálně shodnou částku, tak se to na kvalitě jejich života v zásadě neprojeví.
Reagovat
smazaný uživatel
Uvědom si, že potápějící se loď nezachráníš tím, že zacpeš díru o velikosti poštovní známky pokud je v ní zároveň díra jako vrata od garáže.
Reagovat
Frick
A ono se tady umírá na ulici? Ty díro v lodi.
Reagovat
smazaný uživatel
Zdravotní pojištění v řádech milionů v případě soukromé fyzické osoby už nemá se solidaritou nic společného.
Reagovat
Frick
Má, akorát už je to spíše taková zdravotní daň, to uznávám.
Reagovat
Frick
Petra dostane více peněz z reklamy netto a Černošek pak získá výšší částku ze percentuálního podílu.

Tedy dostane od spozorů Petra čtyřicet a Čenoškovný z toho bude třeba 10% = 4 000 000 Kč. Kdyby to danila u nás, tak by získala jen 31 200 000 a Černošek jen 3 120 000

Takhle bych si to dokázal představit, že to funguje.
Reagovat
smazaný uživatel
Černoškovné tvořené z reklam bude u Petry tvořené výhrandě z reklam v ČR a tam ty sumy asi nebudou tak zásadní, aby se to vyplatilo. Na reklamy ve světě je tu IMG.
Reagovat
Frick
A neplatí to z veškerejch příjmů? Jakože já do tebe Petro inestoval a ty mi to teď budeš splácet?
Reagovat
blixa
Neplatí a zase, sám to dobře víš, tak nedělej ještě blbějšího než jsi. Vše tu už proběhlo, že Petře doběhla stará smlouva, kde to tak bylo a nová smlouva je rozdělena mezi ČR (Černošek) a zahraničí (IMG).
Reagovat
Frick
Ok, to bylo v srpnu 2014, 9 měsíců po "stěhování". Těch 9 měsíců bylo ovšem velice plodných, takže i to se mohlo Černoškovi vyplatit.
Reagovat
smazaný uživatel
Jak víš, že byly "plodné?"
Reagovat
Frick
Vyhrála nějakej velkej turnaj.
Reagovat
smazaný uživatel
A myslíš, že to s příjmama z reklam nějak zásadně zahýbalo?
Reagovat
Frick
Tak snad mohla dostat nějaký bonusy, ne?
Reagovat
Frick
...bych očekával nějakej paušál a pak bonusy za úspěchy.
Reagovat
smazaný uživatel
Řekl bych, že takhle to úplně nefunguje.
Reagovat
Jabadu
Ta slova by se měla vytesat do mramoru. Cítím to podobně.
Reagovat
slacker
Skoda mramoru, nedivim ze byla Bila hora a zanikla na cas ceska statnost
Reagovat
Frick
Nejdříve se mi tu vyčítá, že "zajíždím" do Petry, ale "svou" Lucku nechám na pokoji, teď se mi tu zase vyčítá že jsem schopen zkritizovat i svou Lucii.

Je to prostě střet dvou názorových světů. Jedna skupina lidí má ten názor druhá jiný názor.

http://www.tennisforum.com/12-general-messages/1000649-would-you-move-tax-haven-if-you-were-top-player-4.html

Samozřejmě - není to nic průkazného, nicméně 40% lidí hlasovalo pro "No, I'm very proud of my roots and my country goes first. I'm selfless like that."
Reagovat
EllNino
a jeje, narušitel přichází :)
Reagovat
Frick
Něco se napsat musí.
Reagovat
EllNino
jsi tu všem akorát pro smích, být na tvém místě, tak zařezávám někde v koutě
Reagovat
Frick
Nejste schopni rozlišit korektní kritiku chování, které se u části lidí považováno z nemorální a v některých (demokratických, liberálních) zemích dokonce ilegální a nějaká nemístné útočení.
Reagovat
EllNino
vypadá to tu snad jako politický portál, mezinárodněvztahový portál či daňový portál ? ne, tak si to laskavě uvědom, co mi třeba řekneš k dnešním zápasům na Turnaji šampionek ? Jak se ti pozdávala hra Petko, co si myslíš o Jeleniným bekhendu, hm ?
Reagovat
smazaný uživatel
Kritika by třeba nevadila, kdybys to neřešil obden už víc než rok aniž bys za tu dobu byl schopen do debaty přinést jakoukoliv novou myšlenku.
Reagovat
Frick
Tak to nebyl skoro nikdo. Nicméně ten prvotní impuls k tomuto současnému návratu má na triku Lunejka, jenže není schopna rozlišit mezi nějakou zlou závisti a v zásadě lidským zklamáním nad chováním jinak sympatických hráčky, které fandím. Plus navíc je tam samozřejmě další rozměr v podobě toho, jak moc jsou ty hráčky takto "vláčeny" Černoškem. Ale ve výsledku mají "Monaco" napsáno u všech titulků před zápasy ony.
Reagovat
EllNino
tak se s tim smiř a dej už pokoj, prosím ...
Reagovat
blixa
Jsi zlej hajzl. To ti bylo dokázáno. Všechno ostatní jsou jen tvoje bláboly kterejma se chceš vylhat. Jako vždy.
Reagovat
EllNino
přesně, stejně už ho tu nikdo nebere vážně, je to všivák
Reagovat
smazaný uživatel
Osobně vůbec nechápu, proč je tenhle údaj vůbec veřejně uváděnej. Většině lidí je stejně pumpička, jesli daněj v Česku, v Monaku nebo třeba na Měsíci.
Reagovat
Frick
Nejste schopni rozlišit korektní kritiku chování, které je u části lidí (pravda, obyvkle levicově orientovaných) považováno za nemorální a v některých (demokratických, liberálních - vč. USA = oblíbená berlička uhrání to na komunismus nefunguje) zemích dokonce ilegální a nějaká nemístná útočení.
Reagovat
EllNino
mě to nezajímá, hnoj si jinde
Reagovat
Frick
Na první pokus jsem tam nasekal nějaký chyby. Tak jsem to napsal znovu. Technická věc.
Reagovat
EllNino
stejně jsem to nečetl, ohrané, nudné, mimo tenis, teď už opravdu ano
Reagovat
Frick
Není to bohužel mimo tenis. Kdyby to bylo mimo tenis, tak mají hráčky u slova "residence" napsáno skutečně místo, kde mají své středisko životních zájmů (rodinu, přátele, trénikové zázemí atp.), jak velí logika a ne jakýsi psedostáteček s 0% daní.
Reagovat
EllNino
tohle tvý omílaný "středisko životních zájmů" už mě pěkně se*e, ptám se znova, co říkáš na výkony holek na Turnaji šampionek dnes ?
Reagovat
slacker
Dneska zadne nase holky nehraly, ve verjene televizi to taky nebylo tak co by se melo na to rikat?
Reagovat
EllNino
ptám se jeho, ne tebe ...a tenis není jen o Češkách
Reagovat
slacker
Tady si na verejnem webu takze do se ti do togho kolemjsouci zapoji:-D

Znas priceznu Irulan? Vis kdo je Harry Seldon?
Reagovat
EllNino
nějací Monačané ? :D
Reagovat
slacker
Ta prvni Corrinanka, ten druhy je Heliconan.
Reagovat
EllNino
ale něco mi to říká :D
Reagovat
smazaný uživatel
Kujva, proč do toho taháš středisko životních zájmů, když už ti bylo několikrát vysvětleno, že to s tím nemá vůbec žádnou souvislost.
Reagovat
blixa
Protože je to zlej hajzl, kterej zneužije jakoukoliv lež jako svůj argument.
Reagovat
Frick
Blixo - já připouštim možnost toho, že v tomto případě to nehraje roli. Ale zřejmě v takový Velký Británii (demokratická, liberální, vyspělá země, ze které je legitimní si brát příklad) by to asi roli hrálo a takovej Murray, pokud by chtěl mít rezidenci v Monaku, by musel postupovat "válku s úřady", kterou by dost možná nebyl schopen vyhrát. A já bych chtěl, aby se takovéto válce s úřady nevyhly ani naše hráčky. Lépe řečeno - Černošek by si něčeho takového byl vědom a bylo by mu jasné, že to prostě nemá cenu vůbec něčím takovým své svěřeňkyně obtěžovat.
Reagovat
EllNino
a ty si myslíš, že tím, že to sem budeš psát, to jako někdo přečte a změní to ? Jseš opravdu tak naivní pako ?
Reagovat
Frick
A když někdo řekne, že by ta a ta hráčka si měla chodit více na síť, tak si taky myslíš, že si to tady přečte její trenér a začne jí to radit?
Reagovat
EllNino
jenže to patří do tenisové diskuze, tohle je tvá obsese z tvýho posranýho života, a končím, už na tebe nikdy nezareaguju
Reagovat
smazaný uživatel
Máš hodně divný uvažování - přát našim holkám, aby se po nich nesmyslně vozily úřady.
Reagovat
Frick
Já si přeju, aby nezlobily s tim Monakem.
Reagovat
smazaný uživatel
S Monakem zlobíš ty, ony ne.
Reagovat
Frick
Ty zas zlobíš s čárovejma.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale aspoň ne 24/7.
Reagovat
blixa
Británie a liberální země ? Muhehehehe. Ty matesi, podívej se na volební výsledky britských liberálů za posledních 50 let a pak něco kvákej :D Británie, ve které není zase tak dávno, kdy měla levicová opozice a jedna ze dvou nejsilnějších stran snad děsivější hospodářský program, než naši dnešní komunisti ? No moc pěknej vzor. Kdybych si měl brát nějaký vzor, tak Británii se velkým obloukem vyhnu. Jak si grilujou svoje daňové poplatníky je jejich věc. Jinak když vezmu co jsi napsal, tak jedině potvrzuješ co tvrdím.
Jsi zlej hajzl !!!
Reagovat
smazaný uživatel
Pravda, považovat britské ultrakonzervy za liberály.. No aspoň se mu člověk může občas zasmát. :-)
Reagovat
slacker
a jake maji volebni vysledky liberalove v USA? nebo z jake to zeme si mame brat ten priklad?
Reagovat
smazaný uživatel
Tyhle ankety, ve kterých lidé hlasují, jak by se zachovali v situaci, do které se na 99 % nikdy nedostanou, jsou dost o ničem.
Reagovat
Frick
Ale aspoň to poukazuje na to, že 2/5 lidí nepovažuje úprk do daňového ráje za správnou věc.
Reagovat
EllNino
já pořád nechápu, o co se tu snažíš ...tady to stejně nevyřešíš, tak tu nezasviňuj diskuzi
Reagovat
smazaný uživatel
Ale prdlajs to prokazuje. Když položíš otázku "Jste ochotni platit vyšší daně než musíte?", tak jakou asi myslíš, že dostaneš odpověď. A přitom jde stále o tentýž problém.
Reagovat
Kozoroh
Výročí dnešního dne bude zajímat především sestavovatele průběžných žebříčků tommra. Dnes je tomu 40 let, kdy bylo vydán první žebříček WTA pro dvouhru. Premiérovou světovou jedničkou se stala Chris Evertová. Za 40 let historie měl žebříček 21 jedniček.

http://www.wtatennis.com/news/article/5114398/title/the-wta-rankings-began-40-years-ago
Reagovat
tommr
díky za odkaz na zajímavej článek ... :)
Dnešní tenis by už bez žebříčku nebyl vůbec možnej. Neumím si představit jak by určovalo pořadí a nasazovaní hráčů jen na základě dobrozdání několika pomazaných hlav. A kdo by ty soudce vybíral? A ty hádky mezi fanoušky Djokovice, Federera a Nadala si ani představit nechci ... :)
Reagovat
George_Renel
To nemusíš, stačí se kouknout vedle. Už dva dny se hádají o h. i kdyř je žebříček k dispozici :-).
Reagovat
George_Renel
Připadne mi, že Andrea Petkovičová ztrácí nejen tenisovost, ale i ženskost. Začíná z ní být spíše kulturistka.
Reagovat
tommr
taky mi to tak připadá. Její styl hry je založenej na tom, že soupeřky předčí kondičně a utahá je ...
Reagovat
Lunej..
Mně přijde Andrea jako chlap, nechci se nějak dotknout jejích ctitelů, ale v tom účesů mi připadala jak typická Getruda. Neurážím, jen popisuju. :)
Reagovat
slacker
Getruda z Bosny i Hercegoviny? :-D
Reagovat
blixa
Dotkla a urazila !!! Grrrrrrrrrrr !!! :((
Reagovat
Lunej..
Jéžiš, já za to nemůžu, že se ti líbí tyhle typy. A píšu, že neurážím :)
Reagovat
blixa
:D ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
KVITOVA, Petra has qualified for the Rio Olympics.
Reagovat
smazaný uživatel
Super :-)
Reagovat
Fandina
Gratulkaaaaaaaaa!!!
Reagovat
peggy
Petra,to je pouze hrabna penez,ktera si mysli,ze nad ni neni.At si vezme priklad za Sarapovove,ktera kazdy rok investuje do sve rodne vesnice na Sibiri miliony,jeste je krasna.
Reagovat
janek_da
:)))
Reagovat
pockerface
Sharapka je finančně úplně někde jinde než Petra. Neříkám, že si Petra tenisem nevydělala a nevydělá dost, ale Sharapka je v tomhle ohledu asi nedostižná. Mám namysli peníze od sponzorů, z reklam atd., tak proč by pak neinvestovala do své vesnice. Jo a jen tak mimochodem, jak můžeš vědět, že Petra nikam nepřispívá. Ono to asi bude i tím, že Petra, Lucka aj. se tím nechlubí.
Reagovat
VlS
A bylas v tý rodný vesnici někdy? Možná je čas se tam nastěhovat, sednout si tam s Váňou za stůl, vyžahnout hekťák samohonky a čekat, čekat a čekat, až přijdou miliony od Marušky. A při tom čekání zestárnout a umřít v deliriu tremens.
Reagovat
VlS
A mimochodem, ta "vesnice" má asi 50 000 lidí.
Reagovat
smazaný uživatel
To by se Maruš asi prohla, sponzorovat takovouhle "vesnici".
Reagovat
Lunej..
I kdyby Petra sponzorovala celé Čechy a vyhrála královnu krásy, náš trollík Peggy by si stejně něco našla nebo našel. .)
Reagovat
slacker
No ale ona to vubec nezkusila :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to každopádně.
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
smazaný uživatel
Kristova noho :-DDD
Reagovat
FulnekUltras
na kilo hoven kilo sugarpovek... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak a teď to ještě zveršovat.
Reagovat
smazaný uživatel
hahaha
Reagovat
mrafe
článek o Káje + postřehy Vaňka

http://sport.idnes.cz/tenistce-pliskove-zacina-beckove-masters-f1s-/tenis.aspx?c=A151102_203806_tenis_par
Reagovat
Fandina
Pěkné info od Vaňka o ET i info o tom, že příští rok si Kája bude turnaje vybírat jinak.
Reagovat
mrafe
článek o Martině

http://sport.idnes.cz/martina-hingisova-tenis-0w5-/tenis.aspx?c=A151102_135109_tenis_tny
Reagovat
Fanda67
Musím konstatovat jako mnoho lidí tady přede mnou že Frick je zlý, závistivý člověk - tváří se jako Lucky fanoušek a při každé příležitosti ji pomlouvá a nejraději by ji vrazil kudlu do zad.
To nedělá ani ubožák .....
Reagovat
marekv
Tahle existence je uzel a spletenec vsech moznych a snad i nemoznych psychickych poruch.
I takhle muze vypadat nejhlubsi dno lidske ubohosti:
"Ale smetanu zase slízne Petra. Za jeden blbý set nad flákající se Mugu."
Reagovat
smazaný uživatel
Jak by se ta jeho cela rocni produkce na TP poslala jeho matce,
...toz ta by ho zliskala a byl by klid;D)
Hlavne vzhledem k instinktu matky, by ho ozenila z prvni z ulice, kterou by videla...a uz by se tu ani neukazal...
a ani ho nemusis banovat;)
Takze ja myslim, ze ukol je jasny...
Reagovat
blixa
Muž s koženou brašnou nesmí projít !!! ;-)
Reagovat
janek_da
nene, dve davky
Reagovat
blixa
Není čas ptát se kdo je kdo !
Reagovat
Mayo
Petra je veľká tenistka a veľké tenistky to proste dokážu.
Reagovat
FulnekUltras
Teď si zas na sebe upletla bič a všichni čekají, že při FC spláchne Mašu jakoby nic... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Já doufám, že spláchne, jinak zas bude v diskuzích nablito.. :-)
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
Frick
http://www.tennisforum.com/12-general-messages/1001089-vote-your-year-end-bikini-champion-infinity-pool-singapore-2015-a.html
Reagovat
George_Renel
Nepotřebuješ přidat na nafukovací Máňu? Asi by ti pomohla, když ti to normálně nejde.
Reagovat
Frick
https://www.facebook.com/315727141794587/photos/a.315866191780682.84145.315727141794587/1085660298134597/?type=3

A já, takový tramvajofil, jsem to zaregistroval až teď. :-(
Reagovat
smazaný uživatel
A představ si, že já v nich jezdím skoro denně... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já tím jednou taky jela (v Plzni). :D
Reagovat
Fandina
je to rypák, šlo o ministáteček
Reagovat
slacker
v ministatecku Pruhonice urcite zadna tramway nejezdi a nejezdila
Reagovat
slacker
I kdyz mozna ze si tam Babis dovezl na zahradu ten klikajici doubledecker z londyna
Reagovat
Frick
V těcho žlutých? Ty asi jezděj ve Vatikánu. Ten má žlutou ve vlajce.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, takže Andrea bydlí ve Vatikánu... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Volvo? :D ROFL
Reagovat
smazaný uživatel
Prosím vás, nemůžete si to vyříkat někde ve vzkazníku? ...
Reagovat
misa
Ctihodný Frick se nudí.
Reagovat
Frick
Já se snažím obhájit.
Reagovat
Frick
Už jsi to někdy psala lidem jako Fandina či Roger Fedrer, když si tady dělali nudlovky?
Reagovat
Fandina
Ale v těch nudlovkách se bavíme dva spolu nepíšeme o druhých, jako to děláš ty.
Reagovat
Frick
Pokud je to dvoustranný rozhovor tak o to více má být dělána přes soukromé způsoby komunikace a ne být jimi zaplevelena veřejná diskuze.
Reagovat
Fandina
Ale ten obsah je jen o těch dvou lidech, není to útok na třetí a další osoby. Není to to, co tu provozuješ ty. Ty útočíš na jiné osoby. Chápeš to vůbec.
Reagovat
Fandina
Uvědom si, že když mi tu někdo píše, že jsem dement, tak to je moje věc a toho kdo mi to píše.

Ale ty tu útočíš a pomlouváš tenistky. A jiné lidi.
Reagovat
Frick
Takže bys v takovém případě nebyla ráda, kdyby se tě někdo zastal?
Reagovat
Fandina
Podívej, ty tady píšeš o tenistkách, podsouváš jim nedobré úmysly, píšeš tady obecně negativně a je to pořád dokola. Pro mě jsi zlý člověk, protože máš potřebu se tak o druhých vyjadřovat.

Takže vymlouvat se na to, že tady nějaký xyz kterého nikdo nezná píše nějaké xyz kterou nikdo nezná v nudlích je irelevantní. Nedá se to srovnávat s tím, co ty tu píšeš o tenistkách atd..
Reagovat
Frick
Podsouvám.... Prostě to, co dělaj, já nepovažuju za správné. A nemám problém to říct. Nemám problém si říct, že ta moje/naše úžasná a hodná Lucinka bohužel hledá kontroverzní cesty, jak ušetřit na daních.
Reagovat
Fandina
Ona žádné cesty jak ušetřit na daních nehledá. Pochop to už jednou. Peníze které má z vyhraných turnajích jsou zdaněné v té zemi. Peníze které vydělá v ČR jsou zdaněny v ČR a pokud se tu pohybuje na území ČR tak tu platí ve zboží a práci další daně. Žádné peníze se z povrchu zemského neztratí. Všechny nakonec podlehnou zdanění. Ona se chová podle zákonů. Musí někde mít místo ke zdanění. Jako každý jiný člověk na světě.
Reagovat
Frick
Má ho mít, tam kde žije. Tečka. Pokud chce ho mít v Monaku, ať zapomene na pravidelné návraty do Brna z turnajů a (relativně) častá setkávání s rodinou a trénování v Prostějově. Bude muset dřepět v té své monacké zlaté klícce. A jen ona sama si bude muset rozmyslet, zda jí to za těch "pár korun" (v poměru k těm 2,9 mil. USD za PM + další peníze od sponzorů) skutečně stojí.

P.S.: Lucka pravděpodobně porušuje zákony monackého knížectvní, jelikož tam nestráví předepsaný počet dní v roce. Buď využívá liknavosti tamních úředníků nebo pobyt v MC finguje nájímáním "pouštěčů vody a elektřiny".
Reagovat
Frick
takto by to bylo fér
Reagovat
Fanda67
Musím konstatovat jako mnoho lidí tady přede mnou že jsi zlý, závistivý člověk - tváříš se jako Lucky fanoušek a při každé příležitosti ji pomlouváš a nejraději bys ji vrazil kudlu do zad.
To nedělá ani ubožák .....
Reagovat
blixa
Tak pravil Frick. Jeho stejnojmenné zásadní dílo, řešící komplexně otázky Všehomíra brzy ve všech knihkupectví !

PS. Ono to všeobecné vzdělání nakonec není zase taková trefa. Kdyby se někteří idi.oti nenaučili nikdy číst a a psát, bylo by na světě veseleji ;-)
Reagovat
Fandina
Aby mohla mít pro účely zdanění někde bydliště, musí splňit k tomu příslušné podmínky. Jinak by tam rezidenci nedostala. Takže pokud se pohybuje po světě, mohou se na ní vztahovat takové podmínky, které toto zohledňují.

Bydliště pro účely zdanění a podnikání nemusí být tam, kde se člověk většinou zdržuje. Všechno se musí posuzovat podle zákonných podmínek.

Tvoje popisování tenistů, že porušují zákony je irelevantní. Útok na jejich osobu.
Reagovat
George_Renel
J8 bych to shrnul asi takto.
Frick je vůl a blbec. O ničem ho nepřesvědčujte, je to zbytečné.
Vola totiž nepřesvědčíš a srážka s ním bolí.
Vola (doslova) je třeba ignorovat. Ať si píše sám pro sebe.
Reagovat
Fandina
Asi ano, takový vůl si totiž ani neuvědomuje, jak ubližuje druhým.
Reagovat
Lina
Tento Tvůj příspěvek mně připomíná, jako kdyby ho psal vyznavač jisté doby.
Reagovat
Lina
Paní Zagorová bere ... . Frick nebere, tak to nikdy nezkousne a bude se tím chudák pořád trápit.
Reagovat
Roger_Federer
Nedavno tady Lunej jemne naznacila, ze mas nejake zdravotni trable.
Nevedel jsem, ze je schopna na dalku na kurtu poznat nekoho, kdo ma v hlave krecka v takovem tom behacim kolecku..co furt slape a slape a slape...
Reagovat
Roger_Federer
Frick
Reagovat
Lunej..
Nějak jsem tvůj koment nepochopila.. s tím kurtem.
Reagovat
Roger_Federer
Psala si, ze si ho potkala(videla), predpokladal jsrm ze na tenise.
Reagovat
Lunej..
Nevedel jsem, ze je schopna na dalku na kurtu poznat nekoho, kdo ma v hlave krecka .. promiň, tohle nechápu. Asi mám dlouhé vedení :)
Reagovat
George_Renel
K5eček v klecovém kolečku taky pořád běhá do zblba dokola a přitom je na místě....
Reagovat
Lunej..
To chápu, ale nevím, co Dominik myslel tím jak můžu někoho poznat na dálku na kurtu.. asi mám dneska slabý den :)
Reagovat
Roger_Federer
Ty jo..
Tak jo, v nedeli jsi naznacila, ze Frick ma problem.
Podle me si to naordinovala dobre, je to v hlave.:)
Furt mele dokola, takze se mu v hlave toci to kolecko co ho popohani ten krecek.
No a pokud se neznate osobne, nestykate te, musela si to urcit od pohledu na "dalku"..tam kde si ho videla.
Reagovat
Lunej..
První část věty jsem chápala od začátku. Psala jsem, že jsem stála kousek od něj, takže na dálku to nebylo. Jinak promiň, že sis ošoupal klávesnici, nějak mi to nezapálilo :) A už to nebudeme raději řešit, než tady zase bude monolog.
Reagovat
blixa
Taková pocta, stát kousek od Fricka ! Té se dostane jen vyvoleným .. ;-) :D
Reagovat
Lunej..
no comment :)
Reagovat
Frick
Toho má Fandina, která mi tu neustále vypisuje ty samé argumenty, co ani neřeší to gró problému.
Reagovat
Fanda67
Problém je tvoje závist ubožáku !!!!!
Reagovat
Fandina
A to, že má v Monacu rezidenci není nic proti zákonům, je to legální záležitost, musí splňovat zákonné podmínky té země.
Reagovat
smazaný uživatel
http://m.ihned.cz/c1-64816700-zakladni-lidske-pravo-na-nenavist
Reagovat
Frick
Gigin, Darek a a.magerova se tý fotce také vysmáli. A nikdo nemoralizoval o tom, že není slušné zveřejňovat takovéto fotky.
Reagovat
Fandina
Každý slušný člověk to cítí, že se to nedělá, ty bohužel ne.
Reagovat
smazaný uživatel
Že jsou to taky takové skety jako ty tě neomlouvá.
Reagovat
darek.vrana
Já jsem se té fotce ZASMÁL, ne VYSMÁL, a ne proto, jak někdo vypadá, asi tak. Ale myslím, že kdo si projde tu diskuzi tam, tak by se nemohl divit vůbec ničemu.
Reagovat
freeteepek
Nechěl bych být tenisovým trenérem žen. Žádná sranda. Možná by Petra neměla s cestou do Austrálie pospíchat. Hlavně se potřebuje pořádně vyléčit a načerpat energii. Možná by si měla dát po AO pauzu jako letos. Nemusí lítat pořád po celém světě a pokoušet se o úspěch třeba na Floridě, kde to je marný. Může si vymyslet nějaký zranění, aby kolem toho nebylo tolik keců, a odpočinout si. Vrátit se hladová a všem natrhnout prdel. Hlavně v létě na Wimblu a na Olympiádě:-)
Reagovat
tommr
s tím odpočíváním se to taky nesmí moc přehánět. Petra je sice mimořádně talentovaná, ale ani ona nemůže šidit trénink donekonečna ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
To snad ani nikdo nechce :-)
Reagovat
Frick
Sice to zní bláznivě, ale smysl to míst může. Ty čtyři březnový týdny v IW+M jsou prostě takový prapodivný. Se to tak prapodivně táhne...
Reagovat
Frick
Může si říct - nemumim to tam a jiný už to nebude. Lépe než 2x 215 bodů za dvě ČF tam neudělám a odpočinek pro mne bude mít větší cenu.
Reagovat
Frick
Ta JE AMORÁLNÍ, NE JA. Mne tu pomluví a není schopně to zdůvodnit? Asi je příliš jednoduchá na to, aby to byla schopna zdůvodnit.
Reagovat
EllNino
Ty ses jednoduchej
Reagovat
Lunej..
Snad jsem ti to napsala jasně do vzkazů ne? Nejsem povinna ti nic vysvětlovat, že jsi zlej není pomluva, ale fakt, který tu svými komenty neustále potvrzuješ. Kvůli své osobě se tady můžeš zbláznit, ale klidně sem hodíš fotku Jirky Kvěše, aniž by ses ho ptal. Já bych to nikdy neudělala, ale to víš, na rozdíl od tebe jsem jednoduchá a amorální. A tímto komentem jsem s tebou skončila. Pitvej si dál ve svých nechutných tématech a pak se div, že ti tohle někdo napíše.
Reagovat
Frick
Ta fotka je ve veřejném albu uživatele Quesh. Fotografie je tedy určená pro veřejnost. Kdyby nebyla, tak je zaheslovaná. Kdyby mne Quesh tu fotku poslal soukromně a já bych jí pak zveřejnil, to by byla jiná, to by skutečně byla, jak říká můj donrý kámoš Standa Huml, špína.
Reagovat
Fandina
Je určená pro nějakou veřejnost, ale ne proto, abys jí vzal a zveřejňoval na jiném portálu. Chápeš to.
Reagovat
slacker
Vsak on ji jinde nezverejnoval. Navic uz tu odkaz na ni nekolikrat byl uz pred tim
Reagovat
Frick
Reagovat
slacker
No mozna je go satane go take na jedne z tech fotek, kdyz toho tolik o iqe vi.
Reagovat
smazaný uživatel
Podle obsahu jeho příspěvků bych to tipoval spíš na tvoje alter ego. :-p
Reagovat
slacker
slacker je moje alter ego
Reagovat
Fandina
Tak proč si jí dával ty sám znovu.
Reagovat
Frick
Je určena pro celou veřejnost. V opačném případě by těm pár lidem, co tam s nim na tom čundru byli, mohl v hromadném mailu rozposílat hesla ke galerii.
Reagovat
smazaný uživatel
Určitě to není určené proto, aby ses mi mohl vysmát a ještě to tady zveřejňovat.
Reagovat
Frick
Já se tomu nevysmívám, já si to čtu taky. Mám předplatný. Dyť je to dobrý. Na tom neni nic špatnýho, číst si Bravo girl.
Reagovat
Fandina
Tak proč, když píšeš, že to byla fotka pro někoho z jeho čundru, proč si jí vzal a dával sem?
Reagovat
Frick
Ona jen tak na první pohled vypadá. Ale Quesh se rozhodl jinak a dal na odiv pro celou veřejnost.
Reagovat
smazaný uživatel
A člověk s tímhle uvažováním se diví, že ho považujou za amorálního.
Reagovat
Fandina
Jenže ty bereš jeho fotku a vysmíváš se mu tu. Pochop, co děláš.
Reagovat
Frick
Protože tahle fotka byla od začátku dělaná jako recese. Tak je jasné, že se jí lidi budou smát.
Reagovat
Fandina
A on ti tohle všechno řekl, abys jí sem dal a abys se jí vysmíval? Dovolil ti to?
Reagovat
Frick
Je ve veřejné galerii. Takže tím to v zásadě dovolil.
Reagovat
blixa
To se pleteš. Tím ti dovolil se na ni dívat ve veřejné galerii. Ne ji použít kdekoliv jinde.
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak!
Reagovat
Frick
Nikde jsem jí nepoužil. Jen oznámil její existenci prostřednictvím odkazu.
Reagovat
blixa
I to je právně poněkud problematické, protože nejde jen o autorská práva ale i o osoby , co jsou zobrazeny. A morálně je to bez souhlasu zobrazených osob značně pokleslé.
Reagovat
slacker
zato nese odpovednost Quesh
Reagovat
slacker
Tazke nejaka trida si vystavi maturitni tablo za vylohou obchodu na hlavni tride a spatnej je ten kdo rekne bezte se na ty sasky podivat jak se vyparadili, na hlavni tride maji tablo?
Reagovat
Frick
No.... Tak co, pane Blixa?
Reagovat
slacker
No a na tu verejnou galerii se nesmi davat URL? Ty obrazky nikdo nikam dal nekopiruje a nezneuziva. Puvodni zamer autora je respektovan.
Reagovat
Frick
Brilantně řečeno, pane Slacker.
Reagovat
Fandina
ani ne, původní výtka, že sem dáváš něco a vysmíváš se tomu zůstala
Reagovat
misa
Nespamuj pořád!
Reagovat
Fandina
Já Lunej neznám, ale to co tu píše o sobě o jiných tak pro mě znamená, že je to hodná ženská. Mohu se mýlit, ale tak to cítím.
Reagovat
smazaný uživatel
Tvé komentáře na adresu tenistek jsou hulvátské, korektní maximálně ve tvé mysli...
Ale korektně ti můžu napsat, že třeba Timea mi dost připomíná Lucku Š.
Reagovat
Frick
v čem?
Reagovat
smazaný uživatel
No rozhodně ne v tom, jak jsi ji označil...
Reagovat
slacker
Nikdo te nepomluvil, proste se ji nelibis na netu i od pohledu.
Reagovat
Frick
Tak mi to má napsat do vzkazů. Ne veřejně mne tady na ctiutrhat.
Reagovat
EllNino
Ty jses hroznej chudáček. .
Reagovat
Frick
A co? Tady prostě důležitě napíše veřejný prohlášení a pak strká hlavu do písku před reakcema, který logicky nemohly nepřijít?
Reagovat
EllNino
Tebe fakt nebudu obhajovat hajzle
Reagovat
Frick
Neměl bys brát ty halucinogeny. Teď jsi zrovna měl halucinaci, že jsem tě tu žádal o nějakou obhajobu. Navíc asi přichází absťák, jehož následkem jsi podrážděný, což se projevilo vulgární nadávkou.
Reagovat
smazaný uživatel
Čoveče, tebe asi musí hodně štvát, že po včerejšku jsem si vysloužil status největšího blba na diskuzi já a snažíš se s tím něco udělat, podle toho, jak tady dneska jančíš.. Teda ne že by mi to vadilo, rád se toho titulu zbavím :-))
Reagovat
blixa
Frick je šampion, nedá ti šanci ! :D ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to se mi ulevilo :-))
Reagovat
Frick
Tebe nikdo tady nenasadil psí hlavu. Mne jístá uživatelka Lunejka ano. A ještě k tomu je tak neskutečně zbabělá, že se k tomu odmítá vracet.
Reagovat
blixa
Hele, ty zmetku, vopatrně ! Žádnou psí hlavu ti nenasadila, jen ti řekla že jsi zlej, a to je myslím prakticky všem jasné, v tomto směru už jsi se projevil dostatečně. A co se zbabělosti týče, tak Lunej je ta poslední, kterou bych z toho podezíral. Jen se už nechce zahazovat s takovou kupkou hnoje. To ti řekla taky (byť jinými slovy). A dal bych si bejt tebou pozor, až ji potkáš příště. Zbyde z tebe jen mastnej smrdutej flek :D
Reagovat
EllNino
jen napsala, že jsi zlej, není zbabělá, ty tu píšeš denně svý názory, to jako ostatní nemužou ?
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
smazaný uživatel
To neznám. Ale je to chytlavý. :-)
Reagovat
FulnekUltras
že jo? ;)
Reagovat
smazaný uživatel
;-)
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
FulnekUltras
i dál... ;)
Reagovat
misa
Zajímavé je, že můžeš veřejně pomlouvat tenistky a zkoumat jejich morálku :-)
Reagovat
Frick
To je demokratická diskuze. A i tenistka se tu může registrovat a napsat své důvody.
Reagovat
misa
jj, ty tak mají čas číst podobné diskuze.
Reagovat
EllNino
ty seš dement fakt
Reagovat
smazaný uživatel
To je teď nějaká nová móda? :D
https://twitter.com/CaroWozniacki/status/661088096159727616
https://twitter.com/vika7/status/661234013403648000
Reagovat
Frick
Není to ještě nějakej dozvuk Halloweena?
Reagovat
smazaný uživatel
Spíš dozvuk spánku... :D
Reagovat
Frick
Něco špatného se jim zdálo.
Reagovat
slacker
... a pak ji zase dokaze ztratit
Reagovat
smazaný uživatel
Katka Siniaková hraje 1. kolo s Ruskou Leykinou a první set získala v tie-breaku. Katka ztratila vedení 5:3, ale nakonec to dotáhla. Snad to dá ve dvou setech a ten druhý bude rychlejší...
Reagovat
smazaný uživatel
Katka poslechla a 2. set vyhrála 6:1. :) Ve 2. kole může být české derby s Martincovou...
Reagovat
tommr
a ve čtvrtfinále s Kristýnou Plíškovou. Los zase jednou nestál za nic ... :(
Reagovat
Haitik
Všichni ti pořád říkají, že jsi pesimista.. Ale teď tu taky jednou napíšeš něco optimistického a nikdo si toho ani nevšimne.. :D
Reagovat
blixa
No jo, to je peklo :D
Reagovat
Haitik
Maria trénuje.. :DD Ale doufám, že teda na vzdálenou budoucnost ještě.. :D Ještě si chci pár let její hry užít.. :-))

https://pbs.twimg.com/media/CS0lMlxWsAAzV3a.jpg
Reagovat
Frick
Psala něco o Tokyu 2020....

Byl bych rád, kdyby to samé platilo i o Lucce.

Zkrátka aby všechny ty 87-89 hráčky, tj. hráčky vyššího středního věku nebyly v Riu na své poslední LOH.
Reagovat
FulnekUltras
vyššího středního věku sportovního... ;)
Reagovat
freeteepek
Ta cesta nevypadá na Floridu. Spíš to bude někde u nás:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Je to na Sibiři. Poznal jsem to podle toho stromu v pozadí, ten jsem viděl v Mrazíkovi.
Reagovat
smazaný uživatel
Budu se těšit na FC a TP , holky a sebe nechám odpočinout od tenisu....
Reagovat
Frick
Turnaj s jednim povedenym zápasem s Mášou na kterou to tedy začíná v hale umět. Letos měla štěstí, že zápas s Mašou byl až v SF a že ve skupině měla soupeřku, která v ní vidí hlavně kamarádku.
Reagovat
smazaný uživatel
A ty se ptáš, proč ti někdo píše, že jsi zlej a zákeřnej ?
Reagovat
Haitik
Ne že bych se chtěl nějak Fricka zastávat, ale tento komentář mi nepřišel nějak zlý a zákeřný.. Jen můj názor
Reagovat
Frick
Ale vždyť je to pravda. S Angie špatný, s Agou špatný, s Mugu prapodivný a s Luckou to je o Lucčiný hlavě....

Když si to člověk srovná s rokem 2011 - tam to byla krasojízda!
Reagovat
rib
hm, je zajímavé se podívat tvýma očima - že by Lucka schválně dala nakládačku Angie kvůli Petře? No, pozoruhodné...
Reagovat
Frick
Ne, tak to myslim, že skutečně hrála hodně za sebe. Končit nejlepší WTA sezónu se 7 porážkama v řadě by bylo hodně kruté. No a Angie bylo taky "povolná". No ale snad by ji Lucka dala i kdyby "povolná" nebyla. Ale kdo ví. Ale tak - budu optimista.
Reagovat
smazaný uživatel
A? Aga projela první dva zápasy, pak se štěstím porazila Simonu a postoupila že skupiny a turnaj vyhrála. Formát turnaje je takový, jaký je. Pro některou to může být ve výsledků nespravedlivé, některá zase na tom vytěží. Nevím, čemu se furt divíš. Ale ty vlastně chceš za každou cenu kopnout do Petry....
Reagovat
Fandina
Aga vzala ještě set Márii. Postoupila ze skupiny jako druhá, první měla tři výhry a pak zůstaly další tři s jedním vítězstvím a Aga měla tři vyhrané sety, ostatní dvě dva vyhrané sety. Postoupila jako druhá nejlepší ve skupině. Stejně jako Petra.
Reagovat
slacker
mel se hrat rozhodujici hypertiebreak
Reagovat
slacker
na 25 bodu
Reagovat
smazaný uživatel
Já bych zrušil semifinále a dal bych rovnou finále mezi vítězkami skupin. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Pořád si nerozdejchal prohru Mashy? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Prostě mě štve, jak to dopadlo. Vyhraje to hráčka, která byla po dvou zápasech úplně odepsaná...
Reagovat
slacker
i vitezka se muze vybirat ze 3 hracek se 2 vyhry
Reagovat
Fandina
je tam několik možností jak dojít ke dvou semifinalistkám, všechny znamenají výběr dvou neuspěšnějších ve skupině, tahle je jednou z nich, při rovnosti zápasů u třech hráček tuším ta první
Reagovat
smazaný uživatel
Mně to vysvětlovat nemusíš. Vím, jak na tom holky byly.
Reagovat
adalv87
Mějte se tu fajn,valím do Hradce a pak Práglu :-)
jinak dobrý pokec s Vámi
Reagovat
smazaný uživatel
Spolu tvoří až symbiotický organismus, tedy na tenisovém poli. Jeden bez druhého by byli poloviční, jen horko těžko by každý sám, resp. s jiným partnerem, dosáhli takových úspěchů, jakých dosáhli. Petra je specifická hráčka, je velice obtížné se v ní vyznat a odhadnout, co je pro ni v danou chvíli nejlepší - což nemusí být vždycky to, co by bylo nejlepší pro někoho jiného. A Kotyza je asi jeden z mála, kdo to alespoň trochu dokáže, jak potvrdil letošek. Nemá přehnané ambice, nepokouší se o nemožné, pomáhá Petře se rozvíjet, ale nepokouší se jí předělat. Má s ní svatou trpělivost, kterou by asi každý neměl. A Petra ho asi i proto hodně respektuje. A proto je - alespoň podle mě - tenhle tandem na tenisovém poli tak úspěšný.
Reagovat
Fandina
Já jsem si nedávno při čtení článku o tom, kolik let už vlastně Petra s Kotyzou spolupracuje, který byl uveřejněn na ofiko WTA uvědomila, že oni jsou vlastně taková trochu rarita, jeden trenér od začátku profikariéry. Super.
Reagovat
freeteepek
Jestli spolu vydržej až do konce Petřiný kariéry a ta přijde někdy ve 30ti, tak to bude další rekord na okruhu WTA...
Reagovat
smazaný uživatel
Ani by mě to nepřekvapilo..
Reagovat
FulnekUltras
A taky to něco vypovídá o charakterech těchto dvou lidí...
Reagovat
smazaný uživatel
No to bych řekl.
Reagovat
FulnekUltras
Tudíž množinu pevných a neochvějných Petiných fandů vnímám i jako seskupení koherentní do značné míry sociálně... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tak :-)
Reagovat
Frick
Skutečně vypiš důvody toho, proč jsem údajně zlý, dle tvého názoru. Já to vnímám jako velice vážné obvinění vůči své osobě. Zvlášť když si o tom psala ještě v souvisloti s tim, že jsi mne viděla na Štvanici. Z čehož může pak vznikat dojem, že jsem tam na někoho vulgárně pořvával atp....

Opravdu nemůžeš napsat, že už se k tomu dále vyjadřovat nebudeš. Když už píšeš takovej eleborát, kde někoho hodnotíš, musíš být připravena na ráznou reakci.
Reagovat
EllNino
tos pochopil blbě, spíš myslela, že tvý komenty vypovídaj, že jsi zlý člověk ...a já s tím souhlasím
Reagovat
Frick
Ale pak by bylo zmiňování toho, že mne někde viděla, zcela irelevantní.
Reagovat
VlS
Fricku, ale ty jsi zákeřnej a zlej.
Reagovat
Frick
Kvůli tomu, že mne vadí Monako? Vadí i jinej. Jan, Rusedski, dadaft, slacker, enyn, Lukk....
Reagovat
Frick
*jinejm
Reagovat
VlS
Ale to není vůbec jen o Monaku. Slídíš a čmucháš po kde čem, spekuluješ o věcech, do kterejch ti nic není ( partneři, sexuální orientace, .....- cokoliv, nic ti není blbý) a vytváříš svoje konstrukce a zneužíváš TP na to, aby se s tebou někdo o tom bavil.
Nevím, jestli jsi opravdu úchyl, nebo jestli tě to jen baví, ale obojí je hnus.
Reagovat
Frick
To, že se u známejch sportovkyň spekuluje o tom s kym chodí, je standartní věc.

Děláš jako kdybych se snažil třeba kontaktovat FB přátele tenistek a pak po nich žádal aby mi posílali neveřejné fotky hráček a podobné svinstvo.

http://www.tennis-arena.cz/stachovskij-kazda-druha-tenistka-lesbicka-8234cz/

A pokud jde o orientaci - tak tohle je teprva svinstvo. Ze své pozice známého sportovce.
Reagovat
Haitik
No tak Stachovskij.. To je kapitola sama pro sebe.. :D
Reagovat
VlS
Fricku, už pár dní se tady snažíš co ti síly stačí vyvolat střet fandů Lucky s fandy Petry. Smůla, 90% lidí fandí oběma a netrpí schizofrenií. To k tý zákeřnosti a tomu, že jsi zlej.
To co je u tebe normální je pro spoustu normálních lidí tabu. Není to tak dlouho, co jsi tady spekuloval o sexuální orientaci Lucky ( která od 15 let měla 8 nebo 9 let vztah s Berďou a pak s dalšími kluky). Jsi zlej a zákeřnej v tom, že víš dobře, jak fungují fámy a za pár dní někde vypadne, na internetu je, že je lesba. Vlk má pravdu, jsi hroznej zmetek.
Reagovat
Frick
To je naprosto směšný, aby se moje doměnky staly potravou pro bulvár.

BTW: Nynější "manželka" Navrátilový byla dříve normálně vdaná s mužem. Takže ČISTĚ TEORETICKY by dlouholetý vztah s Tomem nevylučoval Lucčinu menšinovou orientaci.
Reagovat
VlS
A co je komu do toho? Pokud si Martina má potřebu dělat ze svýho soukromí divadlo, je to její věc. No tak aspoň ty děti nebudou trpět nouzí. Ale proč blbě spekulovat kolem někoho, kdo nemá potřebu svý soukromí prodávat novinám, aby se ujistil, že ještě existuje?
To jsou ty tvoje nablblý otázky typu: a co myslíte, projde velbloud uchem jehly? Na odpověď, že záleží na tom, jestli máš patřičně velkou jehlu utečeš od tématu a začneš spekulovat, kde dotyčnej vzal na velblouda ( jehlu) a kde to zdanil ..... Vůbec ti bejde o věcnou odpověď, jen si chceš pokecat a k nalákání používaš špinavý triky. Jak ubohé.
Reagovat
EllNino
:) jak výstižné
Reagovat
VlS
A to, že je Stachovský závistivý prase je důvod bejt ještě větší?
Reagovat
George_Renel
Sám ses přiznal, že jsi závistivý a žárlivý na úspěchy Kvitové.
Reagovat
Frick
Tak je tam rivalita, je. Lucka je tak dobrá, že se k tomu utvořil prostor. Ještě nedávno to byla hráčka ze 2-3 desítky, daleko za Petrou.
Reagovat
blixa
... ty seš agent SÍ AJ EJ, seš nebezpečnej a seš zlej ! ... very zlej !!! ;-)
Poslyš, kolik agentů ti bylo na tý Slavii v patách ? :D
Reagovat
Frick
Na Slavii? No, tam může okounět leda KriPo...
Reagovat
smazaný uživatel
tvé komentáře na adresu tenisek jsou hulvátské
Reagovat
smazaný uživatel
tenisTek
Reagovat
Frick
Jsou rázné, leč korektní.
Reagovat
smazaný uživatel
http://sport.aktualne.cz/kvitova-nevypocitatelny-granat-kdyz-dostane-hlad-dokaze-coko/r~62038ce6813211e5adcb0025900fea04/?utm_source=centrumHP&utm_medium=sportbox&utm_content=A&utm_term=position-3

boží titulek :DD
...
"Během jediného týdne jednoznačně ukázala, proč ji jedni milují a proč ji druzí leckdy nemohou přijít na jméno." - svatá pravda :)
Reagovat
sprchon
Výstižné. :D
Reagovat
VlS
to sedi poměrně přesně.
Reagovat
smazaný uživatel
Docela dobrý článek :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, slušně a zajímavě napsáno.
Reagovat
FulnekUltras
je to, díky čemu máme Petru tak rádi a můžeme se s ní zas těšit na FC a další sezónu. Po povrchu ať se vozí konzumenti...
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlasím. Mě prostě Petra baví. Ať to nejde nebo jde báječně. Zápas s Márií stál rozhodně za to, i když to nebylo finále.
Reagovat
FulnekUltras
Semifinále byla skutečně tenisová lahůdka a znovu dokázalo, čeho je Petra za optimálního stavu schopná. Finále už bohužel trochu odrazilo reálný fakt třetího Petina těžkého zápasu během tří dnů, zatímco Aga měla v pátek volno. Každopádně právě ony Kotyzou zmiňované morálně volní vlastnosti Petry, které může zpochybňovat opravdu jen suchopárně konzumní diletant, ještě i tento duel málem otočily...
Reagovat
Fandina
Hezký článek. Tak držím palce Peti, aby zdraví drželo a aby bylo co nejvíc výher. Peti pojď!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Zvednout možná ano ale ubrat zbytečných chyb!!!ať fanoušky nestisne:-)
Reagovat
adalv87
jj ty chyby chce trošku omezit,včera jich bylo fakt hodně :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby jen včera..... Ono je to po celou sezonu na pár výjimek.
Reagovat
adalv87
ano nevyrovnané výsledky má celou sezonu,v jednom turnaji porazí babochlapa,druhý týden padne s hráčkou z 2 stovky
Reagovat
smazaný uživatel
Která hráčka byla, prosím , ze druhé stovky ? Prosím, jmenovitě, děkuji.
Reagovat
adalv87
to byl příklad :-)
Reagovat
adalv87
to byl příklad :-) nejníže postavenou byla Brengle( 40 ) v osmi ve Stuttgartu
Reagovat
adalv87
myslel jsem to tak že prohrává s hráčkami které jsou v racingu za ni
Reagovat
smazaný uživatel
Ono když jsi pátý na světě, tak na hráče, co jsou v rankingu před tebou, moc často nenarazíš. :-)
Reagovat
adalv87
jo to je fakt :-) ale vyhraje s hráčkou před ni a prohraje s cca 20 hráčkou.ale i tak ji mám rád :-)
Reagovat
EllNino
a kteráto nedělá mi řekni :)
Reagovat
adalv87
já Petru nepomlouvám,mám ji rád,jen říkám že má nestabilní výsledky ale asi jako jakákoli hráčka na okruhu WTA
Reagovat
EllNino
tak vidiš :D ...
Reagovat
adalv87
jj,už mlčím :-)
Reagovat
adalv87
viděl jsi včera finále? uznej sám že těch UE bylo dost :-)
Reagovat
EllNino
Petru sleduju od roku 2008 a opravdu už mě její chyby nepřekvapí :D a budu jí fandit vždycky, ať seká UE nebo ať geniálně drtí Serenu :D nic mě neodradí :D :D
Reagovat
adalv87
s tím s tebou plně souhlasím :-)
Reagovat
adalv87
tohle si přečti,ted jsem to našel dva zápasy,101 nev. chyb
Reagovat
adalv87
http://sport.idnes.cz/grandslamove-roland-garros-kvitova-reportaz-fnh-/tenis.aspx?c=A150528_144026_tenis_bem
Reagovat
EllNino
četl jsem, i to se stává, kor na antuce s Petřinou hrou, s tím se zkrátka musí počítat :D
Reagovat
adalv87
hlavní je že její výsledky stačí aby se motal kolem 5.místa :-),jen je škoda že po vydařené sezoně 2011 ji v roce 2012 stačily 2 vyhry na no. 1
Reagovat
EllNino
taky bych se chtěl, jak ty říkáš, "motat" kolem pátého místa :D
Reagovat
adalv87
tak to asi každý :-)
Reagovat
adalv87
jinak vstupovala v lednu s 5966body a dokázala za 10měsícu poztrácet 1766 bodu,ale byl tam ten titul ve Wimblu :-)
Reagovat
EllNino
to nemá cenu řešit, co bylo, bylo :)
Reagovat
adalv87
ano
Reagovat
FulnekUltras
a co bude, bude... ;)
Reagovat
adalv87
jj :-)
Reagovat
smazaný uživatel
To je sice pravda, co tu říkáte. Ale - Petra má styl agrese, tvrdě a na riziko. Tento styl je náchylný na chyby. Vemte si, že ať je to milimetr nebo centimetr nebo půlmetřík... O to se nikdo nestará, je stejný výsledek - aut a bod soupeřce. Včera - hlavně v prvním setu byly chyby dost z nervozity. Chyby, které být neměly, ty je třeba ubrat. Ale chyby z únavy, bolesti - ty se těžko ubíraj. Agněžka - ta hraje úplnej opak ! Skoro nikdy netvoří hru, její filozofie je vracet vracet vracet. Proto má 5 nevynucenejch chyb. Je ve vracení do kurtu mimořádně dobrá. A jak někdy vrací! Vysoký oblouk a pak dopad přesně na lajnu ! Strašně těžké vracet zpět ! Aga zaostala začátkem roku, protože chtěla předělat styl, vidíme kam to dospělo. Spadla a nemohla se vyhrabat. Ale včas pochopila, vrátila se k obraně a v tom je prostě mezi nejlepšíma. Věřím, že kdyby nebyla Petra limitována tělem, tak včera Agu přestřílela. I tak mě nikdy Aga neuchvátí jako Petra, i když jí porazila. Ať někdo obdivuje obranný styl, kterému teď nahrává zpomalení povrchů, jeho volba, mě se líbí Petřin styl. Ať prožívám náběh na infarkt či extázi. Nrjlépe oboje v jednom zápasu. Petra je pro mě jednička. Serena je nuda, ale Petra nikdy nuda nebude. Pro mě, ostatní se rozhodnou podle svých požadavků a snů o tenise.
Reagovat
adalv87
Jak říkal včera Kotyza,Petra chtěla zabít každý druhý míček,on ji řekl at vyčkává a chvílku to vycházelo,pak se vratila ke svému a výsledek víme
Reagovat
smazaný uživatel
Ale houby! Ne po intervenci Kotyzy, ale v půli druhého setu našla recept na Agu a ta znejistěla a Petra set urvala. Ve třetím to vypadalo nadějně, ale Petra se dle mého názoru ! vyšťavila a táhlo ji stehno do bolesti. Sama se divím, že nepožádala o ošetření. Ale fakt, že to nedělá moc často.
Reagovat
adalv87
dobře beru zpět :-)
Reagovat
tommr
jen malá technická poznámka. Všim jsem si, že pro nevynucený chyby stále používáš špatnou zkratku EU, která evokuje spíš Evropskou Unii. Správně je to UE (unforced errors) ... :)
Reagovat
EllNino
:D
Reagovat
smazaný uživatel
Podle některých je i EU nevynucená chyba, ale nerad bych sem tahal politiku :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Proč mysíte, že píšu EU a ne UE? Ale už si dám pokoj a budu hodná....
Reagovat
blixa
Jo jo, ty a hodná, jo ? :D :D ;-)
Reagovat
tommr
dalo by se polemizovat jestli není Evropská Unie spíš chyba vynucená než nevynucená. Chyba to ale je každopádně a bude mít katastrofální důsledky pro celej náš kontinent ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Hodná ! Ale jen, co se týče EU ! A vůbec, ty mě neznáš, kdybys mě znal, tak bys věděl, že jsem tak hodná až mi to škodilo. Ale dnes už se snažím ovládnout a občas zazlobit.
Reagovat
blixa
No dobrá, dobrá, když hodná tak hodná :D Beru na vědomí ;-)
Reagovat
adalv87
:-) to se ti povedlo
Reagovat
dadaft
byla by hloupost popírat, že Radwanská vychází hlavně z obrany,
nicméně jsem přesvědčený, že Aga během zápasů "tvoří hru" mnohem více, než se na první pohled zdá.

třeba včera proti Petře -- proti kvitovským ranám se těžko hrajou přesné kraťasy, těžko se z nich přesně umisťuje k lajnám,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, na druhou stranu je Petra vysoká hráčka s trochu horším pohybem a reakčními časy ------ je dobré jí hrát na tělo a pod nohy -- často ji chviličku dýl než je zdrávo trvá, než se k takovým míčkům srovná a tím je méně nebezpečná.
(někteří to ovšem můžou interpretovat tak, že prostě jen tupě vrací na střed kurtu)

ale jiné hráčky si zase Aga povodí po kurtu a vyškolí je jako loutky.
Reagovat
FulnekUltras
Škoda jen, že Petře líp nevyšel nástup do zápasu - mohlo být možná hotovo ve dvou stejně jako s Mašou.
Reagovat
dadaft
souhlas, Petra toho hodně naběhala proti Marii a ten projetý první set o hodně prodloužil zápas a nakonec ji došly síly.

Aze to bylo jedno, ta vydrží běhat od nevidím do nevidím.
Reagovat
Fandina
Souhlasím s tím, že Aga umí zahrát chytře, oblouček, zkrácení hry, to určitě. A to je také důvod, proč je na žebříčku tam kde je a proč je už tolik let na TM.
Reagovat
smazaný uživatel
Určitě máš pravdu. Nečiním si iluze, že jsem expert na tenis. Ale Aga má založeno na: hlavně vrátit do kurtu, neriskovat, nezkazit. A pochopitelně vrátit tak, aby to soupeřka memohla vrátit. Nebudu snižovat její styl. Ale mě neuchvacuje. Je to tak. Petra mě baví, Aga mě nebaví. Ano, má pěkné údery, ale nebaví mě. Co se týče hry u sítě. Petra tam byla násobně více než Aga. Úspěšnost byla menší než jindy , ale Aga tam byla velice málo.
Reagovat
smazaný uživatel
Našla jsem to. Petra 29 x , Aga 9 x. Úspěšnost - Petra 17 x , Aga 4 x.
Reagovat
FulnekUltras
Navíc právě ty opakované kiksy "flipkensovky" na síti v prvním setu Peťu hodně srážely...
Reagovat
smazaný uživatel
No ano. V prvním setu to byla tragedie na síti. Já to připsala nervozitě. Ale to by nebyla Petra, aby to nezkoušela tak dlouho, dokud to nepřemůže.
Reagovat
dadaft
k přechodu na síť potřebuješ buď skvělý servis nebo dobrý přípravný úder někam do růžku --- vzhledem k tomu, že včera Aga hrála Petře hlavně na tělo, z výše zmíněných důvodů, bylo k přechodům na síť zkrátka málo příležitostí.
ale jsou zápasy, kdy je Aga na síti docela často.

variabilita její hry je dost odvislá od herního stylu soupeřek.
proti méně razantním hráčkám umí hrát s pestrostí a technickými finesami, o kterých se Petře ani nezdá.
Reagovat
VlS
No, Aga má šikovnou ruku, to je pravda. Těch schopností ale nevyužívá tak, jak by to šlo. I Petra se výrazně zlepšila v technice a hraje pestřeji než dřív. Když má myslící den, tak dokonce hraje velmi dobře takticky, když nemá myslící den, je to bum bum, a buď to padá dovnitř, nebo ven.
Dost je mi nepochopitelné (skoro u všech našich holek, snad Barča je trochu výjimka) jak nesledují co dělá soupeřka a mydlí to přímo ba raketu protihráčky, i když celej kurt je prázdnej. Tam je obrovská rezerva. Nevím, jestli chybí periferní vidění nebo taktickej přehled.
Reagovat
dadaft
ano, periferní vidění a přehled o počínání soupeřky je slabina mnoha hráček.
Reagovat
dadaft
tedy vlastně NEpřehled. ))))
Reagovat
slacker
a neni to chyba tech kdo ty hracky trenuji? periferni videni se da urcite pomoci specialniho treninku zlepsit. Ale kdyz se na takovy trenink pece ...
Reagovat
VlS
No, taky si myslím, že by to mělo jít tréninkem zlepšit - ne periferní vidění, ale návyk podívat se.
Reagovat
slacker
Tak jsme to myslel, proste vypestovat navyk kdy hodit ockem aby to nenarusilo koncentraci na uder. respektive naucit se uder na posledni chvili zmenit.

Ted odbocim k debliskam, ale co predvadela Hlavackova jak nebyla schopna reagovat na predcastne predbehy souperek na siti je fakt slepota a herni hloupost
Reagovat
FulnekUltras
Holky už od mládí bohužel málo hrají fotbal... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Fakt je, že Agu nesleduju. Jen pokud hraje s Petrou nebo Luckou nebo jinou naší tenistkou. Což je, připouštím, málo.
Reagovat
VlS
Aga je chytrá holka, až vyčuraná a chybí jí odvaha zahrát rozhodující míč v okamžiku, kdyby v tom mělo být trochu víc rizika. Její strategie je aktivní obrana. Vrací míče tak, aby soupeřka měla potíže reagovat a zahrát winner. Kondičně je ba tom výtečně a tak běhá a rozehrává šachové partie. Když je soupeřka schopná ty šachy narušit silou a rychlostí, Aga prohraje. Pokud jí nechá ty šachy hrát a přistoupí na tu hru, vyhraje Aga.
Nenechat jí tu její hru hrát znamená hrát rychle a bez velkého počtu UE. Pak se Aga začne vyhazovat taky. Aga je s tou strategií úspěšná, i když doufám, že na výhru GS bude vždy potřeba i kus odvahy.
Nemám její hru rád a nelíbí se mi, ale většinou funguje.
Reagovat
smazaný uživatel
Vystihl si to pěkně a s tím se vším souhlasím.
Reagovat
blixa
Tak jasně, ale co taky jinýho, když nedostala shůry nadělen ten švih, tu ránu kterou by získávala winnery ? Tak musí ty body nahrát jinak. Ano , šachy, to je docela přesné, ona musí být pár tahů napřed a hrát tak, že nejen vrátí úder, ale musí vědět jak vrátí i ten další a další, myslet dost dopředu. Nejhezčí utkání má se soupeřkama, které nemají tak smrtící údery jako Petra nebo Máša. To pak může krásně vyniknout její pestrá technická hra. S bomberkama to má pochopitelně těžký, tam to na winnery moc není, ale zase, musí hrát takovou technikou, aby s tím měla soupeřka co největší problém zabíjet. Kdyby jen "vracela", jak tu píší někteří "experti", tak ji bomberka umlátí jak hejno komárů.
Reagovat
dadaft
vzpomeňme třeba na 4K USO 2012 proti Robertě Vinci --- výsledkově je to celkem jasná prohra Agy 1:6 4:6, ale v reálu to byl úchvatný boj plný fantastických celodvorcových výměn.
Reagovat
slacker
1:6 4:6 -> nic neuhrala :-D
Reagovat
dadaft
njn, Bobina tehdy hrála neskutečně.
ale mohlo to dopadnout i naopak.
říct jsem chtěl, že to byl parádní tenis ke koukání.
Reagovat
blixa
Jojo, krásnej tenis ;-)
Reagovat
VlS
No, pro mě byl super zápas na RG Kuzna - Fran a pak Lucka - Mugu tamtéž. Obrana i nekompromisní útok v jednom balení.
Reagovat
smazaný uživatel
A ja si tedy s tvym dovolenim, dovolim nesouhlasit;D)
Nebot pro hracky typu, Serena, Masa, Marie jako neni jaksi problem zatlacit uderem na hracku tak, ze se pak zkraci delka protiuderu, to potom je celkem vynucena sit, tedy zadna odvaha...sorry, ale ani u jedny jsem si nevsiml, zeby hned po uderu na tu sit letely s nejakou odvahou a nadsenim...;)
Jestli chces se bavit o nejake odvazne zenske na okruhu, tak je to tak Betka, obcas KiKi, Bara...CoCo, nebo jeste obcas Venus...ale ty se te Betce jen koukaj na zada...((pomyslne))...

Jinak kazda celkem vyuziva svych somatickych dispozici,...nektera hracka to rozviji vic ty predespozice, nektera mene...vzhledem k technologii, ktera je k dispozici...muze uz davat uhly snad skoro bez "hnuti" z ruznych pozic...priklad Karoliny trebas....ale trebas cit pro mic ma snad nulovy, nebo co...

Kazda to hraje dle moznosti, cili staveji ruzne hru...to bys potom take mohl napsat, ze Steff byla zbabela hracka...nebo Henin...Hingis...a s tim jaksi asi nesouhlasim, ale utocnice to nebyly;)

Hele a pise se mne to fakt spatne, nebot tu Radwu nemuzu ani cejtit......

Nerekl bych, zeby Radwa vzdy hrala nejak skvele, to tezko...nevim nakolik je chytra hracka, asi jo, pokud bych ji hodnotil mimo sport, je to pro mne krava nebeska...
pokud hodnotim tenis...co rozhodne vidim, ze ma opravdu nadstandartni cit pro mic, a velmi dobrou techniku...za to ji vinit asi nemuzem...spis to muze byt inspirativni pro jine hracky...ale ted je moda, ze si to kazdy chce napalit poradnou supou...(rikam zjednodusene) Je to asi tak stejne, jak bys napsal, ze Andy je vychcanek a zbabelec...a to je tedy asi vic tzv. defens hrac...

Jinak muj nazor je, ze ty stats ze site uz se "ani nemusi pouzivat", to je zbytec...nic nevypovidajici cislo, snad jen to, ze se tam nekolikrat potkaly....proto si myslim, ze to co rikas o tom perifernim videni atd. jen potvrzuje spis tenhle pohled...ze utocne hracky jaksi na okruhu spis vymrely
Reagovat
smazaný uživatel
Jinak pro mne je celkem cele WTA vic defens nez ATP...a opravdu nebudu pocitat jako utocnou hracku, ktera do toho smazi (zjednodusene)...to bych taky mohl rict, ze Angie je utocna hracka...taky to sou supy...;D) Lucka take neni utocna hracka...ta ma proste fenomenalni FH, a svih, kterym si to ridi...naucila se ho obihat...hele, a vidis, stacilo ji trochu nakopnout...a najednou tu mas trochu jinou hracku...ale zeby nam nejak na tu sit letela s nadsenim;D))) tak to asi neee, jako skoro vsechny...

Nevim vydupana trava na Wimblasu na BL, a budem si tu povidat o utocnych hracich v tenisu;) To jak kazdy rok vidim, spich bych brecel...ale co...uz...nektere veci nezastavime asi, rozhodne dnesni tenis trochu mrvi prave ta technologie...za 10 let to bude asi jiny sport...bych rekl...takovy baseball na kurtu;D)
Reagovat
VlS
Vlčku, nesouhlasení se povoluje :-). Ortodoxní síť volej už asi neuvidíme jinde, než u Bětky, Coco a tu a tam Divoký Báry, ale o tom ta odvaha není. Ta odvaha je v tom zahrát úder na riziko a tahle odvaha Aze prostě chybí, nemá srdce pouličního rváče. Aga je šachistka, Bětka, Barča, Coco, to jsou raubířky pistolnice. Lucka už pistolnice tak úplně není, to asi Rob zatrhnul ( a bejvala a já jsem to miloval), ale když na to přijde, tak se ta odvaha objevi a do rizika jde. A někdy kvůli tomu prohraje, ale mě to neva, hlavně že před rvačkou neutíkala a neschovávala se. Natlučenej nos se zahojí, deficit odvahy je neléčitelnej.
Smiř se s tím, že servis wolley je historie. Asi to nejde, kdyby to šlo, tak by to holjy hrály. Ani chlapi to už nehrajou, Štěpec je jedním z posledních mohykánů a to taky jen příležitostně, ze zoufalství.
Andy není Aga v kalhotách, ten ty koncový míče hraje.
Reagovat
smazaný uživatel
No a co trebas Kubot, Izzy, Raonic...;)

Snad mne nejde ani o to, aby to bylo ortodoxni, to neni dnes ani ta Betka atd....ale stale utocna oroti jinejm......dost dobra je i KiKi...to je podle mne odvazna baba...v tomhle ohledu...

jinak to holky pinkaj, kazda jak potrebuje...a jdou podle mne tim nejjednodussim odporem vzhledem k somat. dispozicim, a vzhledem k tomu, co jim ta technologie umoznuje...

...jsem si pred rokem zkusil takovy maly test...tzv. "lajnovat", cili ultimatni risk...mne se to i libilo...ale odvahu bych v tom nevidel, spis diky tomu, co drzis v ruce mas dnes vetsi moznosti na uderu, aspon jsem nemusel behat jak sasek k siti...nebo obecne behat;))) jenze tech chyb...;D)

Tedy pokud tady pocitate ty winnery, a rikate ze je to ten ukazatel, ze hrac konci samostatne uder, a neceka pasivne..., Aga v jinem zapase jich mela 30. to o necem asi vypovida. Takze ze zakoncuje tzv. vitezne...no nevim jak to chces poprit ty jeji stats, to ma asi lespi nez ten Andy;D)...

ale trebas, mne to je fuk...kolik jich tak nejak ma...je to pro mne jen orientacni cislo...a hlavne musim videt hru, abych to nejak ty winnery ocenil...vznikaji ruzne.

Chci tim rict, ze taky to muzu hrat do hrace pekne na nohy tak, aby se mu to jen tezko vracelo...winner sice neuhraju, ale chtel bych videt ty machry, kteri by podle stats mne prisoudili, jestli jsem pasivni...nebo ne... vsak hrat to borcovi na nohy, aby ti to neodkrokoval a uder mu sel do hajzlu, je jeste vetsi umeni a odvaha, nez to sazet po lajnach...ze ti to nechytne;D)

podle mne to tak muzu rict, nebot, ceho se tzv. "nejvic bojis"!:) No preci, aby ti to ten protihrac nevratil...tak, abys byl v haaaji;) Proto hledas ten winner, ale nemusis, tez to muzes palit do toho hrace, aby to nedal...vubec to neni spatny napad podle mne...jenze musis mit na to fakt tzv koule...

Jelita ti to hraji doprostred, nebo reflexivne do protistrany...tyhle hracky se moc k turnajovym vitezstvim nedostanou;)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist