Komplikace před útokem na kariérní Grandslam. Krejčíková se Siniakovou odstoupily z generálky na US Open

26. 8. 2022, 17:54
Aktuality 0
Barbora Krejčíková a Kateřina Siniaková tři dny před startem US Open odstoupily z turnaje WTA v Clevelandu. České favoritky dnes nenastoupí kvůli zranění zad Siniakové k semifinálovému zápasu proti dvojici Anna Danilinová a Aleksandra Kruničová.
K. Siniaková a B. Krejčíková (© AFP)

Krejčíková se Siniakovou v Clevelandu vyhrály ve čtyřhře dva zápasy a v semifinále měly nastoupit po půlnoci SELČ proti kazašsko-srbskému páru Anna Danilinová a Aleksandra Kruničová, jenž tak postoupil do zápasu o titul bez boje. Ve dvouhře vypadla Siniaková v 1. kole, turnajová jednička Krejčíková o kolo dál.

Olympijské vítězky letos v deblu vyhrály oba grandslamy - Australian Open a Wimbledon - na nichž startovaly. Z Roland Garros je vyřadil koronavirus Krejčíkové. Na US Open se budou snažit o zkompletování kariérního Grandslamu.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist