Keysová v Eastbourne zdolala Kerberovou a slaví první titul

21. 6. 2014, 16:08
Aktuality 102
Devatenáctiletá Madison Keysová přetavila na turnaji v Eastbourne své první finále na okruhu WTA v zisk premiérového titulu. Američanka dnes ve finále zdolala za hodinu a 58 minut 6-3 3-6 7-5 pátou nasazenou Němku Angelique Kerberovou.
Profily hráčů
Madison Keysová

Madison Keysová se do finále turnaje WTA probojovala na trávě v Eastbourne vůbec poprvé v kariéře. Talentovaná Američanka navíc do finále došla bez ztráty setu a rozhodně nelze říct, že by její cesta turnajem byla lehká - postupně tu ve dvou setech porazila světovou sedmičku Jelenu Jankovičovou, Rusku Elenu Vesninovou, ve čtvrtfinále pak krajanku Lauren Davisovou a dnes s přehledem i domácí Watsonovou.

Ve finále se utkala s pátou nasazenou Němkou Angelique Kerberovou, která se do finále v Eastbourne probojovala již podruhé v kariéře, poprvé tu hrála o titul v roce 2012, kdy nestačila na Rakušanku Tamiru Paszekovou. Ani dnes devátá hráčka světa na titul z prestižního travnatého turnaje WTA Premier nedosáhla.

Američanka vstoupila do utkání naprosto skvěle a po pár minutách vedla už 4-1. Náskok si bez problémů pohlídala a první sadu vyhrála za 30 minut poměrem 6-3. Hned v první servírovací hře ve druhém dějství si však sama podání prohrála, čímž Němce umožnila vedení, která jej využila. Keysová ve druhé sadě dělala více chyb a nedokázala navázat na agresivní hru z úvodu zápasu, druhý set proto prohrála 3-6. V rozhodujícím setu si obě hráčky podání dlouho střežily. Hráčky na centrálním dvorci předváděly náramný tenis - Keysová hrála velmi agresivně, zatímco Kerberová se prezentovala výbornou obranou. Zlom přišel ve dvanácté hře, kdy si mladší Američanka vypracovala při podání soupeřky celkem čtyři mečboly - první tři neproměnila, ten čtvrtý už ale ano a po hodině a 58 minutách boje zvítězila 6-3 3-6 7-5.

Keysová v utkání nastřílela celkem 17 es, zatímco její soupeřka jen 4. Na plné čáře zvítězila i ve statistice vyhraných míčů: 60-15. V utkání sice udělala více nevynucených chyb, ale hrála aktivněji a vyvíjela na soupeřku tlak, z čehož ony chyby pramenily.

"Je to neuvěřitelný pocit, moc děkuju divákům za jejich podporu," řekla v rozhovoru na kurtě vítězka. "Ráno jsem byla dost nervózní, ale teď nemám slov, nevím, co říct, jsem tak nadšená. Podařilo se mi hrát to, co umím, dařilo se mi tu celý týden a tohle je ta nejlepší odměna za všechnu tu práci. Gratuluju Angelique ke skvělému výsledku, ve finále ukázala, že je to jedna z nejlepších hráček na světě."

"Byl to krásný týden, užila jsem si každý zápas, jsem moc ráda, že jsem tu mohla hrát finále. Velká gratulace patří Madison, protože hrála skvěle, ukázala, že má velký talent a určitě má před sebou velkou budoucnost. Byl to krásný zápas, ve kterém byla lepší ona. Děkuju všem, že jste sem přišli a podpořili nás," řekla k utkání Kerberová.

- WTA PREMIER EASTBOURNE -
(Velká Británie, tráva, 710.000 dolarů)
sobotní výsledky (21. 06. 2014)
Dvouhra - finále
Keysová (USA) - Kerberová (5-Něm.) 6:3, 3:6, 7:5

Komentáře

102
Přidat komentář
smazaný uživatel
lol, po odečtení bodů Flipkens - 51.
Sabine - 48.
Kanepi-73
:D
Reagovat
tommr
Bára Krejčíková dneska získala v Přerově titul z turnaje ITF15. Ve finále porazila slovenskou hráčku Juríkovou 6:3 6:4 ... :)
Za titul získala i 25 bodů do žebříčku a posunula se tak zase o kousek blíž ke druhý stovce ... :)
Reagovat
Frick
Koukám, byla suveréní. Tak jako střednědobý cíl by si mohla dát kvaldu AO 2015 :-)
Reagovat
tommr
jj do konce roku by Bára mohla bejt ve druhý stovce a příští rok by už mohla začít zkoušet štěstí i na GS. Jen by to chtělo co nejdřív začít hrát i turnaje vyšších kategorií, protože na desítkách a patnáctkách se žádný velký body uhrát nedají ... :)
Reagovat
Frick
Tak Bára plánuje 25k ve Stuttgartu, hned od pondělí...

Tak uvidíme...
Reagovat
Frick
A Birnerová s Allertovou na 25k v Siofoku. To jsem zvědav. Denisa před týdnem 25-tku v Maďarsku vyhrála, tak repete? :-)
Reagovat
tommr
na Denisu jsem taky hodně zvědavej. Ta má k tý druhý stovce momentálně ještě blíž než Bára ... :)
Reagovat
Cico93
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=753281741402574&set=a.188526497878104.51345.185199214877499&type=1&theater
Reagovat
smazaný uživatel
gratulace Madison, přál sem jí to páč je mi z těch mladejch pušek úplně nejsympatičtější. Snad přijdou další úspěchy, ať mám v budoucnu komu fandit .-)

btw by mě zajímalo, jestli někdo bude vsázet proti Petře v prvním kole. Upřimně si myslím, že v tomhle případě by to byly vyhozený prachy..
Reagovat
smazaný uživatel
mozna monty :) (delam si srandu - psal, ze ne)
Reagovat
Frick
Kvitová - 3,50
Lisická - 4,00

(Bet365)

Dobře si utahujou :-D
Reagovat
Cico93
Malé čo ?
Reagovat
Cico93
Budú v semi Andy, Nole, Roger a Rafa? 6 kurz asi sa to neoplatí čo?
Reagovat
smazaný uživatel
Gulbis, Brown, Hewitt, Rosol. To by byl kurs tak 6000 :D . Já bych do té sázky nešel, Andy a Roger tak 80% SF, ale Rafa i Novak můžou narazit.
Reagovat
Cico93
Nole nenarazi ten to celé vyhra;) skor mam strah z Nadala.
Reagovat
smazaný uživatel
No já taky věřím na titul nejvíc Nolemu nebo Rafovi, ale cestou do SF mají větší překážky než Andy a Roger. Ale tip na vítěze jsem nepodal, protože to u nikoho tak jistě nevidím. Teď koukám, že Fortuna má v nabídce i Del Potra za 50:1, dobrý...
Reagovat
misa
https://pbs.twimg.com/media/BqrHuBjIUAA1nW2.jpg:large

Takže to s tím zraněním nebude tak zlé :-)
Reagovat
tommr
na trénink profesionální tenistky těsně před Wimbledonem to ale moc nevypadá ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
ty aby sis nerejpnul....maji po nebo pred treninkem na kurtu a nez aby sedeli doma na zadku, tak trenuji voleje a neco delaji, nez se nervovat nicnedelanim :P trocha empatie a zamysleni se by neskodila..
Reagovat
PetaM
Podle tommra se trénuje pouze na dvorci nebo v posilovně. To, když někdo ve svém volném čase trénuje i někde jinde, bere tak, že to není profesionální ... :D
Reagovat
smazaný uživatel
jj, jenze tomu nevysvetlis!!
je to jako mluvit do dubu....
Reagovat
Cico93
;)))))) co to badminton
Reagovat
misa
Alespoň může chodit :-)
Reagovat
Titan
Někdo (ne já) udělal tuhle kompilaci 24 hráček před začátkem Wimbledonu v abecedním pořadí.
Hádejte, kdo chybí..:-)))
http://1.bp.blogspot.com/--xhWV7AwC-M/U6S7C9f3JUI/AAAAAAAAu6M/DZlPTMkfBXw/s0/wtaa00.JPG
Reagovat
PetaM
Asi 102 hráček z pavouka? :D :D :D :D
Reagovat
Titan
Šestá nasazená...? :-)))))))
Reagovat
PetaM
Jo tak ... :D No ... Ale tak Petra tam ještě nebyla .. :D :D
Reagovat
Titan
Kdo ví, kde courá a mě pak z toho bolej nohy...:-)))
Reagovat
PetaM
Ne, tak chybí tam: K, M, N, O ... A nějaká další písmenka ještě chybí :D :D
Reagovat
Titan
Druhá v druhé řadě je Alisa Kleybanova, následuje Johanna Konta ...:-)
Reagovat
PetaM
Aha, tak ty jsem nepoznal, já šel podle abecedy ... :D :D A za Jankovic je hned Li Na ... A podle abecedy je J ... K ... L .. :D :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
asi proto, ze tam vubec nebyla :P ona pujde az na tu akci PO (jen pro sampiony) ;)
Reagovat
Cico93
Nesranduj Janka ;)))
Reagovat
Titan
Bude servírovat jahody...? :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
nene, bude hlavni hvezdou spolu s muzskym sampionem ;)
Reagovat
tommr
drtivá většina zobrazenejch hráček vypadá na kurtu mnohem líp než ve společenskejch šatech. Snad jedině Ula Radwanska to má obráceně ... :)
Reagovat
Titan
To je jasné, Hantuchová si zase zapřeháněla se šminkama. Li Na v teplákách. Zato Laura je na Britské poměry modelka...:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem to přál Angie ze dvou důvodů: Zaprvé by Caro prohrála s pozdější vítězkou a zadruhé Angie prohrála předloni finále v Eastbourne (taky 5:7 ve 3. setu), když proti Tamiře Paszek neproměnila pět mečbolů. Tenkrát mi jí bylo celkem líto, takže dneska jsem jí přál, aby to vyšlo... Na zápas jsem se nedíval, ale asi to byl velký boj a Madison potvrdila, že "chytla slinu". Přitom na předchozích turnajích bůhvíjaké výsledky neměla (ani na trávě v Birminghamu), ale ona je asi tím typem hráčky, že když jí to tam začne padat, tak dokáže porazit kohokoliv... Tak aspoň Caro nemusí tolik mrzet, že prohrála v semifinále, protože ve finále by to měla hodně těžké.

Jinak pozoruju, že moje favoritky mají v 1. kole Wimbledonu docela "štěstí" na vítězky z Eastbourne. Caro předloni chytla Tamiru a prohrála proti ní ze dvou mečbolů. Teď zase Monča Puig dostala Madison, což mi teda vůbec radost nedělá...
Reagovat
Cico93
Angie ;((( bojovala ale bohužiaľ ;((( tam dole som ti dal jedno foto.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, Donnu jsem viděl už včera na Twitteru. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jeste jeden den a par hodin k tomu a zacina pro me ta nejlepsi cast sezony. 14 dni doufam toho nejlepsiho travnateho tenisu. Nemuzu se dockat...
Reagovat
Cico93
Ja tiež ;) a keby este vychádzali ti moji a tí na ktorých podám. To by bolo;)
Reagovat
dadaft
taky se těším.
letos ovšem nastala nejextrémnější možná situace a to že se kříží Wimbledon s Mundialem --- a ten je letos neuvěřitelný, parádní, galaktický.
třeba teď Německo - Ghana --- fotbal jako řemen, který se dá vidět jen a jedině na Mundialu.
A Francie včera, to je mančaft!!!
A Costa Rica. )))))))))
Reagovat
smazaný uživatel
ze bych se podivala po dlouhy dobe, jak vypada poradnej fotbal? :)
Reagovat
dadaft
máš smůlu, už to končí, ale tohle byla oslava fotbalu.
nejvyšší myslitelná úroveň.
Reagovat
smazaný uživatel
no, myslela jsem jindy na jiny zapas, ted uz jdu spat, at mam sily na W. ---- jsem nedockavaaaa....ale uz se jen dvarkat vyspime a zacne ta travni slavnost ;)
Reagovat
Cico93
Jj Nemci parádny futbal
Reagovat
dadaft
a Argentina, Brazilie a Španělsko hrůza.
Reagovat
Cico93
Espana ide domov a ani Argentina a Brasilia zatial nic moc, Nizozemi, France a Nemecko zatial naj. A CostaRica tiež samozrejme ;)))
Reagovat
spaniel
Podle mě zatím nejlepší fotbal předvádí Francouzi, nedivil bych se kdyby to vyhráli. Kromě zmíněných ještě Mexiko.
Reagovat
Cico93
France má dosť trápnu skupinu a súperi im ponúkajú "deň otvorených dverí "
Reagovat
slacker
pochopite uz ze kdyz je "mundial" v jizni americe tak to nikdy nevyhraje tym z evropy?
Reagovat
Cico93
Nemci to dajú !
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě hraje pěkně Chile. Nejhorší z "favoritů" je herním projevem jasně Argentina (přestože mají 6 bodů). Chudák Delpo, tohle muset sledovat během rekonvalescence :D Brazílie taky špatná, ale FIFA jí do závěrečných kol dotlačí. Španělé škoda mluvit. Paradoxně Anglie hrála slušně, ale špatná finální fáze a Suárez jí poslali domů.
Reagovat
dadaft
skvělý zápas.
Keysová ukázala svou sílu na trávě a rozhodně má na to předvést ve Wimbledonu velké věci - černý koník jako vyšitý. ))
gratulace.

možná nás čeká další vzrušující tenisové období, kdy se do velkých turnajů a žebříčku vloží nová skupina (převážně) mladých hráček.

těším se těším na Wimbledon.
:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Reagovat
smazaný uživatel
Maki a Kiki jsou ve finále Grand slamu v Berlíně!!!
Reagovat
PetaM
Už postoupily ze SF? Paráda!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Před chvílí vyhrály 2:0 na sety.. :-)
Reagovat
freeteepek
Ony taky hrajou tenis???
Reagovat
PetaM
Ne, plážový volejbal .. :)
Reagovat
PetaM
Holky jsou skvělé. Doufám, že tam vyhrajou .. :)
Reagovat
Frick
Hm, jako tenistky by se mi líbily. :-)

Analogicky - kdo z tenistek by se mi líbil jako beachvolejbalistka? :-)

Tak třeba Plíščata by byly dobrý. :-)))

A mimochodem nenechte se pomýlit, stejně jako mezi tenistkama, tak i mezi beachvolejbalistkama se najdou holky, co jsou "silnější".
Reagovat
smazaný uživatel
Je to PARÁDA! :) Viděl jsem čtvrtfinále i semifinále. Proti Brazilkám jsem se začal dívat, když holky prohrávaly 0:1 na sety a 16:18 ve druhém. Pak ovšem ve 2. setu přišel obrat a třetí set sehrály holky perfektně. :) V semifinále proti Číňankám odehrály holky vynikající 1. set. Ve druhém zpočátku ztrácely, ale pak se neskutečně chytly na servisu, otočily to a vyhrály. :)

Na zítřejší finále proti dalšímu brazilskému páru (Antonelli/Silva) se moc těším. Kiki a Maki asi nebudou favoritkami, ale šanci rozhodně mají. Jen pro zajímavost: Kiki a Maki ve čtvrtfinále porazily Antunes a Limu, které ve skupině porazily Antonelli a Silvu 26:24, 23:21. :) Bylo by fajn, kdyby po zlatu v Praze přišlo další zlato v Berlíně (ale i stříbro by byl samozřejmě úspěch). :)
Reagovat
PetaM
Hele a kde to sleduješ? Na streamech, nebo to je někde v Tv? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Na streamech. Je to na webu laola1.tv a když to tam nemůžu najít, tak na frombar.com (volím stream, kde je napsáno "iFrame" nebo tak nějak). :)
Reagovat
freeteepek
Také bych chtěl poděkovat oběma hráčkám, divákům, podavačům míčků, rozhodčím, sponzorům, řediteli turnaje, jeho manželce, kameramanům, jejich asistentům a asistentkám, režisérovi, sázkovce, že vypsala kurzy, těm co je zadávali průběžně do systému a v neposlední řadě bance, že mi poslala vyhraný prachy. Díky. Díky. Díky.
Reagovat
dadaft
vidím, že se letošní Eastbourne líbilo. ))
pro Madison paráda, vyhrát v devatenácti jako svůj první turnaj Eastbourne, to je prostě sen.
Reagovat
smazaný uživatel
Ja jsem mel na Madison ve dvou. Ale nevadi... Uz me potesila (Ne, uplne odrovnala) svym vykonem zde. Totalni dominance nad souperkama, jinak se to popsat neda. Z tohoto zapasu jsem videl pouze prvni set, kde Madison byla mnohem lepsi a pak posledni 4 gamy. Angie se asi dost drzela ale za vsechny ostatni zapasy a prvni set musim rict, od Madison proste totalni dominance nad souperkama... :-)
Reagovat
freeteepek
No, já jsem sázel ve třech. Ale taky na Coco v Hertogenboshi. Tam mi to nevyšlo a dost dalších tipů mi to pokazilo. Měl to být vyrovnaný zápas, jenomže nebyl. Podávala neskutečně:-))
Reagovat
Titan
A to, že děkuješ manželce ředitele turnaje se ředitel smí nebo nesmí dozvědět...? :-)))))
Reagovat
freeteepek
To bych nechal bez odpovědi:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jak te popsat na tomto turnaji? Lahudka, dominance, nadhera...
Reagovat
Cico93
https://www.facebook.com/tennis.big.fans/photos/a.493687837369230.1073741846.147849618619722/682465061824839/?type=1&theater
Reagovat
ta-dah
Velka gratulace Madison. Vyhrala zaslouzene, razance jejich uderu - lahudka. Sikovne ruce. Angie hrala dobre, hlavne skvele branila, ale jeji hre chybel ten Xfactor, ktery hra Madison ma. Jen at to Madison vydrzi i pres Wimbledon :-)
Reagovat
tommr
jsem rád, že Kerberová se svým antitenisem na titul opět nedosáhla. Poměr winnerů 60:15 ve prospěch Keysový je víc než výmluvnej ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Co tam zas prováděla? hrála zase jako když tančíš ploužák?
Reagovat
tommr
jako obvykle: vracela a vracela dokud soupeřka neudělala chybu nebo winner ... :)
Reagovat
freeteepek
Fakt hrála skvěle. Ve druhém setu trochu znervozněla, ale v závěru byla fantastická. V klíčových momentech hrála bez nervů. A tvrdě útočila. Kerberová hrála ty svoje srandovní údery z podřepu a přestávala stíhat:-)
Reagovat
Davor1
Fantastický zápas, ktorý ale rozhodol sporný moment. Nerozumiem, že na turnaji tejto kategórie v roku 2014 nie sú schopní zabezpečiť Jastrabie oko. Po druhom servise Kerber, ktorý zo záznamu vyzeral, že sa dotkol čiary, zahlásila rozhodkyňa na Umpire out a darovala tak Keys mečbal. Ten využila a vyhrala. Nehovorím, že si nezaslúžila vyhrať, hrala fantasticky, ale rovnako tak aj na druhej strane Angie a je dosť smutné, že to nakoniec skončilo takto.
Reagovat
aligo
Naprosto souhlasím... i v nizozemsku je.... a tenhle moment to prostě Angie prohrál...
Reagovat
tommr
tenhle moment výsledek zápasu rozhodně nijak zásadně neovlivnil. To bychom pak podle stejný logiky mohli říct, že si Kerberová nezasloužila vyhrát druhej set, protože setbol proměnila nechutným prasátkem ...
Jinak ale souhlasím s tím, že jestřábí oko by tam mělo být. Myslím si, že na turnajích WTA by mělo být povinný a to i na antuce ...
Reagovat
aligo
s největší pravděpodobností by byl Tajbrejk... a tam není nic jistý...
Reagovat
Cico93
tommr snaď nechceš zrovnavať prasiatko s chybou rozhodcu :)
Reagovat
Davor1
Akože neovplyvnil? Trošku objektivity chlape. Len preto, že nemáš rád Angie tak tu budeš obhajovať ten fifteen zadarmo pre Keys? Pretože to mal byť fifteen na druhú stranu a namiesto MP gameball pre Kerber. Ako to môžeš porovnávať s prasaťom? veď to je úplne mimo...
Reagovat
spaniel
Pockej, napsal si ze "vyzeral, ze sa dotkol ciary" a ted uz to tvrdis jako fakt? Mne se naopak zdalo ze to byl out hned jak podala. Plus jsem zastancem silnych umpiru, kteri se neboji utkani ridit a nejsou tam jen na hlaseni skore. Vyhrala lepsi hracka.
Reagovat
Davor1
zo záznamu to vyzeralo, že sa dotkol čiary. Samozrejme sa to dokázať nedá, ale vyzeralo to tak.
Ako fakt tvrdím to, že keby sa do toho nezaplietla Umpire, tak by to bol gameball pre Kerber, keďže Keys to nezreturnovala. Ja som naopak zástancom toho, aby v kritických momentoch nechal Umpire rozhodnutie na čiarových, od toho tam sú.
Reagovat
spaniel
Problem je ze nevime zda to byl out nebo ne. Takze nema smysl se rozcilovat.
Reagovat
Davor1
Jasne, že nevieme. Akurát to zo záznamu vyzeralo viac ako dobrá lopta, ale potvrdiť sa to nedá.
A presne tu je pointa môjho príspevku a to kritika, že na turnaji tejto kategórie chýba jastrabie oko. Nič viac, nič menej.
Reagovat
tommr
a jak si přišel na to, že to měl bejt MP pro Kerberovou? Ani ze záznamu v televizi nebylo možný jednoznačně říct jestli to byl out nebo ne. Kerberová udělala chybu v tom, že druhej servis příliš zariskovala a zaplatila za to. Keysová vyhrála jednoznačně zaslouženě, protože celej zápas tlačila a Kerberová se jen bránila. Přece není možný tvrdit, že zápas rozhod jeden spornej míček když poměr winnerů je 60:15 ...
Reagovat
Davor1
Mal to byť gameball pre Kerber, nie MP. Čítaj poriadne. Keys to nezreturnovala. V prípadnom TB to mohlo dopadnúť hocijako.
A odkedy je merítkom zásluh to, že jedna hráčka celý zápas tlačí, pretože má nato fyzické parametre a jej hra je iba o tom, čo najsilnejšie trafiť do lopty...a druhá sa musí brániť, keďže je o 10 cm nižšia a preto má hru založenú na pohybe a obrane? Keys dala 60 winnerov ale aj 60 UE. Čo je to za blbosť, posudzovať zásluhy podľa tohto? To by potom všetko mali vyhrávať len Sharapova, Kvitová, Azarenka a podobné typy či ako ???
Reagovat
smazaný uživatel
to vis, toje "tommr" logika :P
Reagovat
PetaM
Vždyť většinu turnajů ovládají typy jako Mária, Serena, Vika, Petra ... :D :D :D Aspoň teda ty nejdůležitější .. :D
Reagovat
Davor1
To je pravda, ale stále sú v desiatke dlhodobo aj typy ako Aga, Jankovič, Halep, Kerber či Errani...
Reagovat
PetaM
No ... Na Errani si v poslední době už kdejaká hráčka dovolí ...

A ostatní hráčky? Hrajou chytře, jsou za výhrou a jsou psychicky silné, to z nich dělá hráčky Top 10. :)

Jasně, bušičky můžou uspět, ale jen ty nejlepší zůstanou v Top 10. Ostatní bušičky si párkrát vyhrajou titul, ale někde zase vyletí v prvních kolech .. :) Záleží.
Reagovat
smazaný uživatel
Mno nerikej, ze si na Errani v posledni dobe kdejaka dovoli, kdyz Petra dlouhodobe prohrava pomalu s kteroukoliv, ktera ji del podrzi za BL.

Taky maji mezi sebou v race zebricku docela slusnej bodovej rozdil ve prospech Sary. Pokud nechcete aby se nekdo navazel do Petry, tak to nedelejte vy ostatnim tenistkam...
Reagovat
PetaM
Jak už jsem řekl několikrát, mě nevadí, když se někdo naváží do Petry, mě vadí, když se někdo naváží do nás, fandů, jakým stylem fandíme apod. Ať si klidně o Petře kdokoli říká, že je to neschopná mrcha, která nikdy nic nevyhraje, a že je tlustá tak moc, že by mohla jít jako vepř na porážku ... :D :D :D
Reagovat
tommr
s tím MP jsem se přepsal - řeč byla samozřejmě o možným gamebolu Kerberový ...
Jinak ale s tebou tentokrát opravdu nemůžu souhlasit. Snažíš se svést zaslouženou výhru Keysový na jedno pochybení rozhodčí a to ještě jen údajný pochybení, protože žádný důkazy o tom, že opravdu pochybyla nejsou ...
A dělat z Kerberový neduživou chudinku, která se musí jen bránit, proti silnějším soupeřkám je vyloženě směšný. Vždyt Kerberová je větší vazba než Keysová ... :)
Reagovat
Davor1
Ja nehovorím, že nevyhrala zaslúžene, práve naopak. Keys vyhrala zaslúžene, hrala výborne a padalo jej to tam celý turnaj. Hovorím len, že vyhrala vďaka fifteenu, ktorý ak by bol na druhú stranu, tak mohol byť výsledok opačný a Kerber by vyhrala rovnako zaslúžene, keďže som ju sledoval celý turnaj a hrala výborne.

Celou pointou môjho príspevku je kritika nato, že v na premier turnaji nemajú jastrabie oko, čo dnes možno (a možno nie) rozhodlo v tesnom vyrovnanom zápase o víťazke.
Keby vyhrala Angie presne tým istým spôsobom, tak by som kritizoval organizátorov rovnako, že tesný zápas rozhodla absencia Jastraba.

Ďalej reagujem na tvoj úplne nezmyselný argument, že ten moment zápas neovplyvnil, podľa tvojej logiky preto, že Keys celý zápas tlačila a mala viac winnerov.
Neviem, kde si nabral, že zhadzujem víťazstvo Keys alebo niečo podobné, ešte raz, čítaj poriadne !!
Reagovat
tommr
s tím jestřábem se shodnem. Já sám jsem tu jeho absenci na velkejch WTA turnajích kritizoval už několikrát ...
Jinak ale tvoje původní argumentace vyzněla jako kdyby Keysová vyhrála jen díky tý údajný chybě rozhodčí což není pravda. Doslova jsi napsal "Fantastický zápas, ktorý ale rozhodol sporný moment". S tím prostě nemůžu souhlasit. Ten zápas nerozhod jeden spornej míček. Keysová měla mečboly už předtím a i kdyby Kerberová ten spornej míček získala tak si mohla vytvořit další mečboly a dřív nebo později by Kerberovou stejně udolala. Keysová byla celej zápas lepší a aktivnější a vyhrála zaslouženě ...
Reagovat
smazaný uživatel
Absence jestraba byla na celem turnaji dost patrna a ne jen v tomto zapase. Taky nechapu, ze na tomto turnaji jestraba nemaji, kdyz Eastburne je vazne moc znamy a oblibeny. Kazdopadne to ale neznamena, ze by v tom momentu jestraby oko ukazalo In. Bylo to dost nahrane ale Out to mohl byt stejne jako In. Kazdopadne hlavni rozhodci byl blize a v lepsim uhlu nez kamera, kterou ukazovali zaznam situace. Jestli Out zahlasil carovy rozhodci nebo hlavni neni v tenise zadny rozdil, Out byl zahlasen stejne jako pri spatne zahlasenem Outu by to mohl hlavni rozhodci opravit na In. Od toho tam hlavni rozhodci je...
Reagovat
smazaný uživatel
Nesouhlasim stebou stim, ze mela mit Angie gameball. Ikdyby ji hlavni rozhodci opravila spatne, tak ji proste opravila a hlavne z TV nebylo jednoznacne videt ci micek skrtnul lajnu ci ne (Hlavne si prosimte nehaj na ....).

PetaM a ostatni - Ta konverzace o tom, jake typy tenistek ovladaji turnaje je smesna. Kdyz uz, tak Masha neni absolutne stejny typ tenistky jako Petra, jako Serena a jako Vika. Naopak, vsechny 4 tenistky jediny co maji spolecne je razance, jinak jsou uplne jine.
Reagovat
VlS
Tak třeba Serena je absolutně nejvíc opálená :-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist