Jsem zklamaná z toho, jak jsem hrála, přiznala po prohře se Svitolinovou Kvitová

15. 8. 2014, 10:10
Rozhovory 617
Petře Kvitové se po wimbledonském triumfu stejně jako před třemi lety nedaří. Týden po nezdaru v Montrealu vypadla dokonce už po svém úvodním vystoupení v Cincinnati, kde před dvěma dny prohrála s devatenáctiletou Ukrajinkou Svitolinovou. Jsem zklamaná z toho, jak jsem hrála, dělala jsem zbytečné chyby, zlobila se na sebe před novináři Kvitová.
Profily hráčů
Petra Kvitová

Petro, prohrála jste hned váš první zápas tady v Cincinnati. Co se s vámi v utkání se Svitolinovou dělo?
To je poměrně dobrá otázka. Musím říct, že jsem zklamaná z toho, jak jsem hrála, protože jsem udělala hodně zbytečných chyb. Snažila jsem se bojovat a zvednou se, ale nevyšlo to a já si nejsem úplně jistá proč. Jsem teď moc ráda, že jsem se přihlásila na turnaj do New Havenu, protože tam budu mít šanci odehrát ještě nějaké zápasy před US Open. Šance tu tedy ještě je, ale musím ji využít, je teď důležité, abych hrála zápasy, je to ta nejlepší příprava.

V tréninku trefujete míče lépe?
Ani ne. (smích)

Co tomu tedy chybí? Rytmus, správné načasování?
No, cítím to tak, že je teď všechno jinak. Po přechodu z trávy na betony to prostě létá úplně jinak a já si na to nějak nemůžu zvyknout. Máme jiné míče, jinak to skáče, jsme v jiných podmínkách a tak. Trefuju míče někdy moc brzo a někdy zase moc pozdě, takže je to o tom načasování. Samozřejmě v zápase se Svitolinovou jsem ještě nepodávala moc dobře, takže jsem si podáním nepomohla, což je velká škoda.

Start vaší kariéry byl poměrně rychlý, první grandslam jste vyhrála v době, kdy o vás mnoho lidí ještě ani nevědělo. Teď už ale patříte nějakou dobu mezi hráčky Top 10, něco se od vás očekává, máte zkušenosti, vyhrála jste už dva grandslamy. Dnes jste ale sama řekla, že nevíte, proč jste hrála tak špatně, čím to je? Máte takové dny často?
Myslím si, že takové dny má někdy každý z nás. Někdy se daří, někdy se bohužel nedaří. Jsem už starší a nějaké zkušenosti už mám, ale vždycky může přijít den, jako byl tenhle. Den, kdy jsem dělala chyby, kdy jsem se vyházela a kdy se mi nic moc nedařilo. Víte, na začátku kariéry jsem neřešila, co se stane, prostě jsem hrála a nekoukala jsem na to, s kým hraju. Hrála jsem agresivně a na riziko. Tady v Cincinnati to nedopadlo, ale tak je to ve sportu i v životě - někdy je to fajn, někdy to neklapne.

Mají takové prohry velký vliv na vaší sebedůvěru?
Mrzí mě to, to je jasné. Ten vliv prohry na psychiku tu je, záleží spíš na tom, jak se s tím člověk popere. Musím se snažit na to nemyslet, dál makat a připravit se na US Open, protože to je teď cíl číslo jedna.

V New Havenu můžete narazit na těžké soupeřky. Startovní pole je letos hodně kvalitní, co na to říkáte?
Myslím, že tak je to každý rok. Turnaj v New Havenu je super - je to blízko od New Yorku, takže ten, kdo chce před grandslamem hrát nějaké zápasy, tu má dost dobrou příležitost. V posledních letech se mi tam dařilo, takže se tam ráda vracím. Doufám, že to tam zlomím a zahraju si víc zápasů.

Nebylo by lepší trávit týden před grandslamem tréninkem v New Yorku, než jet do New Havenu? Přeci jen byste si více zvykla na povrch a na prostředí, nemyslíte?
Udělala jsem to jednou tak, že jsem v New Yorku byla už týden před startem US Open, ale bylo to na mě moc. Nejsem moc fanouškem New Yorku, je to tam pro mě moc nepřehledné. New Haven je blízko, ale je to tam klidnější a je to dobré prostředí pro trénink. Když si tam k tomu můžu zahrát ještě nějaké zápasy, tak je to opravdu super.

Američani jsou někdy dost překvapení tím, kolik jazyků umí hráči z Evropy. Jaké jazyky ovládáte vy?
Češtinu, angličtinu a trošku i ruštinu.

Proč si myslíte, že to tak je - že v Evropě se lidé učí mnohem více jazyků než v Americe?
U nás se ve škole učíme vždycky dva jazyky. Naším úředním jazykem je třeba čeština, ale když člověk cestuje, česky se nedomluví, proto musí umět i jiné řeči. U nás v České republice se většinou učíme anglicky a druhý jazyk si vybíráme mezi němčinou, ruštinou, španělštinou a francouzštinou.

Pro vás byly začátky na tour s ohledem na angličtinu dost těžké, je to tak?
Ano, neuměla jsem tolik anglicky, takže rozhovory a další věci byly prostě problém. Postupně se to ale člověk naučí, jde to mnohem lépe než ve škole. Ve škole je angličtina dost těžká, ale takhle když člověk cestuje a naráží na ten jazyk téměř pořád, tak to jde. Teď už se cítím jistější i v angličtině, ale na začátku jsem byla pokaždé hrozně nervózní.

Komentáře

617
Přidat komentář
smazaný uživatel
Doprčic, to snad není možný ! Myslela jsem, že alespoň tady nebude Petra začínat od druhého kola ! A ono zase. Přijde mi to neregulérní, že se nemůže rozehrát třeba s úspěšnou kvalifikantkou. Takhle rovnou buď zas Makarova nebo Vinci ! A před tím zase hurá akce před kamerou ! Ano, Halepka to má stejné...Plíščata zas nic, no nevím nějak se jim nedaří poslední dobou....Takže, co nás čeká po neděli ? Jen doufám, že Petru nedaj zase až ve středu, vrrrr.
Reagovat
smazaný uživatel
Tobe to prijde neregulerni? :-O Tak bys Petre mela rict at se necha vyhodit z prvni desitky, pak ty rozehravaci prvni kola bude hrat :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Co zas ? Loni tuším v New Havenu žádnej volnej los nebyl ( ještě se podívám ). Já si myslím, že by měly mít šanci všechny. S postavením na žebříčku to nemá nic společného. To je prostě systém.
Reagovat
smazaný uživatel
nema nic spolecneho? Jak dlouho sledujes tenis? :-O Loni nemela volne prvni kolo, protoze tam byla az jako treti nasazena a poue dve maji volne kolo. To neni nahoda, ze first seed a second seed maji BYE :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já neříkám nic o náhodě, ale o ( podle mě ) hloupém systému. Ten si můžou strčit za klobouk. Tenis sleduju dlouho, ale tyto podružnosti mě tak moc neberou ( systém volných losů, bodování v žebříčku atd. ). Mě zajímá spíše tenis jako takový, tedy HRA tenis.Vůbec nechápeš, o co mi šlo v prvním příspěvku. A možná, jak to tak odhaduju, ani nepochopíš.
Reagovat
tommr
systém je dobrej. Ty volný losy jsou vlastně zvýhodnění pro top-hráče a umožnujou jim tak líp snášet větší zápasovou zátěž v průběhu sezóny. Dá se říct, že to je jeden z faktorů, kterej jim umožnuje držet se stabilně na špici. Nikdo nemůže za to, že to zrovna Petře nevyhovuje ...
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím, jestli je to tak, jak říkáš. Např. na GS tento systém přece není a zátěž je taky enormní, řekla bych daleko větší. Přece hráči TOP 10 nemusí hrát všechny turnaje ( já vím, jsou ty povinné ) a ne na všech postoupí do závěrečných kol. Řekla bych, že jsou pro a proti, někomu to vyvovuje, někomu ne. Já tam nehraju, takže mě to může být ukradený. Ale když tři turnaje začínají pro Petru až od třetího dne ( počítám, že New Haven nebude výjinka ), tak je to blbý tedy pro přípravu na US Open. A mezi tím ( zřejmě povinné ) kvantum rozhovorů a jakýchsi " akcí ", chce to hrát a trénovat ! To je můj názor. Chápu, že máš úplně jinej.
Reagovat
tommr
tady nejde o můj názor, ale o oficiální politiku ATP a WTA, která má za cíl chránit top-hráče tím, že jsou zvýhodnováni oproti ostatním volnými losy ...
Vychází se přitom z celkem logickýho předpokladu, že top-hráči dojdou na každým turnaji dál než slabší hráči a měli by tak oproti nim příliš velký zápasový vytížení. A právě tomu by měly odpomoct ty volný losy. Nikdo přitom nemůže předpokládat, že wimbledonská šampionka na turnaji vyhoří jak papír už v prvním zápase ...
Reagovat
slacker
Zajimave ze na nekterych turnajich jsou do druheho kola nasezeny hracky co uhrali semifinale na predchozim turnaji a ne nejvyse nasazene.
Reagovat
smazaný uživatel
Ano Peking, o jinem nevim. V podstate je to to same, protoze v Pekingu jsou nasazene pouze 4 mista a pocita se s tim, ze se tam dostanou Top hracky :-) Hlavne prvni kola tam zacinaji uz v den, kdy se v Tokyu hralo finale ale jisty si tim nejsem...
Reagovat
slacker
Ano "predpoklada se". Je videt ze system je mozny dvoji, kdyz uz teda dela problem naplnit pavouk pro prvni kolo. Ten "pekinsky" zohlednuje reality lepe. Treba Venus takhle "zaplatila" dan za uspech v Montrealu.

Petra se chce "jen" rozehrat pro US OPEN a paradoxne ji vysoke postaveni v pripade neuspesne snury da jeste ranu do vazu
Reagovat
smazaný uživatel
Presne jak rikas. Venus zaplatila dan, kdyby to nasazeni nebylo, tak kazdy turnaj nekdo plati dan. Proto je to tak udelane jak pise tommr na zohlednovani hracek Top. Tehdy i Venus byla v Top a neplatila tuto dan a klidne tam muze byt zase ale aby tam ty hracky byly, tak se tam musi probojovat....
Reagovat
slacker
No jeste to muzeme chapat ze je to zaroven "ochrana" nizsich hracek pred nakladackou v prvnim kole od TOP hracky za usmudlany 1 bod.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tedy ano, nejde o tvůj názor, ale o politiku ATP a WTA. Tu prostě neznám, ani nezkoumám a nechci zkoumat. Že mě to znechucuje, je jenom moje věc. Je zkrátka normální, že hráčka top 10 musí na začátku absolvovat x stupido rozhovorů a akcí, hlavně, že si odpočine od tenisu v prvním kole. Jak říkám někomu to vyhovuje a někomu asi ne. Ale nemyslela jsem to tak, že bych byla pro zrušení volnejch losů na všech turnajích, to jste opravdu špatně pochopili. A a.r.r. - odpovídám pořád stejně, akorát zřejmě jinak chápu tommra a jinak freedoma.
Reagovat
A.R.R.
Nu dobrá, já už jsem se lekl, že se snažíš Freedomovi naznačit, že je hloupý a jako kolegu fandu si ho musím bránit, páč my Agafans jsme všichni děsně inteligentní :-D
Reagovat
misa
Bohužel, taková je doba. je taky možné, že všechny ty povinné rozhovory a akce Petru tak obtěžují, že na vlastní hru už nemá náladu.
Reagovat
A.R.R.
Tak možná to Petře nevyhovuje, ale je na každém hráči jak se s tím popasuje. Prostě to k velkému tenisu patří....
Reagovat
misa
A s IMG toho bude asi ještě víc.
Reagovat
smazaný uživatel
:-D Tak to pak joooo... Tak bys mela napsat protest na WTA a
ATP, ze jsou nasazovany hraci a hracky znevyhodneny...
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, opravdu jsi to nepochopil....
Reagovat
A.R.R.
No já nevím jestli to Freedom pochopil, nicméně ti v podstatě říká to samé co tommr a tvé reakce jsou značně rozdílné, zajímavé :-) A co se týká různých akcí, tak hráči je prostě musí postupovat. Hráč je pro sponzory reklama a ta prostě musí být vidět.....
Reagovat
pepin
A berou za to peníze.
Reagovat
A.R.R.
no tak jasně, je to prostě obchod....
Reagovat
slacker
berou nebo dostavaji? To je rozdil :-))
Reagovat
A.R.R.
Berou úplatky a dostávají výplatu :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Ano pochopil, jen jsem to nechtel psat stejne jako tommr. Jde ti o Petru jen a ta v tomto systemu z tech Top hracek to zvlada nejhure, takze jen o HRU ti nejde. Ostatni hracky se s tim umeji lepe popasovat, proto mi to nepripada jako chyba v tomto nastavenem systemu ale nekde jinde.
Reagovat
smazaný uživatel
Moje odpověď, že mi jde hlavně o HRU a ostatní moc nesleduji, byla mířena na to tvé ironické " Jak dlouho sleduješ tenis ? " To znamená, že nesleduji a nehodlám si mozek zanést údaji o tom, kde a komu se udělují volné losy. Kdy Petra hraje pochopitelně sleduji a opravdu nevím, proč by měly být na každém turnaji z těchto tří ( Montreal, Cincinetti a New Haven ), které jdou těsně za sebou , být volné losy ( a hráči top 10 neustále dělat rozhovory a různé akce ) a Petra se dostala k zápasu až ve středu.
Reagovat
smazaný uživatel
Mno ano, stezovani kvuli Petre. Jak vidis, tak ne jen ja jsem to hned videl... Ja celou dobu pisu s ironickym podtextem, vazne jsem ti tu nechtel vysvedlovat jak ten system funguje :-DDD
Reagovat
smazaný uživatel
? ? ? A kvůli komu si mám stěžovat ? Tady je článek - rozhovor s Petrou. Pořád jsi úplně někde jinde. Kdybych chtěla řešit něco všeobecně o tenisu ( a o volnejch losech ), nebudu psát pod tento článek. Štve mě ten systém...že.. Na všech třech turnajích jsou volné losy a ještě všude dají Petru až od středy a před tím si odpočine v rozhovorech a akcích, které musí absolvovat ( ovšem za peníze ! jak píšou výše pánové ....) No tak pardon, že mě to prudí ! Vás to holt neprudí, vy to naopak shledáváte výhodným ( promiň, tommre, : WTA to shledává výhodným ). To je diskuze fakt na dvě věci.
Reagovat
pepin
Prostě je to tak danné, až to změní tak to bude jiné.
Reagovat
A.R.R.
Krásný realistický pohled :-)
Reagovat
slacker
ano i volny los neznamena ze musi hracka zacinat 3 turnaj po sobe az ve stredu, v tom Fanynku5 chapu. Bohuzel pro Petru se tak deje, Teda pockame zda to bude platit i pro New Heaven
Reagovat
misa
Los teda nic moc. Pokud ale bude Petra pokračovat v nastoupeném duchu, tak brzy zase začne hrát 1. kola. O to nemusíš mít strach. Dát Petru na středu, naštvali by i mě.
Reagovat
smazaný uživatel
No, dnes jsem si ( masochisticky )" vychutnala " záznam celého zápasu se Svitolinou ( přímý přenos jsem neviděla ). Včera jsme nakously s Fandinou otázku, zda se Petra necítila dobře fyzicky nebo psychicky. Určitě se necítila dobře fyzicky. Petru déle sleduji a troufnu si to odhadnout. Podání katastrofa, přesnost umístění katastrofa, jen ve druhém setu záblesky Petřiny hry. Co mě naopak potěšilo - krásné body uhrané na síti. Vlk má asi pravdu - víc chodit na siť. Mám z toho pocit, že vůbec nemůžeme odhadnout, jak Petra bude hrát v New Havenu a na US Open. Je možné, že se jí to všechno sejde a zahraje výborně, ale můžeme čekat i opak. Tak se nechme překvapit, s Petrou není zkrátka nuda a sázet na její zápasy vůbec nedoporučuju ( já jsem proti sázení vůbec celkově ). K Svitolině - hra nic moc, převahu bodů ji Petra prakticky darovala ( poměr vítězných bodů - jasně pro Petru, bohužel nevyn. chyb měla Petra také nepoměrně více ). Absolutně se mi nelíbilo frackovité výkřiky a křiky Svitoliny v závěru druhého setu. To byl tedy běs.
Reagovat
misa
Proboha, to jsi neměla dělat, opravdu hrůzný zážitek! Myslím si, že špatná hra Petry je kombinací mnoha vlivů - tlak očekávání, tělesné potíže, atd. Pokud občas řekne, že jí nešly nohy nebo byla unavená, tak za tím můžou být problémy s astmatem. Vlhkost je v Cincy slušná.

Petra nejlépe hraje, když se od ní nic neočekává. Tak vzhledem k NH a US Open nebudeme vůbec nic čekat a třeba to bude dobré.
Reagovat
slacker
Teda je nevim co se mini tim "nic neocekava". Treba Tommr ocekava ze hukne v kazdeem zapase. Ja ocekavam bez ohledu na formu se do ctvrtfinale jakehokoliv turnaje by to mela v 90% dotahnout. A nekdo ocekava jen snuru velkych viteztvi.
Reagovat
misa
nic neočekává = většina si myslí, že bude hrát špatně a vyhraje na turnaji 1 - 2 zápasy.
Reagovat
smazaný uživatel
Vůbec nic neočekávat znamená ( jestli misu chápu dobře ), ale vůbec nic. To jest nic, nula. Ale ve mě ta jiskřička naděje je a moc si přeji, aby se to Péťe sešlo a udělala solidní výsledek.
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, asi jo. Ale zádrhel, jak se ta Petra o tom doví, že tedy od ní většina nic nečeká ?
Reagovat
misa
Měla by číst Tenis portál :-)
Reagovat
pepin
Tak pokud by měla číst všechny portály tak by se z těch našich "keců" musela zbláznit. Zaplat, že je nečte.
Reagovat
misa
Myslím, že někde Petra říkala, že před lety něco četla a už to nechce opakovat.
Reagovat
slacker
Nerikala neco o Fandine?
Reagovat
misa
Sláva Fandinky těchto sfér myslím ještě nedosáhla.
Reagovat
pepin
Myslíš, že sláva Fandiny se nebes dotýká?
Reagovat
slacker
ne jako ze vubec nechape proc na ni utocime, a kde se vzalo jeji (petry) pojd. ze ji to zatim 3x po sobe jeste nejde
Reagovat
smazaný uživatel
Viděl jsem jenom malou část zápasu, ale Anička asi bez větších problémů potvrdila pozici favoritky... Je jasné, co to znamená. Mám tři favoritky v semifinále Cincinnati!!! :)
Reagovat
lars
tabule ukazala 30:15 nekdo si vzal jestrabka micek byl IN a pak bylo 15:15 ?? nemam zvuk. tak nevim
Reagovat
smazaný uživatel
Simona trefila čáru a lajnový zakřičel out. Jenže jestřáb ukázal dobrý míč a nakonec empajrová rozhodčí rozhodla o opakování výměny, protože lajnový zahlásil out ještě před tím, než Máša míček zasáhla. Já bych osobně připsal fifitýn Simoně, protože Máša trefila pouze defenzivní úder a ten ani neprošel přes síť.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím si, že většina rozhodčích by nechala tu výměnu opakovat...
Reagovat
slacker
Neni tvuj usudek ovlivneny hlavne tim v ci prospech byla situace? Ja si mohl ukroutit hlavu a vidim to jako Hirschna
Reagovat
smazaný uživatel
neviděl sem to, ale jestli byl fakt zahlášen out dřív než Maria míček zasáhla, tak není o čem diskutovat.
Reagovat
smazaný uživatel
respektive by nemělo podle mého :-) Rozhodčí někdy přejdou k subjektivnímu zhodnocení situace, ale to podle mě není správné. Pokud je zahlášen out dřív, vždycky by se měla opakovat výměna. To je můj názor.
Reagovat
slacker
No to by potom mohl taky carovy vzdyzky zakricet out v "nechytatelne" pozici aby "zachranil" vymenu pro svou oblibenkyni. Proste to posouzeni jestli hlaseni outu neco ovlivnilo ma a musi byt. A v takovych zapasech kde zalezi na kazdem micku a jeste v uplnem zaveru to poskodi druhou stranu hned 2x. Ukradnou ti vitezny mic a nemas cas to rychle hodit za hlavu a urcite to bude mit zbytkovy vliv na psychiku v par dalsich vymenach. Jenze to uz je po zapase
Reagovat
smazaný uživatel
Nezáleží na tom, že to bylo posouzené ve prospěch Mashy (sám nevím, jestli to bylo správně). Jenom prostě říkám svůj názor, že většina rozhodčích by to nechala opakovat... Tyto situace záleží vždycky na subjektivním posouzení rozhodčího. Pokud si není stoprocentně jistý, že to byl "late call", tak obvykle nechá opakovat výměnu... Jinak v takových momentech je mi vždycky jasné, že jedna hráčka bude protestovat. Kdyby to Alves posoudila ve prospěch Simony, tak je zase nespokojená Masha...
Reagovat
smazaný uživatel
tak sem se na tu situaci schválně podíval a bylo to jednoznačně správné rozhodnutí. Tohle by musel nechat opakovat úplně každý rozhodčí..
Reagovat
slacker
Musim se znova podivat, zahrala Marie do kurtu aby Simona musela zahrat jeste jeden uder?
Reagovat
smazaný uživatel
výkřik out přišel dostatečně brzy. Mohlo to teoreticky Marii ovlivnit. Tady není o čem diskutovat.
Reagovat
slacker
A co v pripade kdyz by byla na opacne strane kurtu, taky prece jen terorericky "vypustila" usili zahrat micek. To se taky bude opakovat vymena?
Reagovat
smazaný uživatel
jinak Maria zahrála do sítě. Ale mohla být ovlivněná tím výkřikem.
Reagovat
slacker
Presne nemala sanci i bez zahlaseni outu, proto je to vnimano jako krivda
Reagovat
smazaný uživatel
tak čárová udělala chybu, pocit křivdy vůči ní je na místě.
Ale hlavní rozhodčí pak rozhodla naprost správně, že nechala výměnu opakovat.
Reagovat
slacker
Hele asi takhle, proc se potom neopakuji vymeny po kazdem spatnem ale rychlem zahlaseni? Vypustim beh a neodehraju, odehraju zoufale nebo jen strejchnu raketou, Ktere je to podstane kriterium pro opakovani?
Reagovat
smazaný uživatel
hmm, musím říct, že ten názor, co sem zde řekl beru zpět.. s tím, že by se měla výměna vždy opakovat.
Třeba situace, kdy hráčka je v levém rohu, a protihráčka trefí pravý roh a je zahlášen out. Tam prostě není možné, aby to hráčka doběhla. Proto bych to řekl takhle: Pokud je situace "diskutabilní", je tam prostě jenom minimální pravděpodobnost, že by to hráčka třeba odehrála, tak opakovat výměnu. Sou situce, jako ta co zmiňuji, které sou prostě "jasné", leda že by měla třeba ta hráčka v zadnic turbo boost a takovou hráčku sem teda ještě neviděl :-)
Reagovat
smazaný uživatel
i když bylo to myšleno ve smyslu, že je zahlášen out, dřív než udeří do míčku. Tohle vlastně úplně zpět neberu teda :D
Reagovat
slacker
No to je prave diskutabilni, zapne tryskovy pohon a dobehnout se da prece teoreticky vsechno. Proste rozhodci to posoudila necitlive a trvam na tom za nekdo jiny by klidne rozhodl jinak.
Reagovat
smazaný uživatel
upřímně, neznám přesně znění pravidel... pokud je prostě prvně zahlášený out a hráč, ač chybně, odehraje míček, tak mi přijde jiné řešení než opakováí výměny prostě absolutně nesmyslný..
Reagovat
slacker
Ok to beru
Reagovat
smazaný uživatel
s tím dobíháním už je to trošku složitější, tam to subjektivní pozouzení vidím jako nezbytný.
Reagovat
tommr
těžko říct jestli hlavní rozhodčí udělala chybu, ale jistý je to, že Halepovou to rozhodnutí poškodilo a to v nejméně vhodnou chvíli. Kdyby šla do vedení 30:15 tak se jí ještě moh podařit rebrejk ...
Reagovat
smazaný uživatel
je velmi pravděpodobné, že ji poškodil výrok čárového. Hlavní rozhodčí ji ale nepoškodil a na tom trvám.
Reagovat
misa
Pánové, nevím co pořád řešíte. Prostě i v ženském profesionálním tenisu platí: Všichni jsou si rovni, ale někteří jsou si rovnější. Na dvojdopad u Marie v letošním Miami s Petrou si pamatujete?
Reagovat
tommr
přesně tak. Sharapova by nejspíš porazila Halepovou i tak, ale tahle "výpomoc" rozhodčích vrhá na její vítězství zbytečnej stín ...
Reagovat
smazaný uživatel
Pamatuju si to dobře ! A Maria to musela vidět ( ten dvojdopad )! To Novak na Wimbledonu Radkovi férově bod přiznal . Jaký rozdíl !
Reagovat
smazaný uživatel
Šazááááááá to byla noc! Oplatilo se zůstat vzhůru :-) Fedex také potěšil, hrál téměř bezchybně ale tam mu to Andy nepochopitelně odevzdal... Dnes mezi Simonou a Marií to byla řezba do morku kostí, obědvě vydaly ze sebe opravdu všechno. Připomínalo to spíše grandslamovou bitvu ve finále, než boj ve čtvrtfinále obyčejného turnaje. Trochu mi skazila celkový dojem z výhry rozhodčí, když za stavu 15:15 nechala opakovat výměnu, která měla dle mého názoru zkončit bodem pro Simonu. To mi přišlo vůči ní celkem kruté, protože pak by měla šanci to ještě zdramatizovat.
Máša dnes výtečný return, po celé tři sety a od půlky 2. setu i zlepšení na servisu. Ve 3. setu myslím už nenabídla žádný brejkbol. Z forhendu to lítalo fakt parádně, z bekhnedu o něco slabší. Úžasná defenziva, skvělé úhly A velká bojovnost na obou stranách.
Simona vypadá před US open velmi dobře a pokud jí to takhle vydrží tak jí bude velmi těžké zastavovat. A Máša zdá se že se vrací do formy, kdy dominovala na antuce... Stále je šance na titul, jednou už ho v Cincinatti opanovala tak proč ne i na podruhé :-)
Reagovat
VlS
Jojo, první set byl od Marie rozpačitej, i začátek druhýho, ale pak už to byla nekompromisní střelba, nemyslím, že by Ana měla šanci ji porazit.
Reagovat
slacker
Souhlas, to byl zapas galaktickych rozmeru, nehodny pouheho ctrvtfinale "maleho" turnaje
Reagovat
Cico93
Reagovat
freeteepek
Já ne:-(
Reagovat
smazaný uživatel
Sice jsem u toho trochu dřímal, ale poslední gem jsem viděl. :) To bylo fakt něco neuvěřitelného, v jakém tempu se hrálo... Masha asi potřebuje být set a brejk dole, aby ze sebe vytáhla maximum. :D Ty zápasy proti Simoně jsou vždycky hodně podobné a zatím je Masha vždycky dokáže vyhrávat. Dneska to je mimořádně důležitá výhra hlavně s ohledem na žebříček... :)

Tak teď ještě Anička a bude to fantazie... :)
Reagovat
smazaný uživatel
nádhera, nemám písmena, to nejde vyklávesit!!! Anička, Maruš, Caro, ....:))))
Reagovat
martinek37
Tak jsem ještě vydržel na konec Máša x Simona, ale Aničku už nedám. Máša hrála poslední gamy super a to rozhodlo.
Reagovat
dadaft
Elina sice prohrála první dva gemy, ale ve třetím Anu na příjmu tvrdě vyškolila --- no, jsem zvědavý,,,,,,,,
Reagovat
dadaft
první set pouze po očku
hlavním problémem Eliny je samozřejmě servis - ještě když první moc nefunguje --- za rok dva by to nicméně mohlo být jiné.

občas to Elina hraje alibisticky nebo nezkušeně - párkrát když byla příležitost přitlačit, nepřitlačila, a to se mezi elitou nenosí --- každá příležitost k útoku se využívá.

no, asi to nedopadne, Ana hraje dobře.
Reagovat
dadaft
no, dneska mizerný výkon Eliny, hodně nervózní, ona se taky nezastaví, když musí čekat, tak než stát si radději dobrovolně udělá kolečko. ))
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem tak nějak čekal, že Anička vyhraje ve dvou... Každopádně si myslím, že Elina je šikovná a navíc hezká. Freedom si vybral dobře. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Zdá se, že rozhovor s Rogerem si vyslechnu na Grandstandu s doprovodným ječením Maruš :D
Reagovat
freeteepek
To je mazec, jak rychle uřvaná Máša hraje a co všechno dokáže v tom tempu Simona uběhat a vrátit!
Reagovat
dadaft
Simoninou hlavní nevýhodou je, že si musí všechny body uhrát ze hry - potřebovala by víc přímých bodů.

(jsem to dopsal a dala dvě esa) :))))
Reagovat
freeteepek
Jo, Simona dá víc es, než o 15cm vyšší Petra! A jestli ji chce Petra porážet, tak musí hrát tak rychle jako Maria.
Reagovat
dadaft
tak to Maria zvládla, vypjatý, skvělý zápas, škoda chyby rozhodčích v posledním gemu.
Reagovat
Fandina
co se tam stalo?
Reagovat
freeteepek
Ale, Simona si vzala chalange, ale rozhodčí jí nepřipsala bod, protože rozhodla, že ten chybnej call přišel včas. Simona si myslela, že pozdě. Tak se výměna opakovala a ten bod získala rovnou ze servisu Marfuša.
Reagovat
Fandina
Tak to je pech, já to pustila až před chvílí.
Reagovat
smazaný uživatel
Idem spať, rano skoro vstavam. Maria to musí dať :D !
Reagovat
smazaný uživatel
a není to špatný poslouchat u těch dračic muziku od vedle, aspoň mají přehled, co se tam děje :D
Reagovat
dadaft
teď ovšem Marie tvrdě tlačí a Simona nestíhá.
Reagovat
dadaft
no, začátek druhého setu byl maximální, ale teď v půlce se to trochu zaseklo, dost chyb z obou stran. ((
Reagovat
dadaft
teď pro změnu Mášin dominant-game.
Reagovat
dadaft
a totéž Simona.
zdá se, že útlum je pryč.
Reagovat
smazaný uživatel
Maruš se kousla jako je jejím zvykem, tahle rivalita je mazec :)
Reagovat
slacker
No tvari se furt jak nasrany bejk.
Reagovat
smazaný uživatel
:DDDDD bejk
Reagovat
smazaný uživatel
spíše jak polární saň, bejka přenechne pravému nositeli :D
Reagovat
dadaft
akustika kurtů v Cincinnati je ovšem šílená, tam se zvuk fakt nese a z vedlejšího kurtu slyšíš každý prd............
Reagovat
smazaný uživatel
:*
Reagovat
dadaft
holky odhodily rukavičky a je to brutální řežba.
Reagovat
slacker
Masakr
Reagovat
smazaný uživatel
A už to nebudu komentovat ... páč mám palce v pěstích!!!! Maruško - vyhrej, dej mi (nám) počůčo!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Maria ešte prvy set obrati.
Reagovat
smazaný uživatel
sluchátka nasazena, Mášin stream ztlumen, tak jdem na to :))
Reagovat
smazaný uživatel
Maria#GO#Go#GOOOOOOOOOOOOOOO
Reagovat
smazaný uživatel
Maruš, vyhraj!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
skalp No.2 vždy poteší. :)
Reagovat
smazaný uživatel
i vlasy pryč!!!! Jo. Ale lituju Simču.
Reagovat
smazaný uživatel
SUGAR :* C'MON!
Reagovat
smazaný uživatel
klídek, Maruška je pro mě vedlejší, já zírám na Rogiho s Andym, to je teprve masáž ;))
Reagovat
smazaný uživatel
v pauzách:))))
Reagovat
smazaný uživatel
oprava: nezírám, žhavím :))
Reagovat
smazaný uživatel
kde pozeraš zapas?
Reagovat
smazaný uživatel
už mi to ide na SlovakSport :)
Reagovat
smazaný uživatel
1. Už začaly!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
... začíná souboj gigantek ... a bozi na Olympu dělají intriky ... a třebas to bude fraška. Maruš, zmasti Simču jak vepřový!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
ty sí mimo , vepře .D :D
Reagovat
smazaný uživatel
mastí!!! Užijem módní olivák? :)))) Nééé, debla nééé! Maruš, radši se na mne zamrač!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
celkom slušne nektoré zápasy

napr.
Prve kolo

Vandeweghe vs. Giorgi
Vandeweghe dalej :)

Cibula vs. Petkovic
Domi dalej, odplata za FedCup.

Jovanovski vs. Genie
Genie jednoducho dalej, už musí.
Rogers ani W&S Cincy jej nevyšlo tak aspon tato priprava na USO jej musí vyjsť. Inak na US Open aspoň SF. :)

Druhe kolo

Vinci/Makarova vs. Kvitova
Kvitova dalej ale proti Ekaterin to može byť pekny zapas.

Rybča vs. Halep
tento by som si pozrel aj ked Rybča neni v takej hernej pohode ako presne pred rokom na US Open Series. :)
a Halep je už tiež uplne niekde inde ako minulý rok o takomto čase.
Oproti Magde by sa dalo povedať v inej dimenzíí :D :D :D :D

Errani/Muguruza vs. Elína/niekto z kvaldy
dufam v zapas Garbine a Elíny . :)
Ktorý Elina vyhra. :) Do konca roka by mohla byť aspon v TOP25 :).
Reagovat
smazaný uživatel
Caru vyhlašuji za sexy vítězku 2014 - průběžně. Takhle sexy vítězit umí jen Caro! Úsměv, lehké nakrčení ... zimohmrhriavky mi idú po zjadoch (chrbtici asi, že , Cico). Maruš, nečti to!!!!!
Reagovat
Cico93
Carolina je sexy to bez debaty.
Reagovat
smazaný uživatel
ale po dobrým bodu ... Caro nejsex. Stydlivá chtivá:))))
Reagovat
smazaný uživatel
Caro je pekna žena :)
ale
podla mna je najkrajšia Genie :*
Reagovat
smazaný uživatel
ale Caro je Caro ... Po Maruš, Aničce, Flavii, ....
Reagovat
smazaný uživatel
ale Pennetta?
Reagovat
smazaný uživatel
i Flavie. Fognini si ji nezaslouží:))) Všimni si figury, držení těla
Reagovat
smazaný uživatel
ale su aj krajšie Enyn, najdi inu :D
Reagovat
smazaný uživatel
Flavii nepustím, navíc mi ji Maruš povolila. Dneska je tenis plnej kóč, když není krásná, je milá - Nasťa,...- Julie, Sára, Kamila, Sabča, Andy, ... Tenis je krásnej ... WTA:))))
Reagovat
smazaný uživatel
Strong is beautiful
Strong is women's tennis :)
I love this spot :D :D :D
Maruš ti ju povolila? :DDDD
Tak to potom môžeš :) :D
Sara nie je pekna. Kamoo. Julka Georgesova je pekna :)
a nie len (.)(.)
Reagovat
smazaný uživatel
je krásná ... poitalsku ýáhááá ... nebo debata se sudím naprdlo a hnedka úsměv, to vidím akorát u Saruš. Celkově - je moc sexy!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
tak na toto nebudem odpovedať :D
Reagovat
Sonja
Nikdy jsem jí nefandila, ale mám radost, že se vyhrabala z těch špatných výsledků:-)
Reagovat
smazaný uživatel
ano ano , už musí späť do TOP10. :)
Dufam, že zopakuje ešte No.1 aspon nech to potiahne na 100 týždnov.
Reagovat
smazaný uživatel
V kvalde hraje Karenina s nasazenou 1kou Peng...;)
zatim 2:2...tak doufam, ze to Karenina da;)
Reagovat
smazaný uživatel
nemam obe niejako mimoriadne rad ale chcem aby vyhrala Schmmiedlovaa
Reagovat
smazaný uživatel
Hele vis co se rikalo o Jelene Jankovic nekdy kolem roku 2006?
Vestila se ji neskutecna budoucnost, pely se ody na jeji potencial, rikalo se, ze bude mit jiste nekolik GS atd. atd. Dokonce mela byt velkou konkurenci Serene...
V roce 2008 fakt dosahla pozice No.1
Jestli jde o GS, tak dodnes nema na svem konte zadny...
Jak si potom mame tyhle predpovedi odpborniku predstavovat?
---
Dalsi priklady se daji jen doplnovat dale...ve WTA vubec to je jedna za druhou s nej potencialem za 10let....
....no nevim....
Proto mne fakt zajima o co to chces oprit, ze ho Petra ma nej. i ve srovnani se Serenou...
...nechci byt k tomu pesimisticky, ale proste spis stojim nohama na zemi...
---
Dalsi super priklad je Jennifer Capriati...to mela byt primo bomba bomb...no nakonec fakt byla;) 3GS...problem s travou, alkoholem, a rok zpatky dokonce zmlatila svyho byvalyho,....:)

Ridil bych se tim, co je dnes, jake mame za sebou vysledky, a jaky prvni krok zlepsit...ale hovorit tu o tom, ze muze vpohode vybouchavat kohokoliv, kdekoliv...nevim...;)

Ono nakonec se sama Martina Navratilova musela omluvit Fedexovi za to, ze o nem prohlasila, ze uz na ten GS nema...a uz zadny neziska, a ejhle;) Novinari od tehle lidi chteji vedet, kdo muze byt hvezda atd. ten fachman muze byt i opatrny, ale novinar to z toho udela neskutecnej sukces...

Jinak o Petre jsem slysel i opacne nazory,....Fibak...ze zadny jiny GS spis neziska nez na trave....takze stejne jako on se muze mylit, muze se mylit i ten, kdo neco tvrdi o potencialu jako Serena;) Zustal bych strizlive nekde mezi...vse co bude navic, super;)
Reagovat
smazaný uživatel
hráčka s největšími předpoklady, s nejlíp položenejma úderama, ideál figurou, nejvaribailnější hrou ... a s nejvíc vymaštěnou palicí, možná je hodná ...:))) Není hráčkou mého srdce a národa.
Reagovat
smazaný uživatel
poradte mi niejaku pesničku , kto tu ešte je a nespí :D
chcem vedieť aky štyl počuvate :D :D :D
a nemam čo počuvať už.
Reagovat
smazaný uživatel
... všechno od ní a ostatní zahoď ... a k tomu si pusť Maruš finále AO 2008. Peggy Gordon:)))
Reagovat
smazaný uživatel
Haavy metal ale znam i metalove balady u kterych masy placou :-D
Reagovat
Cico93
Tublatanka, Elán, Celeste Buckingham, horkýže slíže, ;)
Reagovat
smazaný uživatel
se hodí Creedence Clearwater Revival ... ostré, břitké... :)))) Pole s bavlnou...:)))
Reagovat
Mr.Pink
Tak to je pro me velke prekvapeni, ze v roce 2014 se najde nekdo, kdo posloucha creedance clearwater revival :)
Reagovat
smazaný uživatel
jojo, také Bee Gees, Mamas and Papas ... nádherný vokály, nádhernou muziku. Stejná je krása ve hře Borga, Lavera, Gonziho ... klasika časem nekončí
Reagovat
smazaný uživatel
Celestku mám taky rád. :)
Reagovat
Mr.Pink
ty mas rad celestku jen proto, ze je pekna :)
Reagovat
smazaný uživatel
To nemáš pravdu. Mně se líbí ona i její hudba. Třeba "Run Run Run" mám jako vyzvánění na mobilu... :)
Reagovat
Cico93
Ja mam jako zvonenie tu čo spieva so sestrou Gone abo jak sa to píše;)
Reagovat
Mr.Pink
:D
Reagovat
smazaný uživatel
jojo, jako by zpívala Anička. I vizuálně...
Reagovat
Cico93
Celeste krásne dievča so super pesničkami;)
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak. Loni jsem ji viděl dvakrát naživo a super! :)
Reagovat
smazaný uživatel
spoko zatial
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
a jinak Hammerfall, Helloween, Within Temptation, Battle Beast, Powerwolf, ...
Reagovat
lars
je nekde stream na Lucku
Reagovat
smazaný uživatel
kdo bude sledovat od 1,00 moji Maruš, kdo má opravdu rád tenis? :))))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to né, žádnej? Žádnej nemá rád moji Maruš a krásnej tenis?
Reagovat
Cico93
Moja Maruška;)
Reagovat
smazaný uživatel
Všecky Ti nechám, ale Maruš je Mááááá Máša!!!!! Ber to, Vika po mně hází televizní očka:)))
Reagovat
smazaný uživatel
:DDDDDDDDDD televizni očka
Reagovat
smazaný uživatel
prostě jsem sympatickej televizant ... a koukám Vice na zadek (s chutí). Se jí to líbí či co.
Reagovat
Cico93
Victoria je tiež mojaa ,hele daj si pohov!!!
Reagovat
smazaný uživatel
ale voči pryč od mojí Maruš!!!! Teda ty pod sukní! :))))) Pod gaťkama!!! Jen fandi, jo?!!!!
Reagovat
Cico93
Ty si vol;)))
Reagovat
smazaný uživatel
to ne, to bych Maruš necenil.
Reagovat
smazaný uživatel
ja jo, kdyz uz mam sanci, ale tlacit budu Simcu. Ale na TV budu mit ATP match of the day :-) a tlacit Muru...
Reagovat
smazaný uživatel
... byla by fajn, nehrát s moji Maruš. Zde Simču nebrat!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
já budu mít dvojí stream a budu tlačit Rogiho a Maruš :))
Reagovat
smazaný uživatel
s moji Maruš:))))
Reagovat
smazaný uživatel
ja budem pozerať :) Simona je fine ale Maria je MARIAAAA :*
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli neusnu, tak budu koukat... :D
Reagovat
smazaný uživatel
také. Beze mne Maruš ani nezačne, budí mne fony - vstávej, hraju:))) A když nečučím, tak prohraje. Ale občas i když čučím, to nechápu.
Reagovat
kada.tom
sledovat určitě nebudu - hrají dvě mnou vysoce NEoblíbené tenistky, takže fakt ne - vypadnutí jedný nebo druhý mi potěší :-))
Reagovat
smazaný uživatel
ohavný příspěvek:))))
Reagovat
smazaný uživatel
ake su tvoje oblubene tenistky?
Reagovat
kada.tom
Vika, Petra, Serena, Aga, Lucka, Venus, Světlana a Nasťa :-)
Reagovat
Cico93
Diky, že si nas informoval.
Reagovat
smazaný uživatel
vyhraješ a vysloužíš si titul běhna, páč tolik žádná nevyběhá... Monty, promiň:))))
Reagovat
smazaný uživatel
To spíš Rory je běhna, když od ní utekl... :D
Reagovat
smazaný uživatel
:DDD
Reagovat
smazaný uživatel
je to ůůl, Caro vypadá na jistinu. Krásnou jistinu. Bych bral...
Reagovat
Fandina
Všechno špatné k něčemu dobré, oboum se teď docela daří. Třeba se k sobě ještě vrátí, takových případů bylo, podle mě se k sobě hodí.
Reagovat
smazaný uživatel
správný příběh nevstupuje do stejný řeky ... ani to nejde.
Reagovat
Fandina
Princ Charles s Camillou a spoustu jiných párů se k sobě vrátili a jaké jsou z toho příběhy ... pohádkové
Reagovat
smazaný uživatel
do knihy, reálu nevěřím...
Reagovat
Fandina
Znám několik párů, co se k sobě vrátili a funguje to.
Reagovat
smazaný uživatel
Vyšlo mi to. :) Serena , je to tam 6:1 6:3 , tipoval som to obracene :D :D ale nevadí.
a som rád aj za Caroline :) v tomto zapase som nemal favoritku lebo obe su užasne :) ale čakal som trojsetovu bitku #brainbattle

By the wayyy
Ferrer mohol isť preč.
Po vyradení Djokera si Robredo zaslužil isť dalej.
Reagovat
EllNino
Další prohra...tentokrát 7:5 5:7 4:6 s Yaninou, ta je teď teda v pěkným srabu, chudák, chtělo by to zajít si zvednout sebevědomí na něajkej ITF, ale kam taky, teď je to s nima uplně na prd ...
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda. Nechcem aby sestry Plíškove boli ako sestry Radwanske. Ked to Kike nejde v singlu tak nech trochu viacej prejde aj na debla. Nech hra aj s inymi hračkami ako len so sestrou. :D jej sestra to tiež tak robí. :D
Reagovat
Frick
7:5 5:7 4:6

Takže už klasika. Je mi jí líto už...
Reagovat
smazaný uživatel
Ty budes cekat na Masu se Simonou?
Reagovat
smazaný uživatel
kedy hraju?
Reagovat
smazaný uživatel
v 1:00
Reagovat
smazaný uživatel
takže ochviľku :D
Reagovat
smazaný uživatel
eh....takova smula, brejk v takove chvili pred koncem zapasu....
chudak Tomy...
Reagovat
smazaný uživatel
tak nakonec to prasatko fakt rozhodlo...
...krute, dost krute...k Robredovi...
no dost skody, tedy....a janekdu asi z toho slahne...
Reagovat
Fandina
Gratulka Caro. Dneska jsem jí věřila a fandila, tak super Caro. Hezký zápas od obou, moc nechybělo do třetího setu. Tak držím palce dál. Go Caro Pojď a Przyjdź!
Reagovat
Fandina
A ještě super šatičky, hezký střih, lehké, tohle Caro moc sluší, je jak princeznička.
Reagovat
pepin
Kdyby Agn. neselhala ve třech případech v TB tak si myslím, že by to otočila. Rozhodující byla ta pecka na 5-5. Ona ji vyhodila.
Reagovat
Fandina
To je pravda, to měla pech, ulítlo jí to, ale to je právě ten tenis, někdy stačí málo a může to být jinak. Faktem je, že Caro si to zase víc vyběhala, myšleno v dobrém slova smyslu. Ono mít takovou akceleraci a být včas u míče a ještě odehrát je také kus umění a to se jí daří. Jinak Aga se mi zdála ve druhém setu lepší, ale dopadlo to takhle.
Reagovat
smazaný uživatel
Paráda!!! :) Caro hrála celý zápas velmi dobře a lépe zvládla koncovky obou setů. V tie-breaku byla o něco přesnější než Aga, což nakonec rozhodlo... Jinak to byl opravdu pěkný zápas a bylo celkem příjemné vidět dvě tenistky, které hrajou s rozmyslem. :)
Reagovat
dadaft
bylo tam fakt všechno, topspiny, slejsy, kraťasy, náběhy............
.....................
Reagovat
smazaný uživatel
loby, drajv voleje, slajsdropy....
......
Reagovat
smazaný uživatel
a hlavne temer plnej dum. Jenom se divakum nechtelo sedet ve stinu na tribune pod strechou ale jinak plno lidi, ostatni tribuny byly nacpane k prasknuti...
Reagovat
smazaný uživatel
mas pravdu, bylo to prijemne, ne jako sledovat Masu bez rozmyslu;D))))
---
zertuji...;)
Reagovat
smazaný uživatel
Masha občas dělá zbytečné chyby, ale je řada hráček, které s tím mají daleko větší problémy. Hlavně když přejdou z trávy na beton... :D
Reagovat
smazaný uživatel
...joooo taky dobry repost...;)))
peknej diskusni return;)
Reagovat
smazaný uživatel
hezkej tenis jak Karo. Byl jsem na žůňorce, chceš referát? -nechtěj, byla by to nuda- Dokud jsem duševně koučoval Hanču Pektorovou, tak to šlo... Kluci - oddíl TK Bystřice je fakt dobrej, bych řekl rekord ve skóre histotie, tak nechodí ani nůž máslem. Kolář připomíná Kordu ... vizuálně, hraje jinak.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslíš Pardubickou juniorku? :)
Reagovat
smazaný uživatel
a Hanču jsem hnal dál i jinak než duševně. Zajímavá kóča ... a má príma kluka, jakož i mamču.
Reagovat
smazaný uživatel
ale sleduj Aničku Slovákovou, nebojí se, má fantastickej švih ... jenže, geneticky nepadá pod vysoký štíhlý ... fňuk, byť padla pod mou Hančou:))) Je moc dobrá ... a bude, věř mi.
Reagovat
smazaný uživatel
to mne neba, ale ... zas fňuk fňuk, proč musí mít Ninča pecha v genofondu ... jináč se mi líbila Vlkovská od Ivy Hladíkové ... ale bude hodná po rodičích, prostě pech:))))
Reagovat
smazaný uživatel
--- to jméno je komplikovaný i na dopoledne
Reagovat
A.R.R.
Jinak Monty, my jsme si dneska kvit, moje mladá puška Belinda vyřadila tvojí mladou pušku, tak Caro to musela vyrovnat :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, to máš pravdu. Donna prohrála v 1. kole kvalifikace už na třetím turnaji po sobě... :(
Reagovat
A.R.R.
no já Donu sleduji jen tak po očku, vím, že se jí teď moc nedaří, dnes jsem sledoval, jelikož hrála s Bel.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tim padem bych si mel byt ja s montym dneska taky kvit, takze to znamena ze Elina da Anu :-) A pokud ne, tak Anu dotlacim az k vitezstvi :-D
Reagovat
dadaft
ach Ago Ago. ((

no, když hráčka nemá serenovsko-šarapovovskou pecku, je to proti Caroline zase pěkně těžké - vrátí fakt všechno.
Reagovat
smazaný uživatel
Sice se vždycky říkalo, že má Caro dobrý pohyb, ale v některých zápasech měla podle mě velké rezervy. Teď už zase běhá jako v těch nejlepších letech a bezchybně čte hru, což s tím určitě taky souvisí. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Caro k vitezstvi a obe k moc hezkemu zapasu. Age jeste za hezkou agresivni hru ale je videt, ze v te agresivni hre jeste tolik nechodi ale to bylo take zapricenene skvelou hrou Caro v obrane, jeste jednou moc hezky zapas proste :-)
Aga W/UE - 29/31
Caro - 23/19
Reagovat
smazaný uživatel
Nádherný tenis na obou stranách. Aga se nám konečně vrátila do starých a možná ještě trochu lepších kolejí. Na USO by mohla zahrát dobrý výsledek.
Bohužel USO neuvidím, protože jedu na dovolenou. Ale držím palce :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jinak diky tem winnerum bude Aga vice v highlights nez Caro :-D To se Age moc casto nestava, urcite se rad na ne pak nekdy juknu...
Reagovat
A.R.R.
Tož Vlku, Monty atd. gratuluji :-) PO tak krásném tenisu mě ani nemrzí, že Aga vypadla :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Nejak tak, taky me tadyta prohra zas tolik nemrzi. Aspon si po tech spouste zapasech taky trochu Aga odpocine...
Reagovat
A.R.R.
přesne, byl to pěkný tenis, tak ta prohra nemrzí :-) po té mizérii Aga potěšila :-)
Reagovat
smazaný uživatel
mne gratulovat nemusis;)
ja si jen vybral, abych mel proste nekomu fandit nebo nekoho tlacit, jinak az tak Karolinu nejak nemusim;)
---
Mne i mrzelo nakonec, ze nebyl treti set;/ skoda...
Reagovat
A.R.R.
tlačil jsi Caro, tak ti pogratulovat musím :-D No je to škoda, ale nedá se nic dělat, třeba se potkáme na US open ve finále a tam to Aga dá ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jako Lucka s Agou jo...;)
No, to potom Lucinka vyhraje, to je jas;)
Reagovat
A.R.R.
hej vlku nedělej mi dilema, kdyby byla Lucka s Agou ve finále US, tak bych byl fakt ztracený :-D
Reagovat
smazaný uživatel
No, pomalu se na to priprav;) Abys to potom zvladl;)
Reagovat
smazaný uživatel
Díky! Máš pravdu, byl to parádní tenis. :)
Reagovat
A.R.R.
Není za co, to já uznám kvality soupeřky. Já jinak Caro také fandím, teda, když zrovna nehraje proti Aze :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Bohužel to Aga nedala. Byl to alw boj... Krásný ženský tenis, úžasné údery, obrana i útok. Škoda těch nepotvrzených brejků :(
Tak Sereno, vyhraj!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Karolina to dala ve dvou, a souhlas s brity, Wozniaki is better, and better, and better every week;)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ted Aga visi nad propasti...
Reagovat
smazaný uživatel
2 MB pro Karolinu....napeti roste...
eso Agy...hmmm
Reagovat
EllNino
Ta Kristýna je fakt mimo ...7:5 5:4 a od tý doby se zas složila, že by prohrála zase zápas z vedení 1:0 ...už by to bylo v krátký době pošestý a 7. třísetový ...
Reagovat
Frick
Nevíte někdo?
Reagovat
smazaný uživatel
Vím. A taky vím, co si teď zpívá Richard Krajčo... :D
https://www.youtube.com/watch?v=Yh4QEDP2gUg
Reagovat
smazaný uživatel
Ten zajimavy slajsdrop na fH, nebo nevim co to fakt bylo,....pri rebrejku
....hele myslite ze nechtene, nebo se fakt ten FH Karoliny pohl tak daleko;)
Reagovat
smazaný uživatel
Myslim, ze to chtene bylo ale spise asi to chtela dat vice k BL ale tezko rict. Kazdopadne snad to ted Aga nepos*re jako v prvnim setu tu koncovku.
Reagovat
smazaný uživatel
No nevim, Karolina ty utocne slajzy,....na BH....cumim;)
Ale ted na druhe strane ten fenomenalni lob...
---
proste, jak se hraje v hokeji NHL winter calssic venku, tak tohle je takovy tenis summer classic;)
Reagovat
smazaný uživatel
Ted nadhernej classic :-)
Reagovat
EllNino
chtěný to asi bylo ...ale rozhodně to pusobilo podivně :)
ten drop na síti od Agy byl taky super :), takovej panter tyjo, hlavně nenápadně :)
Reagovat
smazaný uživatel
Aga chybuje, Caro ne. Tot nyni nejvetsi rozdil a chvile pravdy je tu....
Reagovat
EllNino
Gem G je tu :)
Reagovat
smazaný uživatel
A dockali jsme se i FH Ninja shot...uff, tak 5-5...Ale Caro dobre podava...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak i druhou chvili pravdy prezila a je tu treti = tiebreak...
Reagovat
smazaný uživatel
Dobře Ago. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Aga je na síti dnes velmi jistá ;)
Reagovat
smazaný uživatel
No a brejk, supeeer
Reagovat
smazaný uživatel
Rebrééééjk!!! :D
Reagovat
smazaný uživatel
:/
Reagovat
Fandina
Caro se teď daří a ona vždycky měla super pohyb na kurtu a teď se mi zdá ještě rychlejší. Možná, že teď má na tenis víc času, než když chodila s Rorym a víc se jí daří.
Reagovat
dadaft
diváci si hodně zavzdychají, hodně zavýskají a hodně zatleskají........
holky si křížem krážem zaběhají...............
míčky zalítají.............

........................... a kdo ví jak to dopadne. ))
Reagovat
smazaný uživatel
;D))) uzasny komentar;) proste classic dadaft stajl;)
.....................................................
Dopadne to dobre;)
Reagovat
smazaný uživatel
a ted byl monfilsky jump backhand Agy, kdy si divaci prisli jiste na sve;)
Reagovat
smazaný uživatel
V tomhle zapase nic neni a nebude zadarmo.
Reagovat
smazaný uživatel
....zadarmo mozna jen pro divaky tretinka coca-coly, kdys si koupis 5kg popcornu...
Reagovat
smazaný uživatel
Pri takovym tenise by mel byt popkorn zdarma. Mno a ted Piotr vynervuje Caro. Nevim nevim...
Reagovat
smazaný uživatel
to bylo ted brilantni od Agy na te siti....wow...
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, ve druhem setu je Aga na siti jako vymenena oproti tomu prvnimu. tam to byly jen prehozy prez sit. Mno a ted priserna chyba :-/ Jezissiiii....
Reagovat
smazaný uživatel
Aga je těžká soupeřka, ale Caro se s ní zatím úspěšně popasovala... Jen tak dál! :)
Reagovat
Chrenda
No tak to vypadá, že se obě naše hvězdy opět blíží k vyřazení z Masters. Tomáš to má nahnutý opravdu hodně, ten pokud nezabere, tak se letos na Masters nepodívá a víceméně obdobně na tom je Petra. Tak, ta kdyby nevyhrále Wimbledon, tak vůbec nemá nárok, ale pokud bude pokračovat ve stejných výkonech jako včera, tak určitě nepostoupí. Nehledě na to, že v žebříčku jí předhoní Radvaňská a za chvíli i Sharapka. Tomáš, si myslím, bude už letos na hraně top10 a po AO definitivně vypadne z první desítky. Petra se tam myslím udrží, protože výkyvy těch holek jsou všeobecně velké, takže na 7-8 místě může vegetovat ještě pěkně dlouho. To Berdych už začíná padat, přitom to měla být jeho nej sezóna. Škoda, že nikdy nevyužil zaváhání velkých hvězd, nemá na to holt povahu být N.1!! Není tam ten opravdový hlad.
Reagovat
PetaM
Petra se tam v pohodě dostane :)
Ta když se chce dostat na TM, tak tam prostě bude ... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak, ktere mam vic prat, Karolina nebo Aga....Karolina nebo Aga...eh tezka volba;)))
Tak asi te nize postavene v zebriku....;)

Tak Karolino dawaj, ukaz nam tu zlepsenou praci na FH;)
Reagovat
smazaný uživatel
Teda Vlčku, ty mě příjemně překvapuješ. Ještě před pár lety bys tutově přál Agnieszce... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Agu tu rozebirat znovu nebudu, jsem se uz vyjadril...vic nemam k ni co dodat...tenisove ok. Fandit se mne ji uz nechce...mam k tomu duvody;)
Reagovat
smazaný uživatel
uf citim, ze tlacit Karolinu dnes bude tezky job...;)
Tak blondynko, jdem na brejk;D)
Reagovat
smazaný uživatel
Hele Karolinka ho dala;D)))))
Dobryyy...
---
Prominte: dadafte, Freedome, APR;)
Reagovat
smazaný uživatel
Obe tam maji dobre a spatne momenty. Zatim hezky tenis, Aga ale od stavu 4-4 teda nic moc. Caro se moc zlepsila za posledni 3 mesice...
Reagovat
smazaný uživatel
No Karo ma ted brejk k dobru, Aga by mela maknout ted, mozna i zariskovat,....treba ted riskla, zkratila, a Karo sup sit;) spatny nabeh na sit...
Reagovat
smazaný uživatel
Aga ted aktivnejsi a docela kazi, ale agresivita dobra. Predtim byla agresivnejsi Caro... tak rebreak a jeste sance...
Reagovat
smazaný uživatel
Jeste to musi potvrdit...;)
---
Tak dobre...no...treti set by byl fajn;)
Reagovat
smazaný uživatel
potvrzeno. Sice nejdrive eso a pak hned DF ale na zaver to Agus ukoncila mym oblibenym jejim uderem backhand down the line :-)
Reagovat
smazaný uživatel
winners > Aga x Karolina 13 x 10
---
Reagovat
smazaný uživatel
A Karolina jede,....na tom FH se fakt zlepsila neskutecne, ten cross, to by dva roky zpatky od ni nikdo ani necekal;) Potom ten BH na lajnu....;) Aga ma problemy...;)
Reagovat
A.R.R.
Vlku nezlob a netlač tolik Caro :-D
Reagovat
smazaný uživatel
eh,....zlobite,
.....uz jsem si vybral, ale vyse jsem potvrdil treti set...tak snad to vas i potesi;)
Reagovat
A.R.R.
3 set beru. je to krásný tenis :-) A ať už to dopadne jakkoliv, tak to stojí za to :-)
Reagovat
EllNino
Jarda Bába o fous 4., škoda moc, za stejnou vejšku má Uchov bronz no :) :/
Reagovat
smazaný uživatel
Mě zajímá jenom Denča Rosolová (myslím jako z Čechů). :D
Reagovat
EllNino
Denisa běží kdy ? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Zítra běží finále. To jsem si zjišťoval už dopředu. :D
Reagovat
smazaný uživatel
V 17:15 běží.

A Kristiina Mäki se ti nelíbí? Ta se líbí mýmu tátovi. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Není špatná, ale mě ty dlouhé tratě nebaví. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já dlouhý tratě taky moc nemusím. Včera jsem se koukala na 20km chůze žen a to byl poránu fakt masakr. Myslela jsem, že u toho usnu. :D Nejlepší jsou tratě do 400m, dál už mě to moc nebere. :)
Reagovat
smazaný uživatel
C´mon Aga :)
Reagovat
smazaný uživatel
yes, brejk :)
Reagovat
smazaný uživatel
Hezky se tam kamaradky tahaji. Prvni dva gamy byly rozcvicka a tedkon uz se tam zacinaji honit po kurtu a Aga s toho vytezila brejk, hezky :-) BTW Aga v prvnim svym gamu na servisu 3 esa, klobouk dolu.
Reagovat
smazaný uživatel
Rebrejk! :)
Reagovat
EllNino
https://www.facebook.com/hashtag/alsicebucketchallenge?source=feed_text&story_id=10152403531043579 :D ...Monty, Monča už taky podstoupila ledovou koupel :D ...
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, právě jsem to viděl na Twitteru. Je to teď hodně populární... :)
Reagovat
smazaný uživatel
A proč to vůbec dělají? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Souvisí to s charitou... :)
http://isport.blesk.cz/clanek/ostatni/211521/hodte-si-led-na-hlavu-crosby-scholes-i-spilkova-bojuji-proti-rakovine.html
Reagovat
smazaný uživatel
Aha, dík.. :)
Reagovat
Sonja
To raise awareness in the fight against ALS
Reagovat
Frick
http://assets.usta.com/assets/664/15/MDS22.PDF
Bára to nemá tak zlé. Kvalifikantka a pak zřejmě Carla. Poté je ve hře i české derby s Petrou.
Reagovat
EllNino
ty jsi blesk :D
Reagovat
pepin
Vlčku, nejsme vůbec v nějakém rozporu, docela se shodujeme, já jen nesouhlasím, že jádro pudla by mělo být v povrchu, protože pak by třeba nebylo možné, aby ta Petra tu Mak. ve 2 setu vymazala. Jistěže celá ta věc kolem Petry a s Petrou je strašně složitá, ale jedno je podle mě docela jasné, potenciál, kterým Petra disponuje nemá v současné době žádná hráčka na okruhu, kromě stárnoucí -Sereny. Ted jde jen o to dostat ho na správnou notu a běžně jej využívat. Jistě, prohraje jako Serena, ale 90% zápasů by měla vyhrát a kor s takovýma hráčkama jako je Mak. nebo Stv.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak na ty potencialy nejsem teda uplny machr prez machry;)
Ale nemyslim si to, ze to je tak jasne. Treba takova Azarenka ma podle mne neskutecny moznosti...,ale vidis prijde zraneni, a je to...pro ni v haji...
Treba takova Masa je fakt neskutecna gazela se skvelym servisem ...., ktere vestili velkou budoucnost...no, jako 5GS neni malo, ale za 10let...muzes take rict, ze nic moc, vzhledem k jejim dispozicim...a tomu, co se o ni rikalo;)
Nevim, co je uplne spravna nota...drit vic na servisu..? asi jo...
pohyb? asi jo....variabilita v uderech? asi jo...krokovani? asi jo...atd. Jenze tohle drou plus minus vsechny...
...a kdo bude z nich nej...to nevime:)
Nebo o co opiras, ze ma nej potencial?
Reagovat
LukasH
Potenciál uměla a umí naplno využít Serena. Jenže je to prostě v ní, umí si při zápase navodit stav, kdy jí to takhle jde a když se jí nedaří, umí to zase zvrátit. Proto je tak jedinečná.
Podle mě je zbytečný pořád říkat, který jednotlivý aspekty by měla Petra zlepšit. Servis? Vždyť ho umí. Pohyb? Na svoje poměry ho má teď hodně dobrej, atd. atd. Pokud se Petra dostane do pohody, jde jí to všechno. Pokud v tý pohodě není, nejde jí nic. Pak může drilovat servis jak chce, ale při zápase ho nepoužije.
Jasně, že povrch servis neovlivní, ale povrch ovlivní sebevědomí a sebevědomí je pro dobrej servis nejdůležitější.
Petra je schopná hrát na těch ostatních površích dobře, to už předvedla. Všechno je o tý pohodě. Ve Wimbledonu je v pohodě, líbí se jí tam, cítí se tam dobře. Proto tam hraje, tak jak hraje. Po tomhle zápase řekla, že se dobře necítila. Nikdo ani ona neví proč....
Petra má obrovskej potenciál, ale co to vlastně je? Jako má hráč horší a lepší forhend, tak má Petra horší schopnost navodit si pohodu během zápasu......
Vlk má pravdu i s tou Mášou. Petra může ještě do konce kariéry přidat ještě 2 GS ("obávám se" tedy, že to budou jen Wimbledony), ale Serena z ní nebude...
Reagovat
pepin
Proto jsem napsal, že by potřebovala k sobš lidi, kteří by se o ten její psychický stav neustále starali. Kdyby nebyla ve Wimblasu v psychické pohodě tak by tam nepředváděla to co předvedla. Já také netvrdím, že za prvé je sevis všechno, ale je to základ viz. Serena, tvrdý servis také není všechno, viz. dnes zápas Aga versus Caro, ale je potřeba jej umět variovat. Petra má všechny předpoklady jej využívat jako hroznou zbran, ale musí jí psát, což se v poslední době neděje. A ted by mělo dojít k rozboru, proč tomu tak je atd. Svůj potenciál předvedla v plné kráse v letošním Wimb. a myslím si a nejenom já a řekli to jiní znalci, že v daný čas by bylo naprosto jedno kdo by proti ni stál na druhé straně.
Reagovat
LukasH
Jenže nemůžeš to všechno hodit na lidi kolem, tzn. na její tým. Slyším spoustu kritiky na Šafáře. Může jí pomoct, ale ne to úplně změnit. Kdyby to bylo tak jednoduchý, proč nebylo úspěšnějších víc hráček, co na to taky mají? Jedna věc je to takhle říct - starat se o psychiku, druhá je to praktikovat v reálu. Serenu do toho nejde zatahovat, protože s tou se těžko některá současná hráčka může měřit. Sereně nemusí vůbec jít první servis, ale má tolik variací, že to může jet všechno přes 2. podání. Ta je skutečně schopná měnit styl hry během hry - pokud dá do sítě plochej úder, tak začne hrát topspiny. Tohle Petra bohužel takhle neumí, no.
Servis Petry je veliká zbraň, ale jak už se tu psalo, souvisí to s tím, jak hraje. Pokud jí nejde nic, nepůjde jí ani servis. Ve WImbledonu z ní sršelo sebevědomí a servis nebyl problém, dokonce ani, když prohrávala s Venus a byla 2 míče od vyřazení. Přesto neztratila sílu. Proto je už vlastně třeba rozdělit Petru ve WImbledonu a Petru mimo Wimbledon - to jsou 2 Petry...
Reagovat
Fandina
Uvědomila jsem si, že ono vždycky asi bude zajímat, jaké by to bylo, kdyby Petra měla jiný tým. Přece jenom ty výkyvy jsou a tak to asi po čase napadne každého. Jak by hrála pod jinými lidmi.
Reagovat
Sonja
No joo, holt nemohly všechny 4 ženské zápasy být takový terno, na jaký vypadaly:-):-D
Reagovat
EllNino
http://www.protennislive.com/LSHD/main.html?year=2014&wkno=33&eventid=M024&tour=2&lang=en&ref=http://www.wtatennis.com....no tak Petra zřejmě zase s Ekaterinou, to sna ne :/ ...Klárka má Flavii, tam bych i možná věřil, hrály spolu už tolikrát a Klára nebude favoritka, to by mohlo vyjít, a Barča má kvalifikantku, tak se uvidí :)
Reagovat
EllNino
Takže Petra musí zahrát fakt dobře, no snad jo Peti, já věřím, že tam si vzpomeneš po dvou prohrách :) ...Jak Káťa, tak Roberta budou nesmírně těžký, ale uvidíme :)) ..a prosím, opravdu se koukejme jen na nadcházející zápas a ne na pavouka..
Reagovat
smazaný uživatel
No to je pech fakt. Lepší by byla asi Roberta, ale čekám Káťu. Třeba se Petra chytne, v New Havenu se jí poslední dva roky daří... Půjdeme pěkně míček po míčku a snad to nějak půjde. ;-))
Reagovat
EllNino
jako vždy, míček po míčku, prostě se chytí, ale rozhodně ji tu nepohřbívat ..:)
Reagovat
PetaM
Cože? Na rozehrání jednu z těch dvou? No mě snad šlehne ...
Reagovat
PetaM
Doufám, že Bobina vytáhne v prvním kole excelentní tenis a Ekaterinu zničí.
Reagovat
smazaný uživatel
no, nechcu Bobinu podceňovat, ale hádám repete s Káťou. Dál opravdu netřeba koukat. Bude to těžké..
Reagovat
tommr
pro Petru v současný formě je každá soupeřka těžká. V zápase s Makarovovou aspoň dostane příležitost složit reparát a Vinciový má taky co vracet ...
Reagovat
EllNino
snad to dá :) ...
Reagovat
tommr
no měla by, protože jinak by to byl pěknej průšvih. V New Havenu obhajuje lonský finále tj. 320 bodů ....
Reagovat
smazaný uživatel
Jakej průšvih? Je to jenom sport. Když prohraje, svět se kvůli tomu nezboří.. :-)
Reagovat
EllNino
no kdyby, tak holt spadne no ...ten turnaj mistryň si musí vybojovat sama, nikdo jí nepomuže :D
Reagovat
Fandina
Ona je Petra tak nevyzpitatelná, že vlastně nelze přesně vědět, jakou má formu. Na druhé straně je to vlastně výhoda, že je šance pořád očekávat, že může vyhrát. Dokázala to mockrát, takže určitý v uvozovkách bonus. Ale samozřejmě třeba pro sázkaře je nespolehlivá ... úsměv
Reagovat
Fandina
zase hrubka, moc se omlouvám nevyzpytatelná ... úsměv
Reagovat
LukasH
Kam on, Sirína!!!
Koukám, že forma se postupně vrací.:):)
Reagovat
PetaM
Kéž by kéž by :)

Snad vygraduje na US Open.

Ale to Cincy jí prostě přeju ... To ještě nemá :)
Reagovat
LukasH
I by si po dlouhý době přišla na pár bodíků.
Reagovat
dadaft
je po ptákách,,,,,,,,,,,
Reagovat
PetaM
Jelena jí neměla breaknout. Serena se úplně nasrala :D :D
Reagovat
babolat.cz
co by tam jankovic delala?
Reagovat
PetaM
Dotáhnou to do TB bez breaku :D Ale takhle je to lepší :)
Reagovat
smazaný uživatel
Už sa strašne teším :)
napište aky zapas by ste chceli vidieť. :)

ja osobne Vika- Petra , konečne po dlhej dobe :)
Reagovat
PetaM
Jo, ve finále klidně :D :D Ať si Aza obhájí body :D
Reagovat
Fandina
tvoje příspěvky se mi zatím líbí! Držím palce dál! Pojď pojď pojď!

Jinak finále Petra Caro!
Reagovat
smazaný uživatel
POJD POJD :D
Reagovat
Fandina
Finále samozřejmě PETRA LUCKA a po Wimbledonu to myslím naprosto vážně. Pojď pojď pojď!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Já bych si přál v ženské hře Smitková vs Siniaková ale to je nemožné :)
Takže Šafářová vs Kvitová nebo Azarenkove
Muzske hre by to byl Štěpánek vs Murray
Reagovat
smazaný uživatel
Agnieszka vs. Venus :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ana vs. Aga, Elina vs. Madison a treba taky Tomas vs. Andy by se mi libil :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Petra-Lucka OF, protože jinak se Petra do ČF prostě nedostane.. :D A do ČF Viku nebo Vee. :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Jelena nemože vyhrať.
Reagovat
dadaft
už se zvedá, konečně se začla pohybovat uvolněněji, v prvním setu byla tvrdá jako dřevo.
Reagovat
smazaný uživatel
no dlouho ta "uvolnenost" nejak nevydrzela...;/
Ted to uz asi pujde rychle,...
...nebo jeste nejake steblo?
Reagovat
PetaM
Jedeme Serčo, jedeme! :D :D :D
Reagovat
tommr
dneska spolu s Date-Krumm porazily ve čtvrtfinále silnej španělskej pár Muguruza+Suarez Navarro jasně 7:5 6:3 ... :)
Ještě v průběhu dneška se o postup do semifinále bude pokoušet i Lucka Šafářová spolu s Pavlyuchenkovou proti americkýmu páru Kops-Jones+Spears ...
Reagovat
PetaM
Andrea překvapuje!

Že by si konečně našla zdatnou náhradu za Lucku H.? Kéž by :)
Reagovat
tommr
myslím si, že Date-Krumm je jen dočasná náhrada za Zheng Jie, která je momentálně zraněná ...
Reagovat
PetaM
No jo, ale tak třeba příští rok :) :)
Reagovat
smazaný uživatel
S Date-Krumm byla domluvená jenom na Montreal a Cincy.. :-)
Reagovat
Frick
Který naše hráčky vlastně vyjma angliny ovládaj dobře další cizí jazyk? Jistej jsem si jen u Petry C. s francoužtinou.
Reagovat
EllNino
Květa Němčinu :D ..
Reagovat
EllNino
Klára říkala, že umí španělsky v rozhovoru pro protenis.cz z RG 2010 :)
Reagovat
Frick
Jo, ta jo. Ale Ivet zřejmě mluví s Jürgenem německy, co?
Reagovat
EllNino
nene ...Ivet německy neumí :D ...Bára taky ne :D ...Ivet říkala taky v tom rozhovoru z 2010, že se německy učila, ale neumí, takže prej neví, proč to říká :DD
Reagovat
rib
já bych odhadovala, že Šafi bude možná umět německy, když jako dítě hodně trénovala v Rakousku. Ale kdo ví, když tam bývala s tátou, možná to nepotřebovala... A co Andrea, ta by mohla trochu lámat italštinu, když má přítele Itala, ne?
Reagovat
Frick
Tenhle mechanismus je hlavně u vztahu rodič - dítě, ne? :o)

Když jsme u toho - Katka Siniaková - ruština (tušim, že se jí i učí ve škole, takže je tam nejen rodinný zázemí)
Reagovat
smazaný uživatel
Myslim, ze Lucka umi nemecky, rikala to v nejakym rozhovoru...
Reagovat
Fandina
Co se týká kluků, tak určitě německy Jirka Veselý, protože tam dlouhou dobu 9 nebo 11 let bydleli, chodil do školy, atd.. Mluvil o tom i po nějakém vyhraném pozápasovém rozhovoru letos v Dusseldorfu.
Reagovat
Sonja
Proboha Jeco, co to je za hru? Všechny míčky doprostřed kurtu a ještě nedostatečně dlouhý...Serena se nemusí ani hnout, všechno hraje víceméně z místa.
Okamžitě se vzpamatovat a začít ji trochu honit po kurtu!:-D
Reagovat
Sonja
To né, hrozně špatný výkon...spousta chyb, špatná taktika...:-(
Doufám, že bude 2.set lepší, ale moc tomu nevěřím
Reagovat
dadaft
vypadá to líp. ))
Reagovat
smazaný uživatel
Ideš.
Reagovat
EllNino
Niculescu je fakt případ, hráčka typu Karolíny s ní očividně nemuže hrát, protože ji uslajzuje k smrti, tedy v tomhle případě k výprasku :)
Reagovat
Frick
1:6 1:6

No to je šílený :-( Snad ty poslední výsledky nejsou předzvěstí nějakýho jalovýho období sezóny.

No ale skoro to začíná vypadat na to, že Karolína není nějaká "hard only" hráčka. Letos se je daří / nedaří tak na všech površích stejně. Vlastně možná nejlepší výsledky měla na antuce - viz. finále na slušně obsazenym turnaji v Norimberku, kde porazila Kerber a svedla velmi tuhý boj s Bouchard. To se asi dá hodnotit výše než finále v Pattayi....
Reagovat
Fandina
Já bych to spíš viděla na Niculescu blescu záležitost. Výsledek je doslova nářez.
Reagovat
smazaný uživatel
Rena to da na 6:3 6:1 , tipujem.
Reagovat
tommr
průběžnej žebříček WTA k dnešnímu dni tj. po kompletně odehraným třetím kole turnaje v Cincinnati.
Čísla v závorce znamenají bodovej náskok nebo ztrátu na Petru Kvitovou.
Hvězdička znamená, že hráčka postoupila na turnaji v Cincinnati do čtvrtfinále.

1. Williams, S. 8720 (+2914) *
2. Halep 6750 (+944) *
3. Li 6170 (+364)
---------------
4. Kvitová 5806
---------------
5. Radwanska, A. 5590 (-216) *
6. Sharapova 5175 (-631) *
7. Kerber 4550 (-1256)
8. Bouchard 4368 (-1438)
9. Jankovic 3695 (-2111) *
10. Ivanovic 3690 (-2116) *
11. Wozniacki 3100 (-2706) *
12. Pennetta 3074 (-2732)
13. Cibulkova 3002 (-2804)
14. Errani 2885 (-2921)
15. Šafářová 2825 (-2981)
16. Suarez Navarro 2790 (-3016)
17. Azarenka 2783 (-3023)
18. Makarova 2630 (-3176)
19. Petkovic 2400 (-3406)
20. Williams, V. 2340 (-3466)

Petra Kvitová v Cincinnati neuspěla a už třetí týden po sobě přišla o body do žebříčku.
Přesto zatím zůstává na čtvrtým místě.
Předstihnout jí ovšem ještě můžou Aga Radwanská (pokud dojde do finále) a Sharapova (pokud získá titul) ...

Lucka Šafářová se díky postupu do osmifinále posunula už na 15.místo což je její kariérní maximum ...

Z ostatních hráček stojí za zmínku hlavně propad Azarenkový ...
Reagovat
smazaný uživatel
azarena spadla riadne. ked sa jej na us open nebude dariť a vypadne ešte pred 4. kolom...

Serena musi vyhrať Cincy inak to nejde.

Kvitova škoda že nepostupila do QF, chcem aby konečne dobehla Li a po dlhej dobe bola opäť v TOP3.

Annička musí aspon do SF aby dobehla Jankovic :) #AJDE
Reagovat
lars
Pokud fandis Petre, tak nemuzes fandit Anne, nebot ji muze odsunout z Turnaje mistryn.
Reagovat
PetaM
Na tom přece nezáleží :) Petra si to musí uhrát sama. My to za ní neuhrajeme. :)
Reagovat
smazaný uživatel
ale možem fandiť obom. :*
Reagovat
tommr
pokud nebude Li Na startovat na USO tak jí Petra zcela určitě předstihne bez ohledu na to jakej výsledek ona sama na USO udělá.
Petru ale zase nejspíš předstihnou Aga Radwanská a Sharapova takže z top-3 asi opět nic nebude ...
Jinak výměna postavení mezi Ivanovicovou a Jankovicovou je vysoce pravděpodobná. Těžko předpokládat, že by Jankovicová byla schopná porazit Serenu a Ivanovicová bude proti Svitolinový jasná favoritka. ...
Reagovat
PetaM
Petra vyhraje US Open, takže pohodička :D :D :D
Reagovat
lars
Skoda , ze Aga nepadla s Lisickou v Montrealu :((
Reagovat
smazaný uživatel
nie je to škoda .
Reagovat
tommr
včera nebyla nejmenší šance, že by jí Lisická mohla porazit.
Jsem ale zvědavej jak si Aga povede dneska proti Caro. Wozniacká je ve formě a na Agu může doléhnout únava po těžkých bojích v Montrealu ... :)
Reagovat
lars
Sak ne vcera , ale v Montrealu mela padnout ,tam sance byla
Reagovat
smazaný uživatel
z kvaldy sa do hlavnej suťaže dostane:
1. Peng alebo Anna
2. Karolina
3. Garcia alebo Zarina
4. Belinda :) alebo Čepeľ.
5. dufam že Krystina alebo Grace ale je aj Lauren
6. Varvara alebo Sorana.
Reagovat
EllNino
Karol právě prohrála 1. set 1:6 a ještě si neudržela servis, Nicule ji musí pořádně deptat :D
Reagovat
smazaný uživatel
Nicule dobre hraje debla s Klarou ale inak sa mi jej hra vobec nepači ,čo uder to slice.
Ja verím že to Karol otočí. Karol ale aj Krystina mi nieedy pripradaju bez emocii.
Reagovat
EllNino
Někdy ? :DD ...jo deptá, frustruje, já nevím co včechno :D
Reagovat
smazaný uživatel
dobre vždy .D :D :D fakt :D uplne , da aut - pokerface . da winner - pokerface. žiadne POJD , C'MON , POME , LET'S GO, AJDE , DAVAJ nič :D :D :D to mi tam u nich chyba.
Reagovat
dadaft
bekhend nehraje jen slajs, útočí přes něj, dokonce si forhend obíhá na bekhend. ))))
Reagovat
dadaft
Varvara už ne.
Reagovat
smazaný uživatel
Varvara už vypadla?
Reagovat
smazaný uživatel
Dal by niekto (tommr :D alebo kto to robí :D ) po semifinale predbežný rebríček? prosím :)
Reagovat
smazaný uživatel
http://live-tennis.eu
Je tam WTA i ATP, ale občas tam mají chyby.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
diky moc
Reagovat
smazaný uživatel
Zákulisní info!! Wawrinku si údajně ihned po zápase odvedla policie s podezřením na manipulování zápasu. Má být údajně napojený na sázkařský gang. Jeho start na US Open je ohrožen.
Reagovat
smazaný uživatel
to by vysvětlovalo ty náhlé vzestupy a pády, u Novaka se to dá v této době docela pochopit, u Petry a Stana to nepochopim
Reagovat
VlS
Hele, už je po okurkách a na lov je kachen je zas brzo.
Reagovat
smazaný uživatel
kde jsi to četl
Reagovat
smazaný uživatel
Můžeš sem hodit nějaký zdroj?
Reagovat
smazaný uživatel
dyť si to vycucal z prstu, nevěřim tomu, i když to tak vypadá :D
Reagovat
smazaný uživatel
dělá si srandu .-)
Reagovat
smazaný uživatel
.
Reagovat
smazaný uživatel
www.zklamany-sazkar.cz
Reagovat
smazaný uživatel
kolik ti prohrál? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Však jo, mě to taky hned připadalo jako vycucané z prstu, jen jsem ho chtěl přitlačit ke zdi :-)
Reagovat
dadaft
gratulace Aleksandro, Lepčenková je určitě velmi dobrý skalp na úvod kvaldy, ale bude to ještě fakt těžké - je to tam našlapané dobrými hráčkami.
Reagovat
rib
pěkný rozhovor!!! A dodávám, tak si Petro hlavně užívej, ono se to s tím timingem usadí a POJĎ, POJĎ, POJĎ!!! Pro TP, Agent Provocateur :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
POJD POJD POJD POJD
Reagovat
Fandina
... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
... smiech
Reagovat
smazaný uživatel
go go go!!!
Reagovat
smazaný uživatel
C'MON! je asi aj tak naj.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale zas takový POJĎ nabylo tady na TP tolik nových významů a takové hodnoty, že to nelze považovat pouze za prachobyčejné povzbuzování...
Reagovat
smazaný uživatel
jo
Reagovat
Fandina
pojď pojď pojď
Reagovat
rib
jojo, cožpak takové POJĎ, až někdo zahlásí JDU aneb v duchu výše vedené diskuse o jazycích je viens :-))), pak nevím, zda nepřejmenujeme Tenisportál na P..enispočkál... pardon, jsem ráda, že je pátek!!!
Reagovat
freeteepek
Já samozřejmě chápu, že Petra má svůj styl a že z toho nehodlá ustupovat. Tak ať aspoň proboha nedělá ty dvojchyby, to nemá s povrchem nic společného:-( Když dá 9 dvojchyb, tak to znamená, že hodně riskuje i druhý servis. Proč má ale jenom 2 esa, tj. o 1 míň, než Svitolina, která dala jen 3 dvojchyby? S tímhle ultraagresivním stylem je kvalitní servis základ. Povrch nepovrch, chyba je očividně spíš v hlavě...
V komentářích na Wimbledonu od bývalých hráček a hráčů (šampionů) zaznělo, že Petra má tak velký talent, že bez ohledu na povrch by se jí mělo dařit všude. I když pochopitelně její hře nejlépe vyhovuje tráva a nejméně antuka. Na hardu by Petra dokonce mohla vyhrát i nějaký GS (zde evidentně záleží, jak vyjde počasí - v Austrálii hrozí horka, v NY zase vysoká vlhkost) Martina Navrátilová si dokonce myslí, že Petra může být úspěšná všude (2011 přece Petru v Paříži až po velkém boji vyřadila pozdější vítězka Li Na a předchozí turnaj v Madridu Petra vyhrála).
Mě z toho vychází, že Petra má pořád ještě rezervy ve všech aspektech hry. Při větší snaze může hrát, bez ohledu na svůj somatotyp, lepší obranu a nemusí se jí tolik bát. Je třeba ji více a lépe trénovat. Na druhé straně se mi zdá, že její servis není tak účinný, jak by mohl být. Její podání by mohlo být, vzhledem k její postavě a síle, ještě rychlejší. 180km/hod. je, vzhledem k jejím fyzickým dispozicím, málo. Je třeba na tom všem ještě máknout.
Reagovat
smazaný uživatel
ktovie čo sa Petre počas zapasu honí v hlave.
Reagovat
smazaný uživatel
...ale jo, servis jasne...
Ale rychlost neni stejne vsechno. Servis je teda dost zajimavy orisek...nekde jsem videl zpomalenou studii Johna Isnera behem servisu, opravdu neskutecne propracovany, do servisu je zapojeno cele jeho telo, neskutecna prace jak ten "neohrabany somatyp" John zpracoval...;) rezervy jsou vzdy a ve vsem...nekdy jsou vic videt, neb mas horsi den, nekdy mene, ale pracovat na nich, urcite...

V kazdem pripade na trave a na betonu je to take rozdil na prijmu, tak zalezi,...v muzskem tenise ty rychlosti ti to dokazi vic asi smazat (ale ne nahodou tam vic ty esa padaji, nebo prijem konci mimo kurt), ale v zenskem to je uz hezka "alchymie". Takze asi zapracovat take na nejake variabilite nejen na rychlosti;)

No a na doplneni, opravdu jsem si zkusil jednu zajimavou vec...tedy dat si tu plechovku od micku do ctverce a zkusit ji sejmout servisem...;D)a kolikrat jsem ji trefil?...cimrmanovsky odpovim, ani jednou;D) Muzeme namitnou, ze jsem jelito, a takova Petra profi hracka...ale rozhodne je to mazec....rychlost a presnost,...

Vem si Agu...kdyz se ji podari dobrej tech. servis na trave...je to eso...;) No, takze hodne, hodne a stale hodne prace;) to souhlas.... Ale i na tom "blbem" servisu musis take ten povrch trochu uvzhlednit...kdyz ho spoupnes na trave protihracce pod nohy, neni to podle mne spatnej napad...kdyz to udelas na betonu, zalezi na micku, z kterym asi hrajes..., kdyz to udelas na antuce, tak se da na to lepe reagovat...plus minus...

Jen zhruba...jiste by to nekdo lepe popsal...;)
Reagovat
tommr
za chvilku začne kvalifikaci v New Havenu Karolína Plíšková proti Niculescový. To je na rozjezd hodně nepříjemná soupeřka. Otázka která mi vrtá hlavou ale je proč musí Karolína jako 41. hráčka světa tu kvalifikaci vůbec hrát?
Reagovat
Fandina
Ona jí hraje i 40 Peng. A v hlavní soutěži je 32 tenistek, tak to zhruba tak vychází. Ale koukám že Kája zatím prohrává 0:4 v prvním setu. Snad otočí.
Reagovat
EllNino
no zatim to vypadá, že Metelesku tráví svým antistylem další tenistku :/ :)
Reagovat
smazaný uživatel
Kajka musí isť dalej. Neviete niekto či hraje aj debla?
Reagovat
smazaný uživatel
Karol vyhrála 4 míčky ze 14 po prvním podání. Přičemž dala 2 esa. Celkem drsný :D
Reagovat
smazaný uživatel
a 2 z 10 po druhým.. to už teda takové překvapení ale není :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Divat se na Stana ktery zacne vse vyhazovat je fakt prisernej pohled...
Reagovat
smazaný uživatel
On pokazí pár balonů a pohled na jeho hru je stejný jak když člověk kouká na Kvitovou
Reagovat
EllNino
ono je to dost podobnej příběh :D ...
Reagovat
smazaný uživatel
Ale u něho je to v hlavě on má tu variabilitu úderů neskutečnou a může změnit tempo hry může přijít s plánem B.
Reagovat
EllNino
a u Kvitky to není o hlavě ? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Rozhodně ne už tu byla debata o tom že ona ani žádný plán B mít nemůže ona jede bum prask a buď jí to lítá nebo ne. Wawrinka je jiný případ.
Reagovat
EllNino
to že nemuže mít plán B neznamená, že to není o hlavě ...
Reagovat
smazaný uživatel
To máš pravdu že to nesouvisí ale i tak si myslím že prostě jsou rozdílný případ.
Reagovat
smazaný uživatel
Stan se v tom zas plácá, jak to jen nazvat při pohledu na skóre 6:1 1:6
Reagovat
smazaný uživatel
Ten Standa se nam nejak v tom druhem setu ztratil...;)

ElNino: Hele, jestli on nam nezacal moc myslet behem hry,...kdyz mu to tak dobre slo v prvnim;D))))
btw. Komu vic prejes? Stanovi nebo Benetkovi?
Reagovat
smazaný uživatel
Wawrinka projede celej zapas bych si tipl je uplne mimo...
Reagovat
EllNino
:D :D určitě začal, to je jasný...jinak fandím Stanovi :) ty ?
Reagovat
smazaný uživatel
:) Jo asi take vic preji Stanovi;) Ale Benetkovi bych pral aspon jeden nejaky povedeny turnaj;) Takze kdyz s nim Stan rupne, tak to vpoho preziju;)
Reagovat
smazaný uživatel
Krom toho Benetka se fakt snazi, a hraje slusne;)
Reagovat
smazaný uživatel
Hmmm, opet brejk...
Reagovat
EllNino
no je to bída ti povím, tváří se jak Petra už :)
Reagovat
smazaný uživatel
jo...nadseni je fuc...
---
potom i ten lehky slajzik nam jde hooodne daleko...za BL...;)
Mno, pokud by to melo znamenat, ze se Benetka dostane az do finale, tak to i beru;D) Byla by to pekna pecka, teda;)))
Reagovat
EllNino
no už to vypadá nadějně :) ...
Reagovat
smazaný uživatel
No tak doufam, ze to Benetka nepokazi v SF, dostane se do Finale, a konecne za tu svou karieru to vyhraje...aby z toho celozivotniho sportovniho lopoceni neco mel;) Poprve v SF v masters, 9x ve finale v turnajich a nic...32 let, tak aspon jednou at mu to sakra vyjde;)
Kdyz uz to tak vyslo...;)
Reagovat
EllNino
no je to takovej smolař, prohrál pár finále i z mečouna, prostě bych mu to přál :D ...
Reagovat
pepin
Lukáš a Vlček - tak jsem četl ty Vaše komentáře o těch površích a souhlasím jen s tím, že každý má svoje specifikum a na každém se chová míček jinak. Ale to přece víme a určitě to ví i Petra a její tým a tak je zbytečné, aby se na to někdo vymlouval. Musím přispůsobit svoji přípravu a trénink tomu pokud se jedná o tenis, na čem budu hrát. Je to pro všechny stejné, všechny hráčky na tom Wimblasu také hrály a pak jely do Montr. a sem. Již se o tom tady psalo po Wimbledonu, že Petra zahájila trénink docela pozdě a ted se to tady přetřásá, že si nemůže zvyknout na povrch. Takže je potřeba chybu hledat asi někde jinde.
Reagovat
smazaný uživatel
Vytrhnout z celkoveho pohledu ten povrch proste nemuzes...(teda muzes, ale ja nejsem toho moc zastancem:)

...to neni o tom, ze to svalime na povrch, je to o tom, ze ma nedilny vliv na vysledek....spolecne se stylem, somatypem, micemi, psychikou atd...
Jak to dadaft pekne uvedl, jsou tu nejake spojite nadoby, bych jen doplnil, ze jich tu bude vic nez dve...
...my nerikame, povrch za to muze...;) Jen, to, ze s nim musis pocitat...a zapojit do celkoveho hodnoceni...

Spis bych rekl, ze nas rozpor bude v tom, jestli je schopna vic variovat styl, aby to i sedlo na "cokoliv"...muj nazor je, ze asi ano, ale ne asi jak Garbina, Evzenka, Viktorie...no, a ted jeste jak..;)

A tady to kazdy - ty dalsi kroky bude videt ruzne...;)

Pisu ti to jen, abychom se opravdu spravne pochopili....

A pro doplneni: jednou jsme se s panem George_Renelem na idnesu rozpovidali o Lendlovi...a to se mne ted pripomnelo. Ivan byl tak perfekcionista, ze si i nechal nalit stejnej US beton, aby se mohl tzv. zapravit stylove do hry...
....na travu se pripravoval ze stejnym perfekcionismem....no vidis, a stejne houby.;D)

Nerikam, ze tohle je nejaky main klic, ale proste ten povrch z hodnoceni odsunout nemuzes...tedy, ty muzes, ja nechci;)
Reagovat
tommr
taky si myslím, že se vliv povrchu trochu přecenuje a naopak se podcenuje to nejdůležitější tj. správná příprava ...
Petra se po Wimbledonu opět věnovala převážně mimotenisovejm aktivitám a s přípravou na americký turné začala jako jedna z posledních. A ted se hrozně diví, že je nerozehraná a že jí to nejde ...
Lucka naproti tomu začala s přípravou ve srovnání s Petrou o něco dřív, dan nerozehranosti zaplatila už ve Washingtonu a v Montrealu a v Cincinnati už odvedla svoje standardní výkony ...
Ten rozdíl v přístupu je danej hlavně tím že Petru trénuje strejda Kotyza zatímco Lucka má mladýho progresivního kouče ...
Reagovat
EllNino
rozhodně nepřeceňujeme povrch, povrch je hrozně velkej pojem, tráva a beton je jako alfa a omega, Petra začala trenovat tak, jak chtěla, tady z toho zase začínám cítit tvou averzi ke Kotyzovi, ale budiž...
Reagovat
VlS
Bože kluci, přestaňte si už proboha myslet, že věci fungujou tak jednoduše mechanicky a že se dá všechno zvládnout " lepší" přípravou.
Osobně taky Vlkovi říkám, že si myslím, že povrchy ( hlavně trávu) trochu přeceňiuje, ale vy zase přeceňujete možnosti drilu.
Tenis je prostě strašně komplexní sport, vliv fyzičky, psychiky, sebevědomí ( moc i málo může být problém), techniky, taktiky, soupeře, počasi , povrchu, momentální nálady a stovek dalších drobnejch vlivů.
Nebo myslíte, že je Nole nebo Vavroš špatně trénovanej? Holt Petra je na tyhle cěci zesilovač a vlny, kterejma se ro projevuje, jsou větší. Vždyť to víme už aspoň 4 roky a vy to furt chcete řešit trenérem. Vymyslete, jak opravit Petru, ne trenéra.
Reagovat
EllNino
přesně tak, tady se furt řeší trenér, ale trenér není na kurtu, na kurtu je Petra, tam za ni i sebelepší trenér práci neudělá ...
Reagovat
LukasH
Hele já to tady tvrdím celou dobu. Říkám, že kdo si to nezkusí aspoň amatérsky, tak tu psychologii nemůže vůbec pochopit.
Je to tady věčnej boj mezi takzvanejma realistama a pak těma, co jakože Petru obhajují. Jenže si myslím, že já nebo Vlk jsme realisti mnohem větší, protože vidíme Petru takovou, jaká je. Nejsou to žádný omluvy toho, jak hraje. Prostě píšeme, co vidíme. Z Petry nejspíš nebude konzistentní hráčka a těch důvodů je na tisíc. Jenže tady je to samý, co by kdyby. Kdyby vyměnila trenéra, kdyby hrála tak a tak. Taky by to totiž mohlo dopadnout tak, že by se teď plácala někde v první 30 a žádnej druhej Wimbledon by nebyl...
Reagovat
tommr
to nebyly zrovna dobrý příklady pro srovnání s Petrou. Djokovic je světová jednička a jeho výkyvy ve formě jsou minimální a Wawrinka udělal za poslední dva roky asi největší pokrok ze všech tenistů ve světový špičce. Takže jejich příprava je určitě dobrá ...
Reagovat
EllNino
Petra je prostě Petra, velice specifický člověk, kterej nikdy nebude konzistentní jako třeba Simona, ale má prostě někdy období, kdy na ni nemá nikdo a za to jsem moc rád, Petra nikdy nebude mít zápas bez chyb, nikdy nebude pinkat, bude vždycky ta ultrariziková, jak ji známe a já věřím, že se ještě pár uspěchů dočkáme, nezmění to trenér, nezmění to asi nikdo, to se odehrává v Petře a my tu mužeme jen hádat, Petru nepředěláme, my rozhdoně ne ...
Reagovat
smazaný uživatel
Bych te na tu travu poslal;D)))) Nebo aspon na umelou;D))))

Nikde jsem nepsal, ze za neco muze povrch, ale pripustme, ze ten tenisovy obraz se sklada ze vseho, co jsi take rekl, nebo Lukas, Dadaft, ElNino...trakze by to byl obrazek treba jak puzzle, ktery by mel rekneme 10 dilku, to je jedno - jen priklad(povrch, mice, styl, somatyp, charakter hrace, psychika, krokovani-pohyb atd., technika, trener-priprava, styl protihrace - celkem dynamickej dilek, klimaticke podminky atd.)

Tak ja treba chci cely obrazek, nekdo se spokoji s obrazkem bez jednoho dilku, dvou, tri, ctyr, peti atd.

Moje zdurazneni povrchu je jen reakci na to, ze ho dost lidi uplne prehlizi...coz si myslim, ze proste neni dobry a nesouhlasim s tim;)))...muze to potom tak vypadat, ze si myslim, ze on vse resi...no neresi, ale svuj dil proste ma...;)))

...jinak by Lendl mel GS z travy, Kuerten by nevalel jen na antuce atd. atd. Jo ale pokud si nekdo mysli, ze Kvitova je neco ve stylu Azarenky, Busicky, Simony nebo Masy...Sereny...tak dobre...ja si to nemyslim...:)

povrch treba dost precenuje Nadal...uz z travy zacina mit i fobii...;)
Ja jen, abychom si rozumeli;)

Kdyby povrch nemel zadny vliv, tak klidne muzou hrat cely rok na parketach;)
Reagovat
smazaný uživatel
ten koniec s tymi parketami ma zabil :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Reagovat
EllNino
a ty parkety, to je panečku mňamka :D ...
Reagovat
smazaný uživatel
Na tom by Petra sejmula i takoveho Benetku, kdyby mel den blbec na servisu :D))
...no, jedine, zeby zapojil nejake ty ultimatni superskluzy;D)
Reagovat
EllNino
to by mu Petra ale nedovolila :D ...
Reagovat
smazaný uživatel
;)))
Reagovat
pepin
Tak já jsem nikde nenapsal, že by měla Davida propustit, já jsem jen dnes reagoval na Vlčka a Lukáše, kde píšou o povrchu, kde já jsem přece napsal, že si myslím, že povrch až tak za to nemůže. Dál Vlčku k tomu Lendlovi, to máš naprostou pravdu, že ten Wimblas nikdy nevyhrál a co pro to dělal, ale byl x krát ve finále a to je rozdíl. A ještě pár poznámek k tomu co bylo níže napsáno. Je pravda, že kdo nestál na kurtu tak si to ani neumí představit. Já jsem si kurt vybudoval sám pro sebe a tak i když amatérsky tak na rozdíl od zde některých vím aspon jak vypadá raketa.
- freeteepek - zcela s Tebou souhlasím a obzvláště u servisu. Já tvrdím i když blixa zde naznačoval něco jiného, že u Petry je to otázka těžké psychiky a jak jsem tu již nedávno napsal, měla by mít kolem sebe určitě tým lidí, který by s ní v této oblasti pracoval.
Reagovat
smazaný uživatel
Ivan tam byl 2x v tom finale ve Wimblasu, pro doplneni...

Nikdo nikde z nas netvrdi, ze se take nemuze podivat do F jineho GS, nebo ho i vyhrat...
Nikdo z nas nikde netvrdi, ze za vse muze primarne povrch...
neuvzhlednovat ho, je pro mne divne...;)
Jestli se muze zlepsovat?
jiste, nikdo nikde netvrdi, ze nemuze...
Jestli muze hrat jak Azarenka nebo Serena?
No nevim....take bys zadal, aby Aga hrala jak Petra?
Jak rozvijet dal jeji hru?
jak pisu vyse, tohle se muze ruznit nazory...
Jsem vic pro prechody na sit...alternativne, ale tohle neni zadna sranda...to takhle jen od stolu namalovat...ten hrac to asi musi citit....;)

Dale jen takovy doplnujici priklad:

Marie Sarapova: 10 let na okruhu od prvniho vitezstvi na GS, ziskala 5-GS
Petra Kvitova: 3 roky na okruhu od prvniho vitezstvi na GS, ziskala 2-GS

Ta ucinnost neni fakt uplne spatna...vzhledem k porovnani stylu Masy a Petry
...Masa je drzak, a servis diky tem jejim sirokym ramenum jak "vrata" je zabijacky, atd...;D) No nekdo by rek...sakrys, tahle holka by mela mit tech GS za 10 let proste vic...no nema...je to proste sichta;)
Reagovat
smazaný uživatel
krom toho fakt nechapu, jak Masa, takova gazela gazel...se upne k tomu ultra bum...mno, ale je videt, ze se trosku vraci na ten zacatek kariery, stylove...;)
Ono o Mase, kdyz mela 17, tak se rikalo, ze to bude velka vladkyne...no...
5GS fakt neni spatnych za 10let, ale mam pocit, ze se hovorilo o jinych cislech...
Reagovat
Sonja
Postřehl jste někdo tuhle výzvu, nalejt si na sebe kbelík ledové vody?:-D
Tady John, kterého nominovala Caro:-DD

http://instagram.com/p/ruSIffxVSH/
Reagovat
smazaný uživatel
;)
Reagovat
EllNino
Caroline :D ...chudák John tyjo :D
Reagovat
Sonja
Caro se tomu taky nevyhla, tu nominovala Laura:-D

http://instagram.com/p/rr9qKoEH__/?modal=true

A tady teda ještě Laura:

http://instagram.com/p/rrmsm4kH2h/?modal=true
Reagovat
smazaný uživatel
koluje to pro dobrou věc :) myslím, že to začal Andy s Amelií :)
https://www.youtube.com/watch?v=FmkOg8Ltu9E
Reagovat
Sonja
Hopla, koukám, že i Nole je nominovanej...McEnroem:-)))
https://www.facebook.com/photo.php?v=10152684503892238
Reagovat
grandslamy
Zdravim, nemá někdo zkušenosti s propojením streamu třeba z noťase do televize, myslím tím aby stream, který běží na notebooku se přenesl(USB kabelem) do TV. Někde jsem to zaslechl tak se jenom chci zeptat ;)
Reagovat
smazaný uživatel
hdmi, s-video, vga kabel(pouze obraz) nebo wifi, přes usb ti to nepůjde, možná existuje nějakej převodník, musíš pohledat na netu. Nebo si vytvoř vlastní domácí síť, pokud má telka lan, ale asi budeš potřebovat nějaký adaptéry. Hodně záleží na vstupech a výstupech daných zařízení.
Reagovat
VlS
Záleží na konkrétním noťasu a konkrétním televizoru. Dobrej televizor by měl jít bez problému použít jako externí monitor. U Appl zařízení můžeš použít Apple TV, což je WiFi interface mezi zařízením a televizí.
Reagovat
dadaft
ale obraz tedy nebude nic moc.
Reagovat
smazaný uživatel
:D to souhlas, obraz bude nepoužitelnej na celou plochu
Reagovat
VlS
Televizory mají často nižší rozlišení než compy ( full HD je 1980 x 1200) což počítače už překonávají.
Ale myslím, že je lepší mít dobrej satelit a poslouchat Brože, než lovit streamy.
Reagovat
freeteepek
Na USB kabel zapomeň. To je úplný nesmysl. Zřejmě nemáš na notebooku žádný video konektor. Tak to jedině lepší notebook...
Já mám HTC telefon, který podporuje HTC media link. Bezdrátový přenos obrazu z telefonu do TV ve full HD. Pokud si teda na androidím telefonu v prohlížeši chrome spustím stream tenisového zápasu z www.bet365.com, tak se mi přenese prostř. zařízení Media link zapojeného do HDMI konektoru. Kvalita ovšem odpovídá mizernému rozlišení toho streamu. V tvém případě bych zkusil nejspíše zařízení GOOGLE Chromecast, ale to nevlastním a nemám vyzkoušené.
Reagovat
Sonja
Teda těžko říct, který bude zajímavější:-)

1) Serena x JJ: Pro mě osobně parádní dlouholetá rivalita, vždycky mi ty jejich zápasy přijdou obzvlášť vyhecované, obě jsou namotivované, kolikrát až 'nabroušené':-D Povrch v Cincy vyhovuje víc Jece, narozdíl od Sereny tady dokonce brala titul:-) Serena se mi ještě nezdá v úplně optimální formě, proto myslím, že by tenhle zápas mohl mít grády a už se na něj těšííím

2)Aga x Caro: Aga je v parádní formě, vyhrála Montreal, zvedla si sebevědomí...ale co čekat od Caro? Je ve čtvrtfinále velkého turnaje bez ztráty setu, vypadá to, že se konečně i ona vrací do formy? Pokud jo, tak by tenhle zápas mohl nabídnout další skvělou podívanou. Typově jsou si tyhle hráčky podobné- dokonalá obrana, inteligentní hra bez nějakých extrémních výkyvů... Dost mě zajímá, která z nich bude mít ve výměnách větší iniciativu:-)

3)Ana x Elena: Elena je asi jediné opravdu překvapivé jméno mezi čtvrtfinalistkami. Zdá se, že by Ana neměla mít problém, ale já si dobře vzpomínám na jejich zápas na letošním IW, který se rozhodl až v TB 3.setu. Elena už tu porazila dvě špičkové hráčky a je to obrovská bojovnice...Proto myslím, že Ana to mít snadné nebude a zase z toho zápasu může být jedno pořádný drámo. No snad přecejen s dobrým koncem pro Ančí;-)

4)Maria x Simona: Tyhle dvě hráčky se postaraly o nejlepší zápas sezony (aspoň podle mě) - finále RG. Tohle je sice menší turnaj a potkávají se dřív, ale stejně věřím v další parádní zápas- Maria s jejími bombami, vřeštěním, vražednými pohledy a šikovná Simča jako taková 'tichá voda...':-))
Reagovat
smazaný uživatel
asi najviac zaujimavý bude Aga x Caro
čakám dlhe výmeny & inteligentnu hru od oboch ako si už napisala :)
by the way. odkedy Aga tak pridala na razancií uderov? Včera som sledoval zápas proti Lisickej ale BoomBoomSabine sa mohla oproti Age skryť. Aga nerobila chyby ale jej forehand aj backhand boli oveľa silnejšie ako inokedy.
Reagovat
Davor1
Sabine nemala šancu, je úplne mimo a vyhadzuje sa ešte viac ako Kvitová, tá keď nezačne niečo so sebou robiť, tak poletí poriadne dolu...Aga hrala len na pol plynu a aj s tým jej povolila 2 hry...
Zdá sa, že hrá trochu agresívnejšie, už v Montreale proti Makarovej hrala podobne, vo finále s Venus to bola skôr jej typická hra...na čom však pridala poriadne je zvukový prejav, ale znie to celkom sexi :-D
Verím, že dnes si s Caro v poľskom derby poradí a v semi zabojuje so Serenou ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Sabine mi pride trochu ako Nasťa. Forehand & Backhand dobrý (+ Sabine ma k dobru to vynikajuce podanie) ale čo sa týka turnajov tak je to hrozne. Maju potencial obe ale nevedia ho využiť.

K Age x Caro , mam ich rad tak narovnako ale myslím si že teraz vyhrá Caroline. :) Chodź !! Powodzenia. :)
Reagovat
Fandina
Zajímavé budou všechny, jsou tam bývalé a současná jednička a dvojky. Kromě Eleny, ta je tam výjimkou, novou krví. Kdy se to takhle sejde.
Já osobně jsem nejvíc zvědavá na Mária Halep a Caro Aga. A držet budu palce Caro a Aničce.
Reagovat
smazaný uživatel
Aničke tento rok ide riadne.
Reagovat
VlS
Jo, byl to dobrej zápas, (RG), ale pro mě asi nej antuka byla Lucka Marie ve Stutgartu. nejvíc vůbec uragán Petra ve finále Wimblu, z toho mě pořád ještě mrazí.
Reagovat
Sonja
No já jsem Petru ve finále Wimbledonu neviděla, ale asi by mě to nebavilo, pokud to bylo tak jednostranný, jak výsledek napovídá:-)

Každopádně mi nebude vadit, když bude duo Novak & Petra vyhrávat i dál:-D
Reagovat
dadaft
jo jo, jak pravíš, dneska jeden lepší zápas než druhý,,,,,,,,,

večerní skouknu oba, to je jas.
v noci si budu muset vybrat, oba dva nedám,,,,,,, - no, asi natáhnu budík na čtvrt na čtyři (brutal no).
Reagovat
smazaný uživatel
se vsim souhlas;)
jen s tim nej. zapasem sezony, ja mam vybran jiny povrch, travicka a Petra x Vee..."chlapsky" tenis v zenskem provedeni;) Ale je to spis kvuli tomu povrchu, proste jsem travinovy typ;)

Jinak na antuce se mne dost libil zapas Evzenie x Karliccka...uplne mne to uchvatilo;) Ale nejvic mne uchvatil zapas mladoucke Slovenky Karol Ann take s Vee;) Byla to paradni tenisova pecka;) Doufam, ze se bude tehle slovenske Karenine vest lepe a lepe;)
Reagovat
Sonja
Tak tys těch zápasů určitě viděl víc než já...:-)
Já jsem to tvrzení 'nejlepší zápas sezony' založila na více faktorech- jak na kvalitě hry, tak na důležitosti zápasu, dramatičnosti, rozdílných stylech atd. atd...
Prostě to byla pecka:-P
Reagovat
smazaný uživatel
Mám Petru rád ale skôr vyhrá zápas s niekym z TOP10 ako s niekým z tretej desiatky. :/ Veľa šťastia na US Open, moje favoritky su Maria, Petra, Genie ale najväčšia favoritka pre mna je Serena. Dufam že vyhra 3 titul za 3 roky, predsa tu nebude ešte dalších 5 sezon tak nech dominuje teraz :)
Reagovat
Davor1
aha, tak preto v tejto sezóne neporazila jedinú hráčku z top10 ?? :-)
Reagovat
smazaný uživatel
7 hráčok je nič?
2x Mariu
2x Kerberovu
1x Jankovic
1x Viku
1x Na Li

kde žiješ?
Reagovat
smazaný uživatel
ospravedlnujem sa
myslel si Petru :D :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
ja som myslel že Serenu :D
Reagovat
Davor1
v pohode, stane sa ;)
Serene prajem tiež, mám ju veľmi rád, ale až keď vypadnú Simona, Aga a Angie ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Absolutne sa mi nepači jej hra a minule som čital tu v niektorých komentároch niekto napisal že ako može Genie niečo z backhandovej strany padať do kurtu, že ho ma fakt hrozny. Nech sa radšej pozrie na backhand Kerberovej. Ona len nastavuje raketu. Ma ho fakt hrozny. Genie ma oproti nej vynikajuci backhand.
Reagovat
LukasH
Protože s nima skoro vůbec nehrála...
Reagovat
smazaný uživatel
keby podavala vyrovnane výkony tak by mohla byť No.1 ale je to Petra. Hádam trochu zmení hru na minimálne percento UE + vylepší podanie. Ma ho veľmi super a k tomu ľavoruke ale chýbajú mi v jej hre esa.
Reagovat
Davor1
to už je jej problém, na Wimbledone mala celkom šťastie na súperky, ináč nebyť odstúpenia Sereny v Madride, tak by nebola v jedinom semifinále WTA turnaja v tejto sezóne...to potom ťažko natrafí na top1O hráčku...mimochodom, v tejto sezóne prehrala s Jankovič, Sharapovou a Simonou...
Reagovat
LukasH
Wimbledon je kapitola sama pro sebe. Tam fakt nerozhodovaly soupeřky...jináč je to pravda, no. Petra bez toho Wimblu letos nic moc neuhrála. Jenže tuhle statistiku nemám rád (s těma soupeřkama), protože v top 10 jsou hráčky, na který Petra vyloženě umí, pak hráčky, na který vůbec a pak takovej střed - někdy jo, někdy ne.
Nevypovídá to o ničem, protože když byla Sara v top 10, tak jí Petra porazila spíš než nějakou 40. A zase naopak - Venus, která sice v top 10 není, ale dokáže je zcela nahradit a s Petrou to vždycky byly "epic battles".
Reagovat
smazaný uživatel
Sara nepatri do TOP10 a som rad že konečne vypadla a dufam že sa tam už nevrati. Absolutne sa mi jej hra nepači a k tomu mi je aj nesympaticka. Asi ako všetky talianky. (možno ešte Pennetta je good)

K Petre - je to pravda, to o Venus. :)
#EpicBattles vo Wimbledone som ju nestihol celu ale spominam si na minulý rok v Tokiu :)
Reagovat
LukasH
Se vším souhlasím s Vlkem. Jsem rád, že tu napsal i rozbor o površích. To si málokdo takhle uvědomí a přitom to zřejmě bude mít mnohem větší váhu než se na první pohled zdá. Až teprve když napsal, že se Petra snažila v roce 2012 trochu změnit styl, mě to trklo. Jak vyhrála US open series, měl jsem z toho tenkrát takový smíšený pocity. Říkal jsem si - jako jo, hraje dobře, ale kde jsou ty její pecky? Jak všichni Petru známe, tak mi to přišlo takový nepřesvědčivý, takový neúplný, co se týká Petry.
Ono se fakt všechno krásně říká z obýváku před televizí, ale když se nad tím člověk vážně zamyslí, tak i tým kolem hráčky tápe, jakej styl je pro ní ten nejlepší a obvykle se vždycky vrátí k tomu nejosvědčenějšímu. Petřin tým zjistil, že tenhle tvrdě agresivní styl je pro Petru přece jen nejvhodnější, což se prostě, ať se to někomu nelíbí, potvrdilo. Petra s tím úplně jasně vyhrála Dubaj, Tokyo a letos Wimbledon. A společným jmenovatelem těch turnajů bylo, že soupeřky metla jak velká voda. Takže se usoudilo, že to prostě bude takhle lepší i za cenu těch úletů v prvních a ve druhých kolech. Já s tím souhlasím, protože podle mě je lepší jednou za půl roku až rok vyhrát turnaj (a Wimbledon) než konzistentně dostávat do čtvrt a semifinále...
Freeteepek: pleteš se, jestli si myslíš, že lze změnit styl tak snadno. A když ano, tak je to možná za tu cenu, jak jsem to popsal výš. Z Petry nikdy nemůže bejt Simona, Aga, ale ani Vika. Důvod je totiž ten, že každej hráč používá to, v čem je nejsilnější. U Agy a Simony je to obrana, u Viky je to celodvorcovej tenis s parádní umístěností, aniž by musela dávat takový pecky. Potíž je, že Petra, i kdyby se stokrát snažila, tak v tom nebude svá. Její styl je prostě ten, kterej předvedla ve Wimbledonu. Jedině s tímhle může vyhrávat další turnaje. Pokud to člověk pochopí, tak to zákonitě musí přestat odsuzovat...
Reagovat
martinek37
Je to přesně tak, jak píšeš. Ono jde totiž v první řadě o to, aby se Petra cítila v zápase dobře. A pokud přijde takový stav jako v utkání se Elinou, těžko může měnit v průběhu nějak styl hry. Ona opravdu hraje tak trochu vabank, ale když jí to sedne, může vyhrávat i jiné GS než W. Ale u ní se to prostě musí tak nějak všechno sejít.
Jinak Petra nikdy nebyla zvyklá být nějak drilovaná. Ona se při hře musí cítit dobře, musí jí to bavit. Ta psychika je zrovna u ní hrozně důležitá. Pak teprve může vyhrávat. Přesně to se ukázalo při Wimbledonu. Všechno se u ní sešlo tak, jak bylo potřeba.
Reagovat
dadaft
když Petra zpomalí hru (nebude dávat takové pecky), znamená to, že soupeřky budou mít více času se k tomu správně "naštelovat", což znamená, že budou lépe a razantněji umisťovat, což znamená, že bude víc záležet na Petřině pohybu a bude muset hrát z těžších pozic,,,,,,,,,,,,
jsou to zkrátka spojené nádoby.
a jak říkáš - po mnoha pokusech asi zjistili, že musí hrát hodně raszantně (a tedy i víc chybovat), aby měla šanci vyhrávat.
hráč holt musí ctít svůj styl, daný celkovými možnostmi, to je marný.

==============================

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, při té příležitosti jsem si vzpomenul, jaké pecky dokázala pálit z metrového výskoku Justine Henin. ))
------ http://img15.rajce.idnes.cz/d1502/9/9236/9236003_4cd4d395a57358b22ab5b1bde3af1413/images/torneo-tenis-wimbledon_justine-henin-bfoto-f2180e04-d1d9-102d-8ad4-0019b9d5c8df.jpg?ver=2 ------
neuvěřitelná hráčka!!!
maličká, ale nebezpečná jako ďábel.
(skóre se Serenou úžasných 6-8) :))
Reagovat
smazaný uživatel
Lukas: jo citim to opravdu plus-minus podobne;)

Dadaft: to je jas, Justine byla dablice;)))
Reagovat
martinek37
Justine byla úžasná, měl jsem jí moc rád.
Reagovat
LukasH
Právě no. Jak jsem říkal, i když by se o to Petra pokoušela, tak by se v těch výměnách neudržela.
Justine byla výjimečná hráčka, tady je třeba taky říct, že měla skvělý tělesný predispozice a koordinaci těla. Mimo jiný to měla i Navrátilka. A to se Petra může stavět na hlavu, běhat, cvičit, posilovat, ale nemůže toho docílit.
Reagovat
smazaný uživatel
Citace....>>> No, cítím to tak, že je teď všechno jinak. Po přechodu z trávy na betony to prostě létá úplně jinak a já si na to nějak nemůžu zvyknout. Máme jiné míče, jinak to skáče, jsme v jiných podmínkách a tak.

Jsem rad, ze to Petra konecne uvedla, nebot je videt, ze se ze svym stylem tezce pere, kdyz jde o prechod z travy na jiny povrch...coz trochu, a upozornoji hnidopichy....trochu podporuje tou mou myslenku kolem povrchu...nebot tech faktoru je tam pochopitelne vice, treba zminuje i mice, ze...;)

A ted sepc. pro Petru, ikdyz tohle asi cist nebude;) Ale treba nahoda je blbec...;)

Mila Petro,
vubec si z toho nic nedelej. Tohle je proste tezky a tvrdy sport, a myslim, ze Ti to nejde vubec blbe, ba naopak. Dostavas ze sveho potencialu a somatypu celkem slusnou ucinnost, aspon podle mne, proste nejses Azarenka nebo Evzenie...no.... Mozna vic si chodit na tu sit by Ti mohlo dat vetsi radost ze hry;) a to by mohlo ubrat potize s udrzenim vymeny na betonech...treba...ale jinak podle mne to chce hlavne klid, nebat se jit do dalsiho turnaje, nemyslet o tom, co bylo...;) Hlavne se proste dobre naladit, sakrys;)
Na USO nemam nejaka prehnana ocekavani jak nekteri kolegove, takze budu spokojem za kazdou dobrou hru a postupem...dal...;))) A ikdyby se Ti jen darilo na tech specifickych povrsich a podminkach, tak porad to bude celkem slusna ucinnost a vysledek. Jak si vezmes Safare na USO, tak urcite zahrajes to, co se da...a na co zatim proste mas;)
Takze preji hodne odvahy do dalsich boju, a take abys byla v jine pulce pavouka na USO nez Lucka pochopitelne;))))
Jak rikavam na kurtu, kdyz se nedari, tak ani souperove UEcka nepomuzou;D))) Kasli na vsechno, a jed proboha hlavne do NY s nadsenim;) Na ocekavani lidi se proste vypr...;)))) Hlavne, abys sama byla nejak spokojena, nebot nejhorsi je se divat na hracku, ktera se utapi ve smutku, to se fakt neda...vem si nejake spec. hodiny od Lucky, ta se smeje porad...ikdyz vypali mic na tribuny...no;)
Reagovat
smazaný uživatel
Takze good luck, a fakt zkus vic k te siti, tam Ti to fakt paradne sekne;))) Bo jak tam min chodis, toz to jsem zase na srajdu ja;D)))
A v tom Novem Pristavu si to proste uzij a pekne si zatrenuj;)))
---
Toz treba to zabere;DDD))))
Reagovat
smazaný uživatel
No pro Lucinku mam pouze jedinej vzkaz....za 1GSL, my vime, ze jsi uz pripravena dobre, takze ten pohar uz ceka;) Pitomost je vyhravat Cinci a tam se udrit, kdyz nas ceka NY a tezka prace...;)
Reagovat
smazaný uživatel
A jeste symbolicky pro Johna:
Toz preji Ti chlape, aby se Ti hlavne nestalo to, co minuly rok, ze plnej dum na centru behem Tveho zapasu fandil souperovi...to bylo fakt drsny;)
Reagovat
smazaný uživatel
Jeste par "vzkazu" bych mel...ale budu stridmy, a posetrim ten optimismus na dalsi tyden;D)))
Reagovat
EllNino
Vlku, krásně napsáno :D ...kéž by takhle uvažoval každý
Reagovat
smazaný uživatel
Akorát se mi to blbě čte - bez čárek a háčků a ty předlouhé věty. Trochu mi z toho švidraj oči. Jen pro upřesnění : podle tebe má Azarenka a Bouchard větší talent než Petra ? Nebo to chápu špatně ? Máš rád Lucku, to jsem snad pochopila, ale opravdu myslíš, že vyhraje US Open ? Já totiž mám trochu problém dobře pochopit, co chceš napsat.
Reagovat
LukasH
Ono záleží, co považovat v tenise za talent. Když hrála Petra finále Wimbledonu, říkal jsem si v tu chvíli, že neexistuje lepší hráčky. Na Petřiny údery koukám vždycky s otevřenou pusou. To je taky důvod proč jí fandím a přes všechny ty prohry fandit budu. Je ale pravda, že pak se předvede úplně jiná Petra, fakt úplně někdo jinej (viz. poslední zápas).
Radwa nebo Halep ve mě tenhle wow pocit nikdy vyvolat nedokážou, ale jsou konzistentní ve výkonech a stabilně porážejí slabší soupeřky, což se o Petře rozhodně říct nedá. Takže je otázka, co je vlastně ten talent. Pokud údery - ano, tam vede Petra. Pokud odhadnout situaci, měnit rytmus, přizpůsobit se atd., tak tam bych si troufl říct i jako skalní fanoušek Petry, že to ona rozhodně do vínku nedostala...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak zase s tema udarama bych neprehanel. Kdyz vidis, co treba Aga dokaze zahrat tak bud to je proste zlata ruka a nebo talent. Samozrejme nikdy nebude mit takovou ranu jako Petra ale treba me naopak to wouw vyvolava Aga. Petra samozrejme ma talentu spoustu ale to i spousta ostatnich hracek a zase v nejakych jinych castech hry. Celkove se tezko urcuje kdo ma jaky talent atd., protoze to je vec, kterou kazdy vidi trochu jinak.
Reagovat
LukasH
Já jsem se tu nechtěl hádat o hráčkách. Odjakživa se mi líbí ultraagresivní styl, takže proto to tak mám. Vím, že Aze fandíš a máš k tomu stejnej důvod jako mám já když fandím Petře. Mě zaujala Petra, Aga tolik ne a ty to máš naopak. Je to čistě subjektivní záležitost.
No vždyť to jsem přesně psal, že talent není jen o jedný věci a schválně jsem srovnal Agu s Petrou jako dvě úplně odlišný hráčky...
Reagovat
smazaný uživatel
LukasH - Ja tim chtel jen napsat, ze ten talent se tezko posuzuje, protoze to je dost vec uhlu pohledu te dane osoby. I Petra treba na siti ma obcas vazne dobrou ruku napriklad. Kazdopadne jen talent nepomuze, kdyz ho nepilujes, praxe je dulezita. A taky jsem chtel jen dodat, ze kazdy (spise jiny, protoze nejaci si spise museli tenis vydrit) hrac/hracka ma talent v jine casti hry. Jinak jak pises, nekdo obdivuje to a jiny zase tamto a v tom je to hezky :-)

VlS - presne tak. To jsem tim taky myslel, jenom jsem to treba spatne napsal. Nemel jsem v umyslu vyzdvihnout Agu pred Petru, kazda ma neco jineho. A jinak ja mam rad vice stylu a v kazdem mam minimalne jednu oblibenou hracku. Myslim, ze tak rozlozene to je nejlepe, protoze se neda koukat furt na tu stejnou hracku nebo na stejne hrajici hracky. To ruznorodost stylu je super...
Reagovat
VlS
Když to vezmeš tak, že nejvíc oceňuješ " ohnivé střely" tak se mimo Sabiny, Sereny a Marie nikdo Petře ani neblíží, když nejvíc oceňuješ odvahu hrát na hraně a bez ohledu na následky, tak je srovnatelná jen Lucka.
Když někdo miluje jemnou techniku a šachové partie, tak obdivuje Agu, kdo miluje konzistentnost, bude obdivovat Simonu. Vždyť je to fajn, že je to mnohobabrevné.
Reagovat
blixa
A když mám nejradši Petru, Agu, Andreu a Venus, tak oceňuju co ? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Podobne to vidim jak asi napsal Lukas...nejde jen o uder...

...pro doplneni.... rozhodne je treba zohlednit somatyp hrace, nejsem expert, ale treba vidim v Azerence, Evzenii, nebo i te Garbine vice moznosti variovat styl, diky moznostem v pohybu, a co jim telo umoznuje...ale to nejak neznamena, ze Petra je spatna hracka...takhle si to proste nemuzete vysvetlovat...kazdy je necim specificky...
Hodne treba dulezity je i charakter hrace...atd.

Proste to neni jen tak, ze si neco nalajnujeme, nebo namalujeme podle jednoho turnaje.

Diakritika: nepouzivam CR klavesnici...cestinu uz take tolik neovladam, jde mne to hur, za to omluva...budu se nejak zase vic snazit...
Reagovat
smazaný uživatel
Jo jeste k te Lucce.
Ano mam ji rad, neni to z toho duvodu, zeby byla prevratnou hrackou, ale rad si vybiram ty, ktere musis fakt ze sebe dostat vic...vic bojovat o to sve misto na kurtech...rad takove hracky podporuji;)))
Krom toho ma peknej usmev;D)))) Ale mam treba hodne rad Spanelku Karliccku za to jaky styl tenisu predvadi...coz je uplne jina soputez nez Petra, nebo Lucka...;)))

...ve WTA muze vyhrat GS uz pomalu kazda hracka...do dvou let si myslim se jeste spicka vic vyrovna, vzhledem i k celkovemu vyvoji v tenise...za posledni dva roky bylo videt jak se pomalu situace meni... priklad z letosniho Wimblasu, nebo AO je do oci bijici...v SF na trave Lucka, ve finale v Australii Dominika...

Podle mne si to tady nekteri moc jednoduse lajnuji...konkurence ve WTA je velmi pestra, vyrovnana....ano hodne je to i o Serene, ale zensky tenis se opravdu meni kazdym dnem...jistot malo;D) A v tom je ta nejvetsi krasa....WTA.

Pokud vyhrala Samanta USO,;) tak nevidim problem, proc by se to nemohlo podarit treba Lucce, a nejen ji;)
Reagovat
smazaný uživatel
Dík za vysvětlení... Já bych to Lucce taky rozhodně přála, mám ji ráda ze stejných důvodů. A jak tady píšete o tenisu... jedině souhlas, ačkoliv jsem si dávno nezahrála... Tenis je skutečně krásný sport , někdy nevyzpytatelný, ale pro mě prostě nejkrásnější. Tak se zas budu těšit, až Lucka do toho šlápne a Petře se vše sejde a bude válet...
Reagovat
smazaný uživatel
;) Tak ty vis mnohem lepe nez ja, kolik veci maji v tenise vliv...a asi bys to napsal o dost lepe...nez ja, jako amatersky pinkalista;D).
Ale...jedno mam tu takove jedno povidani, abych te rozesmal, mozna i Sojecku;)

> Nedavno jak jsem trcel na kurtech, jsem hral zapas proti fakt dobremu souperi, kamosovi...tezko se reaguje na jeho FH, opravdu ho ma neskutecny, on si vzal nejakeho prof. trenera, a opravdu se tezko prehrava...je to takovy "blazen", co jak uz neco dela, chce byt v tom proste nej....

Toz reknu Ti to tak: Prvni dva gemy jsem ho drtil, ani si necuch. Od zadni lajny se mu daval kraceny prohozy, ze z toho supel, ani si nesahl....a vis co jsem si rikal pro sebe? Hele Vlku, co se deje, ty magore. tobe to jde, a po takove nucene prestavce...;D)))) Jenze hned jak jsem si to rekl, zacal jsem se tzv. snazit ...o treti gem jsme se tahali tak dlouho jak trval cely set...jsem mel tolik BP, nakonec jsem ten treti projel, a reknu Ti, rikal jsem si vpohode, jedu dal...jenze jsem byl tak utavenej, ze mne zacaly ty udery haprovat...ted ta snaha...a zacal jsem vyhazovat...na druhe strane pochopitelne poznamka...uf, tak to jsem potreboval, abys zacal vyhazovat;D)))) Hele potom behem nekolika minut to slo rychleji nez hokajdo...2:6 a ja jsem mel dost;D)))
Takze jsem to zabalil...uz se to nedalo...bylo taky strasny horko, takze on byl taky spis pro pivo a bazen;)

Ovsem nejvetsi ponauceni z tohoto zapasu je, a ne poprve: jak jsem se utavil, a zacal projizdet, tak hned mne nastartoval ten muj nejaky instinkt chodit si na mic telem, jak zacatecnicke jelito....tenis je "magorina", podle mne nejtezsi sport...tisic a jedna malickost...
A pokud to nemas v ruce jak Fedex...tak te dokaze dostat dost veci, i jen povrch jak trava, jako Nadala...a podle mne mas uplne jedno, kolikrat si na tom pinkal...tenis je fakt drsnarna, ale zase ta nekonacna volnost na kurtu to udelat na 1000ce a jeden zpusob mne fascinuje asi nejvic;D)))ikdyz jsem spis na tenis jelito...ale co uz, je to proste pekny sport;)
Reagovat
EllNino
krása :D ...já si vždycky říkám, nesmíš u toho tenisu moc myslet dozadu a přemejšlet a rozumovat, co si moh udělat jinak, to je nejhorší věc, pak nejde nic, set a zápas a ani se nenaděješ ...jak říkáš, dokud jsi v "tranzu" a jde ti to, je to dobrý, pak si začne pro sebe promlouvat a je to v háji, začneš se, jak ty sám říkáš,"snažit", a snaha tě zavede na onen svět..
Tenis je krásnej sport, je to tak vrtkavá hra, nikdy tam není nic jistýho, pamatuju si na zápas ještě z žáků, hrál jsem proti svýmu o pul hlavy menšímu kamarádovi, já mám 175 cm, on teď tak 160 :D ...mlel sem ho set a kousek, pak jsem si začal zkoušet ruzný finty a uplně jsem vypadnul z rytmu a bylo po 2. setu, nakonec jsem to prohrál a byl jsem tenkrát fakt hodně nasranej, protože jsem to prohrál, ani nevím jak ..:D
Reagovat
smazaný uživatel
Noooo to je ale krasny prikladecek;)))
Ja bych rekl, zebys ty specialne, vyhrabal z kazdeho zapasu nejakou tu perlicku;) nebo aspon vice...takovych...
---
No ja mam spis jen takove obcas crazy perly z toho amaterskeho pinkalismu....
...ale jednu jeste dam k dobru...je to fakt uz hodne davno, nekolik "tucnych" let. Dohodl jsem se s jednim opravdu hracem, ktery toho nejak nechal, meli jsem kolem 16ti...on proste necitil, ze v tom bude uplne nej...jeste obcas trenoval, ale tak nejak v klidku.
Takze jsme se dohodli, ze si zahrajem v jedne telocvicne, jako dobre...vse tam bylo, co potreba, lajny atd., ale na tenis...eh...moc asi ne;)))
Byly tam takove tvrzene parkety, pekne to bylo nalakovane....clovece jak si dal dobry plochy uder, ktery sel nizko nad siti....to nemelo vlastne zadnej odraz;D)))) To byl primo tenisovy masakr;D)))) jo nejakych 6-7 gemu ve trech jsem uhral, ani si to nepamatuji...vic ani ranu...ty udery, se nedaly moc sbirat, spis jsme se oba obcas sami sbirali jak sel mic ven z kurtu.... sels proti zdi;D)))) To byla asi nej. tenisova pakarna, kterou jsem zazil....no par bych jeste mel, ale necham si to na nejake dalsi nase klidne tenisove chvilky;D)))

Ovsem ty bys neco mohl jeste prihodit;)
Reagovat
EllNino
Ty parkety hele, to je moc super záležitost, vlastně nemáš šanci ani reagovat, protože hned máš míček zasebou, aniž bys občas i stačil napřáhnout k nějakýmu obrannýmu uderu, prostě masakýrek, nejlepší je, když vytáhneš lobem nějakej super dobrej téměř winner v hale, jseš celej šťastnej a najednou uslyšíš takovej ten plácavej zvuk, že ti to štrejchlo o strop ...to bych vždycky zabíjel :D ...veškerý usilí nazmar jen kvuli tomu, že jsi v hale :DD
Reagovat
smazaný uživatel
;DDD)))
dobry...
...jj, outdoor je outdoor;)

...si pamatuji na jeden RG, na Chelu, jak jeste hral, myslim to bylo s Rosolem...byl jsem v kanclu, tak stream...no a jak byl Juan Ignacio blize ke kameram, a dostal se do toho sveho oblibeneho modu, "skocim si na tribunu" a otamtud to budu odpalkovavat zpet;), tak byl chvilemi videt jen Rosol;D)))) nejen Juan, ale i ten micek mimo zaber kamer;D))))) Byl to opravdu komicky zapas, jeste k tomu ten Rosol mu to tam porad pral....takze si se obcas koukal jen na jednoho hrace, a nikdy si moc nevedel odkud to prileti;D)))
A jak mu to zkratil, tak nejadnou Ignacio v obraze a stihal;D)))
Trochu mne to pripominalo tenis kombinovany s baseballem....co si pamatuji tak Ignacio to vzdy na svou metu stihal, takze postoupil zaslouzene;D)))) Ovsem v mensi hale by byl v haji ;D)))
Reagovat
EllNino
Jooojo, to si taky dobře pamatuju, RG 2010 předtim dal Lukáš Malzera :D ...
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda, že tu nejde dát like... :-)))
Reagovat
Fandina
Když si to takhle napsala, tak to beru jako náhradu. A souhlas. Přidávám se ... LIKE
Reagovat
freeteepek
Za víc jak měsíc po Wimbledonu si už Petra na nový povrch mohla zvyknout. Při herním stylu na dvě rány to zvykání jde pochopitelně pomalu. Je třeba se dostávat více do výměn. V zápase i v tréninku. Petra opravdu působí dojmem, že hraje bum bum tenis a nic jiného neumí. Myslí si, že když nezabije míč, zabije ho soupeřka. Jenomže to přece neplatí na každou hráčku. Jsou hráčky, které dát velkou ránu ani neumějí, tak je zbytečné na to tak tlačit. Jindy by zase mohla takovou útočně laděnou hráčku zpomalením hry vyvézt z rytmu. Když se podívám na Radwaňskou, Halepovou - tak ty opravdu nedávají rány, ale spíš se snaží trefit dobrý úhel. Zvlášť proti Šafářové se Halepové tímto způsobem výborně dařilo eliminovat Lucky útočnou hru. A nebo třeba vysokými míči. Jenomže to by Petra nesměla hrát všechno na plocho...
Mě děsí ta věc, že Petra se už od začátku zápasu se Svitolinou necítila dobře. Takže ta prohra byla jako by předurčená. To nějak nechápu, pakliže Petra nebyla nemocná, proč se cítila nedobře. Jako zkušená profi hráčka by s tímhle měla umět bojovat. Každý jsem někdy unavený. Někdo si jde pak lehnout, jiný naopak zaběhat. Co na to její skvělý psycholog Šafář? Spolupracují spolu už tři roky. Proč jeho metody zabírají jen na trávě?
Reagovat
Fandina
Já mám dojem, že se necítila dobře spíš fyzicky. O přestávce odešla do šaten a celkově je tam asi vedro a hrálo se ve dne. To jen k tomu poslednímu odstavci. Myslím, že to bylo myšleno fyzicky.
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, těžko říct, také mě to znepokojuje. Jedna věc je jistá, my to tady od stolu, ehm vlastně od počítače nevyřešíme. Chtělo by to určitě nějakého rádce, snad psychologa, ale proč tak najíždíš na Šafáře ? Já si myslím, že svoji práci dělá dobře. Myslím si, že je to stále ten tlak toho očekávání....Ve Wimbledonu byla Petra suverénní a téměř dokonalá. Každý čeká, že to bude zase takové i v Americe. Další věc mě trochu udivuje : Že v Kanadě, Americe jsou špičkové hráčky neustále zavaleny akcemi - tu rozhovor, tu různé sportovní pseudoakce a tak dále a tak podobně. Proč tato úlitba ? Chce to především trénovat a hrát a ne pořád klábosit do kamery....
Reagovat
smazaný uživatel
To je asi také problém těch překladů, cítila se špatně psychicky či fyzicky nebo oboje ? Domýšlejme si.....Ale Peťe fandím, prostě hrála špatně, ale naděje na další Wimbledony je. Tam se jí daří a bude dařit nejlépe. Lendl byl výborný hráč, jednička, vyhrával GS ,ale halt na Wimbledon neměl. A jak poctivě trénoval a dřel ! A prostě to nešlo.
Reagovat
Fandina
Ona se zase dost potila, tak já to spojovala spíš s fyzičností, ale je fakt, že nevíme, jak to vlastně řekla, jak píšeš. Jinak škoda, že to teď Petře nevyšlo, ale uvidíme, teď ještě před USO bude hrát, tak se to třeba zlomí a bude líp. Podle toho co Petra píše, tak měla asi ten pověstný den blbec, snažila se, ale nic. Tak jako třeba Ivan, jak píšeš, na Wimbl pech a jinak super.
Reagovat
smazaný uživatel
Jeho metody celkem zabiraji, kdyz je tzv. IN s ni na turnaji...nerekl bych, ze jen na trave...
...muj nazor je(pro nektere mozna sileny), ze letos na RG hrala fakt asi nejlepe, co jsem ji tam videl...pred tim, to spis bylo o stesti, a o tom, ze ji souperky jeste nemely tak nactenou...mne se jeji hra celkem libila...

Jeste se mne libila v roce 2012, ale to byl rok, kdy dost zkouseli si pohravat s jejim stylem...rekl bych, ze ho i stabilizovali, jenze neprineslo to zadny GS...ze...coz prineslo negativni reakci nejen od fans...

...takze je to jenom o tom, co od ni lide ocekavaji...v zahranici treba znam uplne negativni nazory na jeji hru, ze je nepohledna a silena...a casto k tenisu to ma daleko...na druhe strane toho extremu si ctu u jejich obdivovatelu, ze to jedna z nej. tenistek na Svete...no nevim...byl bych opatrny s tim jake jsou oba pohledy...

Ale treba v roce 2011 na RG, a dosla snad az do CF, jeji hra byla fakt nekoukatelna, tedy aspon pro mne...

Zkus si ji porovnat treba s Garbinou, Evzenii, Azarenkou, tedy celkem vysokymi hrackami...promin, ale potencial tehle je podle mne vetsi...coz nerikam, ze Ptera je v haji, nebo neco takoveho, nebo horsi atd. Ale je to dost o tom, co ocekavame od hrace, a jake jsou asi jeho moznosti plus minus....

Takze zustava tu viset otazka: Opravdu ma na to predvadet na jinem povrchu hru ala Evzenie, Viktorie, nebo Garbina...???

Masu neuvadim...je dost specificka. Serenu take neuvadim, asi chapem, ze to nema smysl porovnavat...
Hracky jako Aga, Simca, no to asi take nema smysl vubec, neb uplne jine somatypy a styly...

Mno kazdopadne to bude zajimavy zaver roku...muj tip je, ze se rozehraje nekde na TM;) proste tip kopirak 2011, jen doufat s tim, ze na US to nebude prvni kolo...;) uz kvuli tomu Safarovi.
Reagovat
smazaný uživatel
Hrala tam moc dobre. Tu prohru s Kuznou bych ji vubec nevycital, protoze to je proste pani antukarka. Je jedno na kterem je Kuzna miste na zebricku, na antuce vzdycky patri mezi nej hracky a samotna antuka ji pridava 30% k vykonu. Hlavne ten obrany bekhend, ktery hrala ze zkluzu proti Petre byl jeden z nejlepsich uderu, ktery jsem letos videl. A vykon Petry letos na RG byl moc dobry. Ty jeji UE pramenily hlavne ze skvele obrany Svetlany.
Reagovat
smazaný uživatel
Reaguji na toto:

...muj nazor je(pro nektere mozna sileny), ze letos na RG hrala fakt asi nejlepe, co jsem ji tam videl...
Reagovat
smazaný uživatel
Vážení, to jsou zase diskuze. Vysoká úroveň. Jako Petra jsem zklamaná. I z toho, že vlastně dobře nezahrál nikdo z našich ( i když Šafinka se snad stydět nemusí, ale mohla Halepku dát. ). Trochu ztrácím optimismus, že by naši uhráli dobrý výsledek na US Open. Uvidíme. A mohu napsat suše : Ať se jim daří ! anebo emotivně : Pojď, pojď, pojď ! Je to konečně to samé.
Reagovat
babolat.cz
fandino, kolik máš nyní nicků?
Reagovat
smazaný uživatel
nechám stranou fakt, že je to hloupá otázka a na hloupé otázky se dávají hloupé odpovědi. Kdybys byl znalec vyjadřování, tak bys hned viděl, že člověk skrývající se za fandinou a člověk ... za fanynkou5 jsou dva rozdílní lidé, nikoli dva různé nicky používané jedním člověkem. Pouze komentuji ráz diskuze vedené níže. A vyjadřuji svůj názor na úspěšnost našich tenistů na US Open a nakonec fakt, že jim budu fandit a držet palce. Co je na tom špatného či kontroverzního ?
Reagovat
fazil
Nechapu, co porad vsichni cekaji. Kvitova nikdy nemela a nebude mit konzistentni vysledky. Bud ji to tam pada, nebo ne. Kdyz ji sedne povrch-jako treba trava a k tomu ma jeste extremni stesti na los, ze cestou nepotka lepsi hracku, tak proste ten turnaj vyhraje(WImbledon). Proto nikdy nebude svetovou jednickou a ani by si to nezaslouzila. Ale v top ten se snad udrzi a dva grandslamy uz ji taky nikdo nevezme, takze vydelano...
Reagovat
freeteepek
Dovol, abych Tě upozornil, že v tenise horší vypadávají, zatímco lepší postupují dál. Tvrdit, že silné hráčky vypadly ze slabými a proto s nimi potom Petra nemohla prohrát, je nesmysl.
Reagovat
LukasH
Myslím, že opravdu nemám růžový brýle, ale dovolím si tvrdit, že ve Wimbledonu nebylo lepší hráčky. Nejlepší hráčka druhá po Petře byla Venus. Fakt jsem se na všechny zápasy koukal a Petra by si poradila s každou.
Úplně sdílím názor Vlka. Není to jen o rychlosti povrchu, ale o odskoku a typu míčů. Je evidentní, že Wimbledon po všech stránkách Petře vyhovuje. Má tam nejlepší timing, nevynucených chyb mininum a i ve svý nejhorší formě tam udělala solidní výsledky. Myslím si, že letošní wimbledonskou Petru by zastavila jen Serena v nejlepší formě...
Reagovat
smazaný uživatel
No pokud by se opakovala první vítězství Kvitové z Wimbledonu bylo by dostatečnou náplastí výhra Turnaj mistrin
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.ctopen.org/Players/?intloc=headernav
Reagovat
PH94
Tak Karolína po premiérovém vavřínu na 10 000 v Michalovicíh ovládla i Pardubickou juniorku. Finálový zápas jsem sledoval na netu a hrála opravdu moc dobrý tenis. Že by další naše velká naděje? :)
Reagovat
PH94
Od Petry se asi bohužel nikdy nedočkáme nějakých konstantních výkonů a výsledků,ale pokud to nahradí tím,že občas vyhraje grandslam a nebo jiný velký turnaj,tak mi to zase tolik nevadí:D V top 10 by se i přes ty její výkyvy držet měla. Určitě je lepší být hráčkou,která je sice nekonzistentní ,ale dokáže vyhrát velký turnaj než někdo,kdo pravidelně končí ve čtvrtfinále a na velký turnajový vavřín nikdy nedosáhne :)
Reagovat
s7RanG
Fandino, zhoř.
Reagovat
Fandina
na hranici?
Reagovat
smazaný uživatel
Co to je "zhoř" ty negramotný imbecile?
Reagovat
PetaM
Slovo zhoř neexistuje. Ale pokus dobrý :D :D :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
možná myslel tchoř, ale to mi taky nedává smysl :/
Reagovat
blixa
Nebo "zduř" ? Že by s ní chtěl zachlastat ? :D
Reagovat
PetaM
Zduř? Hm ... Na to je v tom slově až příliš moc chyb :D :D :D
Reagovat
blixa
Tam žádná chyba není protože je to slang :D
Reagovat
VlS
Zhoř je obec v kraji Vysočina. Třeba je to informace, kde mají rande.
Reagovat
blixa
Zhoří je v Čechách asi 8, identifikace to nedostatečná :D
Reagovat
PetaM
Já myslel jako že myslel místo zhoř zduř.

Že ve slově zhoř udělal tři chyby, než by se dostal ke zduř :D
Reagovat
blixa
Jo tak :D ... noo, u někoho je to hned ;-)
Reagovat
freeteepek
No, jestli myslel tu vesnici, tak akorát zapomněl na velký písmeno na začátku - jedna chyba. Jinak by tam přece nedával tu čárku a na konci tečku...
Reagovat
PetaM
Asi na sebe chtěl upozornit, jaké zvíře zde zastupuje, netuším.
Reagovat
Fandina
Třeba nám to vysvětlí, co od Fandiny chtěl.
Reagovat
babolat.cz
a proč si na to reagovala odpovědí "na hranici", když to slovo neexistuje??
Reagovat
smazaný uživatel
možná to pochopila stejně jako blixaa Na Hranici je její oblíbená hospoda :D
Reagovat
blixa
:D :D
Reagovat
PetaM
Někteří už jsou proti hlupákům tak vycvičení, že si v hlavě automaticky překládají jejich "správně napsaná slova" do normální řeči.
Reagovat
slacker
Poradek je pro blbce inteligent zvlada chaos. A jak je to pravdive rceni je i celkem videt v tom kdo a jak tu vyvadi.
Reagovat
PetaM
Ubohý argument. Nevíš, jak zamaskovat svou deb*litu? :)
Reagovat
Cico93
Už to prehánaš s tými stupidnými nadávkami na Slackera;(
Reagovat
PetaM
Až přestane reagovat on na mě, já přestanu reagovat na něho. Jak snadné. Ale to nepochopí ;)
Reagovat
slacker
Kdybys radeji resil co kdo rika nez kdo rika co.
Reagovat
mac.hall
Pro , ty , co se snaží dívat na hru Petry objektivně , to nemůže být žádné překvapení. Dalo se to po euforii ve Wimbledonu očekávat. Petra má ve své hře zcela bezkonkurenčně nějvětší výkonostní výkyvy na okruhu s tím , že skvělou hru předvádí jen ojediněle. To , co někdy na kurtu předvádí viz její zápas se Svitolinovou, je až k neuvěření. Ostatně to vyplývá i z výše uvedené odpovědi na dotaz : "Po přechodu z trávy na betony to prostě létá úplně jinak a já si na to nějak nemůžu zvyknout. Máme jiné míče, jinak to skáče, jsme v jiných podmínkách a tak. Trefuju míče někdy moc brzo a někdy zase moc pozdě, takže je to o tom načasování." K tomu asi není třeba co dodávat. Jedná se o základní tenisové dovednosti a pokud s nimi má po letech, co je na okruhu takové zásadní problémy, pak asi není možné od ní čekat zázraky.
Reagovat
blixa
Není žádný "objektivní" pohled. Jen spousta subjektivních. Tedy pokud si se nerozhodl stát se "objektem" :D ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Prosím nevíte či příští týden se zučastní nějakého turnaje Smitková nebo Siniaková?
Reagovat
PetaM
Siniaková jede na US Open do kvalifikace. Smitková zřejmě nikde nehraje ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Prosímtě kvalifikace na US Open začíná už příští týden?
Reagovat
PetaM
Jo jo, kvalifikace začíná už příští týden :) Je tak velká, že by víkend nestačil :) :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jejda to tak rychlo utíká , za 10 dní už začíná US Open to jsem si nemyslela že až tak rychlo čas letí,
Reagovat
PetaM
To je relativní pojem :D :D

Ale ano, za chvíli US Open a člověk se ještě nedávno díval na antuku :D :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
"ale nevyšlo to a já si nejsem úplně jistá proč."

Je neskutecny, jak ona sama i jeji tym postrada sebereflexi , vzdyt to je zapas od zapasu... to ji nedokaze nikdo rict at hraje mice s vetsi rozvahou, klidem a za pouzivani mozku ?
Reagovat
blixa
Kdyby to bylo takhle jednoduchý ! Ale skutečně čím dál víc jsem přesvědčen, že problém není v psychice.
Reagovat
Cico93
Kvitova je typ tenistky. ktorej to tam buď padá, alebo nepadá. Nič medzi tym ona nemá, žiadný plan B môj názor.
Reagovat
blixa
Tak to je zřejmé, :D asi ani plán B v jejím případě mít nejde. Otázka je, co a jak ovlivnit, aby to tam padalo co nejčastěji. A tady si právě myslím, že v psychice to není.
Reagovat
PetaM
No, plán B je zrealizovatelný v každém případě.

To snad každého normální člověka napadne, že když pecky a risk nefunguje, že je třeba něco změnit ...
Reagovat
blixa
Když je to základ tvojí hry tak to nejde měnit. Víc univerzální tenistka může mít plán B ale Petra ne.
Reagovat
PetaM
Nevím no, jak to má Petra nastavené v hlavě :D Ale tak vydělává si celkem dost, takže to funguje :D :D
Reagovat
VlS
Ty nemáš nikdy den blbec, kdy zkazíš na co sáhneš? Jestli ne, tak my, kterým se to občas stane můžeme jen závidět. A buď opatrnej, on i tobě někdy přijde.
Reagovat
slacker
Vcera Bara Spotakova, zoufale ji to neslo a v rozhovoru prozradila ze obetuje jeden hod a hodi ho treninkovym tempem aby se srovnala s technikou a jak to krasne zafungovalo. Petra nic takoveho pripraveneho nema.
Reagovat
blixa
Tenis není oštěp že. A to že tohle zafungovalo u Báry neznamená, že to je nějaký účinný plán B. Že to zrovna, možná že náhodou vyšlo je super ale Železného z toho braly mrákoty. On sám za celou kariéru nic takového neudělal, i když mu to nešlo.
Reagovat
PetaM
Petra občas dává takové outy, že by jí s oštěpem ani Barča nepřehodila .... :D :D :D :D :D
Reagovat
VlS
Ptám se pisatele, jestli nikdy neměl den blbec. Neptám se, jak se Bára vyrovnala se svým problémem.
Reagovat
slacker
A ja zase zpochybnuji ze den blbec je neco s cim se neda uspesne bojovat.
Reagovat
slacker
A proc jses vubec ptal pisatele na jeho den blbec? Nechces tim neco bokem naznacit o Petre?
Reagovat
smazaný uživatel
Já bych se tolik nedusoval , kdyby to bylo poprvy , ale tohle uz je nekolik let ... Takze na "den blbec" bych to urcite nesvadel :D

Proste me neuveritelne zarazi , jak v tomhle trendu muze pokracovat, vzdyt tenis neni vysoka skola , nevychazi mi risk , tak zvolnim , prizpusobim se ...
Reagovat
Fandina
že to takhle dopadlo. Snahu jsem také viděla, ale i to že to opravdu nějak nešlo. Díky za rozhovor a samozřejmě moc držím palce dál. Peti pojď pojď pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
Umři.
Reagovat
PetaM
S inteligentními komenty se v poslední době roztrhl pytel, jak vidím.
Reagovat
Fandina
tak nějak ... anebo další ublížený a pohoršení provokacemi nicku Fandina ... to víš, takové pojď pojď pojď nebo ostré diskusní střety s Fandinou, viz anketa Rogera někoho nenechávají spát ... co kdyby náhodou jim Fandina něco napsala ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Strčte si prosím navzájem prsty do prdelí.
Reagovat
mayday
Četl jsem diskusi před pár dny na téma komentářů typu Peti pojď pojď pojď a Gríšo go go go a musím se postavit na stranu těch, kterým to vadí. Nestačí napsat, že držím palce dál, je ta poslední část nutná? Chápu, že je těžké se s tím smířit, ale některým lidem je to opravdu protivné to neustále někde číst. Tím nechci rozvířit diskusi na toto téma, na to nemám chuť ani čas, je to jen můj názor.
Reagovat
Fandina
Vadí ti, že někdo píše pojď pojď pojď? Provokuje tě to? Tak si toho nevšímej, není to o tobě. Sorry. Tebe se to netýká, nikdo ti to nenutí.
Reagovat
mayday
No když to neustále někde čtu, jako uživatel TP, tak to sorry, to se mě to týká. Názor je takovej, že to otravuje, kdybys napsala držím palce nebo něco, tak je to lepší než číst neustále pod každým článkem infantilní go go go apod. A teď sorry, jdu do práce.
Reagovat
PetaM
Každý má svůj styl psaní, někdo píše pojď pojď pojď a někteří dělají gramatické hrubky a vůbec jim to nevadí. To zase nebaví číst mně. Každý musí v životě něco překousnout.
Reagovat
Fandina
Samozřejmě. Je to moje povzbuzování. Postupem času jsem k tomu dospěla. To bychom si nakonec mohli vyčítat to, že někdo třeba říká nazdar hodiny a jiné věci. Hodně fandím a těm svým to tam prostě napíši. A co?
Reagovat
PetaM
Někomu se třeba nemusí líbit suché "přeju hodně štěstí", nebo "tak vyhraj, budu držet palce". Takové suché nudné fandění, TŘEBA. A taky ho nikdo nekritizuje. Lidi mají tolik problémů a ještě si vymýšlejí nové :D :D
Reagovat
mayday
Kriste pane.
Reagovat
blixa
Když už se dovoláváš Krista, víš že nemáš brát boží jméno nadarmo !! ;-)
Reagovat
mayday
Co se týče hrubek, když někdy ty výtvory čtu, mám pocit, že ti lidé teď museli vylézt z jeskyně snad.
Reagovat
PetaM
Jako, člověk udělá občas nějakou chybu, ale když jí dělá opakovaně, neopraví si ji a tak, no to je hrůza :D To už radši překousnu to pojď pojď pojď, než ty hrubky, to mi úplně trhá oči :D (především teda spojení holky vyhráli :D :D )
Reagovat
slacker
Holky vyhrali je uplne stejne jako holky vyhraly. V mluvene reci to nepoznas a tvar vyhrali neni patvar. To ze to nekdo kodifikoval do pravidel a nekomu to dokonce trha zily. Nevim nevim co teprve kdyz uvidi holki vihrali, to uz musi byt na pravde bozi :-)
Reagovat
PetaM
Není to to samé, ale s tebou o tom diskutovat je vyloženě k ničemu :D
Reagovat
babolat.cz
já osobně oželím občasný překlep, což se stává často při psaní na klávesnici. Horší je dementní opakování jednoho a téhož slova, které absolutně postrádá smysl.
Reagovat
Fandina
smysl to má, je to povzbuzování, ale evidentně to nechápeš
Reagovat
Roger_Federer
si myslim, ze to zadny smysl nema, ani pro toho koho povzbuzujes, ani pro tebe..Pokud by sis to jen myslela a pokazde to sem nepsala, nestalo by se vubec nic..Kdyby si byla primo na kurtu nerekl bych ani slovo.Takhle je cele tvoje tvrzeni, ze sem nechodis diskutovat, ale jen fandit blamaz, protoze kdyby sis to doma napsala na papir, bude to mit stejny efekt jako kdyz to neustale pises sem pod kazdy svuj koment..Tvuj problem je ze si absolutne netoleratni a neberes nazor vuvec nikoho jineho , kdo ti co napise..
Reagovat
Fandina
kdybyses už věnoval někomu jinému? To podle toho co tu píšeš, se tu potom musí psát vůbec nic. Jeden píše to a druhý to. Já nerozebírám, že vůbec nepíšeš česky a se samými překlepy. Děláš to, je to tvoje věc. Nech na každém ať si píše co chce. Nejsi tu od toho, abys druhé usměrňoval, vypisoval o nich ankety, neustále jim vnucoval jiné úmysly při psaní tady. Nejsi schopný pochopit, že každý člověk je jiný. Někdo to cítí, dělá tak, druhý jinak. Nejsi tu od toho, abys druhému určoval co má a nebo nemá dělat. Nerej. Věnuj se sobě a jiným. Je tu x nicků. Pokud ti vadí pojď pojď pojď, tak ti musí vadituž úplně všechno.
Reagovat
Roger_Federer
Jsem moc rad ze si to pochopila, doufam ze se tim zacnes konecne i ridit..! Me osobne tvoje pod pod nevadi, je mi jedno.
Reagovat
Fandina
Tak teď jsem to nepochopila já. Čím se mám řídit?
Reagovat
Fandina
Oprava ... kdyby ses, zvlášť, to pak se tu už nemusí psát vůbec nic a vadit už všechno, také zvlášť napsáno. Omlouvám se, sorry a úsměv.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist