Jankovičová začíná hledat trenéra

9. 3. 2008, 00:30
Aktuality 0
Jelena Jankovičová sice startovala tento týden v Bengalúru jako nejvýše nasazená, přesto vyhrála pouhý jeden zápas a ve čtvrtfinále se s turnajem rozloučila. Krátce na to učinila světová čtyřka zajímavé prohlášení, ve kterém uznává, že bez trenéra se už jen těžko bude zlepšovat.
Profily hráčů

23letou Srbku doposud doprovázeli na turnajích starší bratr Marko a matka Sněžana. Tomu je však konec, jelikož ihned po prohře s Číňankou Yan Zi požádala svého manažera, aby začal s hledáním trenéra.

„Už nechci být sama. Chci někoho, kdo mi pomůže zlepšit mou hru, kdo má lepší znalosti než já,“ nechala se slyšet Jankovičová, která obdivuje vztah mezi světovou jedničkou Justine Heninovou a jejím trenérem Carlosem Rodriguezem.

„Mám ještě hodně prostoru pro zlepšení, což je dobré, když jsem čtvrtá na světě. Budu-li moci spolupracovat s trenérem, který má hodně znalostí, pak může úroveň mé hry stoupnout. Můžu dosáhnout na maximum mého potenciálu a dokázat velké věci,“ dodala vítězka loňských turnajů v Aucklandu, Charlestonu, Římě a Birminghamu.

TenisPortal.cz, Mirek Umlauf / tennisnews.com

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist