Jankovičová: Koleno bolí, snad v osmifinále nastoupím

28. 6. 2008, 20:05
Aktuality 0
Srbka Jelena Jankovičová doufá, že jí bolavé koleno dovolí nastoupit k pondělnímu osmifinále Wimbledonu s Thajkou Tamarine Tanasugarnovou. Třiadvacetiletá tenistka navzdory zdravotním problémům zvládla zápas s Dánkou Caroline Wozniackou a udržela šanci, že se poprvé v životě stane světovou jedničkou.
Profily hráčů
Jelena Jankovičová si dnes v Londýně poranila koleno (© AFP Photo)

Může ji zastavit levé koleno, které si dnes poranila při uklouznutí a před třetím setem si ho nechala ošetřit. Rozhodující sadu sice vyhrála hladce 6:2, ale viditelně pokulhávala.

Druhá nasazená hráčka se chystá na magnetickou rezonanci, která by měla odhalit rozsah zranění. "Teď to hodně bolí. Doufám v to nejlepší, tedy že budu schopná odehrát další zápas," řekla Jankovičová, kterou na Roland Garros zase trápily problémy s předloktím a ramenem.

Bezprostředně po zápase měla koleno oteklé, ale nedokázala odhadnout, jak vážné její potíže mohou být. "Zítra nehraju, takže absolvuju nějakou léčbu. Doufám, že se budu na další zápas cítit lépe," dodala světová trojka, která ještě nikdy nepostoupila do finále grandslamového turnaje.

V Londýně už vypadly světová jednička Ana Ivanovičová a dvojka Maria Šarapovová, takže se před Jankovičovou otevřela velká šance na životní úspěch. Do čela žebříčku WTA se vedle ní může ve Wimbledonu probojovat také Ruska Světlana Kuzněcovová.

ČTK

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist