Jankovičová je v semifinále

2. 4. 2008, 22:57
Aktuality 0
Srbská tenistka Jelena Jankovičová je třetí semifinalistkou turnaje v Miami. K postupu jí dnes pomohlo také zranění Jeleny Dementěvové, která zápas vzdala za stavu 1-6 1-3.
Jelena Jankovičová

Světová trojka Jankovičová si překvapivě nejdramatičtější zápas odbyla v Miami hned ve druhém kole, kdy v utkání se Sofií Arvidssonovou odvrátila pět mečbolů. Od té doby vítězí bez větších potíží a ani dnešní zápas s Jelenou Dementěvovou nebyl výjimkou.

Jankovičová v první sadě vzala ruské soupeřce hned dvakrát její podání, o své nepřišla a za 40 minut zvítězila 6-1. O přestávce mezi sety si Dementěvová vyžádala ošetření zad a rozhodla se pokračovat. Vydržela ovšem jen další čtyři gamy. Za stavu 1-3 zápas vzdala.

Velmi podobně postoupila Jankovičová do semifinále před dvěma týdny v Indian Wells. Tehdy jí čtvrtfinálový duel vzdala kvůli bolestem zad Lindsay Davenportová.

O finále si Srbka zahraje s vítězkou ruského souboje Safinová - Zvonarevová.

Výsledky - Miami - ženy:

Dvouhra - čtvrtfinále:
Jankovičová (Srb.) - Dementěvová (Rus.) 6-1 3-1 skreč

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist