Jankovičová bude mít vlastní řadu oblečení

19. 1. 2009, 15:42
Aktuality 0
Srbská tenistka Jelena Jankovičová vstupuje do světa módy. První hráčka světového žebříčku uzavřela smlouvu s čínskou společností ANTA a nová řada oblečení nejenže ponese jméno třiadvacetileté tenistky, ale v budoucnu se rodačka z Bělehradu bude podílet i na jeho designu.
Profily hráčů
Jelena Jankovičová

"To, co mám na sobě, jsem ještě nenavrhovala. Ale v budoucnu budu s návrháři spolupracovat. Budu mít vlastní šaty a celou řadu oblečení s mým jménem," citovala agentura AP Jankovičovou poté co v prvním kole úvodního grandslamu sezony porazila Yvonne Meusburgerovou 6-1 a 6-3.

Po utkání s rakouskou tenistkou Jankovičová už také ví, na jaké části oděvu zapracuje jako první. "Měla jsem nohy jako v ohni. Podrážky byly strašně horké, proto jsem si při pauzách dávala nohy do ledu," uvedla Srbka po utkání, při němž se teplota vzduchu vyšplhala až na 36 stupňů Celsia. "Proto budu chtít boty s klimatizací. S tím, jak jde technologie dopředu, by to neměl být problém," dodala.

ČTK

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist