Infarktový závěr zvládl lépe Fish

22. 3. 2008, 01:05
Aktuality 0
Bez patnácti minut tři hodiny trvalo dnešní čtvrtfinálové drama v Indian Wells mezi Mardym Fishem a Davidem Nalbandianem. Tie-break třetího setu lépe zvládl domácí Fish, který porazil už čtvrtého nasazeného tenistu v řadě a postoupil do semifinále.
Mardy Fish

V utkání plném zvratů se sedmý nasazený Nalbandian rychle ujal vedení 2-0 poté, co Američanovi sebral hned první servis. Fish se ovšem z pomalého začátku rychle vzpamatoval a i díky šesti esům dokázal první sadu získat pro sebe v poměru 6-3.

Ve druhém setu Fish dokonce ještě zvýšil úspěšnost svého podání, přidal dalších 10 es a měl při Nalbandianově podání osm brejkbolů. Dokázal ovšem využít jen jediný, stejně jako jeho argentinský soupeř. Set proto musel rozhodnout tie-break, ve kterém zvítězil Nalbandian.

Už tak dramatické utkání pak ve třetí sadě mělo infarktový závěr. Až do stavu 4-4 si oba tenisté drželi svůj servis. Za stavu 4-5 odvrátil Nalbandian při svém servisu dva mečboly, hned nato sebral Fishovi jeho podání a servíroval na vítězství v zápase. V nejdůležitějších okamžicích ale selhal. Fish se po ztrátě podání nepoložil, dokázal Argentinci také prorazit servis a zápas tak dospěl do rozhodujícího tie-breaku. V něm se tentokrát radoval Fish, který si výhrou 6-3 6-7 7-6 zajistil vstupenku do semifinále.

V něm se utká Rogerem Federerem, který ke svému čtvrtfinálovému zápasu vůbec nenastoupil. Němec Tommy Haas totiž odstoupil kvůli zánětu dutin.

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist