Hvězdný poker v Praze: Nadalovi se postaví i Ronaldo se Ševčenkem

5. 12. 2013, 19:35
Aktuality 26
Velkolepé obsazení bude mít charitativní pokerový turnaj, který příští čtvrtek hostí Praha. Španělského tenistu Rafaela Nadala, který účast přislíbil už dříve, u jednoho stolu doplní také hvězdy nedávné fotbalové minulosti Ronaldo a Andrej Ševčenko. Společnost jim bude navíc dělat i někdejší slavný sjezdař Alberto Tomba. Turnaj European Poker Tour má dotaci 100 tisíc eur (asi 27 milionů korun).
Profily hráčů
Rafael Nadal

Poker je pro Nadala, Ronalda, Ševčenka i Tombu velkým koníčkem. Zatímco fotbalový mistr světa z roku 2002 Ronaldo už na několik turnajů osobně vyrazil a zahrál si v rodné Brazílii a později také v Barceloně, Nadal je úplným nováčkem a v Praze se představí ve své první soutěži, kterou pořádá společnost PokerStars.

Aktuální světová jednička se ale těší i na setkání s Ronaldem, k němuž jako velký fotbalový fanoušek vždy vzhlížel. "Ronaldo byl pro mě vždycky hrdina a já se těším na naše střetnutí u pokerového stolu," uvedl Nadal v tiskové zprávě pořadatelů.

"Na pokeru je skvělé, že pro nás představuje společné místo pro soupeření, a navíc strategie v pokeru i sportu mají hodně společného. Proto bude zajímavé sledovat, jak Ronaldo dokáže využít své zkušenosti z fotbalu na pokerovém plátně," dodal Nadal, který k pokeru "přičichl" teprve loni a zatím si vyzkoušel pouze internetové souboje.

Zkušený pokerový hráč Ronaldo je zvědavý, jak si proti němu povedou jeho slavní rivalové. "My všichni jsme profesionálové ve sportu, ale každý v úplně jiném odvětví. Poker je pro nás místem, kde si budeme všichni rovni," vzkázal Ronaldo.

Luboš Zabloudil, ČTK

Komentáře

26
Přidat komentář
tito
Hynku, Viléme, Jarmilo! Či jinak: Petříku, spanieli, Vojtiiku (a tedy ještě nicku Rožére). Je ..., tedy vlatně nový článek o Rafovi:-))) Poker opravdu důležitý...
Vamoooos El Matador!!!
Už se těším na příští sezonu -DDD
Reagovat
Vojtiik
ja nevim, ale nemam v planu tu hejtovat, tak stejne jako nikde jinde.. nahodou si prave myslim, ze je to fajn, ze se snazi aspon neco takhle charitativne vymyslet, navic je to v praze, byt to verejne tak bych do toho hiltonu sel urcite kouknout:))
Reagovat
smazaný uživatel
:-))
Reagovat
Roger_Federer
posledni dobou mam pocit, ze ztracis klid a nadled.....coz me u tebe prekvapuje.., ale kazdy ma hranici kdy se zlomii:):)
Reagovat
tito
I ty psychologu. Ztrácím nervy? Fakt si to myslíš? Dnes je to v celkem humorné rovině, ale spíše mi vadí zapatlaná vlákna hromadou buď bezduchých, nebo nenávistných příspěvků. Toto není o emocích, ale velké nudě. Hodně selektuji. Výsledkem je přečtení jednoho z deseti, dvaceti. A pokud je někdo monotematicky zaujatý řadu měsíců, tak je mi ho spíše líto. Když to čteš měsíce či léta, tak je to otrava ne vzdálená Novinkám. Naštěstí je tu stále řada lidí, které si naopak rád přečtu a hodně se dozvím. Jinak bych sem nechodil.
Reagovat
Roger_Federer
to ze mam na nektere veci jiny nazor , jsem jizliv a ironicky, provokuji (at se to tyka cehokoliv), neznamena, ze nekoho nenavidim..v tomto se pletes..
Ja svuj nazor nemenim a ze zkusenosti vim ze nic a nikdo neni cerne nebo bile..
Reagovat
Roger_Federer
a jeste ti reknu, ze poker beru jako hru opravdu schopnych a inteligentnich manipulatoru(ti nejlepsi)...dotlacit protihrace tam kam potrebujes a z minima vyzdimat maximum..stejne jsko v zivote:))
Reagovat
Amputace
Já hlavně nechápu, proč se to řeší. Proč by měl Nadal umět poker? Vůbec nerozumím těm narážkám na to, že ho neumí. Vždyť není čemu se divit. Baví ho to a je to reklamní záležitost, tak v čem je problém? Předpokládám, že Roger nebo Novak poker dokonale ovládají a s Dwanem, Iveyem nebo Greensteinem by si vytřeli pr.del.
Reagovat
Vojtiik
si piš, Rogi by jim tam poslal esa inside out, by nevěděli, která bije kucíí:)))
Reagovat
smazaný uživatel
z minima maximum? povedz ako si to predstavujes,lebo nerozumiem,ak blafujes tak ti to obcas vyjde,ale dlhodobo nemas sancu,sem tam sa nabalis,lebo ti nikto nedoveruje a ty mas prave mozno "nuts",alebo ultra stastie,dobry hrac ta casom zderie z koze,rovnake sance su len na turnaji,cash je hlavne o tom kto ma hlbsie do vrecka,a s tym manipulovanim,ano poker sa podoba trocha podoba zivotu,ale skus zmanipulovat niekoho pred flopom,ak drzi AA-vela stastia)))
Reagovat
spaniel
@tito
Nemyslím, že bych někde psal urážky. SPíš jsem snažil žertovnou formou si představit, jak se jeho rituály projeví u pokrového stolu. Asi jsem vás přecenil, že byste to mohli vzít (jak píše RF, u tebe to překvapilo).

@DORSCH
Většina situací u stolu jsou standardní, ale velký rozdíl dělají ty situace, kdy třeba nikdo nemá nic a dobrý hráč to ví a třeba reprezentuje handu a soupeře z potu vytlačí. Nebo má horší handu než slabší soupeř a přece ho ze hry dostane (to se děje hodně často, málokdy máš nuts). Dále situace, kdy musíš poznat že si horší a včas vycouvat. Samozřejmě je tam hodně setupů a štěstí hraje velkou roli, ale je tam hodně těch bežných situací, které dělají rozdíl. Je to skutečně vytěžit z minima maximum, AA zas tak často nedostaneš.
Reagovat
Vojtiik
Pujde na to nekdo kouknout ve ctvrtek do toho Hiltonu?:)
Reagovat
Pe3k
Tento turnaj je veřejnosti nepřístupný.
Reagovat
Vojtiik
aha, ja myslel ze to bude nejaka saskarna velka pro lidi... ale kamery a televizni stoly tam budou urcite ne?:)
Reagovat
Pe3k
To asi jo, ale stejně bych od toho moc nečekal. Tak jako např. Boris Becker, který je tváří pokerstars, jezdí po turnajích, ale horší hráč na okruhu snad není, je to hrozná fishka a Ronaldo nebo Nadal na tom budou podobně...
Reagovat
Vojtiik
to je dost pravdepodobne... na druhou stranu, co cekas, kdybys postavil elkyho nebo dana negreanu na tenisovy kurt/fotbalove hriste, tak by taky nevedeli, ktera bije:)) slo spis o to je videt
Reagovat
smazaný uživatel
Jen malá oprava, není 100tis. euro náhodu 2,7 milionů Kč?
Na konci prvního odstavce máte 27 milionů.
Reagovat
spaniel
Bude mu trvat 3 minuty než foldne a po každém suck outu bude řvát Vamos a zatínat pěstičku? Snad ho nebude Toni koučovat, tady by mu to nemuselo projít.
Reagovat
Amputace
"Bude mu trvat 3 minuty než foldne" - To by u pokeru nebylo zase tak neobvyklé. Viděl jsi někdy hry třeba Toma Dwana?
Reagovat
Pe3k
Snad nechceš Nadala přirovnávat k Dwanovi :D ten bude rád, když se dostane na úroveň Leoše Mareše...
Reagovat
Roger_Federer
velmi spatnym pokrovym hracum staci na poskladani si aktualni hendy v hlave 40 sekund(zda hrat, nebo to fouldnout)...3 minuty sou fakt dlouho... myslim ze pro RAfu bude vetsi problem pri podani....
:)))
Reagovat
Amputace
A vidíš snad, že bych ho k němu přirovnával? Ty jsi prostě hloupý, až to člověka bolí.
Reagovat
Amputace
http://www.youtube.com/watch?v=fSqkhN9Rqk0
Skutečně?:)
(možná jsem tě jen špatně pochopil)
Reagovat
Rafaeoli25
To víš, některým holt nestačí, že umí galakticky tenis a hodně dobře fotbal, ne, to nestačí, měl by umět na top úrovni i poker, šachy, lyžování, skok o tyči a ve formuli porážet Vettela, pak by ho možná ušetřili narážek a urážek, i když silně pochybuju i v takovym případě..
Reagovat
Mayo
s takými ikonami futbalu...ako ináč to môže iba El Matador, vamos (:
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist