Hradeckou a Benešovou čeká boj o semifinále Prague Open

17. 7. 2009, 08:11
Aktuality 0
Už jen dvě české tenistky Iveta Benešová a Lucie Hradecká budou dnes hrát o udržení naděje na první českou vítězku turnaje ECM Prague Open, který se na Štvanici hraje s dotací 220.000 dolarů.

Čtvrtfinálový program dnes zahájí na centrálním dvorci od 12:00 sedmá nasazená Hradecká, jež se pokusí i za pomoci tvrdého servisu porazit "dvojku" Sybillu Bammerovou z Rakouska (preview). Půjde již o jejich třetí vzájemný duel a i do třetice se bude hrát v Česku. V roce 2005 prohrála Hradecká v kvalifikaci na Prague Open, ale o čtrnáct dnů později soupeřku porazila na turnaji ITF v Prostějově.

Po nich nastoupí třetí nasazená Benešová proti patnáctiletému překvapení turnaje Zarině Dijasové z Kazachstánu, která žije v Praze a pět let trénuje na Štvanici. Stejně jako Benešová je hráčkou klubu I. ČLTK. "Vůbec jsem ji nezaregistrovala, nedívala jsem se na její tréninky a ani jsem s ní netrénovala," řekla Benešová.

V odpoledních hodinách se na kurt dostane jednička Schiavoneová z Itálie, kterou čeká Kateryna Bondarenková, jež laboruje se zraněním stehenního svalu. Program uzavře Španělka Suarezová proti Švýcarce Bacsinszké.

- WTA PRAHA (Česko, antuka, 220.000 dolarů) -
Páteční program (začátek v 12:00):

ČEZ Koloseum:
Hradecká (7-ČR) - Bammerová (2-Rak.)
Benešová (3-ČR) - Dijasová (Kaz.)
Schiavoneová (1-It.) - K. Bondarenková (Ukr.)
Suárezová-Navarrová (4-Šp.) - Bacsinszká (Švýc.)

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist