Hradecká v Praze vyhrála oba zápasy a zahraje si o titul

15. 5. 2010, 18:49
Aktuality 0
ITF PRAHA - Nejvýše nasazená tenistka Lucie Hradecká si zahraje o titul na turnaji ITF Sparta Prague Open v pražské Stromovce. Fedcupová reprezentantka dnes vyhrála čtvrtfinálový i semifinálový zápas a v neděli ji čeká duel s Chorvatkou Tomljanovičovou.
Lucie Hradecká

Lucie Hradecká dnes nejdříve zvládla z pátku přeložené čtvrtfinále proti krajance Petře Cetkovské po boji 6-2 6-7 6-3.

V dnešním semifinále hraném za chladného počasí se postavila do cesty přemožitelce Jeleny Dokičové Italce Corinně Dentoniové, se kterou si poradila hladce dvakrát 6-3.

O titul v prvním ročníku turnaje na Spartě, dotovaném částkou 50 tisíc dolarů, bude hrát Hradecká v neděli od 11 hodin proti nenasazené Chorvatce Alje Tomljanovičové.

Pražská rodačka Hradecká, svěřenkyně trenéra Jiřího Fencla, si triumfem může nadělit dárek k pětadvacátým narozeninám, které oslaví v pátek. Pokud vyhraje, získá svůj jubilejní patnáctý vavřín na turnajích okruhu ITF a třetí na českém území. Doma to dokázala v Průhonicích v roce 2005 a o rok dříve ve Starých Splavech.

Ve hře dnes ještě turnajová dvojka Sandra Záhlavová, nestačila však už ve čtvrtfinále na pozdější finalistku Tomljanovičovou.

- ITF PRAHA (Česko, antuka, 50.000 dolarů) -
čtvrteční výsledky (13. 05. 2010)

Dvouhra - čtvrtfinále:
Hradecká (1-ČR) - Cetkovská (ČR) 6-2 6-7(5) 6-3
Pervaková (5-Rus.) - Záhlavová (2-ČR) 7-6(3) 6-0
Dentoniová (It.) - Dokičová (3-Austr.) 7-5 6-3
Tomljanovičová (Chorv.) - Zecová-Peškiričová (4-Slovin.) 7-6(4) 6-2

Dvouhra - semifinále:
Hradecká (1-ČR) - Dentoniová (It.) 6-3 6-3
Tomljanovičová (Chorv.) - Pervaková (5-Rus.) 6-2 2-6 6-3

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist