Hradecká v Bad Gasteinu vyhrála i čtvrtý ročník deblistek

25. 7. 2010, 20:44
Aktuality 2
WTA BAD GASTEIN - Lucie Hradecká potvrdila, že na turnaji v Bad Gasteinu nemá ve čtyřhře konkurenci. Fedcupová reprezentantka vyhrála deblovou soutěž i ve čtvrtém ročníku, tentokrát se španělskou spoluhráčkou Anabel Medinaovou.
Lucie Hradecká

Lucie Hradecká startuje v Bad Gasteinu od založení turnaje v roce 2007 a každoročně tam vyhrává čtyřhru. Po prvním triumfu s Renatou Voráčovou následovaly dva s Andreou Hlaváčkovou, na něž dnes navázala s jednou z nejlepších světových deblistek Anabel Medinaovou.

Favorizovaný druhý nasazený pár porazil ve finále turnajové čtyřky Timeu Bacsinszkou ze Švýcarska a Tathianu Garbinovou z Itálie po setech 6-7 6-1 10-5. Pětadvacetiletá Hradecká získala letos druhý a celkově devátý titul ve čtyřhře na okruhu WTA.

Bacsinszká nastoupila k finále čtyřhry poté, co nesplnila roli druhé nasazené v singlové soutěži a prohrála s Görgesovou.

- WTA INTERNATIONAL BAD GASTEIN (Rakousko, antuka, 220.000 dolarů) -
nedělní výsledky (25. 07. 2010)

Dvouhra - finále:
Görgesová - Bacsinszká (2-Švýc.) 6-1 6-4

Čtyřhra - finále:
Hradecká/Medinaová (2-ČR/Šp.) - Bacsinszká/Garbinová (4-Švýc./It.) 6-7(2) 6-1 10-5

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

2
Přidat komentář
smazaný uživatel
To je vsechno moc hezky,ale co tak poradne zabrat v singlu.
Reagovat
smazaný uživatel
Píšeš to, jako by byl debl něco míň než sing...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist