Hradecká: Los jsem měla dobrý, ale nedostala jsem se do tempa

21. 6. 2010, 23:48
Aktuality 0
Lucie Hradecká, která dnes prohrála v prvním kole wimbledonské dvouhry, kvůli problémům se zápěstím nehrála za poslední tři týdny žádné soutěžní utkání a nedostala se před Wimbledonem do zápasového rytmu. Z prohry s Američankou Varvarou Lepchenkovou byla zklamaná, protože měla relativně příznivý los.
Lucie Hradecká

"Problém byl v pohybu a hlavně v hlavě. Signál musí nohám dát hlava a dneska to propojení nefungovalo," řekla viditelně skleslá hráčka po prohře 4-6 5-7. "I když Lepchenková nehraje moc rychle, tak jsem nebyla schopna se dostat při jejím servisu aspoň na shodu."

Brzký konec v soutěži ji mrzel. "Konečně jsem měla lepší los - v uvozovkách. Bohužel," řekla Hradecká, která měla v poslední době potíže se zápěstím. "Zápěstí drží. Během zápasu byly jen dva tři míče, kdy jsem to cítila," řekla.

Herní přestávka se na ní prý podepsala. "Od Roland Garros jsem ty tři týdny nehrála zápas a tady jsem toho moc nenatrénovala. Zápasový rytmus určitě chybí," prohlásila.

Hradecká se nyní vrátí na antukové turnaje a chystá se na Prague Open. "Pak se rozhodnu, jestli přejdu na beton, nebo budu pokračovat na antuce," dodala.

Luboš Zabloudil, ČTK

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist