Hradecká: Je to pro mě velký úspěch, nečekaný

20. 7. 2008, 18:02
Aktuality 0
Česká tenistka Lucie Hradecká zřejmě zažila svůj nejlepší tenisový týden. Na antuce v rakouském Bad Gasteinu si poprvé ve dvouhře zahrála finále a ve čtyřhře dokonce s krajankou Andreou Hlaváčkovou získala svůj pátý deblový titul.
Profily hráčů
Lucie Hradecká

"Je to pro mě velký úspěch. Kdyby mi někdo řekl, že se tady probojuju do finále singla, tak bych mu řekla, že si dělá legraci," uvedla Hradecká v telefonickém rozhovoru pro ČTK. "Moc jsem si to tady užívala, je to moc hezký turnaj. Po prohraném finále jsem zklamaná nebyla, navíc jsem si to pak vylepšila ve finále debla, které jsme s Andreou zvládly," dodala.

"Nástup do utkání jsem měla dobrý, ale pak přišla únava a přestala jsem se hýbat. Proto se mi první set nepodařilo dotáhnout do vítězného konce," vysvětlovala česká hráčka.

"V druhém setu mi utekl začátek a už jsem nedostala šanci se do zápasu vrátit. Soupeřka moc dobře podávala," ocenila vítězku Hradecká.

Poražená česká tenistka, jejímž dosavadním maximem na okruhu WTA bylo druhé kolo, si postupem do finále zajistila prémii 14.650 dolarů a sto bodů do světového žebříčku. Za deblový titul získala česká dvojice 8250 dolarů. "Hned zítra odjíždím na další turnaj, ale malinko to dneska ještě oslavím," svěřila se Hradecká, která se stala největším překvapením turnaje.

TenisPortal.cz, ČTK, Luboš Zabloudil

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist