Hopman Cup: Češi nebudou obhajovat vítězství

9. 10. 2012, 11:37
Aktuality 15
Čeští tenisté nebudou obhajovat vítězství z posledního ročníku Hopmanova poháru. Organizátoři turnaje, jenž se bude na přelomu roku hrát v nové aréně v Perthu, dnes zveřejnili kompletní složení osmi dvojic, mezi kterými Češi nefigurují.
Profily hráčů
Petra Kvitová a Tomáš Berdych

Letos v lednu na tradičním turnaji smíšených dvojic triumfoval pár Tomáš Berdych a Petra Kvitová, mezi účastníky jubilejního 25. ročníku ale čeští zástupci nejsou.

Organizátoři turnaje, jenž se bude od 29. prosince do 5. ledna hrát v nové aréně v Perthu, dnes zveřejnili kompletní složení osmi dvojic. Nejvýše nasazeným týmem bude Srbsko, které reprezentují bývalé světové jedničky Novak Djokovič a Ana Ivanovičová. Ve skupině budou s Itálií, Německem a domácí Austrálií.

Nasazenými dvojkami jsou Američané, za něž bude hrát John Isner a poprvé v kariéře také Venus Williamsová. V druhé skupině se utkají se Španělskem, Jihoafrickou republikou a Francií. Vítězové skupin postoupí do finále.

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

15
Přidat komentář
smazaný uživatel
Tady je složení všech týmů, které se v příštím roce zúčastní Hopman Cupu. Můj favorit je jasný: SRBIJA!!! :)

http://hopmancup.com/teams-and-schedule/
Reagovat
smazaný uživatel
Hodně zajímavé a atraktivní složení týmů - Tommy a Petko, Novak s Anou, Tomic s mladou australskou nadějí. Škoda, že za Francii nebude hrát s Tsongou Marion. A také je přihlášena Fran, takže nemá ještě v plánu končit. To bude Wilander rád. Při RG říkal, že ho její tenis baví a ať ještě nekončí.
Já budu nejvíce fandit Johnovi a Venus.:)) A pak Tommymu s Andreou. Ale celkově to budou zajímavé zápasy.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak určitě. :) Mě by hodně překvapilo, kdyby nebylo finále Srbsko - USA. Překvapit může i Francie, pokud se bude dařit Tsongovi a jestli si bude rozumět v mixu spolu s Mathilde. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Německo, Austrálie, USA. Na drbl Izzyho s Venuší jsem neskutečně zvědavý.
Reagovat
gigin
No tak vo tom ani potom!! Absolutní jas!! :))))
Reagovat
tommr
turnaj je to sice velice zajímavej, ale pro Petru i pro Tomáše by nebyla účast na něm výhodná. Pokud se budou chtít před AO rozehrát můžou si zahrát na normálních přípravnejch turnajích, který jsou na rozdíl od HC bodovaný ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Bodované ano, ale nijak zvlášť. Na HC by měli každý tři zápasy jisté a mohli by hrát bez stresu s kvalitními soupeři.
Reagovat
smazaný uživatel
loni bylo vidět, jak je účast na HC vzhledem Australian open nevýhodná - především v postupu Berdycha do čtvrtfinále, kde odehrál vyrovnaný zápas s Nadalem, a Kvitové do semifinále, kde chybělo pár míčů k výhře nad Šarapovovou. Opravdu třeba objíždět malé turnaje, kde není jistota minimálně tří ostrých zápasů s kvalitními soupeřkami jako na HC. Hlavně že ty turnaje jsou bodované...
Reagovat
Andrew89
souhlasím, jsem také rád, že tam nebudou startovat. Lepší normální turnaj než toto. Brisbane např:)
Reagovat
smazaný uživatel
a já si třeba myslím, že je to úplně jedno ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Ty's mi zase rozryl ránu v srdci.
Austrálie 2012 - čas nadějí. Nejdřív PK ztratila suverenitu v SF Sydney s LiNa kdy jasně vedla. A potom to nešťastné SF na AO s Mášou s tucty neproměněných BP. :´-(
Reagovat
smazaný uživatel
stejně Kvitová nebude hrát oba větší turnaje, tedy Sydney i Brisbane.
Reagovat
smazaný uživatel
sorry :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak. Myslím včera jsem se na ty zápasy díval :/
Reagovat
smazaný uživatel
To je docela škoda, podle mě to jako příprava vůbec nebylo špatné.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist