Hlaváčková s Hradeckou obhájily titul v Bad Gasteinu

26. 7. 2009, 17:02
Aktuality 0
WTA BAD GASTEIN - České tenistky Lucie Hradecká a Andrea Hlaváčková obhájily na turnaji v Bad Gasteinu titul ve čtyřhře. Ve finále dnes porazily německou dvojici Andrea Petkovicová, Tatjana Maleková 6-2 6-4.
Andrea Hlaváčková

Hradecká tak vyhrála čtyřhru na rakouské antuce již potřetí za sebou. V roce 2007 slavila titul spolu s Renatou Voráčovou. Loni si navíc v Bad Gasteinu zahrála i finále dvouhry. Dvaadvacetiletá Hlaváčková si připsala celkově čtvrtý deblový triumf.

České tenistky připravily Petkovicovou o dvojnásobnou premiéru. Německá hráčka totiž ve finále dvouhry porazila Rumunku Ioanu Ralucu Olaruovou 6:2 a 6:3 a získala první titul na okruhu WTA. Poté nastoupila spolu s krajankou Tatjanou Malekovou do finále čtyřhry, tam však na premiérový titul nedosáhla.

- WTA BAD GASTEIN (Rakousko, antuka, 220.000 dolarů) -
nedělní výsledky

Čtyřhra - finále:
Hlaváčková/Hradecká (3-ČR) - Maleková/Petkovicová (Něm.) 6-2 6-4

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist