Hingisová vypovídala na policii kvůli údajnému útoku na manžela

30. 10. 2013, 17:16
Aktuality 1
Bývalá světová jednička Martina Hingisová vypovídala ve švýcarském kantonu Schwyz na policii. Důvodem je obvinění, že spolu s matkou Melanií Molitorovou a jejím partnerem napadla svého manžela Thibaulta Hutina.
Profily hráčů
Thibault Hutin a Martina Hingisová

K útoku mělo dojít v září, kdy Hutin nahlásil, že ho obě ženy v bytě ve Feusisbergu bily a škrábaly, zatímco partner Molitorové mu hodil na hlavu DVD přehrávač. Trojice mu prý také vzala cestovní pas a kreditní kartu.

Mluvčí policie kantonu Schwyz Florian Grossmann dnes uvedl, že jeho úřad zatím nerozhodl o dalších krocích, ani nestanovil datum, do kterého tak učiní.

Pětinásobná grandslamová vítězka Hingisová se s francouzským parkurovým jezdcem seznámila v dubnu 2010 a v prosinci téhož roku se vzali. Letos v létě však Hutin oznámil, že už spolu nežijí.

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

1
Přidat komentář
smazaný uživatel
A kdyby si vyšli na Portyš, tak by nic takového nemuseli řešit. Žádná svatba by nebyla.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist