Hingisová se vdala za francouzského parkurového jezdce

12. 12. 2010, 07:22
Aktuality 2
Bývalá světová tenisová jednička Martina Hingisová se vdala. Třicetiletá Švýcarka si v Paříži vzala o šest let mladšího francouzského parkurového jezdce Thibaulta Hutina.
Profily hráčů
Thibault Hutin a Martina Hingisová

"Ano, vdala jsem se a jsem velmi šťastná," řekla listu Blick vítězka pěti grandslamových turnajů, která ukončila kariéru před třemi lety. "Naše svatba možná hodně lidí překvapí, ale takhle jsme ji plánovali," uvedla Hingisová. 

Utajená svatba ve francouzské metropoli se v pátek konala jen v úzkém rodinném kruhu. V příští týdnech se chystají novomanželé na líbánky na Maledivy. Velkou svatební oslavu chtějí rodačka z Košic s českými kořeny a její muž uspořádat příští rok v létě.

Mezitím by se měla Hingisová jako vdaná paní představit v Praze. V květnu má sehrát na Štvanici exhibici v rámci v rámci Strabag Prague Open, challengeru mužů a turnaje ITF žen.

S Hutinem se Hingisová poznala letos v dubnu díky své vášni pro koně. Jezdectví se držitelka 43 turnajových titulů začala věnovat poté, co skončila s tenisem v roce 2007 po pozitivním testu na kokain ve Wimbledonu. Ve stejné době se rozešla s tenistou Radkem Štěpánkem, s nímž byla zasnoubena.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

2
Přidat komentář
smazaný uživatel
sice rodacka z Kosic a hanbi sa za to je zjavné
Reagovat
smazaný uživatel
Tebe bych nechtěl ani zadarmo ! :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist