Hingisová se po šesti letech vrátí na okruh WTA

16. 7. 2013, 19:27
Aktuality 16
Bývalá světová jednička Martina Hingisová plánuje návrat k tenisu. Dvaatřicetiletá Švýcarka chce podle agentury AP na přelomu července a srpna startovat ve čtyřhře na turnaji v kalifornském Carlsbadu.
Profily hráčů
Martina Hingisová

"Moc se těším nato, až se na Southern California vrátím do soutěžního tenisu. Vzpomínám si, že jsem tam v roce 1997 vyhrála dvouhru i čtyřhru, v roce 1999 pak znovu dvouhru. Byla to vždy jedna z mých nejoblíbenějších akcí," řekla Hingisová. "Cítím se být v dobré kondici, navíc budu rozehraná po World Team Tennis. Můj soutěživý duch stále žije a miluju chvíle na kurtu. Turnaj v Omni La Costa Resort je pro mě perfektním místem pro nový začátek."

Hingisová, která by měla hrát po boku Slovenky Daniely Hantuchové, se na okruhu WTA představila naposledy před šesti lety. V září 2007 dostala dvouletý trest za pozitivní test na kokain při Wimbledonu a podruhé ukončila kariéru. 

Rodačka z Košic už s tenisem skončila dvakrát. Poprvé v 22 letech v roce 2003 kvůli potížím s kotníky, o tři roky později se však pětinásobná grandslamová šampionka vrátila a v žebříčku se vypracovala až na sedmé místo. Podruhé se rozloučila v roce 2007,

V současnosti vítězka celkem 43 titulů ve dvouhře a 37 v deblu trénuje Rusku Anstasiju Pavljučenkovovou. V posledních dnech se o ní psalo také v souvislosti s nevěrou, s manželem Thibaultem Hutinem se bude zřejmě rozvádět.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

16
Přidat komentář
smazaný uživatel
UŽASNÁ SKVĚLA ZPRAVA!!!:)) DO TOHO MARŤO!!:)
Reagovat
smazaný uživatel
Mimochodem... Co Štěpánek a Kvitová ? Po Wimbledonu měl být nějaký coming out a nic nevidím.
Reagovat
slacker
Coze? Štěpánek a Kvitová chystaji priznat homosexualitu? :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Nech ty dva v klidu žít! Jsou dospělí a můžou si dělat co chtějí a nám do toho absolutně nic není.
Reagovat
slacker
A muzou sousedum zapalit barak? Muzou nekoho zavrazdit? Jsou prece dospeli a muzou delat co chteji a nam do toho nic nebude :-) ... neni to tak jednoznacne co komu do ceho je
Reagovat
smazaný uživatel
do jejich soukromí nám nic ale není!
Reagovat
smazaný uživatel
posledna vec ktora by ma zaujimala je vztah Petry a toho zubateho blba ktory pretiahol asi cele WTA
Reagovat
PetaM
Samozřejmě, že můžou. Ale budou za to trestně zodpovědní ;D

Mě upřímně je jedno, s kým Petra chodí, nebo ne. A když bych měl porovnat Radka a Adama, tak je Radek pro ni mnohem výhodnější. Adam je puberťák a na okruhu ATP se zatím neprosadil, nejezdí tudíž na stejné turnaje, jako Petra a to je problém. Oproti tomu Radek objíždí podobné turnaje jako Petra a můžou spolu být častěji. O vyzrálosti tady nebudu mluvit, neznám ani Radka, ani Adama, ale rozdíl samozřejmě je ... :) A ne malý ... :)
Reagovat
slacker
No pockeeej, jak trestne odpovedni? Vrazdi se prece v soukromi, tak at tam nikdo ani policie nestrka cumak :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli by se tomu vážně ještě chtěla profi věnovat, tak může jít myslím pořád hodně vysoko. Ruku měla vždy famózní. Byl by to i zajímavý prvek pro WTA.
Reagovat
smazaný uživatel
Moja laska je späť

dufam ze aj dvojhru si zahraje
Taka mlada a uz bola 1 neskutocne
Reagovat
Frick
Nicole :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Hodně štěstí, Martino! :) Jak už jsem psal vedle: Myslím, že by s Dankou mohla vytvořit dobrý pár. Na dvouhru to už asi nevidím, ale debla může hrát na špičkové úrovni klidně do čtyřiceti... Pěkných a sympatických tenistek není nikdy dost! :)
Reagovat
Frick
Hm, prej je to slušná trajda....
Reagovat
smazaný uživatel
dobra v posteli...
Reagovat
smazaný uživatel
Umí perfektně prý hluboký oral.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist