Hingisová bude hrát čtyřhru i v Torontu

27. 7. 2013, 15:47
Aktuality 5
Švýcarská tenistka Martina Hingisová se při svém návratu na kurty představí po Carlsbadu také na turnaji v Torontu. Bývalá světová jednička, která příští týden v Kalifornii absolvuje obnovenou premiéru na okruhu WTA ve čtyřhře, dostala od kanadských pořadatelů divokou kartu.
Profily hráčů
Martina Hingisová

Příští týden v Carslbadu by se měla dvaatřicetiletá Hingisová představit po boku Slovenky Daniely Hantuchové, jméno partnerky pro čtyřhru v Torontu, kde se bude hrát od 4. srpna, zatím není známo. Ve dvouhře dokázala Hingisová v Torontu získat dva tituly v letech 1999 a 2000, dvakrát se radovala i ve čtyřhře (1998 a 2000). 

Hingisová prý stojí i o starty v Cincinnati, v New Havenu a také na US Open. Podle slov Lindsay Davenportové Hingisová plánuje dokonce i návrat ve dvouhře. "Martina bude tyto turnaje brát jako přípravu na návrat do dvouher," je si jistá Davenportová.

Pětinásobná grandslamová šampionka ukončila v minulosti kariéru už dvakrát. Kvůli zdravotním problémům se s tenisem rozloučila poprvé v roce 2003, o dva roky později se ale vrátila a znovu skončila v roce 2007, kdy dostala dvouletý trest za pozitivní test na kokain při Wimbledonu. V současnosti trénuje Rusku Anastasii Pavljučenkovou. 




Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

5
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
smazaný uživatel
sak preco nie, obstastni zopar tenistov...takze spokojnost...
Reagovat
smazaný uživatel
Jinam se to nehodí, ale Bára Krejčíková vyhrála ve švýcarském Klosters ME U18 - ve finále porazila domácí Karin Kennelovou (mj. přemožitelku Katky Siniakové) 6:2, 6:4. Gratulace!
Reagovat
smazaný uživatel
Je to tak, Bára "pomstila" Katku. :) Takže Bára si veze ze Švýcarska dvě zlaté medaile, Katka jednu... Celkově vzato to je absolutní triumf českých juniorek. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Viem že má s Danielou hrať štvorhru v Carslbadu, US Open a ešte jeden turnaj
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist