Haas se vrací na kurty, zahraje si debl se Štěpánkem

23. 4. 2011, 12:30
Aktuality 6
Bývalý druhý hráč světa Němec Tommy Haas se po více než roční přestávce vrací na tenisové kurty. Na turnaji v Mnichově, který se hraje příští týden, se představí ve čtyřhře po boku českého daviscupového reprezentanta Radka Štěpánka.
Profily hráčů
Haas Tommy

Třiatřicetiletý Haas nehrál soutěžní zápas od loňského února. Od té doby měl dlouhou zdravotní přestávku, během níž prodělal operaci kyčle. "Posledních pár měsíců jsem dobře potrénoval a chtěl bych znovu zabojovat," prohlásil na začátku antukové sezony Haas. Po turnaji v Mnichově má v plánu absolvovat i podniky v Madridu, Římě a následný grandslam Roland Garros. 

Haas byl na vrcholu kariéry v roce 2002, kdy byl druhý na světě. Během kariéry vyhrál 12 turnajů a vydělal si na odměnách bezmála deset milionů dolarů.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

6
Přidat komentář
smazaný uživatel
Nevím jestli to má cenu. Vracet se ve 33 letech po déle než roční pauze.... no nevím, ale nerad bych ho odepisoval předem, třeba mu to vyjde.
Reagovat
darek.vrana
Asi pred par mesici jsem se dival na jeho profil na ATP strankach a byl tam veden jako American. Kdyz jsem to videl, byl jsem docela v soku. Myslel jsem, ze zmenil obcanstvi, ale ted uz je u nej zase nemecka vlajecka.
Reagovat
misoSK
ono pokial viem tak Tommy Haas ma dvojite obcianstvo a svojho casu vyhlasil ze bude hrat uz pod americkou vlajkou, tak teraz neviem
Reagovat
misoSK
z jeho profilu na ATP: Tommy became a US citizen on 27 January 2010 and now holds both the German and the US citizenship...
Reagovat
smazaný uživatel
Je to tak. Teď už oficiálně hraje pod americkou vlajkou.
Reagovat
smazaný uživatel
Už se nemůžu dočkat.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist