Haas kvůli zranění zad na challenger do Prahy nepřiletí

7. 5. 2012, 04:35
Aktuality 9
Tommy Haas sice na poslední chvíli požádal pořadatele challengeru na pražské Štvanici o divokou kartu, bývalý druhý hráč světa se ale nakonec v hlavním městě nepředstaví. Německý tenista, který minulý týden v Mnichově porazil Tsongu či Baghdatise a vypadl až v sobotním semifinále, se omluvil kvůli problémům se zády.
Profily hráčů
Tommy Haas

Na challengeru na pražské Štvanici si žádný bývalý hráč Top 10 nezahraje. Pořadatelé měli připravené divoké karty pro Tommyho Robreda a Tommyho Haase, oba však kvůli zdravotním problémům do Česka nepřiletí. 

Španělský tenista se stále nestihl uzdravit ze zranění nohy, kvůli kterému letos ještě nehrál. Bývalý pátý hráč světa prý nechce návrat uspěchat a chce začít úplně fit. 

Čtyřiatřicetiletý Němec Haas projevil o divokou kartu zájem na poslední chvíli, minulý týden v Mnichově však překvapil výhrami nad Tsongou a Baghdatisem a po třech letech postoupil do semifinále. Nečekaná porce zápasů ho zřejmě uspokojila a bývalá světová dvojka se v neděli z Prahy - oficiálně kvůli zranění zad - nakonec odhlásila. 

Z hráčů Top 100 jsou na pražský challenger přihlášeni Dudi Sela, Lukáš Lacko, Tobias Kamke, Grigor Dimitrov a domácí obhájce titulu Lukáš Rosol. Z Čechů se dále představí čerstvý finalista z Ostravy Jan Hájek, Dušan Lojda, Jiří Veselý, Jan Mertl a Jan Blecha. Z kvalifikace může postoupit ještě Jaroslav Pospíšil.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

9
Přidat komentář
smazaný uživatel
Jen škoda že streamy budou až od soboty..
Reagovat
darek.vrana
Prosím vás, kdo tam protlačuje toho Blechu? Zná ho někdo? To je předpokládám divoká karta? Nezasloužil by si ji někdo lepší a nadějnější, třeba Pavlásek?
Reagovat
Matti
Njn, čichl si ke kytce od Čestmíra a teď mu to půjde. :-))
Reagovat
smazaný uživatel
To divoká karta není.. Tak to by mě zajímalo jak se hráč, který je na 1525 místě dostal na challenger. No asi má bohatého tatínka :D
Reagovat
smazaný uživatel
Blecha je divoká karta.
Reagovat
smazaný uživatel
joo no jo já se špatně podíval :D
Reagovat
Bob
má dva body, je dobrej :D
Reagovat
smazaný uživatel
před týdnem v ostravě s velkou smůlou nestačil v kvaldě na michaličku, nehrál zle, možná si ho všimli tam..
Reagovat
smazaný uživatel
jo a ještě vítěz pardubický juniorky, asi 07 nebo 08, nevím..
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist