Haas byl na operaci kyčle a je na půl roku mimo hru

2. 3. 2010, 20:05
Aktuality 21
Německý tenista Tommy Haas musel podstoupit operaci pravé kyčle. Osmnáctý hráč světa bude na okruhu ATP chybět až půl roku.
Profily hráčů
Tommy Haas

Jednatřicetiletý Haas si na bolesti kyčle stěžoval již po lednové porážce s Jo-Wilfriedem Tsongou ve 3. kole Australian Open. Následně na turnajích v San Jose, Memphisu a Delray Beach vypadl hned v 1. kole. Po poradě s lékaři se pak rozhodl, že je třeba problémy vyřešit chirurgickým zákrokem. 

"Musel jsem na operaci. Bolest byla zkrátka příliš silná, než abych s ní mohl hrát," cituje Haase německý deník Bild. Bývalý druhý hráč světa a čtyřnásobný semifinalista grandslamových turnajů, který už v minulosti absolvoval tři operace ramena, se zákroku podrobil v pátek u vyhlášeného specialisty Richarda Steadmana v americkém Vailu. Loni na podzim ho skolila prasečí chřipka.

S kyčlí na operaci byli loni také Nalbandian a Hewitt. Australan se nedávno nevyhnul reoperaci.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

21
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
letityfanousek
Po delší době jsem zavítal mezi gentlemany, jak se říká lidem od tenisu a musím říct, že ten i-netový mor v diskuzích zahubil úplně všechno to gentlemanství. Diskuze jsou většinou samé napadání urážky, prostě vše negativní, špatné... hnus hnus.
Reagovat
smazaný uživatel
Jinak psychické zdraví slouží? Říct o A-Rodovi, že hraje hnus a podobně Haas se Santorem, tak nevím v které galaxii se pohybuješ, to jsi tenis viděl asi z ponorky když byla voda kalná :) Taky bych chtěl hrát hnus, který by mi stačil na světový trůn, zisk grandslamu a tři finále Wimbledonu se samotným Federerem :) A když připočtu, že Roďas byl na špici, když to byl klasický bomber něco jako Isner a teď už má techniku daleko variabilnější, už se netočí kolem servisu a jednoho základního forhendového úderu, tak bych Ti doporučil vypláchnout mozek... Haas to samé, jeho hra se mi líbí a když je zdravý, což bohužel často není, tak hraje světový tenis viz. loni na trávě :) škoda ho...
Reagovat
smazaný uživatel
A ještě mi řekni, jak může Santoro-vytříbený technik s citem pro údery hrát hnusotenis? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlasím do puntíku. Takové nesmysly, jaké tu produkuje marin, by snad nezvládli stvořit ani Barney a vapet po vzájemné poradě...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak sorry, ale Roddick fakt hraje hnusotenis, nemůžu se na to dívat - to už zlatý Isner...:-)) No a Santoro, prosím tě, v čem spočívala ta jeho veleslavná "vytříbená" technika??? Že uměl akorát voleje na síti a čopované míčky??? Hroznej technik, ještě, že už končí, s takovou defenzívou neměl na ATP co pohledávat...Tenis se hraje pro lidi a na něj se nedalo koukat...Roddick podává jako slepice a údery má, že se u toho skoro pokaždé směju..:-)))))))))
Reagovat
smazaný uživatel
marin ty si normalny lofas..inak sa to uz ani neda nazvat..este pod pourazaj taylora denta :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, tak Taylor Dent mi taky zrovna dvakrát k srdci nepřirostl, no...:-))) Takovej kolohnát, který má jenom servis a umí akorát challengery v USA a první kolo US Open, toť vše...:-))
Reagovat
smazaný uživatel
ale ten jeho zivotny pribeh je aj tak podla mna obdivuhodny nech uz hra ako chce..a je pravda ze obcas to totalne podrbe :D
Reagovat
smazaný uživatel
"hnusotenista Santoro" :-O
Na tomhle webu si fakt člověk občas přečte produkt neuvěřitelně silného mozkového průjmu. :(
Reagovat
smazaný uživatel
Ale nééé. To snad není možné, tolik smůly, že se musí zranit vždycky ti sympaťáci a hráči, kterých na okruhu moc není. Více hráčů jako Tommy po kurtech neběhá. Chudák.
Reagovat
Vojtiik
Tenhle kluk ma tak svisnkou smulu az to pekne neni a pritom talent ma celkem slusny :)
Reagovat
smazaný uživatel
Už to není žádný kluk, ale chlap...a jeho herní styl je podobný tomu hnusu, co hraje A. Rod., takže...chybět mi nebude...manekýn, ať jde klidně na molo, tam se snad nezraní...:-))
Reagovat
smazaný uživatel
To podle mě jsou silna slova. Na rozdil od Andyho ma Tomy větši cit a hravost s mičkem ve sve hře. Je skvěly taktit, skvěle voleje. Bohužel cela jeho kariera je těmi zraněni provazana. Kdyby byl fit dele a nejen vždy nějakou čas sezony,tak sveho času mohl byt N1. Už ale neni nejmladši, pochybuju, že to bude nějaky velkolepy navrat.. Po odchodu Safina citim, že odchazi a starne spousta dalšich borcu....
Reagovat
smazaný uživatel
Nik, jsi nějaký moc sentimentální, ne???:-))) Ještě si tady nezapomeň pobrečet, že odchází, nebo vlastně už odešel, hnusotenista Santoro...Haas nemohl nikdy být světovou jedničkou, prober se...vždycky byl na okruhu někdo lepší...
Reagovat
Vojtiik
asi se bavime kazdy o jinem hraci nebo ja nevim .. Roddickova hra uz taky neni jenom o servisu a monster ofrhandu, zacina se vyrovnavat a davat do hry i jine veci... Haas ma velky cit, hodne slusne zakladni, dobre voleje a i slusny servis... kazdopadne v kazdem roce mel aspon nejake stredni zraneni, jinac mel potencial fakt velky ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Hehe:)) Ted jsi mě pobavil. Hele Santoro u mě skončil na letošnim AO, jen chudak si děla takove rekordy a zbytečně zabira place v drawsu.. Ten mi teda nechybi... Jen sem to myslel,že Hewitt ma take operaci, Nalbandian, Haas, Canas skončil uplně a to podle mě frajeři herně jsou. Tohle byla špica:) Hru Haase mam rad, proto jsem byl tak sentimentalni.)
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, to je sice hezký, ale na tu absolutní špici neměl, nemá a ani mít nebude...
Reagovat
smazaný uživatel
Byl dvojka, to myslim, že stači jako znak špičky:)
Reagovat
smazaný uživatel
no tak ked uz mame taku tu nostalgiu tak mi na okruhu chyba napr. andrei pavel
a haas minuly rok nachytal dobru formu ale tie zranenia mu zabili celu karieru..skoda dufam ze sa mu podari vratit
Reagovat
smazaný uživatel
Chlapče, ty jsi normální magor, použil bych i vulgárnější výrazy, ale nazvat Haasův tenis hnusotenisem, je vrchol veškeré demence. Haas má techniku a cit jako málokterý z tenistů na okruhu. To samé ARod, takové dementy jako ty zbožňuju, nejdřív urážíš Ferrera, pak Haase s Roddickem.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist