Grandslam bude po osmi letech bez sester Williamsových

14. 5. 2011, 12:00
Aktuality 2
Poprvé od roku 2003 nebude na grandslamovém turnaji startovat ani jedna ze sester Williamsových. Den poté, co se z tenisového Roland Garros odhlásila mladší Serena, oznámila svou absenci i třicetiletá Venus.
Profily hráčů
Venus Williamsová

Sedminásobná grandslamová vítězka nehraje už od ledna, kdy skrečovala zápas třetího kola Australian Open kvůli zranění břišních svalů a kyčle. Vloni zase měla dlouhodobé potíže s kolenem. 

Venus se před pár dny odhlásila z generálky na grandslamový turnaj z Bruselu a uzdravit se nestihla ani na French Open, jež začne už 22. května. Dalším turnajem, na který je přihlášená, je po 13 letech podnik na trávě v Eastbourne, který startuje 11. června a bude přípravou na Wimbledon.  

Také její sestru Serenu pronásledují vleklé zdravotní problémy. Pařížská šampionka z roku 2002 se stále nezotavila ze dvou operací pořezané nohy i plicní embolie a na turnajích chybí od loňského Wimbledonu. Naposledy se vzdala účasti v Paříži, na kurty se chce vrátit v létě.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

2
Přidat komentář
smazaný uživatel
Supertennis, satelit 13 stupňů východně, frekvence 12245 MHz, symbolrate 27500, polarizace H, parabola 60 cm
Reagovat
smazaný uživatel
Al Jazeera Sport 2, satelit 7 stupňů západně, frekvence 12284 MHz, symbolrate 27500, polarizace V, parabola 120 cm
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist