Fritz jako první našel recept na Zverevův servis a utekl z 0:2 na sety. Djokovič je v 60. grandslamovém čtvrtfinále

8. 7., 20:35
Aktuality 66
WIMBLEDON - Taylor Fritz (26) takřka na poslední chvíli a jako první na letošním Wimbledonu našel recept na servis Alexandera Zvereva (27) a také díky tomu dokázal teprve potřetí v kariéře otočit nepříznivý vývoj 0:2 na sety. Americký tenista po pětisetové bitvě postoupil počtvrté v kariéře do čtvrtfinále grandslamu, v němž bude o své největší semifinále bojovat proti Italu Lorenzu Musettimu (22). Poslední místo mezi osmičkou nejlepších obsadil sedminásobný šampion Novak Djokovič (37), který postoupil do rekordního 60. grandslamového čtvrtfinále.
Taylor Fritz (© Profimedia)

Fritz – Zverev 4:6, 6:7, 6:4, 7:6, 6:3

Taylor Fritz v týdnu před Wimbledonem už potřetí vyhrál turnaj ATP 250 v Eastbourne a nyní na travnaté vítězné vlně pokračuje i v All England Clubu. Již osmou výhru v řadě přidal proti Alexanderu Zverevovi, kterému oplatil porážky z ročníků 2018 a 2021 a vzájemnou bilanci upravil na 4:5.

Čtvrtý hráč světa Zverev přitom od začátku utkání navazoval na skvělé výkony z předchozích tří kol, v nichž neztratil set ani servis. Když však za stavu 2:0 na sety a 4:4 na gamy spáchal dvě dvojchyby, poprvé na turnaji a 56 gamech o podání přišel a Fritz nabídnutou šancí nepohrdnul.

Americký tenista rovněž skvělé servíroval, od konce prvního setu ve 22 gamech po sobě neztratil víc jak dva míčky a vývoj otočil. Nakonec na Centrálním kurtu pod zataženou střechou zvítězil po třech a půl hodinách 4:6, 6:7, 6:4, 7:6, 6:3, když nastřílel 69 winnerů a udělal jen 23 nevynucených chyb.

Statistiky zápasu Taylor Fritz – Alexander ZverevStatistiky zápasu Taylor Fritz – Alexander Zverev (@ Livesport)

Fritz utekl z nepříznivého vývoje 0:2 na sety potřetí v kariéře, poprvé ve Wimbledonu a poprvé proti hráči TOP 40. Podruhé se mu to povedlo v duelu se Zverevem, na US Open 2018 předvedl obrat proti Alexanderovu bratrovi Mischovi.

"Je to úžasný dokázat tohle na centrkurtu. Je to jako splněný sen vyhrát takový zápas právě tady," těžko hledal slova šťastný Fritz. "Neustále jsem cítil, že hraju dobře, i když jsem prohrával 0:2. Je to docela otravné, když takhle hrajete a máte prohrát ve třech setech. Pořád jsem věřil, že mám na to urvat ten třetí set a pak to i případně otočit."

Šestadvacetiletý Američan postupem do čtvrtfinále vyrovnal své grandslamové maximum z Wimbledonu 2022, US Open 2023 a Australian Open 2024. Mezi osmičkou nejlepších je tak na třetím ze čtyř posledních majorů.

Naopak Zverev, kterého v závěru utkání čím dál více limitovaly bolesti poraněného levého kolena z předchozího zápasu, hrál osmifinále Wimbledonu potřetí v kariéře, ale stejně jako v letech 2017 a 2021 se dál nedostal. Čtvrtfinále majoru hrál přitom už dvanáctkrát, jeho maximem dál zůstává finále z US Open 2020 a letošního Roland Garros.

"Myslím, že bylo docela zjevné, že jsem nebyl stoprocentně v pořádku. Nemohl jsem se hýbat, neběhal jsem za kraťasy. Ve čtvrtém a pátém setu jsem měl fakt velké problémy s podáním, nemohl jsem se odrazit z nohy, abych vygeneroval nějakou sílu," postěžoval si hamburský rodák, kterého trápí kostní edém. Obhajoba olympijského zlata by ale prý v ohrožení být neměla.

Fritz si o premiérovém semifinále na majorech zahraje s Italem Lorenzem Musettim (H2H 2:1), kterého předloni ve Wimbledonu porazil 3:0 na sety. Poslední střetnutí letos na jaře na antuce v Monte Carlu ale s italským mladíkem prohrál.

"Je to vynikající tenista, umí hrát i na trávě. Jsem tady ve čtvrtfinále podruhé a věřím, že tentokrát mám šanci uspět," dodal Fritz.

Fritz se Zverevem odehráli už 35. pětisetový zápas v letošním Wimbledonu, čímž vyrovnali rekord na grandslamech v Open éře (od roku 1968). Američanův obrat z 0:2 na sety byl už jedenáctý v tomto ročníku Wimbledonu, což je nejvíc v historii turnaje.

Musetti – Mpetshi Perricard 4:6, 6:3, 6:3, 6:2

Dvaadvacetiletý Musetti v osmifinále znovu po měsíci porazil Francouze Giovanniho Mpetshi Perricarrda. Při premiéře v osmifinále Wimbledonu italský tenista zvítězil 4:6, 6:3, 6:3, 6:2, když předvedl 23 winnerů a pouze 8 nevynucených chyb, letošní bilanci na trávě vylepšil na 10:2 a postupem do čtvrtfinále překonal své grandslamové maximum z Roland Garros 2021 a 2023.

"I když jsem prohrál první set, cítil jsem, že hraju dobře a můžu vývoj otočit. Těžko se mi to teď hodnotí, mísí se ve mně spousta emocí. Děkuju své rodině, která je mou obrovskou podporou," řekl Musetti, který se v zimě stal otcem.

Rune – Djokovič 3:6, 4:6, 2:6

Novak Djokovič dorazil do Wimbledonu bez jediného letošního titulu i finále a navíc jen pár týdnů po operaci kolena, které si poranil před měsícem v osmifinále French Open. Na travnatý grandslam se však za krátkou dobu dokázal velmi dobře připravit a poradil si už se čtyřmi soupeři.

V osmifinále přehrál snadno bez ztráty servisu 6:3, 6:4, 6:2 dánského mladíka a loňského čtvrtfinalistu Holgera Runeho, vyhrál i třetí vzájemný duel během necelého roku a celkovou bilanci upravil na 4:2.

Sedmatřicetiletý Srb postupem do jubilejního 60. čtvrtfinále na grandslamech posunul vlastní rekord. O další stupínek se oddálil Rogeru Federerovi (58), Rafaelu Nadalovi (47) či Jimmy Connorsovi (41).

Ve Wimbledonu Djokovič hraje podevatenácté v kariéře a útočí na osmý triumf, kterým by vyrovnal Federerův rekord. Loni prohrál až pětisetové finále s Carlosem Alcarazem.

Ve středu si srbský vítěz 24 majorů zahraje o rovněž rekordní 49. semifinále na majorech s Australanem Alexem De Minaurem (H2H 2:1). "Je to jeden nejrychlejších hráčů na okruhu. Na trávě se utkáme poprvé a jsem si jistý, že to bude náročné utkání," řekl Djokovič.

Fils – De Minaur 2:6, 4:6, 6:4, 3:6

Pětadvacetiletý Australan De Minaur ve čtvrtém kole porazil 6:2, 6:4, 4:6, 6:3 Francouze Arthura Filse a postupem do čtvrtfinále vyrovnal své grandslamové maximum z US Open 2020 a Roland Garros 2024. S Djokovičem bude bojovat o své největší semifinále.

Už v neděli vytvořili semifinálové dvojice španělský obhájce titulu Carlos Alcaraz s Američanem Tommym Paulem a světová jednička Jannik Sinner z Itálie s Rusem Daniilem Medveděvem.

Výsledky Wimbledonu ve dvouhře mužů


Článek původně publikován pro
Livesport Zprávy.
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

66
Přidat komentář
Amputace
Musím uznat, že velice sympatické vypořádání se s fanoušky od Djokoviče. Bohužel někteří za těch cca 15 let, co je Djokovič na špici, stále nepochopili, že v nepříznivých podmínkách předvádí nejlepší tenis, neboť to je mučedník, kterého pohání utrpení. Takže mu vlastně pomáhají.
Reagovat
paddy
Goooood night!!! smile

Djo opět vytekl smile

https://www.sport.cz/clanek/tenis-wimbledon-djokovicuv-nechutny-vylev-na-me-si-neprijdete-vzkazal-wimbledonskemu-publiku-5031659
Reagovat
victim
Bučeli hezky ale na špatného hráče.Je čas vypískávat Noleho soupeře.
To je tak když si člověk myslí že uteče od mizerného fotbalu k tenisu.Z bláta do louže.
Doufám že ATP nosí Sinnera a Alcaraze na rukou.Jinak to můžou zabalit.
Reagovat
Vlk-v-trave
Oni ale nebučeli...ale podporovali outsajdera, a to že to zní jako booo, Ruune, čili ve výslovnosti Růůů, ano vtipné, super.... ale ve výsledku to je problém Djokoviče a né diváků, krom toho, co je to za fašismus, že já budu diktovat komu mají diváci fandit...? Co je komu kur.. po tom... ikdyby vyhrál 50 GS...a sr... zlatá vejce, tak fuck off.
To samý Nadal vs. Brown... Dustin dotal ohromnou podporu, že tohle Nadal nikdy v kariéře nezažil....a správně sakra... Fedex vs. Stach... Stacha oslavovali, že si myslím, že to Fedexe mohlo trochu deptat...ale ok...super, za to sako....bomba... lide chtějí mít svého outsajdera, který bojuje, tohle je stárá tradice jak tenis sám, neboť vítěze dělá soupeř a bez něho není nikým a ničím...

Divácká tradice v Londýně je jasná, a to podpora ousajdera, pokud to není Brit, ale i tam se to někdy láme... krom toho je to jediné prostředí, kde nedělají během zápasu burdel a chovají se tam jako hovada jak na RG, AO, nebo USO... kde bučí na vítězku GS Osaku...

Mimo jiné po zápase ikdyž outsajder rupne, tak vždy tleskají oboum...atd...

Djokovič je pánes, o tom žádná, respekt, ale za mne není nemocný kvůli kolenu, ale slušně mu začíná hrabat v hlavě už... ale pořád to neznamená, žebych kvůli tomu mu přál něco špatného, to ne... jen to po Kyrgiovsku jasně vysvětluji...:DDD
Reagovat
victim
Tak to jakej je Djokovič víme dávno takže souhlas.Na to jsem si ale už zvykl a tak mě to nechává chladným.Já jsem ale narážel na něco jiného.
Reagovat
Vlk-v-trave
Mě je zase jedno jestli to plácne Djoko, Medvěd, nebo třebas Bublík... ale Wimbledon je fakt poslední GS turnaj, kde se aspoň něco dodržuje... ikdyž ten tlak ATP, WTA, ITF, Médií není jednoduchý... a dost se poslední dobou W. sype...
Hráči přicházeji a odcházejí... GS by si měl držet svá pravidla nezávisle co jim budou diktovat hráči...nebo třebas i divaci... kteři mají právo jediné....fandit tomu komu uznají za vhodné, pokud nedělají bugr, což je právě jediný GS, kde to ještě nějak funguje...
:))) Fandí se hodně Kyrgiosovi, a také to není příklad nej. v chování...na kurtu...:))) Jestli narážíš že Rune je švihlý...
Reagovat
victim
Ne ne ne narážím na "kvalitu" soupeřů v kontextu toho že je Djokovi 37,trápí se zdravotně při zápase ho ještě začne bolet břicho a Rune uhraje 9 her a za dvě hodiny je hotovo.To už je trapas.Zápas předtím s Popyrinem to samé.To už snad nemůže bavit ani fanoušky Djoka.
Reagovat
victim
A bude hůř.Vzhledem k tomu že se zranil Zverev bude čf a sf to samé v bledě modrém.
Reagovat
australan.tenis
Já jsem šťastný za los.

Djoko musel celou kariéru čelit monstrům. Zaslouží se před případným těžkým finále odlehčení.
Reagovat
Vlk-v-trave
No, ano, ale tady je třeba vzít pod úvahu, že Djokovič je perfekcionista, který na trávě udělal ohromný progess, ale jasně má podnímky k tomu, o kterých se nikomu ani nesní, ale v tomhle zase svůj charakter... zajímavé je to pozorovat u Djoka na stats na saku na trávě, a tomuhle hráči až tak pozornost nevěnuji:) Ale je to tam ale vidět a evidentní...

U Zvereva souhlas, je to škoda...neboť to měl rozehrané opravdu skvěle. Ale to samé Hurkacz... a samosebou nikdo nikomu nepřeje, pokud je jen trochu normální:)

Podceňovat Djokoviče ve Wimblu není dobré... Rune je spec. případ... nevím, co z něho bude a jak skončí... to asi neví ani on sám...

Obecně se teď mění a buduje generace mimo B3... spíš doufejme, že na trávě to nebude jen o Sinnerovi a Alcarazovi... letos nevím, co se tam stane... Wimbledon má nový rekord obratů z 0:2... plno zajímavých bitev, překvapení...

Letos mě příjde že je hůř odhadutelný než minulý rok, nebo roky minulé... a to je asi dobře... Sinner má asi za mně nej. šanci, ale... kdo ví...:)

Pár dnů jsem dost věřil Zverevovi, dokud se nešťastně nezranil...
Na začátku jsem dost věřil i Hurkaczovi na finále, no a také zranění...
Reagovat
paddy
Go, gooooo
Gooooo Johnny, go, go
Johnny B. Gooooode

Chuck Berry byl osobnost smile
smile smile smile
https://www.youtube.com/watch?v=aKCt8ssC7cs&t=34s
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Já bych řekl, že tam bylo obé bučení - na podporu Spratka a proti Jokerovi (tam výrazně méně). Jak jinak si vykládat bučení pře nějaké hloupé Jokerově chybě. Těžko tu můžu být považován za zastánce Jokera, tedy spíš se obracím proti některým fotbalovým fans, co si spletli stadion a sport.
Reagovat
paddy
Nezávislý pozorovatel by to shrnul asi takto:
Byl paranoidní boj proti neexistujícímu nepříteli smile

A s tím se symbolicky pojí i song dne smile

https://www.youtube.com/watch?v=0qanF-91aJo
Reagovat
australan.tenis
Jak jsem psal dole, reakce byla naprosto adekvátní. Proto ho všichni jeho fanoušci milujeme.
Reagovat
dappe
Djokoviče opět nerespektují diváci?
Reagovat
srnecek
Mne sa páči, že na okolité dianie reaguje. Teda na divákov. Nebojí sa toho. V tomto sa (už teraz) nehrá na nejakého korektného "prisluhovača" publika. Nie je to našťastie pričasto, a ani ich nejako zvlášť neprovokuje. To by mi vadilo. Ale svoj názor, keď sa mu niečo nepozdáva, prejaví. To zase kvitujem. Aj keď mnohých dráždi asi už len to, že je na kurte a že vôbec hrá. A rozbíja ich sny. Človek osobnosť - to Nole je - samozrejme spektrum fans polarizuje. To je normálne. Nevýrazní ľudia sú ako šedé myšky. On teda šedá myš nie je. A to, že mnohým leží v žalúdku, mu paradoxne pridáva na popularite. Ľahostajnosť popularitu zabíja. Polarizácia naopak. Som rád, že to tak je. A dúfam, že druhá časť sezóny bude lepšia, ako tá prvá. Vo W čakám po zhliadnutí jeho včerajšieho výkonu aspoň to finále. Nie síce automaticky, ale šance sú. Titul je teoreticky tiež možný, ale to by už museli byť naklonené hviezdy v jeho prospech dosť výrazne.
Reagovat
Ondra979
no tak rune se teda moc nepredvedl, cekal jsem od nej trochu vic, na to jake ma ambice to je proste slabe. zverev out, takze djoker je ted nejpravdepodobnejsi finalista z teto pulky, nemusi se tam dostat, ale sanci ma hodne dobrou, vsechno jsou dost hratelni souperi, kor na trave. snad bude aspon dobre finale, rozhodne tam chci videt jednoho z dvojice alcaraz nebo sinner, jinak to bude o houne...tak snad nezklamou, maji na to
Reagovat
paddy
stejně jako na RG bude vrchol turnaje SF Sinalc smile
Reagovat
Ondra979
no jen aby...tam uz nebyl ve hre djok, tady nejspis bude a dlouhe druhe SF by mu jen vyhovovalo
Reagovat
paddy
naštěstí jsem viděl pouze kousky a podle očekávání Rune v životní formě pouze díky neuvěřitelné smůle prohrál všechny sety smile

se štěstím zahlédl jsem i radiční boj Djo s publikem (našpulené rty)
a také závěrečný houslový koncert, tentokrát neměl Djo housle obráceně, je vidět, že to tady čte smile

jeho fans tradičně měli před zápasem obavy z Runeho a teď tady skáčou jak kingové smile

již v pátek zjistíme vítěze Wimbledonu, stále tipuji Sinnera smile
Reagovat
australan.tenis
Do finále Tommy Paula po heroickém výkonu a dvou pětiseťácích ve čtvrt a semifinále prosím!

USA si konečně zaslouží Američana ve finále GS. :-))))
Reagovat
paddy
Navarro jim musí stačit smile
Reagovat
turista
Sinner už proboha ne. Dost bylo Sinnera!
Reagovat
Tomas_Smid_fan
dost bylo Jokera
Reagovat
paddy
Dost bylo ko-kotů! smile smile
Mudr. X. Crement

Ko-kotismus - postihuje podstatnou část populace - a přitom většina kok-otů ani v nejmenším netuší, že jsou ko-koty! Kniha, která vám objasní mnohé záhady společnosti.

Viz https://www.databazeknih.cz/

Ko-kotí trilogie: Dost bylo ko-kotů. Ko-koti jsou věční. Spiknutí ko-kotů (3 svazky, komplet)
https://knihobot.cz/g/431445
Reagovat
paddy
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Co to Zvíře povídal Taylorovi u sítě? Nevypadalo to úplně na přátelské gesto... Si nejspíš zas zavařil.
Reagovat
Stopball
Tři týdny po artroskopické operaci kolena... Pánové, zažili jste to někdy? Za tři týdny tak akorát začnete chodit bez berlí. Djok je podvodník.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
ale jaký
Reagovat
australan.tenis
No, malinkatá, kapesníček? :-)))))) Možná bys potřeboval umělé slzičky, protože už ti vyschly kanálky za ty roky, že? :-)))))

A kapesníček bych ti nedal za tyhle lživé konspirace. Použilo by se hezky old-school jehličí.
Reagovat
PetaM
Že se ještě diví. Lhář navždy zůstane lhářem. A lháři se mu klání, že nejsou tak velcí lháři, jako on.
Reagovat
turista
Je to měsíc a tři dny. Djok není podvodník. Byl to malý zákrok.
Reagovat
Balis235
Artroskopii kolene mám za sebou a za týden jsem chodil bez berlí. Teď si vezměte jaký možnosti má Nole skrze léky, rehabilitace a další věci. Takže těžko podvodník.
Reagovat
Kandinsky1
Překvapuje mě, jak některým stále nedochází, že top sportovec má dost rozdílnou zdravotní péči něž nějakej normální jouda.
Reagovat
farr
No a hlavně TOP sportovcovo tělo s dobrými genetickými dispozicemi má diametrálně jinou regeneraci, stravu , psychiku atd. To dělá 90 % rozdílu.
Reagovat
QacO
Psy štekaju djokovic ide ďalej....
Reagovat
peek
Djokovi mohou fandit jen prvoci, co klidně napíšou psi s tvrdým y...
Reagovat
australan.tenis
Za to ty ho máš měkkého .... Z toho asi paní Columbova není dlouhodobě moc nadšená.
Reagovat
Nenela
Blbost, po male operaci se chodi prakticky hned
Reagovat
australan.tenis
Nole:

"Goooooooooo night, gooooooooooooood night"!

Nole smáznul celé manipulativní publikum. Ruuuuuuuuu hahahahhahaha Absolutní legenda sportu. Servilní Roger by jim nejspíš poděkoval.

Tam máte Dánové, nažerte se vlastní medicínky hihihihihi. Alou zpátky do Aalborgu. Hihi. :))
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Joker v SF
Tak kdo se mu postaví?
Reagovat
australan.tenis
Novak Djokovič je na síti jako básník z éry Romantismu. Způsob, jakým hladí míče, jak jim dává rotaci a přesnost je doslova "beyond the world".

Sám BigMac Johny McEnroe říká, že je Nole skvělý na síti a má veliký cit pro míč. Asi budeme více věřit legendě sportu a jednomu z nejlepších síťařů všech dob, než žlučovitým "expertům" z TP.
Reagovat
Liverpool22
Ano - Nole dnes na síti famózní a celkově Runeho smetl a nedal mu šanci
Reagovat
australan.tenis
Reagovat
turista
Rune zcela chybně vsadil na counterpunching od základní čáry. S tím nemůže ani proti starému Djokerovi nikde uspět. Kdyby chodil víc na sako tak by nadělal Novakovi víc potíží než takhle.
Reagovat
ipko
inak komentátor teda dobre mimo, že bučia na Djokoviča, pritom fanúšikovia podporujú Runeho
Reagovat
ipko
mi príde, že Rune do toho len tlčie a absolútne pri tom tenise nerozmýšľa.. je to fakt na zamyslenie, aby ho takto školil priemerný Djokovič
Reagovat
australan.tenis
Ipko zmateně pláče při tenisu, tradiční folklór TP. :))
Reagovat
ipko
neplačem, len koštatujem realitu, že ak takto hrá 15. hráč na svete, tak je to s kvalitou mužského tenisu naozaj zlé
Reagovat
australan.tenis
oh dear, oh dear

Takhle by proti Djokovicovi vypadalo 98 % hráčů historie. Že je schopný donutit vypadat protihráče takhle, i přesto že je měsíc po operaci .... Je nejvyšší znak Goatství.
Reagovat
ipko
jasné, lebo toľko UE čo Rune urobil, k tomu ho Djokovič musel prinútiť, ono preto sa tomu hovorí že NEVYNÚTENÁ chyba
Reagovat
australan.tenis
Mluvil o tom BigMac a Nick Kyrgios při komentování. Djokovič protihrace nutí k chybám. Každý míč je jako matchball v šachové partiíli. Pakliže neriskují, tak nemají šanci. Tenhle fakt se jim postupně dostane do hlavy a sežere je zevnitř.

Novak požírá duše. Už není Ultron. Je to Darkseid.
Reagovat
ipko
uvidíme, aby sa to v zápase s De Minaurom neotočilo a náhodiu nebol nútený k chybám Djokovič kvôli tomu čo tvoj obľúbený autrálsky hráč vybehá
Reagovat
australan.tenis
Všechno je možné..... Na téhle úrovni může porazit každý každého.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
DeMňouk, bývalý Démon, má podle všeho načatou nohu, takže pokud vůbec nastoupí, jeho šance bude tak 1%, protože zdravý měl tak 2% Možná se pletu, třeba i 15%
Pokud se dřív nezraní Joker, je v SF.smile
Reagovat
ipko
aha, to som nevedel, tak snáď to aspoň vyskúša, nech to nemá Djokovič úplne zadarmo..
Reagovat
turista
Zadarmo to mít nebude. Koneckonců těch nezdarů má Djokovič za sebou aktuálně dost tak by to chtělo nějaké tituly. Je fuk jaké.
Reagovat
Mantra
Prostějov open
Reagovat
Vlk-v-trave
WIMBLEDONSKÉ OBRATY Z 0:2 /#11/
(A máme tu neuvěřitelný 11. letošní Wimbledonský obrat:)

1- Harris x Michelsen (závěr pěkný úlet od Harrise, výměna kola)
2- Tiafoe x Arnaldi (Franta za 5.min. 12 vzkříšení)
3- Thompson x Kotov (estetický obrat Thompsona)
4- Bublík x Menšík (Bublíček začátek jak po flámu...a zvedl se)
5- Safiuellin x Cerundolo (Franta utavený po tom druhém, jinak si nedokážu vysvětlit)
6- Macháč x Goffin (MACHÁČŮV OBRAT, obrat z 0:5 ve třetím, kdo ví kdy naposled na trávě ve W. a jestli vůbec:)
7- Kokkinakis x FAA (pěkný Upset kola s pomocí boží a giginka:)
8- Jubb x Seyboth Wild (Jubb neunesl tíhu domácího prostředí)
9- Dimitrov x Shang (také Dimitrov se letos přidal,,,:)
10- Rune x Halys (Jak by ten Rune se nepřipravil, ale poprvé v kariéře to zvládl:)
11- Fritz x Zverev (Zverev zahlásil před startem talíř, ale Fritz ho vypekl obratem)

2 fiftýny od obratu byl také Bergs, prohrál v TB v pátem s Cazauxem.
Altmaier se pokoušel o obrat s Denisem, který to nakonec naštěstí zvládl...:)
Reagovat
Kandinsky1
6 - copak to novináři nějak neřešili ?
Reagovat
Patik
Nehovoril Zverev že cíti že by mohol tento rok vyhrať Wimbledon ? Nevyšlo nejak.
Reagovat
Random33
Vykonnost na to ma, ale nedava to hlavou. Si myslim
Reagovat
turista
Nevyšlo to. Ještě bude mít možnosti. Ale Fritz dokládá jak jde americký mužský tenis aktuálně nahoru.
Reagovat
farr
Škoda, Saša zklamal a nejvíc asi sam sebe, ale myslím že tam těch pár pověstných procent ubralo to koleno. Kdyby bylo 100% nemel by tu ortezku.
Reagovat
farr
Místo mělo být pochopitelně
Reagovat
turista
Asi ano.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist