French Open stihnu, věří Clijstersová

13. 5. 2011, 18:18
Aktuality 0
Letošní soutěž žen na French Open zřejmě nepřijde o jednu ze svých největších favoritek. Jak oznámil mluvčí Belgičanky Kim Clijstersové, bývalá světová jednička se rychle uzdravuje a nadcházející grandslamový turnaj by měla stihnout.
Profily hráčů
Kim Clijstersová

Podle mluvčího belgické tenistky Gerta Van Goolena jde, co se týká rekonvalescence Clijstersové, všechno podle plánu, který počítá s účastí vítězky letošního Australian Open na Roland Garros. "Nejsou žádné náznaky, že by něco bylo špatně," uvedl Van Goolen.

Clijstersová je mimo hru od konce března, kdy se rozhodla vyléčit zraněné rameno a zápěstí. Situaci pak zkomplikovalo další zranění, když si na svatbě svého bratrance ošklivě podvrtla kotník. Až do minulého týdne to s její účastí v Paříži vypadalo nahnutě, před týdnem ale začala znovu trénovat a s tím, jak její tělo na tréninky reagovalo, byla spokojená.

"Po víkendu se rozhodne, jestli se bude soustředit na Paříž, nebo jestli zůstane doma," dodal Van Goolen.

I přes několikatýdenní výpadek zůstává Clijstersová na druhém místě světového žebříčku a v Paříži by navíc neobhajovala žádné body. Na Roland Garros ještě nikdy v kariéře na titul nedosáhla. Nejblíž mu byla v letech 2001 a 2003, kdy prohrála ve finále.

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist