Fish porazil Verdaska a v New Havenu je ve finále

22. 8. 2008, 22:07
Aktuality 1
Američan Mardy Fish v New Havenu potvrdil, že se s ním na betonech musí počítat. V dnešním semifinálovém zápase si poradil s nejvýše nasazeným Fernandem Verdaskem ze Španělska 6:0, 1:6, 6:3 a proti lepšímu z dvojice Čilič, Gregorc si podruhé v letošní sezoně zahraje o titul.
Profily hráčů
Fish Mardy

Fish měl raketový vstup do zápasu. V prvním setu vyhrál 26 ze 37 fiftýnů a Verdaskovi nadělil "kanára". V tu chvíli to se Španělem vůbec nevypadalo dobře, zvlášť když prohrál i úvodní hru druhého dějství.

Verdasco ale následujících 6 her vyhrál a tím i celou sadu v poměru 6:1. Souboj se tak musel rozhodnout až ve třetím setu. Tam měl navrch v poměru 6:3 šestadvacetiletý Američan, který svého soupeře porazil i ve druhém vzájemném duelu.

Fish v New Havenu obhájil loňskou finálovou účast a letos bude o titul bojovat podruhé. V březnu v Indian Wells svůj třetí titul v kariéře nezískal.

Američanovým soupeřem bude vítěz duelu mezi Chorvatem Marinem Čiličem a Lukou Gregorcem ze Slovinska.

Výsledky - New Haven - muži:
Dvouhra - semifinále:
Fish (8-USA) - Verdasco (1-Šp.) 6:0, 1:6, 6:3.
TenisPortal.cz, Václav Navrátil

Komentáře

1
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist