Finále? Snad budu zase v letadle, doufá Williams

24. 6. 2009, 16:06
Aktuality 10
Až se bude příští sobotu hrát finále dvouhry žen ve Wimbledonu, chtěl by Richard Williams sedět v letadle. Znamenalo by to totiž, že o triumf na londýnské trávě budou ve stejné době hrát stejně jako před rokem jeho dcery Serena a Venus, na jejichž sestrovražedný boj se nechce dívat.
Profily hráčů
Richard Williams

Sledovat vzájemný duel svých dcer je pro Richarda Williamse příliš bolestné. Proto se na něj nekouká. "A nikdy to neudělám," podotkl. "Rád bych seděl zase v letadle, to by bylo opravdu dobré. Obě hrají velice slušně, těžko mezi nimi vybírat vítězku," řekl Williams.

Loni byla úspěšnější starší Venus, a když přebírala popáté vítěznou trofej, její otec spal kdesi nad Atlantikem. Richard Williams totiž při nástupu na palubu letadla požádal kapitána, aby mu ani výsledek nesděloval. "Až když jsem vystupoval z letištní haly, tak na mě někdo zavolal, že Venus porazila sestru," řekl.

Brzy do letadla se těší i z jiného důvodu, než jen proto, že vynechá případný vzájemný duel svých dcer. Doma totiž může provozovat své oblíbené činnosti - rád jezdí na člunu, na motorce nebo seká trávu. "Miluji sekání trávy a práce okolo baráku. Už se nemohu dočkat, tohle rád dělám," řekl Williams.

pva, ČTK

Komentáře

10
Přidat komentář
Martinac
Rodina Williamsových je krásným příkladem Amerického snu. Chudá černošská rodina vyrůstající na předměstí Brooklynu a aby dcerky nezvlčily ve zločinu, dal je starej Williams na tenis.... Povedlo se:)
Reagovat
smazaný uživatel
Se.rena je pigo :D
Reagovat
smazaný uživatel
doufam ze vypadnou obe dve a ve finale by se mi libila Karolinka s Anickou:)
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že aspoň jedna ve finále bude, na trávě jsou opravdu moc dobré!
Reagovat
smazaný uživatel
Prečo mi to nechce uznať Williamskyne meno?? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Lebo je tam se.re, tak to beru ako nadavku.Mne to nechcelo zobrat slovo debi.lny a to ani nadavka neni.
Reagovat
smazaný uživatel
Mno ja viem, ale šak to je meno... to by mohli akceptovať...
Reagovat
smazaný uživatel
U nich je tuším celá rodina namyslená... Serna na na sa pred štyrmi porážkami v rade vidí na prvom mieste a jej otec si cez druhé kolo už plánuje, čo bude robiť, keď budú dcéry vo finále...
Reagovat
smazaný uživatel
:D je cenzurovaná no...
Reagovat
smazaný uživatel
Miluji sekání trávy... cely forrest gump :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist