Finále nenasazených v Rotterdamu vyhrál Llodra

24. 2. 2008, 17:46
Aktuality 0
Vítězem tenisového turnaje v Rotterdamu se stal Michael Llodra. Sedmadvacetiletý Francouz v dnešním finále porazil v utkání 58. a 59. hráče světa Robina Söderlinga ze Švédska 6:7, 6:3, 7:6 a získal již druhý letošní titul. Z nizozemského přístavu si odveze prémii 171.000 eur.
Profily hráčů
Llodra vyhrál turnaj v Rotterdamu

Vstup do dvouhodinového zápasu vyšel lépe Söderlingovi. Ve zkrácené hře pro sebe získal první sadu a jako první v Rotterdamu dokázal Llodrovi sebrat set.

Druhá sada duelu, ve kterém se oba soupeři zasypali dohromady 37 esy - švédský tenista jich naservíroval 22, jeho soupeř 15 - ale patřila Llodrovi. O vítězi tak rozhodl třetí set. V něm opět došlo na tie-break, tentokrát se však radoval francouzský tenista a po triumfu v Adelaide si připsal druhý letošní titul.

V odpoledním finále čtyřhry se představí český tenista Tomáš Berdych, který spolu s Rusem Dmitrijem Tursunovem bude útočit na premiérový triumf ve čtyřhře.

ATP Rotterdam - výsledky 7. dne:

Dvouhra - finále:
Llodra (Fra) - Söderling (Švé) 6-7(3) 6-3 7-6(4)

ČTK

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist