Ferrero je po operaci, letos končí

8. 10. 2010, 12:46
Aktuality 1
Někdejší nejlepší hráč světa Juan Carlos Ferrero ukončil letošní sezonu. Španěl se tento týden v Barceloně podrobil operacím levého kolena a pravého zápěstí a podle prvních odhadů bude potřebovat asi dva měsíce odpočinku, než bude moci znovu hrát.
Juan Carlos Ferrero

Ferrero podstoupil operace kolena a zápěstí toto úterý. Jak oznámil jeho lékař Xavier Muňoz, třicetiletý Španěl zahájí rehabilitaci co nejdříve, ale bude potřebovat zhruba dva měsíce, než se zotaví natolik, aby mohl hrát.

Kvůli tomu bude muset bývalá světová jednička vynechat turnaj v rodné Valencii. To je pro Juana Carlose Ferrera o to nepříjemnější, že je spolumajitelem tohoto podniku ATP, stejně jako jeho krajan David Ferrer.

"Mluvil jsem s Juanem Carlosem a je pochopitelně zklamaný, protože chtěl v Agoře (kde se turnaje hraje, pozn.) znovu hrát před svými lidmi. Je si ale vědomý toho, že zdraví je na prvním místě," prohlásil Antonio Martinez Cascales, ředitel turnaje a Ferrerův dlouhodobý trenér.

Momentálně 26. hráč světa Ferrero tak sezonu ukončí s bilancí 33-14, kterou si výrazně vylepšil především v zimě na jihoamerických turnajích. Uspěl na dvou z nich, titul si odvezl z Costa do Sauipe a následně z Buenos Aires, jeho skvělou sérii ukončil až ve finále turnaje v Acapulku David Ferrer. Na přelomu července a srpna si pak v Umagu připsal už 15. titul v kariéře.

Komentáře

1
Přidat komentář
smazaný uživatel
Zdravím.
Můj dnešní domluvený zápas- fixed z 2.finske hokejove ligy OK
Výsledek 1.tretiny 0-0.
Tady se můžete podívat na tiket.

http://www.ifortuna.cz/cz/sazeni/tiket/index.html?ticket_id=OTk4MDQwMjgyNTM2NDAwMDpIpuvscBwleCfaRcQ%3D

Mám na dnes večer další dva domluvené fixed zápasy. Vše 100% jistota. Můžu doložit tikety. Pokud má někdo zájem, tak tel.kontakt na mě je 739 252 027.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist