Federera v Montrealu doprovází celá rodina

9. 8. 2009, 14:05
Aktuality 56
Nejlepší světový tenista Roger Federer se příští týden vrátí po měsíční přestávce na kurty na turnaji v Montrealu. Do Kanady zamířil i s celou rodinou, kterou již přes dva týdny tvoří kromě manželky Mirky i dvojčata Charlene Riva a Myla Rose.
Profily hráčů
Roger Federer a jeho rodina

"Děti byly deset dnů v nemocnici a vše je v pořádku. Teď jedeme jako velká rodina na velkou cestu," řekl v rozhovoru pro New York Times patnáctinásobný grandslamový vítěz.

V Montrealu by se mohl střetnout znovu se svým velkým rivalem Rafaelem Nadalem, jenž se vrací po více než dvouměsíční pauze. Třiadvacetiletý Španěl musel kvůli zánětům kolenních šlach oželet účast ve Wimbledonu a přišel o pozici světové jedničky. Nadal hrál naposledy zápas v osmifinále v Paříži 31. května, kdy ho na antuce nečekaně porazil Švéd Robin Söderling a překazil mu útok na pátý titul na Roland Garros v řadě.

Luboš Zabloudil, ČTK

Komentáře

56
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
smazaný uživatel
Zdravim vsechny, mam tady skvelou stranku musite to videt!!!http://tojesila.cz/cz/s16/n2223-Topolanek-Vadim-Sazce-tak-ji-seberu-licenci-a-rozdelim-ji
Reagovat
smazaný uživatel
Omg chovejte se už jak běloši, jeden fandí jednomu a druhý druhému, to ale prece neni důvod abyste se navzájem uráželi nebo si nadávali anebo nadávali přímo určitým hráčům, ja sám jsem Federerovec i když celá rodina ostatní jsou Rafovci.. ta rivalita tam být musí ale zas ne tak že se druhym budeme vysmivat jak moc fandí nebo tak .. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Vojtiiku, ty jsi homosexuál?
Reagovat
a.magerova
Jestli je, tak je Tvůj, jestli né, tak je můj!!! :-))
Reagovat
smazaný uživatel
tak jo beru :-))
Reagovat
smazaný uživatel
hele, magerova, co by si mi poradila, kdybych si chtěl koupit novou raketu?
Reagovat
smazaný uživatel
Ne 4% fakt nejsem :D.. a kdyby neco bydlím kousek od Ostravy :D
Reagovat
a.magerova
Takhle naslepo Ti věru neporadím. Záleží Tvé figuře :-))
Reagovat
smazaný uživatel
záleží mé figuře?? aha, no a co máš ráda ty za raketu?
Reagovat
smazaný uživatel
Jaaj ste ma rozveselili, hihihi. Srandisti.
Reagovat
smazaný uživatel
srandisti? to my jsme. Hele Abudabi, a co ty mi poradíš za rachejtli? (jsem uz skoro profesionál)
Reagovat
smazaný uživatel
Skoro profík, jo? :) Fedex s Rafou mají mít do příštího roku těžké spaní, jo? :)

Víš co je na to úplně nejlepší, když jseš nespokojenej s raketama a chceš měnit. Počkej si, až na kurtech kam chodíš hrát až tam bude víc lidí (předpokládám, že nemáš vedle bazénu u vily i svůj kurt, ale nevim), pujč si od nich na chvilku různý rakety klidně 10, 12, pinkni si s nima párkrát o zeď, většinou už hned cejtíš tohle mi sedí, tohle ne. Pak si se třema favoritkama zahraj pár úderů na kurtu a už budeš vědět víc, co asi tak by sis představoval, velikost hlavy, šíři rámu apod. třeba ti rovnou bude vyhovovat konkrétní typ a značka. Každopádně by si se do ní spíš měl "hned zamilovat", měl by si subjektivně cejtit okamžité zlepšení, samozřejmě, že si na ní budeš muset zvykat, ale moc nespoléhat na to, že se to později poddá... a taky si koupit alespoň dvě ;). Myslím, že nic lepšího nikdo nevymyslel, ale třeba někdo překvapí.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo a taky nezapomeň, jestli je obojruč nebo jednoruč, jak to máš. Ale to by tě napadlo.
Reagovat
a.magerova
Tak tady ta rada od olfesse opravdu nemá chybu, snad si Alessi podle mí dobře vybereš. Osobně bych ještě doplnila radu o takovou dost významnou maličkost, rozhodně ať je červená!! :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Já nevím jestli to teď myslíš ironicky nebo né :))), ale opravdu jsme nikdo na nic lepšího v okolí nikdy nepřišli, jiný by to bylo asi kdyby byl začátečník. Anebo kdyby byl fakt profík :), třeba na hru servis - volej to bude jinak, ale to předpokládám, že by se asi neptal.
Reagovat
majjkaa
....cervena a na nej znacka wilson :)) heh len zartujem :)
Reagovat
a.magerova
Opravdu jsem to myslela zcela vážně a moc se mi ta rada líbí, nehledej v tom žádnou ironii.

majjkaa: taky dobře, i když tady už je to trochu sranda :-))
Reagovat
smazaný uživatel
jo tak to děkuju, no offlesi - to je skutečně rada velmi sofistikovaná, ani takovýmto způsobem asi se řídit nebudu, já zasse si myslím, že umím zahrát s čímkoli a nikdy nevíš co a jak se ti kdy bude hodit. No ja bych sahl po nejake klasice, ale asi to bude skutecne ten wilson :-)
Reagovat
majjkaa
heheh :)))
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, tak to asi vypadá na červeno-modro-bílou wilsonku, co:)?
Reagovat
a.magerova
http://www.facebook.com/photo.php?pid=3002765&op=115&o=global&view=global&subj=64760994940&id=632514166#/photo.php?pid=3002765&op=115&o=global&view=global&subj=64760994940&id=632514166
Reagovat
majjkaa
Ja tomu nerozumiem, stale dookola je to tu rovnake.....atmosfera ustavicneho, nezmyselneho a este k tomu primitivneho rypania, az sa to zle cita. Vazne, nema niekto rozumny napad ako to tu zmenit?
Reagovat
smazaný uživatel
První přikázání:
Jediného boha vzývati budeš. Je tam někde jméno Federer? Pominu jisté alarmujíci signály, v přání Rogerovi k narozeninám v diskuzích na tomto webu, vzhledem k zdravému rozumu. Přestali jsme i mnozí z tohoto důvodu sem psát, protože jsme přesvědčeni, že se jedná o diagnózu.

Ale vzhledem k tomu, že je jinak Roger sympatický tenista a za vás nemůže, tak mu přeju a ty se "magorová" modli, ať se nám Fedex dostane konečně pořádně do bekhendu, protože jestli se mu to brzo nepodaří, tak z té světové jedničky pomaže dolů jak namydlenej blesk.
Reagovat
smazaný uživatel
Mě nijak neuráží oslavné vzkazy na adresu oblíbeného tenisty. Fanoušek je fanoušek. Tou "diagnózou" by měli být spíše označeni ti, kterým je jakýkoliv článek o Federerovi příležitostí, jak si vyléčit svůj mindrák a osobní neúspěchy. Tolik žluči jen proto, že má někdo úspěch. To je "diagnóza".
Reagovat
smazaný uživatel
Borec, si im jasne vysvetlil, kto potrebuje prášky.
Reagovat
smazaný uživatel
Brody, kdo mluví o urážení, zarážet by tě to snad mělo! :) Mindráky vynech, hodně tím o sobě prozrazuješ, podle sebe soudím tebe. (mě by to totiž vůbec nenapadlo :). Hlavně to nenech dojít moc daleko, kdyby si se za rok náhodou přistihl, jak se snažíš v den oslavy narozenin Myly a Rivy plácat naroz. dort, tak napiš tady na fórum, já pro tebe dojedu ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Olfessi, olfessi, těmi mindráky jsem ovšem neměl na mysli Tebe, ale to je jedno. A to s tím "podle sebe soudím Tebe" - s tím se moc daleko nedostaneš .. to bych si musel myslet, že ten dortík budeš péct Ty :)
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně, že tě neopustil humor, to si mi udělal radost. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nevíte náhodou, kde bych našel rozlosování turnaje v Montralu??
Reagovat
a.magerova
http://rogerscup.com/men/english/PDF/MDS.pdf
Reagovat
smazaný uživatel
dík
Reagovat
smazaný uživatel
Okrem iného, strašne sa už teším na tenis. Ach, krásny to šport.
Reagovat
majjkaa
Ja sa uz neviem dockat....tiez mi to uz chyba, taky poriadny zapas, adrenalin oh :))
Reagovat
a.magerova
Nevím co je na tom článku špatně, komu se to nelíbí, tak ať to nečte, jednoduchá věc. Mně se rozhodně líbí.
Je tu dost i jiných článků u kterých není ani jeden komentář, se mi zdá, že něktéří jen číhají na to, kdy tu bude něco o Rogerovi, aby se mohli literárně ukázat.
Reagovat
smazaný uživatel
tebe jsem čekal jako prvního fanatika s hysterickou reakcí...a dočkal jsem se :D
Reagovat
a.magerova
Já si spíš myslím, že Tě naštvalo, že jsem nenapsala komentář k Nadalovi. Tam bys mě mohl šikanovat, tady nemáš důvod :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Píše sa tu o športe a aj všeličom inom. A tak to má byť. Toto nie sú "suché športové správy". Ak to niekto chce, nech sa páči, nalistujte si niečo iné. Ak sa nemýlim, tak najväčšiu návštevnosť mal tento portál práve pri výkonoch vyššie uvedeného hráča. Piše o tom, čo ľudia čítajú. Ak niekto tvrdí, že je to len o Fedovi, treba si zalistovať dozadu. Ja si myslím, že sú to len zlomyseľné drísty a súhlasim aj s názorom a.magerovej.
Reagovat
smazaný uživatel
přesně tak, koho zajímají ptákoviny o tom, kde všude si elegán pšoukl, možná pár zdejších fanatiků, nikoho víc, radši napište o tom, že Nadal bude hrát zítra double .)))
Reagovat
a.magerova
http://www.rafaelnadal.com/nadal/en/home
Reagovat
misoSK
serem ti na ritopicha
Reagovat
smazaný uživatel
typický duševně slabý elegánovec .))
Reagovat
smazaný uživatel
Ježiši kriste, proč se to tady už nejmenuje Rogerpotal.cz proti nemu osobne nic nemam, ale proc tady proboha musi byt kazdy krok, kazdy prd a kazda blbost, ktery roger udela, tohle je web o tenisu a ne web o zivote nejlepsiho hrace, na to jsou jine stranky, tahle je vyhrazena tenisu, tak bych se tim ridil.
Reagovat
dabelsobul
Tyhle fakta jsou dost dulezite. Muze se to vyznamne projevit na vykonu tenisty. Tudiz takova zprava je tu na miste. A jine perlicky jsou tu urcite vitane. Pokud se ti to nelibi, cist to nemusis ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Co je na tomhle dulezite? Mi je uplne jedno, co se projevilo na vykonu rogera, ja se divam na tenis a je mi jedno, jestli zahral spatne protoze mu mirka udelala spatny obed nebo dobre protoze si hral s dcerami chapes? tohle je naprosto irelevantni, clanek naprosto zbytecny, nic nerikajici s nulovou tenisovou hodnotou
Reagovat
smazaný uživatel
a navic pokud bys chtel takovehle clanky, tak by meli byt o vsech ne? proc by mel mit "pan dokonaly" vyjimku, delaji snad z neho uspechy lepsiho cloveka? kdyz uz tyto zbytecne zvasty vydavat tak o vsech a ne jenom o tom "nej"
Reagovat
smazaný uživatel
S tímto musím souhlasit. Federerovi jeho prvenství přeju,ale musím souhlasit s tím, že tady o něm píšou každou blbost. Když už teda tady takový věci píškou o něm, tak by měli i o ostatních hráčích. O federerovi víme i pomalu to co měl na oběd,ale o jiných se tady nepíšou takový věci.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak každý taky nemá 15 grandslamových titulů a každý taky nebyl přes 200 týdnů na místě světové jedničky. Já osobně si rád přečtu něco o soukromí nejlepšího hráče od Open éry...
Reagovat
smazaný uživatel
jo jenze kazdy ma jineho oblibence, takze kdyz uz tyhle osobni veci vydavat, tak o vsech, aby si prisli na sve i fanousci nekoho jineho, i kdyz jak vidim, moc jich tu neni.
Reagovat
a.magerova
Novak Dokovic je v pavouku s Rafou.
http://rogerscup.com/men/english/PDF/MDS.pdf
Reagovat
smazaný uživatel
:)))
Reagovat
misoSK
ja som fanusik baghdatisa, ale clanok o nom tu uz nebol dobry mesiac, inac nic proti rogerovi
Reagovat
krbik13
Tak co sem lozite ked sa vamto nelubi,padajte do riti si frflat,je to vasa stranka alebo co?!
Reagovat
smazaný uživatel
Tomasinho teraz máš úplnú pravdu. Neviem, či si niekto všimol môj vlažný prístup k týmto stránkam. Napr. taký článok o Verdascovej rodine tu bol naposledy kedy? A to si myslím, že má tiež dosť fanúšikov... A nepamätám si kedy naposledy by dali do Expres zpráv, že by niekto mal narodeniny. Keď mal Rafan narodeniny a bol ešte k tomu svetová 1, tak sem nikto nič nenapísal.... Ajkeby bol niekto dlhodobo vo svetovej päťke a neviem ako obletovaný, tak to sem nedajú. A prečo? Lebo nikoho iného tak nemá rád a nenávidí toľko ľudí ako Federera a trhajú sa rekordy v počte komentárov. Ale čo je moc, to je moc... radšej sem dajte aké má Bolelli trenky aj to by už bolo lepšie a ešte k tomu by sa trochu zmenila téma....
Reagovat
a.magerova
Nicy máš pravdu, že v Expres zprávách ostatní narozeniny nezmiňují, ale např. já tady pěla oslavnou narozeninovou od Zdeňka Svěráka jak u Murraye 15.5., tak u Novaka 22.5., tak u Rafy 3.6. a i u Rogera 8.8. a 30.8. budu opěvovat Roddicka :-))
Kdo se přidá?
Reagovat
majjkaa
....aj to ze info o federerovych narodeninach sem daju o niecom svedci. Ved vsetko je o sympatiach....nebude vymyslom ked poviem ze Roger je najoblubenejsim tenistom na svete...je to fakt, pre urcitych ludie nie, ale pre drvivu vacsinu ano.......preto sa o nom zverejnuju aj taketo podrobnosti, pretoze vacsinu ludi to len potesi. Kedy bol vacsine ludi ukradnuty nepisu tu take veci.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist