Federer usiluje o šestý wimbledonský titul, znovu proti Nadalovi

6. 7. 2008, 09:11
Aktuality 4
Ve finále mužské dvouhry na trávě ve Wimbledonu se dnes utkají stejní soupeři jako v předchozích dvou letech. V boji o nejprestižnější tenisový titul se střetnou nejlepší hráči světa Roger Federer a Rafael Nadal.
Profily hráčů
Federer Roger, Nadal Rafael

Pětinásobný wimbledonský vítěz Federer postoupil do wimbledonského finále pošesté za sebou, tentokrát stejně jako v roce 2006 bez ztráty jediného setu. Jeho největší rival posledních let Nadal se však na trávě neustále zlepšuje a rovněž se nedostal během dvou týdnů do vážných problémů. Navíc se fenomenálnímu Švýcarovi přibližuje i výsledkově. Předloni s ním uhrál set, loni už dva.

Španěl porazil Federera v posledních třech finále antukového French Open, nyní je řada na světové jedničce, aby uhájila dominanci na svém nejoblíbenějším povrchu.

TenisPortal.cz, ČTK, Václav Navrátil

Komentáře

4
Přidat komentář
smazaný uživatel
Myslim si, ze Roger Federer je hodne zkuseny tenista a i kdyby dnes nevyhral, z cim NEPOCITAM, tak svetovou jednickou bude jeste hodne dlouho!!!Protoze Nadal neumi hrat na tvrdem povrchu, posledni dobou se trosku zlepsil na trave, jinak NIC!!!za chvili prestane hrat tenis, kvuli problemum s koleny...COME ROGER!!!
Reagovat
alexx
mohol by si kupiť vačšie nohavice , aby sa mu nezarezavali do riti
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa je nejlepší tenista na světě a světová jednička už bude velmi brzy!VAMOS RAFA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Rogere dneska musíš,jde ti o všechno,jestli ho Rafa dneska dá, tak bude světovou jedničkou hodně brzo.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist