Federer: Teď jsem si jistý, že můžu vyhrát

19. 5. 2009, 16:03
Aktuality 176
Roland Garros zůstává pro Rogera Federera stále nedobytou pevností. Třikrát se v posledních třech letech dostal v Paříži do finále, třikrát mu radost překazil Rafael Nadal. Tentokrát si Švýcar zvedl sebevědomí vítězstvím v Madridu, kde ukončil Nadalovu vítěznou sérii na antuce. Všechno teď funguje, pochvaluje si před nejdůležitějším turnajem sezony Federer.
Profily hráčů
Roger Federer

Lépe si to Roger Federer ani nemohl načasovat: soupeře, kterého porazil naposledy v roce 2007 a se kterým prohrál dalších 5 soubojů, pokořil týden před začátkem jediného grandslamového turnaje, který mu ještě chybí ve sbírce.

"Myslím, že všechno začíná klapat. Tak trochu jsem už pár týdnů cítil, že to přijde," řekl po svém triumfu Federer. "Letos to vypadalo, jako by ostatní šli nahoru, ale já pořád věděl, že jsem na antuce týden od týdne silnější. Je to příjemný pocit a jsem rád, že do Paříže jedu teď a ne před pár týdny, kdy jsem si ještě nebyl tak jistý svou hrou a tím, jesli dokážu vyhrát French Open. To se teď změnilo."

Přestože Nadalovi sebral gloriolu pana Neporazitelného, pátá porážka ve 155 zápasech, které na antuce sehrál od roku 2005, podle švýcarského tenisty světovou jedničku těžko nějak poznamená.

"Ukončil jsem jeho sérii na 81 vítězných zápasech před pár lety a moc ho to nevzalo," tvrdí Federer, který rodáka z Mallorky porazil v roce 2007 ve finále turnaje v Hamburku. "Nemyslím si, že ho to teď nějak poškodí. V Monaku, Barceloně a Římě hrál tak dobře, že je to snad zatím jeho nejlepší antuková sezona. Jsem si jistý, že v Paříži bude znovu válet," dodal.

Že ho finálová porážka před Roland Garros příliš netrápí, potvrdil Nadal už v Madridu, který se prý kvůli rychlejším kurtům nedá s French Open srovnávat. "Neřekl bych, že se dá tahle prohra nějak moc analyzovat. Sebral mi dvakrát servis a bylo, balil jsem si kufry. Nemyslím si, že se to na Roland Garros nějak projeví," uzavřel Nadal.

Komentáře

176
Přidat komentář
smazaný uživatel
Nadalovo minus ze hraje s novakem 4 hodiny a pak je z toho unavenej a prohraje s Rogerem, nevim proc by mel byt Roger arogantni, to akorat media z neho mozna delaji arogantniho, a navic kdyby si neveril na titul s RG tak to by bylo spatny pro neho musi si verit jestli to chce uz konecne vyhrat... GO GOO ROGER
Reagovat
a.magerova
Správně, líp bych to ani neřekla :-))
Reagovat
smazaný uživatel
dobry nazor
Reagovat
smazaný uživatel
neviete ci sa losuju nasadeny hraci na GS? Alebo do ide 1 a 2 na kazdu stranu a potom po poradi raz jednu stranu pavuka a na druhu?
Reagovat
smazaný uživatel
fanatici se zase sešli...ještě aby si nenotovali
Reagovat
smazaný uživatel
A preco by sme si nemohli?
Reagovat
a.magerova
abudabi: my se můžeme radovat do aleluja, a nikdo nám tu radost nepokazí, že :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Alelujaaaaah.
Reagovat
smazaný uživatel
Skotte, jak trapné :-( Pokud nemáš stoprocentní jistotu, proč obviňuješ někoho, že se vydává za jiného? Já občas prohry Rožéra radostně komentuju, ale vždy jen slušně. Federer je už dávno tenisová legenda, a to i kdyby už nikdy nic důležitého nevyhrál. Myslet si, že sem píšu jako ubožák a hulvát Barney, je fakt směšné, milánku.
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle tady nemá obdoby....rady jak má hrát Rafa, jak se má chovat Roger, ale upřímně mnohem horší mi tady připadají fandové Rogera.
Reagovat
a.magerova
Myslím si že fandové Rogera i Rafy jsou fajn, jen někteří malomyslní to oběma táborům kazí :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ako inak, nic prekvapive.
Reagovat
smazaný uživatel
proč pořád dokola kritizujete Rogera za to, že na tiskovkách je sebevědomý a řiká skutečně to, co si myslí??? Neustále se ho na to někdo ptá, on to neřiká proto že tolik chce být vidět a slyšet.A kdyby odmítnul odpovídat, budete ho tu urážet stejně, tvrdit jak je arogantní a já nevim co všechno. PROBERTE SE:(
Reagovat
smazaný uživatel
Pretoze si precitaju nadpis a dost. Ked sa na AO rozplakal, vsetci sa mu smiali.Dnes to kazdy chape. Ked prehraval, niektori novinari boli tak drzi a divili sa mu, ze im pokojne hodiny odpovedal. Taky Woods, alebo niekto ini, ich po 20 min. posle do zeleneho haja a vsetci su spokojni.Keby skakal na usiach aj to bude zle. Jednoducho ma nesmierny talent, je oblubeny, to je jeho nestastie. Ale nikdy nevies, co ta napravi!
Reagovat
a.magerova
Přesně jsi to vystihl. Prostě "za dobrotu na žebrotu"...
Reagovat
smazaný uživatel
Kratke a presne. Ked si tu este Ti poviem jednu zaujimavost. Jeden anglicky novinar napisal, myslim, z Timesov bol, ze musia davat pozor ako pisu clanok o Rogerovi. Inak ich fanuskovia zahlcuju mailami, ze cosi to voci nemu dovoluju a ze sa postaraju aby si uz nik nekupil ich noviny. Dobre nie. Fakt som to cital.
Reagovat
a.magerova
Super, a kteréže to noviny nemám kupovat :-)). Taky jsem si chtěla napsat seznam těch diskutujících, kteří mě ser... (štvou), ale zatím jim všem dám šanci se polepšit :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Ak si pamatam boli to anglicke Times. Ale to bola len ako zaujimavost. Novinar tym ilustroval, ze Fed ma loajalnych fanusikov a ze ked pisu na jeho adresu aj kritiku musi rozmyslat ako to napise.
Reagovat
smazaný uživatel
myslím si ,že Fedex má důvod být sebevědomej.V Madridu hrál dobře.Hlavní je ,že mu šlo první podání a konečně mu ve hře přálo i štěstí.Tyto dvě věci mu stačej k tomu ,aby Rafu porazil.před tím jejich zápasem jsem tvrdil,že fedex vyhraje a nyní tvrdím,že vyhraje i RG.Rafa hraje letos hůře na antuce než v lonském roce.Je s kvalitními hráči vice v defenzívě než je zdrávo.Myslím si ,že jeho zhoršení na antuce má důvod v jeho zlepšení se na ostatních površích.
Reagovat
smazaný uživatel
jo máš pravdu, nechci říkat že Roger vyhraje ale je také velkým adeptem na rtofej. Jinak s tím Nadalem , měl by začít hrát trochu jinak. Nemyslím aby měnil styl hry, to snad ani nejde ale prostě ukončovat hru dříve a ne se tam přetahovat o každý míček tak dlouho. Tím se hodně vysiluje si myslím a pak to dopadá tak že je třeba v důležitých zápase unavený. I když má ohromnou fyzičku tak si myslím, že by mu tohle hodně pomohlo. Ale jinak fandím Rogerovi, tak doufám že se o ten titul na RG popere...
Reagovat
a.magerova
No lidi ještě tu raďte Rafovi jak hrát lépe, no ještěže neumí Rafa česky :-))
Reagovat
Forsberg.Peter
Otázka je, jestli je Nadal schipen ukončovat výměny rychleji, ono mu to nikdy nešlo...
Reagovat
smazaný uživatel
Forsberg.Peter: no určitě, nikdy a nic mu nešlo, proto je taky v žebříčku tam kde kde
Reagovat
Forsberg.Peter
No určitě není na prvním místě díky drtivé hře druhým, třetím úderem. Já proti Nadalovi nic nemám,jen at si jeho fandové nestěžují, že při porážkách je unavený, protože si za to může jen on sám.
Reagovat
smazaný uživatel
Forsberg.Peter : souhlasím
Reagovat
smazaný uživatel
Hledáme redaktory a komentátory k zápasům či hráčům na tenisforum.cz :-)
Reagovat
smazaný uživatel
:-D Vemte si Barneyho ten vám to tam tak okomentuje že se budete divit. Hlavně teda Rogerovo zápasy adt., to om umí dobře...
Reagovat
smazaný uživatel
Chachachacha, zasa jeden srandista.
Reagovat
smazaný uživatel
Barney zapasy FEDa nesleduje, on je odbornik na podavanie ruk rozhodcom. Treba FEdovi napisat, nech uz nezabuda, inac bude zle.
Reagovat
carolyn
Seš tady krátce, tak tady přestan nadávat, to tady nemáme ve zvyku, pokud seš Broz v převleční pak bych to chápala
Reagovat
skott
a ja se divil koho styl psani mi to pripomina, odmysli si vulgarity a mas pravdu, hezke odhaleni:-)
Reagovat
carolyn
A nebo má náš starý pán tvrdou konkurenci :-D
Reagovat
skott
ba ne, prave Barney zmizel a Broz se objevil:)
Reagovat
smazaný uživatel
carolyn: cheche, tobě to tady patří? Já myslel, že to je volná diskuze, kde si každej může vyjádřit svůj názor! A s tím "Broz" jste mimo, ale chápu, že nemůžete unést, že se najde víc lidí, co nemusí vašeho arogantního elegána .)
Reagovat
carolyn
Mě je úplně jedno kdo jsi, nadáváš a takhle mi tvá vizitka stačí.
A s tím Rogerem seš u mě zase mimo ty.
Reagovat
smazaný uživatel
"Nemyslím si, že ho to teď nějak poškodí. V Monaku, Barceloně a Římě hrál tak dobře, že je to snad zatím jeho nejlepší antuková sezona. Jsem si jistý, že v Paříži bude znovu válet," dodal.

Když někdo řekne tohle tak zas tak namyšlený být nemůže.Jinak četl jsem ten rozhovor a ten nadpis je trochu zkreslující.Malinko jsem se unáhlil a Rogerovi se tímto omlouvám.
Reagovat
smazaný uživatel
Som rad, ze si si to precital cele.
Reagovat
smazaný uživatel
Ten rozhovor bol este obsiahlejsi. Ale to nie je dolezite.
Reagovat
smazaný uživatel
Vidis secca a preto nemam rad vyroky typu ten alebo tamten je namysleny,arogant (nenarazam len na fedexa ale na vsetkych co pisu podobne nezmysli na hocikoho) a neviem co vsetko len preto ze si niekto precita vyrok v novinach, vytrhnuty z kontextu alebo podobne....robit si nazor na len na zaklade medii je niekedy dost skreslujuce a teraz nemyslim len tenis ale globalne....media pisu zvacsa to co chcu ludia pocut...a ludia nechcu velmi pocut ze nadal a fedex su off kurt priatelia, ze nemaju problem jeden s druhym....vacsina ma rad svet cierno biely :)
Reagovat
smazaný uživatel
Za 1. Federer rozhodčímu zapomněl podat ruku, ale dodatečně tak učinil (ovšem mimo záběry kamer), za 2. Kdyby Federer řekl PO turnaji v Madridu, to co řekl PŘED ním, tak by ho teprve všichni sepsuli, takhle odvážně řekl, čeho chce dosáhnout a učinil tak. A za 3. všichni přece chceme, aby zejména první čtyřka byla zdravá a silná, abychom viděli takové zápasy jako finále loňského Wimbledonu, nebo letošní madridské semifinále, nebo ne? Na ničem jiném přece nezáleží. Ale vášně tady na diskusi kypí, jen co je pravda. Roger a Rafa jsou silné osobnosti a ty vždycky provokují. Už se těším na RG!
Reagovat
smazaný uživatel
:) virtualny potlesk Brody
Reagovat
smazaný uživatel
Ten třetí bod moc neplatí,kežby tomu tak bylo.
Reagovat
smazaný uživatel
Suhlasim. Aj keď, kazdy ma svojho favorita a chce aby vyhraval. Inac pre tenis je konkurencia vzdy dobra, asi v kazdom sporte.
Reagovat
a.magerova
Souhlas. Hlavně ať jsou všichni zdraví, ať máme na co koukat. Konečně tu někdo vysvětlil to podání ruky! :-))
Reagovat
smazaný uživatel
No chtěl bych vidět celou tiskovku podle toho co sem si tědka přečet,zase federer nic tak hrozného neřek.Borci v tenisportalu dají pěkný nadpis a horlivá diskuze zapálených fandů je na světě:-D
Už je to tady pořád dokola jak malé dědi na písečku a není to impuls jenom z jedné strany, rypete do sebe všichni navzájem,žádný objektivní příspěvek,nic nazdar.
Reagovat
smazaný uživatel
jo já souhlasím
Reagovat
a.magerova
Máš pravdu majkl, a u Nadalova článku 14 příspěvků a u Vaidišové jen dva. Tak to je trest za úspěch.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale preco by sme si nemohli ako deticky pokecat, ked vyhra? Ved mu fandime.Ale zacinam podozrievat aj tento portal, ze to robi schvalne. Titulka Fed, za chvilu Nadal a naopak a my sme v sebe.
Reagovat
smazaný uživatel
magerova...tak to jsem nepochopil, počet příspěvků u článků jako vypovídá o čem?
Reagovat
a.magerova
Jakože o tom, že Roger leží mnoha lidem v žaludku, a své mindráky si léčí na tom, aby mu nadávali. Nebo že je zrovna v módě si do něj kopnout.
Reagovat
smazaný uživatel
a.magerova: kravinko, píšu ti to už podruhé! To, že u elegána a gentlemana, kterej neumí po zápase podat rozhodčímu ruku je tolik příspěvků je proto, že nikdo jinej takový velkohubý namachrovaný keci před každým turnajem nemá!
Reagovat
a.magerova
Potřetí...
Reagovat
smazaný uživatel
Vymyslas si. A mam podozrenie, ze to robis schvalne. Nepracujes pre tento portal? A s tym rozhodcom z komunistickych cias uz prestan. Uz sa tiez opakujes.Fed je najoblubenejsi hrac ATP, nikto nanho nepovedal zle slovo. A obdivuhodne sa o nom vyjadroval aj Nadal.
Reagovat
a.magerova
Andy Roddick řekl: "že by Rogera rád nenáviděl, ale ono to prostě nejde" :-)
Reagovat
smazaný uživatel
hehe, ty jseš vážne zoufalec :D Rozhodčímu nepodal ruku letos tuším v Miami, po tom, co ho vyškolil Djoko a nezapomněl ani zdemolovat raketu, pan elegán a gentleman, který je "nejoblubenější hrát ATP" akorát tak u pár fanatiků ve zdejší diskuzi :DDDDD
Reagovat
smazaný uživatel
jak může bý vůbec někdo, kdo neumí přijmout porážku, když nepodá ruku rozhodčímu a demoluje o zem rakety, nazýván obrovským tenisovým elegánem a gentlemanem, navíc udajně nejoblubenější hráč ATP??? To je komické :oDDD
Reagovat
a.magerova
Hele zdemoloval Tvoji raketu?! Jestli né, tak co je Ti po tom, jak se svou raketou zachází!!! Safin demoloval rakety skoro v každém zápase... taky Ti to tak vadilo?!
Reagovat
smazaný uživatel
a.magerova: kravinko, ale Safin si taky nenechal říkal ELEGAN A GENTLEMAN .)))
Reagovat
a.magerova
No už vidí či spíše slyším, jak Federer chodí a v němčině, angličtině, francouštině či švédštině všude rozkazuje, aby mu říkali elegán a gentleman :-) si upadl né...
Reagovat
smazaný uživatel
a.magerova: vidíš, tak to akorát ty si z něj v češtině ucvrkáváš :oD
Reagovat
smazaný uživatel
Pane docente cestiny. Djoko zdemoloval raketu v Monte Carle, alebo v Rime. Hadal sa s rozhodcami. To je vizitka coho? Nebud srandovny. V zapale hry sa to stava. Ked bude prehravat Nadal aj jemu sa to stane. V Madride po prehre s Berdychom tiez vystrajal!
Reagovat
a.magerova
Víš, člověk co neumí do tří počítat... mě neurazí :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Barney: už by ses mohl trochu zklidnit, Federera nemusíš, uznávám, ale trochu mírni výrazy, aspoň se neopakuj a nedělej ze sebe zbytečně debila...
Reagovat
smazaný uživatel
abudabi: pane jednoduchý, nikomu z nich se ale taky neříká TENISOVY ELEGAN A OBROVSKY GENTLEMAN, ale to je asi nad tvoje chápání, že? .)
Reagovat
smazaný uživatel
Andys: debily tady dělají ze sebe jen a pouze ti hysteričtí Fedouš fanatici!
Reagovat
smazaný uživatel
On je zrejme profesionalny rypak.
Reagovat
smazaný uživatel
Letos "tusim v Miami"?????!!!!!
Reagovat
a.magerova
abudabi: tak už se na profesionála dnes vykašlem :-)
Reagovat
smazaný uživatel
A si myslis, ze ten privlastok vyhral v loterii? Klop,klop na hlavinku.
Reagovat
smazaný uživatel
a proč by to o něm neřikali? Neříkají to jenom oni, je to všeobecně známo... a to, že jednou rozsekal raketu se může stát, taky byl za to záslužně zkritizován...narozdíl od Safina, u kterýho je to běžná věc...
Reagovat
smazaný uživatel
Andys: tak ti už jen chybí okecat to nepodání ruky rozhodčímu a už má nad hlavou svatozář .oD
Reagovat
smazaný uživatel
hmm..hram volejbal a veim ake to je ked si to dobre rozbehnem a potom to doserem..tak mam take nervy že nepodám ruku ani trénerovi ani rozdodcovi..skúste si to na vlastnej koži :)
Reagovat
smazaný uživatel
Mas pravdu. To nie je o tenise. Pan docent je mozno rozhodca, co mu nepodal ruku.Ten mu to len tak nezabudne.Dufam, ze si niekedy poklabosime o tennise a vsakovatych zaujimavostiach. A dufam, ze nam to ti pekelnici dovolia.
Reagovat
smazaný uživatel
Diky, ze si mu to vysvetlila. My sa to snazime uz hodinu.
Reagovat
smazaný uživatel
Dominika2812
ci bože mna to tak vie nasrat ked niekto nadava na Federa..mate proti nemu daco? tak to tu nepiste..ja tiez neznasam toho tarzana co na kurte o*anuje...a nikam to nepisem(až na tuto vynimku alôe to už bolo treba) :D

Je vidět, že Fedouš má fanoušky na urovni!

Andys: tohle telátko ze slovenska moralizovat nebudeš??????
Reagovat
sks1892
Jak může bejt někdo tak hloupej? (Barney) ..on tady má mindráky, že mu komentátoři řikaji elegán :DDD
-------------------
"Ukončil jsem jeho sérii na 81 vítězných zápasech před pár lety a moc ho to nevzalo," tvrdí Federer, který rodáka z Mallorky porazil v roce 2007 ve finále turnaje v Hamburku. "Nemyslím si, že ho to teď nějak poškodí. V Monaku, Barceloně a Římě hrál tak dobře, že je to snad zatím jeho nejlepší antuková sezona. Jsem si jistý, že v Paříži bude znovu válet," dodal.
---------------------
to že nadpis je vytrženej, tak už je to namachrovnaje blbec :D ale dyt si přečtěte celej článek... a že nepodal ruku rohodčímu? tak se z toho poserte třeba.. co je na tom.. obyčejnej příběh, o kterým alespoň můžou psát noviny a přitom je to sračka, která se normálnímu človekovi stane denně
Reagovat
smazaný uživatel
sks1892: jasně, všichni jsou hlupáci, jen ten váš Fedouch alias Noah, kterej je křivej, jak ta jeho zdemolovaná raketa je nevinnost sama
Reagovat
skott
presne tak, nejvic me fascinji takovy s prominutim ¨blbecci¨ jako Barney, kteri se tady hadaji o necem, co Roger ani nerekl:-)Celou tiskovku po Madridu jsem si precetl a to, co je v nadpise Roger nerekl.
Reagovat
smazaný uživatel
Barney: Já tady nemusim nic okecávat...protože to, že nepodal ruku rozhodčímu rozhodně nebylo hezký...a i ty hysteričtí fanoušci jak říkáš to uznali...
Reagovat
smazaný uživatel
skott: samozřejmě, jak by taky mohl, když má nad hlavou metrovou svatozář
Reagovat
smazaný uživatel
Magerova...já myslím, že daleko více se kope do Rafy a to odjakživa, na něho jsou vždy daleko vulgárnější příspěvky, stačí se podívat dozadu.
Reagovat
smazaný uživatel
rfm: přesně tak, konečně taky někdo normální!
Reagovat
smazaný uživatel
Ja sa Dominike necudujem. Ja som sa tiez vytocil z toho, co sa pisalo na nete o Fedovi. Potom som tiez zacal nevyberane napadat tychto huronov. Nastastie som vcas vyzdravel.
Reagovat
a.magerova
rfm: no jo tady nadávají na Rogera i na Rafu, nemůžu posoudit na koho víc. Je to dost smutné... oni dřou do úmoru a nějací zakomplexovaní jedinci, kteří jim nesahají ani po kotníky, tady na ně hází špínu, je mi z toho zle :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Finále Djokovič - Nadal bejt nemůže..
Reagovat
smazaný uživatel
prečo?? niečo mi zas uniklo?
Reagovat
smazaný uživatel
sú v rovnakej polovici pavúka, že? asi ano....
Reagovat
smazaný uživatel
vždyt žádnej pavouk ještě ani není
Reagovat
smazaný uživatel
Nepofato proč by nemohlo?1 a 2 jsou nasazení a 3 se 4 se losují nebo se pletu?
Reagovat
smazaný uživatel
nevadí, že ešte neni :D
Reagovat
smazaný uživatel
no tak prečo nemôže byť azaňát, to tu mám čakať celý deň?? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Néé :-D asi se pletu já, sorry za bludy. Tyhle pavouci nikdy nebyly moje parketa. Mějte se, pěkný zážitky při sledování FO :-).
Reagovat
smazaný uživatel
to mi pripomína situáciu, keď sa ponáhlam dom na film, príde, zapnem a tam už len titulky :D
Reagovat
a.magerova
abudabi: DÍK
Reagovat
smazaný uživatel
V pohode. Ja som bol uz aj horsie. Nech sa vyburia.
Reagovat
smazaný uživatel
Vy jste tady všichni , teda skoro všichni ani nebudu říkat co nebo bych musela být sprostá! Umíte číst????? Koukám, že polovina z vás asi ne! Já si to třeba taky myslím, že ted má mnohem větší šance to vyhrát než třeba před měsícem a co jako? Nechápu co je na tom špatnýho že si to myslí??? Vy děláte jako kdyby ten Garos byl zaručeně Nadalovo. Aby panáček náhodou nenarazil....
Reagovat
smazaný uživatel
Holy: zato panáček Féďa naráží již delší dobu, jenom si to spolu se svými fanatickými fans néééé a néééé přiznat, viď? :DDDD
Reagovat
smazaný uživatel
Tady nikdo netvrdí že to nadal vyhraje.To může klidně vyhrat Novak a žádné překvapení to nebude.U mě má větší šanci Novak než Federer a vidíš že nevak by měl nějaká takováto prohlášení????A u Rogera je to pořád dokola.Teď náhodou se trefil do toho že mu to spadlo do klína a už je tu další plná huba keců.
Reagovat
smazaný uživatel
No tak jedinej kdo je tady fanatickej jseš akorád ty, podle těch tvých chytrých příspěvků a jinak mi to výme že Rogerovi se ted nedařilo a to jako už mu nemáme fandit??? .... Bože .....
Reagovat
a.magerova
Holy: A všimla sis, že tento článek vyšel 3 hodiny po článku o Nadalovi a zase je tu už teď 2x více příspěvků než u Nadala. To už je prostě rituál některých, že se musí do Rogera navážet při jakékoli příležitosti. Prostě čím víc toho dokázal on, tím víc bude takových (kteří nedokázali zhola nic), kteří budou po něm stále plivat.
Reagovat
smazaný uživatel
Zřjmě chodíš na Novakovo tiskovky co??, :-DD To tady z toho dělá jen tenisportál protože ví jaká tu bude ohromná diskuze..... ach jo.. Připadáte mi jako dětičky ....
Reagovat
smazaný uživatel
Dej mi odkaz kde Novak něco takového řekl.
Reagovat
smazaný uživatel
a.magerova: kravinko, spíš to bude tím, že Nadal se narozdíl od pána všemohoucýho drží při zemi!

Holy: tak s tebou asi cenu cenu diskutovat, teatrální pubertačko, protože o tom vÝš!! asi velký víš co .)))
Reagovat
smazaný uživatel
Secaa: teraz musím súhlasiť. Videli by ste tu, alebo niekde inde, že by Djoker povedal niečo podobné? A teraz si objektívne nezaujate myslím, že má na to viac ako Federer.
Reagovat
smazaný uživatel
a.magerova : jo souhlasím... radši se nevyjadřuju... Nebo mi tu dali asi zákaz.... :-DD
Reagovat
smazaný uživatel
a ešte s tými tiskovkami - ja to čítam všetko, takže mňa len tak neoblafnete! :)))
Reagovat
smazaný uživatel
Holy:dej mi odkaz,ty asi na ty jeho tiskovky chodíš když víš že něco takového řekl.
Reagovat
smazaný uživatel
Secaa: Já neříkám, že něco takového řekl... a jsem zase u toho tady někdo neumí číst...:-D Jinak jsem tím myslela že ty to víš asi na sto procent že se o Garos nezmínil....
Reagovat
a.magerova
Hele Holy zákaz nezákaz... nás neumlčí !!!
Reagovat
smazaný uživatel
Ježiš s tebou je diskuze jak .... na stopro to nevím,ale nikde jsem nic takového nenašel a to nečtu jen tenisportal.Když není prtiargument tak radši neumim číst to je jasný njn.
Reagovat
smazaný uživatel
Barney: Ho Ho Ho teď jsi mě fakt urazil... :-D Myslím, že bych ti mohla dělat mámu ty ....
Reagovat
smazaný uživatel
Keby vyhral Novak, hovoril by nieco podobne. Novak pre USO vlani vyhlasil, ze je Fed nejaky polovicny. Potom mu nalozil v semi a vyhral US. Tym nechcem Novaka urazat.Ja neviem o co Vam ide ? To sa nemozu priaznivci Feda vytesovat, ze vyhral? Jedna nahodna vyhra? Ved ma 58 titulov za 6 rokov!
Reagovat
smazaný uživatel
NE!Bereš špatné statistiky.Když má s Nadalem 9:2!!!a Na FO 4:0 to jsou ty správné.A o těch dvou porážkách se dá hodně diskutovat!
Reagovat
smazaný uživatel
abudabi: souhlasím, ale oni prostě Rogera tak strašně nesnášej že do něj musej pořád rejpat a urážet ho ale tak je nechme. Jsou to dětičky...
Reagovat
smazaný uživatel
Mě roger nevadí,tady si zřejmě ještě nekdo krom Rogera myslí že když je mu 50 tak je vševědoucí mg.
Reagovat
smazaný uživatel
Holy: ano, dětičky, zato ty jseš adolescentní kravička, která se neumí bez chyby ani podepsat :DDD "..mi to výme že Rogerovi.."
Reagovat
smazaný uživatel
Ale tie statistiky Ti nikto neberie. Ale pozri sa na Nadalove na tvrdom povrchu. Ve jeho tiez ini porazaju. Kazdemu hracovi niekto nesedi. Nadal na antuke vie hrat, ma dobru sezonnu, to je cele. Fed mal skvele vysledky 4,5 roka. Aj ked momentalne tak casto nevyhrava, hra konsistentne. Este Ti pripomieniem Agassiho ten vyhral RG v 29 rokoch.
Reagovat
smazaný uživatel
no jo to se stane, připadáš mi jako Brožátko...... a co ještě si našel nějakou chybičku? Ráda se opravím, pane češtináři....
Reagovat
smazaný uživatel
ALe co mi to tu řikáš to já všechno vím.Nemluv mi tu o tvrdém povrchu teď je tu RG a to je na antuce a to mluví jasně pro Nadala.Já nechci tvrdit že je Nadal na antuce neporazitelnej (neni),nebo že má už RG vyhraný (nemá) jde mi o ty Rogerovo kecy.Proč něco takového nepouští Novak ano občas jednou za pár sezon něco plácne,ale u Rogera to začíná být den co den.
Reagovat
smazaný uživatel
abudabi: a jaký měl Rogírek statistiky v Rafových letech?????
Reagovat
smazaný uživatel
Si to prehnal. Pozri si pravopis slova "výme". Alebo sa mýlim?
Reagovat
smazaný uživatel
To je marný on ti bude argumentovat tím že Rafa bude brzo na vozíku jak je jeho zvykem.Asi je věštec.
Reagovat
smazaný uživatel
abudabi: na to máš moc malý IQ, abys pochopil, že jsem tam vložil ten text, v kterým udělala Holy tu chybu :DDD
Reagovat
a.magerova
Hele lidi my víme, že se "výme" nepíše, to se tu jen někdo upsal, v tom fofru se to může stát, tak už toho nechme, dík :-) A chci aby Roger vyhrával a nechci aby byl Rafa na vozíku !!!
Reagovat
smazaný uživatel
Vyhral Wimbledon. Bol skvelym juniorom. Ale ja sa opytam inak, ake vysledky ma napr. v rokoch Feda Safin, Nalbandian? To nie je dolezite, co hovoris.
Reagovat
smazaný uživatel
Jinak mi neni padesát, myslela jsem, že vám je tak deset podle těch vašich komentů
Reagovat
smazaný uživatel
magerova....ano všimli jsme si, že je tady více příspěvků než u Rafy, jak by také ne když nám to vždy připomínáš. To bude tím, že chudák Roger má tak potrhlé fanoušky, kteří nemají nic jiného na práci než se tady hádat.
Reagovat
smazaný uživatel
Dajme tomu. Ale jazykovedca zo seba robit nemusis. Na nete sa pravopis mo nedodrzuje, a lahko sa moze ktokolvek pomylit. Aj mne sa stalo.
Reagovat
smazaný uživatel
Uplne staci, ked ho mas vysoke Ty. Bud stastny.
Reagovat
smazaný uživatel
Boze, co tak povedal, ze Ta to vytocilo. Ze hra lepsie ako hra pred troma tyzdnami. Ze sa tesi z vitazstva. A co by mal hovorit, podla Teba. Hovoril aj o tom, ze Nadala tato prehra nijako nepoznaci, ze mu prerusil vacsiu seriu /Hamburg/ a nic to s nim neurobilo. Vytiahol si si vetu a robit z toho vedu. Spomen si ked Nadal ohadzoval Bedu. O tom nehovoris. A nesetril ho. Povedal aj ine vety. Ale s Tebou sa neda, Ty ho do "krvi" neznasas. On je "skoro dokonaly" to mnohych vytaca, ale nechapem preco. Bol by si spokojny keby plul na rozhodcu, nadaval divakom, asi ano ?
Reagovat
a.magerova
Bylo by zajímavé, kdyby si to tu pročetli (Roger i Rafa). Asi by se hodně divili, oni po sobě takhle neštěkaj :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ty ma vies rozveselit.Si trafila, este ze si Tu. Ty by sa pucili od smiechu. Preco nas nenechaju sa vytesovat z Fedovej vyhry, chapes to?
Reagovat
smazaný uživatel
Nemaj boj ziadny vozik uz nebude ani nic podobne.
Reagovat
smazaný uživatel
abudabi: aha, takže podle tebe není důležité, jaké výsledky má Nadal ve svých letech, ale to, jaké výsledky má ve svých letech Fedouš, jo? :D Tak to si udělal ze sebe ještě většího wola, než za kterýho jsem tě původně měl! A co Sampras, nebo Agassi, ti asi nevyhráli nic ve Fedoušových letech, že? :oDDDD
Reagovat
smazaný uživatel
Prehanas, Fed rozhodne neplaca . Neviem z coho tieto hluposti dedukujes. Hladas zamienku, ako som sa uz vyjadril, ste velmi jesitny, Fedo Vas prekvapil. Spomen si co o nom pisali! Nebudem sa opakovat.
Reagovat
a.magerova
abudabi: Já to chápu :-)
Vždyť např. Barney ani neumí spočítat, kolikrát mi tu vynadal :-)
Reagovat
smazaný uživatel
a.magerova: vynadal? a kdy prosím tě? Omluvit bych se možná tak měl krávám, protože jsem je urazil
Reagovat
smazaný uživatel
Chod do zeleneho haja! Precitaj si este raz, co som Ti napisal a snaz sa pochopit pointu. Vies este kolku bude Nadal hrat ? Wol znamena v cestine co??????!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
wol je v češtine korunovanej vůl, čili TY slovenskej joudo :oD
Reagovat
smazaný uživatel
Sampras vyhral 14 GS za 13 rokov. Vyhraval asi o 19 r. Agassi hral od 17rokov a vo Fedovom veku striedal zenske ako ja ponozky. Potom hral do 35rokov skoncil s 9GS a vzala si ho Graff. Po tom, co povymetal postele hereciek.
Reagovat
smazaný uživatel
Dobre vediet, ze to vies.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty "docente" cestiny.
Reagovat
smazaný uživatel
ci bože mna to tak vie nasrat ked niekto nadava na Federa..mate proti nemu daco? tak to tu nepiste..ja tiez neznasam toho tarzana co na kurte o*anuje...a nikam to nepisem(až na tuto vynimku alôe to už bolo treba) :D
Reagovat
smazaný uživatel
A je to tu znova pan dkonalý.Jedna výhra (ušmudlaná výhra) na né zcela zdravým Nadalem a zas plná huba keců.Nevim jestli to dělá schválně nebo jestli si o sobě tolik myslí.Začíná s tím bejt trapnej.Docela mu začínám přát aby dostal do pavouku Novaka.Nebo ne lepší bude když se bude opakovat loňské RG aby všichni viděli jak to skutečně v Mardidu bylo.
Reagovat
smazaný uživatel
souhlas, ten borec si vážně o sobě myslí, že nad něho není! Asi by si měl uvědomit, že už není nejlepší a konečně se s tím smiřit (ale to asi nebude v jeho silách)
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím co tady řešíte,,každý hraje jak umí a Rafa prostě zápasy vyhrává stylem ,že soupěře uběhá.potom se nemůže divit že mu zápasy trvají tak dlouho,prostě nehraje ekonomicky jako roger.Turnaje se hrajou až do konce a tímhle stylem to nejde donekonečna.
Reagovat
smazaný uživatel
Jasný celej turnaj vyhraje tím že ho vyběhá.Zápas se švédem 6:0,6:1 to je třeba příklad vyběhanýho zápasu.BRAVO
Reagovat
smazaný uživatel
ja neříkám,že Rafa neumí hrát tenis,jen ty zápasy má dost vydřené a stojí to moc sil,které budou dřív nebo později chybět.
Reagovat
smazaný uživatel
Jeden zápas nič neznamená. To, že porazil napoli kulhajúceho Nadala ešte nie je žiadna výhra. Uvidíme. Len, keby ste tu uznali, že Nadal nebol fit. Je pravda, že Federer sa zlepšuje, ale ako dlho mu to vydrží? Jeden deň jeho "nalomenú" psychiku nespasí. A premňa zamňa, nech si to vyhra aj Nadal, ale viete, kto má byť vo finále??? :P
Reagovat
a.magerova
Roger - Novak
Reagovat
smazaný uživatel
Já si zase myslím že Nadal x Fedex
Reagovat
a.magerova
Chtěla jsem Nicy udělat radost :-) Holy: souhlas :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Finále bude Rafa-Novak, pokud bude dobrej los. Jinak Fedouchovi bych přál na čtvrtfinále takovýho Verdasca, nebo i Wawrinka by ho mohl znovu klepnout, na semifinále Djoka a finále Rafa!
Reagovat
smazaný uživatel
magerko! buď úprimná! :) o tych našich sa tuším aj pobijeme :D jasné, že to bude Nadal - Djokovic ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
...bude.... jseš si nějaký jistý :-)
Reagovat
a.magerova
Hele Nicy až bude finále Roger - Novak, tak budu mít raději počítač vypnutý, abys mi náhodou nedala virtuální pěstí :-)
Reagovat
smazaný uživatel
:D dobre, lebo to budem v takom delíriu, že vynadám aj tebe :D v emóciách píšem kadečo.. a trebárs aj tu, tak to neberte vážne.. :) ale je krásné, že fandíme každá niekomu inému, ale rozumíme si, no nie? :)))
Reagovat
smazaný uživatel
takovýhle kecy nesnášim.....přál bych mu aby skončil v 1.kole machr jeden.....
Reagovat
smazaný uživatel
Kecy? Podla Teba!
Reagovat
smazaný uživatel
Mutademus: tak tak, jednou si nádodně škrtnul a hned sežral celýmu světu tenis skill!
Reagovat
smazaný uživatel
Fed by si to zasluzil. Za 4x finale a jedno semi, by uz mohlo to stastie sadnut na neho. 2x mal k tomu velmi blizko. Bude to tazke, uvidime aky bude pavucik. Keby Nadala niekto ubehal, sanca tu je. Ale on tam necha zivot, aby to vyhral. Uvidime, ci motyka vystreli. Ale Fed povedal, do poslednej sezony co budem hrat, verim, ze RG ziskam.
Reagovat
smazaný uživatel
áájééjé, Fedouš ušmudlal letos první vítězství nad někým s velké čtyřky a už se zase cítí být prezidentem zeměkoule, to je komediant :D
Reagovat
smazaný uživatel
Dockaj casu, aj Nadal bude smudlat vitazstva.
Reagovat
a.magerova
Barney. poznáváš se?! Toto je Tvůj příspěvek z článku o Nadalovi.
Tak neví kdo je tu fanatik ?!

majkl: už je téměř pravidlem, že když je tu článek o Nadalovi, tak jako první ihned přispěchají se svým slabomyslným komentářem, který má hodnotu smrkové šišky, místní fanatičtí exkrementi .)))
Reagovat
smazaný uživatel
Ked nastupil v Madride, tak ste pisali, ze pojde uplakany domov, pusti do nohavic etc. Ale nestalo sa.
Reagovat
smazaný uživatel
a.magerova: hele ty kravinko, je zajimavy, ze na ubozacke vylevy pisalka s nickem napr. PROtiper a jeho "tomu ****** Nadalovi" vubec nereagujes!
Reagovat
smazaný uživatel
To je dobre, ze nereaguje. A neurazaj ju. Keby Teba oslovoval niekto Ty osle.
Reagovat
smazaný uživatel
Dobre Roger, verím, že na to máš a konečne získaš vytúžený Roland Garros!! Veľa šťastia a ukáž tomu ****** Nadalovi a všetkým neprajníkom, že stále dokážeš poraziť kohokoľvek, kedykoľvek a kdekoľvek!! Good luck :))
Reagovat
carolyn
Proč nepřejícím? já mu to přeju a doufám že vyhraje ...
Reagovat
a.magerova
Přeji ať to Roger vyhraje :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Také mu to přeju a myslím že má stejné šance jako Nadal! Rogere Go!!!
Reagovat
carolyn
Já si myslím, ač to přeju Rogerovi že FO vyhraje Rafa :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Ac nefandim ani jednomu z nich, stejne si myslim, ze Nadal vyhraje RG a mozna i Wimbledon.
Reagovat
smazaný uživatel
ja to preju novakovi, ale kdyz uz nekdo z techhle dvou tak jednoznacne roger
Reagovat
smazaný uživatel
Jakože bych mu výhru na RG přála, tak se mi tyhle řeči moc nelíbí... kdyby hrál v Madridu Rafa na 100 % tak by Fedex moc šancí neměl, řekněme si upřímě...ale je pravda, že se na antuce zlepšil...
Reagovat
majjkaa
Drzim FEDEMU palce!! :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist